Política de privacitat

Data de vigència: 5 de setembre de 2018 Versió de l’avís: 1.2


Aquest document regeix l’avís de privadesa del nostre lloc web codeinwp.com. Descriu com Vertigo Studio S.R.L. (conegut com “CodeinWP”, “Nosaltres” o “Site”), el propietari i operador del lloc web codeinwp.com, utilitza i protegeix qualsevol “Dades Personals” quan utilitza aquest lloc web..

Llegiu atentament el nostre avís de privadesa per obtenir una comprensió clara de com recopilem, utilitzem, protegim o gestionem de qualsevol altra manera les vostres dades personals.

Actualment, es pot canviar aquest avís de privadesa actualitzant aquesta pàgina. Heu de comprovar aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-vos que esteu d’acord amb els canvis.

Temes tractats al nostre avís de privadesa

Els vostres drets
El nostre ús de cookies
Quina informació personal recopilem?
Quan recollim informació?
Com utilitzem la vostra informació?
Compartir informació amb afiliats i altres tercers
Conservació i destrucció del vostre PD
Actualització del vostre (PD)
Revocar el consentiment per utilitzar el vostre PD
Protecció dels drets de privacitat de tercers
No feu el seguiment de la configuració
La nostra política de correu electrònic
Com protegim la vostra informació?
Ús de la targeta de crèdit
Transferències i emmagatzematge internacional de dades
Enllaços a altres llocs web
COPPA (Llei de protecció de la privadesa en línia per a nens)
Preguntes sobre el nostre avís de privadesa
Els vostres drets
Quan utilitzeu el nostre lloc web i ens envieu dades personals (PD), és possible que tingueu uns drets segons el Reglament general de protecció de dades (GDPR) i altres lleis. Segons la base legal per a la tramitació del vostre PD, podeu tenir alguns o tots els drets següents:

Dret a ser informat

Teniu dret a ser informat sobre les dades personals que recollim de vosaltres i sobre com les processem.

Dret d’accés

Tens dret a obtenir la confirmació de que s’estan processant les teves dades personals i que pots accedir a les teves dades personals.

Dret a la rectificació

Tens dret a corregir les teves dades personals si són inexactes o incompletes.

Dret a esborrar (dret a ser oblidat)

Teniu dret a sol·licitar l’eliminació o la supressió de les vostres dades personals si no hi ha cap motiu convincent per continuar amb el tractament..

Dret a restringir el processament

Tens dret a “bloquejar” o a restringir el tractament de les teves dades personals. Quan es restringeixen les vostres dades personals, se’ns permet emmagatzemar les dades, però no processar-les més.

Dret a la portabilitat de les dades

Teniu dret a sol·licitar i obtenir les vostres dades personals que ens vau proporcionar i utilitzar-les per als vostres propòsits. Us proporcionarem les vostres dades en els 30 dies posteriors a la sol·licitud. Per sol·licitar les vostres dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la informació que es troba a la part superior d’aquest avís de privadesa.

Dret d’objecte

Vostè té dret a oposar-nos al tractament de les seves dades personals per les següents raons:

El processament es basava en interessos legítims o en la realització d’una tasca en l’interès públic / exercici de l’autoritat oficial (inclòs el perfil);
Màrqueting directe (incloent perfils); i
Tractament amb finalitats de recerca científica / històrica i estadístiques.
Drets en relació amb la presa i presa de decisions automatitzada.

Presa i definició de decisions individualitzada automatitzada

Tindràs dret a no estar sotmès a una decisió basada exclusivament en el processament automatitzat, inclòs el perfilat, que produeixi efectes legals que tinguin a tu o que, de manera similar, et afecti.

Presentar una queixa amb autoritats

Vostè té dret a presentar una queixa davant de les autoritats supervisores si la informació no ha estat processada d’acord amb el Reglament general de protecció de dades. Si les autoritats de supervisió no atenen correctament la queixa, és possible que tingueu dret a un recurs judicial.

El nostre ús de cookies
Les cookies són fitxers petits que un lloc o el seu proveïdor de serveis transfereix al disc dur de l’ordinador a través del navegador web (si ho permet) que permet als sistemes del lloc o del proveïdor de serveis reconèixer el seu navegador i capturar i recordar certa informació..

Podeu triar que l’ordinador us adverteixi cada vegada que s’envia una cookie o podeu optar per suprimir o desactivar totes les cookies. Això ho fa mitjançant la configuració del navegador.

Si desactiveu la instal·lació de cookies o suprimiu les cookies del disc dur de l’ordinador, és possible que no pugueu utilitzar algunes de les funcions del nostre lloc web, productes i serveis..

Configuració de galetes

En acceptar l’acceptació de l’ús de cookies, ens està donant, i tercers amb els quals ens associem, permís per a emmagatzemar, emmagatzemar i accedir a algunes o a totes les cookies que es descriuen a continuació en el vostre equip..

Cookies estrictament necessàries

Aquestes cookies són necessàries per al bon funcionament del lloc web, com ara mostrar contingut, iniciar sessió, validar la vostra sessió, respondre a la vostra sol·licitud de serveis i altres funcions. La majoria de navegadors web es poden configurar per inhabilitar l’ús de cookies. Tanmateix, si desactiveu aquestes cookies, és possible que no pugueu accedir a les funcions del nostre lloc web correctament ni en absolut.

Cookies de rendiment

Aquestes cookies recopilen informació sobre l’ús del lloc web, com ara pàgines visitades, fonts de trànsit, interessos dels usuaris, gestió de contingut i altres mesures del lloc web..

Cookies funcionals

Aquestes cookies permeten al lloc web recordar les opcions d’un usuari, com ara el seu idioma, nom d’usuari i altres opcions personals, mentre s’utilitza el lloc web. També es poden utilitzar per proporcionar serveis, com ara deixar a un usuari fer una publicació de bloc, escoltar àudio o veure vídeos al lloc web.

Cookies de suports

Aquestes cookies es poden utilitzar per millorar el rendiment d’un lloc web i proporcionar funcions i contingut especial. Poden ser col·locats per tercers que ens proporcionen serveis o per la nostra empresa.

Cookies de publicitat o orientació

Aquestes cookies solen ser col·locades i utilitzades per empreses publicitàries per desenvolupar un perfil dels vostres interessos en navegació i publicitar anuncis en altres llocs web relacionats amb els vostres interessos. Veureu menys publicitat si desactiveu aquestes cookies.

Cookies de sessió

Aquestes cookies permeten als llocs web enllaçar les accions d’un usuari durant la sessió d’un navegador. Es poden utilitzar per a diversos propòsits, com ara recordar el que un usuari ha posat al seu carro de la compra mentre navega per un lloc web. Les cookies de sessió també permeten als usuaris que es reconegui mentre naveguen per un lloc web de manera que qualsevol element o pàgina que faci canvis es recordin de pàgina en pàgina. Les cookies de sessió caduquen després de la sessió del navegador; per tant, no són emmagatzemats a llarg termini.

Cookies persistents

Aquestes cookies s’emmagatzemen al dispositiu d’un usuari entre sessions de navegador, cosa que permet recordar les preferències o accions de l’usuari a través d’un lloc (o, en alguns casos, a través de diferents llocs). Es poden utilitzar galetes persistents amb diversos propòsits, inclosos recordar les opcions i preferències dels usuaris quan s’utilitzen un lloc web o dirigir-los a publicitat..

També podem utilitzar cookies per a:

Ajuda a recordar i processar els articles del carretó de la compra
Permet compartir contingut amb les xarxes socials
Màrqueting d’afiliació
Permet publicar comentaris
Identificació de les àrees del nostre lloc web que heu visitat
Personalització del contingut que veieu al nostre lloc web
Comprendre i guardar les preferències de l’usuari per a visites futures.
Feu un seguiment dels anuncis
Remàrqueting dels nostres productes o serveis
Recordant les vostres preferències, configuracions i dades d’inici de sessió
Recopila dades agregades sobre trànsit de llocs i interaccions de llocs per tal d’oferir millors experiències i eines en el futur.
També podem utilitzar serveis de tercers de confiança que rastregen aquesta informació en nom nostre.

La majoria de navegadors web es poden configurar per inhabilitar l’ús de cookies. Tot i així, si desactiveu les cookies, és possible que no pugueu accedir a les funcions del nostre lloc web correctament ni en absolut.

Web Beacons

També podem utilitzar una tecnologia anomenada balises web per recopilar informació general sobre el vostre ús del nostre lloc web i el vostre ús de promocions especials o butlletins. La informació que recollim mitjançant balises web ens permet supervisar estadísticament el nombre de persones que obren els nostres correus electrònics. Les balises web també ens ajuden a comprendre el comportament dels nostres clients, membres i visitants.

Avís de privadesa de la publicitat i dels anuncis de Google

Els venedors de tercers, inclòs Google, utilitzen cookies per publicar anuncis basats en les visites anteriors d’un usuari al nostre lloc web. L’ús de Google de la galeta DoubleClick permet a ell i als seus socis publicar anuncis als nostres usuaris en funció de les seves visites al nostre lloc i / o a altres llocs d’Internet. Els usuaris poden optar per l’ús de la galeta DoubleClick per publicitat basada en interès visitant http://www.aboutads.info/choices/ Per als usuaris europeus, visiteu http://www.youronlinechoices.eu

Avís de privadesa de Google Analytics

El nostre lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació sobre l’ús del nostre lloc web. Google Analytics recopila informació d’usuaris com ara l’edat, el sexe, els interessos, la demografia, la freqüència amb què visiten el nostre lloc web, quines pàgines visiten i quins altres llocs web han utilitzat abans de venir al nostre lloc web. Utilitzem la informació que obtenim de Google Analytics per analitzar el trànsit, remàrquetar els nostres productes i serveis als usuaris, millorar la nostra comercialització, publicitat i millorar el nostre lloc web. Hem activat les funcions publicitàries de Google Analytics, com ara el remàrqueting amb Google Analytics, els informes d’impressions de la Xarxa de visualització de Google i els informes d’interessos de demografia i de Google Analytics. Google Analytics només recopila l’adreça IP que us ha estat assignada en la data que visiteu el nostre lloc web, no el vostre nom ni altra informació identificativa. No combinem la informació recopilada mitjançant Google Analytics amb PD. Tot i que Google Analytics planta una cookie permanent al vostre navegador web per identificar-vos com a usuari únic la propera vegada que visiteu el nostre lloc web, la cookie no la podrà utilitzar ningú més que Google. Google també utilitza identificadors específics per ajudar a recopilar informació sobre l’ús del nostre lloc web. Per obtenir més informació sobre com Google recopila i processa les vostres dades, visiteu https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Podeu evitar que Google Analytics utilitzi les vostres dades desactivant aquest enllaç: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Remàrqueting de Google

Per què veig anuncis de Google per als productes que he vist?

El nostre lloc web utilitza un servei de publicitat de remàrqueting. El nostre servei de remàrqueting el proporciona Google i altres empreses que mostren els nostres anuncis en llocs web d’internet. Amb el remàrqueting, podeu veure anuncis dels nostres productes que havíeu vist anteriorment. Com a exemple, suposeu que visiteu un lloc web que ven ordinadors, però no compreu un ordinador a la primera visita a aquest lloc web. El propietari del lloc web us pot animar a revisar el seu lloc i a comprar un equip mostrant-li de nou els anuncis en altres llocs web que visiteu. Utilitzem el remàrqueting amb finalitats similars. Perquè això passi, Google llegirà una galeta que ja es troba al vostre navegador o bé introduirà una galeta al vostre navegador quan visiteu el nostre lloc o altres llocs mitjançant el remàrqueting.

Podeu desactivar l’ús de cookies i el remàrqueting de Google en aquest enllaç: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=ca o podeu desactivar-se amb la pàgina de desactivació de Network Advertising Initiative a: http : //optout.networkadvertising.org/#! /

Remàrqueting de Facebook

Tercers, incloent Facebook, poden utilitzar cookies, balises web i altres tecnologies d’emmagatzematge per recopilar o rebre informació del nostre lloc web i d’altres llocs d’internet i utilitzar aquesta informació per proporcionar serveis de mesurament i anuncis objectiu. Amb el remàrqueting de Facebook, podeu veure els nostres anuncis a Facebook després d’haver visitat el nostre lloc. Perquè això passi, Facebook utilitza un píxel personalitzat per a públic que s’activa quan un visitant aterra a una pàgina web i es col·loca una “cookie” única al seu navegador. L’orientació a l’audiència de Facebook de manera similar ens permet mostrar anuncis a Facebook a persones similars a les que ja han visitat o han fet una compra des del nostre lloc web. Per desactivar la col·lecció de Facebook i l’ús d’informació per a la visita d’orientació d’anuncis: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Quina informació personal recopilem?
En el moment de fer la comanda o registrar-se al nostre lloc, se us pot demanar que introduïu el vostre nom, nom de membre, adreça de correu electrònic, adreça de correu electrònic, informació de pagament o altres detalls per ajudar-vos amb la vostra experiència..

Quan navegueu pel nostre lloc, també rebem automàticament dades de trànsit registrades pels servidors d’allotjament, cookies que poden compartir dades personals i l’adreça de protocol d’internet (IP) del vostre ordinador. També utilitzem la informació que ofereixen altres serveis externs per a anàlisis de trànsit, com Google Analytics.

Quan recollim informació?
Recopilem informació quan us registreu al nostre lloc, realitzeu una comanda, subscriviu-vos a un butlletí o introduïu informació al nostre lloc. A més, és possible que recopilem informació de forma automàtica a mesura que navegueu pel Lloc o a través d’altres persones quan utilitzeu serveis associats.

Com utilitzem la vostra informació?
Podem utilitzar la informació que recollim de vostè per als propòsits principals següents:

Per personalitzar la vostra experiència i per permetre’ns oferir el tipus de contingut i ofertes de productes que més us interessen.
Per operar el lloc i proporcionar-vos serveis descrits en ell, com verificar la vostra identitat quan inicieu la sessió al lloc, processar les vostres transaccions realitzades al lloc, respondre a les entrades de suport i oferir serveis al client..
Per proporcionar-vos actualitzacions, promocions i informació de màrqueting sobre productes i serveis.
Per millorar la qualitat del nostre lloc web i productes.
A efectes estadístics de manteniment de registres interns.
Per administrar un concurs, enquesta o una altra característica del lloc.
Per demanar valoracions i revisions de serveis o productes.
Resoldre problemes i disputes
Motius d’ús de les vostres dades personals

La informació que recopilem i emmagatzemem relacionada amb vostè s’utilitza principalment per permetre’ns prestar els nostres serveis. A més, ens basem en els motius legals següents per recopilar i processar les dades personals que ens hagi proporcionat:

Interessos empresarials legítims: Per proporcionar-li informació que se’ns demana sobre els nostres productes o serveis i proporcionar informació sobre altres productes que considerem que poden ser del seu interès si ha consentit a rebre aquesta informació. Per notificar-vos qualsevol canvi al nostre lloc web, com ara millores o canvis en el servei / producte, que puguin afectar el nostre servei. Si sou un client existent, us podríem posar en contacte amb vosaltres amb informació sobre productes i serveis similars als que van ser objecte d’una venda prèvia per a vosaltres..
Execució del contracte: Per complir amb els nostres compromisos contractuals per a vostè i per complir amb les seves obligacions contractuals.
Consentiment de l’usuari: Podem utilitzar les vostres dades o permetre que tercers seleccionats utilitzin les vostres dades, de manera que us pugui proporcionar informació sobre béns i serveis no relacionats que considerem que poden ser d’interès per a vosaltres. Podem contactar-vos sobre aquests béns i serveis mitjançant qualsevol dels mètodes que vau consentir en el moment de la recollida de la informació. Si sou un client nou, només us posarem en contacte amb vosaltres o permetrem que tercers us contactin només quan hagueu prestat el consentiment i només per aquells mitjans pels quals heu proporcionat el vostre consentiment. Si no voleu que utilitzem les vostres dades per a nosaltres mateixos o per a tercers, tindreu l’oportunitat de retenir el vostre consentiment quan ens proporcioni les vostres dades en el formulari en què recopilem les vostres dades..
Us informem que no revelem informació sobre persones identificables als nostres anunciants, però, en ocasions, podem proporcionar-los informació estadística global sobre els nostres visitants, com ara la vostra zona de residència o grup d’edat..

CodeinWP manté diversos butlletins de correu electrònic per ajudar a comunicar informació sobre les nostres publicacions de bloc recents, els propers productes i altres finalitats generals d’informació i màrqueting. Podeu desactivar aquestes comunicacions electròniques en qualsevol moment, seguint les instruccions dels nostres correus electrònics.

Compartir informació amb afiliats i altres tercers
Com a regla general, Vertigo Studio SRL no vendrà, comerciarà ni transferirà cap altra informació personal sobre els seus usuaris a tercers sense el consentiment explícit dels usuaris..

Això no inclou:

altres parts que ens ajuden a operar el nostre lloc web, a dur a terme el nostre negoci (inclosos advocats i comptables) o al servei dels nostres usuaris.
autors els productes que venem.
socis comercials o potencials socis comercials, en operacions com venda, adquisició, fusió dels nostres actius.
Totes aquestes parts es comprometen a mantenir aquesta informació confidencial i al seu tractament d’acord amb les lleis i normes de protecció de dades personals.

També podem publicar informació quan la publicació sigui adequada per complir la legislació, fer complir les nostres polítiques del lloc o protegir els nostres drets, propietats o seguretat, els nostres o altres..

No obstant això, es pot proporcionar informació de visitants que no es pugui identificar personalment a altres parts per a màrqueting, publicitat o altres usos similars.

Comunicacions i correus electrònics

Quan ens comuniquem amb tu sobre el nostre lloc web, utilitzarem l’adreça de correu electrònic que vau proporcionar quan us vau registrar com a membre o usuari. També podem enviar-vos correus electrònics amb informació promocional del nostre lloc web o ofertes de nosaltres o dels nostres afiliats, tret que hagueu optat per rebre aquesta informació. Podeu canviar les vostres preferències de contacte en qualsevol moment a través del vostre compte o enviant-nos un correu electrònic amb la vostra sol·licitud a: [email protected]

Publicacions d’informació legalment obligatòries

Podem estar obligats legalment a divulgar el vostre PD si aquesta divulgació és (a) requerida per citació, llei o un altre procés legal; (b) necessari per assistir funcionaris de la llei o agències governamentals; (c) necessaris per investigar les infraccions o fer complir les nostres Condicions legals; (d) necessari per protegir-nos d’accions legals o reclamacions de tercers, inclòs vosaltres i / o altres usuaris o membres; o (e) necessari per protegir els drets legals, la propietat personal / real o la seguretat personal de la nostra empresa, usuaris, empleats i afiliats.

Divulgacions a successors

Si el nostre negoci es ven o es fusiona total o parcialment amb una altra empresa que seria responsable de subministrar-li el lloc web, ens reservem el dret de transferir el vostre PD al nou negoci. El nou negoci conservaria el dret d’utilitzar el vostre PD segons els termes d’aquest avís de privadesa, així com qualsevol canvi d’aquest avís de privadesa tal com ha estat instat per la nova empresa. També es reserva el dret a transferir el vostre PD si la nostra empresa sol·licita una fallida i alguns o tots els nostres actius es venen a una altra persona o empresa.

Suport de discussió

El nostre lloc web ofereix la possibilitat que els usuaris es puguin comunicar amb l’equip de suport mitjançant correu electrònic o altres mecanismes. Si escolliu obrir un bitllet, haureu de tenir cura quan exposeu cap PD, ja que aquesta informació no està protegida pel nostre avís de privadesa ni som responsables. si trieu divulgar el vostre PD a través d’aquestes publicacions.

Conservació i destrucció del vostre PD
Conservem informació que recollim de vosaltres (inclòs el vostre PD) només mentre ho necessitem amb finalitats legals, empresarials o fiscals. La informació es pot conservar en forma electrònica, en format de paper o en una combinació d’ambdues. Quan la vostra informació ja no sigui necessària, la destruirem, la suprimirem o la esborrem.

Actualització del vostre (PD)
Podeu actualitzar el vostre PD utilitzant serveis que es troben al nostre lloc web. Si no existeixen aquests serveis, podeu contactar amb nosaltres mitjançant la informació de contacte que es troba a la part superior d’aquest avís i us ajudarem. No obstant això, pot mantenir el vostre PD segons sigui necessari per fer complir els nostres acords i complir amb les obligacions legals.

Revocar el consentiment per utilitzar el vostre PD
Tens dret a revocar el teu consentiment perquè utilitzem el teu PD en qualsevol moment. Aquesta renúncia no afectarà les revelacions que la legislació permeti, incloent-se, però no limitant-se a: (i) les divulgacions a afiliats i socis comercials, (ii) les publicacions a proveïdors de serveis de tercers que prestin determinats serveis per al nostre negoci, com ara la targeta de crèdit. processament, serveis de sistemes informàtics, enviament, serveis de gestió de dades, (iii) divulgació a tercers segons sigui necessari per complir les vostres sol·licituds, (iv) divulgació a agències governamentals o departaments d’aplicació de la llei, o com es requereixi de qualsevol altra manera que es faci en virtut de la legislació aplicable, ( v) divulgacions prèviament completades a tercers o (vi) divulgacions a tercers en relació amb concursos o promocions posteriors que pugueu triar participar o ofertes de tercers que pugueu triar acceptar. Si voleu revocar el vostre consentiment perquè utilitzem el vostre PD, envieu-nos un correu electrònic amb la vostra sol·licitud a: [email protected]

Protecció dels drets de privacitat de tercers
Si les publicacions que feu al nostre lloc web contenen informació sobre tercers, heu d’assegurar-vos que teniu permís per incloure aquesta informació a la vostra publicació. Si bé no som responsables legalment de l’acció dels nostres usuaris, suprimirem les publicacions sobre les quals se’ns notifiqui, si aquestes publicacions violen els drets de privacitat d’altres persones..

No feu el seguiment de la configuració
Alguns navegadors web tenen configuració que permeten sol·licitar que el nostre lloc web no realitzi un seguiment del seu moviment al lloc web. El nostre lloc web no obeeix aquesta configuració quan és transmès i detectat pel nostre lloc web. Podeu desactivar les funcions de seguiment i altres configuracions de seguretat del navegador fent referència al manual d’usuari del navegador.

La nostra política de correu electrònic
Sempre podeu optar per no rebre cap altra correspondència per correu electrònic. No vendrem, llogarem ni comerciarem la vostra adreça de correu electrònic a cap tercer no afiliat sense el vostre permís, tret de la venda o la transferència del nostre negoci.

Com protegim la vostra informació?
Les vostres dades personals s’emmagatzemen en servidors i xarxes segures i només són accessibles per un nombre limitat de persones que tenen drets d’accés especial a aquests sistemes i han de mantenir la informació confidencial. A més, tota la informació sensible / de crèdit que proporcioneu es xifra mitjançant la tecnologia SSL (Secure Socket Layer).

Hem creat el nostre lloc web utilitzant mesures de seguretat estàndard de la indústria i eines d’autenticació per protegir la seguretat del vostre PD. Nosaltres i els tercers que ens proporcionen serveis, també mantenim garanties tècniques i físiques per protegir el vostre PD. Quan recopilem la informació de la vostra targeta de crèdit a través del nostre lloc web, la xifrarem abans que viatgi per Internet mitjançant tecnologia estàndard del sector per realitzar transaccions en línia segures. Malauradament, no podem garantir la pèrdua o mal ús de la vostra PD o de la transmissió segura de dades per Internet per la seva naturalesa. Us instem fermament a protegir qualsevol contrasenya que pugueu tenir al nostre lloc web i a no compartir-la amb ningú. Sempre heu de deixar la sessió fora del nostre lloc web quan l’acabi d’utilitzar, sobretot si compartiu o utilitzeu un ordinador en un lloc públic.

Ús de la targeta de crèdit
Totes les transaccions financeres es processen mitjançant un proveïdor d’enllaç de pagaments i no s’emmagatzemen ni processen als nostres servidors.

Pot ser que hagis de proporcionar una targeta de crèdit per comprar productes i serveis al nostre lloc web. Utilitzem serveis de facturació de tercers i no tenim cap control sobre aquests serveis. Fem un esforç raonable comercialment per assegurar-nos que el vostre número de targeta de crèdit es manté estrictament confidencial en utilitzar només serveis de facturació de tercers que utilitzen tecnologia de xifratge estàndard de la indústria per protegir el vostre número de targeta de crèdit d’ús no autoritzat. Tanmateix, enteneu i accepteu que no som responsables de cap mal ús del vostre número de targeta de crèdit.

Transferències i emmagatzematge internacional de dades
Les dades personals (PD) que recopilem de vosaltres podran ser emmagatzemades, processades i transferides entre qualsevol dels països on operam, concretament els Estats Units. La Unió Europea no ha trobat que els Estats Units tinguessin un nivell adequat de protecció de la PD segons l’article 45 del GDPR. La nostra empresa es basa en derogacions per a situacions específiques, tal com es defineix a l’article 49 del GDPR. Per als clients i usuaris de la Unió Europea, amb el vostre consentiment, el vostre PD es podrà transferir als Estats Units fora de la Unió Europea. Utilitzarem el vostre PD per proporcionar els béns, serveis i / o informació que ens sol·liciteu per realitzar un contracte amb vosaltres o per satisfer un interès legítim de la nostra empresa de manera que no superi les vostres llibertats i drets. Allà on transferim, processem o emmagatzemem la vostra PD, farem mesures raonables per protegir-la. Utilitzarem la informació que recollim de vosaltres d’acord amb el nostre avís de privadesa. En utilitzar el nostre lloc web, serveis o productes, accepteu les transferències del vostre PD descrit en aquesta secció.

Enllaços a altres llocs web
Podem incloure o oferir productes o serveis de tercers al nostre lloc web. Aquests llocs de tercers tenen polítiques de privadesa independents i independents. Per tant, no tenim cap responsabilitat pel contingut i activitats d’aquests llocs enllaçats. Reconeixeu que el vostre ús i accés a aquests llocs web són exclusivament el vostre risc. És responsabilitat vostra verificar les polítiques de privadesa d’aquests llocs web per veure com tracten el teu PD. Tot i això, busquem protegir la integritat del nostre lloc i acollir qualsevol comentari sobre aquests llocs.

COPPA (Llei de protecció de la privadesa en línia per a nens)
No recollim conscientment PD de menors de 16 anys. Si ets un pare o un tutor i creus que el teu fill està utilitzant el nostre lloc web, posa’t en contacte amb nosaltres. Abans d’eliminar qualsevol informació, podríem demanar proves d’identificació per evitar l’eliminació maliciosa de la informació del compte. Si descobrim que un nen està accedint al nostre lloc web, suprimirem la informació en un termini raonable. Reconeixeu que no verificem l’edat dels nostres usuaris ni tenim cap responsabilitat per fer-ho.

Preguntes sobre el nostre avís de privadesa
Si teniu dubtes sobre el nostre avís de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la informació d’aquest avís de privadesa.

Informació de contacte del controlador de dades

Vertigo Studio SRL.

20 Carrer Povernei, 4a planta, pis núm. 9

010641 Bucarest,

Romania

Correu electrònic: [email protected]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map