Новите добавки на Elementor попаднаха на пазара и какво правим с приставката си от $ 7 000 / мес – Доклад за прозрачност №39

Добре дошли в 39-ото издание на месечния доклад за прозрачност (за април 2018 г.). В тази серия споделям всичко, което се случва в компанията, което също си струва да обсъдим. �� Ние говорим за бизнес, планове, продукти, обучения и много други. Кликнете тук, за да видите предишните отчети.


Нещо, което напоследък непрекъснато и съзнателно се старае, е да работя само върху нещата, които наистина имат значение. И това всъщност се отнася толкова за мен, колкото за целия екип.

В крайна сметка, правилните неща вероятно са по-важни от правилните неща.

Надявам се всеки месец да се приближаваме и постигаме тази цел, а този месец не беше различен. Работим по редица интересни проекти зад завесите и се надявам да споделя някои от тях тук с вас.

(Имаме и някои нови проекти, които се готвят във фурната, но те все още не са готови за споделяне. Следете се!)

1. Възродете стария пост и възрадете.социалното

Revive Old Post е основният ни плъгин за социални медии. (Трябва да го проверите, между другото, ако още не сте запознати с него.)

Повече от шест месеца Богдан работи над пълното пренаписване на изходния код на приставката. Предишната кодова база беше малко твърда по отношение на това как можем да разделим някои настройки на акаунт, вместо на мрежа (честно казано, това изобщо не беше възможно).

Тъй като проектът беше в ход, ние решихме да го разглеждаме като възможност за използване Vue.js и REST API още малко.

Освен че можем да разширим нашия набор от умения и да научим по-добре тези технологии, това също ни позволява да използваме новата кодова база, за да стартираме хоствана версия на Revive Old Post някой ден. Това също ще ни позволи да направим повече по отношение на функционалността, да се отървем от WordPress Cron и много проблеми, свързани с хостинга.

Въпреки че, с всичко казано, актуализацията не беше толкова гладка, колкото се надявахме … Но ние успяхме да се справим бързо с всички проблеми и да оправим всичко за по-малко от 24 часа, което увеличи нашите продажби и отзиви.

Както бихте си представили, нямаше много по отношение на новите функции, добавени в тази нова версия, тъй като не беше в центъра на вниманието. Имаме обаче няколко готини неща за следващите месеци поради тази нова кодова база. Някои неща просто са станали много по-лесни за кодиране в момента.

И този плъгин наистина беше важна част от нашата продуктова гама. В случай, че се чудите, Revive Old Post внася средно $ 6000 – $ 7000 / месец за последните три години.

Тъй като току-що го издигнах, това е подходящ момент да поговорим малко повече за цялото "голям" план, който имаме за приставката.

Нещо, което разбрахме много рано през продължителността на приставката, беше, че потребителите му са много различни от вашия среден клиент ThemeIsle. Това ни убеди, че трябва да предприемем шепа драстични стъпки, за да поддържаме приставката да расте:

 1. Преместете приставката на отделен уебсайт и оставете да изгради своя собствена марка. Това е нещо, което научихме и от Syed на WPBeginner.
 2. Създайте оригинално съдържание в тази нова (за нас) ниша в социалните медии и създайте аудитория, която потенциално би се интересувала от приставката.
 3. Използвайте популярността на безплатния плъгин, за да внесете някои органични връзки и по този начин да подобрите видимостта на новия уебсайт.
 4. Използвайте директни реклами във Facebook, за да увеличите трафика към сайта и блога.
 5. Стартирайте приставката като SaaS.

Въпреки че планът изглежда прост, действително търпелив, изпълнението и фокусирането върху по-голямата картина се оказаха сериозни предизвикателства.

В края на деня обаче, имайки това "голям" план определено поставя нещата в перспектива и ви позволява да проверявате отново по всяко време и да се уверите, че се движите в правилната посока.

Аз например съм много доволен от напредъка тук. През последните няколко месеца ние все повече се приближаваме и постигаме основната си цел Съживи.Социален блог. Тази цел е основно да използваме опита си от изграждането на два реномирани блога в пространството на WordPress и да го приложим в нова ниша.

Засега планът се разигра прекрасно. По блог, урокът все още е един и същ: виждането на каквито и да било резултати отнема много време, но тогава те могат да се появят като че ли за една нощ. Приложение (а), съживи.Социален трафик:

Съживяване.Социален трафик

Наистина сме щастливи да видим тази тенденция и се надяваме, че тя ще продължи в бъдеще.

2. Елементи или добавки

Пуснахме нов плъгин за добавки за любимия ни създател на страници, Elementor!

Това беше меко стартиране, но изглежда, че общността наистина се радва на това ново "нещо."

Добре, така че за какво става въпрос?

Нарича се Sizzify и е новият ни пакет от добавки и шаблони на Elementor.

 • Има версия на Lite тук. Чудесен начин да проверите какво може да направи този плъгин.
 • Има и Pro версията тук. Просто казано, Pro има повече от всичко, както бихте очаквали ��

sizzify

Този нов продукт е особено добра сделка за нашите настоящи клиенти, които вече използват Elementor. Те просто се добавят към сегашното им членство.

Много исках да вкарам този проект през вратата и това е, въпреки липсата ми на лично време и множеството други неща, над които работя.

Исках да придобия усещане за потенциала на цялата тази подменша на Elementor в WordPress.

Когато стартирахме Sizzify, знаехме, че няма да е най-добрият подобен инструмент, но решихме, че все още можем да доставим v1 и да добием усещане за пазара, докато работим за по-нататъшното му подобряване (което правим, докато пиша това).

Като се има предвид, аз имам смесени чувства към резултатите, които получихме. Първия месец видяхме само 400 долара продажби. Предполагам, че независимо от подобренията, които бихме могли да имаме за v2, няма да нарасне с 25-100x.

И аз съм наясно с присъщата хазарт, който предприемаме тук. По принцип, пускайки само достатъчно добър продукт, вие наистина не виждате пълния потенциал на пазара. В крайна сметка само извънредни плъгини получават изключителни резултати.

3. CodeinWP и Hestia

Миналия месец отново бях доста обсебен от спада на трафика на CodeinWP и малък спад в продажбите на тема. Не е задължително, защото тези трябва да са приоритет, но повече от моите лични задействания и как реагирам, когато загубя [ВКЛЮЧИ НИЩО]. Просто съм конкурентен по този начин.

Както и да е, исках да спечеля този трафик и продажби обратно!

Направих много проучвания и се върнах с план, който по принцип изисква цялостна реконструкция на уебсайта CodeinWP и пренаписване на изходния код на нашия Тема на Хестия.

За CodeinWP планираме да поставим голям фокус върху скоростта, мобилната оптимизация и като цяло да повишим ангажираността на читателите. За Hestia искаме да подобрим съществуващата кодова база по начин, който да сведе до минимум бъдещите работи по поддръжката.

Ние също работим над CodeinWP от гледна точка на дизайна / съдържанието и сме почти готови с новия облик. Надявам се, че скоро ще видите това!

4. Работа в екип!

Правим нови интересни неща, екипно. Например, в нашия наръчник стартирахме инициатива за седмично отчитане, която след това се подготвя и се доставя на целия екип в понеделник. Крис се грижи за това и върши наистина добра работа!

Ето пример за това как изглежда този обобщен имейл:

Изглежда като доста добър начин за асинхронно подобряване на комуникацията.

Като странична бележка, нашата стратегия е да избягваме много конкретни длъжностни характеристики още от самото начало и това се оказва нещо, което наистина работи много добре за нас.

Макар да е разочароващ в началото, е много полезно, когато успяваме да намерим много специфични роли за членовете на нашия екип, с които те се чувстват комфортно.

Например, първоначално наехме Крис, за да помогне с нашите усилия в социалните медии. Докато той все още прави това, той също навлиза много нови неща и се оказва много добър в тях. Подобно на гореспоменатите "седмични актуализации" електронна поща.

Добре, това е всичко, което имам за теб този месец. Както винаги, благодаря за четенето и за подкрепата ни! Бъдете в течение и получавайте нови отчети, доставяни ви, като се абонирате тук:

Всички редакции и остроумни пренаписвания от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map