Сравнени инструменти за поддръжка на WordPress: Freshdesk срещу Awesome Support срещу WP Support Plus срещу Help Scout

Някои WordPress операции дават приоритет на неща като оптимизация на търсачките и подобряване на процента на конверсия, като същевременно пренебрегват благосъстоянието на съществуващата им клиентска база, но това може да бъде скъпа грешка… Ако искате да избегнете тази грешка, отговорът е да предоставите изключителна поддръжка на клиенти , и искаме да ви помогнем да направите това, като ви представим някои от най-добрите инструменти за поддръжка на WordPress.


Добрата поддръжка е от решаващо значение за поддържането на щастлива потребителска база, както и доволните клиенти по-вероятно за да насочите нови потребители към вашия бизнес.

В тази статия разгледахме някои от най-добрите инструменти за поддръжка на WordPress. Ние сравнихме основните функции, преценихме колко лесно се използва всеки и определихме кои типове сайтове могат да се възползват най-много от тях. Ако сте готови да започнете да правите клиентите си още по-щастливи, тогава нека започнем.

най-добрите инструменти за поддръжка на WordPress

Най-добрите инструменти за поддръжка на WordPress в сравнение (накратко)

Ако ви липсва кратко време, ето най-подробната версия на нашето сравнение на инструментите за поддръжка на WordPress:

Сравнени инструменти за поддръжка на WordPress

Freshdesk
Страхотна поддръжка
WP Support Plus
Помощ разузнавач

ЦенаБезплатно ниво, премиум планове започват от 15 долараБезплатни с премиум разширенияБезплатни с премиум разширенияБезплатен слой, премиум плановете започват от 20 долара
Брой агенти за поддръжканеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Интеграция в WordPressДа (чрез плъгин)Работи в рамките на WordPressРаботи в рамките на WordPressДа (чрез вграждания и плъгини)
Как се справя с билети?Имейл и телефонТабло за управление на WordPressТабло за управление на WordPress и SkypeВътре в лесно разбираемо табло
Статистика за подкрепадаНедада

Най-добрите инструменти за поддръжка на WordPress (в пълен размер)

Freshdesk

Freshdesk

Преглед
Freshdesk е пълнофункционален портал за поддръжка с официална поддръжка за уебсайтове на WordPress. Платформата дава възможност на потребителите да управляват билети за поддръжка, да ги категоризират според таговете, да създават автоматични отговори и дори да създават персонализирана база от знания, за да покрият най-често срещаните проблеми.

Основните функции

 • Система за управление на билети въз основа на имейл с опции за категоризиране, сливане, разделяне и експорт на билети.
 • Проследявайте времето които агентите прекарват, занимавайки се със заявки за поддръжка (налични само за премиум планове).
 • Получавайте обаждания за поддръжка, като използвате телефонен номер, предоставен от Freshdesk.
 • Създайте индексируема база от знания.
 • Интегрирайте се с Google Analytics и използвайте информацията за ключовите думи, за да разширите базата си от знания.
 • Включва андроид и IOS приложения за обработка на заявки за поддръжка в движение.
 • Персонализирайте формуляри за поддръжка и изскачащи прозорци, за да съответстват на дизайна на вашия сайт.

Лесна употреба
Freshdesk е забележително прост за използване дори за потребители, които имат малък опит с инструменти за поддръжка. След влизане ви се показва най-скорошната активност на вашия сайт, както и колко билети са просрочени, отворени, задържани и неподписани:

Таблото за управление на Freshdesk.

Работата с билетите по принцип е същата като тази с имейлите. Можете да отговаряте на потребителите, да препращате билета или да добавяте бележки към случая. Всеки билет получава приоритет, вариращ от нисък до спешен, и му се присвоява един от шест статута, като отворен, затворен и разрешен.

Интеграцията на WordPress се осъществява чрез официалния плъгин Freshdesk, който ви позволява да интегрирате поддръжка на джаджи и инструмент за търсене на база знания на вашия сайт. Можете също така да третирате коментарите като билети, което ви помага да общувате по-ефективно с потребителите. Струва си да се отбележи, че официалният плъгин за WordPress не е актуализиран от известно време, но все пак работи с най-новата версия на WordPress.

Цена
Безплатни, 15, 29, 49 или 109 долара на агент на месец.

Помислете дали да използвате Freshdesk, ако

 • Търсите отличен инструмент за поддръжка, който може да се справи с големи и малки операции. Запознаването с платформата е просто, което означава, че привличането на нови агенти за поддръжка с развитието на вашето предприятие няма да е проблем.
 • Безплатният план дава възможност за до трима агенти и ви предоставя достатъчно функции, за да останете на върха на билети за поддръжка и коментари на WordPress.

Направихме бързо проучване на групата за напреднали WordPress във Facebook, като попитахме за предпочитанията на хората по отношение на инструментите за поддръжка на WordPress. Freshdesk получи шепа гласове там:

Отзиви от FreshDesk

Отидете в Freshdesk

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • 20 страхотни дизайнерски портфейла, които трябва да видите преди да създадете свой собствен
 • ManageWP срещу Jetpack Управление срещу InfiniteWP срещу MainWP срещу iThemes Sync – Сравнени инструменти за управление на WordPress
 • 5 от най-добрите местни инструменти за развитие на WordPress в сравнение с 2020 г.

Страхотна поддръжка


Страхотна поддръжка - WordPress HelpDesk & Support Plugin Страхотна поддръжка – WordPress HelpDesk & Поддръжка на приставката

Автор (и): Страхотен екип за поддръжка

Текуща версия: 6.0.0

Последна актуализация: 30 май 2020 г.

awesome-support.6.0.0.zip


82% Ratings


10000 + инсталирания


WP 4.0 + Изисква

Преглед
Awesome Support е приставка за поддръжка на WordPress. Тя дава възможност на потребителите да подават билети директно от акаунта си в уебсайта и да следят състоянието на заявките си, без да напускат сайта. Като агент за поддръжка ще получавате имейл за всеки нов билет и след това ще ги обработвате от таблото с помощта на обикновения редактор на WordPress.

Основните функции

 • Напълно базирана на WordPress. Дори и имейли, които получавате за новите билети ще ви отведе обратно до таблото за управление.
 • Потребителите могат да подават нови билети чрез персонализирани формуляри с помощта на редактора на WordPress, който поддържа прикачени файлове.
 • Позволява ви да следите състоянието на всеки билет за поддръжка от таблото си за управление, да ги маркирате и да присвоите ново състояние на всеки.
 • Присвойте билети на различни агенти за поддръжка в зависимост от областта на техния опит.
 • Поддържа платформите за електронна търговия, като ви дава възможност да получавате запитвания, свързани с всеки продукт.
 • Задайте условия, с които потребителите трябва да се съгласят, преди да представят билети за поддръжка.
 • Разширете функциите на приставката с множество премиум добавки.

Лесна употреба
Ако сте запознати с WordPress, няма да имате проблем да се адаптирате към Страхотна поддръжка. Всеки билет се обработва с помощта на редактора на WordPress в комбинация с административни мета полета за управление на състоянието на билетите и присвояване на маркери.

Awesome Support таблото за поддръжка.

Цена
Безплатно, с няколко налични премиум разширения и 4 премиум пакета: $ 12.42, $ 19, $ 24 и $ 38 / месец.

Помислете дали да използвате страхотна поддръжка, ако

 • Не искате да се занимавате с използване на услуга на трета страна. На страхотната поддръжка липсват някои усъвършенствани функции като проследяване на времето и обработка на телефонни обаждания, но това е надеждно решение за обработка на подробни запитвания за продукти на сайтове за електронна търговия и основни билети за поддръжка за всички видове уебсайтове на WordPress.

Отидете на Страхотна поддръжка

WP Support Plus


WP поддръжка плюс отзивчива система от билети WP поддръжка плюс отзивчива система от билети

Автор (и): Прадип Маконе

Текуща версия: 9.1.2

Последна актуализация: 3 септември 2019 г.

wp-support-plus-responsive-ticket-system.zip


86% Оценки


7000 + инсталирания


WP 4.4 + Изисква

Преглед
WP Support Plus е друг плъгин за поддръжка на WordPress. Този непретенциозен инструмент не набира голяма популярност през двете години, когато е бил в хранилището на WordPress, но привлича лоялни последователи. Този плъгин много прилича на страхотна поддръжка. Вместо да преосмисляме приликите, нека прескочим в ключовите функции, които го разделят.

Основните функции

 • Администрирайте билети за поддръжка от таблото си с помощта на цветно базирана система за разграничаване между отворени, висящи и затворени билети.
 • Следете статистиката на билетите за всеки агент и оценявайте ефективността на агента с един поглед.
 • Добавете бутон за обаждане по Skype към вашия сайт като опция за обработка на спешни запитвания.
 • Създайте шаблони за имейл, за да изпращате автоматични отговори на потребителите, които подават билети.
 • Предлагат се множество премиум разширения.

Лесна употреба
Точно като страхотна поддръжка, ако сте потребител на WordPress, WP поддръжка плюс ще бъде право към вашата алея. Опитните потребители на WordPress ще бъдат удобни да използват WP Support Plus веднага.

Табло за управление WP Support Plus.

Цена
Безплатно, с множество премиум разширения

Помислете дали да не използвате WP Support Plus

 • Вие търсите инструмент за поддръжка, базиран на WordPress, който включва разширени функции и ви позволява да наблюдавате ефективността на множество агенти за поддръжка. Освен това е перфектно, ако искате добавената опция за поддръжка на потребителите чрез Skype.

ЗАБЕЛЕЖКА / Актуализация на редактора:

Наистина почувствахме, че трябва да въведем друг играч в играта. Просто защото това е един от инструментите за поддръжка на WordPress, при който ние сами използваме ThemeIsle и Revive.Social. Говоря за Help Scout. Той има някои готини функции, така че мисля, че може да ви хареса. Плюс това направихме това бързо проучване на групата за напреднали WordPress във Facebook и изглежда, че Help Scout е получил най-много гласове там:

Помогнете на скаутските отзиви
Помогнете на скаутските отзиви

Помощ разузнавач

Помощ разузнавач

Преглед
Помощ разузнавач е пълен набор от инструменти за поддръжка на клиенти / WordPress. На него се доверяват повече от 7000 фирми по целия свят.

Състои се от три основни елемента: бюро за помощ, документи и нещо, наречено Beacon (помощник на страницата, така че посетителите ви да не трябва да напускат сайта ви, за да получат отговори на въпросите си).

Помощ Scout основно ви предлага всичко, което бихте очаквали от платформа за поддръжка на клиенти. Основната продажна точка с Help Scout е, че те искат да направят всяко взаимодействие за поддръжка по-човешко и по този начин по-полезно и приятно за двете страни.

Основните функции
Реалното пълен списък с функции наистина е огромно, така че нека само да спомена шепа от тези допълнителни полезни (както посочи Мадалин Милеа, нашия инженер по поддръжка @ThemeIsle):

 • Всички билети са достъпни чрез удобно и ясно потребителско табло.
 • Има интегриран модул за документи – чудесен за предоставяне на базата от знания на клиентите ви.
 • Дава ви достъп до API, който можете да използвате за различни интеграции на място (например ние го използваме за Лесни цифрови изтегляния интеграция).
 • Позволява ви да запазвате отговорите, които използвате най-често.
 • Всеки клиент може да оцени опита си с поддръжка след всеки отговор, като по този начин ви дава съвети как можете да подобрите вашата подкрепа.
 • Можете да създавате персонализирани приложения. Например:

Създадохме две приложения: Първото ни показва последната налична версия на продукта, че даден билет е около + версията, която потребителят е инсталирал (чудесно за бързо получаване на хора в най-новата версия). Другият изброява продуктите, които клиентът е купил + лиценза, който са на него. Мадалин Милеа, инженер за поддръжка @ThemeIsle

 • Има повече от 40 вградени приложения и интеграции.
 • Има автоматични работни процеси.
 • Има подробни отчети (производителност, спад на разговорите, филтриране на работното време и други).
 • Можете да използвате множество входящи кутии.

Пощенски кутии в Help Scout

Лесна употреба
Нека Мадалин сподели мнението си за лесната употреба на помощния скаут:

От известно време използваме Help Scout като наши инструменти за поддръжка на WordPress. Наистина това е солидно парче софтуер и ние дори не сме мислили да търсим алтернатива. При нас е от първия ден.

Страхотното в него е, че той се оказва също толкова ефективен в момента – с по-голям екип за поддръжка – както беше и през деня – когато имаше само двама души. Той просто поддържа нещата прости и на път.

Помощ за скаут номер едно, IMO, събира хората. Независимо дали е наш собствен екип или наши потребители, той опростява комуникацията и помага да се изгради доверие на марката. Мадалин Милеа, инженер по поддръжката @ThemeIsle

По принцип използването на Help Scout с WordPress е много лесно да се разбере. Можете или да активирате Beacon – малкият помощник, който седи в долния ъгъл и намира начини да помогнете на посетителите си, или можете да го интегрирате с други отделни елементи на вашия сайт.

Например, както казах, ние го използваме за нашата интеграция с Easy Digital Downloads, но има и начини да го накараме да работи с WooCommerce, Shopify, Magento, Mixpanel и т.н..

Цена
Безплатно, $ 20, $ 32 на месец.

Помислете дали да използвате Help Scout, ако

 • Просто искате да запазите всичките си задачи и дейности, свързани с поддръжката, на едно място и извън вашия сайт. Това може да бъде много полезно и особено ако сайтът ви някога се понижи – със сигурност не искате клиентите ви да не могат дори да получат поддръжка, ако това се случи.
 • Чудесно, ако нямате пари да инвестирате в момента и просто искате да тествате различни инструменти за поддръжка на WordPress, но в същото време искате вашето решение да може да расте с вас.

Отидете в Помощния скаут

заключение

Всеки, който е работил в поддръжката на клиенти, може да ви каже, че това не е проста работа. Тези инструменти за поддръжка на WordPress няма да работят чудеса, но ще ви предоставят ресурсите, които са ви необходими за ефективно справяне със заявките за поддръжка.

Всеки от тези инструменти е достатъчно добър, за да спечели нашата препоръка. Така че въпросът, който трябва да си зададете, е: как предпочитате да се справите с проблемите на поддръжката? Ето кратко резюме за това как всеки инструмент може да ви помогне:

 • Freshdesk: Работете със заявки чрез имейл и онлайн обаждания.
 • Страхотна поддръжка: Справете се с билети за поддръжка и запитвания за продукти за електронна търговия направо от таблото за управление на WordPress.
 • WP Support Plus: Подкрепете потребителите си чрез базирана на WordPress система за билети и Skype.
 • Помощ разузнавач: Страхотно решение за поддръжка за всички фирми, които се нуждаят от техния инструмент за поддръжка, за да могат да се развиват заедно с тях.

Имали ли сте положителен опит с някой от тези инструменти за поддръжка на WordPress? Споделете вашите истории с нас в секцията за коментари по-долу!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map