Έρευνα WordPress Hosting 2019: Σύμφωνα με 6.500+ ερωτηθέντες, SiteGround Rules, Bluehost Close Behind

Έρευνα WordPress Hosting 2019: Σύμφωνα με 6.500+ ερωτηθέντες, SiteGround Rules, Bluehost Close Behind

Έρευνα WordPress Hosting 2019: Σύμφωνα με 6.500+ ερωτηθέντες, SiteGround Rules, Bluehost Close Behind
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Φοβάμαι ότι είναι ξανά αυτή τη φορά του χρόνου – ώρα να μιλήσω για φιλοξενία WordPress! Αλλά αντί να κάνουμε τη συζήτηση, ας περάσουμε το μικρόφωνο στους αναγνώστες, τους χρήστες και τους πελάτες μας. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα για την ετήσια έρευνα φιλοξενίας WordPress – έκδοση 2019! ✨��


Όπως αποδείχθηκε, αυτό είναι η μεγαλύτερη έρευνα φιλοξενίας WordPress στον Ιστό. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτό τρέχει ήσυχα στο παρασκήνιο, χωρίς καμία διαφήμιση, χωρίς καν να το μοιραστεί στο Twitter.

Θέλαμε να κρατήσουμε τα πράγματα χαμηλά για να αποφύγουμε πιθανές διακοπές ή ανεπιθύμητες καταχωρίσεις. Όχι ότι είχαμε ποτέ. Αυτή η χαμηλής σημασίας προσέγγιση λειτούργησε, τουλάχιστον, ως έχουμε περισσότερες από 6.500 συμμετοχές! ��������

Η έρευνα διεξήχθη ως αναδυόμενο σε αυτό και σε δύο από τους άλλους ιστότοπούς μας. Υπήρχαν μόνο μερικές απλές ερωτήσεις για απάντηση:

 • Ποια εταιρεία φιλοξενίας χρησιμοποιείτε τώρα?
 • Πόσο πιθανό είναι να το συστήσετε?
 • Σε ποια φιλοξενία σκοπεύετε να μεταβείτε?
 • Τι εκτιμάτε περισσότερο για τη φιλοξενία σας?
 • Πόσες τοποθεσίες εκτελείτε με τον κεντρικό υπολογιστή σας?

Θα σας δείξω τα αποτελέσματα μέσα σε ένα λεπτό, αλλά πρώτα ας συζητήσουμε τι διαφέρει αυτή η έκδοση της έρευνας από τις προηγούμενες.

Έρευνα φιλοξενίας WordPress 2019

Εκτός από την ανάλυση που έχουμε για εσάς εδώ, κάνουμε επίσης το ακατέργαστο αρχείο CSV διαθέσιμο για λήψη (εδώ). Μη διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε ως αναφορά όταν κάνετε τη δική σας ανάλυση.

Contents

�� Γιατί αυτή η έρευνα φιλοξενίας WordPress είναι διαφορετική

Έχω ήδη χύσει λίγο τα φασόλια στην εισαγωγή παραπάνω, αλλά εδώ είναι η μεγαλύτερη ιστορία:

Όπως ίσως γνωρίζετε, η φιλοξενία είναι ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε κριτικές και συγκρίσεις για τις περισσότερες από τις δημοφιλείς διαθέσιμες επιλογές εκεί έξω:

 • Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας μεταπωλητών σε σύγκριση
 • Shared vs Managed WordPress Hosting
 • Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία WordPress
 • Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy για ιστότοπους WordPress

Δεύτερον, το εισόδημα θυγατρικών από διάφορες εταιρείες φιλοξενίας προσθέτει ένα μεγάλο κομμάτι των συνολικών εσόδων μας (ωστόσο, δεν είναι πιο σημαντικό από τις θεματικές πωλήσεις – απλά το λέω αυτό για να καταστήσουμε σαφές ότι δεν εξαρτώνται από εταιρείες φιλοξενίας που μας αρέσουν ).

Με απλά λόγια, με τόσο μεγάλο περιεχόμενο στο θέμα της φιλοξενίας σε όλα τα ιστολόγιά μας και τόσοι πολλοί αναγνώστες καταναλώνουν αυτό το περιεχόμενο κάθε μήνα, έχουμε τεράστια ευθύνη για εμάς να διατηρούμε τις προτάσεις μας πραγματικές και να σκεφτόμαστε πρώτα τον χρήστη όποτε σας λέμε να πάρτε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή σε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή.

Αυτό που καταλήγει σε όλα αυτά είναι ότι θέλουμε απλώς να έχουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για τη συνολική ποιότητα των εταιρειών φιλοξενίας WordPress στην αγορά. Παρόλο που κάνουμε πολλές από τις δικές μας δοκιμές, συνειδητοποιούμε ότι το δείγμα δεδομένων μας είναι ακόμα μικρό και δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις συλλογικές απόψεις των αναγνωστών μας. Παρεμπιπτόντως, έχουμε λογαριασμούς με τις περισσότερες από τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας.

Αυτό είναι λοιπόν το σημείο στο οποίο συμμετέχουν αυτές οι έρευνες. Απλώς ρωτώντας μερικές απλές ερωτήσεις, μπορούμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι πραγματικοί άνθρωποι – πραγματικοί χρήστες – για τους κεντρικούς υπολογιστές τους στο WordPress.

Εντάξει, έτσι είναι η ιστορία των ίδιων των ερευνών, αλλά τι συμβαίνει με τη διατήρηση αυτής της έρευνας φιλοξενίας WordPress χαμηλού κλειδιού?

Θέλαμε απλώς να προσεγγίσουμε όσο περισσότερους απλούς χρήστες μπορούσαμε.

Όλοι γνωρίζουμε τι θα προτείνει ο επαγγελματίας WordPress – SiteGround, WP Engine, Kinsta. Είναι οι συνηθισμένοι ύποπτοι ξανά. Αλλά είναι αυτοί οι οικοδεσπότες που χρησιμοποιούν οι απλοί κάτοχοι ιστότοπων; Αυτό θέλαμε να μάθουμε. Ω, και το κάναμε!

Αυτή είναι η αλήθεια για τη φιλοξενία του WordPress και την οποία φιλοξενεί πραγματικά οι χρήστες:

�� Το GoDaddy παίρνει την αγορά

Περιμένατε να είναι άλλος τρόπος?

Όπως πραγματικά, έτσι?

Πράγματι, το GoDaddy είναι ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης σε αυτήν την έκδοση της έρευνας φιλοξενίας WordPress για το 2019. Εδώ είναι οι κορυφαίοι πέντε:

 • GoDaddy – χρησιμοποιείται από 16,19% χρήστες
 • Bluehost – 13,25%
 • HostGator – 9%
 • SiteGround – 6,74%
 • Namecheap – 3,34%

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα κεντρικών υπολογιστών – μόνο οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις.

Το GoDaddy δεν είναι μεγάλο όνομα στο WordPress hosting "φυσαλλίδα". Αλλά μάντεψε τι? Όχι μόνο οι χρήστες του WordPress χρησιμοποιούν το GoDaddy… είναι πραγματικά πολύ χαρούμενοι. Αν και δεν είναι η υψηλότερη βαθμολογία προτάσεων στην έρευνα φιλοξενίας WordPress, το GoDaddy σημείωσε με αξιοσέβαστο 7,43 μέσο όρο στην κλίμακα προτάσεων.

Στο τέλος, υποθέτω ότι δεν πρέπει να εκπλαγούμε πολύ από τη δημοτικότητα του GoDaddy. Ενώ δεν είναι στα περισσότερα "καλύτερη φιλοξενία WordPress" καταλόγους, η εταιρεία έσπασε γρήγορα τις ιδιότητες του WordPress. Είναι επίσης αρκετά ενεργοί στο WordCamps, χορηγώντας συχνά τις εκδηλώσεις ως έναν από τους κορυφαίους χορηγούς.

Είναι ενδιαφέρον ότι η δημοτικότητα των πέντε κορυφαίων οικοδεσποτών στην έρευνά μας αντικατοπτρίζει τη συνολική δημοτικότητα της αγοράς αρκετά καλά. Ακολουθεί μια γρήγορη σύγκριση του Google Trends, η οποία δεν είναι μια τέλεια μέτρηση, ναι, αλλά εξακολουθεί να μας δίνει μια καλή επισκόπηση του πόσο δημοφιλείς αυτές οι εταιρείες συγκρίνονται πραγματικά μεταξύ τους:

τάσεις φιλοξενίας έναντι αυτής της έρευνας φιλοξενίας WordPress

Σωστά, το GoDaddy φαίνεται να λείπει εκεί, επιτρέψτε μου να το διορθώσω για εσάς:

τάσεις φιλοξενίας 2

Σε μια άλλη σημείωση, δεδομένου ότι το HostGator και το Bluehost είναι 5x (ish) μεγαλύτερα από το SiteGround, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι το SiteGround κατάφερε ακόμη να πάρει σχεδόν τόσες καταχωρήσεις.

Ένα άλλο ενδιαφέρον ενδιαφέρον είναι ότι ο διαχειριζόμενος χώρος φιλοξενίας WordPress δεν έχει εκπροσωπηθεί τόσο πολύ σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress.

Στις προηγούμενες έρευνές μας (αυτές που απευθύνονται σε επαγγελματίες χρήστες WordPress), εταιρείες όπως η WP Engine και η Kinsta είχαν το δίκαιο μερίδιο των ψήφων τους. Στη φετινή έρευνα, έλαβαν μόνο 25 και 9 ψήφους, αντίστοιχα. Αυτό δείχνει μόνο πόσο διαφορετικός είναι ο χώρος φιλοξενίας του WordPress όταν μιλάμε σε περιστασιακούς χρήστες έναντι ατόμων που εργάζονται καθημερινά με το WordPress.

�� Δημοφιλείς οικοδεσπότες ανά χώρα

Αυτό είναι το μέρος της έρευνας φιλοξενίας WordPress του 2019 που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Η αγορά των ΗΠΑ είναι κάπως προβλέψιμη όσον αφορά το ποιος θα είναι δημοφιλής. Θέλω να πω, όλες αυτές οι διαφημίσεις Super Bowl πρέπει να αντιπροσωπεύουν κάτι, σωστά, GoDaddy?

Τι γίνεται όμως με τις διεθνείς αγορές; Είναι το GoDaddy εξίσου δημοφιλές, ας πούμε, στην Αυστραλία όπως και στις ΗΠΑ; Ας δούμε.

Από τις 6.500+ απαντήσεις, μόνο περίπου Το 29,13% προέρχεται από τις ΗΠΑ, που κάνει τη μεγάλη πλειοψηφία διεθνή.

Εδώ είναι οι κορυφαίες 10 χώρες και οι πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας τους:

Οι πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας WordPress ανά χώρα

Χώρα
% των καταχωρήσεων στη χώρα
Ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης το 2019
Ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης το 2017
ΗΠΑ16,43%Μπλε ΧοστΠάμε μπαμπά
Ινδία19,94%Πάμε μπαμπάΠάμε μπαμπά
Ηνωμένο Βασίλειο6,69%SiteGroundΠάμε μπαμπά
Νιγηρία12,25%WhoGoHostWhoGoHost
Καναδάς18,18%Μπλε ΧοστΠάμε μπαμπά
Πακιστάν9,18%Πάμε μπαμπάΠάμε μπαμπά
Νότια Αφρική21,88%AfrihostAfrihost
Αυστραλία10,71%Μπλε ΧοστΠάμε μπαμπά

Ή, για μια πιο διαδραστική παρουσίαση (κάντε κλικ στη χώρα):

�� Ποια είναι η κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας WordPress του 2019?

Εντάξει, ας περάσουμε στο κυνήγι, εδώ είναι οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress σύμφωνα με τους 6.500+ ερωτηθέντες της έρευνας:

Φιλοξενία ΕταιρείαVotesRating
000webhost666.71
1&1 ΙΟΝΟΣ1097.47
Μπλε Χοστ5928.07
DreamHost598.25
Πάμε μπαμπά7237.43
HostGator4027.84
Hostinger997.90
Σε κίνηση707.82
iPage537.68
Όνομα1498.19
SiteGround3018.64
WordPress3327.49

* Αυτό είναι μόνο το top 10. Μπορείτε να λάβετε το πλήρες αρχείο δεδομένων στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

Για τον παραπάνω πίνακα, αποφασίσαμε να προβάλλουμε μόνο τις εταιρείες που έλαβαν περισσότερες από 50 συμμετοχές. Αν δεν υπήρχε κατώτατο όριο, εταιρείες όπως η A2 Hosting και η Amazon AWS θα είχαν κατατάξει τη λίστα στην πρώτη 10. Ωστόσο, δεν αισθανόμαστε πολύ αυτοπεποίθηση να τους βάζουμε πάνω από τους άλλους παίκτες που έχουν πάρει πολύ περισσότερες ψήφους.

Εάν είστε "Πρόσωπο WordPress" μάλλον είστε πολύ χαρούμενοι που βλέπετε το SiteGround εκεί στην κορυφή. Αυτό το αποτέλεσμα είναι επίσης πολύ καθησυχαστικό, δεδομένου ότι προτείνουμε το SiteGround στους αναγνώστες μας για λίγο καιρό, οπότε είμαστε χαρούμενοι που αποκτούν μια υπέροχη εμπειρία!

Εκτός από αυτό, οι μεγάλες επωνυμίες όπως η Namecheap και η Bluehost φαίνεται να είναι πολύ καλές στην έρευνα – και οι δύο βρίσκονται στις κορυφαίες πέντε.

Επίσης, στους πέντε πρώτους, μπορείτε να βρείτε και τους τρεις οικοδεσπότες που υποστηρίζονται επίσημα από το WordPress.org – SiteGround, DreamHost και Bluehost.

Φυσικά, η έρευνα φιλοξενίας WordPress δεν αφορούσε μόνο τους μεγάλους παίκτες. Οι ερωτηθέντες ανέφεραν στην πραγματικότητα περισσότερες από 1.500 (!) Διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας.

επίσημοι προτεινόμενοι οικοδεσπότες

�� Οι άνθρωποι είναι γενικά ευχαριστημένοι με τη φιλοξενία τους

ο Η μέση βαθμολογία που δόθηκε από τους ερωτηθέντες ήταν 7,4 / 10. Αυτό σημαίνει ότι οι πέντε πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress έχουν βαθμολογήσει πάνω από το μέσο όρο βαθμολογίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η συνολική βαθμολογία ήταν λίγο υψηλότερη στην έρευνά μας για το 2017 – στο 7,7. Αυτό σημαίνει 0,3 πτώση; Θα σας αφήσω να αποφασίσετε. Δεν θα πήγαινα σε συμπεράσματα πολύ νωρίς, και δυσκολεύομαι επίσης να πιστέψω ότι η φιλοξενία του WordPress έχει μειωθεί συνολικά στην ποιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.

Για μια πιο λεπτομερή ανάλυση, εδώ είναι το ποσοστό των ατόμων που έχουν αξιολογήσει τον οικοδεσπότη τους συγκεκριμένη τιμή:

Πόσο χαρούμενοι άνθρωποι είναι με τη φιλοξενία τους

Εκτίμηση
% χρηστών
1035,93%
911,76%
815,73%
710,56%
66,59%
59,57%
42,72%
32,37%
22,02%
12,74%

�� Οι κύριες διαφορές έναντι των προηγούμενων ερευνών φιλοξενίας WordPress

Έχουμε κάνει δύο είδη ερευνών φιλοξενίας εδώ στο ιστολόγιο.

 • Έρευνες τελικού χρήστη – όπως αυτή που παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα εδώ
 • Έρευνες για προχωρημένους χρήστες – όπου ζητάμε από τους επαγγελματίες του WordPress και τους προγραμματιστές να μοιραστούν ποιοι πιστεύουν ότι είναι οι κορυφαίες εταιρείες WordPress στην αγορά

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτές οι έρευνες αποφέρουν εξαιρετικά διαφορετικά αποτελέσματα. Ενώ οι επαγγελματίες του WordPress ενδιαφέρονται για οικοδεσπότες όπως το WP Engine ή το Kinsta, οι περιστασιακοί χρήστες συνεργάζονται κυρίως με τους GoDaddy και Bluehost (όπως έχουμε δει σε αυτήν την έρευνα). Αλλά ας πάμε λίγο πιο σε βάθος.

Πρώτον, αυτό είναι που έχει αλλάξει από την τελευταία έρευνα φιλοξενίας WordPress τελικού χρήστη, την οποία κάναμε το 2017:

Οι γενικές τάσεις είναι περίπου οι ίδιες. Οι τρεις πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες το 2017 ήταν οι GoDaddy, Bluehost και HostGator και εξακολουθούν να ηγούνται της αγοράς το 2019.

Τούτου λεχθέντος, η HostGator έχει πέσει στη δημοτικότητα 3, ενώ η Bluehost έχει αυξηθεί πολύ για να εξασφαλίσει το Νο.2. Λίγο πιο μακριά, το SiteGround διπλασίασε σχεδόν την εμβέλειά τους. Ας δούμε τι έχει να πει το Google Trends σχετικά με αυτό:

SiteGround εναντίον HostGator

Παραμερίζοντας τη δημοτικότητα, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο έχουν αλλάξει οι συνολικές βαθμολογίες. Αυτά είναι τα δεδομένα:

Τι πιστεύουν οι περιστασιακοί χρήστες για τους κεντρικούς υπολογιστές WordPress:

Φιλοξενία Εταιρεία2019 Βαθμολογία2017 Βαθμολογία Αλλαγή
1&1 ΙΟΝΟΣ7.477.420,05
Μπλε Χοστ8.077.930.14
DreamHost8.258.66-0,41
Πάμε μπαμπά7.437.64-0,21
HostGator7.848.02-0.18
Hostinger7.907.580.32
Σε κίνηση7.828.11-0,29
iPage7.687.75-0,07
Όνομα8.198.040.15
SiteGround8.648.560,08
WordPress7.497.140.35

Οι αλλαγές δεν είναι τεράστιες – η μεγαλύτερη στην πρώτη 10 είναι η DreamHost να χάσει 0,41. Οι πέντε πρώτες κυμαίνονται μόνο οριακά.

Είμαστε στην πραγματικότητα χαρούμενοι που βλέπουμε βαθμολογίες που είναι τόσο παρόμοιες με την έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017. Εάν όχι τίποτα, αυτό είναι τουλάχιστον μερικά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτές οι έρευνες παραμένουν με την πάροδο του χρόνου.

Μια άλλη παρατήρηση που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι η αγορά φιλοξενίας WordPress δεν αλλάζει τόσο γενικά. Οι ηγέτες παραμένουν οι ίδιοι ως επί το πλείστον, και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν αυτοί οι ηγέτες παραμένει η ίδια.

Τώρα για κάτι που μπορεί να θεωρήσετε πολύ πιο ενδιαφέρον, ακολουθούν οι διαφορές έναντι της τελευταίας μας έρευνας για προχωρημένους χρήστες:

Τι πιστεύουν οι επαγγελματίες χρήστες για τους κεντρικούς υπολογιστές WordPress:

Hosting Company2019 Βαθμολογία (τελικοί χρήστες) 2018 Βαθμολογία (επαγγελματίες) Αλλαγή
Μπλε Χοστ8.076.61.47
DreamHost8.258.20,05
Πάμε μπαμπά7.4370,43
HostGator7.847.40,44
Σε κίνηση7.828.4-0,58
SiteGround8.649.2-0,56

Οι εταιρείες μεγάλων ονομάτων φαίνεται να λαμβάνουν καλύτερες βαθμολογίες από τους τελικούς χρήστες, ενώ οι μπουτίκ, οι πιο επικεντρωμένες εταιρείες λαμβάνουν καλύτερες βαθμολογίες από προχωρημένους χρήστες. Υποθέτω ότι δεν αποτελεί έκπληξη εδώ.

☯️ Είναι "WordPress" ένας οικοδεσπότης?

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που ίσως έχετε παρατηρήσει σε έναν από τους παραπάνω πίνακες.

Πολλοί άνθρωποι το είπαν αυτό "WordPress" είναι ο οικοδεσπότης τους.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε εάν αυτό που εννοούν είναι το WordPress.com ή αν συγχέουν τι είναι ένας κεντρικός υπολογιστής.

Έχουμε μερικές ακόμη απαντήσεις όπως αυτή. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

"Ποιος είναι ο οικοδεσπότης σας?"
# απαντήσεων
"WordPress"332
"δεν ξέρω"29
"Θέμα"4
"XAMPP"16
"cPanel"17

Ίσως αυτό που αποδεικνύεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι πόσο σύγχυση είναι ολόκληρη η ιδέα της φιλοξενίας.

Ως επαγγελματίες, πιστεύω ότι δεν μπορούμε καθόλου να παραμελήσουμε το γεγονός ότι το WordPress δεν είναι τόσο απλό από ένα εργαλείο όσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι. Η εκπαίδευση άλλων περιστασιακών χρηστών είναι το κλειδί για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν την πλατφόρμα και πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Με το WordPress να λειτουργεί σε περισσότερο από το 30% όλων των ιστότοπων, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί χρήστες δεν έχουν καμία γνώση ή ούτε ενδιαφέρον να κατανοήσουν τις εσωτερικές λειτουργίες της πλατφόρμας ή αυτό που κάνει τον ένα οικοδεσπότη καλύτερο από τον άλλο.

Πολλοί απλοί χρήστες κάνουν απλώς αγορές με βάση την τιμή ή με βάση τα μηνύματα μάρκετινγκ που βλέπουν στον Ιστό. Πολλοί από αυτούς δεν υποθέτουν καν ότι ένας οικοδεσπότης μπορεί να είναι πιο αργός ή λιγότερο αξιόπιστος από τον άλλο.

Αυτό με φέρνει στο επόμενο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress 2019:

��️ Είναι απαραίτητη η ταχύτητα για τους χρήστες?

Εάν είστε επαγγελματίας του WordPress, η απόδοση των διακομιστών σας είναι πιθανώς ένα από τα βασικά στοιχεία της συνολικής σας ικανοποίησης. Αλλά είναι το ίδιο για όλους τους άλλους; Μήπως οι άνθρωποι νοιάζονται πολύ?

Για να το πούμε σύντομα, κάποιοι ενδιαφέρονται για την ταχύτητα, μερικοί.

Πρώτα απ ‘όλα, ας κάνουμε μια γρήγορη σύγκριση των αποτελεσμάτων της έρευνας έναντι των δικών μας δεδομένων απόδοσης για δημοφιλείς οικοδεσπότες:

Φιλοξενία εταιρείας Φορτώστε χρόνο Βαθμολογία
Μπλε Χοστ2.878.07
DreamHost1.548.25
Πάμε μπαμπά0,897.43
HostGator1.447.84
Σε κίνηση0,477.82
SiteGround0,748.64

Υπάρχει κάποια συσχέτιση εδώ, αλλά τίποτα δεν είναι πολύ βάναυσο. Μερικές από τις ταχύτερες εταιρείες βρίσκονται σχετικά πιο κάτω στη λίστα, ενώ άλλες με μεγαλύτερους χρόνους φόρτωσης κερδίζουν υψηλότερες θέσεις. Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι οι χρόνοι φόρτωσης που λαμβάνουμε στις ρυθμίσεις μας με κάθε κεντρικό υπολογιστή δεν είναι απαραίτητα αυτό που λαμβάνουν οι άλλοι χρήστες.

Ας ρίξουμε μια ευρύτερη ματιά σε τι εκτιμούν οι χρήστες σχετικά με τις ρυθμίσεις φιλοξενίας τους:

⭐ Τι εκτιμούν οι άνθρωποι για τους οικοδεσπότες τους

Νομίζω ότι μπορείτε να μαντέψετε ήδη τι είναι το Νο.1 πιο πολύτιμο πράγμα, αλλά ας δούμε τον πίνακα ούτως ή άλλως:

Τι εκτιμούν οι χρήστες για τη φιλοξενία τους

Τι
% χρηστών
Υποστήριξη17,32%
Τιμή10,26%
Εξυπηρέτηση πελατών9,10%
Ταχύτητα7,28%
Ευκολία στη χρήση6,26%
Αξιοπιστία4,29%
Ώρα3,64%
Είναι δωρεάν2.18%
Ασφάλεια1,67%

Ναι, η ποιότητα υποστήριξης παίρνει την πρώτη θέση.

Αυτή ήταν μια προαιρετική ερώτηση σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress, αλλά εξακολουθούσε να έχει περίπου 1.370 απαντήσεις.

��️ Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο είναι σχεδόν εξίσου ικανοποιημένοι

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες αγοράζουν διεθνώς στις μέρες μας, και είναι αρκετά κοινό για τους οικοδεσπότες να προσφέρουν τουλάχιστον κέντρα δεδομένων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ασία.

Αν και αυτό ισχύει, οι περισσότεροι μεγάλοι οικοδεσπότες στη λίστα μας εξακολουθούν να έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Αυτό μας έκανε να αναρωτιόμαστε. είναι οι οικοδεσπότες που καταφέρνουν να συνδεθούν με διεθνείς πελάτες, καθώς και πελάτες από τις ΗΠΑ?

Για να προσπαθήσουμε να αξιολογούμε τις διεθνείς απόψεις, διαιρέσαμε τις απαντήσεις για τους τέσσερις κορυφαίους οικοδεσπότες μας από χρήστες ΗΠΑ και εκτός ΗΠΑ:

Πλήθος
Ψηφοφορίες εκτός ΗΠΑ
Βαθμολογία εκτός ΗΠΑ
Ψηφοφορίες ΗΠΑ
Αξιολόγηση ΗΠΑ
Μπλε Χοστ2767.983168.16
Πάμε μπαμπά4567.382677.53
HostGator2187.811837.91
SiteGround1678.681348.59

Εκτός από το SiteGround, οι ερωτηθέντες στις ΗΠΑ ήταν λίγο πιο πιθανό να προτείνουν τον οικοδεσπότη τους από τους διεθνείς ερωτηθέντες. Με αυτά τα λόγια, οι διαφορές δεν είναι αρκετά μεγάλες για να δηλώσουν τη στατιστική σημασία.

Χωρίς υψηλότερα μεγέθη δειγμάτων, μπορούμε μόνο να πούμε ότι όλοι οι πελάτες σε όλο τον κόσμο φαίνεται να είναι αρκετά ομοιόμορφα ευχαριστημένοι με τους οικοδεσπότες τους.

�� Φιλοξενίες που ανήκουν στο Endurance International Group

Όπως ίσως γνωρίζετε, η EIG είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στην αγορά. Ωστόσο, ως επί το πλείστον, έχουν παραμείνει κάπως στο παρασκήνιο και δεν εμπορεύονται καθόλου στο ύπαιθρο.

Πέτυχαν την επιτυχία τους με την απόκτηση μεγάλου αριθμού άλλων εταιρειών φιλοξενίας και, στη συνέχεια, αφήνοντάς τις να λειτουργήσουν με τις αρχικές τους επωνυμίες.

Αυτή η πρακτική – απόκτηση εταιρειών και στη συνέχεια βελτιστοποίηση της υποδομής τους για κέρδος – δεν κάθεται πάντα καλά με μερικούς χρήστες.

Φυσικά, θέλαμε να δούμε πώς Εταιρείες EIG λάβετε μέρος στην έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2019. Εδώ βρήκαμε:

EIG εταιρείες φιλοξενίας όπως βαθμολογούνται από τους χρήστες

Πλήθος
Ψηφοφορίες
Εκτίμηση
Μπλε Χοστ5928.07
HostGator4027.84
iPage537.68
Μεγάλος βράχος287.40
Μόνο οικοδεσπότης175.63
Χοντρή αγελάδα137.08

Ο παραπάνω πίνακας περιλαμβάνει μόνο τις εταιρείες που έλαβαν τουλάχιστον 10 αναφορές.

Which️ Σε ποιοι οικοδεσπότες σκοπεύουν να μεταβούν άτομα?

Εκτός από το να ζητάμε από τους χρήστες μας να αξιολογήσουν τους τρέχοντες κεντρικούς υπολογιστές τους, ρωτήσαμε επίσης σε ποιοι κεντρικοί υπολογιστές σκοπεύουν να μεταβούν, εάν υπάρχουν. Ακολουθούν οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις:

Σε ποια φιλοξενία σκοπεύετε να μεταβείτε?

Πλήθος
# ψήφων
% ψήφων
Δεν ξέρω25729,88%
Μπλε Χοστ9010,47%
WordPress526,05%
SiteGround354,07%
Πάμε μπαμπά303,49%
HostGator232,67%
Hostinger131,51%
Όνομα121,40%

Την πρώτη φορά που κάναμε αυτήν την έρευνα, η πιο δημοφιλής απάντηση ήταν η WP Engine. Στη φετινή έρευνα φιλοξενίας WordPress, μόνο ένα άτομο είπε ότι ήθελε να στραφεί στο WP Engine.

��️��️��️ Πόσοι ιστότοποι φιλοξενούν οι χρήστες?

Δείτε πώς αναλύονται τα δεδομένα:

Πόσους ιστότοπους διαχειρίζεστε με τον κεντρικό υπολογιστή σας?

# ιστότοπων
# ψήφων
% ψήφων
1 – 5 ιστότοποι2.09171,73%
5 – 10 ιστότοποι40613,93%
10 – 50 ιστότοποι2528,64%
πάνω από 50 ιστότοπους1665,69%

Αυτές οι τάσεις δεν είναι εκπληκτικές από μόνες τους. Αναμένεται ότι τα περισσότερα άτομα φιλοξενούν μόνο 1-5 ιστότοπους. Ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον – πόσο χαρούμενοι άνθρωποι είναι με τον οικοδεσπότη τους έναντι πόσων ιστότοπων φιλοξενούν:

Πόσους ιστότοπους διαχειρίζεστε με τον κεντρικό υπολογιστή σας?

# ιστότοπων
Βαθμολογία χρηστών
1 – 5 ιστότοποι7.47
5 – 10 ιστότοποι8.29
10 – 50 ιστότοποι8.33
πάνω από 50 ιστότοπους8.06

Γενικά, όσο περισσότεροι ιστότοποι φιλοξενείτε, τόσο πιο ευτυχισμένοι είστε (εκτός από τη φιλοξενία περισσότερων από 50 ιστότοπων… υποθέτω ότι αυτό το σενάριο φέρνει τις δικές του προκλήσεις).

�� Πολλοί άνθρωποι φιλοξενούν τους δικούς τους ιστότοπους?

Αυτό είναι ενδιαφέρον να κοιτάξουμε. Εδώ είναι οι απαντήσεις που μπορούν να ερμηνευθούν ως "φιλοξενώντας τον εαυτό μου":

Οι χρήστες φιλοξενούν ιστότοπους μόνοι τους

Ρύθμιση φιλοξενίας
# ψήφων
Ο δικός μου διακομιστής / εταιρεία / κεντρικός υπολογιστής54
localhost38
XAMPP16

Μαζί, αυτές οι απαντήσεις αντιπροσωπεύουν μόλις το 1,66% όλων των συμμετοχών.

�� Τι σημαίνουν τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας φιλοξενίας WordPress για εμάς?

Εταιρείες όπως η Bluehost ή η GoDaddy δεν ήταν οι κορυφαίες προτάσεις μεταξύ επαγγελματιών του WordPress ή προγραμματιστών. Συνήθως παραπέμπουμε τους χρήστες μας σε προσφορές όπως το SiteGround ή το WP Engine. Αλλά θα έπρεπε πράγματι να είναι η συμβουλή φιλοξενίας?

Ενώ εγώ και εσείς πιθανώς δεν είμαστε ο στόχος για, για παράδειγμα, η φιλοξενία GoDaddy, μυριάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο φαίνεται να το απολαμβάνουν μια χαρά και η βαθμολογία που δίνεται στην έρευνά μας – 7.43 – απέχει πολύ από κάτι που μπορούμε να θεωρήσουμε κακό.

Ακόμα κι αν η ταχύτητα και η απόδοση ήταν αρκετά υψηλή για μας "τι εκτιμάς περισσότερο" λίστα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που φαίνεται να είναι πολύ πιο σημαντικοί – κυρίως τιμή, υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, ένας βασικός ιστότοπος φυλλαδίων είναι το μόνο που χρειάζονται και για το σκοπό αυτό, οι περισσότεροι φθηνοί οικοδεσπότες πρέπει να είναι σε θέση να παραδώσουν.

Αλλά τι νομίζεις; Είναι πιθανό να συστήσετε το Bluehost ή το GoDaddy σε κάποιον που αναζητά έναν οικοδεσπότη WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

�� Λάβετε το αρχείο δεδομένων αυτής της έρευνας φιλοξενίας WordPress

Εδώ είναι το εξαγωγή ακατέργαστων δεδομένων σε περίπτωση που θέλετε να αναλύσετε τα αποτελέσματα μόνοι σας. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον!

Εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποια βαθύτερη ανάλυση, μπορείτε ακόμα να λάβετε τα αρχεία δεδομένων από τις προηγούμενες έρευνές μας: 2016, 2017, 2018.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector