Πώς να ενισχύσετε το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου σας με λίγα Tweaks WordPress

Πώς να ενισχύσετε το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου σας με λίγα Tweaks WordPress

Πώς να ενισχύσετε το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου σας με λίγα Tweaks WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι μια θέση επισκεπτών από τον Catalin Zorzini.


Ω SEO, τα φοβερά τρία γράμματα που δημιουργούν σχεδόν κάθε ματιά στον webmaster ηλεκτρονικού εμπορίου. Κοιτάζετε το Google και αναζητάτε τις λέξεις-κλειδιά σας και συνειδητοποιείτε ότι όλες οι πωλήσεις σας εξαρτώνται από το πόσο καλά κατατάσσεται ο ιστότοπός σας στην πρώτη σελίδα, ειδικά επειδή το 70 τοις εκατό των χρηστών δεν κάνουν ποτέ κύλιση μετά την πρώτη σελίδα.

Μπορείτε να πάρετε ένα από τα κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για μερικές ωραίες δυνατότητες SEO, αλλά αυτό συνήθως δεν επιλύει όλα τα προβλήματά σας. Το κλειδί είναι να κάνετε αυτές τις μικρές τροποποιήσεις, τα πράγματα που δεν κάνουν όλοι να σας ωθήσουν ελαφρώς πάνω από τους ανταγωνιστές σας και να βελτιώσετε δραματικά τις πωλήσεις σας.

Όλοι προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν τους ιστότοπούς τους, αλλά φαίνεται να είναι τα απλά πράγματα που σας βοηθούν να βελτιώσετε συνολικά και να ξεπεράσετε αυτά τα ένα ή δύο εμπόδια σημείου αναζήτησης που λαχταράτε.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές αλλαγές στο WordPress για να ενισχύσετε το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Caching και ταχύτητα

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να σκοτώσετε το SEO σας είναι να έχετε έναν αργό ιστότοπο. Εάν οι σελίδες των προϊόντων σας χρειάζονται για πάντα για φόρτωση ή δεν μπορείτε να παραδώσετε το σωστό περιεχόμενο με αποθηκευμένες σελίδες, χάνετε πελάτες και αυτά τα στατιστικά εγκατάλειψης αναφέρονται στην Google, ώστε να μειώσουν την κατάταξή σας.

9

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το W3 Συνολική προσθήκη προσωρινής μνήμης για να παραδώσετε προσωρινά αποθηκευμένες εκδόσεις του ιστότοπού σας, πράγμα που σημαίνει ότι η προσθήκη βασικά λαμβάνει μια εικόνα των προηγούμενων παρουσιών των σελίδων σας και τις παραδίδει λίγο πιο γρήγορα στους χρήστες.

10

Συνδέθηκε με ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου όπως Υπηρεσία StackPath CDN Edge , Μπορείτε να εξυπηρετήσετε τα δεδομένα σας από πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο αντί να ασκήσετε υπερβολική πίεση σε έναν διακομιστή.

Κάντε τις σημαντικότερες αναρτήσεις σας σε σελίδες

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα συμβουλή που λειτουργεί καλά αν εκτελείτε ένα blog στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν έχετε μια ανάρτηση ιστολογίου που θέλετε να ταξινομήσετε πολύ καλά με μια λέξη-κλειδί, τότε θα πρέπει να την μετατρέψετε σε μια σελίδα, σε αντίθεση με μια ανάρτηση.

Γιατί; Επειδή η πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών σας δεν σκοτώνεται από σχόλια που έρχονται. Αυτό ισχύει επίσης για μια ανάρτηση που εκπληκτικά έγινε δημοφιλής. Μετατρέψτε αυτήν την ανάρτηση σε σελίδα για να βελτιώσετε την προβολή της και να ωθήσετε περισσότερα άτομα στον ιστότοπό σας.

Αλλάξτε τη δομή μόνιμων συνδέσμων

Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου του WordPress. Κάντε κλικ στο Permalinks.

1

Θα δείτε διάφορες επιλογές για να αλλάξετε την εμφάνιση των διευθύνσεων URL στις μηχανές αναζήτησης και όταν οι χρήστες θέλουν να τις πληκτρολογήσουν σε προγράμματα περιήγησης. Τα περισσότερα από αυτά είναι απίστευτα άσχημο και τείνουν να βλάπτουν τις προοπτικές SEO σας επειδή οι άνθρωποι δεν τους αρέσουν και περιλαμβάνουν άχρηστες πληροφορίες.

Ορίστε την επιλογή Δημοσίευση ονόματος για να κάνετε τους συνδέσμους σας να φαίνονται καθαροί και ευανάγνωστοι.

2

Σκεφτείτε για την κατάργηση λέξεων διακοπής

Τα λόγια διακοπής είναι κάτι σαν "ο," "ένα" και "και." Προσθέτουν μικρή αξία στις διευθύνσεις URL σας και τις κάνουν να φαίνονται μεγάλες και αδέξιες.

3

Μπορείτε πάντα να τα βγάζετε μόνοι σας, αλλά ένας ευκολότερος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε το SEO από την προσθήκη Yoast. Καταργεί αυτόματα τις λέξεις διακοπής στις διευθύνσεις URL κάθε φορά που δημιουργείτε μια ανάρτηση ή σελίδα, βελτιώνοντας με τη σειρά της τις διευθύνσεις URL σας και κάνοντας τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το SEO.

Εστίαση σκληρά στους τίτλους σας

Οι τίτλοι σημαίνουν σχεδόν τα πάντα όταν πρόκειται για SEO. Η Google λέει ότι οι μετα-περιγραφές δεν συνυπολογίζονται στις κατατάξεις SEO σας, αλλά οι τίτλοι σίγουρα σας βοηθούν αρκετά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο στη διαμόρφωση των τίτλων σας, ώστε να είναι φιλικοί προς το χρήστη και να λένε στις μηχανές αναζήτησης ακριβώς τι χρειάζονται.

Ένας απλός τίτλος προϊόντος όπως αυτό είναι καλός, αλλά δεν είναι υπέροχος.

4

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε και πάντα βάλτε τις πιο σημαντικές λέξεις στην αρχή του τίτλου. Γιατί; Η μηχανή αναζήτησης το βλέπει αυτό πρώτα και οι άνθρωποι έχουν την τάση να διαβάζουν αριστερά προς τα δεξιά, καθιστώντας πιο πιθανό να κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας.

Αυτοματοποιήστε τους τίτλους σας στο WordPress

Το πρόσθετο SEO by Yoast περιλαμβάνει επίσης μια ωραία μικρή περιοχή για να αυτοματοποιήσετε αυτό που εμφανίζεται στη σελίδα σας και να δημοσιεύσετε τίτλους. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να προσαρμόσετε κάθε τίτλο για SEO, αλλά με έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι δύσκολο να καλύψετε όλες τις σελίδες προϊόντων και είναι καλύτερο να έχετε κάτι εκεί σε αντίθεση με τίποτα.

Χρησιμοποιώντας την προσθήκη, μεταβείτε στο SEO > Τίτλοι και Metas, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτόματο κείμενο που θα τραβήξει για τους τίτλους SEO σας. Αυτό είναι συνήθως το όνομα του προϊόντος ή του ιστότοπου ανάλογα με τη σελίδα στην οποία εργάζεστε.

5

Βελτιστοποιήστε τις εικόνες προϊόντων σας

Το Shopify προσφέρει α υπέροχος οδηγός για τη βελτιστοποίηση των εικόνων σας σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ένας από τους τομείς που μπορεί πραγματικά να σας βάλει μπροστά στους ανταγωνιστές σας, επειδή πολλές εταιρείες ξεχνούν να κάνουν τις εικόνες τους ορατές σε μηχανές αναζήτησης.

6

Ακολουθούν ορισμένες βασικές συμβουλές για να ακολουθήσετε:

 • Ονομάστε κάθε αρχείο με μια λέξη-κλειδί, αλλά κάντε το έτσι ώστε το όνομα να περιγράφει σωστά την εικόνα.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι ετικέτες alt σας περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά και πείτε στον χρήστη ποια είναι πραγματικά η εικόνα.
 • Μειώστε τα μεγέθη των εικόνων σας για τον ιστότοπό σας, ώστε να μην επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.
 • Κάντε διαφορετικό κείμενο για μικρογραφίες από τη μεγαλύτερη εικόνα που ταιριάζει.
 • Διατηρήστε τα μεγέθη του αρχείου εικόνας μικρογραφίας σας, επειδή αυτά τα πράγματα εξαντλούν την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Δημιουργία και αποστολή XML Sitemap

7

Ένας χάρτης ιστότοπου XML είναι βασικά ένα περίγραμμα ολόκληρης της δομής του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύουν τον ιστότοπο και να κατανοούν το περιεχόμενό του.

Χρησιμοποιήστε το Χάρτες ιστοτόπου Google XML προσθέστε για να δημιουργήσετε αυτόματα χάρτες ιστότοπου για τον ιστότοπό σας και να τους υποβάλετε στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης.

Διευκολύνετε την πλοήγηση με ψωμιά

Το Breadcrumbs είναι αυτές οι μικρές καρτέλες που βλέπετε σε ιστότοπους που μοιάζουν με αυτό: Αρχική σελίδα > Προϊόντα > Τηλεοράσεις.

Βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να μετακινούνται στον ιστότοπό σας και είναι πάντα εύκολο για τους χρήστες να βρίσκουν αντικείμενα όταν έχουν ψίχουλα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι χρήστες μπορούν να σκοντάψουν στον ιστότοπό σας χωρίς να φτάσουν πρώτα στην αρχική σελίδα. Αν το κάνουν, πιθανότατα θέλουν να καταλάβουν πού ακριβώς προσγειώθηκαν και ίσως να μετακινηθούν αλλού στον ιστότοπο.

Για παράδειγμα, η Amazon κάνει καλή δουλειά με ψίχουλα ψωμιού:

8

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη βελτίωση του SEO στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress, παρακαλούμε ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε τυχόν άλλες συμβουλές που μπορεί να έχετε για άλλους χρήστες ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress εκεί έξω.

Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο Catalin Zorzini είναι ο ιδρυτής του Εμπνευσμένο περιοδικό, ένα blog σχετικά με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Του αρέσει η καυτή σούπα και η καυτή τζαζ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector