Pravila o privatnosti

Datum stupanja na snagu: 5. rujna 2018. Verzija obavijesti: 1.2


Ovaj dokument uređuje obavijest o privatnosti našeg web mjesta codeinwp.com. U njemu je opisano kako Vertigo Studio S.R.L. (poznat kao „CodeinWP“, „Mi“ ili „Web stranica“), vlasnik i operator web stranice codeinwp.com, koristi i štiti sve „Osobne podatke“ kada koristite ovu web stranicu..

Molimo pažljivo pročitajte našu obavijest o privatnosti da biste stekli jasan uvid u način na koji prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način tretiramo vaše osobne podatke.

Mi možemo povremeno mijenjati ovu obavijest o privatnosti ažuriranjem ove stranice. Povremeno trebali biste provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da se slažete sa bilo kakvim izmjenama.

Teme obuhvaćene u našoj obavijesti o privatnosti

Vaša prava
Naša upotreba kolačića
Koje osobne podatke prikupljamo?
Kada prikupljamo informacije?
Kako koristimo vaše podatke?
Dijeljenje informacija sa podružnicama i drugim trećim stranama
Zadržavanje i uništavanje vašeg (PD)
Ažuriranje vašeg (PD)
Opoziv vašeg pristanka zbog korištenja PD-a
Zaštita prava privatnosti trećih strana
Ne prati postavke
Naša pravila e-pošte
Kako štitimo vaše podatke?
Korištenje vaše kreditne kartice
Međunarodni prijenosi i pohrana podataka
Linkovi na druge web stranice
COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži)
Pitanja o našoj obavijesti o privatnosti
Vaša prava
Kada koristite našu web stranicu i šaljete nam osobne podatke (PD), možda imate određena prava prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim zakonima. Ovisno o pravnoj osnovi za obradu PD-a, možda imate neka ili sva sljedeća prava:

Pravo na informiranje

Imate pravo biti obaviješteni o osobnim podacima koje prikupljamo od vas i kako ih obrađujemo.

Pravo pristupa

Imate pravo dobiti potvrdu da se vaši osobni podaci obrađuju i imaju mogućnost pristupa vašim osobnim podacima.

Pravo na ispravku

Imate pravo na ispravljanje vaših osobnih podataka ako su netočni ili nepotpuni.

Pravo na brisanje (pravo biti zaboravljeno)

Imate pravo zatražiti uklanjanje ili brisanje vaših osobnih podataka ako nema uvjerljivog razloga da ga nastavimo obraditi.

Pravo na ograničavanje obrade

Imate pravo ‘blokirati’ ili ograničiti obradu vaših osobnih podataka. Kada su vaši osobni podaci ograničeni, dopušteno nam je pohranjivanje vaših podataka, ali ne i dalje obrađivanje.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo zatražiti i dobiti vaše osobne podatke koje ste nam pružili i koristiti ih u svoje svrhe. Mi ćemo vam dostaviti vaše podatke u roku od 30 dana od vašeg zahtjeva. Da biste zatražili svoje osobne podatke, molimo kontaktirajte nas koristeći podatke na vrhu ove obavijesti o privatnosti.

Pravo na prigovor

Imate pravo prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka iz sljedećih razloga:

Obrada se temeljila na legitimnim interesima ili izvršavanju zadatka od javnog interesa / vršenja službene vlasti (uključujući profiliranje);
Izravni marketing (uključujući profiliranje); i
Obrada u svrhu znanstvenog / povijesnog istraživanja i statistike.
Prava u vezi s automatiziranim odlučivanjem i profiliranjem.

Automatizirano pojedinačno odlučivanje i profiliranje

Imat ćete pravo da ne podliježete odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, koja proizvodi pravne učinke koji se tiču ​​vas ili slično na vas značajno utječe..

Podnošenje žalbe vlastima

Imate pravo podnijeti žalbu nadzornim tijelima ako vaše informacije nisu obrađene u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Ako nadzorna tijela ne odgovore na vaš prigovor, možda imate pravo na pravni lijek.

Naša upotreba kolačića
Kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njezin davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako dopuštate) koji omogućava sustavima web lokacije ili davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i zabilježe i zapamte određene podatke.

Možete odlučiti da vaše računalo upozori svaki put kad se šalje kolačić ili možete izbrisati ili isključiti sve kolačiće. To radite kroz postavke preglednika.

Ako onemogućite instalaciju kolačića ili obrišete kolačiće s tvrdog diska vašeg računala, možda nećete moći koristiti neke značajke naše web stranice, proizvoda i usluga.

Postavke kolačića

Prihvaćanjem prihvaćanja naše upotrebe kolačića dajete nam, i trećim stranama s kojima smo partneri, dozvolu za postavljanje, pohranu i pristup nekim ili svim kolačićima opisanim u nastavku na vašem računalu.

Strogo potrebni kolačići

Ovi su kolačići potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice, kao što su prikazivanje sadržaja, prijava, provjeravanje sesije, odgovaranje na vaš zahtjev za uslugama i druge funkcije. Većina web preglednika može se postaviti tako da onemogući upotrebu kolačića. Međutim, ako onemogućite ove kolačiće, možda nećete moći pravilno ili uopće pristupiti značajkama na našoj web stranici.

Kolačići izvedbe

Ti kolačići prikupljaju podatke o korištenju web mjesta, poput posjećenih stranica, izvora prometa, interesa korisnika, upravljanja sadržajem i drugih mjerenja web mjesta.

Funkcionalni kolačići

Ti kolačići omogućuju web mjestu da pamti korisnikov izbor – poput njihovog jezika, korisničkog imena i drugih osobnih izbora – dok koristi web mjesto. Također se mogu koristiti za pružanje usluga, kao što su dopuštanje korisniku da stvara blog blog, sluša audio ili gleda videozapise na web mjestu..

Medijski kolačići

Ovi se kolačići mogu koristiti za poboljšanje performansi web mjesta i pružanje posebnih značajki i sadržaja. Mogu ih postaviti treće strane koje pružaju usluge nama ili našoj tvrtki.

Oglašavanje ili ciljanje kolačića

Ove kolačiće obično postavljaju i koriste oglašivačke tvrtke kako bi razvile profil svojih interesa za pregledavanje i poslužile oglase na drugim web mjestima koja su povezana s vašim interesima. Ako onemogućite ove kolačiće, vidjet ćete manje oglašavanja.

Kolačići sesija

Ovi kolačići omogućuju web lokacijama da povežu radnje korisnika tijekom sesije preglednika. Oni se mogu koristiti u različite svrhe, poput pamćenja onoga što je korisnik ubacio u košaricu, dok pregledava web stranicu. Kolačići sesija također omogućuju prepoznavanje korisnika dok pregledavaju web stranicu tako da se svaka stavka ili promjene na stranici koje pamte pamte sa stranice na stranicu. Kolačići sesija istječu nakon sesije preglednika; na taj način se ne pohranjuju dugoročno.

Trajni kolačići

Ti se kolačići pohranjuju na korisnikov uređaj između sesija preglednika, što omogućava pamćenje korisničkih preferencija ili radnji na web lokaciji (ili, u nekim slučajevima, na različitim web lokacijama). Trajni kolačići mogu se koristiti u različite svrhe, uključujući pamćenje korisničkih izbora i postavki pri korištenju web mjesta ili za ciljanje oglašavanja na njih.

Također možemo koristiti kolačiće za:

Pomozite upamtiti i obraditi predmete u košarici
Omogućavanje dijeljenja sadržaja na društvenim mrežama
Affiliate marketing
Omogućavanje objavljivanja komentara
Određivanje područja naše web stranice koje ste posjetili
Prilagodba sadržaja koji vidite na našoj web stranici
Shvatite i spremite korisničke postavke za buduće posjete.
Pratite reklame
Ponovno tržite naše proizvode ili usluge za vas
Sjećanje na vaše postavke, postavke i detalje o prijavi
Sastavite zbirne podatke o prometu na web lokaciji i interakcijama na web mjestu kako biste ponudili bolje iskustvo rada i alata u budućnosti.
Također možemo koristiti pouzdane usluge treće strane koje prate ove podatke u naše ime.

Većina web preglednika može se postaviti tako da onemogući upotrebu kolačića. Međutim, ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći ispravno ili uopće pristupiti značajkama na našoj web stranici.

Web Beacon

Također možemo koristiti tehnologiju nazvanu web beacons za prikupljanje općih podataka o vašoj upotrebi naše web stranice i vašoj upotrebi posebnih promocija ili biltena. Informacije koje prikupljamo putem web beacona omogućuju nam statistički praćenje broja ljudi koji otvaraju naše poruke e-pošte. Internetske svjetionice pomažu nam da razumijemo ponašanje naših kupaca, članova i posjetitelja.

Obavijest o privatnosti Google oglasne i sadržajne mreže

Treći dobavljači, uključujući Google, koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju prethodnih posjeta korisnika našoj web stranici. Googleova upotreba kolačića DoubleClick omogućuje Googleu i njegovim partnerima posluživanje oglasa našim korisnicima na temelju njihovih posjeta našoj i / ili drugim web mjestima na Internetu. Korisnici mogu odustati od upotrebe kolačića DoubleClick za oglašavanje na temelju interesa posjetom http://www.aboutads.info/choices/ Za europske korisnike posjetite http://www.youronlinechoices.eu

Obavijest o privatnosti Google Analytics

Naša web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje podataka o upotrebi naše web stranice. Google Analytics prikuplja podatke od korisnika kao što su dob, spol, zanimanja, demografija, koliko često posjećuju našu web stranicu, koje stranice posjećuju i koje su druge web stranice koristili prije dolaska na našu web stranicu. Informacije koje dobivamo od usluge Google Analytics koristimo za analizu prometa, remarketing naših proizvoda i usluga korisnicima, poboljšanje marketinga, oglašavanja i poboljšanje naše web stranice. Omogućili smo Google Analytics značajke oglašavanja, kao što su remarketing s Google Analytics, Izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži i Demografska izvješća i Izvještavanje o interesima. Google Analytics prikuplja samo IP adresu dodijeljenu vama na datum posjete našoj web stranici, a ne vaše ime ili druge identifikacijske podatke. Ne kombiniramo podatke prikupljene pomoću usluge Google Analytics sa PD-om. Iako Google Analytics postavlja trajni kolačić na vaš web preglednik kako bi vas identificirao kao jedinstvenog korisnika sljedeći put kada posjetite našu web stranicu, kolačić ne može koristiti nitko osim Googlea. Google također koristi određene identifikatore za pomoć u prikupljanju podataka o upotrebi naše web stranice. Za više informacija o tome kako Google prikuplja i obrađuje vaše podatke, posjetite https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Možete spriječiti Google Analytics da koristi vaše podatke isključivanjem na ovoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google remarketing

Zašto vidim Googleove oglase za proizvode koje sam pregledao?

Naša web stranica koristi uslugu oglašavanja za remarketing. Našu uslugu remarketinga pruža Google i druge tvrtke koje prikazuju naše oglase na web stranicama širom Interneta. Uz remarketing možete vidjeti oglase za naše proizvode koje ste prethodno pogledali. Kao primjer, pretpostavimo da posjetite web mjesto koje prodaje računala, ali ne kupujete računalo prilikom prvog posjeta toj web stranici. Vlasnik web stranice možda vas želi potaknuti da ponovo posjetite njegovu web stranicu i kupite računalo tako da vam pokaže svoje oglase na drugim web lokacijama koje posjetite. Mi koristimo remarketing za slične svrhe. Da bi se to dogodilo, Google će pročitati kolačić koji se već nalazi u vašem pregledniku ili će staviti kolačić u vaš preglednik kada posjetite našu web stranicu ili druge web stranice pomoću remarketinga.

Možete isključiti Googleovu upotrebu kolačića i remarketing na ovoj vezi: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=hr ili možete odustati korištenjem stranice za isključivanje Network Advertising Initiative na: http : //optout.networkadvertising.org/# /

Facebook remarketing

Treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće, web-svjetionike i druge tehnologije pohrane za prikupljanje ili primanje informacija s naše web stranice i drugdje na Internetu te ih koristiti za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Pomoću remarketinga na Facebooku naši oglasi na Facebooku mogu se vidjeti nakon što ste posjetili našu stranicu. Da bi se to dogodilo, Facebook koristi piksele prilagođene publike koji se aktivira kada posjetitelj sleti na web stranicu i u njihov preglednik postavi jedinstveni „kolačić“. Facebook lookalike ciljanje publike omogućava nam prikazivanje oglasa na Facebooku osobama sličnim onima koji su već posjetili ili kupili putem naše web stranice. Da biste isključili Facebook prikupljanje i korištenje informacija za ciljanje oglasa, posjetite: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Koje osobne podatke prikupljamo?
Prilikom narudžbe ili registracije na našoj web stranici od vas će se možda tražiti da unesete svoje ime, ime člana, adresu e-pošte, poštansku adresu, podatke o plaćanju ili druge detalje kako bi vam pomogli u vašem iskustvu.

Kada pregledavate našu web stranicu, automatski primamo i podatke o prometu koje su registrirali poslužitelji hostinga, kolačiće koji mogu dijeliti neke osobne podatke i adresu internetskog protokola (IP) vašeg računala. Također koristimo informacije koje nude druge vanjske službe za analizu prometa, poput Google Analitike.

Kada prikupljamo informacije?
Prikupljamo podatke od vas kada se registrirate na našoj web stranici, izvršite narudžbu, pretplatite se na bilten ili unesete podatke na našu stranicu. Također, možemo prikupljati podatke automatski dok se krećete po web mjestu ili putem drugih ljudi kada koristite usluge povezane s web stranicom.

Kako koristimo vaše podatke?
Informacije koje prikupljamo od vas možemo koristiti za sljedeće glavne svrhe:

Da biste prilagodili svoje iskustvo i omogućili nam isporuku vrste sadržaja i ponude proizvoda za koje ste najviše zainteresirani.
Da biste upravljali web mjestom i pružali vam usluge opisane na njemu, poput provjere vašeg identiteta prilikom prijave na web mjesto, obrade vaših transakcija izvršenih na web lokaciji, odgovaranje na ulaznice za podršku i pružanje korisničkih usluga.
Da bismo vam osigurali ažuriranja, promocije i marketinške informacije o proizvodima i uslugama.
Poboljšati kvalitetu naše web stranice i proizvoda.
Za interno vođenje evidencije i statističke svrhe.
Da biste upravljali natječajem, anketom ili drugim značajkama web mjesta.
Da biste zatražili ocjene i recenzije usluga ili proizvoda.
Riješite probleme i sporove
Razlozi za korištenje vaših osobnih podataka

Podaci koje prikupljamo i pohranjujemo u vezi s vama primarno se upotrebljavaju za omogućavanje pružanja naših usluga vama. Nadalje, oslanjamo se na sljedeće zakonite razloge za prikupljanje i obradu svih osobnih podataka koje ste naveli:

Legitimni poslovni interesi: pružiti vam tražene informacije u vezi s našim proizvodima ili uslugama i pružiti informacije o drugim proizvodima za koje smatramo da bi vas mogli zanimati ako ste pristali na primanje takvih informacija. Da bismo vas obavijestili o svim promjenama na našoj web stranici, poput poboljšanja ili promjenama usluge / proizvoda, koje mogu utjecati na našu uslugu. Ako ste postojeći kupac, možemo vas kontaktirati s podacima o robi i uslugama sličnim onima koji su bili predmet prethodne prodaje vama.
Izvršenje ugovora: ispuniti naše ugovorne obveze prema vama i u izvršavanju ugovornih obveza prema vama.
Korisnikov pristanak: Možemo koristiti vaše podatke ili dopustiti odabranim trećim stranama da koriste vaše podatke, tako da možete dobiti informacije o nepovezanim proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi vas mogli zanimati. Mi ili oni mogu vas kontaktirati u vezi s tim proizvodima i uslugama na bilo koji način koji ste pristali u vrijeme prikupljanja vaših podataka. Ako ste novi kupac, kontaktirat ćemo vas ili dopustiti trećim stranama da vas kontaktiraju samo kad ste dali pristanak i to samo onim sredstvima za koja ste dali pristanak. Ako ne želite da vaše podatke koristimo za sebe ili treće strane, imat ćete priliku uskratiti svoj pristanak na to kada nam date svoje podatke na obrascu na kojem prikupljamo vaše podatke.
Imajte na umu da svojim oglašivačima ne otkrivamo podatke o pojedincima koji se mogu prepoznati, ali ponekad im možemo pružiti zbirne statističke podatke o našim posjetiteljima kao što su vaše područje prebivališta ili dobna skupina..

CodeinWP održava nekoliko biltena putem kojih se mogu komunicirati informacije o našim nedavnim postovima na blogovima, nadolazećim proizvodima i drugim općim informativnim i marketinškim svrhama. Možete odustati od tih elektroničkih komunikacija u bilo kojem trenutku slijedeći upute u našim e-porukama.

Dijeljenje informacija sa podružnicama i drugim trećim stranama
U pravilu, Vertigo Studio SRL neće prodavati, trgovati ili na drugi način prenositi nikakve osobne podatke o svojim korisnicima trećim osobama bez izričitog pristanka korisnika.

To ne uključuje:

druge strane koje nam pomažu u upravljanju našim web stranicama, vođenju poslovanja (uključujući odvjetnike i računovođe) ili posluživanju naših korisnika.
autori čije proizvode prodajemo.
poslovnih partnera ili potencijalnih poslovnih partnera u poslovima poput prodaje, akvizicije, spajanja naše imovine.
Sve se te stranke obvezuju čuvati te podatke povjerljivim i postupat će se prema zakonima i pravilima o zaštiti osobnih podataka.

Također možemo objaviti podatke kada je objavljivanje primjereno u skladu sa zakonom, provoditi pravila o web mjestu ili zaštititi naša ili tuđa prava, imovinu ili sigurnost.

Međutim, podaci o posjetiteljima koji se ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim strankama radi marketinga, oglašavanja ili druge slične svrhe.

Komunikacije i e-poruke

Kad s vama komuniciramo o našoj web stranici, koristit ćemo adresu e-pošte koju ste naveli kada ste se registrirali kao član ili korisnik. Također vam možemo poslati e-poštu s promotivnim informacijama o našoj web stranici ili ponude od nas ili naših podružnica, osim ako niste odustali od primanja takvih podataka. Svoje postavke kontakta možete u bilo kojem trenutku promijeniti putem svog računa ili slanjem e-pošte sa svojim zahtjevom na: [email protected]

Zakonski propisane informacije

Od nas se može pravno zatražiti otkrivanje PD-a ako je to objavljivanje (a) što zahtijeva sudski poziv, zakon ili drugi pravni postupak; (b) potrebno za pomoć službenicima za provođenje zakona ili vladinim agencijama za provođenje zakona; (c) neophodni za ispitivanje kršenja ili na drugi način provođenje naših Pravnih uvjeta; (d) neophodni da nas zaštite od pravnih radnji ili zahtjeva trećih strana, uključujući vas i / ili druge korisnike ili članove; ili (e) neophodni za zaštitu zakonskih prava, osobne / stvarne imovine ili osobne sigurnosti naše tvrtke, korisnika, zaposlenika i podružnica.

Otkrivanja nasljednicima

Ako se naše poslovanje proda ili se spoji u cijelosti ili djelomično s nekom drugom tvrtkom koja bi postala odgovorna za pružanje web stranice, zadržavamo pravo prijenosa vašeg PD-a na novo. Nova tvrtka zadržala bi pravo koristiti svoj PD u skladu s uvjetima ove obavijesti o privatnosti, kao i na bilo kakve promjene ove obavijesti o privatnosti koje je pokrenula nova tvrtka. Također zadržavamo pravo prijenosa vašeg PD-a ako naša tvrtka podnese prijavu za bankrot i dio ili cjelokupna imovina se proda drugom pojedincu ili tvrtki.

Podrška raspravi

Naša web stranica pruža korisnicima mogućnost komuniciranja s timom za podršku putem e-pošte ili drugih mehanizama. Ako odlučite otvoriti kartu, trebali biste biti pažljivi prilikom izlaganja bilo kojeg PD-a, jer takve informacije nisu zaštićene našim obavijestima o privatnosti niti smo odgovorni. ako odlučite otkriti svoj PD putem takvih objava.

Zadržavanje i uništavanje vašeg (PD)
Informacije koje prikupljamo od vas (uključujući vaš PD) zadržavamo samo onoliko dugo koliko nam trebaju za pravne, poslovne ili porezne svrhe. Vaši podaci mogu se zadržati u elektroničkom obliku, na papiru ili u kombinaciji oba. Kad vam podaci više nisu potrebni, uništit ćemo ih, izbrisati ili izbrisati.

Ažuriranje vašeg (PD)
Možete ažurirati svoj PD koristeći usluge pronađene na našoj web stranici. Ako takve usluge ne postoje, možete nas kontaktirati pomoću kontaktnih podataka koji se nalaze na vrhu ove obavijesti, a mi ćemo vam pomoći. Međutim, vaš PD možemo zadržati prema potrebi za provođenje naših sporazuma i poštivanje svih zakonskih obveza.

Opoziv vašeg pristanka zbog korištenja PD-a
Imate pravo u bilo kojem trenutku opozvati svoj pristanak za korištenje PD-a. Takvo isključivanje neće utjecati na objavljivanja koja su na drugi način dopuštena zakonom, uključujući, ali nisu ograničena na: (i) objavljivanja podružnicama i poslovnim partnerima, (ii) objavljivanja davatelja usluga trećih strana koji pružaju određene usluge za naše poslovanje, poput kreditne kartice obradu, usluge računalnog sustava, otpremu, usluge upravljanja podacima, (iii) objave trećim stranama prema potrebi da bi se ispunili vaši zahtjevi, (iv) objave vladinim agencijama ili službama za provođenje zakona, ili ako se na drugi način zahtijevaju primjenjivi zakoni, ( v) prethodno dovršena otkrivanja trećim stranama, ili (vi) objave trećim stranama u vezi s naknadnim natječajima ili promocijama koje odlučite da unesete ili ponude treće strane koje vi odlučite prihvatiti. Ako želite opozvati svoj pristanak da koristimo vaš PD, pošaljite nam e-poštu sa zahtjevom na: [email protected]

Zaštita prava privatnosti trećih strana
Ako bilo koja objava koju napravite na našoj web stranici sadrži podatke o trećim stranama, morate biti sigurni da imate dopuštenje za uvrštavanje tih podataka u svoju objavu. Iako nismo pravno odgovorni za postupke naših korisnika, uklonit ćemo sve objave o kojima smo obaviješteni, ukoliko takve objave krše prava privatnosti drugih..

Ne prati postavke
Neki web preglednici imaju postavke koje omogućuju zahtijevanje da naša web stranica ne prati vaše kretanje unutar naše web stranice. Naša web stranica ne poštuje takve postavke kada ih web stranica prenosi i otkrije. Možete isključiti značajke praćenja i ostale sigurnosne postavke u pregledniku tako što ćete se uputili u korisnički priručnik preglednika.

Naša pravila e-pošte
Uvijek možete isključiti primanje daljnje e-pošte s nama. Nećemo prodavati, iznajmljivati ​​ili trgovati vašu adresu e-pošte bilo kojoj nepovezanoj trećoj strani bez vašeg dopuštenja, osim u prodaji ili prenosu našeg poslovanja.

Kako štitimo vaše podatke?
Vaši osobni podaci pohranjuju se na zaštićenim poslužiteljima i mrežama i pristupa im samo ograničeni broj osoba koji imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, a oni su dužni čuvati podatke povjerljivim. Pored toga, sve osjetljive / kreditne informacije koje dajete šifrirane su tehnologijom Secure Socket Layer (SSL).

Izgradili smo našu web stranicu koristeći standardne sigurnosne mjere i alate za provjeru autentičnosti kako bismo zaštitili sigurnost svog PD-a. Mi i treće strane koje pružaju usluge za nas, također održavamo tehničke i fizičke mjere zaštite vašeg PD-a. Kad prikupimo podatke o vašoj kreditnoj kartici putem naše web stranice, šifrirat ćemo je prije nego što ona krene putem Interneta pomoću standardne tehnologije za provođenje sigurnih mrežnih transakcija. Nažalost, ne možemo jamčiti za gubitak ili zlouporabu vašeg PD-a ili siguran prijenos podataka putem Interneta zbog svoje prirode. Snažno vas molimo da zaštitite bilo koju lozinku za našu web stranicu i ne dijelite je s bilo kime. Uvijek se trebate odjaviti s naše web stranice kada završite s korištenjem, posebno ako dijelite ili koristite računalo na javnom mjestu.

Korištenje vaše kreditne kartice
Sve financijske transakcije obrađuju se putem davatelja usluga plaćanja i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima.

Možda ćete morati osigurati kreditnu karticu za kupnju proizvoda i usluga s naše web stranice. Koristimo usluge naplate treće strane i nemamo kontrolu nad tim uslugama. Koristimo naše komercijalno razumne napore kako bismo osigurali da se broj vaše kreditne kartice strogo povjerljivo koristi samo usluge treće strane za naplatu koji koriste standardnu ​​industrijsku tehnologiju enkripcije kako bi zaštitili broj vaše kreditne kartice od neovlaštene uporabe. Međutim, razumijete i suglasni ste da ni na koji način nismo odgovorni za bilo kakvu zlouporabu broja vašeg kreditne kartice.

Međunarodni prijenosi i pohrana podataka
Osobni podaci (PD) koje prikupljamo od vas mogu se pohranjivati, obrađivati ​​i prenositi između bilo koje zemlje u kojoj poslujemo, posebno Sjedinjenih Država. Europska unija nije ustanovila da Sjedinjene Države imaju odgovarajuću razinu zaštite PD-a u skladu s člankom 45. GDPR-a. Naša se tvrtka oslanja na odstupanja za specifične situacije definirane u članku 49 GDPR-a. Kupcima i korisnicima Europske unije, uz vaš pristanak, PD možete prenijeti izvan Europske unije u Sjedinjene Države. Vaš PD ćemo koristiti za pružanje robe, usluga i / ili informacija koje tražite od nas kako bismo izvršili ugovor s vama ili udovoljili legitimnom interesu naše tvrtke na način koji ne nadmašuje vaše slobode i prava. Gdje god prenosimo, obradimo ili pohranimo vaš PD, poduzet ćemo razumne korake da ga zaštitimo. Informacije koje prikupljamo od vas koristit ćemo u skladu s našom obavijesti o privatnosti. Korištenjem naše web stranice, usluga ili proizvoda, prihvaćate prijenose vašeg PD-a opisanog u ovom odjeljku.

Linkovi na druge web stranice
Na našoj web stranici možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge treće strane. Ove web stranice trećih strana imaju odvojena i neovisna pravila o privatnosti. Stoga ne snosimo nikakvu odgovornost ni za sadržaj ni za aktivnosti ovih povezanih web lokacija. Potvrđujete da su vaša upotreba i pristup ovim web stranicama isključivo na vaš rizik. Vaša je odgovornost provjeriti pravila o privatnosti na ovim web lokacijama da biste vidjeli kako postupaju s vašim PD-om. Bez obzira na to, nastojimo zaštititi integritet naše web stranice i pozdravljamo sve povratne informacije o tim web mjestima.

COPPA (Zakon o zaštiti privatnosti djece na mreži)
Mi svjesno ne prikupljamo PD od djece mlađe od 16 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i vjerujete da vaše dijete koristi našu web stranicu, molimo kontaktirajte nas. Prije nego što uklonimo bilo kakve podatke, možemo zatražiti dokaz o identifikaciji kako bismo spriječili zlonamjerno uklanjanje podataka s računa. Ako otkrijemo da dijete pristupa našoj web stranici, izbrisaćemo njegove podatke u razumnom roku. Priznajete da ne potvrđujemo dob naših korisnika niti za to imamo bilo kakvu odgovornost.

Pitanja o našoj obavijesti o privatnosti
Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj obavijesti o privatnosti, obratite nam se koristeći podatke ove obavijesti o privatnosti.

Podaci za kontakt kontrolera podataka

Vertigo Studio SRL.

Ulica Povernei 20, 4. kat, stan br. 9

010641 Bukurešt,

Rumunjska

E-adresa: [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map