Най-добри SMTP доставчици в сравнение – Amazon SES срещу Sendinblue срещу SendGrid срещу Mandrill

Най-добри SMTP доставчици в сравнение – Amazon SES срещу Sendinblue срещу SendGrid срещу Mandrill

Най-добри SMTP доставчици в сравнение – Amazon SES срещу Sendinblue срещу SendGrid срещу Mandrill
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Използвате ли имейла като едно от парчетата на пъзела в цялостната си онлайн бизнес стратегия? Ако отговорът е „да“ и вероятно наистина е „да“, тогава трябва да разгледате какво могат да направят някои от най-добрите SMTP доставчици за вас – и това е както по отношение на предоставянето на нови инструменти, за да улесните съществуващите си задачи, така и разкриване на напълно нови възможности.


Но преди да се заемем с това, нека започнем в началото:

Казано просто, доставянето на електронна поща не е проблем … докато не трябва да изпратите много от нея.

Когато мислите за това, като начален уебсайт на WordPress, изобщо нямате нужда от услуга за доставка по електронна поща. Можете просто да използвате MailPoet (нали?) И да изпратите целия си имейл без проблем. Е, да, това е технически правилно, но може би не е най-оптимизираното решение.

Най-добрите SMTP доставчици: Amazon SES срещу Sendinblue срещу SendGrid срещу Mandrill

Най-добрите доставчици на SMTP услуги в сравнение с тази статия са:

 1. Sendinblue (www.sendinblue.com)
 2. Amazon SES (aws.amazon.com/ses/)
 3. SendGrid (sendgrid.com)
 4. Mandrill (mandrill.com)

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
кирка

Но преди да влезем в него, нека да отговорим на някои важни въпроси, които често се появяват около темата за SMTP сървърите.

Проблемът с изпращането на имейл, обобщен

Първото нещо, което трябва да направим тук, е да разграничим два основни типа имейли, които уебсайт или уеб услуга може да изпрати на своята аудитория: групов имейл и транзакционен имейл.

 • Първият е това, което класически се нарича имейл маркетинг. Там създавате стандартна имейл кампания и я изпращате множество получатели (вашия списък с абонати) всички наведнъж.
 • Последното е нещо, което изпращате индивидуални получатели – това е директна комуникация един на един – въз основа на действието или бездействието на този получател. Повече или по-малко, получателят задейства имейла да бъдат изпратени в тяхна посока.

Цялото второ нещо – транзакционният имейл – е темата на днешния ден.

Транзакционният имейл често е най-важният тип комуникация, базирана на имейл между бизнес / уебсайт и тяхната аудитория или клиентска база. Накратко, ако имате инструмент, или приложение, уебсайт, или плъгин, или уеб услуга и т.н., и искате това нещо да може да комуникира автоматично с вашите потребители въз основа на конкретни задействания това е когато транзакционният имейл се случва.

В този сценарий не кликвате върху нито един "изпрати" бутон на ръка. Вместо това алгоритъмът на инструмента решава кога да изпраща имейли. Подобно на името, имейлът се изпраща когато се случи транзакция и лицето трябва да бъде уведомено за този факт. Тези имейли са подходящи само за конкретен получател и често са силно персонализирани. Мислете за неща като:

 • имейли за създаване на акаунт – "добре дошли имейли"
 • имейли за потвърждение на поръчка, разписки за покупки, имейли за изоставяне на количката и всякакви други съобщения, свързани с количката
 • съобщения, свързани с активността на потребителския акаунт (като напомняния за парола)
 • известия за продукти, известия за потребителски акаунт и т.н..
 • "някой отговори на вашия коментар" -имейли и т.н..

Транзакционният имейл по дефиниция засяга важни проблеми, свързани с транзакциите, така че наистина искате вашите получатели да получават тези, доставени без проблем, и бързо!

И тази доставка, или понякога липсата й, често започва от проблемите. Ако току-що започвате с директни имейл съобщения, тогава може да се изкушите да направите едно от двете неща:

Не се препоръчват алтернативи на услугите, предлагани от някои от най-добрите SMTP сървъри:

 • Първата възможност е директно изпращане на съобщения чрез вашия уеб сървър. Това може да стане чрез, да речем, пощата () на PHP функцията или подобни функции в други технологии. Тук обаче можете да се сблъскате с някои проблеми, свързани с постигането на резултати. Особено, ако сте на споделен уеб сървър, IP-то на сървъра може вече да е в някои черни списъци със спам, което ще попречи на имейлите ви да се доставят по същество веднага. Освен това ще откриете, че всеки уеб хост ограничава броя на имейлите, които можете да изпратите, преди да се сблъскате с проблеми. Ето а готин ресурс за това съставен от момчетата зад MailPoet.
 • Втората алтернатива е Gmail SMTP. Знам, че това не е особено перспективна настройка, но Gmail все пак ви позволява да изпращате до 500 имейла на ден и ако наистина искате, можете да го интегрирате със своя сайт (включен WordPress) или приложение чрез стандартни SMTP настройки , Предимството тук е, че получавате вашата поща, изпратена от сървърите на Gmail, което би трябвало да бъде по-добро за постигане на достъпност. Все пак не е перфектен.

Това, което всичко се свежда, е простият факт, че над определен обем, самостоятелно обработване на имейли става доста неразумно.

Ето защо някои от най-добрите SMTP доставчици и услуги влизат в игра, за да ни спестят много главоболие и просто ни позволят да се погрижим за имейла ни.

"Не мога ли просто да използвам Mailchimp?" – ти питаш

Е, да, можете. Но и не.

Носете със себе си:

На първо място, Mailchimp е доста скъп … нещо, за което говорихме, когато преминавахме през по-евтините алтернативи на Mailchimp. Второ, той не поддържа транзакционни имейли по подразбиране.

Използването на стандартен Mailchimp работи чудесно за масови кампании по имейл. Но ако искате да изпратите един имейл до един получател и да го задействате въз основа на действието (или бездействието на човека), няма да е много полезно. Не можете да автоматизирате такова нещо, само по себе си, чрез Mailchimp по подразбиране.

Можете обаче да използвате добавка към Mailchimp, нещо, известно преди като Mandrill.

В своето време, което не беше толкова отдавна, Mandrill вероятно беше топ решение сред най-добрите SMTP доставчици на услуги. Но след като се придоби от Mailchimp, цените се повишиха и голяма част от бившата потребителска база на Mandrill реши да премине към алтернативни решения. Но повече за това само за минута.

С всичко казано, нека влезем в отделните компании и да поговорим за това, кое е добро и лошо за тях.

Кръг 1: Ценообразуване спрямо колко имейла можете да изпратите

Да започнем с вероятно първата подробност, която всички искат да знаят във връзка с най-добрия SMTP доставчик на пазара: ценообразуването и как е свързано с броя имейли, които можете да изпратите.

Най-добрите цени за SMTP доставчици

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
кирка
Безплатно: до 62 000 имейла на месец, но тук важат специални условия. Можете да се възползвате от безплатния слой само ако сте потребител на Amazon EC2 и "когато се обаждате на Amazon SES от Amazon EC2 например директно или чрез AWS Elastic Beanstalk."Безплатно: до 9 000 имейла на месец. Ограничено до 300 имейла на ден.Безплатна пробна версия: валидна за 30 дни, през който можете да изпращате до 40 000 имейла. След това изпратете 100 / ден безплатно, завинаги.Безплатна пробна версия: общо 2000 безплатни имейл кредита (изпращания). След като ги няма, трябва да надстроите до платена сметка в Mailchimp и да започнете да купувате повече кредити от Mandrill, за да продължите да изпращате имейли.
0,10 долара за 1000 имейла + 0,12 долара за GB изпратени прикачени файлове.
$ 1 на 10 000 имейла
$ 25,00 на месец: до 40 000 имейла месечно.
6,25 долара за 10 000 имейла
$ 14.95 на месец: до 40 000 имейла месечно.
3,73 долара за 10 000 имейла
40 долара на месец: до 25 000 имейла.
16 долара за 10 000 имейла
39 долара на месец: до 60 000 имейла.
$ 6,50 за 10 000 имейла
$ 29.95 на месец: до 100 000 имейла.
2,99 долара за 10 000 имейла
60 долара на месец: до 50 000 имейла.
12 долара за 10 000 имейла
66 долара на месец: до 120 000 имейла.
5,50 долара за 10 000 имейла
$ 79.95 на месец: до 180 000 имейла.
4.44 $ за 10 000 имейла
80 долара на месец: до 75 000 имейла.
10,67 долара за 10 000 имейла
Неограничен брой контакти, съхранявани във всички планове.Можете да имате до 2000 контакти, съхранявани без допълнителни такси. След това на всеки 10 000 нови контакта е + $ 10 на месец.Всички по-горе нива са изчислени от мен въз основа на безсмислено сложния модел на ценообразуване на Mandrill, повече за който по-долу. Също така основното месечно членство на Mailchimp е включено в цените по-горе.
Amazon SES Sendinblue SendGrid кирка

Очевидно е, че в стаята има слон. Или по-скоро два слона. Нека започнем с първия:

Цените на Amazon са далеч под това, което всички други таксуват, така че изглеждат най-добрият вариант в списъка на пръв поглед. Amazon SES обаче е решение с голи кости. Искам да кажа, той просто ви позволява да изпращате имейли чрез API на Amazon или SMTP и това е почти всичко.

Ще обсъдим специфичните функции, които предлагат всеки един от тези най-добри SMTP доставчици, но засега нека имаме предвид, че Amazon не ви дава анализи, шаблони, отчети или каквито и да е други полезни инструменти, освен само суровата възможност да изпратите вашите имейли. Вие сте повече или по-малко сами.

Така че, според цената, Amazon наистина може да бъде идеалното решение за бизнеса, който наистина работи в мащаб и изпраща милиони имейли всеки месец. При подобен сценарий, въпреки че трябва да инвестират в собствените си персонализирани механизми за статистика или други свързани функции, в края на деня спестяванията, които получават въз основа на обема на изпратените от тях имейли, все още прави всичко полезно. Въпреки това, за повечето фирми или WordPress уебсайтове, работата с Amazon може да бъде доста трудна за справяне. Евтино, но трудно.

Поради тази причина не ви съветвам да гледате на цената само когато правите своя избор. Това винаги се отнася за съотношението време и усилия, необходими за настройването на всичко спрямо крайната цена. С други думи, вероятно ще ви е по-добре с малко по-скъпо решение, но такова, което се справя с всички трудни технически тежки повдигания за вас.

И накрая, за Mandrill. Първо, Mandrill вече е добавка за Mailchimp. Това означава за вас, че за да използвате Mandrill, първо трябва да сте платен клиент на Mailchimp. Най-евтиният план е $ 20 / месец. След това трябва да добавите разходите за Mandrill отгоре.

IMO, ценообразуването на Mandrill е сложно главно да се скрие колко скъпо е всъщност да се използва услугата. В случай, че не знаете, това, което купувате с Mandrill, всъщност не е "имейл изпраща" както правите с Amazon и другите SMTP доставчици. С Mandrill купувате a "блок" от 25 000 имейла. Цените на тези варират от $ 20 за блок до $ 10 за блок.

 • Ако планирате да изпращате, да речем, 100 000 имейла, имате нужда от 4 блока при 20 долара на брой, така че общо $ 80 + цената на абонамента на Mailchimp.
 • Но ако искате да изпратите 1M имейли, имате нужда от 40 блока при $ 18 на брой, което е $ 720 + отново, вашето членство в Mailchimp.

И както виждате, цените за "Изпратени 10k имейли" не са ли и атрактивни Планът за входно ниво е до $ 16 за 10k имейли, което е waaaay над това, което предлагат всички останали.

И накрая, имайте предвид, че представените по-горе цени са само за разпространение по имейл. Те не включват неща като специални IP адреси, например, които може да бъдете принудени да купувате отделно въз основа на размера на вашата електронна поща.

Само за да ви даде представа за цените, Sendinblue таксува $ 12 / месец за специализиран IP, докато SendGrid включва безплатно безплатно при планове над $ 79.95 / месец (допълнителни IP адреси при $ 20 / месец). В Амазонка, посветените IP са $ 24,95 на месец.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • 5 от най-добрите доставчици на хостинг доставчици за WordPress в сравнение с 2020 г.
 • 6 най-добрите посветени доставчици на хостинг сървъри в сравнение – достъпни & мощен
 • 6 от най-добрите доставчици на хостинг услуги по електронна поща в сравнение с 2020 г. ✉️

Кръг 2: Мащабируемост

Мащабируемостта е едно от основните предимства на обработката на имейла ви от външен SMTP доставчик. Ако сте на собствената си имейл инфраструктура – управлявате собствените си сървъри – мащабируемостта става много трудна. Ако някога искате, да речем, да удвоите обема си на имейлите, това може да означава и удвояване на вашата сървърна инфраструктура.

С външен SMTP доставчик обаче няма такъв проблем. Тези услуги могат да се справят с какъвто и да е обем, който хвърляте върху тях, или по-точно какъв обем искате да могат "хвърлям."

С решения като Amazon SES можете да увеличите обема си почти неопределено и със сигурност много над това, което всеки малък бизнес или бизнес със среден размер може да се нуждае от транзакционен имейл.

Вероятно е, ако имате операция, която изисква повече от 2M имейли да се изпращат всеки месец, тогава вече много добре знаете какви са вашите специфични нужди и с коя компания искате да работите, така че нека се съсредоточим върху числа, по-ниски от тези за целта от това сравнение.

Всички компании, включени в този списък, са повече от способни да ви позволяват да изпращате над 1 милион имейли всеки месец, а единственото нещо, за което трябва да се притеснявате, е размерът на вашата сметка..

За съжаление, не всеки един от най-добрите SMTP доставчици тук има модел на цените, толкова ясен, колкото Amazon, където удвояването на обема ви всъщност означава удвояване на сметката ви.

С увеличаването на обема на някои компании може да се окаже, че разходите ви се покачват все по-бързо. Ето коригирана таблица за ценообразуване, която осредних на базата на официалните цени на всяка компания. По-конкретно, ето колко струва изпращането на 1М имейли всеки месец с всяка компания:

SMTP доставчик на цени за 1 000 000 изпратени имейли

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
кирка
100 долара за 1M имейли603 долара за 1M имейли399,95 долара за 1М имейли$ 740 за 1M имейли

Ако търсите достъпна алтернатива на Amazon SES, Sendinblue е най-подходящата. Макар и малко по-скъп, той е по-скоро богато на функции решение от Amazon SES.

Кръг 3: Функции

Всеки от тези най-добри SMTP доставчици предлага API, който ви позволява да изпращате имейли чрез приложението, уеб инструмента или друг софтуер, който изграждате. Освен това, някои от тях ви дават и допълнителни функции, които позволяват неща като изпращане на имейл директно през собствения интерфейс на доставчика, например. Но има много повече под предния капак.

Ето преглед на това, което ви дава всеки един от най-добрите SMTP доставчици, представени в това сравнение:

Amazon SES

 • По принцип всичко, което получавате, е техният API и SMTP.
 • Основни номера за успешни доставки, оплаквания и съобщения с отхвърлени или отхвърлени съобщения.

кирка

За да използвате Mandrill на първо място, трябва да сте платен акаунт в Mailchimp, така че да получите всичко, което е налично там, като част от сделката. Ето пълното списък с функции в Mailchimp. В допълнение към това, модулът Mandrill ви дава:

 • Оптимизирана инфраструктура за доставка (например глобално разпространена инфраструктура, множество домейни на акаунт и други).
 • Шаблони за електронна поща (въпреки че Mandrill е част от Mailchimp сега, инструментите, които предлага, когато става въпрос за вашия имейл дизайн и шаблони, не са толкова стабилни).
 • Дълбока аналитика (дневник за активност при търсене, автоматично маркиране, опции за проследяване на имейл и други).
 • Разделяне на тестване и сравнителни доклади.
 • Приспособими опции за изпращане и бели етикети.

Sendinblue

 • Можете да изпращате транзакционни имейли и стандартни имейл кампании.
 • Има пълен потребителски панел, чрез който можете да изпращате имейл ръчно.
 • Има функции за автоматизация на маркетинга.
 • Има SMS съобщения.
 • Шаблони за електронна поща с влачене и пускане.
 • Добри статистики и отчети за ефективността на вашите имейли.
 • Функции за импортиране / експортиране на имейл данни.
 • Съхранявайте списъци с абонати и ги сегментирайте, колкото желаете.
 • Sendinblue предлага също много други интересни странични функции, като например техния нов чат модул, например. Това ви спестява от необходимостта да получите функцията за чат от трета страна (спестявате пари).

SendGrid

 • API, поддържащи Node.js, Ruby, Python, Go, PHP, Java и C #.
 • Сигурна среда за изпращане (например двуфакторна автентификация при изпращане).
 • Можете да изпращате транзакционни имейли и стандартни имейл кампании.
 • Приятен имейл строител с плъзгане и пускане плюс шаблони за съобщения.
 • Планиране, сегментиране, A / B тестване и други маркетингови функции.
 • Анализ в реално време, измерване на изпращания, тарифи за доставка, отскачания, доклади за спам, кликвания върху връзки, отваряне, отписване и още.

В края на деня, когато изберете най-добрия SMTP доставчик за себе си, понякога допълнителните перки правят най-голяма разлика. Например, всеки играч в този списък е в състояние да изпраща огромен брой имейли и с добра доставка. Но в същото време само няколко от тях ви дават наистина добри инструменти за изграждане на шаблони за електронна поща или ви дават добри статистически данни и функции за тестване на A / B.

Всичко това допълва цялостното ви потребителско изживяване и вида неща, които можете да правите с транзакционния си имейл (или със стандартен маркетинг имейл). Или, да кажем това по друг начин, ако вашият доставчик ви дава само инструменти за изпращане на имейл и нищо повече, тогава вие трябва да влезете през вратата с вече високо оптимизиран процес, маркетинг план и цялостна добра стратегия за това, което искате да направя.

Но колкото повече получавате от доставчика на SMTP, толкова повече можете да коригирате пътя си и по този начин да направите своите усилия по имейл като по-ефективни като цяло. В зависимост от това, от което се нуждаете, една услуга може да е по-добра от другата. Общо правило е да опитате да разгледате наличните функции на всеки и да опитате да решите кой от тях наистина харесвате спрямо кои липсват от някои от най-добрите SMTP доставчици. По този начин може да намерите идеалната си комбинация от функции. Освен това имайте предвид, че ако наистина липсва дадена функция от даден доставчик, няма вероятност те да я въведат в скоро време. Вероятно е по-добре да изберете алтернатива в този случай.

Например, колкото Amazon SES е голям, можете да изпращате само имейли през него. Без шаблони. Няма добри статистики. Няма маркетингови инструменти. Искам да кажа, че това е наистина първа лига, когато става въпрос за изпращане на тези имейли, но вие не получавате нищо друго освен това.

И аз не говоря само за неща като сложни потребителски интерфейси или шаблони за плъзгане и пускане. Другите SMTP доставчици често включват специални IP адреси, SPF и DKIM разрешение (за да стане ясно, че имейлите ви не са подправени – PDF за допълнително четене), IP карти и други, някои от които са важни, за да бъде оценен вашият имейл като истински.

Докато Amazon SES ви позволява да направите това също, автентифицирането на имейла ви с SPF в SES, както и настройката на DKIM записи не се извършва автоматично.

Ето как работи с другите доставчици на SMTP:

Най-добрите SMTP доставчици – SPF и DKIM подробности

Sendinblue
SendGrid
кирка
Подписите SPF и DKIM са включени и управлявани чрез имена на домейни на Sendinblue.SendGrid може да управлява автоматично вашите записи DKIM и SPF за вас. И двете от кутията, както и след добавяне на специални IP адреси.Персонализирани SPF и DKIM записи, включени по подразбиране за всички акаунти.
Има и възможност да ги активирате в собствения си домейн.Можете също да изпращате имейлите си от личен IP адрес или IP пул.

Кръг 4: Прегледи на потребители

Ето какво мислят хората за всеки от най-добрите SMTP доставчици, представени тук:

Amazon SES

Средна оценка на потребители: 4.2 / 5

Примерни отзиви:

Amazon SES има по-висока скорост на доставка, тъй като гарантира, че съдържанието на пощата е безопасно и не се прихваща от спам филтри. […] Мащабируемостта е друга причина, която обичам за Amazon SES.

Поддръжката на клиентите изобщо не е добра. Усъвършенстваната аналитика липсва и единственият запис, който можете да запазите, е брой доставени и отскачащи имейли.

Sendinblue

Средна оценка на потребители: 4.0 / 5

Примерни отзиви:

Инструментът е прост и лесен за научаване. Той има някои страхотни функции като автоматизация с визуализация в безплатната версия. […] Друго хубаво нещо е, че можете да имате както транзакционни, така и маркетингови имейли на едно и също място.

Най-голямото ограничение е липсата на A / B тестване, въпреки че можете да преодолеете това, като копирате кампаниите.

SendGrid

Средна оценка на потребители: 3.6 / 5

Примерни отзиви:

Интегрира се лесно и има много документи, за да има страхотно начинаещо преживяване.

Наистина обичам простотата зад конфигурацията на Bearlabel и подробните данни, които показват емисиите за активност по имейл.

Мисля, че документацията понякога може да бъде малко кратка. Изглежда, че имат различна терминология за неща, които биха могли да бъдат обяснени много по-лесно.

кирка

Средна оценка на потребители: 4.3 / 5

Примерни отзиви:

Излъчване на живо на имейли – чудесно за проверка на съдържанието. Възможност за бързо филтриране на статистиките по шаблон и дата. Автоматични проследяващи маркери за анализи. Разумно бърза поддръжка на клиенти.

Новата интеграция на Mandrill като функция на платените акаунти в Mailchimp наистина намалява неговата полезност като самостоятелен инструмент.

Кръг 5: Интеграция на WordPress

Има две страни за това:

Първо, ако имате персонализирана настройка на WordPress – например уеб инструмент, работещ на WordPress, или голям уебсайт за електронна търговия или нещо друго, което е уникално и не е стандартно инсталиране на блог за WordPress – тогава вероятно ще интегрирате всичко ръчно чрез API, предоставен от вашия SMTP.

Изглежда, че всички API-та са еднакво лесни за взаимодействие и всички те предоставят слоеве за PHP и други общи технологии. И така, готово и готово.

Второ, ако просто искате да използвате даден SMTP доставчик по-директен начин – като задействате имейл сами или изпращате дори стандартен бюлетин – тогава можете да направите това чрез няколко WordPress приставки.

Ето най-добрите SMTP доставчици, включени в този списък, които имат свои плъгини:


SendGrid SendGrid

Автор (и): SendGrid

Текуща версия: 1.11.8

Последна актуализация: 14 февруари 2018 г.

sendgrid-email-delivery-simplified.1.11.8.zip


60% Ratings


100 000 + инсталирания


WP 4.6 + Изисква


Бюлетин, SMTP, маркетинг по имейл и Абонирайте се от Sendinblue Бюлетин, SMTP, маркетинг по имейл и Абонирайте се от Sendinblue

Автор (и): Sendinblue

Текуща версия: 2.9.16

Последна актуализация: 22 април 2020 г.

mailin.zip


90% Ratings


50000 + инсталирания


WP 4.4 + Изисква

+ няколко добавки за WooCommerce, Форми на нинджа, Гравитационни форми, и Лесни цифрови изтегляния.


Изпращайте имейли с Mandrill Изпращайте имейли с Mandrill

Автор (и): Милър медии (Мат Милър)

Текуща версия: 1.2.9

Последна актуализация: 30 април 2020 г.

send-emails-with-mandrill.1.2.9.zip


100% Ratings


4000 + инсталирания


WP 3.0 + Изисква

Оригиналният плъгин на Mandrill, wpMandrill, не е актуализиран от четири години, но можете да използвате разклонената версия, издадена преди малко.

Освен тях, можете да използвате и MailPoet. Плъгинът ви позволява да изберете алтернативен механизъм за изпращане – всичко, от което се нуждаете, са вашите данни за SMTP връзка.


MailPoet - имейли и бюлетини в WordPress MailPoet – имейли и бюлетини в WordPress

Автор (и): MailPoet

Текуща версия: 3.47.1

Последна актуализация: 26 май 2020 г.

mailpoet.3.47.1.zip


92% Оценки


100 000 + инсталирания


WP 4.7 + Изисква

Всъщност това може би е най-функционалният начин за работа със SMTP в WordPress в момента.

Заключение: Кой печели сред най-добрите SMTP доставчици

Честно казано, не мога да посоча само един, най-добрият SMTP доставчик, който печели на всички фронтове. Няма такова нещо, от което се страхувам. Въпреки това все още можем да стесним нещата въз основа на някои специфични характеристики, които са най-важни от ваша гледна точка.

Къде се виждате в следния спектър:

 • Цената е това, което има значение! Искам най-евтиното, но и изключително надеждно решение.
 • Грижа се само за изпращане на имейли. Допълнителните функции не са важни.
 • Аз съм някъде по средата …
 • Искам да получа страхотни SMTP и имейл маркетингови функции, но също така искам да запазя нещата на достъпни цени.
 • Искам също да се възползвам от някои силно оптимизирани маркетингови инструменти, помощници и шаблони.
 • Искам да мога да изпращам не само транзакционни имейли, но и стандартни имейл кампании.

Щракнете тук, за да разкриете Sendinblue
SendGrid

 • Имам твърде много пари и трябва да ги изразходвам някъде.

Щракнете тук, за да разкриете кирка

Какво мислите за най-добрите SMTP доставчици, които сме избрали да включим в тази публикация? Изпробвали ли сте някой от тях? Не се колебайте да споделите какви са вашите преживявания в секцията за коментари по-долу.

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector