Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: 5 κορυφαίοι οικοδεσπότες σε σύγκριση με το 2020 ����

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: 5 κορυφαίοι οικοδεσπότες σε σύγκριση με το 2020 ����

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: 5 κορυφαίοι οικοδεσπότες σε σύγκριση με το 2020 ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η βιομηχανία WordPress τείνει να εστιάζει στις ΗΠΑ, αλλά όπως και το ίδιο το Διαδίκτυο, το WordPress είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο. Και αν βρίσκεστε σε διαφορετικό μέρος του κόσμου, ίσως να μην θέλετε να πάτε καθόλου με έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress που εδρεύει στις ΗΠΑ. Ευτυχώς, υπάρχουν τοπικές επιλογές φιλοξενίας WordPress σε σχεδόν κάθε μέρος του κόσμου. Σε αυτόν τον οδηγό, θα διερευνήσουμε τις καλύτερες προσφορές φιλοξενίας WordPress στην Ινδία στην αγορά.


Τι φιλοξενεί το WordPress ούτως ή άλλως?

Τεχνικά κάθε φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το WordPress, αλλά η φιλοξενία WordPress βελτιστοποιείται ειδικά για το σκοπό αυτό. Τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας WordPress παρέχονται με προεγκατεστημένο το WordPress, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας αμέσως. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν επίσης ορισμένοι άλλοι παράγοντες που συμμετέχουν όταν αναζητάτε έναν οικοδεσπότη WordPress στην Ινδία…

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία

���� Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία

1. Bluehost Ινδία (www.bluehost.in)

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: # 1 Bluehost

 • Τιμή από: Rs. 199 / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Απεριόριστοι λογαριασμοί
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Ναί
 • Τοπική υποστήριξη πελατών: Ναί

Το Bluehost India είναι το ινδικό υποκατάστημα της Bluehost, ένας από τους τρεις οικοδεσπότες Ιστού που προτείνει επίσημα το ίδιο το WordPress. Τα τελευταία δύο χρόνια, η Bluehost έχει μεταμορφώσει την υπηρεσία της, κάνοντας τα πάντα πιο εύκολα στη χρήση και προσφέρει μια ευρύτερη ποικιλία σχεδίων για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress της Bluehost India συνοδεύονται από προεγκατεστημένο WordPress, αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Το MOJO Marketplace και Jetpack Τα πρόσθετα εγκαθίστανται επίσης αυτόματα σε όλους τους ιστότοπους του Bluehost India WordPress.

�� Μεταβείτε στο Bluehost India

2. Φιλοξενία BigRock (www.bigrock.in)

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: # 2 BigRock

 • Τιμή από: Rs. 199 / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Απεριόριστοι λογαριασμοί
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Ναί
 • Τοπική υποστήριξη πελατών: Ναί

Φιλοξενία BigRock προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διαφορετικών βελτιστοποιημένων προγραμμάτων WordPress. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες αυτής της λίστας, το BigRock ξεκίνησε στην Ινδία και έκτοτε έχει επεκταθεί για να λειτουργεί διακομιστές στις ΗΠΑ, και όχι το αντίστροφο.

Όλα τα προγράμματα BigRock Hosting συνοδεύονται από προεγκατεστημένο WordPress, απεριόριστους λογαριασμούς email και απλή δημιουργία πιστοποιητικών SSL. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σχέδια του WordPress Suite για πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.

�� Μεταβείτε στο BigRock Hosting

3. GoDaddy (στη διεύθυνση.godaddy.com)

Πάμε μπαμπά

 • Τιμή από: Rs. 99 / μήνα για το πρώτο έτος (449 / μήνα κατά την ανανέωση)
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: Έως 25.000 μηνιαίοι επισκέπτες
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ένας λογαριασμός δωρεάν για το πρώτο έτος
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική υποστήριξη πελατών: Οχι

Πάμε μπαμπά είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον ιστότοπο που φιλοξενεί παγκοσμίως, κατατάσσοντας σταθερά ως τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη WordPress στις ετήσιες έρευνές μας. Τα σχέδιά τους στο WordPress έρχονται με προεγκατεστημένο WordPress, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και σάρωση κακόβουλου λογισμικού, 10 GB αποθηκευτικού χώρου, CDN booster και δωρεάν τομέα για ένα χρόνο.

Το GoDaddy προσφέρει υποστήριξη 24/7, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ανεξάρτητα από τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησής σας, αλλά προς το παρόν δεν διαθέτουν αποκλειστική υποστήριξη ή διακομιστές από την Ινδία.

�� Μετάβαση στο GoDaddy

4. Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.in)

Φιλοξενία Α2

 • Τιμή από: Rs. 208 / μήνα (Συχνές πωλήσεις πραγματοποιούνται)
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Έως 25 λογαριασμοί
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική υποστήριξη πελατών: Οχι

Φιλοξενία Α2 παρέχει υψηλής ποιότητας φιλοξενία WordPress με πολλά οφέλη, όπως ενοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα κλικ, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, διακομιστές turbo για 20 φορές πιο γρήγορους χρόνους φόρτωσης και δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις.

Το A2 Hosting προσφέρει 24/7 εξυπηρέτηση πελατών, οπότε δεν θα είστε ποτέ χωρίς βοήθεια, αλλά δεν διαθέτουν αποκλειστική εξυπηρέτηση πελατών για την Ινδία. Προς το παρόν, δεν διαθέτουν διακομιστές στην Ινδία. ο πλησιέστερος διακομιστής είναι στη Σιγκαπούρη.

�� Μεταβείτε στο A2 Hosting

5. Hostinger (www.hostinger.in)

Hostinger

 • Τιμή από: Rs. 45 / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 100 GB
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ένας λογαριασμός (αναβάθμιση για περισσότερα)
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική υποστήριξη πελατών: Οχι

Hostinger είναι η απόλυτη λύση έκπτωσης για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να συνδεθούν με ένα κυρίως ινδικό κοινό. Όλοι οι λογαριασμοί Hostinger έρχονται με προεγκατεστημένο WordPress, τουλάχιστον μία διεύθυνση email, έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου, πρόσβαση σε υποστήριξη 24/7 και τουλάχιστον 100 GB εύρους ζώνης.

Ωστόσο, το Hostinger δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη επιλογή. Παρά το ότι διαθέτει έναν ειδικό ιστότοπο και σχέδια τιμολόγησης για Ινδούς πελάτες, η Hostinger δεν διαθέτει διακομιστές στην Ινδία αυτή τη στιγμή.

�� Μεταβείτε στο Hostinger

�� Τι να ψάξετε στην καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες WordPress στην Ινδία θα μπορούν να σας προσφέρουν πολλά πολύτιμα οφέλη:

�� Τοπικοί διακομιστές
Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης για ένα κοινό σε μια συγκεκριμένη χώρα είναι να βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας διαθέτει διακομιστές στη χώρα στην οποία θέλετε να φτάσετε. Αυτό σημαίνει ότι εάν το κύριο κοινό σας είναι στην Ινδία, θα πρέπει να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress που διαθέτει διακομιστές στην Ινδία. Εάν το κοινό σας είναι διασκορπισμένο σε μια ήπειρο ή σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορείτε να βελτιώσετε την παγκόσμια ταχύτητα φόρτωσης με ένα CDN.
�� Τοπική υποστήριξη πελατών
Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress τοπικά είναι η υπόσχεση της τοπικής υποστήριξης πελατών, με τους υπαλλήλους υποστήριξης να εργάζονται στη ζώνη ώρας σας. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να λάβετε βοήθεια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Ορισμένοι οικοδεσπότες ενδέχεται επίσης να προσφέρουν υποστήριξη πελατών σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Αγγλικά, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο εάν τα Αγγλικά είναι η δεύτερη γλώσσα σας.
�� Σχέδια προς πώληση σε τοπικό νόμισμα
Η πληρωμή για υπηρεσίες στο τοπικό σας νόμισμα είναι πάντα ευκολότερη, ειδικά έρθει η φορολογική ώρα. Οι καλύτεροι φιλοξενούμενοι WordPress της Ινδίας σάς επιτρέπουν να αγοράσετε τομείς, προγράμματα φιλοξενίας και άλλες υπηρεσίες σε ρουπίες. Δεδομένου ότι αυτές οι επιχειρήσεις είναι επίσημα εγγεγραμμένες στην Ινδία, μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι ακολουθούν τους τοπικούς κανονισμούς.
���� Κριτικές από τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων
Ένας οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στους Αμερικανούς πελάτες του μπορεί να μην παρέχει την ίδια ποιότητα υπηρεσιών στους Ινδούς πελάτες τους. Οι κριτικές από τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να σας πουν πώς είναι η υπηρεσία και η υποστήριξη στην περιοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι τα αναζητάτε ενεργά κατά τη διάρκεια της ερευνητικής διαδικασίας. Εν ολίγοις, οι καλύτεροι φιλοξενούμενοι WordPress Ινδία παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων όσο και για τους επισκέπτες ιστότοπων στην Ινδία.
�� Εύρος ζώνης / κίνηση
Πιθανότατα δεν θα έχετε μια τεράστια πλημμύρα επισκεψιμότητας αμέσως, αλλά θέλετε ένα σχέδιο με αρκετό εύρος ζώνης για να φιλοξενήσετε ένα αυξανόμενο κοινό. Για νέους ιστότοπους, 10.000-25.000 επισκέπτες που επιτρέπονται ανά μήνα είναι συνήθως περισσότερο από αρκετό. Ορισμένοι οικοδεσπότες ιστότοπων προσφέρουν εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, το οποίο συνήθως επιτρέπει σημαντική ανάπτυξη, αλλά έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με τις αυξήσεις της κυκλοφορίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να διαβάσετε πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις γύρω από την κυκλοφορία και το εύρος ζώνης. Μπορεί επίσης να μπορείτε να λάβετε μια γενική εκτίμηση των μέγιστων επιπέδων κυκλοφορίας, μιλώντας με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.
�� Δωρεάν όνομα τομέα
Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα με το πρώτο έτος φιλοξενίας τους. Αυτό μειώνει το κόστος εγκατάστασης κατά περίπου 15 $. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να ανανεώσετε τον τομέα σας ξεχωριστά από το πρόγραμμα φιλοξενίας σας μετά την αρχική περίοδο.
�� Αριθμός επιτρεπόμενων ιστότοπων
Τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας σάς επιτρέπουν μόνο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά μερικά θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς ιστότοπους για διαφορετικούς κλάδους της επιχείρησής σας.
�� Προεγκατεστημένο το WordPress
Οποιοσδήποτε αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού θα σας διευκολύνει να τοποθετήσετε το WordPress στον ιστότοπό σας, αλλά η φιλοξενία WordPress κάνει κάτι καλύτερο, βεβαιωθείτε ότι το WordPress είναι προεγκατεστημένο στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε απευθείας στην προσαρμογή.

Με αυτόν τον τρόπο, εδώ είναι μια σύνοψη του τι καλύψαμε σχετικά με αυτούς τους κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress για επιχειρήσεις με έδρα την Ινδία:

�� Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: η τελική ετυμηγορία

Όπως και οι περισσότερες σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας (και την επιχείρησή σας γενικά), η επιλογή που κάνετε εδώ πρέπει να βασίζεται στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Για να διευκρινίσετε τα πράγματα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την παράλληλη σύγκριση της καλύτερης φιλοξενίας WordPress στην Ινδία:

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ινδία: περίληψη

Πλήθος
Βασική τιμή
εύρος ζώνης
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Εγκατεστημένο το WordPress?
Τοπικοί διακομιστές?
Τοπική υποστήριξη?
Μπλε ΧοστRs. 199 / μήναΧωρίς μετρήσειςΑπεριόριστοι λογαριασμοί
Μεγάλος βράχοςRs. 199 / μήναΧωρίς μετρήσειςΑπεριόριστοι λογαριασμοί
Πάμε μπαμπάRs. 99 / μήνα για το πρώτο έτος (449 / μήνα κατά την ανανέωση)Έως 25.000 μηνιαίοι επισκέπτεςΈνας λογαριασμός δωρεάν για το πρώτο έτος
Φιλοξενία Α2Rs. 208 / μήνα (Συχνές πωλήσεις πραγματοποιούνται)Χωρίς μετρήσειςΈως 25 λογαριασμοί
HostingerRs. 45 / μήνα100 GB1 λογαριασμός δωρεάν

Με βάση αυτές τις συγκρίσεις, Bluehost (�� η επιλογή μας) και το BigRock Hosting είναι οι καλύτερες επιλογές για επιχειρήσεις των οποίων η πελατειακή βάση ή / και το προσωπικό είναι αποκλειστικά στην Ινδία. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν τοπικούς διακομιστές και υποστήριξη πελατών, εξασφαλίζοντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης και απρόσκοπτη επικοινωνία σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Για υψηλής ποιότητας, ισορροπημένη φιλοξενία ιστοσελίδων με εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας email για εκκίνηση, το A2 Hosting είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Και τέλος, εάν η κύρια ανησυχία σας είναι η δημιουργία ενός ιστότοπου με χαμηλό προϋπολογισμό, το Hostinger είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Τώρα που πηγαίνετε ήδη σε έναν ιδανικό οικοδεσπότη WordPress για την πελατειακή σας βάση στην Ινδία, πιθανότατα θα θελήσετε να ξεκινήσετε και έναν βελτιστοποιημένο ιστότοπο για αυτούς. Εάν είναι ένα ιστολόγιο που θέλετε να δημιουργήσετε, τότε έχουμε έναν εντελώς δωρεάν οδηγό 11 κεφαλαίων σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός επιτυχημένου ιστολογίου στο WordPress. Αυτή είναι συμβουλή βάσει της εμπειρίας μας από την ανάπτυξη ενός blog από 0 έως 250.000 μηνιαίους επισκέπτες. Δείτε το εδώ. ��

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector