Το WordPress χωρίς διακομιστή έχει νόημα; Σύγκριση επιλογών Shifter vs HardyPress – Top “Headless WordPress Hosting”

Το WordPress χωρίς διακομιστή έχει νόημα; Σύγκριση επιλογών Shifter vs HardyPress – Top “Headless WordPress Hosting”

Το WordPress χωρίς διακομιστή έχει νόημα; Σύγκριση επιλογών Shifter vs HardyPress – Top “Headless WordPress Hosting”
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Όταν είδα για πρώτη φορά τους όρους, "headless WordPress φιλοξενία" και "WordPress σε στατικό," Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν σαν να λένε αυτοί οι φτωχοί οικοδεσπότες του Westworld, "δεν μοιάζει με τίποτα για μένα." Παρ ‘όλα αυτά, η ιδέα – επίσης γνωστή ως WordPress χωρίς διακομιστές – είναι πολύ γρήγορη και τώρα έχουμε δύο συναρπαστικές εταιρείες που στοχεύουν να φέρουν το WordPress χωρίς διακομιστές στις μάζες.


Με λίγα λόγια, έπρεπε να ερευνήσω και να φτάσω στο κάτω μέρος αυτού του ολόκληρου κεφαλιού φιλοξενίας WordPress!

Αυτό που ακολουθεί είναι μια ματιά στον κόσμο του WordPress χωρίς διακομιστή: τι είναι, πώς λειτουργεί, γιατί να το ενοχλείτε, ποιος θα πρέπει ενδεχομένως να χρησιμοποιεί ασύρματο φιλοξενία WordPress, ποια λύση να επιλέξετε κατά τη δημιουργία της εγκατάστασής σας.
Έχει νόημα το WordPress χωρίς στατικό χωρίς διακομιστή; Shifter vs HardyPress - συγκρίνονται οι κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας χωρίς κεφαλή WordPress

Πίνακας περιεχομένων:
Τι είναι το WordPress χωρίς διακομιστή; | Γιατί να πάω στατικό WordPress; | Ποιος χρειάζεται στατική φιλοξενία WordPress; | Ποιος πρέπει να αποφύγει το WordPress χωρίς διακομιστή; | Πώς λειτουργεί το WordPress χωρίς διακομιστή | Κορυφαίες στατικές εταιρείες φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση | Τι γίνεται με την παράσταση; | Τι γίνεται αν θέλω να πάω DIY; | Τελική ετυμηγορία

Contents

Τι είναι το WordPress χωρίς διακομιστή?

Η λέξη "χωρίς διακομιστή" ίσως δεν είναι το πιο τυχερό, καθώς χρειάζεστε ακόμα έναν διακομιστή για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας. "Στατικό WordPress" είναι πολύ περισσότερο επί τόπου.

Έτσι, η βασική ιδέα του serverless / headless / WordPress σε στατική είναι αυτή:

Αντί να δημιουργείτε κάθε σελίδα εν κινήσει κάθε φορά που ένας επισκέπτης θέλει να τη δει, μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας WordPress σε στατικό HTML μόνο μία φορά και, στη συνέχεια, να το προβάλλετε σε όλους πολλές φορές.

Κάτι σαν αυτό:

στατικό WordPress

Αυτό σημαίνει ότι το headless WordPress είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει δύο βασικά βήματα:

 1. Μετατρέψτε τον ιστότοπό σας σε στατικό (HTML, JS, CSS).
 2. Σερβίρετε σε άτομα αντί για τον κανονικό ιστότοπο.

Τώρα το δροσερό είναι ότι μπορείτε ακόμα να εργαστείτε με το δικό σας "σπόρος" Ο ιστότοπος του WordPress είναι αρκετά φυσιολογικός. Μπορείτε να προσθέσετε προσθήκες, θέματα, εργασία στον διαχειριστή wp, να αλλάξετε πράγματα, να γράψετε αναρτήσεις κ.λπ. Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν τελειώσετε με όλα αυτά, πρέπει να μετατρέψετε τον ιστότοπο σε στατικό και να τον αναπτύξετε στο υπηρέτης.

Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε ολόκληρη την προσέγγιση:

Γιατί να πάω το WordPress σε στατικό?

�� Υπάρχουν τέσσερις λόγοι για τους οποίους το WordPress χωρίς κεφαλή έχει νόημα:

 • Ασφάλεια. Το στατικό είναι εξαιρετικά ασφαλές. Κινδύνω ακόμη και να πω ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ασφαλές. Οχι Πρόσθετο ασφαλείας WordPress, καμία κατευθυντήρια γραμμή ασφαλείας (πολύπλοκος κωδικός πρόσβασης;) δεν μπορεί να σας δώσει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας όπως και το headless WordPress. Βασικά, δεδομένου ότι είναι όλα στατικά, δεν υπάρχει τίποτα να σπάσει… εκτός από τον πραγματικό υπολογιστή στον οποίο βρίσκονται τα αρχεία.
 • Ταχύτητα. Τα στατικά αρχεία φορτώνουν γρηγορότερα από τα δυναμικά αρχεία. Οι οδηγίες PHP και οι κλήσεις βάσης δεδομένων χρειάζονται απλώς χρόνο για την εκτέλεση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τέτοιο βήμα, τα στατικά φορτώνονται γρηγορότερα.
 • Κόστος (συνήθως). Το στατικό θα πρέπει να είναι φθηνότερο για φιλοξενία, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε υψηλή επισκεψιμότητα. Εξάλλου, απαιτείται λιγότερος χρόνος διακομιστή για την επεξεργασία των αιτημάτων. Το λέω "πρέπει" να είναι φθηνότερο γιατί, στην πράξη, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.
 • Πνευματική ηρεμία. Αυτός είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω, αλλά η ιδέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ενημερώσεις, χάκερ, συντήρηση, διακοπή σεναρίων, κακές προσθήκες κ.λπ. Οι στατικοί ιστότοποι απλά δεν πρέπει να σπάσουν.

Ωστόσο!

�� Υπάρχουν επίσης αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα, και ειδικά αν είστε συνηθισμένοι σε αυτό "Η ζωή του WordPress":

 • Συνεχής ανασύσταση. Πρέπει να επαναφέρετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας κάθε φορά που αλλάζετε οτιδήποτε σε αυτόν.
 • Τα σχόλια δεν λειτουργούν. Εντάξει, είμαι σκληρός. Αυτό που πραγματικά εννοώ είναι ότι τα εγγενή σχόλια του WordPress δεν θα λειτουργούν σε WordPress χωρίς διακομιστή, καθώς και καμία προσθήκη σχολίων δεν θα λειτουργήσει ούτε, καθώς όλοι απαιτούν PHP. Η μόνη λύση σας είναι να μεταβείτε στο Disqus ή να χρησιμοποιήσετε κοινωνικά σχόλια (αυτά λειτουργούν εκτός εξωτερικών πηγών).
 • Οι φόρμες επικοινωνίας δεν λειτουργούν. Το ίδιο πράγμα με τα σχόλια. Εάν θέλετε φόρμες επικοινωνίας, θα πρέπει να ενσωματώσετε από Typeform, Google Forms, Zendesk κ.λπ..
 • Το WooCommerce δεν λειτουργεί. Και πάλι, το WooCommerce είναι μια δυναμική προσθήκη PHP. Επομένως, δεν θα λειτουργήσει. Εναλλακτική λύση? Μεταβείτε στο Shopify και, στη συνέχεια, ενσωματώστε τον στον ιστότοπό σας στο WordPress.
 • Τα φόρουμ δεν λειτουργούν. Ξεχάστε το bbPress. Το Zendesk παρέχει μερικές εναλλακτικές λύσεις.
 • Οι ενότητες μελών δεν λειτουργούν. Εάν χρησιμοποιείτε το BuddyPress ή το WPMember ή κάτι παρόμοιο, και πάλι, αυτά δεν θα λειτουργήσουν. Θα πρέπει να μεταβείτε σε τρίτο μέρος.
 • Η αναζήτηση ιστότοπου δεν λειτουργεί (!) – ναι, η καλή σας αναζήτηση ιστότοπου στο WordPress δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να προσθέσετε μια ενότητα Αναζήτησης Google ως εναλλακτική λύση. Αν και, φυσικά, δεν είναι τέλειο.

Σε γενικές γραμμές, εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόσθετο που κάνει οποιοδήποτε είδος δυναμικού με βάση την είσοδο του επισκέπτη, δεν θα λειτουργεί σε WordPress χωρίς διακομιστή.

Πολύ σημαντικά μειονεκτήματα, αυτό είναι σίγουρο. Επιπλέον, αυτές οι ρυθμίσεις WordPress χωρίς διακομιστή είναι γενικά δύσκολο να διαχειριστούν εάν θέλετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή με επιπλέον προϋπολογισμό (διαβάστε: θέλετε να πληρώσετε μόνο για το χώρο διακομιστή και όχι να εγγραφείτε σε μια λύση WordPress χωρίς διακομιστή, η οποία θα συγκρίνουμε μερικά παρακάτω).

Σε ένα τέτοιο σενάριο DIY (έχουμε επίσης κάποιες επιλογές χωρίς διακομιστές DIY για εσάς στο κάτω μέρος της ανάρτησης), θα βρείτε τον εαυτό σας να λειτουργεί με τη γραμμή εντολών και να επικοινωνείτε απευθείας με τον διακομιστή. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να σας τρομάξει καθόλου, αλλά για πολλούς ανθρώπους, αυτή είναι μια απαγορευμένη περιοχή.

Έτσι, προτού παραθέσουμε μερικές από τις βιώσιμες λύσεις φιλοξενίας WordPress χωρίς κεφαλή στην αγορά, ας απαντήσουμε πρώτα στο κύριο ερώτημα:

Ποιος χρειάζεται στατικό WordPress ούτως ή άλλως?

Έτσι, παρά τα πλεονεκτήματα της ρύθμισης WordPress χωρίς διακομιστή – την ταχύτητα, την ασφάλεια κ.λπ. – δεν είναι το βασικό σημείο του WordPress ότι ο ιστότοπος παραμένει δυναμικός με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο?

Είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες βιώσιμες περιπτώσεις χρήσης όπου το WordPress to static μπορεί να είναι, τολμώ να πω, καλύτερα.

α) Ελεύθεροι επαγγελματίες και πρακτορεία

Αυτό είναι πιθανώς το πιο διαισθητικό σενάριο όπου το στατικό WordPress έχει πολύ νόημα.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας WordPress, ενδέχεται να συναντήσετε πελάτες που δεν ενδιαφέρονται πολύ να ενημερώσουν καθόλου τους ιστότοπούς τους (ή ακόμα και να δημοσιεύσουν περιεχόμενο) αφού τους παραδώσετε τα κλειδιά για τον νέο ιστότοπό τους. Ίσως χρειάζονται έναν απλό ιστότοπο επαγγελματικής κάρτας ή δεν μπορούν να ενοχληθούν να κάνουν κάτι με αυτό λόγω έλλειψης χρόνου ή προσωπικού.

Ταυτόχρονα, δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη και να διακινδυνεύσετε να σπάσει ο ιστότοπος όταν εντοπιστεί μια νέα ευπάθεια ή κάτι τέτοιο.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, η μετατροπή του ιστότοπου σε WordPress χωρίς διακομιστή έχει νόημα:

 • ο ιστότοπος παραμένει συνδεδεμένος,
 • μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλους,
 • είναι φθηνότερο για τρέξιμο και γρήγορο,
 • ο πελάτης δεν παρατηρεί ούτε φροντίζει ότι το πράγμα είναι στατικό.

Λαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του στατικού χωρίς κανένα μειονέκτημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αντιμετωπίζετε βασικά το WordPress ως δικό σας "οικοδόμος ιστότοπων" και όχι ο κινητήρας που λειτουργεί στον ιστότοπο.

β) Ιστότοποι που δεν ενημερώνονται πολύ

Σε γενικές γραμμές, το να έχετε το WordPress σας σε κατάσταση συνεχούς λειτουργίας – όπου ο καθένας μπορεί να συνδεθεί ανά πάσα στιγμή και να κάνει οτιδήποτε – δεν είναι τέλειο.

Εάν ενημερώνετε ήδη τον ιστότοπο πολύ σπάνια, τότε γιατί να μην τον κλειδώσετε εντελώς όταν δεν συμβαίνει τίποτα. Και πάλι, αυτός είναι ένας πολύ ασφαλέστερος και πολύ φθηνότερος τρόπος φιλοξενίας του ιστότοπού σας.

Μιλώντας για την ασφάλεια:

γ) Ιστότοποι όπου η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου απλώς δεν έχετε τη δυνατότητα να παραβιάσετε και να χάσετε τον ιστότοπό σας.

Και αυτό δεν αφορά καν κυβερνητικούς ιστότοπους και ούτω καθεξής (είμαι βέβαιος ότι αυτοί ζουν σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα).

Ωστόσο, για παράδειγμα, ακόμη και το τοπικό σχολείο σας δεν θα ήθελε να παραβιαστεί και να συμπληρωθεί ο ιστότοπός του με ακατάλληλο ή άσεμνο περιεχόμενο. Παρόλο που καταστάσεις όπως αυτές μπορούν να εξηγηθούν μετά, η κακή εντύπωση παραμένει.

δ) Ιστότοποι με πολύπλοκα σχέδια

Στην εποχή του δημιουργού σελίδων, δεν είναι ασυνήθιστο να χειρίζεστε το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού ενός ιστότοπου στο ίδιο το πρόγραμμα δημιουργίας. Όπως και στο εξής, έχετε ένα απλό θέμα πλαισίου και, στη συνέχεια, δημιουργείτε οτιδήποτε άλλο με το αγαπημένο σας πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, καθώς και προσθέστε μερικά δροσερά πρόσθετα στο μείγμα για να κάνετε τον ιστότοπο να φαίνεται εξαιρετικό.

Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι ένας τέτοιος ιστότοπος καταλήγει να είναι λίγο βαρύς, κάτι που θα αντικατοπτρίζεται στην απόδοσή του.

Η μετάβαση του WordPress σε στατική είναι μια γρήγορη επιδιόρθωση που εξακολουθεί να το επιτρέπει να φαίνεται υπέροχο και ταυτόχρονα να έχει εξαιρετική απόδοση.

ε) Ιστότοποι που έχουν τρέξει την πορεία τους

Ορισμένοι τύποι ιστότοπων έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Αυτός μπορεί να είναι ένας ιστότοπος για μια εκδήλωση, ένα έργο που βασίζεται στην κυβέρνηση, ένα αρχείο κ.λπ..

Ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους μπορεί να χρειαστεί να παραμείνουν ενεργοί για νομικούς λόγους ή απλά για να δείξουν στους ανθρώπους τι είχε συμβεί. Η διατήρηση αυτών των ιστότοπων ως ζωντανών εγκαταστάσεων WordPress δημιουργεί μόνο προβλήματα. Πρέπει να τα διατηρήσετε, να επιστρέψετε και να ενημερώσετε τα σενάρια κ.λπ. Είναι επομένως πολύ πιο απλό να μεταβείτε στο WordPress σε στατικό και να το κάνετε για πάντα.

στ) Επιδείξεις ιστότοπων

Για παράδειγμα, εάν είστε προγραμματιστής θεμάτων WordPress και θέλετε να παρουσιάσετε επιδείξεις των θεμάτων σας, γιατί να μην το κάνετε αυτό σε στατικούς ιστότοπους αντί να εκτελέσετε μερικές περίτεχνες ρυθμίσεις του WordPress?

Ένα μπόνους είναι ότι δεν χρειάζεται επίσης να ανησυχείτε ότι τα πράγματα θα χαλάσουν μετά από μια απάτη ενημέρωση του WordPress.

Ποιος πρέπει να αποφύγει τη στατική / χωρίς κεφαλή φιλοξενία WordPress?

Αυτό βασικά βασίζεται σε έναν παράγοντα:

Εάν βρίσκεστε καθημερινά στο wp-admin, αποφύγετε το WordPress χωρίς διακομιστές!

Θα ήταν πάρα πολύ δουλειά σε καθημερινή βάση για να ασχοληθούμε με τη μετατροπή του ιστότοπού σας από το WordPress σε στατικό ξανά και ξανά. Ειδικά επειδή η μετατροπή ενός ιστολογίου κανονικού μεγέθους μπορεί να διαρκέσει από 20-60 λεπτά.

Με άλλα λόγια, εάν είστε blogger, μπορείτε να ξεχάσετε την κεφαλή φιλοξενίας WordPress.

Πώς λειτουργεί το WordPress χωρίς διακομιστή

Υπάρχουν δύο διαδρομές για WordPress χωρίς διακομιστές:

 • διαδρομή (α) είναι απλώς να εγγραφείτε σε μια εταιρεία φιλοξενίας WordPress χωρίς κεφάλι και να τους αφήσετε να κάνουν όλη τη βαριά ανύψωση, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα εργαλείων WordPress αρκετά κανονικά
 • διαδρομή (β) είναι η προσέγγιση DIY; αυτή τη φορά εσείς παίρνετε έναν ιστότοπο WordPress που λειτουργεί, το μετατρέπει σε στατικό και μετά το ανεβάζει κάπου από όπου μπορεί να σερβιριστεί στους επισκέπτες

Ας επικεντρωθούμε στο μονοπάτι (α) εδώ, καθώς είναι πιο προσιτό για όλους. Θα έχουμε κάποιες προτάσεις σχετικά με την προσέγγιση DIY στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Γενικά, όλες οι στατικές λύσεις του WordPress είναι παρόμοιες από την άποψη του χρήστη.

Η εμπειρία σας ξεκινά όταν εγγραφείτε με μια χωρίς κεφαλή πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress και επιλέγετε το σχέδιό σας, το συνηθισμένο.

Μετά από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους ιστότοπους WordPress με ένα μόνο κλικ – επίσης.

Αυτοί οι ιστότοποι είναι πλήρως λειτουργικοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως οποιοσδήποτε άλλος ιστότοπος WordPress. Μπορείτε να συνδεθείτε, να εγκαταστήσετε θέματα, πρόσθετα, να διαμορφώσετε οτιδήποτε, να κάνετε προσαρμοσμένες τροποποιήσεις κώδικα, την παρτίδα.

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ιστότοπος δεν είναι ορατός στο κοινό. Για ό, τι αξίζει, είναι δικό σας προσωπικό περιβάλλον σταδιοποίησης.

Όταν ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας, μπορείτε να τα παρουσιάσετε στο κοινό με μερικά κλικ. Η διαδικασία μετατροπής μπορεί να διαρκέσει λίγο, ανάλογα με το πόσο μεγάλος είναι ο ιστότοπος (20-60 λεπτά, ακόμη και).

Η όλη διαδικασία είναι πολύ προσιτή και απλοποιημένη στο μέγιστο. Βασικα, Δεν απαιτούνται δεξιότητες διαχείρισης διακομιστή.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ των κορυφαίων λύσεων WordPress χωρίς διακομιστές εκεί έξω.

Κορυφαίες στατικές εταιρείες φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση: Shifter vs HardyPress

Ακολουθεί ένας απλοποιημένος πίνακας σύγκρισης:

Shifter vs HardyPress

Αλλάσσων
HardyPress

Τιμή0 $ – 1 ιστότοπος
20 $ – 3 ιστότοποι
40 $ 10 ιστότοποι
90 – 30 ιστότοποι
150 $ – 50 ιστότοποι
5 – 1 ιστότοπος $
25 $ – απεριόριστοι ιστότοποι
από 350 $ – προσαρμοσμένο για επιχειρήσεις
Δωρεάν δοκιμήY – απαιτείται πιστωτική κάρταY – δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
CDNΓΓ
HTTPSΓΓ
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΓΓ
Ενσωματωμένες φόρμες αναζήτησης και επικοινωνίας ιστότοπουΝΓ

Εδώ είναι η σε βάθος σύγκριση. Οι παίκτες που εξετάζουμε εδώ είναι: Shifter vs HardyPress:

Αλλάσσων (www.getshifter.io)

Ο Shifter είναι ο ηγέτης του ασύρματου χώρου φιλοξενίας WordPress κατά τη στιγμή της γραφής. Έχουν περάσει για λίγο και κατάφεραν να παρέχουν λύσεις για μερικά από τα κοινά "WordPress σε στατικό" προβλήματα (όπως σχόλια, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λπ.).

Συνολικά, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κοινότητα του WordPress – χορηγώντας WordCamps – και επίσης εναρμονισμένη με τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών.
Λογότυπο Shifter

Τιμές και χαρακτηριστικά

Το Shifter προσφέρει πέντε βασικές βαθμίδες τιμολόγησης, με βάση τον αριθμό των ιστότοπων που χρειάζεστε και την επισκεψιμότητα που περιμένετε. Συνολικά, αυτοί φαίνεται να ικανοποιούν τον διαφορετικό τύπο χρηστών που μπορεί να ενδιαφέρονται να μετατραπούν σε Shifter.

 • 0 $ – 1 ιστότοπος // Χώρος αποθήκευσης 1 GB // Μηνιαία μεταφορά 1 GB // τα αντίγραφα ασφαλείας απενεργοποιήθηκαν
 • 20 $ – 3 ιστότοποι // Χώρος αποθήκευσης 10 GB // Μηνιαία μεταφορά 1 TB
 • 40 $ 10 ιστότοποι // 500 GB αποθήκευσης // Μηνιαία μεταφορά 5 TB
 • 90 $ 30 ιστότοποι // Αποθήκευση 1 TB // Μηνιαία μεταφορά 10 TB
 • 150 $ – 50 ιστότοποι // Αποθήκευση 1 TB // Μηνιαία μεταφορά 10 TB

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα πράγματα (απαιτείται πιστωτική κάρτα). Και λαμβάνετε έκπτωση όταν πληρώνετε ετησίως.

Αυτή η τιμολόγηση δεν είναι τρελή, αλλά επίσης δεν είναι εξαιρετικά ελκυστική. Εάν εκτελείτε 2-10 ιστότοπους, μπορείτε να βρείτε φθηνότερες τυπικές επιλογές φιλοξενίας εκεί έξω. Φυσικά, δεν καταλαβαίνετε "WordPress σε στατικό" ικανότητα.

Συνολικά, το Shifter προσφέρει μερικά δροσερά χαρακτηριστικά εκτός από ολόκληρο το στατικό πράγμα. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν ενσωματωμένα CDN και HTTPS. Διατίθενται επίσης προσαρμοσμένοι τομείς. Επιπλέον: υπάρχει πύλη με δυνατότητα HTTP / 2, είναι έτοιμη για IPv6, βελτιστοποιημένη προσωρινή μνήμη και λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας ενός έτους.

Πως να το χρησιμοποιήσεις

Το Shifter προσφέρει μια λύση που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Και το εννοώ πραγματικά.

Η διαδικασία εγγραφής είναι… μια διαδικασία εγγραφής. Τίποτα φανταχτερό. Πρότυπα πράγματα.

Μετά από αυτό, έχετε πρόσβαση σε έναν καθαρό πίνακα χρηστών μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε όλη τη δουλειά σας.

ταμπλό shifter

Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο. Αφού δώσετε ένα όνομα στο έργο σας, θα δείτε τον κύριο πίνακα έργου.

πρόγραμμα μετατόπισης

Το φυσικό πρώτο βήμα είναι να κάνετε κλικ "Ξεκινήστε το WordPress" και ξεκινήστε να εργάζεστε στον ιστότοπό σας.

Μετά την προετοιμασία του WordPress (αυτό μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό περίπου), θα μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου.

Είναι δουλειά ως συνήθως εκεί. Ένα τυπικό πλαίσιο wp-admin όπου μπορείτε να κάνετε όλα τα συνηθισμένα πράγματα.

Όταν τελειώσετε με τις αλλαγές σας, μπορείτε να επιστρέψετε στο Shifter και να κάνετε κλικ στο "Παράγω" για να δημιουργήσετε αυτό που ονομάζεται τεχνούργημα – την τελική σας στατική εικόνα του ιστότοπου.

χειροποίητο τεχνούργημα

Αυτό το αντικείμενο μπορεί στη συνέχεια να δημοσιοποιηθεί – να αναπτυχθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο ιστότοπός σας WordPress χωρίς διακομιστή μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Λέει ακόμη και "WordPress" όταν αναζητάτε τη μετα-ετικέτα της γεννήτριας στην πηγή HTML.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Shifter δεν αφαιρεί αυτόματα όλα τα στατικά ασυμβίβαστα πράγματα. Δηλαδή, εάν αφήσετε ενεργοποιημένο το εγγενές σύστημα σχολίων WordPress, το Shifter θα εμφανίσει τις φόρμες σχολίων – απλώς δεν θα λειτουργήσει στην τελική ρύθμιση χωρίς φιλοξενία WordPress.

Όταν τελειώσετε με όλες τις αλλαγές σας, μπορείτε απλά "σταματήστε το WordPress" και κλειδώστε το, αφήνοντάς σας μόνο τη στατική έκδοση που είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Υπέρ και κατά

��

 • Εξαιρετική διεπαφή χρήστη, απίστευτα εύκολο στη χρήση.
 • Μπορείτε να εκτελέσετε πολλές παρουσίες του WordPress και να τις διαχειριστείτε εξίσου αποτελεσματικά.
 • Καλή διαχείριση των στατικών εκδόσεων του ιστότοπου που δημιουργήθηκαν προηγουμένως. Μπορείτε να αναπτύξετε οποιοδήποτε από αυτά.
 • Αυτόματη ανάπτυξη του πιο πρόσφατου αντικειμένου.
 • Ξεκινήστε και σταματήστε τη ζωντανή παρουσία σας στο WordPress όποτε θέλετε.

��

 • Η μετάβαση από το WordPress στο στατικό μπορεί να διαρκέσει λίγη ώρα. Με αρκετό περιεχόμενο, κοιτάζετε ακόμη και μια ώρα.
 • Όχι τόσο τρελό για την τιμή σχετικά με το τι υπάρχει εκεί έξω στο χώρο της τυπικής φιλοξενίας WordPress.
 • Δεν είναι δυνατή η διάθεση του ιστότοπου σε έναν προσαρμοσμένο τομέα στο δωρεάν πρόγραμμα. Μπορείτε να τα προσθέσετε όταν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε από τα πληρωμένα προγράμματα.

HardyPress (www.hardypress.com)

Το HardyPress είναι μια εταιρεία παρόμοια με την Shifter με τον τρόπο που προσεγγίζει την ευκολία χρήσης της ασύρματης φιλοξενίας WordPress, αλλά σας παρέχει επίσης λίγο περισσότερα πράγματα εδώ και εκεί.

Συμμετέχουν επίσης παρόμοια στην κοινότητα του WordPress, κάνοντας εμφανίσεις στο WordCamps και απευθύνοντας το προϊόν τους στον επαγγελματία WordPress.

Είναι ενδιαφέρον, με το HardyPress, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε φόρμες επικοινωνίας και αναζήτηση ιστότοπου στον στατικό σας ιστότοπο WordPress.
Λογότυπο HardyPress

Τιμές και χαρακτηριστικά

Το μοντέλο τιμολόγησης της HardyPress είναι λίγο πιο απλοποιημένο – υπάρχουν τέσσερα επίπεδα που διαφέρουν στην τιμή πολύ πιο σημαντικά από ό, τι με το Shifter:

 • 5 $ – 1 ιστότοπος // Χώρος αποθήκευσης 500 MB // Μηνιαία μεταφορά 50 GB
 • 25 $ – απεριόριστοι ιστότοποι // 3 GB αποθήκευσης // 500 GB μηνιαία μεταφορά
 • 80 $ – απεριόριστοι ιστότοποι // 30 GB αποθήκευσης // Μηνιαία μεταφορά 2 TB
 • από 350 $ – προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για επιχειρήσεις

Υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα), καθώς και έκπτωση εάν πληρώνετε ετησίως.

Το HardyPress προσφέρει μια χούφτα τακτοποιημένες δυνατότητες, όπως πράγματα, το κλείσιμο του WordPress (απενεργοποιήστε τη ζωντανή παρουσία σας στο WordPress όταν τελειώσετε να εργάζεστε), όλα φιλοξενούνται στο Amazon AWS, ενσωματωμένο CDN, HTTPS, HardyPress Site Search (μια μηχανή αναζήτησης για το δικό σας ιστότοπος, δεδομένου ότι η τυπική αναζήτηση WordPress δεν θα λειτουργήσει), ένα έτος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα τη φόρμα επικοινωνίας 7, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ακόμη και μετά το WordPress σε στατική μετατροπή. Δεν είμαι σίγουρος τι είδους απάτη κρύβεται πίσω από αυτό, αλλά είναι ωραίο!

Πως να το χρησιμοποιήσεις

Από αυτό το γράψιμο, δεν μπορείτε απλά να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο HardyPress. Πρέπει να ζητήσετε πρόσβαση μέσω της φόρμας εγγραφής και, στη συνέχεια, να περιμένετε λίγο για να εγκριθεί (χρειάστηκαν 10 λεπτά στην περίπτωσή μου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα).

Μετά από αυτό, η εργασία με την πλατφόρμα είναι αρκετά ξεκάθαρη. Ακριβώς μπροστά, το HardyPress σάς ρωτά αν θέλετε να εισαγάγετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο ή να δημιουργήσετε έναν νέο.

Εισαγωγή HardyPress

Εάν πηγαίνετε με τον κενό ιστότοπο, απλά πρέπει να δώσετε τα νέα στοιχεία σύνδεσης στο WordPress και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.

Μετά από λίγο, θα δείτε τη νέα παρουσία WordPress στο ταμπλό.

Πίνακας ελέγχου HardyPress

Από τώρα και στο εξής, όλα είναι πολύ εύκολο να εργαστούν. Ομοίως με το Shifter, έχετε την τυπική εγκατάσταση ιστότοπου WordPress.

Πρέπει επίσης να το δώσω στην ενσωμάτωση του HardyPress. Καλό πράγμα!

Ενσωμάτωση HardyPress

Μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress, να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές θέλετε και, στη συνέχεια, να τις αναπτύξετε στο κοινό. Όταν τελειώσετε, απλώς κλείστε τον ιστότοπο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πλαίσιο χρήστη φαίνεται να είναι πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά από ό, τι με το Shifter. Λαμβάνετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στον ιστότοπό σας μέσω FTP και PHPMyAdmin, των εφαρμογών που έχετε δημιουργήσει, των αντιγράφων ασφαλείας που διατηρούνται για εσάς, των προσθηκών ενεργών στον ιστότοπό σας στο WordPress (συν εάν είναι συμβατές με το HardyPress), και επίσης ένα γενικό πλαίσιο πληροφοριών που περιλαμβάνει πράγματα όπως τη χρήση της υπηρεσίας σας, την έκδοση PHP, τις ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης και άλλα.

Προσθήκες HardyPress WordPress

Όταν βλέπετε τον στατικό σας ιστότοπο, μοιάζει με την έκδοση του WordPress – όπως θα περίμενε κανείς.

Υπέρ και κατά

��

 • Η ανάπτυξη ιστότοπου φαίνεται να είναι ταχύτερη από ό, τι με το Shifter.
 • Πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά πάνελ χρήστη από ό, τι με το Shifter, αλλά παραμένει επίσης εύκολο στη χρήση.
 • Ξεκινήστε και σταματήστε τη ζωντανή παρουσία σας στο WordPress όποτε θέλετε.
 • Εκτελέστε πολλές ρυθμίσεις WordPress.
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη των αντιγράφων ασφαλείας απευθείας από τον πίνακα χρηστών.
 • Μπορείτε να κάνετε επαναφορά σε οποιαδήποτε δεδομένη ανάπτυξη από το αρχείο.

��

 • Παρόλο που είναι ωραίο να λειτουργεί ακόμη η φόρμα επικοινωνίας 7, δεν μπορείτε να λάβετε περισσότερα από 100 μηνύματα εάν χρησιμοποιείτε το φθηνότερο πακέτο.
 • Ακόμα λίγο ακριβό σε σύγκριση με τα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας WordPress που διατίθενται στην αγορά.

Τι γίνεται με την παράσταση?

Για να κάνω αυτό το τεστ, δημιούργησα τον ίδιο ιστότοπο σε καθεμία από τις πλατφόρμες και μετά τις ανέπτυξα ως στατική. Οι ιστότοποι τρέχουν το ίδιο Θέμα Hestia, μια χούφτα προσθηκών, καθώς και κάποιο περιεχόμενο δοκιμής.

Εδώ είναι οι χρόνοι φόρτωσης:

Απόδοση Shifter vs HardyPress

Αλλάσσων
HardyPress

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε στο1,5 λεπτό1 λεπτό
Ουάσιγκτον0,25 δευτ0,42 δευτ
Φρανκφούρτη0,29 δευτ0,78 δευτ
Σαν Φρανσίσκο0,22 δευτ0,23 δευτ
Σίδνεϊ0,89 δευτ0,48 δευτ

Συνολικά, όλα είναι πολύ καλά! Όπως μπορείτε να δείτε, οι χρόνοι φόρτωσης σχεδόν ξεπερνούν το σημάδι μισού δευτερολέπτου. Αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με το ενσωματωμένο CDN. Βεβαίως, οι ιστότοποι δεν ήταν τόσο πολύπλοκοι από μόνοι τους, αλλά δείχνει ακόμα τι είδους αναβάθμιση απόδοσης μπορείτε να περιμένετε από το headless WordPress hosting.

Τι γίνεται αν θέλω να πάω DIY?

Εάν δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με το WordPress χωρίς διακομιστές μόνοι σας – όπως μέσα, χωρίς ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο όπως ένα από τα παραπάνω – τότε υπάρχουν μερικές βιώσιμες επιλογές για εσάς:

 • Μπορείτε να αποκτήσετε έναν λογαριασμό Google Cloud ή Amazon AWS μόνοι σας και, στη συνέχεια, να μεταβείτε στο WordPress σε στατική χρήση του WP2 Στατικό συνδέω.
 • Χρήση Γκάτσμπι. Είναι ένα πλαίσιο JS που σας βοηθά να δημιουργήσετε ιστότοπους με το React. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το WordPress στατικό. Εδώ είναι φροντιστήριο.
 • Χρήση Bref. Ένα εργαλείο που μετεγκαθιστά έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress σε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο χωρίς διακομιστές, που υποστηρίζεται από AWS Εδώ είναι καλό φροντιστήριο

Κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει ένα διαφορετικό επίπεδο "DIY-ness" οπότε πρέπει να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες και τις δεξιότητές σας.

Η τελική ετυμηγορία για WordPress χωρίς διακομιστές

Συνολικά, ο στατικός χώρος φιλοξενίας του WordPress από μόνος του είναι η πρώτη μου έκπληξη του έτους.

Η μοναδική ιδέα να πάρω έναν πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο WordPress και να τον μετατρέψω σε στατικό HTML ακούγεται μπόνους. Αλλά τώρα, αφού εξετάσω το τι είναι δυνατό από πρώτο χέρι, πρέπει να παραδεχτώ ότι… έχει νόημα.

Δεν είναι πρωτοποριακό, όχι 100% σωστό για κάθε σενάριο, αλλά σίγουρα έχει νόημα για ορισμένα.

Όσο για το Shifter vs HardyPress: είναι καλύτερο από αυτά; ΟΧΙ ακριβως. Και οι δύο λύσεις είναι αρκετά παρόμοιες από την άποψη του χρήστη και έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Υπάρχουν δωρεάν δοκιμαστικές δοκιμές και με τους δύο, οπότε είναι καλύτερο να πειραματιστείτε με ένα από αυτά και να αποφασίσετε βάσει αυτού.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector