Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr: Τα ακριβή βήματα που πήρα για να κερδίσω $ 2-3k κάθε μήνα

"Πώς βρίσκετε την επιτυχία στο Fiverr; Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr?"


Λαμβάνω αυτές τις ερωτήσεις αρκετές φορές την εβδομάδα, από συναδέλφους πωλητές της Fiverr που μόλις ξεκινούν στην πλατφόρμα. Φυσικά, η απάντηση είναι πολύ περίπλοκη για να αποσταχθεί σε μια γρήγορη απάντηση, βιαστικά έστειλε.

Ευτυχώς για το επόμενο άτομο που ρωτά, μπορώ να στείλω έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον οδηγό: μια ολοκληρωμένη ματιά στις καλύτερες συμβουλές μου για το πώς να κερδίσω χρήματα στο Fiverr.

Αλλά γιατί οι άνθρωποι με ζητούν συμβουλές?

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr

�� BONUS: Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr με λίγα λόγια

 1. Εγγραφείτε ως πωλητής Fiverr
 2. Σκεφτείτε το Gigs που θέλετε να δημιουργήσετε
 3. Δημιουργήστε ένα συναρπαστικό προφίλ Fiverr
 4. Ερευνήστε πώς ο διαγωνισμός δημιουργεί τις συναυλίες τους
 5. Κάντε μια πρώτη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός Gig και, στη συνέχεια, ζητήστε από κάποιον στον κλάδο σας να το ελέγξει και να επισημάνει οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή συναρπαστικό
 6. Βελτιώστε την αρχική σας προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα Gig με αντιπροσωπευτικές εικόνες, έναν σαφή τίτλο, μια περιγραφή πλούσια σε λέξεις-κλειδιά, σχετικές ετικέτες αναζήτησης και χρήσιμες ερωτήσεις
 7. Ορίστε απαιτήσεις Gig που στοχεύουν στη λήψη όλων των σχετικών πληροφοριών από τον αγοραστή για τον περιορισμό της ανάγκης για αναθεωρήσεις
 8. Αναγνωρίστε κάθε εισερχόμενη παραγγελία, αν θέλετε να διατηρήσετε τις μετρήσεις σας υψηλές
 9. Αφιερώστε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα για να αντιμετωπίσετε τις επικοινωνίες πελατών και να εργαστείτε σε παραγγελίες Fiverr
 10. Χρησιμοποιήστε τα σχόλια των πελατών για να βελτιώσετε τα μηνύματα Gig (συμπεριλαμβανομένων των συχνών ερωτήσεων), τα πρόσθετα Gig και για να ξεκινήσετε νέες συναυλίες
 11. Υποχρεώσεις και υπερπροσφορά όποτε είναι δυνατόν

Contents

Πώς να κερδίσω χρήματα στο Fiverr – πώς βγάζω 2.000 $ – 3.000 $ κάθε μήνα

Ήμουν στο Fiverr από τον Ιούνιο του 2015.

Ειλικρινά δεν θα το είχα σκεφτεί αν όχι για την καθοδήγηση του μέντορά μου και του πρώτου μεγάλου πελάτη όταν άρχισα να εργάζομαι ελεύθερα. Το χρησιμοποιούσε για να πουλήσει πακέτα διαχείρισης κοινωνικών μέσων που τελικά μετέτρεψε σε μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες.

Με 4,5 χρόνια στην πλατφόρμα, έχω δει τον Fiverr να μεγαλώνει από την κακή φήμη του κάθε παραγγελία ξεκινά από $ 5, σε μια διαφορετική αγορά ταλαντούχων ατόμων που έχουν μάθει πώς να κερδίζουν χρήματα στο Fiverr χρεώνοντας ανάλογα με τις δεξιότητες και την εμπειρία τους.

Από τον Ιούνιο του 2015 έως την ημερομηνία δημοσίευσης αυτού του άρθρου, υπήρξε κάποια διαφορά ως προς το πόσο δουλειά έχω κάνει στην πλατφόρμα. Αλλά δεν έφυγα ποτέ εντελώς ή έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα, διατηρώντας πάντα μια συνεπή παρουσία.

Αυτή η συνέπεια με βοήθησε να ανέβω από το ένα επίπεδο πωλητή στο άλλο.

Είμαι και οι δύο "Πωλητής με κορυφαία βαθμολογία" και ένα μέλος της αγοράς Pro, το οποίο με βάζει αποτελεσματικά στην κορυφή του τοτέμ για να εμφανίσω τις συναυλίες μου σε σχετικές αναζητήσεις στο Fiverr – παρέχοντας παράλληλα αιτιολόγηση για την τιμολόγηση μου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν γίνετε κορυφαίος πωλητής ή μέλος της αγοράς Pro χωρίς να ελέγξετε πρώτα την ομάδα της Fiverr. Σε αντίθεση με άλλα επίπεδα πωλητή Fiverr, κανένα δεν συμβαίνει αυτόματα επιτυγχάνοντας ορισμένα ορόσημα.

Μόλις το 2019 έγινα κορυφαίος πωλητής. Τώρα περισσότερο από ποτέ, λαμβάνω μια σταθερά υψηλή ποσότητα νέων παραγγελιών σε όλες τις συναυλίες μου με ελάχιστη προσπάθεια.

Ίσως λόγω του πόσο καιρό έχω βρεθεί στην πλατφόρμα και της φύσης του τι κάνω (κυρίως περιεχόμενο περιεχομένου), το προσωπικό της Fiverr επικοινωνεί τακτικά για να αγοράσει τις συναυλίες μου.

Έχω γράψει για And.co, Veed.me, κάποιο φάντασμα για τον ιστότοπο του Fiverr, και ήταν επίσης εμφανίζεται στο blog του Fiverr όταν έγινα επαγγελματίας πωλητής.

Μαζί με το λανσάρισμα του Pro marketplace, εμφανίστηκα σε διαφημίσεις μαζί με τους Jerry Media (του @f *** Τζέρι Φήμη Instagram):

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr

Όλα αυτά είναι να πω ότι έχω πιάσει σίγουρα κάποια τυχερά διαλείμματα στην πλατφόρμα, αλλά ότι πιθανώς δεν θα μπορούσα να τους προσεγγίσω χωρίς καλή συνέπεια και θητεία ως πωλητής της Fiverr.

Από το 2019, έχω κάνει μόνο $ 2.000 – 3.000 $ το μήνα μόνο στο Fiverr (το οποίο δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο μέρος του ανεξάρτητου εισοδήματός μου) – και θα σας καθοδηγήσω σε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να μάθω πώς να βγάζω χρήματα στο Fiverr.

Πώς λειτουργεί το Fiverr για ελεύθερους επαγγελματίες

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δημοφιλών ανεξάρτητων αγορών όπως το Upwork και το Fiverr είναι η διαδικασία συνεργασίας με πελάτες.

Η συνεργασία με πελάτες στο Upwork σημαίνει συνεχή αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας. Έτσι, η νέα εργασία δεν συμβαίνει στο παρασκήνιο χωρίς τη συμβολή σας – πρέπει να είστε προληπτικά στο κυνήγι για νέα εργασία όταν το θέλετε.

Ο Fiverr είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Με το Fiverr, ουσιαστικά δημιουργείτε την υπηρεσία σας μέσω του Gigs.

Κάθε Gig περιγράφει ένα συγκεκριμένο παραδοτέο που θα παρέχετε σε αντάλλαγμα για μια καθορισμένη τιμή, ξεκινώντας από τις λέξεις, "Θα…"

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr: Gigs

Μπορείτε να προσφέρετε διαφορετικά πακέτα που περιλαμβάνουν προσφορές γυμνών οστών, έως "τα έργα". Μπορείτε επίσης να προσφέρετε πρόσθετα Gig που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την προσφορά σας με σχετικές υπηρεσίες από τις οποίες θα επωφεληθούν.

Αλλά το καλύτερο μέρος για το Fiverr είναι αυτό Λόγω του τρόπου με τον οποίο δημιουργούνται οι συναυλίες, οι πελάτες έχουν την εξουσία να πραγματοποιούν αγορές χωρίς καν να σας μιλούν.

Αυτό σημαίνει ότι εάν η Gig σας είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες τους, την κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να κάνετε πωλήσεις ενώ κοιμάστε.

Αναμφίβολα, από καιρό σε καιρό, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να έρχονται σε επαφή με ερωτήσεις ή να ζητούν προσαρμοσμένα παραδοτέα. Η χρήση του Fiverr δεν σημαίνει ότι μπορείτε να καταργήσετε εντελώς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αν και σίγουρα θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τη διαδικασία.

Στο τέλος της ημέρας, εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας, η μείωση του χρόνου που ξοδεύετε ενεργά για δουλειές σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο διαθέσιμο για να κάνετε τη δουλειά.

Με αυτά τα λόγια, ας απαντήσουμε τώρα στην πρώτη ερώτηση που έχουν οι άνθρωποι κατά την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο Fiverr:

Τι να πουλήσετε στο Fiverr

Έχω γράψει στο παρελθόν πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με το Fiverr WPMU DEV, Συμπεριλαμβανομένων αρκετών ιδεών για το τι πρέπει να δημιουργήσει το Gigs.

Προσωπικά, έχω συναυλίες για να βοηθήσω άτομα με δοκιμές χρηστών, ελέγχους SEO και δημιουργία περιεχομένου ιστολογίου. Αλλά αυτό είναι μόνο εγώ και οι περισσότεροι αναγνώστες θα θέλουν πιθανώς να εξερευνήσουν άλλες επιλογές.

Όταν αποφασίζετε τι να πουλήσετε στο Fiverr, το καλύτερο μέρος για να εμπνευστείτε Σελίδες κατηγορίας Fiverr. Θα βρείτε δεκάδες διαφορετικές κατηγορίες και υποκατηγορίες εκεί και όλες διαθέτουν πολλές συναυλίες.

Περιηγηθείτε σε αυτές τις κατηγορίες και επισκεφτείτε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια, περιηγηθείτε στις μεμονωμένες συναυλίες και σημειώστε όλα όσα μοιάζουν με κάτι που θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε.

Σημειώστε τι σας αρέσει για κάθε υπάρχουσα Gig και την περιγραφή του, τι δεν σας αρέσει και τι θα κάνατε για να κάνετε την προσφορά σας να ξεχωρίζει. Η μίμηση του ανταγωνισμού σας τουλάχιστον σε έναν βαθμό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε και να βρείτε τους ακριβείς τύπους συναυλιών που πραγματικά θέλουν να αγοράσουν οι άνθρωποι.

"Τι γίνεται αν θέλω να προσφέρω κάτι που δεν είναι ακόμα στην πλατφόρμα?" Λοιπόν, στην αρχή, η προσφορά ενός εντελώς πρωτότυπου Gig μπορεί να φαίνεται σαν να κρυφτεί σε μια κρυφή θέση, αλλά συνήθως δεν είναι καθόλου έτσι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το Gig σας στην πλατφόρμα, τότε αυτό πιθανώς σημαίνει ότι οι πελάτες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτήν.

Στην επιχείρηση – και ακόμη και στην επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων – ο ανταγωνισμός είναι καλός. Η μοναδική παρουσία ανταγωνισμού επικυρώνει την αγορά. Χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς αγορά.

Για παράδειγμα, το Προγραμματισμός & Κατηγορία τεχνολογίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παραδοτέων που μπορεί να μιλούν για τις δεξιότητές σας. Για έναν προγραμματιστή ιστού, οι προσφορές του Fiverr Gig ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός βασικού ιστότοπου, την παροχή υπηρεσιών συντήρησης WordPress, τη διόρθωση σφαλμάτων, την εφαρμογή εργαλείων ασφαλείας, την προσαρμογή προσθηκών ή τη δημιουργία σελίδων προορισμού. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ως νέος προγραμματιστής, το να κάνετε κάτι από αυτό το εύρος είναι πιθανότατα το καλύτερο στοίχημά σας.

Μόνο αργότερα μπορείτε να πειραματιστείτε με άλλες συναυλίες ή περισσότερες προσαρμοσμένες προσφορές. Για παράδειγμα, κάτι που άρχισα να κάνω πρόσφατα είναι να συνδέσω τις τελείες μεταξύ των συναυλιών ελέγχου UX και SEO για αγοραστές.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην συνειδητοποιήσουν ότι μπορώ να προσφέρω και τις δύο υπηρεσίες όταν αρχικά συναντώ το ένα Gig ή το άλλο. Τώρα προσφέρω τη δυνατότητα σε κάποιον να αγοράσει το άλλο Gig (το βασικό πακέτο) από αυτό που εξετάζει αυτήν τη στιγμή. Με εκπλήσσει ευχάριστα το πόσο καλά αποδίδουν αυτά τα πλεονεκτήματα – ελπίζω ότι η ίδια στρατηγική μπορεί να σας βοηθήσει!

Σε μια σχετική σημείωση, για συμπληρωματικές υπηρεσίες που ζητούν οι πελάτες, αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κάνετε, εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ένα Fiverr Studios Gig όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλο πωλητή και να μοιραστείτε και τα δύο στα κέρδη.

Κάτι σαν αυτό θα ήταν ιδανικό για το Gig audit SEO ή UX, το οποίο περιλαμβάνει και τη διάγνωση ζητημάτων ιστότοπου και, στη συνέχεια, συνεργασία με άλλον πωλητή για την πραγματοποίηση τροποποιήσεων ιστότοπων που θα βοηθήσουν τους αγοραστές να περάσουν μελλοντικό έλεγχο.

Τώρα που είχατε την ευκαιρία να δείτε τι είναι δυνατό με το Fiverr, ας ρίξουμε μια ματιά στην πιο σημαντική πτυχή της εύρεσης επιτυχίας – πώς να δημιουργήσετε ένα αστρικό Fiverr Gig.

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο Fiverr Gig

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν μαθαίνετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr είναι να είστε πολύ σκόπιμοι στην κατασκευή των συναυλιών σας.

Ακολουθούν οι συναυλίες που προσφέρω αυτήν τη στιγμή και ορισμένα σχετικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση στην αναζήτηση και τις μετατροπές τους τελευταίους έξι μήνες:

οι συναυλίες μου

Αρχικά, θα περιοριστείτε από τον αριθμό των συναυλιών που μπορείτε να ρυθμίσετε, καθώς και τον αριθμό των πρόσθετων Gig (upsells) και των πολλαπλών Gig (πολλαπλές ποσότητες των παραδοτέων του Gig) που μπορείτε να προσφέρετε. Καθώς ανεβαίνετε σε κάθε επίπεδο πωλητή, θα έχετε όλο και λιγότερους περιορισμούς σε καθεμία από αυτές τις περιοχές.

Αυτοί οι αρχικοί περιορισμοί μπορεί να είναι απογοητευτικοί εάν έχετε πολλές ιδέες για το τι να πουλήσετε στην πλατφόρμα – αλλά προσπαθήστε να τους θεωρήσετε καλό πράγμα όταν μόλις ξεκινήσετε. Όσο λιγότερες υπηρεσίες που πουλάτε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργήσετε μια εξαιρετική διαδικασία για την παραγωγή παραδοτέων και την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας αγοραστή.

Αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο για το Fiverr:

Η δημιουργία ενός Fiverr Gig θα σας αναγκάσει "παραγωγώ" τις υπηρεσίες σας.

Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει σαφή περιγραφή του παραδοτέου που θα λάβει ο αγοραστής για μια συγκεκριμένη τιμή. Αυτά τα παραδοτέα μπορούν να εξατομικευτούν περαιτέρω στις ανάγκες του αγοραστή όσον αφορά διάφορα πακέτα, Gig extra upsells και Gig multiples.

Η ομορφιά της παραγωγής των υπηρεσιών σας για το Fiverr είναι ότι θα είναι ευκολότερο να αναφέρετε εν συντομία, όπως όταν ένας πελάτης έρχεται σε επαφή για μια προσαρμοσμένη παραγγελία. Έχοντας κάποια τυποποίηση γύρω από τις προσφορές σας, θα είναι επίσης ευκολότερο να δημιουργείτε διαδικασίες γύρω από την εκτέλεση παρόμοιων παραγγελιών – εξοικονομώντας χρόνο και αυξάνοντας τις πιθανές εξόδους σας.

Έχοντας εξαναγκασμένους περιορισμούς στην αρχή του χρόνου σας στο Fiverr, θα αναγκαστείτε να εστιάσετε στην παραγωγή των υπηρεσιών για τις οποίες είστε πιο σίγουροι. Με αυτήν τη στενή εστίαση, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αποτελεσματικότητα.

Συνεργάτης Fiverr Seller 2000 $ / μήνα, Shahzad Saaed, μιλά για μια σχεδίαση σελίδας προορισμού Gig που κλιμάκωσε όμορφα επανατοποθετώντας πρότυπα, έτσι ώστε το παραδοτέο να ήταν απαράδεκτο.

Αισθάνομαι παρόμοιο τρόπο για το Gig audit UX. Είναι γρήγορο για μένα να κάνω και μπορώ να χτυπήσω πολλές παραγγελίες σε χρόνο μηδέν.

Τι θα μπορούσατε λοιπόν να προσφέρετε?

Παρακολουθήστε αυτό για λίγο, ενώ εξετάζουμε ορισμένες σημαντικές σκέψεις που σχετίζονται με τη ρύθμιση των συναυλιών σας:

Fiverr Gig γραφικά: εικόνες και βίντεο

"Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του" δεν πρέπει να είναι το καθοδηγητικό μάντρα σας κατά τη δημιουργία ενός Fiverr Gig.

Στην πραγματικότητα, ο τρόπος με τον οποίο εμπορεύεστε τις Fiverr Gigs σας θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο εάν οι χρήστες κάνουν πραγματικά κλικ μέσω μιας σχετικής αναζήτησης και πραγματοποιούν μια αγορά.

Ο διευθυντής PR της Fiverr Holly Steffy μοιράζεται αυτές τις βέλτιστες πρακτικές:

 • Συνιστούμε να συμπεριλάβετε ένα εντυπωσιακή κύρια εικόνα Gig (608 x 410px ή υψηλότερη και παρόμοια αναλογία μεγέθους). Η κύρια εικόνα πρέπει να ενισχύσει την υπηρεσία και να είναι επαγγελματική και premium εμφάνιση. Θα πρέπει να φαίνεται επαγγελματική ανεξάρτητα από την κατηγορία και οι εικόνες θα πρέπει να είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.
 • Συνιστούμε επίσης να έχετε ελάχιστο κείμενο εντός της εικόνας (20% ή λιγότερο της εικόνας).
 • Για οπτικές κατηγορίες, η καλύτερη πρακτική είναι να εμφάνιση ενός δείγματος εργασίας ανά εικόνα.
 • Για μη οπτικές κατηγορίες, ο Η εικόνα πρέπει να αντιπροσωπεύει την υπηρεσία που παρέχεται και πρέπει να ενσταλάξει την εμπιστοσύνη ότι ο πωλητής είναι επαγγελματίας και ικανός να προσφέρει εμπειρία υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, κάθε εικόνα Gig για οπτικές και μη οπτικές κατηγορίες πρέπει να έχει τη δική της μοναδικός εικόνα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι οι εικόνες μου ακολουθούν τέλεια όλες αυτές τις οδηγίες, αλλά δεν με παρεμποδίζουν να μάθω πώς να βγάζω χρήματα στο Fiverr.

Έχω επανασχεδιάσει πρόσφατα τις εικόνες μου στο Fiverr Gig για να αντικατοπτρίσω τη δική μου αισθητική επωνυμίας:

οι συναυλίες μου 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν βρίσκεστε στην αγορά Pro, μπορεί να είναι χρήσιμο να συμπεριλάβετε μια εικόνα του εαυτού σας στην κύρια εικόνα του Gig – ειδικά εάν είστε γνωστοί στον τομέα σας.

Εκτός από τα κύρια γραφικά που χρησιμοποιείτε για να διακρίνετε τις συναυλίες σας, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε βίντεο για να εισαγάγετε τον εαυτό σας (και την εμπειρία σας), ενώ εξηγείτε επίσης τι παίρνουν οι άνθρωποι όταν κάνουν μια παραγγελία, καθώς και πρόσθετα Gig που μπορούν να αγοράσουν και γιατί ” αξίζει το επιπλέον κόστος.

Τα βίντεο με συναυλίες δεν πρέπει να είναι δοκιμασία υψηλής παραγωγής – απλώς γυρίστε τον εαυτό σας σε ένα απασχολημένο υπόβαθρο, ντυθείτε επαγγελματικά και σαφώς διατυπώστε την αξία της συνεργασίας μαζί σας ειδικά.

Η περιγραφή Gig: πωλήστε την προσφορά σας με υπέροχο αντίγραφο

Όπως μια σελίδα πωλήσεων αλλού στο διαδίκτυο, η περιγραφή του Gig είναι πιθανό τι θα κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός ατόμου που αγοράζει το Gig σας – ή ενός άλλου πωλητή.

Γι ‘αυτό φροντίστε να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες των παραδοτέων που προσφέρονται σε κάθε επίπεδο (και Gig extras) στο μέγιστο της δυνατότητάς σας, για να θέσετε τις προσδοκίες. Κάτι τέτοιο αυξάνει επίσης την αποδοτικότητά σας με την παραγωγή του παραδοτέου – μειώνοντας την πιθανότητα ότι κάποιος θα ήθελε τροποποιήσεις, επειδή δεν κατάλαβαν πραγματικά τι αγόραζαν.

Δοκιμάστε να αναζητήσετε τον τύπο υπηρεσίας που σκοπεύετε να προσφέρετε στην αγορά Fiverr για να δείτε πώς μιλάνε άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων λέξεων που χρησιμοποιούν για να το περιγράψουν.

Παρακαλώ σημειώστε: Ο τομέας "Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος αναζήτησης Fiverr?" προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το Fiverr SEO και ενσωματώνοντας σχετικές λέξεις-κλειδιά στις συναυλίες σας. ��

Κατά τη σύνταξη της περιγραφής Gig, περιμένετε ερωτήσεις που θα έχουν οι άνθρωποι. Πείστε τους αγοραστές ότι είστε το καλύτερο άτομο για τη δουλειά, φροντίζοντας επίσης να αναλύσετε τη σχετική εμπειρία σας.

Εάν προσφέρετε άλλες συναφείς συναυλίες, αναφέρετέ τις στην περιγραφή με μια παρότρυνση για δράση, ώστε ο αγοραστής να τις ελέγξει.

Μην ξεχνάτε μορφοποιήστε το αντίγραφο για εύκολη αναγνωσιμότητα ώστε να ξεχωρίζουν τα σημαντικά πράγματα.

Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για εξαιρετική μορφοποίηση αντιγράφων:

 • Χρησιμοποιήστε διακοσμήσεις κειμένου (έντονη, πλάγια, υπογράμμιση) για να δώσετε έμφαση
 • Χρησιμοποιήστε κουκκίδες για να κάνετε τις λίστες ευανάγνωστες
 • Κρατήστε τις προτάσεις και τις παραγράφους μικρές, έτσι ώστε οι προοπτικές να μην κατακλύζονται από ένα τείχος κειμένου

Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις εκτιμήσεις, ακολουθεί η περιγραφή Gig για το Gig ελέγχου UX:

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr: για το Gig σας

Πώληση με πακέτα και έξτρα Gig

Σκεφτόμαστε πώς να πουλάτε τις υπηρεσίες σας στο Fiverr, θα θελήσετε να σκεφτείτε βασικά, τυπικά και premium πακέτα.

Με άλλα λόγια:

 • Ποια είναι η πιο απλή έκδοση της υπηρεσίας σας?
 • Τι μπορείτε να κάνετε για να παρέχετε μεγαλύτερη αξία σε ένα τυπικό πακέτο σε σύγκριση με τη βασική προσφορά σας?
 • Ποια παραδοτέα θα σχετίζονται με ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες?

Δείτε πώς μπορώ να δημιουργήσω τα πακέτα Gig για τη συναυλία ελέγχου UX:

τιμές

Υπάρχουν αγοραστές που αντιπροσωπεύουν διαφορετικούς προϋπολογισμούς στο Fiverr, οπότε μπορεί επίσης να προσφέρετε επιλογές για να απευθυνθείτε σε όλους, δημιουργώντας πακέτα που έχουν νόημα για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης.

Εκτός από τα πακέτα, θα θελήσετε να δημιουργήσετε ευκαιρίες upsell, δημιουργώντας ορισμένα πρόσθετα Gig.

Τα πρόσθετα Gig παρέχουν στους αγοραστές την ευκαιρία να παραγγείλουν περισσότερα από τα ίδια παραδοτέα (όπως περισσότερες σελίδες που ελέγχθηκαν στο GX ελέγχου UX μου), να παραδώσετε την παραγγελία σας γρηγορότερα (όπως μια χρέωση για μια ημέρα ανακύκλωσης) ή συμπληρωματικές υπηρεσίες (πωλώ επιπλέον συναυλία για έλεγχο UX στον έλεγχο SEO μου Gig και αντίστροφα).

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να προσφέρετε επιλογές για μια μέρα ανακύκλωσης εάν μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή αυτών των παραγγελιών – αυτό είναι ένα εύκολο moneymaker.

Απλώς φροντίστε να είστε ρεαλιστές με τις ημερομηνίες παράδοσης γενικά.

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να ταιριάξετε σε μια σειρά ανατροπής μιας ημέρας έκπληξη πάνω από τον κανονικό φόρτο εργασίας σας. Εναλλακτικά, προβλέψτε τον πιθανό φόρτο εργασίας Fiverr και αφιερώστε χρόνο για αυτό στο ημερολόγιό σας.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί αυτό στην πραγματικότητα, εδώ είναι τα πρόσθετα Gig στο GX ελέγχου μου UX:

μορφή τιμής

Θα παρατηρήσετε ότι ορισμένες επιλογές είναι προσυμπληρωμένες προτάσεις βάσει της κατηγορίας Gig, όπως δοκιμή πρόσθετων σελίδων ή προσφέροντας επιπλέον λεπτά εγγραφής οθόνης. Επιπλέον, ορισμένες από τις πρόσθετες επιλογές Gig που έχω προσθέσει βασίζονται σε ό, τι έχουν ζητήσει οι πελάτες στο παρελθόν.

Η χρήση του Fiverr σημαίνει τυποποίηση των προσφορών σας για κάθε Gig. Όμως, χρησιμοποιώντας τη στρατηγική χρήση των πακέτων Gig και των πρόσθετων Gig, θα κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν να προσπαθείτε να τους εξυπηρετήσετε συγκεκριμένα – και θα το εκτιμήσουν αυτό.

Ορίστε προσδοκίες με τις απαιτήσεις του Gig και την ενότητα Συχνές ερωτήσεις

Το καλύτερο μέρος της χρήσης του Fiverr είναι ότι διευκολύνει τις πωλήσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνετε προσωπική δουλειά ανάπτυξης.

Μπορείτε περαιτέρω να περιορίσετε την εργασία σας στην εμπρός και πίσω επικοινωνία με μια λεπτομερή ενότητα FAQ και ερωτήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις Gig.

Είναι σημαντικό να καταβάλουμε την απαραίτητη προσπάθεια για τη σωστή ρύθμιση αυτών των ενοτήτων, γιατί για μένα, το βασικό σημείο της χρήσης του Fiverr είναι να βοηθήσουμε στη μείωση του χρόνου που δαπανάται για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων – επιτρέποντας περισσότερο χρόνο να επικεντρωθεί στην ίδια την εργασία.

Χρησιμοποιήστε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις για να απαντήσετε προληπτικά στις ερωτήσεις των ατόμων. Συγκεκριμένα, οι συχνές ερωτήσεις θα πρέπει να προβλέπουν κοινές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία και τα παραδοτέα.

Ακολουθούν οι συχνές ερωτήσεις για το GX audit μου Gig:

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr: έχετε μια συχνή ερώτηση

Εάν έχετε κολλήσει αυτήν τη στιγμή, θα διαπιστώσετε ότι τα εισερχόμενά σας στο Fiverr θα προσφέρουν πολλές ιδέες για συχνές ερωτήσεις μετά την κυκλοφορία ενός νέου Gig.

Μόλις λάβετε το ίδιο είδος ερώτησης περισσότερες από μία φορές, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι δεν μοιράζεστε όλα όσα πρέπει πραγματικά να γνωρίζουν οι άνθρωποι πριν αγοράσουν το Gig σας. Δεν θα συνειδητοποιήσετε πόσο ενοχλητικό είναι να απαντάτε σε αυτά τα μηνύματα ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν ένα συχνό καθημερινό περιστατικό.

Ωστόσο, ορισμένοι αγοραστές δεν θα αφιερώσουν χρόνο για να διαβάσουν την περιγραφή του Gig (και τις υποστηρικτικές λεπτομέρειες) προτού επικοινωνήσουν με τις ερωτήσεις τους. Προσπαθήστε να μην ενοχληθείτε – είμαστε όλοι ένοχοι για το ότι παραλείψαμε να επικοινωνήσουμε απευθείας με την υποστήριξη πελατών, προσπαθώντας να περιηγηθούμε στις συχνές ερωτήσεις.

Μια άλλη βέλτιστη πρακτική για τις συχνές ερωτήσεις σας: μοιραστείτε τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που θέτετε σχετικά με τις απαιτήσεις σας στο Gig αφού ένα άτομο υποβάλει μια παραγγελία. Αυτό θα βοηθήσει τους αγοραστές να απεικονίσουν να συνεργάζονται μαζί σας.

Ένας σημαντικός περιορισμός όσον αφορά το τι μπορείτε να μοιραστείτε στις Συχνές Ερωτήσεις σας (ή αλλού, δημόσια στο Fiverr) είναι οι σύνδεσμοι με δυνατότητα κλικ, όπως αυτοί που θα οδηγούσαν σε παρόμοια έργα που μοιράζονται στο χαρτοφυλάκιό σας.

Ωστόσο, μπορείτε να ανεβάσετε παραδείγματα της εργασίας σας απευθείας στο Fiverr για να χρησιμεύσετε ως χαρτοφυλάκιο.

Απαιτήσεις συναυλιών για προγραμματισμό και τεχνολογίες Fiverr Gigs

Η ρύθμιση των απαιτήσεων Gig είναι χρήσιμη όσον αφορά την ελαχιστοποίηση του έργου, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζετε ότι δημιουργείτε ένα τελικό προϊόν με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος ο αγοραστής σας.

Αναρωτιέστε τι να ρωτήσετε τους πελάτες σας στην ενότητα Απαιτήσεις Gig?

Ο Fiverr PR Manager Holly Steffy μοιράζεται ότι οι κοινές βασικές απαιτήσεις στην κατηγορία Προγραμματισμός και Τεχνολογία περιλαμβάνουν:

 • Διεύθυνση URL και συνδέσεις ιστότοπου
 • Φιλοξενία συνδέσεων
 • Φωτογραφία ή κείμενο που πρέπει να συμπεριληφθεί
 • Παραδείγματα έμπνευσης από άλλους ιστότοπους (εάν ο πωλητής δημιουργεί έναν νέο ιστότοπο για τον αγοραστή)
 • Ρωτήστε τον αγοραστή για την επιχείρησή του και τους στόχους του για τον ιστότοπο

Ακολουθεί μια άλλη προοπτική – αυτό που ζητώ στους αγοραστές στο Gig ελέγχου UX:

επιβίβαση

Πώς να τιμολογήσετε τις συναυλίες σας Fiverr

Σύμφωνα με τον Holly Steffy, Διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Fiverr, όταν οι πωλητές σκέφτονται πώς πρέπει να τιμολογήσουν το Gig τους, καλούνται να λάβουν υπόψη τα εξής:

 1. Εάν λειτουργούν εκτός σύνδεσης, πόσο χρεώνουν εκτός σύνδεσης?
 2. Πόσο θέλουν να κάνουν ανά ώρα (και πόσες ώρες θα πάρει αυτή η δουλειά)?
 3. Πόσο χρεώνει ο ανταγωνισμός τους στο Fiverr, ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και με την ίδια εμπειρία και δεξιότητες?
 4. Πόσο χρεώνει ο ανταγωνισμός τους εκτός σύνδεσης για αυτήν την υπηρεσία?

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr, θα πρέπει να είστε ανταγωνιστικοί με παρόμοια συναυλία στην κατηγορία σας – τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Το να βρίσκεστε στην αγορά Pro αλλάζει τους κανόνες ώστε να επιτρέπονται περισσότερες παραλλαγές στην τιμολόγηση ενώ παράλληλα αποδίδει ποιότητα.

Είναι η πιο σημαντική ερώτηση που πιθανότατα θα θέλατε να απαντήσετε πριν ξεκινήσετε στο Fiverr:

"Πρέπει πραγματικά να ξεκινήσω με την τιμολόγηση των συναυλιών μου στα 5 $?"

Εδώ έχω διαπιστώσει ότι είναι αλήθεια:

Εάν ξεκινάτε πηδώντας κατευθείαν στην αγορά Pro, η απάντηση είναι: σιγουρα οχι. Στην πραγματικότητα, η τιμολόγηση των Gigs σας πολύ χαμηλά στο Fiverr Pro μπορεί να σηματοδοτεί ότι είστε εκτός έδρας σε σύγκριση με άλλους πωλητές σε αυτό το επίπεδο.

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν έχετε καθήκοντα στην πλατφόρμα και αρχίζετε εντελώς φρέσκο, έχοντας τουλάχιστον ένα Gig χαμηλής τιμής μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας όσον αφορά τη δημιουργία των μετρήσεων, των παραγγελιών και των αξιολογήσεών σας – όλα απαραίτητα για την αναβάθμιση.

Το κλειδί για την παροχή ποιότητας χωρίς καύση έγκειται στην προσφορά μιας υπηρεσίας που μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα.

Για μένα στο παρελθόν – πριν από την αναβάθμιση – αυτές περιλάμβαναν εγγραφές οθόνης πέντε λεπτών για τις αναφορές ελέγχου UX Gig και SEO που δημιουργούνται αυτόματα από ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία SEO, με κάποια σχόλια σχετικά με τα προβλήματα που πρέπει να επιδιορθωθούν αμέσως και γιατί.

Ωστόσο, μόλις αποκτήσετε κάποια κοινωνική απόδειξη από το να είστε αξιόπιστος πωλητής (υψηλότερα επίπεδα ή / και εξαιρετικές κριτικές), δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να προσφέρετε οποιαδήποτε Gig ξεκινώντας από $ 5.

Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος αναζήτησης Fiverr?

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τον τρόπο κατάταξης ενός Gig στη σχετική αναζήτηση.

Όπως το Google, οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον αλγόριθμο αναζήτησης του Fiverr αποτελούν εμπορικό μυστικό. Αλλά φαίνεται δίκαιο να υποθέσουμε ότι τα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Πόσες κριτικές πέντε αστέρων έχετε συνολικά και τη μέση βαθμολογία σας με αστέρια
 • Συνολικές παραγγελίες ολοκληρώθηκαν
 • Επίπεδο πωλητή
 • Ένας σταθμισμένος μέσος όρος των μετρήσεών σας, βάσει μιας κλίμακας από "Καλός" προς την "κακό" (οτιδήποτε κάτω από το 90% φαίνεται να πέφτει στη σφαίρα "κακό", τουλάχιστον σύμφωνα με τις απαιτήσεις για τη διατήρηση των επιπέδων πωλητή)
 • Στρατηγική χρήση λέξεων-κλειδιών στον τίτλο Gig, την περιγραφή και τα ονόματα αρχείων εικόνας / βίντεο που έχετε ανεβάσει

Αν και χρονολογείται, το 2015 Λύσεις Inet το άρθρο προτείνει Gig θέα και παραγγελίες στην ουρά ως πρόσθετοι πιθανοί παράγοντες κατάταξης, κάτι που έχει πολύ νόημα για μένα. Μόνο Επιχειρηματικότητα μοιράζεται μερικές επιπλέον σκέψεις σχετικά με τα σήματα κατάταξης και σχετικές συμβουλές για να προσαρμόσετε τις συναυλίες σας.

Εάν γνωρίζετε το βασικά στοιχεία της σελίδας SEO γενικά, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για τη ρύθμιση ενός Gig βελτιστοποιημένου για την αναζήτηση Fiverr.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων αναζήτησης?

Στο Fiverr, οι αλληλεπιδράσεις σας με πελάτες θα έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στην τοποθέτησή σας στη σχετική αναζήτηση όσο και στον τρόπο βελτιστοποίησης διαφόρων ρυθμίσεων σε μια Gig.

Ακολουθεί ένας άλλος πιθανός παράγοντας κατάταξης αναζήτησης Fiverr:

Αν είσαι αργά για να παραδώσει ένα Gig, Η Fiverr αναπτύσσει ένα banner που σας τιμωρεί για αργά, με μια ειδοποίηση ότι μπορεί να μειώσει τις παραγγελίες κατά 10%.

Δεν είναι σαφές εάν αυτό οφείλεται σε έναν παράγοντα αλγορίθμου αναζήτησης ή λόγω των αντιδράσεων των αγοραστών στη μέτρηση του μέσου χρόνου παράδοσης στη σελίδα Gig (ή και τα δύο).

Fiverrcast Επεισόδιο 13 μοιράζεται μερικές πρόσθετες συμβουλές για το Fiverr SEO, που υποστηρίζονται από το Fiverr από τη φύση τους που δημοσιεύονται στο ιστολόγιό τους:

 • Δημιουργήστε ένα Gig για κάθε συγκεκριμένη υπηρεσία, ώστε να μην βελτιστοποιήσετε τις σχετικές λέξεις-κλειδιά.
 • Βεβαιωθείτε ότι κατηγοριοποιείτε σωστά τις συναυλίες.
 • Μην γεμίζετε λέξεις-κλειδιά (υπερβολική χρήση τους σε σημείο αφύσικου).
 • Συμπληρώστε την περιγραφή Gig με αντίγραφο που χρησιμοποιεί σχετικές λέξεις-κλειδιά.
 • Κατανοήστε ότι τα ονόματα αρχείων εικόνας επηρεάζουν την ευρετηρίαση Google. Ο πρώτος σούπερ πωλητής και επίσημος πρέσβης της Fiverr, Twedweb123 (Adam) αναφέρει ότι είναι σημαντικό να ονομάσετε τα αρχεία εικόνας του Gig σύμφωνα με αυτό που παραδίδετε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου podcast Fiverrcast, ο Adam λέει επίσης: "Ο Fiverr λέει στο [Google] να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει την πρώτη ή δύο από τις προτάσεις σας για να εμφανιστεί στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης".

Μια αναζήτηση Google για το όνομα χρήστη και τη λέξη μου "Fiverr" επέστρεψε templated απαντήσεις που δεν αντλήθηκαν απευθείας από τις περιγραφές Gig μου:

google

Έτσι, με αυτά τα λόγια, δεν συμφώνησα με κάθε χαρακτηρισμό του SEO για τον οποίο γενικεύτηκαν σχετικά με το προαναφερθέν επεισόδιο Fiverrcast σχετικά με το Fiverr SEO, αλλά υπήρχαν καλές συμβουλές που μοιράστηκαν το ίδιο.

Επιπλέον, αυτό το επεισόδιο podcast μοιράζεται συμβουλές που βοηθούν στον συνδυασμό εσωτερικής αναζήτησης και ευρετηρίασης στο Google – αλλά δεν είναι ούτε ένα θέμα ανεξάρτητο από το άλλο.

Αλλά εδώ μπορούμε να πούμε οριστικά:

Σύμφωνα με τον Holly Steffy, PR Manager στο Fiverr, οι κορυφαίες αναζητήσεις στον Προγραμματισμό & Η κατηγορία τεχνολογίας περιλαμβάνει τους όρους: WordPress, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Shopify και Σχεδιασμός Ιστοσελίδας.

Εδώ είναι ένα τελευταίο πράγμα που έχουμε μερικές οδηγίες Fiverr για το πώς λειτουργεί η αναζήτηση: πώς να το χρησιμοποιήσετε ετικέτες αναζήτησης για να λάβετε περισσότερες εμφανίσεις στο Gigs.

Ορισμένες βέλτιστες πρακτικές της ετικέτας αναζήτησης Fiverr περιλαμβάνουν:

 • Χρήση ετικετών για την περιγραφή των συγκεκριμένων υπηρεσιών και βιομηχανιών που εξυπηρετείτε.
 • Μεγιστοποιήστε τη δυνατότητά σας να προσθέσετε πέντε σχετικές ετικέτες.
 • Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ειδικούς χαρακτήρες και διπλούς όρους – θα αγνοηθούν.

Fiverr έναντι άλλων δημοφιλών ανεξάρτητων αγορών

Η CodeinWP μοιράζεται μια λίστα με επτά δημοφιλείς ελεύθερες αγορές WordPress και πίνακες εργασίας, αλλά αυτός ο αριθμός είναι πραγματικά η κορυφή του παγόβουνου. Για κάθε εξειδικευμένη θέση, υπάρχει μια αγορά όπου μπορείτε να βρείτε άτομα για βοήθεια σε σχετικές εργασίες.

Όταν πρόκειται για freelancing, δύο μεγάλα ονόματα τείνουν να κυριαρχούν στη συζήτηση όσον αφορά το πού να διατηρήσει μια ενεργή παρουσία: Upwork και Fiverr.

Upwork και Fiverr: συγχωνεύσεις, εξαγορές και IPO

Τόσο η Upwork όσο και η Fiverr έχουν κάνει τολμηρές κινήσεις για να αναπτύξουν τις σφαίρες επιρροής τους.

ΕΙΔΙΚΑ, Η εργασία ολοκληρώθηκε με δύο εταιρείες παρόμοιας φύσης: oDesk και Elance.

Η Fiverr έκανε επίσης κινήσεις για συγχώνευση με παρόμοιες ανεξάρτητες αγορές, όπως Veed.me (αγορά παραγωγής βίντεο) και Καθαρή φωνή (πλατφόρμα γραφής περιεχομένου). Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ενδιαφέρον της Fiverr να αποκτήσει εργαλεία που βοηθούν τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται την επιχείρησή τους, όπως And.co.

και.co

�� Διαβάστε επίσης: διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς χρόνο

Υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά στο μέγεθος κάθε εταιρείας κατά τη δημοσίευση, αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο σημαντικό έχει για τους πωλητές:

Η Fiver πλησιάζει ένα εκατομμύριο πωλητές στην αγορά τους – 830.000+ κατά τη δημοσίευση. Παρόλο που η Fiverr δεν αναλύει τον αριθμό ανά κατακόρυφο, υπάρχουν χιλιάδες πωλητές που εκπροσωπούνται σε κατηγορίες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Πώς συγκρίνεται λοιπόν με το Upwork?

Ένα 2018 Ινκ άρθρο που ανέφερε ομιλία της Μαίρη Μάκερ στις 30 Μαΐου. Σύμφωνα με τον Meeker, η Upwork είχε 16 εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες στην πλατφόρμα της, η οποία αντιπροσώπευε αύξηση 23% μεταξύ του 2017 και του 2018. Αυτά ήταν τα πιο συγκεκριμένα και ενημερωμένα δεδομένα που μπορούσα να βρω σχετικά με τον αριθμό των ελεύθερων επαγγελματιών της Upwork.

Είναι ενδιαφέρον ότι το χάσμα μεταξύ του αριθμού των αγοραστών στο Upwork έναντι του Fiverr δεν είναι σχεδόν τόσο μεγάλο. Η Fiverr έχει 2,3 εκατομμύρια πωλητές στα 5M της Upwork+.

λογότυπα

Σε σχετική σημείωση, και τα δύο Fiverr και Εργασία έχουν περάσει από μια αρχική δημόσια προσφορά (IPO) στην πρόσφατη ιστορία.

Αυτές οι συγχωνεύσεις και εξαγορές, σε συνδυασμό με επιτυχημένες προσπάθειες δημοσιοποίησης, αποδεικνύουν την ύπαρξη υψηλών στόχων ανάπτυξης. Για να τα πετύχουν, θα πρέπει να παραμείνουν σε καλή σχέση με το εργατικό δυναμικό που εξουσιάζει αυτές τις πλατφόρμες.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε το Fiverr από το Upwork ή το αντίστροφο?

Εξαρτάται τελικά από τον χρόνο που θέλετε να αφιερώσετε για να λάβετε την παραγγελία.

Πώς λειτουργεί το Upwork για ελεύθερους επαγγελματίες

Στο Upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανταποκρίνονται σε εργασίες που δημοσιεύονται από πελάτες.

Κάθε εργασία ορίζεται ως εξής:

 • Ένας περιγραφικός τίτλος και μια μακρύτερη περιγραφή εργασίας
 • Προσφέρεται ωριαία τιμή ή σταθερή τιμή
 • Διάρκεια
 • Επίπεδο εμπειρίας
 • Απαιτήσεις τοποθεσίας, εάν υπάρχουν

Το Upwork προσφέρει πολλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις σχετικές εργασίες, όπως τη σύνθετη λειτουργία αναζήτησης και τα φίλτρα.

Αλλά ουσιαστικά, κάθε φορά που θέλετε να συνεργαστείτε με έναν νέο πελάτη στο Upwork, πρέπει να καταβάλλετε λίγο χρόνο και προσπάθεια για να δείξετε γιατί είστε κατάλληλοι. Μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματικότητα με ένα βασικό πρότυπο θέσης εργασίας, αλλά πρέπει ακόμα να καταβάλλετε προσπάθεια για να το προσαρμόσετε στην προοπτική. Ρεαλιστικά, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που αναζητούν δουλειές, πρέπει πραγματικά να φέρετε το παιχνίδι A για να ξεχωρίσετε.

Αναπόφευκτα, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου που ξοδεύετε για την προώθηση έργων Upwork δεν θα οδηγήσει ποτέ σε χρήματα, επειδή θα υπάρχει κάποιος που ταιριάζει καλύτερα – ή απλώς πρόθυμος να το κάνει φθηνότερο.

Έτσι, η προώθηση του Upwork γίνεται πολύ σπατάλη προσπάθεια που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα.

Έτσι, αν αυτό δεν ήταν ήδη αρκετά ενοχλητικό, αυτό δεν είναι το μόνο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσετε στο Upwork.

Υπάρχει "Συνδέει".

Πώς κερδίζει χρήματα η Upwork; Προμήθειες εργασίας για πελάτες και ελεύθερους επαγγελματίες

Συνδέσεις Upwork είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες νομίσματος για την υποβολή προτάσεων σε πελάτες στο Upwork. Το καθένα κοστίζει 0,15 $ και χρειάζεστε μία έως έξι συνδέσεις για να προωθήσετε μια εργασία (η οποία υπολογίζεται με βάση τον προϋπολογισμό του έργου).

Ναί, πρέπει να πληρώσετε Upwork για να προωθήσετε θέσεις εργασίας στην αγορά τους που μπορεί να μην έχετε ποτέ.

Αν και προσφέρουν ένα "δωρεάν πρόγραμμα", ενθαρρύνεστε να το χρησιμοποιήσετε Freelancer Plus προγραμματίστε 14,99 $ / μήνα για να λάβετε 10,50 $ / μήνα πιστώσεις Connects αξίας συν άλλες ασαφείς "οφέλη". Τα πρακτορεία πρέπει επίσης να πληρώνουν για Connected και τέλη επεξεργασίας πληρωμών που σχετίζονται με την πληρωμή freelancers.

Εκτός από το κόστος που σχετίζεται με το Connects, οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι επίσης χρεωμένα τέλη με βάση τα χρήματα που χρεώνουν σε έναν πελάτη:

χρεώσεις υπηρεσίας

Το Upwork χρεώνει επίσης 0,99 $ ανά τραπεζική ανάληψη στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν πιθανές εισερχόμενες χρεώσεις σε τράπεζες όπου στέλνονται χρήματα.

Συνοψίζοντας, η Upwork κερδίζει χρήματα και στα δύο άκρα – από τον ελεύθερο επαγγελματία και τον πελάτη – καθώς και κάθε φορά που μεταφέρονται χρήματα.

Αλλά δεν είναι μόνοι από αυτή την άποψη.

Πώς κερδίζει χρήματα η Fiverr; Fiverr χρεώσεις για πελάτες και ελεύθερους επαγγελματίες

Η εκμάθηση πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr σημαίνει να καταλάβετε ότι το Fiverr θα βγάζει επίσης καλά χρήματα από τις υπηρεσίες σας.

Όπως η Upwork, η Fiverr χρεώνει επίσης τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα πρακτορεία να χρησιμοποιούν την αγορά τους, καθώς και όποτε μετακινείτε χρήματα.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτό συνεπάγεται κατ ‘αποκοπή ποσοστό 20% για κάθε έργο. Αυτό είναι συγκρίσιμο με το Upwork, αν και, στο Fiverr, δεν υπάρχει κίνητρο να συνεχίσετε να εργάζεστε με έναν πελάτη για να μειώσετε αυτό το τέλος κατά τη διάρκεια της σχέσης σας.

Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι ότι η Fiverr παίρνει επίσης έκπτωση 20% για τυχόν επιπλέον χρήματα που κάνετε στην παραγγελία, εάν ένας πελάτης σας συμβουλεύσει.

Ένα τέλος επεξεργασίας πληρωμών σύμφωνα με το βιομηχανικό πρότυπο 3% θα μπορούσε να έχει νόημα, αλλά η τρέχουσα κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη. Η Fiverr χρεώνει επίσης 1 $ κάθε φορά που θέλετε να μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω άμεσης κατάθεσης. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο Paypal δωρεάν, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα τέλη επεξεργασίας του Paypal, οπότε δεν είναι πραγματικά καλύτερη κατάσταση.

Από την πλευρά του πελάτη, η Fiverr χρεώνει ένα κόστος υπηρεσίας για παραγγελία: 2 $ για παραγγελίες έως 40 $ και 5% για αγορές άνω των 40 $.

Παρόλο που σίγουρα μπορεί να βλάψει να ξέρετε ότι εγκαταλείπετε αυτόματα το 20% της πώλησης με έναν νέο πελάτη στο Fiverr ή το Upwork, μπορεί να ελαφρύνει λίγο τον πόνο για να καταλάβετε ότι αυτές οι χρεώσεις αφαιρούνται από το φόρο.

Είναι τα μικρά πράγματα.

Ενώ και οι δύο πλατφόρμες κερδίζουν χρήματα σε κάθε πιθανή πτυχή της συναλλαγής, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πιο λογικό να ξοδεύετε το χρόνο και την ενέργειά σας στο Fiverr λόγω του τρόπου με τον οποίο δημιουργούνται οι Gigs.

�� Δεν έχετε καταλάβει ακόμα τη λογιστική σας; Διαβάστε αυτήν τη σύγκριση του καλύτερου λογιστικού λογισμικού για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Γιατί η Fiverr πρέπει να είναι η ανεξάρτητη αγορά επιλογής σας

Ακούστε, καμία αγορά freelancer δεν είναι τέλεια.

Δεν θα πρότεινα να χτίσετε την ανεξάρτητη επιχείρησή σας εντελώς στην ενοικιαζόμενη γη που είναι μια αγορά όπως η Fiverr.

Ο απώτερος στόχος σας θα πρέπει να είναι να δημιουργήσετε μια επωνυμία (διαβάστε πώς εδώ) που προσελκύει πελάτες στις υπηρεσίες σας από διάφορες πηγές. Με αυτόν τον τρόπο, εάν κάποια από αυτές τις εισόδους καταρρεύσει – όπως εάν μια ανεξάρτητη αγορά αποφασίσει να κλείσει τον λογαριασμό σας – δεν είστε εντελώς βλαβεροί όταν πρόκειται να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Αλλά όλα αυτά, το Fiverr μπορεί να είναι μια εξαιρετική πλευρική κίνηση ή συμπλήρωμα στο ανεξάρτητο επιχειρηματικό σας εισόδημα. Η αγορά του Fiverr διαθέτει μια ενσωματωμένη βάση χρηστών που διοχετεύει την κυκλοφορία στις συναυλίες σας: απλώς πρέπει να μετατρέψετε αυτήν την επισκεψιμότητα με μια εξαιρετική προσφορά που υποστηρίζεται από μια σταθερή φήμη στην πλατφόρμα.

Ακόμα κι αν δεν έχετε την τεχνική σχέση πελάτη, το Fiverr μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια τακτική πελατεία με συναρπαστικές επιχειρήσεις για να συνεργαστείτε και με καλούς συνεργάτες πρακτορείων.

Και έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το Fiverr ως κάτι περισσότερο από έναν πωλητή – υπάρχει πολύ ταλέντο που μπορεί να θέλετε να αξιοποιήσετε στην πλατφόρμα για βοήθεια με τη δική σας επιχείρηση.

Σε σχετική σημείωση, Fiverr Studios προσφέρει έναν άλλο τρόπο συνεργασίας με συναδέλφους freelancers σε πολύπλευρα έργα.

Αυτό που πραγματικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Fiverr τα τελευταία χρόνια είναι ότι μου επέτρεψε να δοκιμάσω διάφορες προσφορές υπηρεσιών και τα διάφορα συστατικά που τα συνθέτουν.

Με βάση τις ερωτήσεις που λαμβάνω και τα πακέτα που παραγγέλνουν οι άνθρωποι, μαθαίνω περισσότερα για το τι πραγματικά θέλουν οι άνθρωποι. Αυτό βοηθά στην υποστήριξη του τρόπου δομής των προσφορών μου – ακόμη και εκτός της πλατφόρμας.

Η Fiverr έχει προχωρήσει πολύ από την αρχική της κυκλοφορία ως πλατφόρμα που ανάγκασε τους ελεύθερους επαγγελματίες να προσφέρουν υπηρεσίες ξεκινώντας από $ 5.

Παρόλο που σίγουρα θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τις σχετικές προσφορές στην αγορά κατά τη δόμηση των συναυλιών σας, έχετε πλήρη ελευθερία να ορίσετε τη δική σας τιμή (με ορισμένους μικρούς περιορισμούς για την αποστολή προσαρμοσμένων προσφορών, ανάλογα με το επίπεδο πωλητή σας).

Όλα αυτά, η εκμάθηση πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr είναι ένα μακρύ παιχνίδι.

Υπάρχει μια μεγάλη απόσταση μεταξύ του επιπέδου από το οποίο θα ξεκινήσετε ως νέος πωλητής και του επιπέδου που πρέπει να είστε για να κάνετε τα $ 2-3k / μήνα που τραβάω.

Κατανόηση των επιπέδων πωλητή Fiverr & πώς να ανεβείτε

Το έχω ξαναπεί και θα το πω ξανά:

Δεν κερδίζεις αξιοπρεπή χρήματα στο Fiverr. Μπορεί να μην συμβεί καν στον πρώτο χρόνο σας στην πλατφόρμα.

Εάν ο στόχος σας είναι να γίνετε κορυφαίος πωλητής, πρέπει να επιλέξετε από την ομάδα της Fiverr, η οποία θα απαιτήσει πολλή συνέπεια για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού συμβεί αυτό.

Το να βρεις πώς να βγάλεις λεφτά από το Fiverr είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, η οποία θα γίνει πιο εμφανής μετά από λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση ως πωλητή και άλλες σκέψεις για τη διατήρηση των πελατών στην πλατφόρμα.

Ας αναλύσουμε τι σημαίνει πωλήστε στο Fiverr σε κάθε επίπεδο:

Πωλητής Fiverr

Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά σε λογαριασμό Fiverr, αυτό θα είναι το επίπεδό σας.

Οι γενικές συμβουλές του Fiverr είναι να "Δουλέψτε σκληρά και παίξτε δίκαιο", που δεν είναι κακή γενίκευση – αν και είναι πιο λογικό μόλις δείτε τις απαιτήσεις για να ανεβείτε για να γίνετε Πωλητής επιπέδου 1.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr: ξεκινήστε ως πωλητής

Πωλητής επιπέδου 1 Fiverr

Η αύξηση των επιπέδων είναι επωφελής επειδή θα λάβετε μεγαλύτερη προβολή στην αναζήτηση, καθώς και την καταλληλότητα για εμφάνιση σε προωθητικές λίστες – όπως αυτό που συνέβη σε μένα όταν ξεκίνησε το Fiverr Pro.

Η ισοπέδωση ξεκλειδώνει επίσης πρόσθετες επιλογές προσαρμογής γύρω από τις συναυλίες σας.

Τουλάχιστον, δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για να γίνετε Πωλητής επιπέδου 1 έως ότου ο λογαριασμός σας Fiverr έχει ενεργοποιηθεί τουλάχιστον 60 ημέρες. Πρέπει επίσης να συμπληρώσετε τουλάχιστον 10 ξεχωριστές παραγγελίες και κερδίστε ένα συλλογικό 400 $.

Σε αυτό το σημείο αρχίζουν να γίνονται σχετικές διάφορες μετρήσεις: αξιολογήσεις με αστέρια, ποσοστό απόκρισης, ποσοστό ολοκλήρωσης παραγγελιών και έγκαιρη παράδοση.

Θα ανακαλύψουμε περισσότερα όσα πρέπει να κατανοήσετε σχετικά με αυτές τις μετρήσεις, αφού περάσουμε τα υπόλοιπα επίπεδα.

επίπεδο 1

Πωλητής επιπέδου δύο Fiverr

Εκτός από το να γίνετε κορυφαίος πωλητής, ο πωλητής επιπέδου δύο είναι το υψηλότερο επίπεδο Fiverr που μπορείτε να πετύχετε μόνοι σας, σημειώνοντας αυτόματα τα πλαίσια που σχετίζονται με κάθε απαίτηση.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να είστε ενεργοί στο Fiverr για 120 ημέρες, εντελώς 50 παραγγελίες, και κερδίστε τουλάχιστον 2.000 $ συνεχώς.

Ενα από "οφέλη" Το να γίνετε πωλητής επιπέδου δύο είναι η βελτιωμένη πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών Fiverr – αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα ανακούφιση. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι η Fiverr συνήθως θα συνεργαστεί με έναν αδίστακτο αγοραστή έναντι ενός σωστού πωλητή στις περισσότερες περιπτώσεις.

επίπεδο 2

Πωλητής με κορυφαία βαθμολογία Fiverr

Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο πωλητή Fiverr και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Εκτός από το να γίνετε Fiverr Pro, η διαδικασία για να ανεβείτε ως κορυφαίος πωλητής δεν είναι αυτόματη. Θα πρέπει να εγκριθείτε με μη αυτόματο τρόπο και εκτός από τις τρέχουσες μετρήσεις σας, το Fiverr θα λάβει υπόψη την προηγούμενη απόδοση.

Συγκεκριμένα, για να προκριθείτε ως Πωλητής με κορυφαία βαθμολογία, θα πρέπει να είστε ενεργοί στο Fiverr 180 ημέρες, πλήρης 100 παραγγελίες, και κερδίστε τουλάχιστον 20.000 $ (εκτός από τη διατήρηση καλών μετρήσεων γενικότερα).

Για να το θέσω σε προοπτική για κάποιον που μόλις ξεκινά, δεν νομίζω ότι έκανα συνολικά 20.000 $ στο Fiverr μέχρι το 2018 ή 3+ χρόνια μετά την αρχική εγγραφή. Τούτου λεχθέντος, δεν χρησιμοποίησα ποτέ το Fiverr ως την κύρια πηγή μου για την εύρεση νέας επιχείρησης.

Αυτά είναι τα κέρδη μου από τη Fiverr από 1/5/20, για τέσσερα χρόνια μετά την αρχική εγγραφή στην πλατφόρμα:

Πώς να κερδίσω χρήματα στο Fiverr: τα κέρδη μου

Επίσης αξιοσημείωτο – για όλα τα άλλα επίπεδα, χρειάζονται 14 ημέρες για την εκκαθάριση χρημάτων που κερδίζονται από αποδεκτές παραδόσεις. Ως πωλητής με κορυφαία βαθμολογία, θα πρέπει να περιμένετε μόνο 7 ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

κορυφαίος πωλητής

Fiverr Pro Πωλητής

Παραδόξως απουσιάζει από τη σελίδα του Fiverr που περιγράφει λεπτομερώς τα επίπεδα πωλητή Fiverr Pro, μια εξειδικευμένη αγορά ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν ελεγχθεί προσωπικά από την ομάδα του Fiverr.

Με πολλούς τρόπους, το Fiverr Pro είναι μια οριζόντια κίνηση από το να είναι ένας κορυφαίος πωλητής. Και οι δύο διακρίσεις συμβάλλουν στην αιτιολόγηση υψηλότερων τιμών και θα κατευθύνουν υψηλότερη ποσότητα αγοραστών προς τις συναυλίες σας.

Η Fiverr Pros μπορεί να χρεώσει premium τιμές επειδή εγγυώνται υψηλό επίπεδο ποιότητας με παραδοτέα – κάτι που είναι δυσκολότερο για την αστυνομία στην ευρύτερη αγορά του Fiverr. Ο Fiverr ισχυρίζεται ότι μόνο 1% των αιτούντων το κάνουν μέσω της διαδικασίας ελέγχου τους.

Ο Διευθυντής PR Fiverr Holly Steffy προσθέτει αυτές τις πρόσθετες λεπτομέρειες, "Οι επαγγελματίες πωλητές ελέγχονται με το χέρι με βάση την εμπειρία τους, όχι μόνο στο Fiverr, αλλά και εκτός σύνδεσης, ακόμη και σε άλλες πλατφόρμες".

Ρίξτε μια ματιά στο Fiverr Pro’s σχετικά με τη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ξεχωρίζει τους πωλητές Pro.

Πότε αίτηση για Fiverr Pro, θα σας ζητηθεί να μοιραστείτε κοινωνικά προφίλ, επαγγελματική εμπειρία (συμπεριλαμβανομένου ενός χαρτοφυλακίου εάν έχετε) και εκπαιδευτικής εμπειρίας. Φροντίστε να αναφέρετε τις σημαντικές νίκες, τα βραβεία και τα μεγάλα ονόματα με τους οποίους έχετε συνεργαστεί για να βοηθήσετε το προσωπικό της Fiverr να καταλάβει γιατί είστε πιο ξεκάθαροι και να προωθήσετε την αίτησή σας.

Εάν θέλετε να εξεταστείτε για το Fiverr Pro, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι θα εγκριθείτε για μια στενή κατηγορία Gig κάθε φορά.

Για παράδειγμα, αυτήν τη στιγμή, είμαι εγκεκριμένος για Pro Gigs που σχετίζονται με τη συγγραφή άρθρων και τη διαχείριση κοινωνικών μέσων. Στην ευρύτερη αγορά Fiverr, δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το ποιες συναυλίες μπορείτε να προσφέρετε σε μια ποικιλία κατηγοριών.

Εκτός από το φράγμα που δημιουργήθηκε από δοκιμές δεξιοτήτων, ενδεχομένως.

Καθώς έγινε επαγγελματίας πωλητής, προσθέτει ο Fiverr PR Manager Holly Steffy,

"Οι δοκιμές δεξιοτήτων δεν αποτελούν εμπόδιο για την είσοδο προκειμένου να δημιουργηθεί προγραμματισμός και τεχνολογική συναυλία στο Fiverr. Τούτου λεχθέντος, για να γίνετε επαγγελματίας πωλητής, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να μοιραστείτε για να επιλέξετε.

Οι εσωτερικοί φορείς της Fiverr αναζητούν τουλάχιστον 3-5 δείγματα εργασίας.

Για συγκεκριμένους ιστότοπους, θέλουν να δουν προσαρμογή, ανταπόκριση σε κινητά και ενσωματώσεις. Εκτός από τον έλεγχο του χαρτοφυλακίου εργασίας τους, οι ενδιαφερόμενοι εξετάζουν επίσης τα βιογραφικά των ατόμων, τα προφίλ LinkedIn, τους προσωπικούς ιστότοπους και πολλά άλλα για να επαληθεύσουν το επίπεδο εμπειρίας".

Fiverr Studios

Το Fiverr Studios σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με άλλους πωλητές της Fiverr για να παραδώσετε ένα έργο με πολλές πτυχές. Για παράδειγμα, εάν είχατε ένα Fiverr Studios Gig για σχεδιασμό ιστοσελίδων, μπορεί να έχετε έναν πωλητή που ενεργεί ως σχεδιαστής, έναν άλλο πωλητή που κάνει αναπτυξιακές εργασίες, καθώς και άλλους πωλητές που βοηθούν στη δημιουργία κειμένων και το SEO.

Αυτό δεν είναι τεχνικά επίπεδο πωλητή Fiverr, αλλά είναι μια διάκριση των ειδών, με ένα σύνολο κανόνων που διαφέρει ελαφρώς από τη μέση συναυλία σας.

fiverr στούντιο

Το άτομο που ορίζεται ως "Επικεφαλής στούντιο" ενεργεί ως διαχειριστής του έργου και ως ενιαίο σημείο επαφής για τον πελάτη:

στούντιο2

Πρέπει να πω ότι το Fiverr Studios με ενοχλεί, αλλά πιθανότατα θα ήμουν άβολα να διακινδυνεύσω τις μετρήσεις μου για την καθυστερημένη παράδοση κάποιου άλλου.

Ρώτησα το Fiverr PR, "Ποιες είναι οι συμβουλές σας για αποτελεσματική χρήση των Studios; Ως πωλητής, θα ανησυχούσα ότι κάποιος άλλος θα μείωνε τις μετρήσεις μου".

Αυτή ήταν η απάντησή τους:

"Το Fiverr Studios είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ελεύθερους επαγγελματίες να συνεργάζονται και να επεκτείνουν το skillet τους Είναι επίσης μια ευκαιρία για να επεκτείνουν το πελατολόγιό τους δουλεύοντας σε πιο περίπλοκα έργα.

Προτού ένας πωλητής πρέπει να καθορίσει εάν θα ήθελε να συμμετάσχει σε ένα στούντιο, είναι σημαντικό για αυτούς να αφιερώσουν χρόνο για να ελέγξουν τα άλλα μέλη του Studios και να βεβαιωθούν ότι όλοι είναι ευθυγραμμισμένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, προσδοκίες για το χρονοδιάγραμμα για κάθε μέρος του έργου, και τα λοιπά.

Πολλοί πωλητές Fiverr έχουν ήδη υπάρχουσες σχέσεις με άλλους πωλητές από προηγούμενα έργα ή παραπομπές, κάτι που είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε αυτές τις συνομιλίες".

Δυστυχώς, αυτό δεν απάντησε πλήρως στην ερώτησή μου σχετικά με το πώς η συνεργασία με άλλους πωλητές μπορεί να επηρεάσει τις μετρήσεις σας.

Αλλά αυτό Σελίδα FAQ Studios κάνει:

Όπως και αυτό:

Από τώρα, η λειτουργία εξακολουθεί να βρίσκεται σε έκδοση Beta και δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους πωλητές.

Λοιπόν, πώς εφαρμόζετε; Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η Fiverr δεν δέχεται αιτήσεις, αλλά εντοπίζει και πλησιάζει πωλητές που πιστεύουν ότι θα τα πήγαιναν καλά:

Σε κάθε περίπτωση, η βελτίωση και η διατήρηση καλών μετρήσεων είναι μια σημαντική πτυχή της ανάπτυξης σε αυτήν την αγορά.

Αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο μου…

Η σημασία των μετρήσεων για την αύξηση του Fiverr

Η διερεύνηση των διαφόρων απαιτήσεων για να ανεβείτε ως πωλητής Fiverr παρέχει βασικό πλαίσιο για το επίπεδο εξυπηρέτησης που αναμένεται να παρέχετε στους πελάτες σε αυτήν την πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, για να διατηρήσετε το επίπεδό σας (χωρίς υποβάθμιση) ή να μεταβείτε στο επόμενο, η Fiverr αναμένει από εσάς να διατηρήσετε:

 • Ελάχιστη μέση βαθμολογία 4,7 αστέρων
 • Ποσοστό απόκρισης 90% σε διάστημα 60 ημερών
 • Ποσοστό ολοκλήρωσης παραγγελίας 90% για 60 ημέρες
 • 90% έγκαιρη παράδοση σε διάστημα 60 ημερών
 • Χωρίς προειδοποιήσεις πάνω από 30 ημέρες

Αυτό είναι ευκολότερο να λεχθεί παρά να γίνει. Ειδικά επειδή ορισμένες πτυχές αυτών των μετρήσεων είναι εντελώς εκτός ελέγχου σας.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα:

Τις προάλλες, κάποιος αγόρασε μία από τις συναυλίες μου και το ακύρωσε αμέσως. Δεν είχα επικοινωνήσει με αυτόν τον πελάτη πριν ή μετά την υποβολή αυτής της παραγγελίας.

Ρώτησα αν θα επηρεαστεί το ποσοστό ολοκλήρωσης της παραγγελίας μου και αυτό έπρεπε να πει η Fiverr Support:

Διασκεδαστικό, σωστά?

Το γεγονός ότι το Fiverr δεν μπορεί να αλλάξει χειροκίνητα τις πτυχές του αλγορίθμου επιπέδου πωλητή σε καταστάσεις όπως αυτό αρκεί για να κάνει το αίμα σας να βράσει.

Όμως – όλα αυτά είναι να πούμε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα, ειδικά όταν χτίζετε την ανεξάρτητη επιχείρησή σας σε μισθωμένη γη. Επομένως, καλύτερα να συμβιβαστείτε με αυτό τώρα εάν δεν θέλετε το Fiverr να σας οδηγήσει τρελό.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την αποφυγή κακών μετρήσεων γενικά:

 • Λαμβάνετε αυτόματα κριτική 1 αστεριού, εάν αργά να παραδώσετε και κάποιος ακυρώσει την παραγγελία. Επομένως, βασικά, αποφύγετε την καθυστερημένη παράδοση με κάθε κόστος, καθώς αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τη μέτρηση έγκαιρης παράδοσης. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επιλέξετε επεκτείνει την παραγγελία με έγκριση από τον αγοραστή σας.
 • Η υπέρβαση των προσδοκιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εγγυηθείτε κριτικές 5 αστέρων, που είναι μια σημαντική μέτρηση για την αύξηση ή τη διατήρηση ενός επιπέδου πωλητή. Για το περιεχόμενό μου που γράφει το Gig, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπερβαίνω λίγο τον αριθμό των λέξεων. Για το GX audit μου, αυτό μπορεί να σημαίνει μαγνητοσκόπηση λίγων επιπλέον λεπτών σε μια εγγραφή οθόνης. Και η υπερβολική παράδοση δεν χρειάζεται να θυσιάζει τα κέρδη – οι ευτυχείς πελάτες του Fiverr είναι καλοί χρήστες.
 • Κρατησε τα δικα σου ποσοστό απόκρισης στο πράσινο απαντώντας σε όλα τα νέα μηνύματα εντός 24 ωρών. Ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε μια καλή απάντηση, απαντήστε το συντομότερο δυνατόν για να ορίσετε προσδοκίες για το πότε θα επιστρέψετε σε κάποιον. Θα συνιστούσα να ορίσετε μια υπενθύμιση ημερολογίου για να το κάνετε αυτό την ίδια ώρα κάθε μέρα, ώστε να μην πέσετε κατά λάθος.
 • Αν και ο χρόνος απόκρισης δεν είναι μια μέτρηση που επηρεάζει τα επίπεδά σας, μπορεί να είναι ένας παράγοντας όταν οι άνθρωποι συζητούν μεταξύ της συνεργασίας με εσάς και ενός άλλου πωλητή. Μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας στον αλγόριθμο αναζήτησης του Fiverr για τη σύσταση Gigs σε αγοραστές. Περισσότερες εικασίες σχετικά με τους παράγοντες κατάταξης του Fiverr μπορείτε να βρείτε στην ενότητα αυτού του άρθρου με τίτλο, "Πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος αναζήτησης Fiverr?".
 • Χρήση Εκτός γραφείου λειτουργία για παύση νέων παραγγελιών και ακόμη και εισερχόμενων μηνυμάτων εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Εάν είστε σοβαροί για να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα από το Fiverr, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι καλύτερο να χάσετε τις παραγγελίες σας από το να θέσετε σε κίνδυνο τις μετρήσεις σας εάν είστε διαφορετικά απασχολημένοι για να συνεχίσετε.

Σχετικά με το πώς θα μοιάζει το μέλλον των μετρήσεων?

Λέει ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων Fiverr Holly Steffy, "Η ολοκλήρωση της παραγγελίας, οι αξιολογήσεις με αστέρια και η έγκαιρη παράδοση ήταν πάντα μεταξύ των κορυφαίων μετρήσεων". Προσθέτει, "Καθώς η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί, ψάχνουμε πάντα ποιες μετρήσεις είναι οι πιο σημαντικές για την κοινότητα των αγοραστών μας και αντικατοπτρίζουμε αυτό στο πώς μετράμε έναν πωλητή με την επιτυχία του".

Που παρέχει το τέλειο τμήμα στην επόμενη ενότητα:

Στο Fiverr, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο

Τώρα που καταλαβαίνετε τις διαφορές μεταξύ κάθε επιπέδου Fiverr και πώς να ανεβαίνετε από το ένα στο άλλο, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μια σκληρή αλήθεια που έρχεται μαζί με την εκμάθηση πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr:

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ακόμα και όταν είναι εντελώς λάθος.

Αυτό είναι πραγματικά το βασικό μου παράπονο με τον Fiverr. Από τη φύση μου που ολοκλήρωσα τόσες πολλές παραγγελίες και είμαι στην πλατφόρμα για τόσα χρόνια, ήμουν υποχρεωμένος να ασχοληθώ με μερικά κακά αυγά, στατιστικά μιλώντας.

Ανεξάρτητα από την περίπτωση, στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν ένας αγοραστής αποφασίσει ότι δεν του αρέσει η εργασία σας, θα λάβει επιστροφή χρημάτων και θα βγει από τα κέρδη σας.

Δεν έχει σημασία τι "απόδειξη" μοιράζεστε με την Υποστήριξη πελατών – υπήρξαν μόνο μερικές καταστάσεις όπου έχω βγει στην κορυφή με διαφωνίες που αφορούν αγοραστές που είχαν μακρά ιστορία κακοποίησης ελεύθερων επαγγελματιών στο Fiverr.

Γι ‘αυτό σας προειδοποιώ τώρα Εάν επενδύσετε το χρόνο σας στο Fiverr, θα υπάρξουν κάποιες απογοητευτικές καταστάσεις μπροστά σας. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι καταστάσεις έχουν γίνει λιγότερες και μακρύτερες από τώρα που είμαι τόσο επαγγελματίας όσο και κορυφαίος πωλητής.

Ακολουθεί ένα καλό παράδειγμα του απογοητευτικού χάσματος μεταξύ του τρόπου με τον οποίο η Fiverr αντιμετωπίζει τους αγοραστές σε σύγκριση με τους πωλητές:

Σε αυτήν την περίπτωση, η Fiverr επιλέγει τον αγοραστή έναντι του πωλητή με δύο τρόπους:

 • Επειδή οι αγοραστές έχουν παρατεταμένη περίοδο ελέγχου, οι παραγγελίες που ολοκληρώθηκαν εγκαίρως θα καταβληθούν στον πωλητή τρεις έως επτά ημέρες αργότερα από το αναμενόμενο, εάν ο πωλητής αποφασίσει να πάρει αυτόν τον επιπλέον χρόνο (για μια χρονική περίοδο που συνήθως σχετίζεται με βαριά έξοδα).
 • Ο πωλητής δεν έχει επιπλέον εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρώσει μια παραγγελία κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθιστώντας την αίσθηση ότι ο χρόνος τους αξίζει λιγότερο από τον αγοραστή (εκτιμούμε επίσης ότι έχουμε το χρόνο και το χώρο για να απολαύσετε τις διακοπές με τους φίλους και τις οικογένειές μας).

Σε γενικές γραμμές, όσο φθηνότερες είναι οι τιμές σας στο Fiverr, τόσο χειρότερη είναι η κατηγορία αγοραστών που θα αντιμετωπίζετε. Και αυτό ισχύει εξίσου έξω από το Fiverr: οι φθηνότεροι πελάτες είναι συνήθως αυτοί που περιμένουν τα περισσότερα από εσάς, ενώ είναι οι πιο δύσκολοι να εργαστούν με.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ξεκινήσετε με φτηνές τιμές, θα είναι δύσκολο να αυξήσετε αργότερα τις τιμές με τους πελάτες με τους οποίους έχετε ήδη συνεργαστεί. Έτσι, ιδανικά, ξεκινήστε με βιώσιμη τιμολόγηση και προσαρμόστε ό, τι είναι απαραίτητο όταν αποκτήσετε νέα εμπειρία και γνώση.

Το πραγματικό κλειδί για τον περιορισμό των φοβερών αλληλεπιδράσεων πελατών στο Fiverr είναι να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τη φύση του παραδοτέου που παρέχετε σε κάθε πακέτο Gig. Πρέπει επίσης να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια κατά τη συλλογή πληροφοριών από τον πελάτη με το σύνολο των ερωτήσεων (γνωστές ως απαιτήσεις Gig) που ενεργοποιούνται με κάθε νέα παραγγελία.

Τέλος, ορίστε ένα όριο για τις αναθεωρήσεις (ακόμη και το μηδέν είναι καλό), έτσι ώστε εσείς και ο πελάτης να βρίσκεστε στην ίδια σελίδα σχετικά με το τι περιλαμβάνεται.

Η τυπική προσφορά μου για υπηρεσίες γραφής περιεχομένου – συμπεριλαμβανομένων όσων κάνω εκτός του Fiverr – περιλαμβάνει δύο αναθεωρήσεις. Αυτό με βοήθησε να λαμβάνω καλές κριτικές, να κερδίζω εξαιρετικές συμβουλές και να διατηρώ πιστούς πελάτες.

Αλλά αν θέλετε να μάθετε με επιτυχία πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr, κάντε ό, τι μπορείτε για να δώσετε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν την πρώτη φορά, διαφορετικά, οι αναθεωρήσεις μπορεί να απαιτούν τόσο πολύ χρόνο που οι συναυλίες σας δεν είναι πλέον κερδοφόρες.

Πουλήστε τον εαυτό σας με το προφίλ σας στο Fiverr

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοινοποιήσετε την εμπειρία και την εμπειρία σας στο προφίλ σας στο Fiverr.

Πρώτα απ ‘όλα, το Fiverr έχει μια ενότητα όπου μπορείτε να παραθέσετε λίστα "αξιοσημείωτος" πελάτες. Εάν έχετε συνεργαστεί με κάποια μεγάλα ονόματα ή αν έχετε ένα συγκεκριμένο κλάδο και έχετε μεγάλη εμπειρία με άλλους στον κλάδο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την ενότητα για να δείξετε την εμπειρία σας.

Η Fiverr προσφέρει επίσης Δοκιμές δεξιοτήτων μπορείτε να πάρετε για να δείξετε βασική επάρκεια σε μεγάλες κατηγορίες υπηρεσιών. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω πάρει ποτέ και έχω ανέβει ακόμα στις τάξεις, αν και αυτό το χαρακτηριστικό είναι νέο. Υποθέτω ότι οι δοκιμές δεξιοτήτων είναι πιθανώς οι πιο σημαντικές για συγκεκριμένες τεχνικές συναυλίες (ή για να δείξω γλωσσική επάρκεια).

δοκιμές δεξιοτήτων

Ίσως οι πιο περίεργες ενότητες που μπορείτε να συμπληρώσετε στο προφίλ σας είναι "Επαγγελματική παρουσία" και "Κοινωνική παρουσία".

Και οι δύο σάς προσκαλούν να μοιραστείτε συνδέσμους ιστότοπων και κοινωνικών μέσων, αλλά κανένα από τα στοιχεία εισόδου δεν γίνεται κλικ στο προφίλ σας, γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί είναι καθόλου εκεί.

Ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων Fiverr Holly Steffy βοήθησε στην εκκαθάριση των πραγμάτων, "Η συμπερίληψη κοινωνικών συνδέσμων στο προφίλ του πωλητή είναι ένας εξαιρετικός δείκτης εμπιστοσύνης στην κοινότητα αγορών ότι είναι πραγματικό άτομο πίσω από τον λογαριασμό του Fiverr".

Εκτός από τον στόχο της κοινοποίησης πλήρων λεπτομερειών σε ενότητες σχετικά με τις σχετικές δεξιότητες, την εκπαιδευτική εμπειρία και τις πιστοποιήσεις, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρέχετε ένα είδος ανελκυστήρα στην περιγραφή του προφίλ σας.

Φροντίστε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις:

 • Τι κάνεις?
 • Ποιος εξυπηρετείτε?
 • Αυτό που σε κάνει διαφορετικό από τον ανταγωνισμό σου?

Ενημερωθείτε σχετικά με τις λεπτομέρειες. Μοιραστείτε πόσο καιρό έχετε εργαστεί στη βιομηχανία σας και τι σας κάνει να σας ενθουσιάζει να κάνετε τη δουλειά σας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε λίγο την προσωπικότητά σας.

Βάλτε βασικά – δώστε στους ανθρώπους κάτι να συζητήσουν μαζί σας όταν σας στέλνουν μηνύματα.

Ο Holly Steffy μοιράστηκε επίσης αυτές τις πρόσθετες συμβουλές:

"Για έναν πωλητή Fiverr, το προφίλ τους είναι πώς παρουσιάζονται στην παγκόσμια κοινότητα της Fiverr. Είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, το υπόβαθρο, τα ταλέντα και την εμπειρία τους σε πιθανούς πελάτες. Η περιγραφή βιογραφικού θα πρέπει να μιλήσει άμεσα με ποιος είναι ο πωλητής και τη μοναδική εμπειρία του. Οι πωλητές θα πρέπει επίσης να αναλάβουν να συμπληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα διαθέσιμα πεδία."

Δεδομένου ότι είναι εύκολο να κολλήσετε στο κεφάλι σας, θα συνιστούσα να ζητήσετε από κάποιον (ή μερικά άτομα) να ελέγξει το προφίλ σας στο Fiverr για να δει εάν έχετε χάσει κάτι σημαντικό ή αν υπάρχουν προφανείς ερωτήσεις που δεν έχετε απαντήσει.

Αλλά γενικά, όταν πρόκειται να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε – ακόμα κι αν το προφίλ και οι συναυλίες σας δεν είναι 100% τέλεια. Μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιστοποιείτε αυτά τα στοιχεία με την πάροδο του χρόνου.

Οι κριτικές πέντε αστέρων μπορούν να κάνουν ή να καταστρέψουν την επιτυχία σας στο Fiverr

Θα παρατηρήσετε ότι για να προχωρήσετε προς τα εμπρός και να διατηρήσετε υψηλότερα επίπεδα πωλητή, θα πρέπει να διατηρήσετε μια μέση βαθμολογία 4,7 αστέρων για 60 ημέρες.

Αυτό είναι ευκολότερο να λεχθεί παρά να γίνει. Αν και οι περισσότεροι σύγχρονοι πελάτες της Fiverr δεν είναι φθηνοί, είναι σίγουρα κρίσιμοι.

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Fiverr ζητά από τους αγοραστές να μοιραστούν σχόλια σχετικά με τις ίδιες μετρήσεις που μετρούν σε σχέση με τον λογαριασμό σας:

Ως αποτέλεσμα, οι αγοραστές θα εξετάσουν πολύ περισσότερα από το τελικό παραδοτέο όταν αφήνουν μια βαθμολογία με αστέρια. Θα λάβουν υπόψη ολόκληρη την εμπειρία παραγγελίας, επομένως είναι προς το συμφέρον σας να επικοινωνείτε υπερβολικά και να παραδίδετε υπερβολικά.

Και η υπερβολική παράδοση δεν χρειάζεται να σημαίνει επιπλέον εργασία: μπορεί να σημαίνει παράδοση παραγγελίας νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Οι χρήστες το ανέφεραν συγκεκριμένα στις κριτικές μου:

"Στην ώρα" είναι μια άλλη κοινή φράση που έρχεται σε συνδυασμό με τις κριτικές πέντε αστέρων μου:

… Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί πωλητές Fiverr με τους οποίους οι αγοραστές συνεργάζονται με τους οποίους δεν παραδίδονται εγκαίρως.

Και όταν πηγαίνω πάνω και πέρα ​​με ένα αίτημα αναθεώρησης, συνήθως λαμβάνω μια υπέροχη κριτική (συν μια συμβουλή):

Κατά την παράδοση μιας παραγγελίας, προσκαλέστε τους αγοραστές να ζητήσουν αλλαγές ή να υποβάλουν ερωτήσεις – όχι επειδή θέλετε επιπλέον εργασία, αλλά επειδή δεν θέλετε να ξεπεράσετε τις αρνητικές επιπτώσεις των κακών κριτικών.

Στο τέλος της ημέρας, θαυμάσιες κριτικές από πελάτες που είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με εσάς, θα κερδίσετε την πώληση όταν οι αγοραστές συγκρίνουν δύο παρόμοιους πωλητές.

Ρώτησα τον Fiverr PR Manager Holly Steffy εάν ​​υπήρχε κάποιος λόγος να νιώθεις υποχρεωμένος να απαντήσω στην κριτική ενός πωλητή και είπε:

"Αυτό δείχνει την εκτίμηση στον αγοραστή, αλλά δείχνει επίσης τους πιθανούς αγοραστές ότι ο πωλητής συνεργάζεται με τους πελάτες του. Εάν ένας πωλητής λάβει μια κριτική που δεν είναι ευνοϊκή, τους επιτρέπει επίσης την ευκαιρία να απαντήσουν με την πλευρά της ιστορίας με σεβασμό".

Που έχει νόημα – τόσο για καλές όσο και για κακές καταστάσεις.

Ήμουν περίεργος να μάθω περισσότερα για τις λέξεις που εμφανίζονται πιο συχνά σε συνδυασμό με τις δικές μου κριτικές (συμπεριλαμβανομένων των αγοραστών που είναι πιθανότερο να τις αφήσουν).

Ακολουθεί ένα σύννεφο λέξεων που βασίζεται στους τελευταίους 12 μήνες των κριτικών μου στο Fiverr:

Είμαι σίγουρος ότι αναρωτιέστε – τι θα συμβεί αν θέλετε να απομακρύνετε τις σχέσεις πελατών από το Fiverr?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση απαιτεί πρώτα να κάνετε ένα βήμα πίσω. Συγκεκριμένα, επειδή η Fiverr κάνει περικοπή κάθε πώλησης, έχουν έννομο συμφέρον να διατηρήσουν τις σχέσεις των πελατών σας στην πλατφόρμα τους.

Στην πραγματικότητα, ενδιαφέρονται τόσο πολύ να σας εκπαιδεύσουν για να είστε πιστοί που προσφέρουν συναλλαγές χωρίς προμήθεια για οποιονδήποτε από τους δικούς σας πελάτες που μεταφέρετε στην πλατφόρμα τους.

Επειδή η Fiverr θέλει να κατέχει αυτές τις σχέσεις πελατών, θα λάβετε μια προειδοποίηση – έως την αναστολή λογαριασμού – εάν επιχειρήσετε να μετακινήσετε επικοινωνίες που ξεκίνησαν στο Fiverr από την πλατφόρμα Fiverr.

Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, όταν οι πελάτες έρχονται σε επαφή ζητώντας δείγματα χαρτοφυλακίου, η Fiverr δεν θα με τιμωρήσει εάν στείλω συνδέσμους στον ιστότοπό μου χαρτοφυλακίου (αν και δεν μπορώ να μοιραστώ συνδέσμους με δυνατότητα κλικ στις δικές μου ιδιοκτησίες σε οποιεσδήποτε πτυχές του προφίλ μου στο Fiverr ).

�� Παρεμπιπτόντως, εάν δεν διαθέτετε ακόμα ιστότοπο χαρτοφυλακίου, σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν εαυτό σας χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις πλατφόρμες.

Μερικές φορές, οι πελάτες ρωτούν αν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια τηλεφωνική κλήση πριν από την παραγγελία και πρέπει να πω όχι. Τεχνικά, το Fiverr προσφέρει μερικά λειτουργικότητα βιντεοκλήσης αλλά δεν με ενδιαφέρει πραγματικά να το χρησιμοποιήσω. Αν πρέπει να ξοδέψω πολύ χρόνο στη σχέση πριν από μια παραγγελία, χάνει το σκοπό του Fiverr για μένα (και σταματά να δικαιολογεί τη μείωση του 20%).

�� Διαβάστε επίσης: συγκρίνεται το καλύτερο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού για την επιχείρησή σας

Όλα αυτά είναι βασικά να πούμε ότι δεν πρέπει να κάνετε προφανείς προσπάθειες να απομακρύνετε μια σχέση πελάτη από το Fiverr, γιατί πιθανότατα απαγορεύστε τον λογαριασμό σας.

Πώς να διατηρήσετε τους πελάτες Fiverr ευχαριστημένοι: συμβουλές για συνεργασία με πελάτες Fiverr

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να συνεργαστείτε με έναν συγκεκριμένο πελάτη σε άλλη παραγγελία, θα θέλατε να ακολουθήσετε μερικές βέλτιστες πρακτικές για να διατηρήσετε (ή να βελτιώσετε) το τρέχον επίπεδο πωλητή Fiverr.

Αυτό μπορεί να ξεκινήσει με μια αλλαγή νοοτροπίας.

Εάν θέλετε πραγματικά να καταλάβετε πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr, πρέπει να ξεπεράσετε τη διαδικασία σκέψης ότι είναι ένα μέρος για φθηνούς πελάτες. Δεν είναι όλοι, ούτε καν οι περισσότεροι χρήστες με τους οποίους συνεργάζομαι, είναι φθηνοί πελάτες – ειδικά εκείνοι που αγοράζουν παραγγελίες Pro.

Κατά μέσο όρο, λαμβάνω συμβουλές για παραγγελίες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, έως και 40 $ πάνω από το ποσό που έχει ήδη πληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που το PayPal προσφέρει μια δυνατότητα ανατροπής, δεν θα προσθέσω ποτέ μια επιλογή συμβουλών στα κανονικά τιμολόγιά μου εκτός του Fiverr. Απλώς δεν είναι κατάλληλο. Αλλά είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι είναι μια επιλογή σε αυτήν την πλατφόρμα που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν θέλουν, αλλά δεν πρέπει να αισθάνονται πιεσμένοι να.

Πραγματικά, οι συμβουλές είναι μια ανταμοιβή για το ότι πηγαίνετε πάνω και πέρα.

Αρχίζετε να παρατηρείτε το δικό μου "υποπρόγραμμα και υπερπροσφορά" θέμα?

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να κάνετε δουλειά πριν από μια παραγγελία. Στην ιδανική περίπτωση, έχετε ένα είδος βασικού πακέτου Gig που μπορείτε να προτείνετε για αυτούς που αγοράζουν, ακόμα κι αν δεν είναι ακριβές για τη βοήθεια που θέλει κάποιος.

Εάν πιέζουν για μια απάντηση σε μια περίπλοκη ερώτηση, μπορείτε να τους κατευθύνετε εκεί και να πείτε ότι είστε ευτυχείς να περάσετε το χρόνο σας απαντώντας στις ερωτήσεις τους εάν θέλουν να αγοράσουν αυτό το Gig.

Μου SEO Gig, συγκεκριμένα το βασικό πακέτο, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού που προτείνω σε πελάτες που μου ζητούν να διερευνήσω ερωτήσεις SEO που έχουν.

Ένας άλλος τρόπος για να περιορίσετε το χρόνο που ξοδεύετε με μια προοπτική πριν γίνουν πελάτες είναι να χρησιμοποιήσετε πρότυπα γρήγορης απόκρισης.

Μερικά από τα πρότυπα παρακολούθησής μου περιλαμβάνουν:

 • Μια γενική πρόσκληση για υποβολή ερωτήσεων
 • Γλώσσα για την επικοινωνία συγκεκριμένων χαρακτηριστικών γύρω από συγκεκριμένες συναυλίες
 • Σύντομοι σύνδεσμοι σε δείγματα ολοκληρωμένης εργασίας στο Google Drive

Σε σχετική σημείωση, Γνωρίστε τις λεπτομέρειες τιμολόγησης από την κορυφή (ή με ένα εύκολα αναφέρσιμο έγγραφο) επειδή οι άνθρωποι, αναπόφευκτα, θα αγνοήσουν τι λέει στο Gig σας και θα σας ζητήσουν λεπτομέρειες μέσω άμεσου μηνύματος.

Δεδομένου ότι το ποσοστό απάντησής σας είναι μια σημαντική μέτρηση, θα θέλατε να γνωρίζετε την τιμολόγησή σας αρκετά καλά για να παραγγείλετε παραγγελίες ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή σας και απαντάτε στο τηλέφωνό σας.

Η γνώση της τιμολόγησής σας είναι επίσης σημαντική επειδή οι άνθρωποι θα ζητήσουν προσαρμοσμένα σενάρια και θέλετε να μπορείτε να τα προσαρμόσετε – ειδικά επειδή Τα προσαρμοσμένα πακέτα συνήθως σημαίνουν υψηλότερα σημεία τιμών.

Τούτου λεχθέντος, εάν κάποιος ζητά μια προσαρμοσμένη παραγγελία που ταιριάζει περισσότερο ή λιγότερο με το εύρος ενός από τα υπάρχοντα πακέτα σας, μην διστάσετε να τον καθοδηγήσετε για να παραγγείλετε με αυτόν τον τρόπο.

Ακολουθεί μια άλλη σημαντική συμβουλή καθαρισμού:

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία διακοπών όποτε έχετε λόγο να πιστεύετε ότι δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε νέες παραγγελίες, ειδικά αν έχετε συναυλίες με επιλογές εναλλαγής μιας ημέρας.

Δεν θέλετε να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα απογοητεύσετε κάποιον που χρειάζεται κάτι αύριο και, στη συνέχεια, οι μετρήσεις σας υποφέρουν ως αποτέλεσμα της μη ικανοποίησης της παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημασία των μετρήσεων των χρηστών και τον τρόπο διατήρησής τους, μεταβείτε στην ενότητα αυτού του άρθρου με τίτλο "Η σημασία των μετρήσεων για την αύξηση του Fiverr".

Ρώτησα τη Διευθύντρια PR Holly Steffy για τις συμβουλές του Fiverr για βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας πελατών και εδώ είπε:

 • Είναι σημαντικό για τους ελεύθερους επαγγελματίες της Fiverr να εξασκούν τη διαφάνεια και να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στον αγοραστή σχετικά με το τι μπορεί να παραδώσει, το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα και να παρέχει ποιες ημερομηνίες θα φτάσει στον πελάτη και κατανομή της συνολικής τιμής.
 • Η τακτική επικοινωνία μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή σε όλη τη διαδικασία είναι βασική. Οι πωλητές πρέπει να παρέχουν τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του έργου.
 • Οι αγοραστές δεν είναι οι ειδικοί στο θέμα, οι πωλητές είναι! Επομένως, οι πωλητές θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι κατανέμουν τη γλώσσα σε απλούς όρους, ώστε να είναι εύκολο να κατανοήσει ο αγοραστής.
 • Οι πωλητές πρέπει πάντα να είναι προληπτικοί και να μην αφήνουν ποτέ έναν πελάτη να αναρωτιέται πού βρίσκεται με την παραγγελία του. Κάθε μήνυμα πρέπει να είναι μια παρότρυνση για δράση. "Θα σας στείλω μια προσαρμοσμένη προσφορά; Πως ακουγεται αυτο? Τι πιστεύετε για το XYZ?"

Αυτές είναι όλες οι σταθερές συμβουλές από την εμπειρία μου. Ειδικά το τελευταίο – θα είναι δύσκολο να μετατρέψετε τα άτομα που σας στέλνουν μηνύματα σε αγοραστές χωρίς ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

Μια τελευταία συμβουλή για την αντιμετώπιση πελατών:

Ορισμένοι αγοραστές είναι ενοχλητικοί και θα συνεχίσουν να ζητούν τροποποιήσεις μετά την παράδοση μιας παραγγελίας, ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι αυτό που θέλουν, έως ότου παραδώσετε και τους αφήσετε να την ακυρώσουν – επιστρέφοντας τα χρήματά τους από τον λογαριασμό σας.

Λυπάμαι που είμαι αυτός που σας το σπάει, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο απλά παραδίδοντας. Ακόμα κι αν σταθείτε απόλυτα στο έργο που δημιουργήσατε.

Πιστέψτε με όταν λέω ότι δεν αξίζει τον αγώνα, ειδικά για μια μικρή τιμή παραγγελίας. Σε αυτό το σημείο, η Fiverr ενδιαφέρεται περισσότερο για τον πελάτη από ό, τι νοιάζεται για εσάς – και πιθανότατα πάντα θα το ενδιαφέρουν.

Πώς η Fiverr μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εμπειρία πωλητή

Εάν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, το γνωρίζετε γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος με την εμπειρία μου ως πωλητή στο Fiverr. Αλλά γνωρίζετε επίσης ότι έχω μερικά κόκαλα για να διαλέξω.

Παρόλο που η Fiverr έχει κάνει πολλές βελτιώσεις από τις πρώτες μέρες των Gigs που έπρεπε να ξεκινούν από $ 5, πρέπει ακόμη να κάνουν κάποια δουλειά για να δημιουργήσουν μια ιδανική εμπειρία πωλητή.

Εδώ είναι οι προτάσεις μου:

 • Μην πάρετε ένα ποσοστό συμβουλών. Εάν υπερβάλλω για έναν πελάτη, θα πρέπει να κρατήσω τα επιπλέον χρήματα που βγάζω. Αυτή η υπέρμετρη παράδοση βοηθά επίσης στη δημιουργία ενός πιστού πελάτη Fiverr που αγοράζει περισσότερες συναυλίες από άλλους πωλητές – αυτό είναι αρκετά πλεονέκτημα για τη Fiverr επιπλέον των τελών υπηρεσιών που έχουν ήδη συλλέξει από εμένα και τον πελάτη.
 • Μετρήστε τον χρόνο παράδοσης σε εργάσιμες ημέρες. Λαμβάνω συχνά παραγγελίες με προθεσμία τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις από αυτό εκτός από τη ρύθμιση υπενθυμίσεων και, στη συνέχεια, να ρυθμίσετε χειροκίνητα το εκτός γραφείου σας κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών πλαισίων (οι παραγγελίες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν για αυτές τις προθεσμίες προτού ρυθμίσετε το εκτός γραφείου, ωστόσο). Δεν νομίζω ότι είμαι μόνος που θέλω να διατηρήσω μια αξιοπρεπή ισορροπία εργασίας / ζωής – όχι αυθαίρετα να αναγκάζομαι να εργάζομαι τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.
 • Αποκτήστε δημόσια την πλευρά του αγοραστή, αλλά αποζημιώστε τον πωλητή εάν είναι τεχνικά σωστά. Κοιτάξτε, δεν με νοιάζει τι πρέπει να πείτε σε έναν αγοραστή που επικοινωνεί με την Υποστήριξη πελατών για να τον κάνει να σταματήσει να παραπονιέται. Αλλά μην με βάζεις για να κάνεις κάποιον χαρούμενο που έχει τεχνικά λάθος για το παράπονό του. Εάν λάβετε το 20% κάθε παραγγελίας που πουλάω, πρέπει να υπάρχει αρκετό buffer για να ληφθεί υπόψη το περιστασιακό σενάριο κακών πελατών – ειδικά για πωλητές που έχουν πληρώσει τα τέλη τους και έχουν αρχαιότητα στην πλατφόρμα.
 • Μη αυτόματη αξιολόγηση για κάθε επίπεδο πωλητή. Έχω επισημάνει ορισμένα προβλήματα με τον αλγόριθμο επιπέδων πωλητών της Fiverr σε αυτό το άρθρο για τα οποία δεν μπορεί πάντα να ληφθεί υπόψη μια αυτοματοποιημένη διαδικασία. Πιστεύω ότι οι πωλητές θα πρέπει τουλάχιστον να έχουν την επιλογή να ζητήσουν μη αυτόματο έλεγχο όταν ισχύει, προσφέροντας τα δικά τους αποδεικτικά στοιχεία για το γιατί το επίπεδό τους δεν πρέπει να υποβαθμιστεί.
 • Μην δημιουργείτε αυτόματα κριτικές ενός αστεριού για καθυστερημένες παραγγελίες που ακυρώνονται. Με κάθε τρόπο, δώστε στον αγοραστή την επιλογή να το κάνει (μέχρι να προτείνει μια κριτική για ένα αστέρι για να πρέπει να αντιμετωπίσει την κακή εμπειρία), αλλά φαίνεται άδικο να εφαρμόσετε αυτήν την αξιολόγηση αυτόματα, με βάση τον αντίκτυπό της στη διατήρηση του επιπέδου σας.
 • Επιδιόρθωση προβλημάτων εφαρμογής για κινητά. Τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις των εισερχομένων μου δεν ταιριάζουν απόλυτα με αυτά που βλέπω στον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές μου λείπουν σημαντικές επικοινωνίες αν δουλεύω έξω από την τσέπη μου εκείνη την ημέρα. Ως αποτέλεσμα, οι μετρήσεις επηρεάζονται αρνητικά για κανέναν άλλο λόγο εκτός από προβλήματα τεχνολογίας.

Χρησιμοποιώντας το Fiverr ως αγοραστή για την ανάθεση επιχειρηματικών εργασιών

Εκτός από τη χρήση του Fiverr ως πωλητή, συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε ως αγοραστή.

Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην ενημέρωση της εμπειρίας που παρέχετε στους δικούς σας πελάτες. Ίσως είναι καλή ιδέα να αγοράσετε συναυλίες που είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρετε, να κατανοήσετε καλύτερα τον ανταγωνισμό όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εμπορεύονται το Gig τους, πώς μοιάζουν τα παραδοτέα τους και πώς επικοινωνούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αλλά θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Fiverr για να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις εργασίες που δεν θέλετε ούτε να αντιμετωπίσετε ούτε να έχετε την εμπειρία να εκτελέσετε καλά.

Προσωπικά, Έχω χρησιμοποιήσει το Fiverr για βασικές ανάγκες γραφικού σχεδιασμού, βοήθεια με συγκεκριμένες επιδιορθώσεις WordPress που δεν θέλω να αντιμετωπίσω και βοήθεια για τη ρύθμιση του Mailchimp.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο που έχετε συγκεντρώσει από την ολοκλήρωση των συναυλιών για να πληρώσετε για άλλες συναυλίες χωρίς κόστος υπηρεσίας.

Τελικές σκέψεις για το πώς να κερδίζετε $ 2-3k κάθε μήνα με μια φασαρία Fiverr

Εάν είστε σοβαροί για να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα στο Fiverr, αυτή η λίστα ελέγχου, που αντικατοπτρίζει τη δική μου προσέγγιση, θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις βάσεις σας και να σας προετοιμάσει για επιτυχία:

 • Εγγραφείτε ως πωλητής Fiverr
 • Σκεφτείτε το Gigs που θέλετε να δημιουργήσετε
 • Δημιουργήστε ένα συναρπαστικό προφίλ Fiverr
 • Ερευνήστε πώς ο διαγωνισμός δημιουργεί τις συναυλίες τους
 • Κάντε μια πρώτη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός Gig και, στη συνέχεια, ζητήστε από κάποιον στον κλάδο σας να το ελέγξει και να επισημάνει οτιδήποτε δεν είναι σαφές ή συναρπαστικό
 • Βελτιώστε την αρχική σας προσπάθεια για να δημιουργήσετε ένα Gig με αντιπροσωπευτικές εικόνες, έναν σαφή τίτλο, μια περιγραφή πλούσια σε λέξεις-κλειδιά, σχετικές ετικέτες αναζήτησης και χρήσιμες ερωτήσεις
 • Ορίστε απαιτήσεις Gig που στοχεύουν στη λήψη όλων των σχετικών πληροφοριών από τον αγοραστή για τον περιορισμό της ανάγκης για αναθεωρήσεις
 • Αναγνωρίστε κάθε εισερχόμενη παραγγελία, αν θέλετε να διατηρήσετε τις μετρήσεις σας υψηλές
 • Αφιερώστε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα για να αντιμετωπίσετε τις επικοινωνίες πελατών και να εργαστείτε σε παραγγελίες Fiverr
 • Χρησιμοποιήστε τα σχόλια των πελατών για να βελτιώσετε τα μηνύματα Gig (συμπεριλαμβανομένων των συχνών ερωτήσεων), τα πρόσθετα Gig και για να ξεκινήσετε νέες συναυλίες
 • Υποχρεώσεις και υπερπροσφορά όποτε είναι δυνατόν

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο βρίσκετε πελάτες, το να κερδίζετε αρκετά χρήματα για να αναπτυχθεί η ανεξάρτητη επιχείρησή σας δεν συμβαίνει εν μία νυκτί. Πιθανότατα δεν θα συμβεί ούτε σε ένα χρόνο. Είναι ένα μακρύ παιχνίδι και ο μόνος τρόπος για να βρεις την επιτυχία είναι να είσαι συνεπής.

Επίσης, δεν βλάπτει εάν υπερβαίνετε συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών για εσάς.

Το Fiverr δεν είναι τόσο διαφορετικό από άλλες ανεξάρτητες πλατφόρμες όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιπροσωπεύσετε τις δεξιότητές σας για να αποκτήσετε πελάτες. Οι μετρήσεις που καθορίζουν το επίπεδο πωλητή παρέχουν χρήσιμες οδηγίες σχετικά με το πώς να είστε καλός επικοινωνιακός πελάτης – ακόμη και εκτός της πλατφόρμας. Διατηρώντας κάθε πελάτη ευτυχισμένο σημαίνει να ανταποκρίνεται εγκαίρως, να ολοκληρώνει όλες τις παραγγελίες που λαμβάνετε και να παραδίδετε εγκαίρως.

Η Fiverr δεν είναι τέλεια – εξακολουθεί να βρίσκει τον εαυτό της και να καθορίζει τον τύπο της εταιρείας που θέλει να είναι. Αλλά νομίζω ότι ο Fiverr έχει σημειώσει τεράστια βήματα μπροστά από τις αρχικές του μέρες, καθώς η πλατφόρμα εκφράζει τη λύπη της για την επιμονή της στο Gigs ξεκινώντας από $ 5.

Σήμερα, νιώθω ότι είναι συνεργάτες της ομάδας μου και για την αμοιβαία επιτυχία μας.

Οι υπάλληλοι της Fiverr, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται για τις αδερφές μάρκες της Fiverr (And.co και Veed.me), αγοράζουν τακτικά τις Gigs πλήρους τιμής μου (συχνά το πακέτο γραφής blog μου $ 400) και είναι ένα όνειρο να συνεργαστώ. Όταν η ομάδα Fiverr χρειάζεται βοήθεια με ένα έργο, ξεκινούν με τη δική τους αγορά και επιβραβεύουν τους πωλητές που επιδεικνύουν επαγγελματισμό και παράγουν υψηλής ποιότητας παραδοτέα.

Όσο περισσότερο παραμείνετε συνεπείς στο Fiverr, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα σας ανοίξουν. Μόλις καταλάβετε το σύστημα, θα είναι πιο εύκολο να πλοηγηθείτε και θα έχετε καλύτερη κατανόηση του πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr.

Αλλά δεν είμαι ο μόνος που δημιούργησε μια επιτυχημένη συναυλία με αυτήν την ανεξάρτητη αγορά. Πείτε μου: πώς έχετε βγάλει καλά χρήματα στο Fiverr; Ή εάν μόλις ξεκινήσετε, ποιες άλλες ερωτήσεις έχετε σχετικά με την πλοήγηση σε αυτήν την πλατφόρμα?

Ήχος στα σχόλια!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

�� Τα καλύτερα θέματα WordPress για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις
�� Ο απόλυτος οδηγός για την έναρξη μιας επιχείρησης σχεδιασμού ιστοσελίδων – από την εύρεση των πρώτων πελατών σας έως τη δημιουργία ονόματος για τον εαυτό σας

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map