Τα βασικά του WordPress SEO για Σχεδιαστές: Πώς να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιό σας

Τα βασικά του WordPress SEO για Σχεδιαστές: Πώς να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιό σας

Τα βασικά του WordPress SEO για Σχεδιαστές: Πώς να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιό σας
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι μια θέση επισκεπτών του Ντράγκαν Νίκολιτς.


Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας δεν είναι απλώς τεχνικό. Μπορείτε να κάνετε όλες τις ετικέτες, να κάνετε τις μετα-περιγραφές σας, την έρευνα λέξεων-κλειδιών και άλλα πρακτικά πράγματα που πρόκειται να αγγίξουμε λίγο πιο βαθιά στο άρθρο, αλλά αυτό θα σήμαινε πολύ περισσότερα αν είναι υποστηρίζεται από περιεχόμενο.
Ο ιστότοπός σας δεν πρέπει να διαβάζεται από μηχανήματα. Είναι εδώ μόνο για να βοηθήσουν στη μεταφορά πληροφοριών και γνώσεων μεταξύ του ιστολογίου ή του χαρτοφυλακίου WordPress στους επισκέπτες σας. Ακολουθώντας όλες τις οδηγίες SEO για τη βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου σας πρέπει να συνοδεύεται από περιεχόμενο. Οπτικά ελκυστικό, ενημερωτικό, συνεκτικό και σημασιολογικά σωστό περιεχόμενο.

Εστίαση για μέγιστο αποτέλεσμα

Ακόμη και πριν αρχίσετε να δημιουργείτε το περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας, το κύριο πράγμα που πρέπει να συνεχίσετε να σκέφτεστε είναι ο αναγνώστης-στόχος σας:

Ποιος θέλει να μάθει τι πρόκειται να γράψετε?

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε την ιδέα σας, πρέπει να σκεφτείτε ότι έχετε κάτι να μοιραστείτε με τον κόσμο. Το περιεχόμενο πρέπει να στοχεύει σε ένα αρκετά στενό και συγκεκριμένο δείγμα ανθρώπων.
Θα πρέπει να φανταστείτε μια σκηνή και εσείς ως ο μοναδικός ερμηνευτής σε αυτό. Και εκεί κάτω, το να κάθεσαι στην αίθουσα είναι ένας μόνο θεατής. Το υλικό που πρόκειται να εκτελέσετε πρέπει να επικεντρώνεται πλήρως σε αυτό το άτομο. Η ίδια ιδέα ισχύει για έναν ιστότοπο. Η δημιουργία πολύ διαφορετικού και ετερογενούς περιεχομένου στον ιστότοπό σας θα έχει χαμηλό ποσοστό μετατροπών και δεν θα έχει τόσο μεγάλη επίδραση στην επιχείρησή σας.

Οπτική έκκληση για να γίνει πραγματικό

Ο σχεδιασμός του περιεχομένου ιστού σας πρέπει να απεικονίζεται ως δελεαστικό περιτύλιγμα που θα προσελκύσει την προσοχή των επισκεπτών στο περιεχόμενό σας. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, επειδή το περιτύλιγμα πρέπει να περιέχει έναν νόστιμο και εύπεπτο πυρήνα.
Η σπατάλη χρόνου στο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας δεν θα σας οδηγήσει πουθενά εάν το ίδιο το περιεχόμενο δεν είναι σχετικό. Στα σύνορα μεταξύ του κόσμου του σχεδιασμού σας και του κόσμου του SEO βρίσκεται:

 • έργα,
 • εικόνες,
 • περιεχόμενο βίντεο,
 • πρότυπα,
 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες.

Και μεταξύ του περιεχομένου που πρέπει να έχετε, σίγουρα χρειάζεστε κείμενο, εικόνες, εμπνευσμένα βίντεο και σεμινάρια.

Ενδιαφέρουσα για τα μάτια

Όσον αφορά την οπτική εμφάνιση του χαρτοφυλακίου σας, είναι σημαντικό να είστε μετριοπαθής και έξυπνος με τις εικόνες. Η καλύτερη και μοναδική επιλογή εδώ είναι να δημοσιεύσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Οι γενικές φωτογραφίες ή αυτές που αγοράζετε σε ιστότοπους μετοχών μοιάζουν σαν να εξαπατάτε.
Οι πρωτότυπες φωτογραφίες που σχετίζονται με το πεδίο ενδιαφέροντός σας θα έδειχναν στους επισκέπτες ότι το περιεχόμενό σας προέρχεται από το εσωτερικό κίνητρό σας. Αν και είναι μέρος της τεχνολογικής θέσης, το ζήτημα της οπτικής ελκυστικότητας ενός ιστότοπου μπορεί να εξεταστεί εν μέρει μέσω καλλιτεχνικών γυαλιών.
Η πρόσκληση περιεχομένου με κείμενο και η ελκυστική οπτική γνησιότητα κάνουν τον ιδανικό συνδυασμό για τη δημιουργία μιας μαγευτικής οπτικής ταυτότητας ιστότοπου.
Τώρα που γνωρίζετε τα άτομα που προσελκύουν, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε αυτά τα ίδια οπτικά στοιχεία και στοιχεία κειμένου για τις μηχανές αναζήτησης.

Εικόνες και SEO

Οι ιστοσελίδες κοινοποιούνται συχνά μέσω κοινωνικών ιστότοπων. Οι εικόνες χρησιμοποιούνται συχνά σε Κάρτες Twitter και στο Άνοιγμα γραφήματος Facebook και χρησιμοποιώντας το WordPress SEO plugin για να ορίσετε αυτές τις παραμέτρους για τον ιστότοπό σας, θα εξασφαλίσετε καλύτερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.
Προκειμένου οι φωτογραφίες και οι εικόνες σας να μιλούν καθαρά στις μηχανές αναζήτησης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε:

 • περιγραφικά ονόματα αρχείων,
 • περιγραφικές ετικέτες alt,
 • περιγραφικές ετικέτες τίτλου,
 • περιγραφικές λεζάντες.

Η μαγική λέξη εδώ είναι "περιγραφικός". Είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουν οι μηχανές αναζήτησης τι βλέπουν.
Ποτέ δεν δυσκολεύτηκα να περάσω επιπλέον δύο λεπτά για να το κάνω αυτό σωστά, καθώς παρατήρησα τους ιστότοπους που τραβούν την προσοχή μου, το λαμβάνω και από την Google.
Τα ονόματα αρχείων και οι ετικέτες alt σίγουρα θα παρατηρηθούν από τα ρομπότ και οι ετικέτες τίτλου και οι λεζάντες, θα… προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών σας. Θα δείτε αποτελέσματα, πιστέψτε με.

Τεχνικές

Ναι, θα διαπιστώσετε ότι το μέγεθος του αρχείου έχει σημασία και ότι επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Όμως, έχοντας "υπερβολικά βελτιστοποιημένη" Οι εικόνες δεν θα φαίνονται ωραίες από την άποψη των επισκεπτών σας, επομένως για σχεδιαστές που ασχολούνται με το WordPress, σας προτείνω απενεργοποιήστε αυτήν την αυτόματη συμπίεση εικόνας.
Όσον αφορά την ευθυγράμμιση, δεν χρειάζεται να σας πω για αυτό. Κάθε geek σχεδιαστής και χρηστικότητας γνωρίζει ότι οι εικόνες δεν πρέπει να σπάσουν την ευθυγράμμιση κειμένου.
Το χαρτοφυλάκιό σας θα έχει μεγάλη εικόνα, τότε μπορείτε και πρέπει να συμπεριλάβετε τα μέσα σας στον χάρτη ιστότοπου XML. Η προσθήκη WordPress του Yoast στο WordPress το κάνει όμορφα. Ακόμη και για εικόνες που βρίσκονται στους προσαρμοσμένους τύπους και τα χαρτοφυλάκια σας.

Έργα, χαρτοφυλάκια και SEO

Οι μηχανές αναζήτησης γίνονται καλύτερες για να καταλάβουν τι έχετε κάνει, αλλά εξακολουθούν να χάνονται στη μετάφραση. Ο καθολικός μεταφραστής κάλεσε Σχέδιο είναι αυτό που καταλαβαίνουν όλες οι μηχανές αναζήτησης.
CreativeWork από το Schema είναι ωραίο να προσθέσετε στα χαρτοφυλάκια σας και να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης για να κατανοήσετε ποια οφέλη μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους. Θα σας ευχαριστήσουν που τους βοηθήσατε. Θα έχετε μια καλή ώθηση επισκεψιμότητας και καλύτερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων μόλις την εφαρμόσετε.
Σχέδιο και RDF ψωμιά θα εμφανιστεί στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης και θα εξασφαλίσει καλύτερη προβολή και εμπειρία χρήστη του ιστότοπού σας στο WordPress.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ProfessionalService από το Schema, που είναι ένα υποσύνολο του λεξιλογίου Τοπικής επιχείρησης, σε περίπτωση που θέλετε επίσης να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας τοπικά.

Περιεχόμενο, λέξεις-κλειδιά και SEO

Οι μηχανές αναζήτησης δεν θα ενθουσιαστούν για να παρατηρήσουν μια συχνά επαναλαμβανόμενη εμφάνιση των λέξεων-κλειδιών σας σε όλη τη σελίδα, αλλά αυτό είναι μερικές φορές αναπόφευκτο και δεν πρέπει να το σκέφτεστε πάρα πολύ. Ακριβώς όπως δεν πρέπει να σκέφτεστε πάρα πολύ τις λέξεις-κλειδιά κατά την παραγωγή περιεχομένου για το χαρτοφυλάκιο του σχεδιαστή σας ή τις περιπτωσιολογικές μελέτες.
Ο πιο μέτριος τρόπος χρήσης τους είναι σε μερικές επιλεγμένες προτάσεις και στους τίτλους. Επίσης, κάθε σοφός σχεδιαστής πρέπει να γνωρίζει ότι η αρχική σελίδα είναι ο κόμβος SEO της δουλειάς τους, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό κείμενο εκεί που να εξηγεί σε όλους ποιες είναι οι υπηρεσίες σας.
Αυτή η σελίδα πρέπει να δώσει μια συνοπτική αλλά εντυπωσιακή εισαγωγή στον ιστότοπό σας και τις υπηρεσίες που παρέχετε. Το να δώσετε έναν τίτλο σε κάθε σελίδα, καθώς και μια σύντομη περιγραφή, θα κάνει ολόκληρο τον ιστότοπο πιο ανταγωνιστικό και εμφανές. Η επωνυμία σας, η οποία μπορεί να είναι το όνομά σας ή το όνομα της εταιρείας σας, βρίσκεται στο τέλος των ετικετών τίτλου σας.
Αυτό που θα βλέπουν οι χρήστες όταν μια μηχανή αναζήτησης δείχνει στον ιστότοπό σας είναι η ετικέτα περιγραφής. Αυτή η περιγραφή θα πρέπει να είναι το κείμενο κεράσι στην κορυφή του ιστότοπού σας. Θα κερδίσει τους χρήστες του Διαδικτύου που το βλέπουν όταν έρχονται στον ιστότοπό σας και θα παρακολουθήσουν το μοναδικό και εντυπωσιακό περιεχόμενό σας.

ανακεφαλαιώσουμε

Το WordPress SEO για σχεδιαστές και δημιουργικά γραφεία μπορεί να είναι κάπως διαφορετικό, αφού πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στο οπτικό περιεχόμενο από ό, τι στο κείμενό σας. Το SEO στη σελίδα για αυτά τα στοιχεία ιστού σίγουρα θα βοηθήσει το χαρτοφυλάκιό σας να διαφημιστεί μέσω των μηχανών αναζήτησης. Λάβετε λοιπόν σωστά:

 • Χρησιμοποιείτε πάντα περιγραφικές ετικέτες Alt και ονόματα αρχείων για να κάνετε τις φωτογραφίες σας φιλικές στη μηχανή αναζήτησης.
 • Χρησιμοποιείτε πάντα περιγραφικούς τίτλους και περιγραφές για να κάνετε τις φωτογραφίες σας φιλικές προς τον χρήστη.
 • Χρησιμοποιήστε σχετικές εικόνες και βίντεο για να ταιριάξετε με τις περιγραφές του έργου σας.
 • Χρησιμοποιήστε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.
 • Εφαρμόστε κάρτες Open Graph και Twitter χρησιμοποιώντας το WordPress SEO plugin.
 • Χρησιμοποιήστε χάρτες ιστοτόπων εικόνας (ένας χάρτης ιστότοπου XML που δημιουργείται από την προσθήκη WordPress SEO).
 • Χρησιμοποιήστε το λεξιλόγιο RDF breadcrumbs και το Schema.org για τα άρθρα, τα χαρτοφυλάκια σας και άλλα δημιουργικά έργα.

Η φροντίδα για αυτές τις λεπτομέρειες είναι εγγυημένη ότι θα ορίσει κάποια απόσταση μεταξύ εσάς και των συναδέλφων σας σχεδιαστών WordPress, αλλά θυμηθείτε ότι η οπτική αίσθηση του ιστότοπού σας και η ποιότητα του περιεχομένου είναι αυτό που θα κάνει τους ανθρώπους να σας προσλάβουν πραγματικά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ντράγκαν Νίκολιτς είναι ένα WordPress copywriter και blogger για μίσθωση παθιασμένη με νεοσύστατες επιχειρήσεις και μινιμαλισμό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector