Семейството CodeinWP през 2015 г. – Доклад за прозрачност №1

Семейството CodeinWP през 2015 г. – Доклад за прозрачност №1

Семейството CodeinWP през 2015 г. – Доклад за прозрачност №1
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Това заглавие може да не звучи много ясно в началото, така че нека да обясня …


Вярвам в прозрачността в бизнеса.

Накратко, аз и екипът сме тук, за да помогнем на WordPress общността и да се опитаме да направим работата с WordPress по-лесна, по-ефективна във времето и по-ефективна за всички нас. Обичаме да общуваме с вас, чрез коментарите, различни форуми, официалната тема / дъски за приставки на WordPress.org, социални медии и т.н..

Като се има предвид, ние също така целим да развиваме бизнеса си по този начин и, което следва, да печелим пари по този начин. И това искам да бъда прозрачен днес.

Абсолютно съм очарован от това, което Буферният екип прави що се отнася до прозрачността и доколко те споделят със света. Данните от тяхното табло за прозрачност са истинска златна мина от идеи и вдъхновение по отношение на това, което бихме могли да направим по-нататък като бизнес и като общност.

В кратък случай, това е първото издание на това, което се надявам да превърне в продължаващо нещо – нашия Доклад за прозрачност №1.

Какво се случва наскоро?

Ако вече не знаете, преди време създадохме и пуснахме в продажба магазин за теми на WordPress, наречен ThemeIsle.

themeisle

Първоначалната идея се роди през ноември 2012 г. и ни отне почти две пълни години, за да създадем първоначалната оферта, да я тестваме, да направим някои въвеждащи кампании през бета периода и най-накрая да стартираме на публичен старт през септември 2014 г..

Като беше казано, ние вършехме много работа с клиенти през това време, което се отрази на броя часове, които бихме могли да прекараме в изграждането на ThemeIsle.

Във всеки случай се чудите колко работа е била включена спрямо колко приходи е донесъл проектът през цялата 2013 г.? Ето една графика:

rev1

Това, което по-горе означава на обикновен английски език, с една дума е проблем.

Бързо напред още шест месеца:

rev2

Нещата започват да се качват …

И още шест месеца:

rev3

И накрая, няколко снимки, с които наистина се гордеем:

rev4

rev5

Ние всъщност проектираме, че ще затворим март някъде около маркировката от 45 000 долара само за този месец. Това е невероятно като се има предвид колко време беше необходимо, за да направим първите си 45 000 долара преди това.

Всъщност, ни отне повече от година, за да направим първия долар, и след това още шест месеца, за да направи някакъв забележим долар.

Но след това, успяхме да преживеем голям растеж със скорост около 1000 процента през последните четири месеца Това е нещо, за което сме наистина благодарни и нещо, което ни подхранва да продължаваме и да носим още по-страхотни неща през следващите месеци. Бих искал да се възползвам от възможността да ви кажа благодаря на вас, не би било възможно без вас!

Ако искате да бъдете в течение с това, което се случва в ThemeIsle, не се колебайте да ни следвате в Twitter (можете също да следвате тези хора). Ако не планирате да харчите пари за някоя от нашите теми, това е напълно добре, ние също имаме безплатни теми в официалната директория. Което ме довежда до …

Нашите теми, засягащи WordPress.org "най – известен" списък

В ThemeIsle имаме премиум тема, наречена Zerif. Накратко, това е отзивчиво, превъртане с паралакс, тема от една страница за творчески агенции и фирми. Това беше нашата най-продавана тема за 2015 г. досега.

Но има и безплатна версия, наличен в официалната директория за теми на WordPress. През последните няколко месеца беше така седнал в най-популярния списък, витае около място 8-14.

По принцип това е опростена версия на PRO темата, като част от функционалността е премахната, но все пак е напълно функционална и страхотно изглеждаща както винаги. Изтегля се повече от 1000 пъти всеки ден и ние сме развълнувани да видим, че числата продължават да се покачват постоянно.

WP-изтегляния

Наскоро придобихме наистина готина тема – просто се нарича Flat. Има страхотни отзиви и повече от 130 000 изтегляния към момента на писането на това. Коя е основната му черта? Никаква изненада тук, както подсказва името, разклаща принципите на плоския дизайн, за да осигури страхотно съдържание и презентация. Виж това “
Елементът не е намерен:
"апартамент"
не съществува.

Безплатни плъгини CodeinWP

Ние също работим усилено за нашите безплатни плъгини. Само за да ви покажем на скорост, има три приставки, които съставляват ядрото на нашата колекция:

Съживяване на стара публикация (предишна туит стара публикация)
WP Преглед на продукта
Персонализиране на страницата за вход в системата

Custom Login Page Customizer е най-новото попълнение в семейството, плъгин, който придобихме през януари тази година.

Ето разбирането на ефективността на всяка приставка:

 • Revive Old Post – понастоящем най-популярният ни плъгин с 455 000 изтегляния и 40 000+ активни инсталации.
 • WP Product Review – 90 000 изтегляния и 20 000+ активни инсталации.
 • Персонализиран потребител на страница за вход – 10 000 изтегляния и 5 000+ активни инсталации.

Ние планираме да продължим да подобряваме тези плъгини още повече и също да въведем няколко нови.

Топ съдържание в блога CodeinWP

Ако имате известно време в ръцете си и бихте искали да наваксате, ето разбивка на топ съдържанието в блога в момента:

 • Как да опростим WP-администратора, за да го осигурим по-удобно за клиентите – 3596 общи акции в социалните медии.
 • Бързият процес на 6 стъпки за проектиране на WordPress сайт от горе до долу (& По начин, който вашият клиент ще хареса) – 1,065 акции.
 • 30 експерти споделят: най-добрите * несъмнени * приставки за WordPress, които ще ви направят по-добър блогър – 969 споделяния.
 • Топ 101 блога за WordPress и техните най-популярни публикации – 900 споделяния.
 • [Инфографика] WordPress 4.1 получава грубо 1 милион изтегляния на всеки два дни + други хипнотизиращи статистики за WordPress – 390 споделяния

Нов дизайн на CodeinWP.com

И накрая, ние създадохме нова версия на основния уебсайт CodeinWP.

codeinwp

Преструктурирахме основното ни предложение, за да включим два допълнителни компонента в нашата бизнес мисия. В момента таглото гласи: PSD към WordPress, Специални теми и приставки, Персонализирани WordPress Dev.

С други думи, ако имате нужда от вашия сортиран уебсайт WordPress, ударете ни, тук сме, за да помогнем.

О, и не забравяйте, че можете да бъдете в течение с това, което се случва в CodeinWP чрез нашия бюлетин. В момента на писането на това, в списъка вече има 1 980 WordPress ентусиасти. Какво ще кажете да се присъедините към лентата?

С какво се занимаваш напоследък? Имате ли бизнес от WordPress от всякакъв вид, за който искате да споделите дума с общността? Чувствайте се свободни да коментирате.

Благодаря много за отделеното време и внимавайте за следващия ни доклад за прозрачност. Надявам се, че ще излезе навън след няколко месеца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector