Προσδιορισμός της καλύτερης τοποθέτησης για τα εικονίδια κοινωνικών μέσων

Προσδιορισμός της καλύτερης τοποθέτησης για τα εικονίδια κοινωνικών μέσων

Προσδιορισμός της καλύτερης τοποθέτησης για τα εικονίδια κοινωνικών μέσων
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Πόσους ιστότοπους έχετε επισκεφτεί όπου αναζητάτε κουμπιά κοινωνικών μέσων και απλώς δεν μπορείτε να τους βρείτε; Τότε, δεν θα πρέπει να κάνετε κύλιση σε όλη τη διαδρομή στο κάτω μέρος της σελίδας που τις βλέπετε να βρίσκονται στο υποσέλιδο. Μερικές φορές, είναι τόσο μικροσκοπικά που μπορεί να μην είναι καν καθόλου εκεί.


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ μεγάλα και πολύ σημαντικά για υποβιβασμό στο κάτω μέρος των ιστότοπων των πελατών σας. Τα κουμπιά κοινωνικών μέσων αξίζουν κάπου μια εξέχουσα θέση. Δεν πρέπει να είναι στο πρόσωπό σας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό και εύκολο να βρεθεί. Βασικά, εάν ένας επισκέπτης ιστότοπου συμπαθεί το περιεχόμενο του πελάτη σας και θέλει να τον ακολουθήσει στο Twitter ή στο Facebook, θα πρέπει να μπορεί να το κάνει χωρίς να χρειάζεται να κυνηγήσει τα εικονίδια ή τους συνδέσμους.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας περάσουμε λίγο χρόνο σήμερα μιλώντας για όλα τα εικονίδια κοινωνικών μέσων, από τους διαθέσιμους τύπους έως το πού θα πρέπει να εμφανίζονται στον ιστότοπο έως τι έχει να κάνει η βιομηχανία των πελατών σας με τη λήψη αποφάσεων σε αυτό το θέμα.

Γιατί έχουν σημασία τα κουμπιά κοινωνικών μέσων?

Τα κουμπιά κοινωνικών μέσων υπάρχουν εδώ και λίγο καιρό. Στην αρχή, κανείς δεν ήξερε τι αξία θα μπορούσαν να φέρουν ακριβώς, εκτός από το ότι είναι μια ωραία προσθήκη σε έναν καθαρό σχεδιασμό. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι η παρουσία τέτοιων κουμπιών οδηγεί σε πρόσθετες αναφορές και κοινές χρήσεις και οι αριθμοί είναι πολύ πραγματικοί. Για παράδειγμα, το 2011, Το HubSpot αναφέρθηκε ότι συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού κοινής χρήσης Twitter, το Twitter αναφέρει επτά φορές. Αυτό είναι τεράστιο!

Αλλά για να μην προχωρήσουμε, ταυτόχρονα, πάρα πολλά κουμπιά κοινωνικών μέσων τείνουν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα – μείωση του αριθμού των συνολικών μεριδίων λόγω παράλυσης αποφάσεων. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, Ο Neil Patel του QuickSprout μοιράστηκε μια φορά ότι όταν πρόσθεσε δύο νέα κουμπιά κοινωνικών μέσων για το LinkedIn και το Pinterest (πάνω από τα αρχικά τρία – Facebook, Twitter και Google+), σημείωσε πτώση των μεριδίων κατά 29 τοις εκατό.

Ο σχεδιασμός λοιπόν της σωστής εμφάνισης μιας ιστοσελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν θέλετε, είναι όλες λεπτομέρειες. Πρόκειται για την εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ του πόσο γρήγορα ο επισκέπτης μπορεί να παρατηρήσει τα εικονίδια έναντι του πόσο εύκολο είναι να μοιραστεί κανείς χωρίς να χρειάζεται να επιλέξει από πάρα πολλές επιλογές.

Πόσο συχνά τα χρησιμοποιούν οι επισκέπτες?

Προφανώς, ο κύριος στόχος μας με τα κουμπιά κοινωνικών μέσων είναι όχι μόνο να τους κάθονται κάπου, αλλά να πείσουμε τους επισκέπτες να τους χρησιμοποιήσουν και να μοιραστούν ό, τι διαβάζουν αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν, κάνουν οι χρήστες πραγματικά κλικ σε αυτά τα κουμπιά κοινής χρήσης?

Εν ολίγοις, ναι. Ωστόσο, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση και τον τύπο του ιστότοπου στον οποίο προβάλλονται. Γενικά, μπορούμε να περιμένουμε οτιδήποτε από το 5 τοις εκατό έως το 40 τοις εκατό των tweets για κάθε δεδομένο κομμάτι περιεχομένου να προέρχεται από κουμπιά tweet που εμφανίζονται παράλληλα με το ίδιο το περιεχόμενο.

Αυτό το γράφημα του Joshua Benton απεικονίζει τα αποτελέσματα των κοινωνικών μέσων από 37 ειδησεογραφικούς ιστότοπους:

κοινωνικά 5

Για να παραθέσω την αρχική πηγή:

Ο άξονας Y είναι το ποσοστό των 1.000 πιο πρόσφατων tweets που λέει το Twitter δημιουργήθηκαν από ένα Tweet Button. Έτσι, το 16,3 τοις εκατό αυτών των tweets στο nytimes.com (The New York Times) προήλθε από ένα τέτοιο κουμπί, έναντι 20,2 τοις εκατό για το wsj.com (The Wall Street Journal).

Ως εκ τούτου. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάποια μορφή κουμπιών κοινωνικών μέσων στους ιστότοπους των πελατών μας; Ναι φυσικά.

Τύποι εικονιδίων κοινωνικών μέσων

Υπάρχουν βασικά δύο τύποι εικονιδίων κοινωνικών μέσων που διατίθενται αυτή τη στιγμή: σύνδεσμοι προφίλ και κουμπιά κοινής χρήσης.

Σύνδεσμοι προφίλ μπορεί να λάβει οποιονδήποτε αριθμό μορφών από το εικονίδιο του κοινωνικού δικτύου έως το εικονίδιο συν το όνομα του δικτύου. Ακόμη και ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο μπορεί να επινοηθεί για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την επωνυμία του πελάτη. Ο τύπος του ιστότοπου και ο χώρος που διατίθεται για κοινωνικά εικονίδια θα καθορίσουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την κατάσταση του πελάτη σας. Ωστόσο, αυτοί οι σύνδεσμοι οδηγούν απευθείας στο εν λόγω προφίλ κοινωνικών μέσων. Αυτό δίνει στους επισκέπτες του ιστότοπου την ευκαιρία να συνδεθούν απευθείας με τους πελάτες σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Ένα παράδειγμα συνδέσμων προφίλ:

κοινωνικά 1

Κοινή χρήση κουμπιών, από την άλλη πλευρά, μην μεταφέρετε τον επισκέπτη του ιστότοπου στα κοινωνικά προφίλ του πελάτη σας. Αντίθετα, το κλικ τους ζητά να μοιραστούν την τρέχουσα σελίδα σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο. Κάθε κοινωνικό δίκτυο διαθέτει αυτά τα κουμπιά κοινόχρηστων μέσων κοινωνικής δικτύωσης – τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν μέσω plugin ή ακόμα και μέσω μιας εξωτερικής υπηρεσίας όπως το Buffer. Είναι σημαντικά για την επέκταση της κοινωνικής εμβέλειας ενός ιστότοπου. Και όπως πιθανότατα γνωρίζετε, αυτό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο για τη δημιουργία κοινού.

Παράδειγμα:

κοινωνικά 2

Τι γίνεται με την τοποθέτηση εικονιδίων?

Η τοποθέτηση των κοινωνικών εικονιδίων μπορεί να διασαφηνίσει τη διαφορά μεταξύ δημιουργίας κοινωνικής δέσμευσης και χαμένων ευκαιριών. Υπάρχουν στην πραγματικότητα μόνο λίγες τοποθεσίες για κοινωνικά εικονίδια που θεωρούνται κύρια ακίνητα:

Επί κεφαλής: Η κεφαλίδα είναι αυτό που προσελκύει πρώτα το βλέμμα των επισκεπτών του ιστότοπου. Μαζί με τον τίτλο του ιστότοπου και την κύρια πλοήγηση, τα εικονίδια συνδέσμου κοινωνικού προφίλ ταιριάζουν ακριβώς εδώ.

Πλευρική γραμμή: Η τοποθέτηση κοινωνικών εικονιδίων κοντά στην κορυφή της πλευρικής γραμμής είναι ένας άλλος τρόπος για να διασφαλίσετε γρήγορα ότι οι επισκέπτες θα τα βλέπουν. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορούν να κληθούν με μια εξέχουσα κεφαλίδα widget, "Ακολούθησέ με!"

Πάνω ή κάτω δημοσιεύσεις: Εάν οι πελάτες σας θέλουν να διασφαλίσουν την κοινωνική δέσμευση, τοποθετώντας κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή / και κάτω από αναρτήσεις ιστολογίου είναι ένας καλός τρόπος για να το επιτύχετε. Αυτός είναι επίσης ο πιο δημοφιλής τρόπος για την εμφάνιση κουμπιών κοινής χρήσης. Θα βρείτε παραδείγματα αυτού σε ιστότοπους όπως TechCrunch, The Verge, Mashable και αμέτρητοι άλλοι.

κοινωνικά 3

Πλωτές ράβδους: Για να διασφαλίσετε ότι οι ιστότοποι των πελατών σας θα λάβουν τον μέγιστο δυνατό αριθμό μετοχών, η εγκατάσταση μιας προσθήκης που παρέχει κάποιο είδος κυμαινόμενης γραμμής είναι μια καλή λύση. Η ιδέα πίσω από μια πλωτή ράβδο είναι ότι παραμένει πάντα στην ορατή περιοχή της οθόνης καθώς ο επισκέπτης μετακινείται πάνω και κάτω στη σελίδα.

Το σημείο εδώ είναι να διατηρήσετε τους συνδέσμους κοινωνικής δέσμευσης εντός της προβολής του επισκέπτη του ιστότοπου και σε όσο το δυνατόν πιο εύκολη πρόσβαση. Αν το περιεχόμενο είναι μεγάλο, τότε τα εικονίδια μόνο στην κεφαλίδα και το υποσέλιδο δεν θεωρούνται κατάλληλα ως διατήρησή τους στον επισκέπτη.

Υπάρχει πολύ ωραίο παράδειγμα αυτού στο ReadWrite. Εάν επισκεφθείτε τη σελίδα από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, θα δείτε τη γραμμή στα δεξιά. Η επίσκεψή του από κινητό θα εμφανίζει μόνο κουμπιά κοινωνικών μέσων πάνω και κάτω από την ανάρτηση.

κοινωνικά 4

Ψάχνετε κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον; Τι θα λέγατε για ένα δροσερό αποτέλεσμα εξασθένισης όπως αυτό που χρησιμοποιείται από Αξιόπιστος? Αυτό δίνει στα εικονίδια εξαιρετική ορατότητα καθώς κυριολεκτικά πηδούν ακριβώς πάνω σας. Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, εμφανίζεται ένα banner στην κεφαλίδα που προτρέπει τους επισκέπτες να μοιραστούν τη σελίδα στο Facebook. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το επιτύχετε.

upworthy-social-bar

Η επίδραση της βιομηχανίας

Ενώ κάθε εταιρεία σε κάθε κλάδο μπορεί να επωφεληθεί από τη δέσμευση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν δημιουργούνται όλοι ίσοι όσον αφορά τον τρόπο χρήσης των κοινωνικών μέσων. Για παράδειγμα, ένας ιδιαίτερα εταιρικός ιστότοπος ενδέχεται να μην μπορεί να κάνει χρήση των εικονιδίων με πλωτό στυλ μπαρ, επειδή δεν προσφέρουν επαγγελματική εμφάνιση. Και ένας ιστότοπος που βασίζεται σε ομάδα – μια ομάδα δικηγόρων, για παράδειγμα – πιθανότατα δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα εικονίδια της πλευρικής γραμμής, επειδή αυτά εμφανίζονται συνήθως κάτω από ένα βιογραφικό συγγραφέα ή / και ένα headshot, κάνοντάς τα να φαίνονται εκτός τόπου.

Παρά τα παράξενα της βιομηχανίας, το πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας φαίνεται να είναι η καλύτερη τοποθέτηση για εικονίδια κοινωνικού προφίλ. Και αυτό δεν πρέπει να είναι εκπληκτικό. Οι διαδικτυακοί επισκέπτες αναμένουν τα στοιχεία μιας ιστοσελίδας όπου έχουν συνηθίσει να τα βρίσκουν με βάση την προηγούμενη εμπειρία χρήστη. Αυτό υποστηρίζει σίγουρα την ιδέα «πάνω δεξιά πλευρά».

Τα εικονίδια και τα κουμπιά κοινής χρήσης ενδέχεται να μην είναι αρκετά

Έχετε στην πραγματικότητα περισσότερες επιλογές από απλά εικονίδια που συνδέονται με τα κοινωνικά προφίλ σας και τα κουμπιά κοινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να διευκολύνετε την κοινή χρήση του περιεχομένου σας για τους επισκέπτες του ιστότοπου των πελατών σας. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ροές κοινωνικής δικτύωσης – συχνά στο sidebar σας – για να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή για συγκεκριμένους κοινωνικούς λογαριασμούς. Αυτό έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της τοποθέτησης ακόμη πιο πρωτότυπου περιεχομένου στον ιστότοπο, το οποίο είναι ένα συγκεκριμένο μπόνους.

Μπορείτε εύκολα να παραλάβετε το API Twitter για να εμφανίσετε τη ροή tweet ενός πελάτη ή να χρησιμοποιήσετε το Facebook Like Box για να προβάλλετε τις τελευταίες αναρτήσεις της απευθείας σε οποιαδήποτε περιοχή widget σε έναν ιστότοπο. Η πλευρική γραμμή είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή όσον αφορά τη θέση, αλλά μπορεί να βρείτε ότι η ενσωμάτωση αυτού του περιεχομένου σε μια σελίδα αφιερωμένη στις κοινωνικές ροές είναι η καλύτερη.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης για την εξάλειψη των επιπτώσεων των αρνητικών κοινωνικών αποδείξεων. Δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο που εμφανίζει εικονίδια κοινωνικής κοινής χρήσης μόνο για να εμφανίζει μηδενικά σε κάθε μετρητή κοινής χρήσης. Αυτή η προσθήκη εμφανίζει τις μετοχές σας μόνο όταν έχετε φτάσει ένα συγκεκριμένο όριο και τις εμφανίζει σωρευτικά σε αυτό, για να δημιουργήσετε μια πιο εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση.

Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας

Όπως με οτιδήποτε στον Ιστό, η τοποθέτηση εικονιδίων κοινωνικών μέσων πρέπει να δοκιμαστεί για να διαπιστωθεί εάν είναι αποτελεσματική. Το Analytics είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιτευχθεί αυτό. Στην πραγματικότητα, η δοκιμή split-by-side split είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να έχετε μια άμεση εντύπωση για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα κοινωνικά εικονίδια στους ιστότοπους των πελατών σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια δοκιμή διαχωρισμού στο Google Analytics χρησιμοποιώντας Πειράματα περιεχομένου. Μία έκδοση της σελίδας θα μπορούσε να διαθέτει τα εικονίδια στην κεφαλίδα και μία θα μπορούσε να τα εμφανίσει σε μια πλευρική γραμμή. Ή ίσως μια σελίδα διαθέτει τα κουμπιά κοινής χρήσης στην κορυφή μιας ανάρτησης και θέλετε να τη συγκρίνετε με μια κυμαινόμενη γραμμή κοινής χρήσης. Ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες, η δοκιμή είναι ο μόνος τρόπος για να δείτε τι λειτουργεί, τι όχι και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση χρήστη με κοινωνικά προφίλ.

Ένας άλλος ιστότοπος ανάλυσης, Ροή ποντικιού, προσφέρει ζωντανή παρακολούθηση, χάρτες κλικ και μετακίνηση θερμότητας, καθώς και αναλυτικά στοιχεία στη σελίδα για να παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση για κάθε σελίδα του ιστότοπου του πελάτη σας. Επειδή όλες οι ιστοσελίδες δεν δημιουργούνται ίσες, ο τύπος περιεχομένου θα καθορίσει τον τύπο των θεατών που θα προσελκύσει ο ιστότοπος του πελάτη σας. Και, πώς πλοηγούνται σε αυτόν τον ιστότοπο θα εξαρτηθεί από το αν είναι κάτι σαν ιστότοπος ιατρικής αξιολόγησης από ομοτίμους ή κατάστημα ειδικών καταστημάτων λιανικής. Η γνώση του τρόπου με τον οποίο οι θεατές αλληλεπιδρούν σε αυτούς τους ιστότοπους, όπου κάνουν κλικ και πού περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στη σελίδα, θα βοηθήσουν περαιτέρω στον καθορισμό της καλύτερης τοποθέτησης για εικονίδια κοινωνικών μέσων.

συμπέρασμα

Όπως είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να πείτε μέχρι τώρα, η επιτυχής τοποθέτηση των κοινωνικών εικονιδίων και των κουμπιών κοινής χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βασίζεται σε διάφορους παράγοντες. Αλλά απλώς και μόνο επειδή ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο. Η διασφάλιση ότι οι πελάτες σας θα έχουν τον μέγιστο δυνατό αριθμό κοινωνικών μεριδίων – καθώς και τον μέγιστο αριθμό ακολουθιών και επισημάνσεων “μου αρέσει” – είναι καλό για τις επιχειρήσεις. Είναι αμοιβαία επωφελές, έτσι μπορείτε επίσης να καταβάλλετε προσπάθειες για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να το κάνουν σωστά.

Ποιο βρήκατε το καλύτερο σημείο για να εμφανίσετε κοινωνικά εικονίδια; Τι γίνεται με τα κουμπιά κοινής χρήσης; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας για το τι λειτουργεί και τι δεν υπάρχει στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector