Καλύτερη φιλοξενία WordPress για πρακτορεία: Πώς να επιλέξετε ένα + 5 επιλογές σε σύγκριση

Εάν διαχειρίζεστε μια εταιρεία WordPress, οι ανάγκες φιλοξενίας σας θα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές των χρηστών που διαχειρίζονται έναν μόνο ιστότοπο. Πρώτον, πολλοί πελάτες είναι πιθανό να βασίζονται σε εσάς για τη φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι η επιλογή του σωστού παρόχου γίνεται πολύ πιο κρίσιμη απόφαση. Εδώ πραγματοποιείται η ακόλουθη σύγκριση της καλύτερης φιλοξενίας WordPress για εταιρείες.


Έχουμε μιλήσει πολύ για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress στο παρελθόν (και έχουμε ακόμη τεράστιες έρευνες για την αντιμετώπιση του θέματος). Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους οικοδεσπότες επίσης προσφέρουν σχέδια προσαρμοσμένα ειδικά σε εταιρείες. Περιλαμβάνουν πολλές επιλογές για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, όπως λευκή επισήμανση και άμεση χρέωση πελατών.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε βαθιά τον κόσμο της φιλοξενίας WordPress για εταιρείες. Να είστε προσεκτικοί – οι περισσότεροι από αυτούς τους παρόχους δεν έρχονται για φτηνά, αλλά επειδή η φιλοξενία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής σας, η τιμή δεν πρέπει να σας τρομάξει.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress για εταιρείες

Ποιες είναι οι δυνατότητες φιλοξενίας που χρειάζεται μια εταιρεία?

Υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι κάθε οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να προσφέρει, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, λειτουργικότητα στάσης και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι εταιρείες απαιτούν ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο πρόσθετων λειτουργιών, όπως:

Λευκή επισήμανση:

Εάν πρόκειται να διαχειριστείτε τη φιλοξενία για τους πελάτες σας, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ολόκληρη την εμπειρία τους. Με λευκή επισήμανση, μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία καθιέρωσης επωνυμίας στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας, ώστε να γίνει ένα πλήρως ενσωματωμένο στοιχείο της επιχείρησής σας.

Περιορισμός πρόσβασης πελάτη:

Για πελάτες με λιγότερες τεχνολογίες, μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση για να περιορίσουν το επίπεδο πρόσβασής τους στις ρυθμίσεις φιλοξενίας. Ωστόσο, πολλοί πελάτες θα θέλουν πλήρη πρόσβαση, γεγονός που καθιστά δύσκολες αυτές τις συνομιλίες.

Υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους:

Στην ιδανική περίπτωση, ο πάροχός σας θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους. Στην πράξη, ο αριθμός των έργων πελατών που μπορείτε να φιλοξενήσετε εξαρτάται συχνά από το πρόγραμμα για το οποίο εγγραφείτε.

Εξαιρετικό εύρος ζώνης:

Δεδομένου ότι πρόκειται να φιλοξενήσετε μεγάλο αριθμό ιστότοπων, χρειάζεστε έναν πάροχο που προσφέρει εξαιρετικό εύρος ζώνης και απόδοση σε όλους τους τομείς.

Διαχειριζόμενη λειτουργικότητα WordPress:

Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι οι ιστότοποι των πελατών σας λειτουργούν ομαλά, θα πρέπει να επιλέξετε διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Παρόλο που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνοι σας ορισμένα ζητήματα, αυτός ο τύπος προγράμματος σάς επιτρέπει να εστιάζετε σε πράγματα που σχετίζονται με τον πελάτη με μεγάλη εικόνα και όχι στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

Περιλαμβάνονται λογαριασμοί email:

Αυτό είναι ένα καλό μπόνους πράγμα που έχετε με τη ρύθμιση φιλοξενίας σας. Οι περισσότεροι πελάτες θα περιμένουν να μπορούν να φιλοξενήσουν τα εισερχόμενα email τους παράλληλα με τον ιστότοπό τους.

Όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν έναν κοινό στόχο, που είναι να σας βοηθήσει να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά. Όσο λιγότερο πρέπει να ανησυχείτε για τη φιλοξενία, τόσο περισσότερο χρόνο μπορείτε να αφιερώσετε φέρνοντας νέα επιχείρηση στην εταιρεία σας και φροντίζοντας τους καλύτερους πελάτες σας.

Συγκρίνεται η καλύτερη φιλοξενία WordPress για εταιρείες

Πιθανότατα είστε ήδη εξοικειωμένοι με πολλούς οικοδεσπότες Ιστού εδώ, καθώς είναι αρκετά δημοφιλείς επιλογές. Ωστόσο, ίσως να μην γνωρίζετε ότι προσφέρουν και όλα ειδικά σχέδια για εταιρείες. Ας μάθουμε πώς μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη:

 • Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
 • Μηχανή WP
 • Δυστυχώς
 • SiteGround
 • Υγρός Ιστός

1. Σφόνδυλος (getflywheel.com)

Φιλοξενία WordPress για εταιρείες: Flywheel

Το Flywheel είναι αναμφισβήτητα κατασκευασμένο από την αρχή για τις εταιρείες WordPress. Όλα τα σχέδιά της περιλαμβάνουν δυνατότητες που κάνουν τη συνεργασία πιο απλή, όπως χρέωση απευθείας προς πελάτη. Προσφέρει επίσης ένα από τα πιο εύχρηστα πάνελ φιλοξενίας που είχαμε την ευχαρίστηση να συνεργαστούμε και υποστηρίζει πολλούς συνεργάτες, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρείες.

Όλα τα σχέδια του Flywheel προσφέρουν λειτουργική διαχείριση WordPress. Ωστόσο, αναμφισβήτητα το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό είναι «σχεδιαγράμματα». Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αντίγραφα των ρυθμίσεων του WordPress για επαναχρησιμοποίηση για μελλοντικά έργα. Όταν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο πελάτη, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα σχεδιάγραμμα αντί από το μηδέν.

Τέλος, το Flywheel προσφέρει επίσης ένα τοπικό εργαλείο ανάπτυξης WordPress δωρεάν. Με Τοπικό από το Flywheel, μπορείτε να εργαστείτε σε ιστότοπους πελατών εκτός σύνδεσης και, στη συνέχεια, να τους προωθήσετε απευθείας στον λογαριασμό σας αντί να χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση σταδιοποίησης (αν και έχετε επίσης αυτήν την επιλογή.)

Key️ Βασικά χαρακτηριστικά για εταιρείες:

 • Χρέωση απευθείας προς πελάτη
 • Υποστήριξη για πολλούς συνεργάτες
 • Η δυνατότητα προσχεδίων για νέους ιστότοπους πελατών
 • Πρόσβαση σε ένα τοπικό εργαλείο ανάπτυξης του WordPress
 • Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress

�� Τιμολόγηση:

Το Flywheel έχει πολλά για αυτό, αν και αυτά τα χαρακτηριστικά φιλικά προς την εταιρεία δεν είναι φθηνά. Ακολουθεί μια ανάλυση των σχεδίων που σχετίζονται με την εταιρεία:

 • Freelance (115 $ ανά μήνα): Έως δέκα ιστότοποι, 100.000 μηνιαίες επισκέψεις, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 200 ​​GB εύρους ζώνης.
 • Μεσιτικό γραφείο (290 $ ανά μήνα): Έως 30 ιστότοπους, 400.000 μηνιαίες επισκέψεις, 50 GB αποθηκευτικού χώρου και 500 GB εύρους ζώνης.

Παρόλο που αυτές οι τιμές φαίνονται ακριβές όταν τις συγκρίνετε με περισσότερες επιλογές WordPress, 115 $ το μήνα σε αντάλλαγμα για τη φιλοξενία έως και δέκα ιστότοπων πελατών είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Επιπλέον, εάν πληρώνετε ετησίως, χάνουν δύο μήνες από την τιμή. Συνολικά, το Flywheel είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη όσο και η φιλοξενία πρακτορείων.

�� Πηγαίνετε στο Flywheel

2. Μηχανή WP (wpengine.com)

Φιλοξενία WordPress για εταιρείες: WP Engine

Το WP Engine είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Συχνά καυχιέται για κορυφαία απόδοση, και όλα τα σχέδιά τους συσκευάζονται σε ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών.

Παρόλο που το WP Engine δεν προσφέρει λειτουργίες όπως λευκή επισήμανση ή άμεση χρέωση πελάτη, είναι μια πολύ φιλική για προγραμματιστές επιλογή. Κάθε σχέδιο σάς παρέχει πρόσβαση σε περιβάλλοντα ανάπτυξης, στάσης και παραγωγής. Συγκεντρώνονται επίσης στο Genesis Framework και πάνω από 35 δωρεάν θέματα StudioPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γρήγορη εκκίνηση ιστότοπων πελατών.

Key️ Βασικά χαρακτηριστικά για εταιρείες:

 • Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress
 • Πρόσβαση στο Genesis Framework και δεκάδες θέματα StudioPress
 • Υποστήριξη για περιβάλλοντα ανάπτυξης, στάσης και παραγωγής

�� Τιμολόγηση:

Το WP Engine προσφέρει πραγματικά φθηνότερα πακέτα από το Flywheel όταν πρόκειται για φιλοξενία πρακτορείων. Να τι προσφέρει:

 • Ανάπτυξη (95 $ ανά μήνα): Έως 10 ιστότοποι, 100.000 μηνιαίες επισκέψεις, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 200 ​​GB εύρους ζώνης.
 • Κλίμακα (241 $ ανά μήνα): Έως 30 ιστότοπους, 400,00 μηνιαίες επισκέψεις, 50 GB αποθηκευτικού χώρου και 500 GB εύρους ζώνης.

Ακριβώς όπως το Flywheel, παίρνετε δύο μήνες έκπτωση εάν αποφασίσετε να πληρώνετε ετησίως. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη λειτουργικότητα φιλική για προγραμματιστές και δεν χρειάζεστε τόση βοήθεια με τη διαχείριση πελατών, το WP Engine είναι μια εξαιρετική επιλογή.

�� Μεταβείτε στο WP Engine

3. Δυστυχώς (pagely.com)

απαίσια

Το Pagely είναι λίγο μοναδικό όσον αφορά τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Είναι ένας από τους πιο «αποκλειστικούς» παρόχους στο ότι δεν εμπορεύονται τους τακτικούς χρήστες. Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 199 $ και είναι σαφές ότι οι χρήστες που στοχεύουν είναι επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις.

Σε αντίθεση με άλλους οικοδεσπότες ιστού, η Pagely σας παρέχει την πλήρη τεχνική ανάλυση για όλα τα σχέδια, αντί να εστιάζετε σε άλλες λειτουργίες. Προσφέρουν επίσης στους οργανισμούς την επιλογή στρατηγικών συνεργασιών, αν και αυτό λειτουργεί κατά περίπτωση.

Key️ Βασικά χαρακτηριστικά για εταιρείες:

 • Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress
 • Πλήρης διαχείριση διακομιστών και συμβουλές κλιμάκωσης

�� Τιμολόγηση:

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Pagely δεν είναι φθηνό. Προσφέρουν επίσης ένα απίστευτα ευρύ φάσμα σχεδίων, ανάλογα με το πόση ιπποδύναμη χρειάζεστε. Τα σχέδια ξεκινούν από 199 $ το μήνα (για πέντε ιστότοπους) και πηγαίνετε μέχρι τα 2.249 $ (για έως 60 ιστότοπους).

Για να σας δώσει μια ιδέα, το Pagely είναι ένα βήμα πάνω από το WP Engine όσον αφορά την φιλοξενία WordPress με γνώμονα την απόδοση. Προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη απόδοση, αλλά παρέχονται σε υψηλότερη τιμή. Για μια εταιρεία, αυτά τα επιπλέον χρήματα αξίζουν τον κόπο, αλλά είναι υπερβολικά για τους κανονικούς χρήστες.

�� Πηγαίνετε στο Pagely

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Όπως ίσως έχετε συνειδητοποιήσει, η φιλοξενία WordPress για εταιρείες μπορεί να είναι ακριβή. Αυτό έχει νόημα λαμβάνοντας υπόψη τη μοναδική εφαρμογή. Ωστόσο, το SiteGround αυξάνει την τάση ως επιλογή προϋπολογισμού για τις εταιρείες.

Με το SiteGround, αποκτάτε πρόσβαση σε λειτουργίες για συγκεκριμένες εταιρείες, όπως εύκολη μεταφορά ιδιοκτησίας για ιστότοπους, δυνατότητα προσθήκης μελών της ομάδας ως συνεργατών και άλλων. Για ιστότοπους που μεταφέρετε σε πελάτες, μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε την πρόσβαση στο πάνελ τους. Αυτό σημαίνει ότι χειρίζονται τη χρέωση, ενώ διαχειρίζεστε τον ιστότοπό τους. Επίσης, το SiteGround υποστηρίζει λευκή σήμανση, η οποία είναι μια καθαρή πινελιά.

Key️ Βασικά χαρακτηριστικά για εταιρείες:

 • Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress
 • Μεταβίβαση ιδιοκτησίας ιστότοπου (αλλά συνεχίστε ως συνεργάτης)
 • Υποστήριξη για πολλούς συνεργάτες
 • Ιστοσελίδες λευκής ετικέτας
 • Περιλαμβάνεται η φιλοξενία email

�� Τιμολόγηση:

Όπως αναφέραμε, το SiteGround εμπίπτει σταθερά στην κατηγορία του προϋπολογισμού φιλοξενίας WordPress για εταιρείες. Εδώ είναι που κάθε ένα από τα σχέδιά του θα σας επαναφέρει:

 • GrowBig (5,95 $ ανά μήνα): Αυτό το επίπεδο σάς επιτρέπει να προσθέτετε συνεργάτες, υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους έως και 25.000 επισκέψεις το μήνα και σας παρέχει 20 GB χώρου.
 • GoGeek (11,95 $ ανά μήνα): Υποστηρίζει συνεργάτες και λευκές ετικέτες, απεριόριστες ιστοσελίδες, έως και 100,00 επισκέψεις το μήνα και παρέχει 30 GB χώρου.
 • Cloud (80 $ ανά μήνα): Προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων σχεδίων, μαζί με πλήρως προσαρμόσιμους πόρους.

Το SiteGround ενδέχεται να μην υποστηρίζει τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα όσο και οι προηγούμενες επιλογές μας, αλλά είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση εάν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια εταιρεία και τιμολογείτε από τις άλλες επιλογές.

�� Μεταβείτε στο SiteGround

5. Υγρός Ιστός (www.liquidweb.com)

Υγρός Ιστός

Από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής, το Liquid Web προσφέρει ίσως το ευρύτερο φάσμα σχεδίων για όλους τους τύπους χρηστών. Παρέχουν κοινόχρηστη φιλοξενία, εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές (VPS), προγράμματα cloud, αποκλειστικούς διακομιστές και πολλά άλλα.

Προσφέρουν επίσης μια σειρά διαχειριζόμενων σχεδίων WordPress με ένα ευρύ φάσμα επιπέδων. Παρόλο που δεν προσφέρει προνόμια για συγκεκριμένες εταιρείες, η επιλογή των σχεδίων εδώ είναι φανταστική, γεγονός που το καθιστά υποψήφιο.

Key️ Βασικά χαρακτηριστικά για εταιρείες:

 • Διαχειριζόμενες δυνατότητες φιλοξενίας WordPress
 • Συγκεντρώθηκε σε προσθήκες iThemes Security Pro και Sync
 • Περιλαμβάνεται η φιλοξενία email

�� Τιμολόγηση:

Το Liquid Web προσφέρει έξι διαφορετικά επίπεδα διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress. Για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, θα επικεντρωθούμε στις δύο περισσότερες εταιρείες που θα βρουν ενδιαφέροντα:

 • Οικοδόμος (149 $ ανά μήνα): Έως 25 ιστότοπους, 100 GB αποθηκευτικού χώρου και εύρος ζώνης 5 TB.
 • Παραγωγός (299 $ ανά μήνα): Έως 25 ιστότοπους, αποθηκευτικός χώρος 300 GB και εύρος ζώνης 5 TB.

Εάν ξεπεράσετε αυτά τα σχέδια, το Liquid Web προσφέρει επίσης επιλογές για την υποστήριξη έως 100 και 250 ιστότοπων. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο δεν είστε πλέον πρακτορείο – είστε βασικά μια εταιρεία φιλοξενίας.

�� Μεταβείτε στο Liquid Web

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας WordPress για εταιρείες?

Έχουμε εξετάσει πολλά δεδομένα σε αυτήν τη σύγκριση, οπότε ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να τα αφήσουμε όλα δίπλα-δίπλα:

Καλύτερη φιλοξενία WordPress για εταιρείες Πλήθος
Η εταιρεία σχεδιάζει από
Χαρακτηριστικά για εταιρείες
# ιστότοπων
Επισκέπτες
Αποθήκευση
εύρος ζώνης
Διαχειριζόμενο WordPress
Περιλαμβάνεται email
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα115 $ / μήνα10100.00020 GB200 GB
Μηχανή WP95 $ / μήνα10Απεριόριστος20 GB200 GB
Δυστυχώς199 $ / μήνα5
SiteGround5,95 $ / μήναΑπεριόριστος25.00020 GB
Υγρός Ιστός149 $ / μήνα25100 GB5 TB

Αν και άλλοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν πιο προηγμένη λειτουργικότητα για προγραμματιστές και καλύτερη απόδοση, το Flywheel είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για εταιρείες. Είναι κατασκευασμένα από την αρχή με γνώμονα τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις εταιρείες και αυτό δείχνει από τη στιγμή που θα εγγραφείτε για ένα σχέδιο.

Εναλλακτικά, η επιλογή προϋπολογισμού είναι SiteGround. Είναι η φθηνότερη λύση στη λίστα και θα φροντίσει επίσης για τις ανάγκες φιλοξενίας email των πελατών σας.

Ποια νομίζετε ότι είναι η πιο σημαντική λειτουργία για φιλοξενία WordPress για εταιρείες; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map