5 de les millors eines de desenvolupament local de WordPress respecte al 2020

Si sou un desenvolupador de WordPress, probablement feu la major part del vostre treball en entorns de prova. D’aquesta manera, podreu fer servir els vostres plugins, temes i llocs amb tot el que vulgueu sense haver de trencar res de veritat. L’única pregunta és: quines eines locals de desenvolupament de WordPress són les més adequades per a les vostres necessitats?


L’elecció d’una configuració es pot complicar, ja que hi ha moltes opcions disponibles. Més important encara, el vostre flux de treball varia en funció de la vostra elecció, de manera que és important saber quines són les vostres opcions i quines funcions us ofereixen..

En aquest article, us presentarem cinc de les nostres eines locals de desenvolupament de WordPress preferides, incloses:

 • DesktopServer
 • XAMPP
 • MAMP
 • Vagant
 • Local de Flywheel

Us expliquem com funcionen i comparem la seva facilitat d’ús, funcions i preus. Posem aquest espectacle al camí!

Eines de desenvolupament local de WordPress

Per què és crucial triar les eines locals de desenvolupament de WordPress adequades

Aprendre a codificar és prou difícil i buscar ajuda en línia no sempre us orienta pel camí correcte.

Però, fins i tot tenint en compte això, les eines locals de desenvolupament de WordPress continuen sent alguna cosa del qual fins i tot es poden beneficiar els principiants complets per al desenvolupament de WordPress.

Implementar canvis en un entorn viu sense provar-los prèviament és una recepta per a desastres. Si una de les actualitzacions trenca el vostre lloc, no tindreu més opció que restaurar-lo des d’una còpia de seguretat anterior o intentar solucionar el problema manualment..

De qualsevol manera, és el temps durant el qual el vostre lloc web no funciona tal com hauria de ser, i els usuaris podran observar el problema.

És per això que molts desenvolupadors experimentats de WordPress prefereixen fer-ne un ús local o local ambients d’escenificació amb finalitats de prova. Totes dues eines poden assolir el mateix objectiu, però no són el mateix. Per exemple, als entorns locals, només es pot accedir des d’una xarxa i no cal que hi hagi connexió a Internet per configurar-ne una o treballar-hi. Els llocs web d’escenificació, d’altra banda, estan configurats en servidors en directe, cosa que els fa millors per a proves de rendiment.

En aquest article, ens centrarem en les eines locals de desenvolupament de WordPress. Si encara no teniu una solució preferida, aquí teniu algunes de les funcions que voleu vigilar quan escolliu una:

Suport per a diversos llocs web locals.

Un dels avantatges de les eines locals és que podeu configurar tants llocs concurrents com vulgueu. D’aquesta manera, podeu treballar en diversos projectes alhora.

Entorns independents per a cada lloc web.

Algunes eines us permeten configurar entorns compartimentats per a cada lloc de WordPress. Per exemple, podeu tenir un lloc amb PHP 5 i un altre amb PHP 7, que funcionen colze a colze sense cap problema.

Gestió de projectes senzilla.

L’ideal seria que qualsevol eina de desenvolupament local que trieu hauria de fer el més fàcil possible afegir i eliminar nous projectes de WordPress. D’aquesta manera, no perdreu gaire temps a l’hora de configurar nous entorns o de netejar-los després de les proves completades.

Mapeig de dominis senzill.

En la majoria dels casos, voldreu assignar cada lloc web local amb un nom de domini fàcil de recordar. Sempre pots feu-ho manualment, però millor si la vostra eina escollida us ajudi en el procés.

Finalment, és important tenir en compte que, si formeu part d’un equip de desenvolupament, voldreu consultar-los abans de prendre una decisió. Al cap i a la fi, és probable que tot l’equip acabi utilitzant una sola eina, de manera que tots tindreu accés al mateix conjunt de funcions. Quan tots els membres del vostre equip que utilitzen són diferents eines de desenvolupament local, el resultat pot ser un malson logístic.

Es comparen cinc eines locals de desenvolupament de WordPress (en poques paraules)

Tenim molt de terreny per cobrir en aquesta publicació. Així que si busqueu una comparació ràpida, mireu la taula següent:

En comparació de les millors eines locals de desenvolupament de WordPress

DesktopServer
XAMPP
MAMP
Vagant
Local de Flywheel

Utilitza màquines virtuals?
Podeu configurar diversos llocs web de WordPress?Fins a tres (utilitzant la versió gratuïta)✅ (amb alguna picadesa)✅ (amb alguna picadesa)
És fàcil d’utilitzar?Moderadament difícilModeradament difícilModeradament difícil
Permet configurar diferents tipus d’entorns?✅ (fins a un grau)✅ (fins a un grau)
Podeu iniciar i aturar els llocs web a voluntat?
Us ajuda a associar noms de domini a llocs web locals?
Inclou un tauler de control que podeu utilitzar?
PreuDisponibles versions gratuïtes i premiumGratuïtDisponibles versions gratuïtes i premiumGratuïtGratuït

Si creieu que podeu prendre una decisió informada basada només en aquesta informació, no dubteu a aturar-me aquí. Tot i això, us animem a seguir llegint, de manera que teniu una idea més clara de què us pot oferir cadascuna d’aquestes eines.

Es comparen cinc eines locals de desenvolupament de WordPress (íntegrament)

Quan es tracta d’eines de desenvolupament locals de WordPress, cal tenir en compte quatre aspectes principals:

 • com funcionen,
 • el fàcil que són d’utilitzar,
 • quines funcions ofereixen,
 • el seu rang de preus.

Si compareu cadascuna de les eines mitjançant aquests criteris (que és exactament el que farem a les seccions següents), tindreu tota la informació que necessiteu per triar de manera intel·ligent. Anem a fora!

1. DesktopServer

DesktopServer

DesktopServer és una eina Windows i macOS que us permet crear diversos llocs web locals de WordPress mitjançant un senzill assistent pas a pas. Tot i que hi ha una versió gratuïta de l’eina, encara cal registrar-se per descarregar-la, que és un preu reduït per pagar.

Quant a la facilitat d’ús, les eines locals de desenvolupament de WordPress no són gaire més senzilles que Desktop Server. Quan el configureu per primera vegada, instal·larà tot el programari que necessita per alimentar WordPress localment. A continuació, podeu tornar a executar el programa cada vegada que vulgueu crear o eliminar un lloc web de WordPress local.

Al llarg del procés de creació, podeu triar quina versió de WordPress cal instal·lar per al vostre lloc, així com assignar-li un nom de domini.

Utilitzant DesktopServer.

En general, DesktopServer ofereix una experiència funcional amb molt pocs aspectes, però no és necessàriament una cosa dolenta. Si tot el que busqueu és una eina senzilla que funciona de manera fiable, aquesta pot ser una opció sòlida.

Features Característiques clau:

 • Inclou un assistent per ajudar-vos a configurar llocs web locals de WordPress.
 • Permet mapar dominis als vostres llocs locals.
 • Permet duplicar o suprimir els llocs en qualsevol moment.
 • Permet gestionar fins a tres llocs locals mitjançant la versió gratuïta del programari.
 • Suports Apache, MySQL, i PHP 5.5.

Quan es tracta de funcions, la versió gratuïta de DesktopServer és lleugerament limitada. Hi ha moltes eines locals de desenvolupament de WordPress que ofereixen funcions més potents per ajudar-vos a gestionar els vostres llocs (que cobrirem en breu), encara que de vegades poden ser excessius. Pel que fa als factors limitants, diríem que la més gran decepció és que DesktopServer només admet un sol tipus d’entorn: un servidor Apache amb PHP 5 i MySQL.

Per ser justos, molts llocs web de WordPress utilitzen aquest mateix entorn. Tanmateix, com a desenvolupador, és possible que vulgueu tenir més control sobre el vostre. Si aquest és el cas, haurà de consultar una altra opció.

�� Preu:

Fins ara, només hem parlat de la versió gratuïta de DesktopServer. També hi ha una alternativa premium que comença a partir de 99,95 dòlars l’any. Per obtenir aquests diners, obtindreu accés a diverses funcions addicionals, inclosa la compatibilitat amb Multisector, la possibilitat d’exportar i arxivar les configuracions de prova i una opció per crear “models de WordPress” de WordPress.

Aquesta última característica us permet emmagatzemar configuracions específiques i després utilitzar-les per desplegar llocs més ràpidament. Per exemple, si hi ha un bon grapat de plugins i temes que voleu configurar a cadascun dels vostres llocs, podeu crear un model d’aquesta configuració i emmagatzemar-lo per utilitzar-lo posteriorment..

Una llicència premium DesktopServer també dóna dret a actualitzacions durant tot l’any. A més, podeu utilitzar una sola llicència per a diversos equips, cosa que la converteix en una opció decent per a equips amb un pressupost.

2. XAMPP

xamp

XAMPP és un acrònim que significa Apache, MariaDB, PHP, i Perl. En altres paraules, inclou tot el programari que necessiteu per executar WordPress.

Aquesta particular eina de desenvolupament local inclou dos sabors: XAMPP regular i XAMPP-VM.

El primer acaba d’instal·lar el programari que hem esmentat anteriorment en un directori a l’ordinador, mentre que el segon s’estableix tot en una màquina virtual de Linux.

La versió regular del programari està disponible per a Windows, sistemes basats en Linux i macOS. XAMPP-VM, d’altra banda, només està disponible per a macOS. Tenint en compte això, ens centrarem en la versió regular de XAMPP que no és VM per a aquesta comparació.

El que fa XAMPP és configurar una pila de programari al vostre ordinador, però no us ajudarà a instal·lar WordPress. La plataforma n’ofereix uns quants instal·ladors autònoms per a diversos sistemes de gestió de continguts (CMS), però som més parcials de fer les coses manualment.

Si sou igual, aquí teniu el que hi ha a la vostra disposició a l’hora d’instal·lar WordPress amb XAMPP.

El quadre de comandament XAMPP.

Per començar, haureu de configurar la pila i comprovar que tots els serveis funcionin. Llavors, haurà de fer-ho crear una base de dades per al vostre lloc de WordPress, descarregueu l’última versió del CMS, desemparegueu-la i configureu un parell de fitxers manualment. Només aleshores aconseguireu executar l’instal·lador de WordPress i encara haureu d’assignar el vostre lloc nou a un domini que us recordi (si voleu).

Features Característiques clau:

 • Permet configurar una pila de programari que inclou Apache, MariaDB, PHP i Perl.
 • Ofereix l’opció de triar entre diverses versions XAMPP, depenent de quina versió de PHP que vulgueu utilitzar.
 • Ofereix una experiència local de WordPress basada en VM, si sou un usuari macOS i descarregueu la versió corresponent.
 • Us permet utilitzar una eina senzilla de tauler per gestionar tots els vostres nous serveis.
 • Permet configurar WordPress de forma manual o utilitzar un instal·lador autònom (si voleu).

Com a desenvolupador, potser podreu apreciar que XAMPP us permet posar les mans una mica més brutes en comparació amb eines com DesktopServer. En aquest cas, obtindreu un control complet sobre cadascun dels components de la vostra pila. Per exemple, podeu iniciar i aturar el servidor Apache en qualsevol moment amb un parell de clics o bé mapar el servei a diferents ports. També teniu accés a registres detallats i molt més.

XAMPP us ofereix un entorn perfecte per executar WordPress, però no és un servei adaptat al CMS. Això vol dir que haureu de raspar amb algunes opcions només per configurar-ho tot. A més, les coses es compliquen una mica si voleu utilitzar XAMPP per executar més d’un lloc web de WordPress simultàniament. Probablement res que no pugueu gestionar, però és molt més que fer servir una eina dissenyada amb WordPress.

En general, XAMPP ofereix un fantàstic nivell de personalització que et permet fer gairebé tot el que vulguis, no és una gran eina per a principiants, i no és la solució més senzilla per treballar.

�� Preu:

XAMPP és un paquet de codi obert 100%. No hi ha una versió premium amb funcions ocultes, de manera que no podreu utilitzar-la de qualsevol manera que considereu adequada.

3. MAMP

mamp

De moltes maneres, My Apache, MySQL, PHP (MAMP) és molt similar a XAMPP. També és una pila de programari que permet crear llocs web de WordPress (i qualsevol altre tipus de lloc).

El procés d’ús d’aquesta eina també funciona igual que amb la selecció anterior. Configureu la pila, creeu una base de dades i, a continuació, aneu a propòsit de configurar manualment WordPress. Amb això, centrem-nos en quines són les diferències més grans entre ambdues piles.

En primer lloc, MAMP només està disponible per a Windows i macOS. Hi ha diverses versions per triar per a cada sistema operatiu, depenent de quina versió de PHP voleu configurar. A més, també obté accés a un munt de programari addicional, inclòs Python, Perl, phpMyAdmin i molt més.

A la pràctica, això es tradueix en més opcions a l’hora de crear llocs web i aplicacions locals. Pel que fa a WordPress, però, és probable que no hagueu d’utilitzar cap programari. Tanmateix, són excel·lents els seus serveis, per si treballes en altres tipus de projectes que els necessitin.

L’avantatge més gran d’utilitzar MAMP vers XAMPP és que el primer no ofereix instal·ladors autònoms per a aplicacions populars com WordPress. Per ser just, això només és una limitació si no voleu configurar llocs web manualment. Si aquest és el cas, probablement millor utilitzar una eina més senzilla.

El quadre de comandament MAMP.

Features Característiques clau:

 • Permet configurar un entorn basat en Apache, MySQL i PHP.
 • Permet utilitzar diferents versions del programari, segons quina versió de PHP que vulgueu configurar.
 • Admet molts idiomes addicionals, inclosos Python i Perl.
 • Ofereix l’opció de configurar manualment els llocs web locals de WordPress.

Quan es tracta de funcions, MAMP ofereix un control menys sobre cadascun dels components del vostre entorn que XAMPP. També disposa de tauler de comandament propi, però ofereix menys opcions. Aquesta diferència, a sobre de la resta, fa que sigui una elecció excel·lent si busqueu una eina més fàcil de gestionar. Encara teniu accés a gairebé totes les mateixes funcions, però MAMP és més senzill per acostumar-vos.

�� Preu:

Al llarg d’aquesta secció, només ens hem centrat en la versió gratuïta del MAMP. Tanmateix, també n’hi ha una opció premium disponible. Comença a partir de 59 dòlars tant per a macOS com per a Windows, tot i que el primer obté actualitzacions més regulars i un millor suport.

MAMP Pro us ofereix moltes més opcions, com ara la possibilitat de configurar Nginx servidors, una eina de prova per a mòbils i un editor integrat. Si vosaltres i la resta del vostre equip sou usuaris de macOS, totes aquestes funcions fan que MAMP sigui una bona elecció entre les moltes eines locals de desenvolupament de WordPress disponibles.

4. Vagant

vagant

Fins ara, hem tractat diverses eines locals de desenvolupament de WordPress que són força similars. Ara toca una cosa diferent.

Vagant és una eina que us permet executar diverses màquines virtuals al vostre ordinador i utilitzar-les com a entorns per als vostres projectes.

Si mai no heu utilitzat un programa com Vagrant, podríeu pensar que això té massa problemes.

Al cap i a la fi, potser heu sentit que necessiteu un ordinador molt potent per executar diverses màquines virtuals. Això és cert, però també depèn del que vulgueu fer servir aquestes màquines. Si parlem de desenvolupament web local, els requisits del sistema no són tan intensos.

A més, Vagrant fa que tot el procés de configuració de l’entorn sigui brisa. Després d’instal·lar el programari, podeu continuar i descarregar-ne un les moltes “caixes” preconfigurades la seva comunitat ja s’ha creat. Si voleu instal·lar l’entorn de WordPress perfecte amb pocs clics, en tindreu un munt caixes populars triar. El més probable és que trobareu una que ofereixi exactament el que necessiteu.

Mireu Vagrant des de la línia d’ordres.

També podeu proporcionar la vostra màquina virtual i utilitzar la línia d’ordres per configurar les coses exactament com vulgueu. Aleshores, podeu compartir el vostre entorn amb tots els altres membres del vostre equip. D’aquesta manera, no tots hauràs de jugar amb la configuració del programari i de la mateixa manera: Vagrant ho fa tot per tu.

Finalment, arribem a la diferència més important entre Vagrant i eines com XAMPP o MAMP. Amb aquest últim, sempre corre el risc d’instal·lar un programari que interrompa la configuració del vostre entorn. Al capdavall, feu servir el vostre propi ordinador com a servidor. Amb una eina com Vagrant, cada entorn existeix per separat al vostre ordinador. Això vol dir que podeu tenir un servidor amb Nginx i un altre amb Apache en dues màquines Vagrant independents i que no tingueu cap problema..

Fins ara, probablement Vagrant sona com una opció forta. Té sentit, també és una de les nostres eines preferides. No haureu de prendre el nostre judici com a valor nominal. Aquí teniu una cita de Primož Cigler, desenvolupador i conseller delegat de ProteusThemes, sobre el seu amor per Vagrant:

Primoz Cigler

Primož Cigler
Conseller delegat de Temes de Proteus

Quan es tracta dels meus entorns locals de desenvolupament de WordPress preferits, en tinc dos. Totes dues són virtualitzacions gestionades per Vagrant. Això només és important, perquè permet que jo i tot l’equip de ProteusThemes tinguin un entorn de desenvolupament consistent en diferents màquines i sistemes operatius.

La primera que fem servir com a principal entorn de desenvolupament dels temes que desenvolupem. És una forquilla modificada del projecte arrels / enreixats. Executa una pila Ubuntu 16.04 nginx + mariadb + php-fpm.

El segon que faig servir amb més freqüència és el Wocker. És un entorn de desenvolupament de WordPress basat en el docker amb eines com la WP-CLI incorporada i permet prototipar ràpidament, crear instal·lacions de WP fresques sense efectes secundaris en cinc segons i canviar entre aquestes instàncies fàcilment. En general, és una excel·lent eina per provar noves funcions, temes, complements … sense contaminar el vostre entorn “standard”. És com tenir en tot moment disponibles instàncies il·legals de WP disponibles i locals il·limitades.

Una de les limitacions d’eines com Vagrant, però, és el fet que els sistemes d’arxius grans poden trigar un temps a sincronitzar-se entre el vostre equip host i les seves màquines virtuals. Però, aquest és un problema que és probable que no us trobareu, tret de treballar en projectes massius.

Features Característiques clau:

 • Permet configurar màquines virtuals per a les vostres necessitats de desenvolupament local.
 • Permet configurar cada màquina virtual a les vostres especificacions i compartir-les amb altres persones.
 • Ofereix l’opció de descarregar les caixes preconfigurades i executar-les com vulgueu.
 • Us ajuda a mantenir separats els vostres entorns de prova i a activar-los i desactivar-los a voluntat.
 • Fa que sigui senzill gestionar totes les vostres màquines virtuals mitjançant la línia d’ordres.

Fins al moment hem esmentat dues vegades la línia d’ordres i hi ha un motiu. Vagrant és una eina basada en línia de comandaments que està disponible per a sistemes basats en Linux, Windows i macOS. En aquest moment, no hi ha cap interfície fantàstica ni taulers de comandament, sinó que només teniu la línia d’ordres i vosaltres.

Si teniu experiència en el desenvolupament web, és probable que us sentiu còmode mitjançant la línia de comandaments per a la majoria de les vostres tasques del dia a dia. D’altra banda, aprendre els comandaments necessaris per utilitzar Vagrant no és tan complicat. Si no ho ets familiaritzat amb la línia de comandaments tot i així, no hauríeu de deixar que això us aturi.

�� Preu:

Vagrant és un projecte gratuït i de codi obert. Aquest fet, combinat amb totes les altres funcions, la converteix en una opció fantàstica tant per a desenvolupadors com per a equips. Tot i que disposeu del pressupost per adquirir eines locals de desenvolupament de WordPress premium, és probable que Vagrant pugui fer la feina millor.

5. Local per Flywheel

Local de Flywheel

Cap de les eines locals de desenvolupament de WordPress que hem tractat fins ara no és el que puguis considerar massa fàcil d’utilitzar. DesktopServer és el que més s’aproxima, però es deixa caure per una interfície arcaica.

Les altres són potents, però no són especialment fàcils d’utilitzar si no teniu antecedents en el desenvolupament.

Per això, hem decidit acabar amb les coses Local de Flywheel.

Ja ho som escrit sobre Local per Flywheel en el passat. En aquell moment, però, només estava disponible per a macOS. Ara, tant els usuaris de Windows com macOS tenen accés a aquesta solució, i continua sent una de les eines més eficaces de desenvolupament local de WordPress al voltant.

El major sorteig prové de la interfície fàcil d’utilitzar de Local. La configuració d’un lloc web nou és tan senzill com fer clic sobre un botó i després escollir algunes configuracions bàsiques.

Utilitzant Local de Flywheel.

Durant el procés, podeu triar entre servidors Nginx i Apache, així com dues versions de PHP (5 i 7). A més, podeu mapar el vostre nou lloc web local a un domini de seguida. Un cop configurat el lloc, podreu accedir-hi des d’una llista senzilla que inclou tots els altres projectes. Si feu clic a qualsevol d’ells, podreu revisar la seva configuració, accedir a la seva base de dades, navegar fins a directoris locals i molt més.

Hi ha fins i tot una opció per crear enllaços en directe per als vostres llocs web locals, cosa que significa que podeu compartir el vostre progrés amb companys d’equip o amb clients. En general, Local by Flywheel ofereix amb molt experiència la més fàcil quan es tracta de desenvolupament de WordPress local. Pot ser que no sigui tan potent com Vagrant, però ho compensa gràcies a la seva accessibilitat.

Features Característiques clau:

 • Permet configurar llocs web de WordPress locals amb pocs clics.
 • Permet controlar l’estat de tots els llocs existents d’una llista.
 • Proporciona l’opció per accedir als taulers de taula, bases de dades i directoris locals del vostre lloc amb un clic.
 • Permet crear enllaços en directe per compartir accés als vostres projectes locals.
 • Ofereix l’opció per configurar models, per desplegar fàcilment llocs web de WordPress mitjançant la configuració que preferiu.

Quan es tracta de funcions, tot el que Local by Flywheel ofereix està adaptat als llocs de WordPress. N’hi ha prou amb dir-ho, Local és una alegria d’utilitzar si sou entusiastes de WordPress. És possible que, per exemple, no ofereixi tantes opcions de personalització com Vagrant, però són dues eines completament diferents. Si bé recomanem Vagrant més per a equips professionals, Local és perfecte per a vestits més petits i per a projectes amb requisits menys estrictes.

�� Preu:

Local by Flywheel és una eina totalment gratuïta que ha estat possible per l’empresa d’allotjament administrada per WordPress Flywheel. També hi ha una versió premium a les obres, però actualment són escassos els detalls. En general, és una de les nostres eines locals preferides per al desenvolupament de WordPress.

També us pot interessar aquests articles:

 • Empreses construïdes amb la subcontractació de desenvolupament de programari
 • Com crear el vostre propi lloc web

Conclusió

No totes les eines de desenvolupament de WordPress locals són iguals. La que escolliu tindrà un gran impacte en la manera de treballar. Si formeu part d’un equip, també afectarà a tots els que treballeu. És per això que paga una mica de recerca sobre quines opcions hi ha i quins avantatges et pot oferir cada solució.

Recuperem les nostres cinc eines de desenvolupament local preferides de WordPress i què les fa úniques:

DesktopServer

Aquesta és una eina senzilla i senzilla per als principiants per al desenvolupament local de WordPress.

XAMPP

Aquesta pila de programari és fantàstica si voleu un control complet sobre el vostre entorn.

MAMP

Aquesta eina és molt similar a XAMPP, però té algunes característiques menys i és una mica més fàcil d’utilitzar.

Vagant

Es tracta d’una excel·lent eina de desenvolupament local basada en VM, que és imprescindible per als desenvolupadors seriosos.

Local de Flywheel

Aquest programa fàcil d’utilitzar és perfecte per a projectes petits i mitjans.

Tens alguna pregunta sobre com triar l’eina perfecta per a les teves necessitats locals de desenvolupament de WordPress? Parlem d’ells a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map