Η ταχύτητα του ιστότοπου WordPress είναι πραγματικά σημαντική για SEO;

Η ταχύτητα του ιστότοπου WordPress είναι πραγματικά σημαντική για SEO;

Η ταχύτητα του ιστότοπου WordPress είναι πραγματικά σημαντική για SEO;
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Μείνετε ενημερωμένοι με κάποιες ανησυχίες σχετικά με την ταχύτητα ιστότοπου SEO εναντίον WordPress μπορεί να είναι ένα βάρος. Σε τελική ανάλυση, το να παρακολουθείτε τα διάφορα κινούμενα μέρη ενός επιτυχημένου ιστότοπου είναι αρκετά δύσκολο, χωρίς να ανησυχείτε για το ποιο από τα παραπάνω 200 σήματα κατάταξης αυτή τη στιγμή κάνει τη διαφορά στα SERPs.


Ένα σήμα SEO που έχει λάβει πολλή προσοχή τα τελευταία χρόνια είναι ταχύτητα ιστότοπου. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε τους ιστότοπούς μας πιο γρήγορους, αλλά πόση διαφορά κάνει πραγματικά από την άποψη του SEO?

Σε αυτό το κομμάτι, θα συγκεντρώσουμε μια σειρά από εξωτερικές μελέτες και θα δούμε τη δική μας σουίτα ιστότοπων για να φτάσουμε στο κάτω μέρος του πόσο γρήγορα η ταχύτητα του ιστότοπου WordPress μετακινεί πραγματικά τη βελόνα στο φυσικό περιβάλλον. Μέχρι να τελειώσουμε, θα έχετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη ιδέα για το πόσες από τις προσπάθειές σας πρέπει να αφιερώσετε σε αυτό.

Πληροφορίες μπόνους: Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ένα ολόκληρο μάθημα για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσης ακόμη και κατά 50-80%. Είναι δωρεάν, δείτε το κάνοντας κλικ εδώ.

Ας ξεκινήσουμε τα πράγματα με μια γρήγορη ματιά στην επίσημη γραμμή του θέματος:

Η επίσημη γραμμή για την ταχύτητα του ιστότοπου και το SEO

Το Google Ανακοίνωση ταχύτητας ιστοτόπου 2010 ως παράγοντας κατάταξης βάλτε το στα ραντάρ των κατόχων ιστότοπων παγκοσμίως, αλλά οι πραγματικές λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν ήταν χαρακτηριστικά αδιαφανείς.

Παραθέτοντας προηγούμενο εσωτερικές μελέτες, Η Google επιβεβαίωσε ότι η ταχύτητα του ιστότοπου θα προστεθεί στο συνδυασμό υπαρχόντων σημάτων κατάταξης, αλλά σταμάτησε να συζητά πόσο βάρος θα είχε πραγματικά. Ωστόσο, ορισμένα σημεία τονίστηκαν εξαρχής:

 1. Η συνάφεια του ιστότοπου θα παραμένει πιο σημαντικό από την ταχύτητα του ιστότοπου για SEO.
 2. Λιγότερα από το 1% των ερωτημάτων αναζήτησης θα επηρεαστούν αρχικά.
 3. Το σήμα SEO ταχύτητας ιστότοπου θα εφαρμοζόταν αρχικά μόνο σε αναζητήσεις στα Αγγλικά στο Google.com.

Στα χρόνια μετά από αυτήν την αρχική ανακοίνωση, η σημασία της ταχύτητας του ιστότοπου από την πλευρά του χρήστη έχει γίνει ξεκάθαρη. Σπουδές μετά από μελέτη από τους οπαδούς του Walmart, Ακάμα, και Αμαζόνα έχουν οδηγήσει με συνέπεια το σπίτι στο σημείο που οι χρήστες εκτιμούν τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απόκρισης. Ο ακριβής ρόλος που παίζει η ταχύτητα του ιστότοπου στα αποτελέσματα SERP, ωστόσο, παρέμεινε κάπως μπερδεμένος. Παρακολουθήστε, για παράδειγμα, τον κατάλογο των μαζικά φουσκωμένοι ιστότοποι που συνεχίζουν να κατατάσσονται υψηλά στον ιστό.

Εργαλεία Google PageSpeedΗ συνεχιζόμενη εργασία της Google στα εργαλεία PageSpeed ​​δείχνει τη δέσμευσή τους για ταχύτητα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δέσμευση της Google για ταχύτητα ως συνολικός στόχος. Από Google DNS προς την Google Fiber, και Εργαλεία PageSpeed στο πρόσφατα ανακοινωθέν Έργο AMP, Η ταχύτητα βρίσκεται στον πυρήνα πολλών από τα πιο υψηλού προφίλ έργα του γίγαντα αναζήτησης. Και παρόλο που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνίσει την ακριβή στάθμιση της ταχύτητας του ιστότοπου στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, αυτό δεν εμπόδισε τους άλλους να προσπαθήσουν να το κάνουν.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας προχωρήσουμε σε αυτό που έχουν αποκαλύψει μελέτες τρίτων για το θέμα:

Τα δεδομένα σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου μέχρι σήμερα

Αν και οι σκληροί αριθμοί είναι περιορισμένοι, ένας μικρός αριθμός μελετών προσπάθησαν να ποσοτικοποιήσουν τον ρόλο της ταχύτητας ιστότοπου για SEO από το 2010.

Το Moz.com μπήκε στη συζήτηση το 2013 με μια έρευνα ορόσημο ανάλυση 2.000 τυχαίων αποτελεσμάτων αναζήτησης σε περισσότερες από 100.000 σελίδες, προκειμένου να εξακριβωθεί ποιος ρόλος, εάν υπάρχει, η ταχύτητα του ιστότοπου έπαιξε.

Το πρώτο σημείο που προέκυψε ήταν ότι ο όρος "ταχύτητα ιστότοπου" το ίδιο είναι ελαφρώς νεφελώδες. Η μελέτη του Moz φάνηκε να δείχνει ότι ούτε το έγγραφο ολοκληρώνει τον χρόνο (πόσο καιρό πριν μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τη σελίδα) ούτε ο πλήρης χρόνος (ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτωση όλων των στοιχείων) έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Σε ένα άλλο εκπληκτικό αποτέλεσμα, το συνολικό μέγεθος της σελίδας και ο μέσος όρος του περιεχομένου της εικόνας παρουσιάστηκαν και οι δύο να κάνουν μικρή αισθητή διαφορά στις κατατάξεις αναζήτησης.

Ωστόσο, η μελέτη έδειξε σαφή συσχέτιση μεταξύ του Time to First Byte (TTFB) και της θέσης κατάταξης. Υπήρχε μια ελαφριά αντιστάθμιση στοιχημάτων στη συνολική περίληψη των ευρημάτων του Moz, αλλά τελικά συνέστησαν να επικεντρωθούμε σε έναν συνδυασμό βελτιώσεων back end που στοχεύουν στη μείωση του TTFB και βελτιώσεις front-end με βάση τη διατήρηση των χρηστών.

Μια μελέτη του 2014 από Πολωνοί ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Πόζναν υποστήριξε ευρέως τόσο τα συμπεράσματα του Moz όσο και τον ισχυρισμό της Google ότι η ταχύτητα του ιστότοπου δεν είναι τόσο σημαντική για το SEO όσο και η συνολική συνάφεια. Συνολικά, ο χρόνος φόρτωσης σελίδας δεν έδειξε ξανά συσχέτιση με την κατάταξη, αλλά αυτή η μελέτη φαίνεται να δείχνει ότι ο χρόνος ανίχνευσης χρησιμοποιείται ως παράγοντας κατάταξης.

Τα ευρήματα της ομάδας του Πόζναν έδειξαν ότι, καθώς όλοι οι άλλοι παράγοντες είναι ίσοι, η μεταβλητότητα του χρόνου ανίχνευσης χρησιμοποιήθηκε ως καθοριστικός παράγοντας στις βαθμολογίες και ότι το συνολικό βάρος της ως παράγοντα κατάταξης ήταν κάπου μεταξύ 0,35% και 1,04%.

ιστότοπος-ταχύτητα-κατάταξη-παράγοντες

Πιο πρόσφατα, α Μελέτη Backlinko 2016 πήρε μια μεγαλύτερη εικόνα για την εξέταση πάνω από ένα εκατομμύριο αποτελεσμάτων για να εντοπίσει τους πιο σημαντικούς τρέχοντες παράγοντες κατάταξης. Αν και η μελέτη αποκάλυψε ότι οι ιστότοποι ταχύτερης φόρτωσης τείνουν να εμφανίζονται υψηλότεροι στις ταξινομήσεις αναζήτησης, οι συγγραφείς σταμάτησαν να εντοπίζουν μια συγκεκριμένη συσχέτιση. Παράγοντες όπως η αρχή συνδέσμου, ο αριθμός συνδέσμων, η συνάφεια και το μήκος του περιεχομένου θεωρήθηκαν ουσιαστικά πιο σημαντικοί.

Σημείωση συντάκτη. Ενώ εργαζόμαστε σε αυτόν τον πόρο, επικοινωνήσαμε επίσης με τον Daniel Ene του Ευέλικτα μέσα, και ρώτησε τι σκέφτεται για την ταχύτητα του ιστότοπου έναντι του SEO. Να τι έλεγε:

Από την εμπειρία μου, χρόνος φόρτωσης, παρόλο που η Google δηλώνει ότι αποτελεί παράγοντα κατάταξης, δεν βλέπω σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ του μέσου χρόνου φόρτωσης σελίδας και των υψηλών βαθμολογιών.

Τώρα, δεν λέω ότι δεν πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τον χρόνο φόρτωσής σας, επειδή μπορεί να ενοχλήσετε τους χρήστες σας. Σκεφτείτε τον εαυτό σας, θέλετε να περιμένετε 20, 30 ή 40 δευτερόλεπτα για να φορτωθεί πλήρως μια ιστοσελίδα?

Τούτου λεχθέντος, ο Daniel προτείνει ότι οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να είναι ίσως μια καλύτερη επένδυση εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό SEO:

Οι σύνδεσμοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική κατάταξη. Ας υποθέσουμε ότι ο μέσος χρόνος φόρτωσης είναι 10 δευτερόλεπτα και όλοι οι ιστότοποι των ανταγωνιστών σας φορτώνουν μόνο σε 5 δευτερόλεπτα. Αλλά έχετε 100 συνδέσμους και έχουν μόνο 50 συνδέσμους. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή συνδέσμου ίση, ποιος πιστεύετε ότι θα κατατάξει # 1?

Έτσι, από τις λίγες σε βάθος μελέτες που έχουν γίνει στο θέμα, φαίνεται ότι η ταχύτητα του ιστότοπου δίνεται προσοχή, αλλά απέχει πολύ από το να είναι καθοριστικός παράγοντας κατάταξης για το SEO.

Θα ήταν αυτή η ιστορία στους δικούς μας ιστότοπους?

Τα δικά μας ευρήματα για ThemeIsle, CodeinWP και JustFreeThemes

Στη συνέχεια, στρίψαμε στο δικό μας στάβλο ζωντανών ιστότοπων (Θέμα, CodeinWP και Θέματα JustFree) για να δείτε εάν μπορεί να γίνει συσχέτιση ή αιτία μεταξύ της ταχύτητας του ιστότοπου του WordPress και της συνολικής απόδοσης οργανικής αναζήτησης.

Κοιτάζοντας τα στοιχεία κίνησης που χρονολογούνται από τις αρχές του 2014, και οι τρεις ιστότοποι έχουν δείξει μια υγιή συνεχή αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας, με περιστασιακές εποχιακές πτώσεις γύρω στα Χριστούγεννα.

Οργανική κυκλοφορία ThemeIsle.Η οργανική κίνηση ThemeIsle δείχνει σταθερή ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου.

Όσον αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου του WordPress, ωστόσο, υπήρξε μόνο μια σημαντική πρωτοβουλία που αναλήφθηκε εκείνη τη χρονική περίοδο: μια φιλοξενία Δυστυχώς μαζί με την προσθήκη του Varnish caching τον Απρίλιο του 2015. Αν και αυτό δεν είχε σημαντική επίδραση στους συνολικούς χρόνους φόρτωσης σελίδας, μείωσε το Time to First Byte από 1,6 σε 0,1 δευτερόλεπτα, για παράδειγμα στο ThemeIsle.

Μείωση TTFB ThemeIsleΜεγάλη μείωση του TTFB μετά τη μετάβαση στο Pagely.

Μια γρήγορη ματιά σε ένα εξάμηνο κομμάτι οργανικής επισκεψιμότητας εκείνη την εποχή δείχνει λίγο έως καθόλου προφανές αντίκτυπο – μια ιστορία που επαναλήφθηκε στις άλλες δύο ιδιότητες.

trafficinwp

θεματική κυκλοφορία

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τραβήξουμε κάθε σημαντικό αντίκτυπο που είχε η ταχύτητα του ιστότοπου WordPress για το SEO μεμονωμένα σε οποιαδήποτε από τις τρεις κορυφαίες μας ιδιότητες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά τον συνολικό χρόνο φόρτωσης σελίδας για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εμπειρία στους χρήστες μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι είτε έχουμε τιμωρηθεί για σχετικά καθυστερημένους συνολικούς χρόνους φόρτωσης, ή ανταμείβεται για τη δουλειά μας για τη μείωση του Time to First Byte.

Αποτελέσματα ThemeIsle PageSpeedΤα αποτελέσματα του ThemeIsle PageSpeed ​​δείχνουν ότι θα μπορούσαν να γίνουν περαιτέρω βελτιστοποιήσεις.

Η κατώτατη γραμμή

Μελέτες όπως αυτές του Moz (και οι υποδείξεις της Google) αρκούν για να δείξουν ότι η ταχύτητα του ιστότοπου είναι σίγουρα στο μείγμα ως παράγοντας κατάταξης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι έχει βάρος οτιδήποτε σημαντικά περισσότερο από 1%. Αυτές οι μελέτες, και τα δικά μας ευρήματα σε τοπικούς ιστότοπους, υποδηλώνουν επίσης ότι ο συνολικός χρόνος φόρτωσης σελίδας δεν είναι ο δολοφόνος SEO που πολλοί το κάνουν να είναι.

Σε συνδυασμό με τη λεπτομερή διερεύνηση του Backlinko για ευρύτερους παράγοντες κατάταξης, φαίνεται ασφαλές να το υποθέσουμε αυτό η συνάφεια και η εξουσία παραμένουν οι κινητήριες δυνάμεις όσον αφορά την οργανική κυκλοφορία.

Τούτου λεχθέντος, οι χρήστες απαιτούν σταθερά ιστότοπους ταχείας φόρτωσης και η πιθανή αρνητική επίδραση της ταχύτητας του ιστότοπου στις μετατροπές είναι αποδεδειγμένη σε αυτό το στάδιο. Με την άνοδο του κινητού που δεν εμφανίζει σημάδια επιβράδυνσης, αυτή η ανάγκη για ταχύτητα θα παραμείνει.

Η πρακτική συμβουλή μας για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων είναι να ξεκινήσετε με μια όσο το δυνατόν γρηγορότερη στοίβα φιλοξενίας ιστοσελίδων και, στη συνέχεια, να διπλασιάσετε αμέσως το περιεχόμενο και να συνδεθείτε με άλλους ιστότοπους. Μετά την ενεργοποίηση της κίνησης, τότε είναι λογικό να επιστρέψετε στο θέμα της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστότοπου, αφού έχετε αριθμούς όπου μπορείτε πραγματικά να μετρήσετε τον αντίκτυπό του.

συμπέρασμα

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι σαφώς μια σημαντική ανησυχία για την Google και ένας από τους πολλούς παράγοντες που παρακολουθούν ενεργά ανά πάσα στιγμή. Η έρευνά μας δείχνει, ωστόσο, ότι η πραγματική στάθμισή της μεταξύ των παραγόντων κατάταξης είναι σχετικά χαμηλή προς το παρόν, επομένως η βελτιστοποίηση uber δεν πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας υποχρεώσεων.

Τούτου λεχθέντος, η συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση είναι ένας μοχλός που μπορείτε να τραβάτε συνεχώς ως κάτοχος ιστότοπου και μια δομημένη προσέγγιση για να το κάνετε από την άποψη της ταχύτητας του ιστότοπου θα αποδώσει πολύ καλά για εσάς και τους χρήστες σας. Έχοντας αυτό κατά νου, εγγραφείτε σήμερα για το δωρεάν μάθημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταχύτητας ιστότοπου WordPress (παρακάτω) για πρακτικές συμβουλές σχετικά με αυτό.

Θα θέλαμε επίσης να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου του WordPress γενικά, καθώς σχετίζεται με το SEO. Υπάρχουν αναφορές ή μελέτες που έχουμε χάσει ή έχετε κόλπα που μπορείτε να μοιραστείτε; Ελάτε σε επαφή με τα παρακάτω σχόλια και ενημερώστε μας!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector