Συγκριτικά εργαλεία υποστήριξης WordPress: Freshdesk vs Awesome Support vs WP Support Plus vs Help Scout

Συγκριτικά εργαλεία υποστήριξης WordPress: Freshdesk vs Awesome Support vs WP Support Plus vs Help Scout

Συγκριτικά εργαλεία υποστήριξης WordPress: Freshdesk vs Awesome Support vs WP Support Plus vs Help Scout
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ορισμένες λειτουργίες του WordPress δίνουν προτεραιότητα σε πράγματα όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και η βελτίωση των ποσοστών μετατροπής, ενώ παραμελούν την ευημερία της υπάρχουσας πελατειακής τους βάσης, αλλά αυτό μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος… Εάν θέλετε να αποφύγετε να κάνετε αυτό το λάθος, η απάντηση είναι να παρέχετε εξαιρετική υποστήριξη πελατών και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό, παρουσιάζοντας μερικά από τα καλύτερα εργαλεία υποστήριξης του WordPress.


Η καλή υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας ευτυχισμένης βάσης χρηστών, όπως και οι ικανοποιημένοι πελάτες πιο πιθανό για να παραπέμψετε νέους χρήστες στην επιχείρησή σας.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία υποστήριξης του WordPress. Συγκρίναμε βασικές δυνατότητες, θεωρήσαμε πόσο εύκολο είναι το καθένα να χρησιμοποιήσει και προσδιορίσαμε ποιοι τύποι ιστότοπων μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο από αυτούς. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να κάνετε τους πελάτες σας ακόμα πιο ευτυχισμένους, ας ξεκινήσουμε.

τα καλύτερα εργαλεία υποστήριξης του WordPress

Τα καλύτερα εργαλεία υποστήριξης του WordPress σε σύγκριση (με λίγα λόγια)

Εάν έχετε λίγο χρόνο, ακολουθεί η εν συντομία έκδοση της σύγκρισης εργαλείων υποστήριξης WordPress:

Συγκριτικά εργαλεία υποστήριξης WordPress

Φρέσκο ​​γραφείο
Υπέροχη υποστήριξη
Υποστήριξη WP Plus
Βοήθεια Προσκόπων

ΤιμήΤα δωρεάν πακέτα επιπέδου, ξεκινούν από 15 $Δωρεάν με premium επεκτάσειςΔωρεάν με premium επεκτάσειςΤα δωρεάν, premium πακέτα ξεκινούν από 20 $
Αριθμός παραγόντων υποστήριξηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Ενσωμάτωση WordPressΝαι (μέσω προσθήκης)Λειτουργεί μέσα στο WordPressΛειτουργεί μέσα στο WordPressΝαι (μέσω ενσωματώσεων και προσθηκών)
Πώς χειρίζεται τα εισιτήρια?Email και τηλέφωνοΠίνακας ελέγχου WordPressΠίνακας ελέγχου WordPress και SkypeΜέσα σε έναν εύκολο στην κατανόηση ταμπλό
Στατιστικά υποστήριξηςΝαίΟχιΝαίΝαί

Συγκρίνονται τα καλύτερα εργαλεία υποστήριξης του WordPress (πλήρως)

Φρέσκο ​​γραφείο

Φρέσκο ​​γραφείο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Φρέσκο ​​γραφείο είναι μια πλήρης πύλη υποστήριξης με επίσημη υποστήριξη για ιστότοπους WordPress. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εισιτήρια υποστήριξης, να τα κατηγοριοποιούν σύμφωνα με ετικέτες, να δημιουργούν αυτόματες απαντήσεις, ακόμη και να δημιουργούν μια προσαρμοσμένη βάση γνώσεων για την κάλυψη των πιο κοινών ζητημάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων μέσω email με επιλογές για κατηγοριοποίηση, συγχώνευση, διαίρεση και εξαγωγή εισιτηρίων.
 • Παρακολουθήστε την ώρα ότι οι πράκτορες ξοδεύουν να ασχολούνται με ερωτήματα υποστήριξης (διατίθενται μόνο για προγράμματα premium).
 • Λάβετε κλήσεις υποστήριξης χρησιμοποιώντας έναν αριθμό τηλεφώνου που παρέχεται από το Freshdesk.
 • Δημιουργήστε ένα ευρετηριακή βάση γνώσεων.
 • Ενσωματώστε με το Google Analytics και χρησιμοποιήστε πληροφορίες λέξεων-κλειδιών για να επεκτείνετε τη βάση γνώσεων σας.
 • Περιλαμβάνει Android και iOS εφαρμογές για τον χειρισμό ερωτημάτων υποστήριξης εν κινήσει.
 • Προσαρμόστε τις φόρμες υποστήριξης και τα αναδυόμενα παράθυρα για να ταιριάζει με τη σχεδίαση του ιστότοπού σας.

Ευκολία στη χρήση
Το Freshdesk είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, ακόμη και για χρήστες που έχουν λίγη εμπειρία με εργαλεία υποστήριξης. Κατά τη σύνδεση, εμφανίζεται η πιο πρόσφατη δραστηριότητα στον ιστότοπό σας, καθώς και πόσα εισιτήρια είναι καθυστερημένα, ανοιχτά, σε αναμονή και χωρίς ανάθεση:

Το ταμπλό Freshdesk.

Ο χειρισμός εισιτηρίων είναι βασικά ο ίδιος με τη διαχείριση των email. Μπορείτε να απαντήσετε σε χρήστες, να προωθήσετε το εισιτήριο ή να προσθέσετε σημειώσεις. Κάθε εισιτήριο έχει προτεραιότητα που κυμαίνεται από χαμηλή έως επείγουσα και εκχωρείται μία από τις έξι καταστάσεις όπως ανοιχτή, κλειστή και επιλυμένη.

Η ενσωμάτωση του WordPress γίνεται μέσω της επίσημης προσθήκης Freshdesk, η οποία σας επιτρέπει να ενσωματώσετε widget υποστήριξης και ένα εργαλείο αναζήτησης βάσης γνώσεων στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίζετε τα σχόλια ως εισιτήρια, τα οποία σας βοηθούν να αλληλεπιδράτε πιο αποτελεσματικά με τους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη προσθήκη WordPress δεν έχει ενημερωθεί για λίγο, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του WordPress.

Τιμή
Δωρεάν, 15 $, 29 $, 49 $ ή 109 $ ανά πράκτορα ανά μήνα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Freshdesk εάν

 • Αναζητάτε ένα εξαιρετικό εργαλείο υποστήριξης που μπορεί να χειριστεί λειτουργίες τόσο μεγάλες όσο και μικρές. Η εξοικείωση με την πλατφόρμα είναι απλή, πράγμα που σημαίνει ότι η είσοδος νέων αντιπροσώπων υποστήριξης καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει δεν θα είναι πρόβλημα.
 • Το δωρεάν πρόγραμμα επιτρέπει έως και τρεις πράκτορες και σας παρέχει αρκετές δυνατότητες για να παραμείνετε στην κορυφή των εισιτηρίων υποστήριξης και των σχολίων του WordPress.

Κάναμε μια γρήγορη έρευνα σχετικά με την ομάδα Advanced WordPress Facebook, ρωτώντας για την προτίμηση των ανθρώπων σε ό, τι αφορά τα εργαλεία υποστήριξης του WordPress. Το Freshdesk έλαβε μερικές ψήφους εκεί:

Μαρτυρίες FreshDesk

Μεταβείτε στο Freshdesk

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • 20 καταπληκτικά χαρτοφυλάκια σχεδίασης που μπορείτε να δείτε πριν δημιουργήσετε το δικό σας
 • ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – Συγκριτικά εργαλεία διαχείρισης WordPress
 • 5 από τα καλύτερα εργαλεία τοπικής ανάπτυξης WordPress σε σύγκριση με το 2020

Υπέροχη υποστήριξη


Υπέροχη υποστήριξη - WordPress HelpDesk & Support Plugin Υπέροχη υποστήριξη – WordPress HelpDesk & Υποστήριξη προσθήκης

Συγγραφέας: Υπέροχη ομάδα υποστήριξης

Τρέχουσα έκδοση: 6.0.0

Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαΐου 2020

φοβερό-support.6.0.0.zip


82% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Το Awesome Support είναι ένα πρόσθετο υποστήριξης του WordPress. Επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν εισιτήρια απευθείας από τον λογαριασμό της ιστοσελίδας τους και να παρακολουθούν την κατάσταση των αιτημάτων τους χωρίς έξοδο από τον ιστότοπο. Ως πράκτορας υποστήριξης, θα λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε νέο εισιτήριο και στη συνέχεια θα τα χειρίζεστε από τον πίνακα ελέγχου χρησιμοποιώντας τον κανονικό επεξεργαστή WordPress.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Πλήρως βασισμένο στο WordPress. Ακόμα και το μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε για νέα εισιτήρια θα σας οδηγήσει πίσω στον πίνακα ελέγχου σας.
 • Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν νέα εισιτήρια μέσω προσαρμοσμένων φορμών χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress, το οποίο υποστηρίζει συνημμένα.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατάσταση κάθε εισιτηρίου υποστήριξης μέσα από τον πίνακα ελέγχου σας, να τους προσθέτετε ετικέτες και να αντιστοιχίζετε μια νέα κατάσταση σε καθένα.
 • Αντιστοιχίστε εισιτήρια σε διαφορετικούς αντιπροσώπους υποστήριξης ανάλογα με την εμπειρία τους.
 • Υποστηρίζει πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε ερωτήσεις που σχετίζονται με κάθε προϊόν.
 • Ορίστε όρους και προϋποθέσεις με τους οποίους πρέπει να συμφωνήσουν οι χρήστες προτού υποβάλουν εισιτήρια υποστήριξης.
 • Επεκτείνετε τις λειτουργίες της προσθήκης με πολλαπλά premium πρόσθετα.

Ευκολία στη χρήση
Εάν είστε εξοικειωμένοι με το WordPress, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προσαρμόσετε την Εξαιρετική υποστήριξη. Κάθε εισιτήριο αντιμετωπίζεται χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress σε συνδυασμό με μετα-πλαίσια διαχειριστή για τη διαχείριση των καταστάσεων των εισιτηρίων και την εκχώρηση ετικετών.

Ο πίνακας ελέγχου Awesome Support.

Τιμή
Δωρεάν, με πολλά διαθέσιμες επεκτάσεις premium και 4 πακέτα premium: 12,42 $, 19 $, 24 $ και 38 $ / μήνα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε την Εξαιρετική υποστήριξη εάν

 • Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη χρήση υπηρεσίας τρίτου μέρους. Η Awesome Support δεν διαθέτει ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, όπως παρακολούθηση χρόνου και χειρισμός τηλεφωνικών κλήσεων, αλλά είναι μια αξιόπιστη λύση για το χειρισμό ερωτημάτων λεπτομερειών προϊόντος σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και βασικά εισιτήρια υποστήριξης για όλους τους τύπους ιστότοπων WordPress.

Μεταβείτε στην Εξαιρετική υποστήριξη

Υποστήριξη WP Plus


Σύστημα εισιτηρίων WP Support Plus Responsive Σύστημα εισιτηρίων WP Support Plus Responsive

Συγγραφέας: Pradeep Makone

Τρέχουσα έκδοση: 9.1.2

Τελευταία ενημέρωση: 3 Σεπτεμβρίου 2019

wp-support-plus-responsive-ticket-system.zip


86% βαθμολογίες


7.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Το WP Support Plus είναι ένα άλλο πρόσθετο υποστήριξης του WordPress. Αυτό το απλό εργαλείο δεν έχει γίνει πολύ δημοφιλές κατά τη διάρκεια των δύο ετών που υπήρχε στο αποθετήριο του WordPress, αλλά έχει προσελκύσει πιστούς ακόλουθους. Αυτή η προσθήκη μοιάζει πολύ με την Εξαιρετική υποστήριξη. Αντί να επαναπροσδιορίσουμε τις ομοιότητες, ας περάσουμε κατευθείαν στα βασικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Διαχειριστείτε εισιτήρια υποστήριξης από τον πίνακα ελέγχου σας χρησιμοποιώντας ένα σύστημα βασισμένο σε χρώμα για να κάνετε διάκριση μεταξύ ανοιχτών, εκκρεμών και κλειστών εισιτηρίων.
 • Παρακολουθήστε στατιστικά εισιτηρίων για κάθε πράκτορα και αξιολογήστε την απόδοση του πράκτορα με μια ματιά.
 • Προσθέστε ένα κουμπί κλήσης Skype στον ιστότοπό σας ως επιλογή για τον χειρισμό επειγόντων ερωτήσεων.
 • Δημιουργήστε πρότυπα email για να στείλετε αυτόματες απαντήσεις σε χρήστες που υποβάλλουν εισιτήρια.
 • Διατίθενται πολλαπλές premium επεκτάσεις.

Ευκολία στη χρήση
Ακριβώς όπως η φοβερή υποστήριξη, εάν είστε χρήστης του WordPress, το WP Support Plus θα είναι το δρομάκι σας. Οι έμπειροι χρήστες του WordPress θα είναι άνετοι χρησιμοποιώντας το WP Support Plus αμέσως.

Ο πίνακας ελέγχου WP Support Plus.

Τιμή
Δωρεάν, με πολλαπλές premium επεκτάσεις διαθέσιμες

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το WP Support Plus εάν

 • Αναζητάτε ένα εργαλείο υποστήριξης που βασίζεται σε WordPress που περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση πολλών παραγόντων υποστήριξης. Είναι επίσης τέλειο αν θέλετε την πρόσθετη επιλογή υποστήριξης χρηστών μέσω Skype.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ:

Αισθανθήκαμε πραγματικά ότι πρέπει να εισαγάγουμε έναν άλλο παίκτη στο παιχνίδι. Απλώς επειδή είναι ένα από τα εργαλεία υποστήριξης του WordPress στα οποία χρησιμοποιούμε Θέμα και Αναβιώστε. Κοινωνική. Μιλώ για το Πρόγραμμα Προσκόπων Βοήθειας. Έχει κάποια ωραία χαρακτηριστικά, οπότε νομίζω ότι μπορεί να το απολαύσετε. Επιπλέον, κάναμε αυτήν τη γρήγορη έρευνα σχετικά με την ομάδα Advanced WordPress Facebook και φαίνεται ότι το Help Scout έλαβε τις περισσότερες ψήφους εκεί:

Βοήθεια Scout μαρτυρίες
Βοήθεια Scout μαρτυρίες

Βοήθεια Προσκόπων

Βοήθεια Προσκόπων

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Βοήθεια Προσκόπων είναι μια πλήρης σειρά εργαλείων υποστήριξης πελατών / WordPress. Έχει εμπιστευτεί περισσότερες από 7.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία: γραφείο βοήθειας, έγγραφα και ένα πράγμα που ονομάζεται Beacon (βοηθός στη σελίδα, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να μην χρειάζεται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους).

Το Help Scout σας προσφέρει βασικά όλα όσα θα περιμένατε από μια πλατφόρμα υποστήριξης πελατών. Το κύριο σημείο πώλησης με το Scout Βοήθειας είναι ότι θέλουν να κάνουν κάθε αλληλεπίδραση υποστήριξης πιο ανθρώπινη και επομένως πιο χρήσιμη και ευχάριστη και για τις δύο πλευρές.

Κύρια χαρακτηριστικά
Το πραγματικό πλήρης λίστα χαρακτηριστικών είναι πραγματικά απέραντο, οπότε επιτρέψτε μου να αναφέρω μόνο μερικές από αυτές τις εξαιρετικά χρήσιμες (όπως επεσήμανε ο Madalin Milea, ο μηχανικός υποστήριξής μας @ ThemeIsle):

 • Όλα τα εισιτήρια διατίθενται μέσω φιλικού προς το χρήστη και καθαρού ταμπλό.
 • Υπάρχει ενσωματωμένη ενότητα εγγράφων – ιδανική για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια βάση γνώσεων.
 • Σας δίνει πρόσβαση σε ένα API που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορες ενσωματώσεις στον ιστότοπο (για παράδειγμα, το χρησιμοποιούμε για Εύκολη ψηφιακή λήψη ενσωμάτωση).
 • Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις απαντήσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά.
 • Κάθε πελάτης μπορεί να αξιολογήσει την εμπειρία υποστήριξής του μετά από κάθε απάντηση, δίνοντάς σας συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υποστήριξή σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές. Για παράδειγμα:

Δημιουργήσαμε δύο εφαρμογές: Η πρώτη μας δείχνει την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του προϊόντος ότι ένα συγκεκριμένο εισιτήριο αφορά + την έκδοση που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης (ιδανική για γρήγορη ενημέρωση των χρηστών). Το άλλο αναφέρει τα προϊόντα που έχει αγοράσει ο πελάτης + την άδεια χρήσης. Madalin Milea, Engineer Support @ThemeIsle

 • Υπάρχουν περισσότερα από 40 ενσωματωμένες εφαρμογές και ενσωματώσεις.
 • Υπάρχουν αυτόματες ροές εργασίας.
 • Υπάρχουν αναλυτικές αναφορές (παραγωγικότητα, μείωση συνομιλιών, φιλτράρισμα ωρών γραφείου και πολλά άλλα).
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά εισερχόμενα.

Γραμματοκιβώτια στον Βοηθό Προσκόπων

Ευκολία στη χρήση
Ας πούμε ότι ο Madalin μοιράζεται τη γνώμη του σχετικά με την ευκολία στη χρήση του Βοηθού Προσκόπου:

Χρησιμοποιούμε το Scout Βοήθειας ως εργαλεία υποστήριξης του WordPress εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πραγματικά ένα συμπαγές λογισμικό και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να βρούμε μια εναλλακτική λύση. Είναι μαζί μας από την πρώτη μέρα.

Το μεγάλο πράγμα είναι ότι αποδεικνύεται εξίσου αποτελεσματικό τώρα – με μια μεγαλύτερη ομάδα υποστήριξης – όπως ήταν πίσω στην ημέρα – όταν υπήρχαν μόνο δύο άτομα συνολικά. Απλώς κρατά τα πράγματα απλά και σε καλό δρόμο.

Το νούμερο ένα επίτευγμα του Scout, IMO, συγκεντρώνει τους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για τη δική μας ομάδα είτε για τους χρήστες μας, απλοποιεί την επικοινωνία και βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην επωνυμία. Madalin Milea, Support Engineer @ThemeIsle

Σε γενικές γραμμές, η χρήση του Βοηθού Προσκόπου με το WordPress είναι αρκετά εύκολο να κατανοηθεί. Μπορείτε είτε να ενεργοποιήσετε το Beacon – το μικρό βοηθό που κάθεται στην κάτω γωνία και να βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας ή μπορείτε να το ενσωματώσετε με άλλα μεμονωμένα στοιχεία του ιστότοπού σας.

Για παράδειγμα, όπως είπα, το χρησιμοποιούμε για την ενσωμάτωση των Easy Digital Downloads, αλλά υπάρχουν επίσης τρόποι για να λειτουργήσει με τα WooCommerce, Shopify, Magento, Mixpanel κ.ο.κ..

Τιμή
Δωρεάν, 20 $, 32 $ κάθε μήνα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης του Βοηθού Προσκόπου εάν

 • Θέλετε απλώς να διατηρήσετε όλες τις εργασίες και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την υποστήριξη σε ένα μέρος και εκτός του ιστότοπού σας. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά επωφελές και ειδικά αν ο ιστότοπός σας πέσει ποτέ – σίγουρα δεν θέλετε οι πελάτες σας να μην μπορούν καν να λάβουν υποστήριξη εάν συμβεί αυτό.
 • Υπέροχο εάν δεν έχετε χρήματα για να επενδύσετε αυτή τη στιγμή και απλά θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά εργαλεία υποστήριξης του WordPress, αλλά ταυτόχρονα, θέλετε η λύση σας να μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας.

Μεταβείτε στη Βοήθεια Scout

συμπέρασμα

Όποιος έχει εργαστεί στην υποστήριξη πελατών μπορεί να σας πει ότι δεν είναι απλή δουλειά. Αυτά τα εργαλεία υποστήριξης του WordPress δεν θα λειτουργούν θαύματα, αλλά θα σας παρέχουν τους πόρους που χρειάζεστε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ερωτημάτων υποστήριξης.

Κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία είναι αρκετά καλό για να κερδίσει την πρότασή μας. Έτσι, το ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι: πώς προτιμάτε να αντιμετωπίζετε ζητήματα υποστήριξης; Ακολουθεί μια σύντομη ανακεφαλαίωση για το πώς κάθε εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει:

 • Φρέσκο ​​γραφείο: Χειριστείτε ερωτήματα μέσω email και διαδικτυακών κλήσεων.
 • Υπέροχη υποστήριξη: Αντιμετωπίστε εισιτήρια υποστήριξης και ερωτήσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Υποστήριξη WP Plus: Υποστηρίξτε τους χρήστες σας μέσω ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων με βάση το WordPress και του Skype.
 • Βοήθεια Προσκόπων: Μεγάλη λύση υποστήριξης για επιχειρήσεις που χρειάζονται το εργαλείο υποστήριξής τους για να μπορούν να αναπτυχθούν μαζί τους.

Είχατε θετικές εμπειρίες με κάποιο από αυτά τα εργαλεία υποστήριξης του WordPress; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector