Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 0,99 dollaria / kuukausi

Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 0,99 dollaria / kuukausi

Paras halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 0,99 dollaria / kuukausi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Oikean WordPress-isännän löytäminen on itsessään riittävän monimutkaista – älä unohda löytää yhtä hyvää ja halpaa. Tämän mielessä päätimme suorittaa omat testimme selvittääksemme parhaimmat markkinoilla tällä hetkellä olevat halvat WordPress-palveluntarjoajat.


On kuitenkin tärkeätä muistaa, että isännöinnin suhteen et aina saa sitä mitä maksat – useilla tämän luettelon Web-isäntäillä on erinomaiset arvosanat. Tämä kertoo meille, että on ehdottomasti mahdollista löytää tasapaino kohtuullisten hintojen ja hyvän suorituskyvyn välillä.

Tämän artikkelin aikana tarkastellaan kunkin verkkoisäntäpalvelun tukitoimintoja, suorituskykypisteitä, käyttäjäarvioita, henkilökohtaisia ​​suunnitelmia ja tietysti hintaa – niin näemme, kumpi tulee esiin.

Parhaat halvat WordPress-palveluntarjoajat

Parhaita halpoja WordPress-palveluntarjoajia verrattiin (kokonaan)

Koska tarjoamme kourallisen määrän halpoja WordPress-hosting-tarjouksia, jotka käyttävät useita kriteerejä, päästämme liikkeelle. Tällä tavalla saat kaiken tarvitsemasi tiedon ilman pörröisyyttä.

Nopeustestauksessa käytetään kahta työkalua, Pingdom ja Load Impact. Ensin mitataan latausnopeudet, kun taas jälkimmäinen lataa testaa sivustosi simuloimalla jopa 25 samanaikaista käyttäjää, jotka käyttävät sitä viiden minuutin aikana. Testaamiseen käytetty sivusto oli vain yksinkertainen, puhdas WordPress-asennus.

Katsotaanpa.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost on yksi harvoista WordPress.org-sivuston virallisesti suosittelemista isäntäyrityksistä. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden mukavamman ratkaisun. Bluehost tarjoaa mukavan mukautetun paneelin isäntäasetuksien hallitsemiseksi sekä kaikki ominaisuudet, joita saatat tarvita WordPress-sivuston luomiseen ja käynnistämiseen. Bluehost on myös yksi suosituimmista isännistä siellä – saat 450 ääntä vuoden 2017 hosting-kyselyssämme (missä käyttäjät arvioivat sen 7.93 / 10).

Alhaisesta hinnasta huolimatta saat myös ilmainen verkkotunnus suunnitelmasi kanssa pääsy ilmaisiin sivustojen rakentajiin ja yhden napsautuksen WordPress-asennuksiin.

Tukivaihtoehdot:

Bluehost tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, joka pystyy ratkaisemaan paitsi erilaisia ​​teknisiä kysymyksiä myös sinulle, mutta pystyy myös tarjoamaan joitain ohjeita verkkosivustosi tavoitteiden suhteen ja kuinka ne liittyvät menestymiseen verkossa. Siellä on myös hyvä tietopohja että voit viitata aina kun tarvitaan.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Bluehost on ensimmäinen isäntäalusta, jota WordPress.org on koskaan suositellut.
 • Bluehost sijoitti käyttäjien 7.93 / 10.
 • 23,7% Bluehostin asiakkaista on ensimmäistä kertaa web-hosting.

hinnoittelu

 • Basic (2,95 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa, 50 Gt levytilaa ja yksi ilmainen verkkotunnus. Mikä ei ole yleinen suunnitelmien keskuudessa tässä hintakohdassa.
 • Plus (5,45 dollaria kuukaudessa): Sinulla voi olla rajaton määrä verkkosivustoja, mittaamaton verkkosivusto, rajoittamaton sähköpostitili ja sähköpostien säilytystila.
 • Choice Plus (5,45 dollaria kuukaudessa): Tämä suunnitelma sisältää kaiken, mitä saat Plus-palvelusta, ja lisäsi myös verkkotunnuksen yksityisyyttä ja automaattisia sivuston varmuuskopioita. Tällä hetkellä sama hinta kuin Choice, mikä tekee tästä paremman vaihtoehdon.

Milloin harkita Bluehostin käyttöä

Bluehost on hyvä valinta käyttäjille, jotka haluavat isännöintiratkaisuja, joiden aloittaminen on helppoa ja joilla on yleisesti hyvä maine markkinoilla. Lisäksi se, että saat ilmaisen verkkotunnuksen 2,95 dollaria kuukaudessa kohti, on uskomatonta.

Varmista, että käytät yllä olevaa linkkiä Bluehostiin. Se on kuitenkin sisaryrityslinkki (tarkoittaen, että saamme pienen palkkion), se myös avaa 2,95 dollaria vs. 3,95 dollaria alennushinnan sinulle. Et saa tätä alennusta, jos vierailet Bluehost-sivustossa jollain muulla tavalla kuin yllä olevan linkin kautta.

Mene Bluehostiin

2. Hostinger (www.hostinger.com)

Hostinger

Hostinger on ollut olemassa jonkin aikaa, ja he ovat aina olleet tunnettuja edullisista hinnoista. Kuitenkin! Mitä he tekevät tällä tarjouksella, on yli edullinen. Sanon sen vain …

Heidän halvin web-hosting-suunnitelma on 0,99 dollaria / kuukausi!

Myönnetään, että tämä on vain alkuperäiselle palkkajaksolle ja sen jälkeen joudut maksamaan 7,99 dollaria / kk, mutta se on silti hieno tapa saada itsellesi isäntä, jota voit käyttää yksinkertaisella verkkosivustoprojektilla.

Halvimmassa asennuksessa sinulla on oikeus ylläpitää yhtä verkkosivustoa ja saat myös yhden sähköpostitilin seurata. Siellä on myös 100 Gt kaistanleveyttä, minkä pitäisi riittää.

Alaosassa et saa ilmaista SSL-varmennetta, joka on räjähtäjä, eikä päivittäisiä varmuuskopioita ole.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 0,39 s
 • Seattle, USA: 1,23 s
 • Toronto, Kanada: 0,84 s
 • Sydney, Australia: 3,25 sekuntia

Tukivaihtoehdot:

Jos asennuksessa on joitain ongelmia, voit ottaa yhteyttä tukitiimiin live-chatin kautta, 24/7/365. Saatavilla on myös hyödyllinen tietokanta.

hinnoittelu

 • Sinkku (0,99 dollaria kuukaudessa): Hienoa, jos käynnistät ensimmäisen sivustosi.
 • Palkkio (2,15 dollaria kuukaudessa): Hienoa, jos aiot käynnistää pari sivustoa, mutta et odota kummankaan saavan valtavaa liikennettä. Antaa sinulle myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna.
 • Liiketoiminta (3,45 dollaria kuukaudessa): Erinomainen normaaleille verkkosivustoprojekteille. Antaa sinulle ilmaisen SSL: n ja päivittäiset varmuuskopiot, ja saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäiseksi vuodeksi.

Milloin kannattaa harkita Hostingerin käyttöä

Tämä on yksinkertainen, käytä Hostingeriä, jos haluat työskennellä halvimman saatavilla olevan web-hosting-alustan kanssa. Hintaan tarjotut ominaisuudet eivät ole uraauurtavia, mutta tämä isäntä saa työnsä päätökseen!

Siirry Hostingeriin

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround on jatkuvasti yksi parhaista WordPress-isäntäympäristöstä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Heidän WordPress-suunnitelmansa tarjoavat ilmaisia ​​sivustonsiirtoja tuki Git korkeammissa suunnitelmissa ja sisällyttää ne SuperCacher työkalu parantuneille nopeuksille.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 0,73 s
 • Seattle, USA: 1,35s
 • Toronto, Kanada: 1,13 sekuntia
 • Sydney, Australia: 2,19 s

Tukivaihtoehdot:

Kun kyse on tuesta, tämä isäntä ei myöskään petä. Heidän tiiminsä on saatavana ympäri vuorokauden ympäri live chatin (joka on erittäin nopea vastaus), lippujen ja puhelimen kautta. Saat myös pääsyn kattava tietokanta tarvittaessa.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Arvio 4,6 / 5.
 • Arvosana 4.5 / 5 WordPress-asiantuntevalle tuelle.
 • Arvostelu 4,6 / 5 luotettavuuden kannalta.

hinnoittelu

 • Käynnistys (3,95 dollaria kuukaudessa): Ihanteellinen aloittaville ja vaatimattomille yrityksille, jotka tarvitsevat yhden verkkosivuston isännöinnin.
 • GrowBig (5,95 dollaria kuukaudessa): Täydellinen yrityksille, joilla on useita verkkosivustoja.
 • GoGeek (11,95 dollaria kuukaudessa): Sopii suurille yrityksille, jotka vastaanottavat paljon liikennettä.

Milloin kannattaa harkita SiteGroundin käyttöä

SiteGround tarjoaa loistavan sekoituksen edistyneitä WordPress-ominaisuuksia, alhaiset hinnat ja kohtuulliset nopeudet. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon kaiken tyyppisille WordPress-käyttäjille, ja varsinkin jos arvostat verkkosivustosi työskentelemättä ilman hikkaa samalla kun toimit halvalla WordPress-hosting-palvelimella.

Siirry SiteGroundiin

4. Namecheap (www.namecheap.com)

namecheap

Vaikka Namecheapilla ei enää ole alle 1 dollarin kuukausihintoja, he ovat silti uskomattoman edullinen isäntä, joka tarjoaa halpaa maksaa kuukausittain WordPress-isäntä.

Niiden avulla voit valita yhdysvaltalaisen tai brittiläisen datakeskuksen. Saat jopa 20 Gt SSD-kiihdytettyä levytilaa, rajaton kaistanleveys ja voit suorittaa jopa kolme sivustoa (kaikki halvimmalla suunnitelmalla).

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Melbourne: 3,14 s.
 • New York: 1,11s.
 • San Jose, Kalifornia: 0,61 s.
 • Tukholma: 2,22 sekuntia.

Tukivaihtoehdot:

Kokemuksemme mukaan Namecheap-tuesta ei todellakaan ole mitään valitettavaa. Heillä on hyvä tietopohja, paljon opetusartikkeleita sekä live-chat-edustajat tekevät työnsä erittäin hyvin (ainakin yhden henkilön kanssa, jonka kanssa puhuimme), ja live-chatin odotusaika on hyvin lyhyt.

Sivustosi perustaminen on myös melko yksinkertaista. Heti kun olet vastaanottanut isännöintisuunnitelman, Namecheap osoittaa sinut oikeaan suuntaan uuden WordPress-asennuksen suhteen (joka voidaan tehdä Softaculousin kautta).

hinnoittelu

 • Stellar (1,44 dollaria kuukaudessa): Antaa sinulle 20 Gt: n SSD-nopeutetun levytilan + mahdollisuuden käyttää jopa kolme verkkosivustoa.
 • Stellar Plus (4,88 dollaria kuukaudessa): Mittaukseton SSD-nopeutettu tallennus, kaistanleveys ja verkkosivustot.
 • Stellar Business (8,88 dollaria kuukaudessa): 50 Gt puhdasta SSD-levytilaa, mittaamaton kaistanleveys ja rajoittamaton verkkosivustojen määrä.

Kannattaa huomata, että yllä olevat Namecheap-hinnat ovat kuukausimaksut, kun taas monet muut halvat WordPress-isännät vaativat sinua maksamaan vuoden etukäteen saadaksesi halvat hinnat.

Milloin kannattaa käyttää Namecheap-palvelua

Vaikka Namecheap ei ole aivan niin halpaa kuin koskaan, se on silti uskomattoman edullinen, vain 1,44 dollaria kuukaudessa kuukausimaksulla tai 24,88 dollaria koko vuodelle. Namecheapista puuttuu vähän WordPress-erityisominaisuuksien osastolla.

Siirry Namecheapiin

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

 • 6 parasta "halpa" VPS-palveluntarjoajat, joita kannattaa käyttää vuonna 2020
 • 10+ parasta halpaa Premium WordPress -teemaa vuodelle 2020
 • Onko serverless WordPress järkevää? Shifter vs HardyPress – Yläosa "Päättömän WordPress-isäntä" Vaihtoehdot verrattuna

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

Hyvä isä

GoDaddy on yksi suurimmista nimistä isännöinnissä. Heidän WordPress-suunnitelmansa onnistuvat yhdistämään halvan lähtötason hinnan ilmaiseen verkkotunnukseen ja automaattisiin varmuuskopioihin. Kaikilla paitsi halvimmalla tasolla saat myös yhden napsautuksen lavasivustot.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Melbourne: 1.83s.
 • New York: 0,87 s.
 • Amsterdam 1.49s.

Tukivaihtoehdot:

GoDaddy tarjoaa 24/7/365 -tukea erilaisilla maailmanlaajuisilla puhelinnumeroilla sekä live-chatin kautta. Heillä on myös yksityiskohtainen tietopohja kaikille heidän tuotteilleen.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Arvio 3,5 / 5.
 • Arvosana 3.3 / 5 WordPress-asiantuntevalle tuelle.
 • Arviointi 3,7 / 5 luotettavuuden kannalta.

hinnoittelu

 • Basic (5,99 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa ja jopa 25 000 kuukausittaista kävijää.
 • Deluxe (12,99 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa ja jopa 100 000 kuukausittaista kävijää.
 • Lopullinen (19,99 dollaria kuukaudessa): Tukee kahta verkkosivustoa ja jopa 400 000 kuukausittaista kävijää.

Milloin kannattaa harkita GoDaddyn käyttöä

GoDaddy on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on vain yksi tai kaksi verkkosivustoa. Se on myös yksi halvimmista tavoista päästä hallitseviin WordPress-isännöintityyppisiin ominaisuuksiin, kuten yhden napsautuksen sivustoihin..

Siirry GoDaddy-sivulle

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

Alun perin vuonna 1996 perustettu DreamHost on vakaa web-hosting-teollisuus. DreamHost on vain monipuolinen, edullinen hinta, hyvät arvosanat ja pitkäaikainen maine.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 2,06 s
 • Seattle, USA: 0,73 s
 • Toronto, Kanada: 0,99 s
 • Sydney, Australia: 1,80s

Tukivaihtoehdot:

DreamHost tarjoaa 24/7/365 tukea sisäisestä, Yhdysvalloissa toimivasta tukitiimistä, joka vetoaa yksinään. 24/7/365 -tuki koskee kuitenkin vain sähköpostin / lipun tukea. Live-chat-tuki on saatavana klo 5.30–21.30 Tyynenmeren aikaa joka päivä. Puhelintukea ei ole, mutta DreamHostilla on yksityiskohtainen tietopohja jota voit käyttää itseapuun.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Arvio 4,1 / 5.
 • Arvosana 3.9 / 5 WordPress-asiantuntevalle tuelle.
 • Arviointi 4,1 / 5 luotettavuuden kannalta.

hinnoittelu

 • Jaettu aloitus (2,59 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa, jolla on rajaton liikenne ja päivittäiset varmuuskopiot.
 • Jaettu rajaton (7,95 dollaria kuukaudessa): Tukee rajattomia verkkosivustoja, rajoittamatonta liikennettä ja päivittäisiä varmuuskopioita.

Milloin kannattaa harkita DreamHostin käyttöä

Vaikka DreamHostissa ei ole mitään välkkymätöntä WordPress-erityisominaisuuksien suhteen, se on "vain toimii", jota kaikki käyttäjät haluavat. Lisäksi DreamHost on ollut olemassa jo pitkään, minkä pitäisi antaa sinulle luottamusta heidän isäntänsä vakauteen.

Siirry DreamHost-sivulle

7. InMotion-hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion-hosting

InMotion tarjoaa halpoja WordPress-isännöintisuunnitelmia monien edistyneiden toimintojen, kuten WP-CLI-tuen, ja ilmaisten verkkosivustojen siirron rinnalla.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 3,16 s
 • Seattle, USA: 3.35s
 • Toronto, Kanada: 3.55s
 • Sydney, Australia: 3,87s

Tukivaihtoehdot:

Vuorovaikutuksemme InMotion-tukitiimin kanssa on ollut jatkuvasti positiivista. Heillä on ennätys vastaamiseen live-chat-pyyntöihin nopeasti – tapauksessamme alle kolmessa minuutissa – ja he myös soittavat puhelin- ja Skype-puheluihin..

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

* käytettävissä on vain pieni tietonäyte

 • Arvio 4,3 / 5.
 • Arvostelu 4.4 / 5 luotettavuuden kannalta.
 • Arvosana 4,2 / 5 tukea.

hinnoittelu

 • Käynnistä (3,99 dollaria kuukaudessa): Tukee jopa kahta verkkosivustoa ja sopii erinomaisesti vaatimattomiin asennuksiin.
 • Voima (5,99 dollaria kuukaudessa): Tukee enintään kuutta verkkosivustoa ja on erinomainen valinta pienille verkkosivustoille.
 • Pro (13,99 dollaria kuukaudessa): Sisältää edistyneet tukivaihtoehdot ja pystyy käsittelemään rajattomasti verkkosivustoja. Se on loistava valinta energian käyttäjille.

Milloin kannattaa harkita InMotionin käyttöä

InMotionin latausnopeudet eivät ole alan parhaita, mutta niillä on erinomainen tukitiimi ja runsaasti kehittyneitä WordPress-ominaisuuksia. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka pitävät suorituskykyä vähemmän kriittisenä kuin käden tuki.

Siirry InMotion-sivulle

8. iPage (Www.ipage.com)

iPage

iPage ei tarjoa niin monta WordPress-suunnitelmaa kuin kilpailijat, mutta niihin sisältyy muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten suositut esiasennetut laajennukset ja räätälöity ohjauspaneeli. Kaiken kaikkiaan ne ovat edelleen houkuttelevia halvan WordPress-isännöinnin alueella.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Melbourne: 1.68s.
 • New York: 0,64 s.
 • Tukholma: 1,43s.

Tukivaihtoehdot:

Alhaisista hinnoistaan ​​huolimatta olimme iloisesti yllättyneitä iPagen WordPress-käyttäjille antaman tuen laadusta. Live chat -sovelluksen odotusajat voivat kestää vähän, mutta henkilökunta on perehtynyt alustaan. Käyttäjät voivat saada tukea myös puhelimitse ja sähköpostitse.

hinnoittelu

 • WP Starter (3,75 dollaria kuukaudessa): Ihanteellinen vaatimattomille verkkosivustoille, tarjoamalla rajoittamatonta tilaa ja kaistanleveyttä.
 • WP Essential (6,95 dollaria kuukaudessa): Sisältää parannetut suojaus- ja suorituskykyominaisuudet, joten se sopii paremmin yrityksille.

Milloin kannattaa harkita iPagen käyttöä

Monet käyttäjät eivät tarvitse WordPress-suunnitelmiinsa liikaa joustavuutta, he tarvitsevat vain jotain, joka toimii laatikosta ilman liikaa vaivaa. iPagen vaatimattomat tarjoukset tekevät siitä ihanteellisen tämäntyyppisille käyttäjille – vaikka raskas käyttäjäkuorma on huolenaihe.

Siirry iPageen

9. HostGator (www.hostgator.com)

HostGator

HostGatorilla ei ole ollut parasta mainetta WordPress-isäntien keskuudessa alhaisista hinnoistaan ​​huolimatta. Ne näyttävät kuitenkin olevan hiljattain kääntyneet WordPress-pilvipalvelusuunnitelmiinsa, jotka tarjoavat ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita ja Suojattu pistokekerros (SSL) todistukset.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 1,29 s
 • Seattle, USA: 0,72 s
 • Toronto, Kanada: 0,85 sekuntia
 • Sydney, Australia: 1.30s

Tukivaihtoehdot:

HostGatorin tukihenkilöstö on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live chatin, puhelimen, sähköpostin ja jopa tavallisen vanhan postin välityksellä. Live chat -palvelun avulla heillä kuluu yleensä vain muutama minuutti palataksesi sinuun (kokemuksemme mukaan viidestä kymmeneen) – mielestämme melko nopea.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Arviointi 3,7 / 5.
 • Hyödyllinen hinta-laatusuhde: 3.9 / 5.
 • Arviointi 4.0 / 5 luotettavuuden kannalta.

hinnoittelu

 • Hatchling (2,75 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa, jolla on kunnollinen liikenne, joten se on täydellinen pienille blogeille.
 • Vauva (3,95 dollaria kuukaudessa): Isännöi rajoittamatonta verkkosivustoa, joilla on kohtalainen liikenne. Se on hyvä vaihtoehto pienille verkkokaupoille ja palvelusivustoille.
 • Liiketoiminta (5,95 dollaria kuukaudessa – ei kirjoitusvirhe): Tukee rajattomasti sivustoja, ja on hyvä vaihtoehto vakiintuneille yrityksille ja yrityksille, joilla on tiukat vaatimukset.

Milloin kannattaa käyttää HostGatoria

HostGator tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän alhaisia ​​hintoja ja hyviä nopeuksia WordPress-verkkosivustoille. Lisäksi heidän tukipalvelunsa ei ole myöskään puoliksi huonoa.

Siirry HostGatoriin

10. A2-hosting (www.a2hosting.com)

A2-hosting

A2-hosting on suosittu riippumaton WordPress-isäntä, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja kohtuuhintaisuuden. Yksi ainutlaatuinen lisäys A2-hosting-palvelun kanssa on, että ne tarjoavat kuukausittain maksettavaa isännöintiä, jopa halvimmalla isännöintitasolla. Voit myös hankkia esiasennetun WordPressin sekä esiasennetun ilmaisen SSL-varmenteen.

Latausajat keskim. viimeisen 30 päivän aikana:

 • Saksa: 1,37 s
 • Seattle, USA: 0,95 sekuntia
 • Toronto, Kanada: 0,61 s
 • Sydney, Australia: 2.10s

Tukivaihtoehdot:

A2 Hosting tarjoaa 24/7/365 -tukea sen kautta "Gurun miehistön tuki." Voit ottaa yhteyttä tukeen live-chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta. Tukiasiamiehet tuntevat WordPressin yleisen isäntätiedon lisäksi.

Mitä todelliset käyttäjät sanovat:

 • Arviointi 3,8 / 5.
 • Arviointi 3,8 / 5 suorituskyvyn kannalta.
 • Arviointi 3,9 / 5 luotettavuuden kannalta.

hinnoittelu

 • Lite (3,92 dollaria kuukaudessa): Tukee yhtä verkkosivustoa, jossa on rajoittamaton varastointi ja tiedonsiirto. Hyvä vaihtoehto perussivustoille.
 • Swift (4,90 dollaria kuukaudessa): Isännöi rajoittamatonta verkkosivustoa, ja sillä on myös kaksinkertaiset resurssit, mikä tarkoittaa nopeampaa sivujen latausaikaa. Se on hyvä vaihtoehto keskisuuren liikenteen sivustoille tai pienille myymälöille.
 • Turbo (9,31 dollaria kuukaudessa): Tukee rajattomasti sivustoja ja sillä on A2-hosting Turbo toiminnallisuus entistä nopeammille sivujen latausaikoille. Hyvä vaihtoehto suorituskykyä käyttäville käyttäjille budjetilla.

Milloin kannattaa harkita A2-hosting-palvelun käyttöä

A2-hosting-ohjelmalla on yleensä hyvä maine WordPress-yhteisössä ja se tarjoaa tähtitasapainon suorituskyvyn ja hinnan suhteen. Lisäksi he ovat yksi harvoista isäntäyrityksistä, joka tarjoaa kuukausimaksuista isännöintiä, mikä tekee A2-hosting-palvelusta hyvän valinnan, jos et halua maksaa koko vuoden etukäteen.

Siirry A2-hostingiin

johtopäätös

Halvan WordPress-hosting-palvelun yhteydessä Hostinger on halvin lähtökohta, koska voit maksaa sen kohtuuhintaisen 0,99 dollarin hinnan kuukausittain. Suorituskyvyn tulokset ovat myös erittäin hyviä, ja niiden pitäisi olla riittävä ensimmäisen verkkosivustosi käynnistämiseen.

Muut isännät saattavat tarjota alhaisemman kuukauden hinnan, mutta sinun on ostettava useita vuosia etukäteen saadaksesi parhaan hinnan.

Nauti myös Bluehost-, SiteGround- ja A2-hosting-ominaisuuksista laadun ja hinnan suhteen. Olemme suositelleet niitä periaatteessa joka kerta, kun joku kysyy.

Jokaisella halvalla WordPress-hosting-vaihtoehdolla, josta tänään keskustelemme, on omat ainutlaatuiset vahvuutensa, mikä tekee niistä kaikista vankkoja kilpailijoita.

Katsotaanpa heidät viimeinen kerta:

Parhaat halvat WordPress-palveluntarjoajat

Halvin suunnitelma
WordPress -kohtaiset suunnitelmat?
WordPress-erityiset ominaisuudet?
WordPress-tukiluokitus
Keskim. Kuormausnopeus
Käyttäjien kokonaisarvio

Bluehost

Hostinger

SiteGround

namecheap

Hyvä isä

DreamHost

Liikkeessä

iPage

HostGator

A2-hosting

$ 2,953,42 / 51.96s3,97 / 5
$ 0.99N / A1.43sN / A
$ 3,954.45 / 51.35s4,6 / 5
$ 1,44N / A1.77sN / A
$ 5.993.25 / 51.40s3,5 / 5
$ 2.59 Hyödyllinen hinta3,86 / 51.39s4,1 / 5
$ 3,993,78 / 53.48s4,3 / 5
$ 3,75N / A1.25sN / A
$ 2,753.32 / 51.04s3,7 / 5
$ 3,923.54 / 51.26s3,8 / 5

Ohje

Mikä on WordPress-hosting?

WordPress-hosting on eräänlainen web-hosting, joka on erityisesti optimoitu toimimaan WordPress-ohjelmiston kanssa. Voit myös odottaa nopeaa WordPress-asennusta yhdellä napsautuksella ja muita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tarkoitukseen toimimaan WordPressin kanssa.

Kuinka etsiä halpaa WordPress-majoitusta?

Tärkeintä etsiessään halpaa, mutta laadukasta WordPress-hosting-palvelua on saada se vain erittäin hyvämaineisilta yrityksiltä ja lukea online-arvosteluja ennen ostamista. Varmista myös, että tarkastajien julkaisemat suorituskykytestit vastaavat tarpeitasi kuorman nopeuden ja luotettavuuden suhteen.

Kuinka paljon minun on maksettava halvasta WordPress-isännöinnistä?

Olemme keskimäärin havainneet, että laadukkaan halvan WordPress-isännöinnin hinnat alkavat vain 0,99 dollarista ja nousevat noin 2,95 dollariin kuukaudessa.

Saanko verkkotunnuksen myös halvan WordPress-hosting-palvelun mukana?

Yleensä ei, mutta on joitain yrityksiä, jotka heittävät ilmaisen verkkotunnuksen käyttöön ensimmäisen vuoden ajan. Voit tutkia Bluehostin ja GoDaddyn tarjouksia siitä.

Onko asiakastuki hyvä halpojen WordPress-isäntien kanssa??

Kuten useimmissa asioissa, se riippuu. Vaikka jotkut yritykset joutuvat kärsimään, on olemassa myös halpoja palveluntarjoajia, jotka ovat tunnettuja korkeasta asiakaspalvelunsa ja tukensa. Etunimi tässä luettelossa on SiteGround.

Onko sinulla kysyttävää näiden halpojen WordPress-hosting-ratkaisujen käytöstä? Jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Alkuperäisen tekstin kirjoittaneet John Hughes, Karol K ja Colin Newcomer.
Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector