Sådan starter du en vellykket blog i 2020

Sådan starter du en vellykket blog i 2020

Sådan starter du en vellykket blog i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Hvis du nogensinde har spekuleret på det hvordan man starter en vellykket blog så er du på det rigtige sted. Denne detaljerede guide gennemgår alle afgørende trin på din vej fra blank skærm til en livlig blog, der bliver læst. Vi fortæller det hele uden at trække noget slag! ��


Uanset om du vil have en blog til et forretningsformål, et personligt projekt, din søde Instagram-hvalp eller noget derimellem, er denne guide til dig. Og bedst af alt, det praktiske arbejde tager dig kun ca. 30 minutter (plus den tid, der kræves til at læse denne guide, duh!). Helt ærligt, vil du blive forbløffet over, hvor simpelt det er at starte en succesrig blog. ��

Når du er færdig med at læse dette, ved du nøjagtigt, hvilke skridt du skal tage – hvad man skal fokusere mest på, hvad man skal ignorere fuldstændigt, og hvilke handlinger man skal tage for at hjælpe din nye blog med at starte og tiltrække læsere.

Sådan starter du en succesrig blog

Men først, hvorfor lytte til os, hvis du vil lære at starte en vellykket blog? ��

For flere år siden var vi i dine nøjagtige sko. Vi vidste, at vi ønskede at starte en succesrig blog, vi havde en usikker idé om, hvad vi ville blogge om, men vi havde ikke alle domino-stykker bekvemt oprettet. Og tilgiv mig for at have sagt "vi" hele tiden, men det er bare, at denne blog er en gruppeindsats med mere end en person på teamet.

Gennem prøve og fejl har vi i sidste ende været i stand til at udvide vores blog til over 400.000 besøgende og $ 20.000 i omsætning hver måned.

Sådan starter du en vellykket blog: vores statistikker

I dag vil vi vise dig, hvordan du kan arbejde mod lignende resultater, og hvordan du kan gentage vores strategier og taktikker, når du opretter en egen blog. Denne guide opsummerer vores ~ 7 års erfaring med at opbygge og udvikle en blog.

Lad os få denne ting i gang!

Sådan starter du en succesrig blog – en oversigt

Sådan oprettes en blog, trin for trin:

Vil du hellere læse en PDF? Download den komplette guide her:
������

��

Kapitel 1: Beslutning om, hvad jeg skal blogge om

��

Kapitel 2: Valg af den bedste bloggingsplatform

��

Kapitel 3: Opsætning af et domænenavn, hosting & WordPress

��

Kapitel 4: Dit must-have WordPress-plugins

��

Kapitel 5: De grundlæggende indstillinger, som enhver blog har brug for

��

Kapitel 6: Bloghjemmeside og andre væsentlige blogsider

��

Kapitel 7: At komme med idéer til blogindhold, som folk ikke kan ignorere

✍️

Kapitel 8: Hvordan man skriver et blogindlæg – trin for trin

��

Kapitel 9: WordPress SEO – Hvor skal man starte

��️

Kapitel 10: Sådan promoveres din blog

��

Kapitel 11: Sådan tjener du penge på din blog

��

Ekstra kapitel: Bedste blogværktøjer og vejledninger

Før vi begynder, skal jeg tage nogle af de almindelige indvendinger og spørgsmål, som de fleste har, om, hvordan man starter en succesrig blog:

Ofte stillede spørgsmål om blogs

Her er nogle af de mest almindelige spørgsmål fra folk, der overvejer at starte en blog:

Kan jeg gøre det hele alene uden nogens hjælp?

Ja.

Der er virkelig ikke meget mere at sige her… du kan virkelig lære, hvordan du starter en succesrig blog og derefter udfører den viden selv. Plus, den endelige effekt vil ikke nødvendigvis være værre end hvis du havde en professionel designer eller udvikler på lønningslisten. Værktøjerne har udviklet sig meget gennem årene – de er meget brugervenlige og let at forstå i dag.

Hvad har jeg brug for for at komme i gang? Skal jeg vide, hvordan man koder?

Du har brug for en computer og en næve dollars. Alle de andre ting er valgfri.

Der kræves ingen kodningskendskab, ingen oplevelse af hjemmeside og ingen designfærdigheder eller hvad.

Årsagen til, at dette er tilfældet, er på grund af det, jeg nævnte ovenfor – vi har simpelthen mere funktionelle og lettere at bruge værktøjer til vores rådighed i disse dage.

Kort sagt, her er, hvad trinnene er involveret i at starte en blog (vi diskuterer dem mere dybtgående i de følgende kapitler):

 1. Tilmeld dig bloghosting (vi anbefaler Bluehost *).
 2. Vælg et domænenavn til din blog.
 3. Fuldfør din blog hosting registrering.
 4. Marker et afkrydsningsfelt for at få WordPress installeret automatisk.
 5. Log ind og skriv dit første blogindlæg.

* Når du er klar til at købe din hosting, skal du sørge for at bruge ovenstående link til Bluehost. Det er et tilknyttet link (hvilket betyder, at vi får en lille provision), det vil også låse en $ 2,95 vs $ 3,95 rabatpris for dig. Du får ikke denne rabat, hvis du besøger Bluehost-webstedet på anden måde end via linket ovenfor.

Kan jeg oprette en blog gratis?

Med et ord, ja. Men det er ikke den bedste vej at tage.

Selvom der er blogplatforme derude, der giver dig mulighed for at opbygge en blog helt gratis, har de en række begrænsninger:

Du sidder fast med platformens underdomæne og kan ikke få dit eget domænenavn uden at betale et gebyr.

Du har ofte ikke tilladelse til at gøre meget med hensyn til tilpasning eller installation af nye funktioner.

Dine muligheder for at tjene penge på bloggen er begrænsede – ikke alle platforme giver dig mulighed for at sælge dine produkter eller markedsføre andre menneskers ting via annoncer.

Du kan blive tvunget til at være vært for platformens egne annoncer på dit websted.

I slutningen af ​​dagen, hvis du i stedet vælger at afskaffe et beskedent gebyr, kan du fjerne alle ovenstående problemer og oprette en fuldt funktionsdygtig blog på din egen.

Folk siger, at blogging er død. Har de ret?

"Blogging er død" er noget, folk har sagt i mange år nu. Det er svært at endda præcisere, når sætningen dukkede op for første gang.

Der har været en række formodede mordere af blogging. Først var der sociale medier, Twitter og Facebook, derefter YouTube, live streaming-tjenester, og hvem ved hvad der ellers.

Men!

Dataene siger andet.

Rå data har en fordel, de tager ikke sider.

Lad mig vise dig to ting:

 1. Ifølge WordPress.com, mere end 409 millioner mennesker ser mere end 20 milliarder blogsider hver måned. Oven i det skaber brugerne næsten 70 millioner nye indlæg og næsten 77 millioner nye kommentarer hver måned.
 2. WordPress – uden tvivl den største blog og webstedsmotor af dem alle – giver nu mere end 35% af alle websteder. Igen, det er det alle hjemmesider.

Så nej. Blogging er langt fra død.

Når jeg lærer, hvordan man starter en blog, kan jeg så forvandle denne blog til en virksomhed og tjene penge på den?

Ja selvfølgelig.

Se bare hvad vi har gjort her med netop denne blog.

Da vi begyndte tjente bloggen $ 0, forståeligt nok. Men inden for ~ 3 år har vi vokset det til ~ $ 20.000 pr. Måned i omsætning.

Hvordan tjener det penge nøjagtigt, og hvordan har vi opnået dem? Vi kommer til det senere. Men lad os bare sige, at det tog os en prøve og fejl for at komme til dette niveau. Vi forsøger at koge det hele ned i denne vejledning og præsentere dig for en struktureret, systematisk tilgang.

Uden yderligere … det første skridt til at starte din egen blog? Det ville være at vælge et emne:

Kapitel 1: Beslutning om, hvad jeg skal blogge om

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector