JIRA vs Trello εναντίον Asana vs TeamClerk εναντίον… WordPress;

JIRA vs Trello εναντίον Asana vs TeamClerk εναντίον… WordPress;

JIRA vs Trello εναντίον Asana vs TeamClerk εναντίον… WordPress;
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Σήμερα πρόκειται να συγκρίνουμε δημοφιλείς λύσεις διαχείρισης έργων: JIRA vs Trello εναντίον Asana vs TeamClerk εναντίον… WordPress?


Όσον αφορά τα εργαλεία διαχείρισης έργων, σίγουρα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε και αυτό είναι κυρίως καλό. Ωστόσο, μερικές φορές η αφθονία των επιλογών μπορεί να αποτρέψει, και ακόμη και να σταματήσει εντελώς τις προσπάθειές σας.

Εννοώ, μιλώντας για τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση έργων, έχουμε: ΖΗΡΑ, Όνντο, TeamClerk, Θυμηθείτε το γάλα, Τρέλλο, Todoist, Wunderlist, OmniFocus, Ασάνα, Producteev, και πιθανώς δώδεκα ακόμη που δεν έχουν κερδίσει ακόμα τις ρίγες τους. Αλλά ποιο θα είναι το καλύτερο για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, χωρίς να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας?

Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, σήμερα το περιορίζουμε σε λίγα μόνο εργαλεία. Ακολουθεί η παράλληλη σύγκριση JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk vs… WordPress (ναι, WordPress, αλλά ας το κρατήσουμε αυτό):

JIRA εναντίον Trello εναντίον Asana εναντίον TeamClerk

Πίνακας περιεχομένων:

JIRA // Trello // Asana // TeamClerk // WordPress // Συμπέρασμα

JIRA vs Trello εναντίον Asana vs TeamClerk εναντίον… WordPress

ΖΗΡΑ

JIRA εναντίον Trello εναντίον Asana εναντίον TeamClerk

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ξεκινώντας τη σύγκριση JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk, πρέπει να το πούμε αυτό ΖΗΡΑ είναι ένας από τους ηγέτες στον χώρο διαχείρισης έργων, ειδικά μεταξύ προγραμματιστών και ομάδων λογισμικού. Τα εργαλεία που διατίθενται από την JIRA καλύπτουν πολύ έδαφος και σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε την εργασία σας με διάφορους τρόπους.

Πρώτα απ ‘όλα, το JIRA έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις ευέλικτες ομάδες να κάνουν τα συχνά περίπλοκα προγράμματα λογισμικού τους πιο εύχρηστα και ευκολότερα κατανοητά. Αυτό είναι ορατό σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το JIRA.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εργαστείτε με πράγματα όπως άρωμα πίνακες, πίνακες kanban, ευέλικτη αναφορά, παρακολούθηση έργων και ζητημάτων, προτεραιότητα καθυστερήσεων, σχεδιασμός σπριντ, ευέλικτες ροές εργασίας και πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Τιμή
Οι τιμές της JIRA βασίζονται στο μέγεθος της ομάδας σας. Και συγκεκριμένα:

Χρήστες
Τιμή ανά έτος
1 – 10100 $
11 – 151.050 $
16 – 251.750 $
26 – 503.500 $
51- 1007.000 $
101 – 20012,00 $
201 – 30015.050 $

Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης πρόσθετα επί πληρωμή:

jira-αναβαθμίσεις

Υπέρ και κατά

 • Έχετε πολύ προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης έργων.
 • Μπορεί να χειριστεί έργα οποιουδήποτε μεγέθους.
 • Είναι βελτιστοποιημένο για έργα λογισμικού (που σημαίνει επίσης ιστότοπους WordPress, προσθήκες, θέματα).
 • Πληρώνετε υψηλές τιμές για ομάδες άνω των 10 ατόμων.
 • Έχει μια καμπύλη μάθησης…

Ποιος είναι ο JIRA που ταιριάζει καλύτερα?

 • Ομάδες που εργάζονται σε μεγάλα έργα λογισμικού.
 • Ομάδες που χρησιμοποιούν συγκεκριμένη διαχείριση έργων και μεθοδολογίες εργασίας, όπως π.χ. άρωμα

Πηγαίνετε στο JIRA

Τρέλλο

τρελο

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Τρέλλο Αγαπάται από πολλούς επαγγελματίες λόγω της ευκολίας χρήσης και της απλότητας. Το εργαλείο δεν έχει κυριολεκτικά καμία καμπύλη μάθησης. Παίρνετε απλώς τον λογαριασμό σας, δημιουργείτε έναν πίνακα, τον επισκέπτεστε και ξέρετε με κάποιο τρόπο τι να κάνετε αμέσως χωρίς να απαιτείται καθοδήγηση.

Με λίγα λόγια, το Trello σας παρέχει έναν κενό καμβά που μπορείτε να συμπληρώσετε με διάφορες λίστες και κάρτες που αντιπροσωπεύουν τα έργα και τις ροές εργασίας σας. Μπορείτε να εργαστείτε στο Trello είτε μεμονωμένα είτε με ομάδα.

Η διεπαφή χρήστη σάς επιτρέπει να κάνετε τα περισσότερα πράγματα με μεταφορά και απόθεση και επίσης να χρησιμοποιείτε πολύχρωμες ετικέτες και εικονίδια / εικόνες για να αναγνωρίσετε καλύτερα κάθε κάρτα.

Τιμή
Υπάρχουν τρία βασικά σχέδια στο Trello:

 • το δωρεάν πακέτο – 0 $
 • "Επιχειρηματική θέση" – 9,99 $ / χρήστη / μήνα
 • "Επιχείρηση" – 20,83 $ / χρήστη / μήνα

Ωστόσο, αξίζει να επισημάνετε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για ομαδική εργασία (με ορισμένους περιορισμούς).

Υπέρ και κατά

 • Δεν έχει καμπύλη μάθησης.
 • Είναι πραγματικά απλοϊκό στη δομή του και στον τρόπο λειτουργίας του.
 • Σας δίνει απόλυτη ελευθερία για το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο
 • Είναι υπέροχο για την οπτικοποίηση των ροών εργασίας βήμα προς βήμα.
 • Οι σανίδες σας μπορεί να είναι ακατάστατες και ακαταστατικές εάν δεν τις καθαρίζετε τακτικά.

Για ποιον είναι το Trello ταιριάζει καλύτερα?

 • Άτομα που αναζητούν κάτι δωρεάν.
 • Οι άνθρωποι που περιμένουν από το εργαλείο διαχείρισης έργων τους να τους δώσουν την ελευθερία να κάνουν ό, τι θέλουν, αντί να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη, επιβαλλόμενη μεθοδολογία εργασίας.
 • Μικρές έως μεσαίες ομάδες που εργάζονται σε πολύ περίπλοκα έργα.

Πηγαίνετε στο Trello

Ασάνα

Ασανα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ασάνα είναι μια εξαιρετική λύση mid-of-the-road όταν κοιτάζετε μέσα από το JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk. Παρέχει μια απλοποιημένη απλοποιημένη διεπαφή χρήστη, αλλά επίσης εισάγει κάποια δομή στα έργα σας καθιστώντας τα πάντα ευκολότερα κατανοητά.

Η Asana είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν εσείς – και η ομάδα σας – εργαστείτε σε μεσαίου μεγέθους έργα που περιλαμβάνουν 10+ εργασίες για ολοκλήρωση. Η διεπαφή χρήστη είναι πραγματικά απλή και δεν έχει σχεδόν καμία καμπύλη εκμάθησης.

Από πολλές απόψεις, η Asana μοιάζει αρκετά με το Trello. Ενώ το Trello βασίζεται σε κάρτες που μπορείτε να ευθυγραμμίσετε σε έναν χώρο που μοιάζει με καμβά, η Asana βασίζεται σε λίστες που έχουν ήδη μια συγκεκριμένη δομή οργανωμένη σε βάση ανά έργο.

Φυσικά, η Asana σας παρέχει όλες τις κοινές δυνατότητες, όπως εργασίες, ημερομηνίες λήξης, αναθέσεις, ομαδική εργασία, ακόμη και γραφήματα προόδου έργου.

Τιμή
Υπάρχουν δύο βασικά σχέδια:

 • δωρεάν – 0 $ για ομάδες έως 15 ατόμων,
 • 12,11 $ ανά μέλος ανά μήνα – χωρίς όρια μέλους και καθόλου όρια για αυτό το θέμα.

Υπέρ και κατά

 • Δεν είναι πολύ περίπλοκο. Μπορείτε να το κυριαρχήσετε σε ένα απόγευμα.
 • Εισάγει μια ωραία δομή για τα έργα και τις ροές εργασίας σας.
 • Μπορεί να μην είναι λειτουργικό για μεγάλα έργα που αποτελούνται από πολλές μεμονωμένες εργασίες και επιμέρους έργα.
 • Επίσης, δεν είναι τέλειο αν έχετε πολλά πολύ μικρά έργα – ο πίνακας εργαλείων σας θα γεμίσει σύντομα.

Για ποιον είναι η Asana ταιριάζει καλύτερα?

 • Άτομα και ομάδες που περιμένουν από το εργαλείο διαχείρισης έργων τους να εισάγουν κάποια δομή στο έργο τους. Έτσι, σε αντίθεση με το Trello, η Asana ανταλλάσσει μέρος της ελευθερίας σας για δομημένες ροές εργασίας, κάτι που είναι πολύ καλό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πηγαίνετε στην Asana

TeamClerk

teamclerk

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
TeamClerk είναι ένα απλό λογισμικό διαχείρισης έργου από μόνο του, αλλά κάνει καλή δουλειά στην παρακολούθηση της προόδου της ομάδας σας σε οποιοδήποτε δεδομένο έργο και σας επιτρέπει να οργανώνετε εργασίες βάσει της προτεραιότητάς τους και ακόμη και της δυσκολίας τους (δεν είναι συνηθισμένο σε άλλα εργαλεία διαχείρισης έργων μεταξύ JIRA vs Trello vs Asana εναντίον TeamClerk).

Το TeamClerk έχει ένα πολύ έξυπνο περιβάλλον εργασίας που μεταβαίνει από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό που εννοώ είναι ότι τα έργα σας βρίσκονται στα αριστερά και στη συνέχεια κάθε διαδοχική στήλη σχετίζεται με την προηγούμενη.

Έτσι, όταν επιλέγετε ένα έργο από την πιο αριστερή στήλη, θα δείτε τις εργασίες του έργου στην επόμενη στήλη, τις δικές σας εργασίες που σχετίζονται με το έργο σε μια άλλη και, τέλος, τη στήλη ανάλυσης έργου στην άκρα δεξιά. Καθώς αλλάζετε μεταξύ των έργων, όλες οι άλλες στήλες αλλάζουν ανάλογα.

Αυτή είναι μια μοναδική προσέγγιση που μπορεί να αρέσει σε ορισμένα άτομα. Το ισχυρό της σημείο είναι ότι όταν κοιτάζετε μέσα από τα έργα, γνωρίζετε πάντα τι είδους πληροφορίες μπορείτε να περιμένετε σε κάθε στήλη. Αυτό καθιστά την ταχύτερη αλληλεπίδραση με το εργαλείο με την πάροδο του χρόνου.

Τιμή
Υπάρχουν 4 βασικοί πόντοι τιμολόγησης με το TeamClerk:

 • Δωρεάν – 0 $ – 1 ομάδα, έως 3 μέλη
 • 9,99 $ / μήνα – 2 ομάδες, 15 μέλη / ομάδα
 • 19,99 $ / μήνα – 5 ομάδες, 20 μέλη / ομάδα
 • 39,99 $ / μήνα – 10 ομάδες, 30 μέλη / ομάδα

Μπορείτε να εργαστείτε με απεριόριστα έργα και εργασίες σε όλα τα σχέδια.

Υπέρ και κατά

 • Έχει απλή και αρκετά μοναδική διεπαφή χρήστη.
 • Μπορεί να παρακολουθεί τις εργασίες σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Δεν σας επιτρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα από την οργάνωση των έργων, των εργασιών σας και, στη συνέχεια, την παρακολούθηση της προόδου.

Ποιος είναι ο TeamClerk που ταιριάζει καλύτερα?

 • Άτομα που θέλουν να διατηρήσουν τα πολλαπλά τους έργα στο ίδιο μέρος και να μπορούν να τα κατανοήσουν με μια ματιά.
 • Καλό για παρακολούθηση της προόδου σε πραγματικό χρόνο ενός έργου / εργασίας.

Μεταβείτε στο TeamClerk

WordPress?

Η διαχείριση των έργων σας απευθείας στο WordPress είναι σίγουρα μια ιδέα που αξίζει να εξερευνήσετε. Και τεχνικά, αν θέλετε να μπείτε σε αυτό, υπάρχουν μερικά πρόσθετα διαθέσιμα εκεί έξω. Αλλά δεν είναι πολύ εκπληκτικά, αν είμαι ειλικρινής.

Ας συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ολόκληρης της λύσης:

 • Πρώτα απ ‘όλα, η διαχείριση έργων στο WordPress έχει νόημα μόνο εάν ο πυρήνας της επιχείρησής σας περιστρέφεται γύρω από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Με άλλα λόγια, δεν έχει νόημα μόνο αν είστε συνδεδεμένοι στον ιστότοπό σας WordPress όλο το εικοσιτετράωρο.
 • Πρόσβαση στη διαχείριση του έργου σας "θέση" απαιτεί ορισμένα πρόσθετα βήματα και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό όσο η απλή σύνδεση στο Asana ή κάτι τέτοιο.
 • Δεν λαμβάνετε εφαρμογές για κινητά για το τμήμα διαχείρισης έργων του ιστότοπού σας στο WordPress. Και αυτές οι εφαρμογές για κινητά είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα των άλλων εργαλείων σε αυτήν τη λίστα.

Στη συνέχεια, υπάρχει πιθανώς το μεγαλύτερο μειονέκτημα όλων: δεν υπάρχουν πολλά πρόσθετα ποιοτικής διαχείρισης έργων εκεί έξω. Ακόμα και τα πιο δημοφιλή δεν έχουν πολλές ενεργές εγκαταστάσεις.

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά, εδώ είναι οι πιο λογικές επιλογές προσθηκών στον τομέα διαχείρισης έργων:


WP Project Manager - Έργο, Διαχείριση εργασιών και λογισμικό ομαδικής συνεργασίας WP Project Manager – Έργο, Διαχείριση εργασιών & Λογισμικό ομαδικής συνεργασίας

Συγγραφέας: weDevs

Τρέχουσα έκδοση: 2.3.10

Τελευταία ενημέρωση: 5 Μαΐου 2020

wedevs-project-manager.2.3.10.zip


Βαθμολογίες 72%


9.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +


Panorama - Plugin διαχείρισης έργου WordPress Panorama – Plugin διαχείρισης έργου WordPress

Συγγραφέας: 37 ΜΕΣΑ

Τρέχουσα έκδοση: 1.3.12

Τελευταία ενημέρωση: 13 Δεκεμβρίου 2019

project-panorama-lite.zip


86% βαθμολογίες


1.000 + Εγκαταστάσεις


3.5.0 Απαιτεί


Πίνακες Kanban για WordPress Πίνακες Kanban για WordPress

Συγγραφέας: Gelform Inc.

Τρέχουσα έκδοση: 2.5.14

Τελευταία ενημέρωση: 13 Απριλίου 2020

kanban.zip


94% βαθμολογίες


1.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +


Διαχείριση Έργων WordPress από το UpStream Διαχείριση Έργων WordPress από το UpStream

Συγγραφέας: Αντίθετα στο ρεύμα

Τρέχουσα έκδοση: 1.30.7

Τελευταία ενημέρωση: 28 Απριλίου 2020

upstream.1.30.7.zip


90% βαθμολογίες


1.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.5 +

Στο τέλος, θα συνιστούσα τη χρήση του WordPress για τη διαχείριση έργων μόνο εάν εσείς και η ομάδα σας περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στον πίνακα ελέγχου του WordPress ήδη (και εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία τρίτων).

Μερικές άλλες συγκρίσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

 • Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου MotoPress εναντίον Visual Composer vs SiteOrigin Page Builder vs Beaver Builder vs Live Composer
 • PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments – Ποιο είναι το καλύτερο για έναν ιστότοπο WordPress
 • FreshBooks εναντίον QuickBooks εναντίον Xero εναντίον Invoice.to εναντίον WP-Invoice vs. Sprout Invoices

JIRA εναντίον Trello εναντίον Asana vs TeamClerk vs WordPress: Συμπέρασμα

Ελπίζω αυτή η σύγκριση να σας βοηθήσει και ότι θα διευκολύνει την επιλογή σας. Ακολουθεί μια ανακεφαλαιωτική περίληψη:

ΖΗΡΑ: Χρησιμοποιήστε το όταν εργάζεστε με μια ομάδα σε μεγαλύτερα έργα λογισμικού και εάν χρησιμοποιείτε πράγματα όπως το scrum για τη διαχείριση της εργασίας σας.
Τρέλλο: Χρησιμοποιήστε το αν ψάχνετε για ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς και η ομάδα σας δωρεάν, και αυτό σας δίνει την απόλυτη ελευθερία να διαχειριστείτε τα έργα σας όσο θέλετε.

Ασάνα: Χρησιμοποιήστε το εάν αναμένετε ότι το εργαλείο διαχείρισης έργου σας θα εισαγάγει κάποια δομή στη ροή εργασίας σας και εάν προτιμάτε εργαλεία βάσει λίστας και όχι βάσει κάρτας.
TeamClerk: Χρησιμοποιήστε το για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε πραγματικό χρόνο και για να έχετε μια καλή επισκόπηση μιας χούφτας έργων που εκτελούνται παράλληλα από τον ίδιο πίνακα ελέγχου.

Διαχείριση έργων με WordPress + πρόσθετα: Όχι πραγματικά.

Αλλά τι νομίζεις; Ποιος είναι ο νικητής σας: JIRA vs Trello vs Asana vs TeamClerk; Ή μήπως χρησιμοποιείτε κάτι εντελώς διαφορετικό για τη διαχείριση έργων; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  
  2020年のベストウェビナーソフトウェア–比較および要約 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  我们如何准确地发展博客? –透明度报告4 सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  सर्वश्रेष्ठ सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग: $ 0.99 / महीना के लिए 10 विकल्प सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  
  Fiverrでお金を稼ぐ方法:毎月$ 2-3kを稼ぐために私が取った正確なステップ सबसे अच्छा सस्ता वर्डप्रेस होस्टिंग
  0 комментариев
  Adblock
  detector