Mandrill Τιμολόγηση πάρα πολύ; 5 εναλλακτικές λύσεις Mandrill που είναι φθηνότερες για το 2020

TL; DR: Η Mandrill ήθελε να αυξήσει τις τιμές τους 4 φορές. Βρήκαν έναν τρόπο να το κάνουν αυτό συγχωνεύοντας με το Mailchimp. Ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις του Mandrill.


Ξέρω ότι ξέρω … Ακούγεται σαν τίτλος BuzzFeed με κλικ-baity, συγγνώμη.

Αλλά αυτή είναι, περισσότερο ή λιγότερο, η περίπτωση.

Το παρασκήνιο:

Το Mandrill ήταν ίσως η τέλεια λύση για την αποστολή email συναλλαγής. Για παράδειγμα, εάν έχετε έναν ιστότοπο που χρειάζεται τέτοιου είδους λειτουργίες (π.χ. ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου) ή μια εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mandrill για επικοινωνία ένας προς έναν με τους πελάτες σας.

Σκεφτείτε, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους τους κωδικούς πρόσβασης, στέλνοντας πληροφορίες σχετικά με τις αγορές τους κ.λπ..

Αλλά.

Ξαφνικά, ο Mandrill έχει αποφάσισε να συγχωνευτεί ξανά με τον Mailchimp (αρχικά, ο Mandrill ήταν μια εκκίνηση στο Mailchimp, αλλά λειτουργούσε ανεξάρτητα, με το δικό του μοντέλο, βάσεις δεδομένων, τιμές κ.λπ.) και, ενώ το έκαναν, βασικά ανάγκασε τους χρήστες να αρχίσουν να ξοδεύουν έως και 4 φορές για την εξυπηρετηση.

Δείτε πώς παίζει:

 • Το κανονικό σχέδιο με το Mandrill ήταν $ 9,95 / μήνα, το οποίο σας επέτρεψε να στείλετε έως και 25.000 email συναλλαγών.
 • Μετά τη συγχώνευση, το Mandrill θα είναι διαθέσιμο μόνο ως πρόσθετο επί πληρωμή για λογαριασμούς Mailchimp επί πληρωμή. Ο φθηνότερος λογαριασμός Mailchimp είναι 20 $ (πράγμα που είναι πολύ ακριβό για τις δυνατότητες που σας προσφέρει – μιλήσαμε για αυτό πριν από λίγο). Μόλις έχετε Mailchimp, το το φθηνότερο μπλοκ πιστώσεων Mandrill θα πωληθεί για $ 20 / μήνα.
 • Συνολικά, για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mandrill, θα πρέπει να ξοδέψετε 40 $ / μήνα αντί για 10 $.

Το σημαντικό μέρος είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος για αυτό. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mandrill, θα πρέπει να μεταβείτε σε έναν λογαριασμό Mailchimp επί πληρωμή και, στη συνέχεια, να αγοράσετε την πρόσθετη πρόσβαση.

mandrillapp-πληροφορίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Mandrill

Εάν η νέα τιμή ζήτησης ακούγεται λίγο για το γούστο σας, ακολουθούν οι εναλλακτικές λύσεις:

1. Sendinblue (sendinblue.com)

Σεντι Μπλε

Πλήρης αποκάλυψη χρησιμοποιούμε το Sendinblue για τα πάντα στο camp CodeinWP. Μάρκετινγκ email, καμπάνιες στάγδην και email συναλλαγών επίσης.

Το Sendinblue μπορεί βασικά να κάνει όλα αυτά τα πράγματα, ακόμη και να σας αφήσει να στείλετε μηνύματα SMS εάν είστε έτοιμοι για αυτό το είδος μάρκετινγκ. Τα API υπάρχουν, η ενσωμάτωση είναι κατανοητή και λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές. Το πιο σημαντικό, σε αυτό το σημείο, είναι επίσης πολύ πιο προσιτό από το Mandrill, καθιστώντας το μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

 • Στείλτε έως και 300 email / ημέρα δωρεάν (9000 / μήνα).

Ή επιλέξτε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή:

 • 40.000 μηνύματα / μήνα για 25,00 $.
 • 60.000 για 39 $ / μήνα.
 • 120.000 για 66 $ / μήνα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Sendinblue �� εδώ.

2. Mailjet (www.mailjet.com)

mailjet

Το Mailjet είναι μια πραγματικά φιλική προς το χρήστη λύση, εστιάζοντας στο να διευκολύνετε τόσο την εργασία του έμπορου όσο και την εργασία του προγραμματιστή. Το στοιχείο συναλλαγής του Mailjet έχει σχεδιαστεί με τρόπο που επιτρέπει στον έμπορο να λειτουργεί με τα πρότυπα για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αλλάξτε τα σχέδια, το περιεχόμενο, οτιδήποτε άλλο) χωρίς να βλάψετε την ολοκλήρωση λογισμικού που έχει δημιουργήσει ο προγραμματιστής.

Ακολουθεί ένα γρήγορο βίντεο:

Από οικονομική άποψη, το Mailjet φαίνεται αρκετά καλό:

 • Στείλτε έως και 200 ​​email / ημέρα δωρεάν (6000 / μήνα).
 • 30.000 μηνιαίως για 9,65 $.
 • 60.000 για 21,95 $

3. SendGrid (sendgrid.com)

αποστολή

Το SendGrid υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν ως εταιρεία API από την αρχή. Βασικά, ολόκληρο το σύστημα βασίζεται στην ιδέα ότι πρόκειται να ενσωματωθεί σε άλλους ιστότοπους, εφαρμογές και λύσεις λογισμικού.

Χρησιμοποιείται από εταιρείες όπως η Airbnb, η Spotify, ακόμη και η Uber, οπότε ίσως να σας εξυπηρετήσει επίσης. Το SendGrid σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από οδηγούς, διαδικτυακές εκπομπές και σεμινάρια βίντεο.

Από άποψη τιμής:

 • 12.000 μηνιαία email δωρεάν.
 • 40.000 για 15 $ ("Είδη πρώτης ανάγκης" σχέδιο).
 • 100.000 για 19,95 $ ("Είδη πρώτης ανάγκης" σχέδιο).
 • 100.000 για 79,95 $ ("Υπέρ" σχέδιο – περιλαμβάνει ένα ειδικό IP και ορισμένες άλλες δυνατότητες).
 • 300.000 για 199,95 $.
 • 700.000 για 399,95 $.

4. Όπλο (www.mailgun.com)

πιστόλι

Μια λύση που μοιάζει πολύ με το SendGrid, αλλά είναι πολύ πιο προσιτή και ειδικά αν χρειάζεται να στέλνετε μόνο μικρό αριθμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα. Κάτω από την κουκούλα, το Mailgun διαθέτει ενσωμάτωση API και μια αρκετά εύχρηστη υποδομή αποστολής. (Αν και, για παράδειγμα, το Mailjet είναι πολύ καλύτερο στο χειρισμό προσαρμοσμένων προτύπων email).

Από άποψη τιμής:

 • 10.000 μηνιαία email δωρεάν.
 • Έως 500.000 email για 0,00050 $ το καθένα. Ετσι:
  • 20.000 για 5 $.
  • 50.000 για 20 $.
  • 100.000 για 45 $.
  • 200.000 για 95 $.

5. Amazon SES (aws.amazon.com/ses)

ses

Τίποτα δεν ξεπερνά την Amazon όσον αφορά την τιμή τους ανά email και τη δυνατότητα παράδοσής τους. Ταυτόχρονα, η ενσωμάτωση της πλατφόρμας με το εργαλείο ή τον ιστότοπό σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο χρόνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική λύση που λειτουργεί ως ο μεσαίος άνθρωπος ανάμεσα σε εσάς και την Amazon. Για παράδειγμα, Σέντι το κάνει για μάρκετινγκ email.

Από άποψη τιμής:

 • 62.000 μηνιαία email δωρεάν.
 • Μετά από αυτό, είναι βασικά 0,0001 $ ανά email.

WordPress?

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως wpMandrill για ενοποίηση με τον λογαριασμό σας στο Mandrill, ίσως θελήσετε επίσης να το αλλάξετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε μια προσθήκη που ονομάζεται WTP Mail SMTP. Αναδιαμορφώνει τη συνάρτηση wp_mail () για να χρησιμοποιεί SMTP αντί για αλληλογραφία (). Μπορείτε να το ενσωματώσετε με μία από τις λύσεις που αναφέρονται παραπάνω και ίσως καταφέρετε να διατηρήσετε τις τροποποιήσεις στο ελάχιστο μετά την απόρριψη του wpMandrill.

Επίσης, μη διστάσετε να το εξετάσετε WPForms – Σύρετε & Απόρριψη WordPress Form Builder. Προσφέρει επίσης κάποιες δυνατότητες SMTP, αλλά και στο πεδίο της φόρμας επικοινωνίας (παραδίδοντας τα email από τους επισκέπτες σε εσάς).

Διαμονή με τον Mandrill?

Ποια είναι η γνώμη σας για όλη αυτή την ανάληψη μετρητών; Ή ίσως μείνετε με τον Μάνδριλ ούτως ή άλλως?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map