Αρχεία έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016-2019: Τεράστιες έρευνες φιλοξενίας συνοψίζονται σε ένα μέρος

Αρχεία έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016-2019: Τεράστιες έρευνες φιλοξενίας συνοψίζονται σε ένα μέρος

Αρχεία έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016-2019: Τεράστιες έρευνες φιλοξενίας συνοψίζονται σε ένα μέρος
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε είναι τα αποτελέσματα τεσσάρων από τις έρευνες φιλοξενίας WordPress – από το 2016 έως το 2019 – γνωστός και ως. "Το καλό, το κακό και το άσχημο του WordPress Hosting."  


Ναι, έχουμε καλό, έχουμε κακό, και πράγματι έχουμε άσχημο. Όσο περισσότερο κάνουμε αυτά, τόσο πιο ενδιαφέροντα πράγματα και τόσο περισσότερες πληροφορίες ανακαλύπτουμε!

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταβείτε στην ακριβή έρευνα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Όπως μπορείτε να δείτε, στοχεύαμε αυτές τις έρευνες σε δύο ξεχωριστές ομάδες χρηστών – αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και περιστασιακούς χρήστες. Τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά διαφορετικά ανάλογα με την ομάδα που ζητάμε. Ελέγξτε τα:

�� Κάντε κλικ για τα αποτελέσματα της έρευνας 2019 (έρευνα για περιστασιακούς χρήστες)
�� Κάντε κλικ για τα αποτελέσματα της έρευνας 2018 (έρευνα για χρήστες)
�� Κάντε κλικ για τα αποτελέσματα της έρευνας 2017 (έρευνα περιστασιακών χρηστών)
�� Κάντε κλικ για τα αποτελέσματα της έρευνας 2016 (έρευνα για χρήστες)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Έρευνας Φιλοξενίας WordPress

Contents

Αποτελέσματα έρευνας φιλοξενίας WordPress 2018

Κοινό: επαγγελματίες χρήστες του WordPress.

Πρώτον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους πήραν μερικά λεπτά από τα πολυάσχολα καθημερινά τους προγράμματα για να ολοκληρώσουν την έρευνα και να ελέγξουν τους τρέχοντες παρόχους φιλοξενίας τους. Λάβαμε 830 έγκυρες απαντήσεις συνολικά, κάτι που το κάνει αυτό μια από τις μεγαλύτερες έρευνες φιλοξενίας WordPress μέχρι σήμερα! Είναι εξαιτίας σας ότι αυτό ήταν δυνατό! ����

Γιατί να κάνω μια έρευνα φιλοξενίας WordPress?

Εξετάσαμε το θέμα της φιλοξενίας WordPress εδώ και αρκετό καιρό. Δοκιμή διαφορετικών κεντρικών υπολογιστών, πειραματισμός με διαμορφώσεις, δοκιμή ταχύτητας ιστότοπου, μετρήσεις επιπτώσεων φόρτωσης, ανάλυση των προσφορών, τιμολόγηση κ.λπ..

Θέλουμε οι προτάσεις μας να είναι πάντα σωστές, αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο αν βασίζουμε μόνο στα δικά μας δεδομένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εξεύρεση πραγματικών επιδόσεων των web host είναι τόσο σημαντική.

Αυτός ήταν ο κύριος στόχος της έρευνας – να λάβετε πραγματικά στοιχεία από πραγματικούς πραγματικούς χρήστες και να μάθετε πραγματικά ποιες εταιρείες έχουν καλή απόδοση για άτομα μακροπρόθεσμα έναντι που δεν έχουν καθόλου απόδοση.

Πράγματα που θέλαμε να μάθουμε

Όπως θα περίμενε κανείς, ο Νο.1 στόχος ήταν να αναφέρουμε η κορυφαία συνιστώμενη εταιρεία φιλοξενίας για το WordPress.

ο "Φιλοξενία WordPress" Η ετικέτα πετάγεται πολύ αυτές τις μέρες και κάθε νέος οικοδεσπότης της αγοράς ισχυρίζεται ότι είναι η πιο βελτιστοποιημένη λύση WordPress που υπάρχει. Θέλαμε να δοκιμάσουμε ποιος λέει πραγματικά την αλήθεια εδώ. Αλλά ήμασταν επίσης μετά από τις ωραίες λεπτομέρειες ολόκληρης της εμπειρίας φιλοξενίας.

Οι ερωτηθέντες στην έρευνα

Το κοινό που προσελκύει αυτό το blog είναι περισσότερο υπέρ του φάσματος. Για παράδειγμα, Το 78,67% των ερωτηθέντων στην έρευνα ταυτίζονται ως επαγγελματίες του WordPress (προγραμματιστές, σχεδιαστές, ειδικοί, άτομα που γνωρίζουν διαφορετικά για το WordPress). Αυτό σημαίνει ότι η γνώμη τους για ορισμένους οικοδεσπότες Ιστού ενδέχεται να διαφέρει από αυτό που θα είπε ο περιστασιακός χρήστης. Και μάλλον είναι … το οποίο επιβεβαίωσε η προηγούμενη έρευνά μας – η έκδοση του 2017.

Αλλά αυτό είναι καλό. Οι επαγγελματίες του WordPress είναι ουσιαστικά η ομάδα που προωθεί την κίνηση σε αυτόν τον χώρο προς τα εμπρός και τα άτομα που όλοι οι άλλοι ζητούν συμβουλές όταν αναζητούν τον καλύτερο οικοδεσπότη για τους ιστότοπούς τους στο WordPress.

Ακολουθεί μια πιο εις βάθος ματιά στους ερωτηθέντες:

Πόσους ιστότοπους φιλοξενούν οι άνθρωποι

Αυτό είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον κομμάτι δεδομένων για να ξεκινήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, ο συνολικός αριθμός ιστότοπων που φιλοξενούνται μεταξύ των ερωτηθέντων μας είναι 11.736. Ουάου!

Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες:

Φιλοξενία ιστότοπων έναντι πελατών?
Πόσους ιστότοπους έχετε φιλοξενήσει?
Μόνο εγώ5 (μέσος όρος) / 3 (διάμεσος)
Πελάτες23 (μέσος όρος) / 10 (διάμεσος)
Σύνολο14 (μέσος όρος) / 5 (διάμεσος)

Σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε τους αριθμούς να είναι τόσο υψηλοί. Ακόμα κι αν κοιτάξουμε μόνο τη μέση τιμή, 5 ιστότοποι είναι ένας τεράστιος αριθμός! Αυτό μας λέει επίσης ότι ο μέσος ερωτηθέντός μας απέχει πολύ από τη φιλοξενία "μόνο ένα μικρό προσωπικό ιστολόγιό τους."

Επίσης, είναι πολύ αναμενόμενο ότι τα άτομα που φιλοξενούν ιστότοπους για πελάτες θα αναφέρουν υψηλότερους αριθμούς εδώ. Κατά μέσο όρο, αυτοί οι χρήστες έχουν περίπου 3,5x-4,5x φορές περισσότερους ιστότοπους που φιλοξενούνται με τους παρόχους τους.

Πόσους κεντρικούς υπολογιστές δοκιμάσατε πριν από τον τρέχοντα?

Η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων μας (πάνω από 73%) αναφέρουν ότι έχουν χρησιμοποιούνται 1-5 εταιρείες φιλοξενίας πριν από τις τρέχουσες.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Πόσους οικοδεσπότες έχετε χρησιμοποιήσει πριν από αυτό?
% χρηστών
# χρηστών
0 (ο πρώτος οικοδεσπότης μου)10.00%83
1-235,30%293
3-538,43%319
6-1012,41%103
10+2,65%22
απροσδιόριστος1,20%10

Αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που υπογραμμίζει την εμπειρία των ερωτηθέντων μας σχετικά με τη φιλοξενία και ίσως επίσης μια απόδειξη ότι δεν είναι πολύ πιθανό να σκοντάψετε την τέλεια εταιρεία φιλοξενίας σας από την αρχή.

Τέλος, ας δούμε τους αριθμούς επισκεψιμότητας που οδηγούν οι ερωτηθέντες στην έρευνά μας στους ιστότοπούς τους.

Πόση κίνηση έχετε?

Οι ερωτηθέντες στην έρευνα φιλοξενίας WordPress λένε:

Ο μέσος μηνιαίος αριθμός κυκλοφορίας σας
% χρηστών
# χρηστών
λιγότερο από 2.000 UV32,77%272
2.001 – 5.00017,71%147
5,001 – 10.00013,73%114
10,001 – 20,0009,88%82
20,001 – 50.0009,28%77
50,001 – 100.0007,23%60
100,001 – 1.000.0005,90%49
περισσότερα από 1.000.0001,81%15
απροσδιόριστος1,69%14

Παρόλο που αυτή η έρευνα έχει φτάσει κυρίως τους επαγγελματίες του WordPress, στην πραγματικότητα περισσότερο από το 50% των ερωτηθέντων αναφορά για λήψη λιγότεροι από 5.000 μοναδικοί επισκέπτες το μήνα. Μόνο στο άλλο άκρο του φάσματος Το 24,22% λαμβάνει περισσότερα από 20.000 UV, και τα υπόλοιπα πέφτουν κάπου στο μεταξύ.

Εντάξει, αφού γνωρίζουμε ποιος ήταν το κοινό, ας ξεκινήσουμε τώρα τα διασκεδαστικά πράγματα! Κοιτάζοντας με το biggie:

�� Καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress

Εδώ είναι 10 από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress σύμφωνα με τους 830 ερωτηθέντες στην έρευνα:

 • Οι εταιρείες φιλοξενίας με τον μικρότερο αριθμό συμμετοχών δεν έχουν συμπεριληφθεί
 • Δημοτικότητα της αγοράς σύμφωνα με την Alexa – οι χαμηλότερες τιμές σημαίνουν πιο δημοφιλείς
Φιλοξενία Εταιρεία Βαθμολογία / 5 Δημοτικότητα δημοτικότητας Δημοτικότητα αγοράς (Alexa)
Πάμε μπαμπά3.50,41223
Μπλε Χοστ3.30,261780
HostGator3.70,301872
WPEngine4.40.374065
SiteGround4.61.005708
DreamHost4.10,2210030
Φιλοξενία Α23.80.1612709
Cloudways4.50.3918544
Κίνστα4.80,2523350
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.60.1834689

Απορρίπτοντας τις ίδιες τις αξιολογήσεις (θα μιλήσουμε για αυτές σε ένα λεπτό), αξίζει να σημειωθεί ότι λάβαμε πολύ διαφορετικούς αριθμούς συμμετοχών για κάθε εταιρεία. Λάβετε υπόψη αυτό κατά την ερμηνεία των αποτελεσμάτων για τον εαυτό σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι αυτές οι βαθμολογίες δεν έχουν όλοι το ίδιο βάρος.

Κάθε έρευνα είναι ένα στιγμιότυπο στο χρόνο που λέει κάτι για μια συγκεκριμένη ομάδα ερωτηθέντων. Στην περίπτωσή μας, αυτή η ομάδα είναι επαγγελματίες του WordPress και οι άνθρωποι συνήθως φροντίζουν πολλούς ιστότοπους. Μεταξύ αυτών, το SiteGround είναι η πιο δημοφιλής επιλογή (το 16,27% του συνόλου της έρευνας).

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζει την αγορά στο σύνολό της, καθώς το SiteGround δεν είναι ο κορυφαίος παίκτης εκεί έξω – αυτό μπορείτε να δείτε αν ταξινομήσετε τον παραπάνω πίνακα από την τελευταία στήλη. Το ίδιο ισχύει, ή ακόμη περισσότερο, για εταιρείες όπως η Cloudways και η Kinsta.

Ό, τι βλέπετε σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress θα πρέπει να συγκρίνεται με τουλάχιστον δύο άλλες πηγές δεδομένων. Αρχικά, ας δούμε μια πιο γενική έρευνα που κάναμε το 2017.

Αυτό έφτασε στον περιστασιακό χρήστη του WordPress από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε βάσει αναδυόμενων ερωτήσεων στα ιστολόγια και τους ιστοτόπους μας.

Σε αυτό, ανακαλύψαμε ότι η GoDaddy εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός γίγαντας σε αυτήν την αγορά. Ακολούθησαν οι HostGator και Bluehost, με όλους τους υπόλοιπους πολύ πίσω. Αυτό συμβαδίζει επίσης με τα δεδομένα Alexa που παραθέτουμε παραπάνω. Αυτή η γενική έρευνα έδειξε επίσης σχεδόν καθόλου καταχωρήσεις για "μπουτίκ" (δικαιολογήστε τον όρο) εταιρείες όπως η Kinsta και η Cloudways.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια ακόμη πιο αντικειμενική πηγή δεδομένων – το Google Trends. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μια τέλεια μέτρηση, αλλά εξακολουθεί να μας δίνει μια καλή επισκόπηση του πόσο δημοφιλείς αυτές οι εταιρείες συγκρίνονται πραγματικά μεταξύ τους. Ακολουθεί μια γρήγορη αναζήτηση που συγκρίνει τους δημοφιλείς οικοδεσπότες σύμφωνα με αυτήν την έρευνα:

τάσεις φιλοξενίας

Αυτό συμβαίνει με το HostGator και το Bluehost που προστίθενται στο μείγμα:

Τάσεις HostGator και Bluehost

Τώρα δείτε τι συμβαίνει όταν προσθέτουμε το GoDaddy:

Τάσεις GoDaddy

Παρόλο που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εδώ, καθώς το GoDaddy είναι κάτι περισσότερο από μια εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει ακόμα να συνειδητοποιήσουμε την κυριαρχία της.

Το HostGator και το Bluehost είναι 5x (ish) μεγαλύτερο από το SiteGround, με το Cloudways και το Kinsta να εγγραφούν μόλις καν κοιτάζοντας το μεγάλο σχήμα των πραγμάτων.

Με αυτό είπε, πρέπει να δώσουμε πίστωση όπου οφείλεται η πίστωση… ανεξάρτητα από το πώς κάνουμε αυτές τις έρευνες, ανεξάρτητα από το εάν φτάνουν στον περιστασιακό χρήστη ή στον επαγγελματία του WordPress, το SiteGround είναι ακόμα εκεί κοντά στην κορυφή ή στην κορυφή όταν πρόκειται για χρήστη βαθμολογίες και γενική δημοτικότητα. Φέτος, σημείωσαν τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στο 4,6 / 5, κερδίζοντας τις περισσότερες συμμετοχές.

Οι κύριες διαφορές έναντι της προηγούμενης έρευνας φιλοξενίας

Η έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2016 παρουσίασε παρόμοιες ερωτήσεις και έφτασε σε παρόμοιο κοινό. Αυτό μας επιτρέπει να συγκρίνουμε τις διαφορές στις βαθμολογίες για τους επιλεγμένους κεντρικούς υπολογιστές μας.

Εταιρεία2016 βαθμολογία2018 βαθμολογία Διαφορά
SiteGround4.64.60
Πάμε μπαμπά3.53.50
WPEngine4.24.40.2
HostGator3.73.70
Μπλε Χοστ3.03.30.3
Κίνστα4.94.8-0.1
DreamHost4.34.1-0.2
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.74.6-0.1

Όπως μπορείτε να δείτε, οι διαφορές είναι πολύ λεπτές. Αυτό μας κάνει πραγματικά χαρούμενους, καθώς είναι απόδειξη ότι αυτές οι έρευνες παρέχουν πραγματικά πραγματική εικόνα και αντιπροσωπεύουν την αγορά φιλοξενίας WordPress αρκετά καλά.

Φωνίστε στο Bluehost για βελτίωση κατά 0,3. Ισως μια μέρα…

Αν και, ειλικρινά, οι mainstream εταιρείες φιλοξενίας τείνουν να έχουν πολύ κακό τύπο που δεν αξίζει πάντα. Εδώ είναι ο Σιντ Μπαλκί που θέτει ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο:

Syed Balkhi σχετικά με τη φιλοξενία των αποτελεσμάτων της έρευνας

Σιντ Μπάλκι
Ιδρυτής του WPBeginner

Συχνά μεγαλύτερες μάρκες όπως το Bluehost, το HostGator, το GoDaddy κ.λπ. έχουν αρνητική φήμη στην κοινότητα, κάτι που νομίζω ότι είναι κάπως άδικο κατά καιρούς. Για κάθε πελάτη που παραπονιέται, υπάρχουν εκατοντάδες που είναι ευχαριστημένοι. Αυτές οι εταιρείες φιλοξενούν εκατομμύρια ιστότοπους WordPress και αν πραγματικά μιλάτε με την ομάδα τους, κάνουν εκπληκτικά πράγματα πίσω από τα παρασκήνια όταν πρόκειται για τη στοίβα τεχνολογίας τους. Ως προγραμματιστές και κατασκευαστές ιστότοπων, πρέπει να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας προτού στείλουμε σε όλους μια υπερτιμημένη λύση.

�� Πόσο χαρούμενοι άνθρωποι είναι με τη φιλοξενία τους

Ένα πολύ γενικό συμπέρασμα κατά την εξέταση των δεδομένων είναι ότι, γενικά, οι άνθρωποι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τους τρέχοντες οικοδεσπότες τους:

Το 83,2% των ερωτηθέντων βαθμολογούν τους παρόχους φιλοξενίας τους σε 4 ή υψηλότερα. Επίσης, το 89,6% θα πρότεινε τον οικοδεσπότη τους σε άλλα άτομα.

Παρά τις πολλές απαντήσεις σε όλες τις άλλες ερωτήσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι – αν όχι πάντα 100% χαρούμενοι – τουλάχιστον ικανοποιούν τον τρέχοντα πάροχο φιλοξενίας τους.

στην πραγματικότητα, Το 87% των ερωτηθέντων μας σκοπεύει να επεκτείνει τις συνδρομές φιλοξενίας τους μετά τη λήξη τους, με μόνο 13% σχεδιάζει να ακυρώσει.

Το πιο ενδιαφέρον, ρωτήσαμε επίσης τους ερωτηθέντες ποια εταιρεία φιλοξενίας θα επιλέξουν εάν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο:

 • Το 66% των ερωτηθέντων θα εξακολουθούσε να διατηρεί τον τρέχοντα οικοδεσπότη
 • Το 34,6% θα επέλεγε μια άλλη πλατφόρμα φιλοξενίας. από αυτούς τους ανθρώπους, το 14,5% λένε ότι θα ήταν WPEngine

�� Πόσα χρήματα πληρώνουν οι άνθρωποι για τη φιλοξενία τους στο WordPress

Ακολουθεί η διανομή στις πέντε πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας και οι συνολικοί αριθμοί για όλους, σε δολάρια το μήνα:

Εταιρία
< 5 $
5 $ – 10 $
10 $ – 15 $
15 $ – 20 $
20 $ – 30 $
30 $ – 50 $
50 $ – 100 $
100 $ – 200 $
> 200 $
SiteGround13,3%18,5%23,7%11,8%13,3%2,9%12,6%2.2%1,5%
Πάμε μπαμπά23,2%21,4%21,4%10,7%8,9%10,7%1,8%1,8%
WPEngine2,0%19,6%13,7%25,5%13,7%23,5%
HostGator14,6%26,8%19,5%7,3%14,6%9,8%2,4%4,9%
Μπλε Χοστ27,8%22,2%16,7%16,7%8,3%2,8%5,6%
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείες17,1%21,1%16,7%8,9%10,6%5,8%8,9%5,4%5,4%

Πώς να διαβάσετε αυτούς τους πίνακες?

Μερικά παραδείγματα:

 • Το 13,3% των πελατών του SiteGround πληρώνουν λιγότερο από 5 $ το μήνα
 • Το 25,5% των πελατών της WPEngine πληρώνουν $ 50- $ 100 το μήνα
 • Το 21,1% όλων των ερωτηθέντων πληρώνουν $ 5- $ 10 το μήνα
 • Το 38% όλων των ερωτηθέντων πληρώνουν λιγότερο από 10 $ / μήνα
 • Το 55% όλων των ερωτηθέντων πληρώνουν λιγότερο από 15 $ / μήνα

Ορισμένα tweet που σχετίζονται με αυτό:

Ένα ακόμη συμπέρασμα που μπορούμε να εξαγάγουμε εδώ είναι ότι το de facto οι φθηνότεροι οικοδεσπότες είναι Bluehost και GoDaddy, δεδομένου ότι οι εταιρείες αυτές έχουν τους περισσότερους χρήστες στα επίπεδα των $ 5. Συγκριτικά, παρόλο που υπάρχουν και φθηνά πακέτα στο HostGator, μόνο το 14,6% των πελατών τους καταλήγουν να τα επιλέξουν, σε σύγκριση με το 26,8% που επιλέγουν το επίπεδο $ 5- $ 10.

Ρωτήσαμε επίσης τους ερωτηθέντες πόσο ευχαριστημένοι ήταν με την αξία που παίρνουν για τα χρήματά τους. Εδώ είναι αυτά που είπαν:

Cloudways4.5
SiteGround4.3
Κίνστα4.3
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.0
DreamHost3.8
WPEngine3.7
HostGator3.5
Πάμε μπαμπά3.2
Μπλε Χοστ3.1
Μέση τιμή4.0

Η Cloudways είναι ο ηγέτης, με το SiteGround και την Kinsta να βρίσκονται πίσω.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι φθηνές τιμές δεν βοηθούν ούτε το GoDaddy ούτε το Bluehost να επιτύχουν μια καλή βαθμολογία τιμής / τιμής.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον αποτέλεσμα είναι το DreamHost. Σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress, είναι μόνο 3,8 σε σχέση με το κόστος, αλλά πριν από δύο χρόνια οι χρήστες τους τα αξιολόγησαν στο 4,4, η οποία ήταν η δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Η συνολική βαθμολογία – όλες οι εταιρείες φιλοξενίας σε συνδυασμό – δεν έχει αλλάξει σε δύο χρόνια και εξακολουθεί να είναι 4,0 / 5.

�� Το WordPress φιλοξενεί σύγκριση με το κεφάλι

Αυτό είναι το μέρος όπου συγκρίνουμε διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας μεταξύ τους, χωρίζοντάς τις σε λίγες κατηγορίες. Ας ξεκινήσουμε με τα εξής:

Κύριες εταιρείες φιλοξενίας έναντι των υπόλοιπων

Από τη μία πλευρά έχουμε τα GoDaddys, Bluehosts και HostGators του χώρου φιλοξενίας και από την άλλη έχουμε όλους τους άλλους.

(Διαγράμματα από Visualizer Lite.)

Όπως μπορείτε να δείτε, οι κεντρικοί κεντρικοί υπολογιστές κάθονται λίγο χαμηλότεροι από τους "μπουτίκ" ανταγωνιστές όσον αφορά τη συνολική βαθμολογία. Η μέση διαφορά μεταξύ του mainstream και του υπολοίπου είναι -1,0 σε βαθμούς βαθμολογίας.

Υπάρχει επίσης διαφορά στην αναφερόμενη αξιοπιστία?

Η ιστορία είναι πολύ παρόμοια εδώ. Η μέση διαφορά στην αναφερόμενη αξιοπιστία είναι -0,9 στα σημεία αξιολόγησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον τύπο του χρήστη που συνήθως βρίσκεται σε φιλοξενία με μια κύρια εταιρεία:

Χρήστες του
Φιλοξενία ιστότοπων πελατών
Φιλοξενία δικτυακών τόπων
Φιλοξενία πολλών ιστότοπων
Πάμε μπαμπά53,57%39,29%10
HostGator39,02%60,98%14
Μπλε Χοστ27,78%72,22%7
SiteGround62,22%37,04%13
WPEngine66,67%31,37%18
Cloudways56,60%43,40%12

Παρόλο που δεν συμβαίνει τίποτα πολύ βίαιο εδώ, μπορούμε ωστόσο να δούμε μια μικρή τάση:

 • Οι πελάτες των κεντρικών κεντρικών υπολογιστών είναι πιο πιθανό να φιλοξενήσουν τους δικούς τους ιστότοπους. Οι πελάτες μη κεντρικών κεντρικών υπολογιστών είναι πιο πιθανό να φιλοξενήσουν τους ιστότοπους των πελατών τους.
 • Οι πελάτες των κεντρικών κεντρικών υπολογιστών έχουν κατά μέσο όρο λιγότερους ιστότοπους από τους πελάτες των κεντρικών κεντρικών υπολογιστών.

Τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά στον αριθμό των εταιρειών φιλοξενίας που έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πριν από την προσγείωση στην τρέχουσα:

Πόσες εταιρείες φιλοξενίας έχετε χρησιμοποιήσει πριν από αυτήν?

Χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή
1-2
3-5
6-10
Είναι ο πρώτος μου οικοδεσπότης
Περισσότερα από 10
Πάμε μπαμπά35,7%35,7%5,4%19,6%
HostGator34,1%29,3%2,4%31,7%2,4%
Μπλε Χοστ41,7%36,1%11,1%8,3%
SiteGround36,3%47,4%8,1%3,7%3,7%
WPEngine25,5%41,2%21,6%3,9%3,9%
Cloudways39,6%39,6%11,3%7,5%

Πώς να διαβάσετε αυτόν τον πίνακα; Παράδειγμα: 41,2% των χρηστών WPEngine έχουν δοκιμάσει 3-5 κεντρικούς υπολογιστές πριν από αυτό.

Συμπεράσματα; Λοιπόν, για παράδειγμα:

 • Εάν βρίσκεστε σε WPEngine ή SiteGround, τότε πιθανότατα δεν είναι ο πρώτος σας οικοδεσπότης.
 • Το HostGator, από την άλλη πλευρά, είναι η πιο δημοφιλής επιλογή πρώτου οικοδεσπότη στην έρευνα φιλοξενίας WordPress.
 • Οι μικρότερες εταιρείες, όπως το Cloudways, είναι συχνά κάτι που βρίσκουν οι άνθρωποι αφού έχουν περάσει από μεγάλο αριθμό άλλων κεντρικών υπολογιστών. Το 7,5% των χρηστών του Cloudways έχουν δοκιμάσει περισσότερους από 10 κεντρικούς υπολογιστές.

Ωστόσο, οι διαφορές σε αυτούς τους αριθμούς δεν είναι τεράστιες, γεγονός που είναι αποτέλεσμα της έρευνας που προσεγγίζει μια πιο έμπειρη ομάδα χρηστών.

Τι γίνεται με τους εγκεκριμένους από το WordPress.org κεντρικούς υπολογιστές?

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, υπάρχει αυτή η μυστηριώδης, θρυλική, τολμήστε να πω ακόμη και μαγική ιστοσελίδα στο WordPress.org όπου αναφέρονται μερικές προτεινόμενες εταιρείες φιλοξενίας (αυτό).

Αυτή η ιστοσελίδα ήταν πάντα αμφιλεγόμενη. Ουσιαστικά, κανείς δεν ξέρει πώς / γιατί ορισμένες εταιρείες κατατάσσονται στη λίστα.

Η ιστορία ξεκίνησε με μόλις το Bluehost. Στη συνέχεια, είδαμε το DreamHost, το Flywheel και το SiteGround να συμμετέχουν στη λίστα. Στη συνέχεια, μετά από λίγο, ο Flywheel έχασε τη θέση του.

Τη στιγμή της γραφής, έχουμε μείνει με αυτά τα τρία στη λίστα, με αυτήν τη σειρά: Bluehost, DreamHost, SiteGround.

Συμβαίνει ότι όλες αυτές οι εταιρείες έχουν βαθμολογηθεί και συζητηθεί στην έρευνα φιλοξενίας WordPress, οπότε ας δούμε τώρα πώς συσσωρεύονται μεταξύ τους και τους άλλους κορυφαίους παίκτες.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις συνολικές βαθμολογίες αυτών των κεντρικών υπολογιστών συν τις βαθμολογίες βελτιστοποίησης WordPress:

Εταιρία
Εκτίμηση
Βαθμολογία βελτιστοποίησης WP
Μπλε Χοστ3.33.3
DreamHost4.13.1
SiteGround4.63.9
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείες
Εκτίμηση
Βαθμολογία βελτιστοποίησης WP
4.33.7
Εταιρία
Εκτίμηση
Βαθμολογία βελτιστοποίησης WP
Πάμε μπαμπά3.53.2
Cloudways4.54.2
WPEngine4.44.9
HostGator3.73.1
Κίνστα4.84.8
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.64.9

Αυτά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, αν είμαι ειλικρινής. Η μέση βαθμολογία βελτιστοποίησης WordPress είναι στο 3,7, πράγμα που σημαίνει ότι από τις εγκεκριμένες από το WordPress εταιρείες, μόνο το SiteGround καταφέρνει να το κερδίσει, και ακόμη και αυτό με ένα μικρό περιθώριο (+0.2).

Ίσως ήρθε η ώρα για το WordPress.org να αρχίσει να προτείνει εταιρείες που οι πραγματικοί πραγματικοί χρήστες αναφέρουν ότι είναι πιο κατάλληλες για τη διαχείριση της πλατφόρμας WordPress, ποιος ξέρει … Τι πιστεύετε?

Σε γενική κλίμακα, πρέπει επίσης να το δώσουμε στο WPEngine και το Flywheel, που ηγούνται του πακέτου, και οι δύο βαθμολογούνται στο 4,9 / 5.

Ξέρετε τι, ας πάρουμε το θέμα της βελτιστοποίησης του WordPress περαιτέρω και μάθετε εάν το "Φιλοξενία WordPress" Η ετικέτα σημαίνει πραγματικά τίποτα. Με άλλα λόγια, είναι οικοδεσπότες που αποκαλούνται "Φιλοξενία WordPress" καθόλου καλύτερα?

Είναι όλα "Φιλοξενίες WordPress" Πραγματικά "Βελτιστοποιημένο WordPress"?

Λόγω του πόσο δημοφιλούς είναι το WordPress, σχεδόν κάθε μεγάλος κεντρικός υπολογιστής διαθέτει κάποιο είδος σχεδίου που διατίθεται προς το παρόν σε ιστότοπους WordPress. Θέλαμε να δούμε αν όλα "Φιλοξενία WordPress" είναι το ίδιο όταν πρόκειται για τους ερωτηθέντες που απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με:

 • Βελτιστοποιήσεις ειδικά για WordPress
 • Η γνώση του WordPress για το προσωπικό υποστήριξης ενός κεντρικού υπολογιστή

Δείτε πώς ξεκίνησαν τα πράγματα μεταξύ των κεντρικών υπολογιστών που:

 • Φιλοξενείτε μόνο ιστότοπους WordPress
 • Φιλοξενήστε όλους τους τύπους ιστότοπων (αλλά εξακολουθούν να έχουν σχέδια που διατίθενται στην αγορά για χρήστες WordPress)
 • Αγορά τους ως "διαχειρίζεται" με κάποιο τρόπο (αυτή η τρίτη ομάδα επικαλύπτεται με τις δύο πρώτες ομάδες)

Δεν είναι όλοι οι ιστότοποι που διαχειρίζομαι το WordPress και μου αρέσει να διατηρώ τα πάντα μαζί, έτσι ώστε να αφήνει εταιρείες όπως το WPEngine, το Pagely, το Pantheon κ.λπ..

Χρήστης

Αυτός ο πίνακας δείχνει τον μέσο όρο της συνολικής βαθμολογίας κάθε κεντρικού υπολογιστή – δεν σταθμίζεται από τον αριθμό των απαντήσεων για κάθε μεμονωμένο κεντρικό υπολογιστή:

Τύπος κεντρικού υπολογιστή
Βαθμολογία βελτιστοποίησης WordPress
Υποστήριξη βαθμολογίας γνώσης WordPress
Φιλοξενείτε ΜΟΝΟ ιστότοπους WordPress4.894.83
Φιλοξενήστε ΟΛΟΥΣ τους τύπους ιστότοπων3.403.70
Χρήση "διαχειρίζεται" πολυλογία4.414.43

Έτσι, σύμφωνα με τις εμπειρίες των ερευνητών μας, φαίνεται ότι οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress προσφέρουν πραγματικά καλύτερη βελτιστοποίηση και υποστήριξη για το WordPress. Πέρα από αυτό, φιλοξενεί 100% εστίαση στο WordPress φαίνεται να έχουν την καλύτερη γνώση βελτιστοποίησης και WordPress, ακόμη και έναντι γενικών κεντρικών υπολογιστών που εξακολουθούν να διαφημίζουν ένα "διαχειριζόμενο WordPress" σχέδιο.

Ενδιαφέρεστε να δείτε πόσο βελτιστοποιούνται συγκεκριμένοι κεντρικοί υπολογιστές για το WordPress; Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μια πλήρη ανάλυση των πιο δημοφιλών κεντρικών υπολογιστών στην έρευνα φιλοξενίας WordPress.

Βαθμολογία βελτιστοποίησης HostWordPress Πόσο ικανοποιημένη είναι η υποστήριξη του WordPress; Έχει το πρόγραμμα WordPress; Χρησιμοποιεί "Διαχειρίζεται" Verbiage *; Φιλοξενεί μόνο ιστότοπους WordPress?
WPEngine4.924.69ΝαίΝαίΝαί
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.884.76ΝαίΝαίΝαί
Κίνστα4.774.86ΝαίΝαίΝαί
Cloudways4.244.00ΝαίΝαίΟχι
SiteGround3.924.45ΝαίΝαίΟχι
Φιλοξενία Α23.363.54ΝαίΟχι*Οχι
Μπλε Χοστ3.263.42ΝαίΟχι*Οχι
Πάμε μπαμπά3.173.25ΝαίΝαίΟχι
HostGator3.153.32ΝαίΟχι*Οχι
DreamHost3.113.86ΝαίΟχι*Οχι
Σε κίνηση3.003.78ΝαίΟχι*Οχι

* Ορισμένοι οικοδεσπότες έχουν και τα δύο "τακτικός" Σχέδια WordPress και προγράμματα διαχείρισης υψηλότερης βαθμίδας WordPress. Όταν συνέβη αυτό, επιλέξαμε να επισημάνουμε την κατηγορία ως "Οχι" αλλά με αστερίσκο. Δηλαδή, για να πάρετε ένα "Ναί," ένας οικοδεσπότης πρέπει να χρησιμοποιήσει "διαχειρίζεται" γλώσσα στο πιο δημοφιλές πρόγραμμα WordPress.

Με εξαίρεση το SiteGround, κανένα από τα άλλα "γενικός" οι οικοδεσπότες βαθμολογήθηκαν πάνω από 3,36 όταν πρόκειται για βελτιστοποίηση WordPress, ενώ όλοι οι αφοσιωμένοι φιλοξενούμενοι WordPress σημείωσαν πάνω από 4,75.

Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου προέρχεται από ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Έχω συνεργαστεί με πελάτες σε ειδική φιλοξενία WordPress και είναι πολύ πιο φιλική από την τυπική κοινή φιλοξενία. Συνήθως, μεταξύ του κόστους ενός κοινού προγράμματος και ενός προγράμματος VPS. Αξίζει τον κόπο να ξεκινήσει για αυτήν την αναβάθμιση εάν διαχειρίζεστε μόνο έναν ιστότοπο.

Χρήστης InMotion

Η υποστήριξη είναι ο πιο αδύναμος σύνδεσμος όλων των καλών οικοδεσποτών. Και αυτοί με καλή υποστήριξη δεν προσφέρουν την πιο βελτιστοποιημένη φιλοξενία. Διαλέξτε το δηλητήριό σας.

Χρήστης

Πρέπει να είστε επαγγελματίας για να εργαστείτε με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας?

Έχουμε ήδη εξετάσει αν οι ερωτηθέντες μας θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες WordPress νωρίτερα σε αυτήν την ανάλυση, αλλά τώρα ας δούμε μια σχετικά σχετική έρευνα: "Πρέπει να είστε επαγγελματίας για να εργαστείτε με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας?"

Αυτό το κάνουμε για να μάθουμε πόσο μπορεί να οφείλεται στη βελτιστοποίηση WordPress ορισμένων κεντρικών υπολογιστών λόγω της άνεσης των χρηστών να εργάζονται με διακομιστές κ.λπ..

Δείτε τι λένε οι άνθρωποι για τους οικοδεσπότες τους:

Εταιρία
Πρέπει να είστε επαγγελματίας για να το χρησιμοποιήσετε
Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας
SiteGround9,6%51,8%
Πάμε μπαμπά10,7%48,2%
Cloudways13,2%60,4%
WPEngine2%62,7%
HostGator26,8%46,3%
Μπλε Χοστ13,9%47,2%
Κίνστα2,9%60%
DreamHost10%46,7%
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα0%76%
Ψηφιακός Ωκεανός75%16,7%

Όπως μπορείτε να δείτε, οι περισσότεροι οικοδεσπότες βαθμολογούνται ως "δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας," με την εξαίρεση του Ψηφιακού Ωκεανού, ο οποίος παραδοσιακά παρέμεινε ο πιο σκληρός οικοδεσπότης για να ξεκινήσετε.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, το HostGator έχει σχετικά μεγάλο αριθμό ατόμων που λένε ότι η πλατφόρμα απαιτεί κάποιο επίπεδο επάρκειας με διακομιστές. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα του HostGator που προσεγγίζει συχνά τους χρήστες φιλοξενίας για πρώτη φορά, κάτι που πρέπει να έχει αντίκτυπο στις απόψεις τους.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τον τρέχοντα οικοδεσπότη ήταν ότι αφού δημιούργησα τον λογαριασμό της εταιρείας μου και μετέφερα τον ιστότοπό μου στο πρόγραμμα επί πληρωμή, με ήρθαν σε επαφή μαζί μου προσωπικά στο Skype και στην πραγματικότητα προσέφεραν δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, ώστε να μπορώ να φτιάχνω ιστότοπους πιο γρήγορα και να τους κάνω γρηγορότερους. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Χρήστης Pantheon

Ασφάλεια – είναι κάτι?

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι ένα περίπλοκο θέμα και υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό απλώς με την εγκατάσταση κάποιου compact πρόσθετα ασφαλείας. Ειλικρινά, αν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι ασφαλής, η φιλοξενία είναι εκεί που πρέπει να ξεκινήσετε. Ή, για να το πούμε με άλλο τρόπο, εάν η φιλοξενία σας δεν είναι ασφαλής, τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία.

Ως εκ τούτου, ήμασταν περίεργοι για το τι πιστεύουν οι χρήστες για το επίπεδο ασφάλειας που τους παρέχουν οι οικοδεσπότες τους. Εδώ βρήκαμε:

Είστε ευχαριστημένοι με το πώς ο οικοδεσπότης σας φροντίζει για την ασφάλεια του ιστότοπού σας?

Εταιρία
Δεν ξέρω τι κάνουν
Οχι δεν είμαι!
Ναι, είμαι χαρούμενος!
SiteGround13,3%1,5%83%
Πάμε μπαμπά37,5%19,6%41,1%
Cloudways24,5%1,9%73,6%
WPEngine5,9%3,9%90,2%
HostGator43,9%14,6%41,5%
Μπλε Χοστ27,8%30,6%38,9%
Κίνστα5,7%94,3%
DreamHost30%10%56,7%
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4%8%88%

Πρώτα απ ‘όλα, τόσο περισσότερο "ειδικευμένος" ο κεντρικός υπολογιστής, τόσο πιο ενημερωμένοι είναι οι χρήστες τους σχετικά με τις λειτουργίες ασφαλείας του κεντρικού υπολογιστή.

Το WPEngine έχει μόνο το 5,9% των χρηστών που παραδέχονται ότι δεν ξέρουν τι κάνει ο κεντρικός υπολογιστής όσον αφορά την ασφάλεια. Κίνστα – 5,6%; Σφόνδυλος – 4%. Οι χρήστες αυτών των κεντρικών υπολογιστών είναι επίσης πιο ικανοποιημένοι με την ασφάλεια που λαμβάνουν.

Ο ηγέτης εδώ είναι η Kinsta στο 94,3% και η WPEngine στο 90,2%. Πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε το SiteGround στο 83% με μόνο το 1,5% των χρηστών να δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με την ασφάλεια της πλατφόρμας.

Τα προεπιλεγμένα πρόσθετα ασφαλείας που χρησιμεύουν ως εκκίνηση για να σας πουλήσουν ακριβές επιλογές ασφαλείας φαίνεται να είναι μια νέα τάση με πολλούς από τους κεντρικούς υπολογιστές. Δημιουργεί μεγάλη σύγχυση, δυσαρέσκεια και τεχνικά προβλήματα. Παράδειγμα: Πολλοί ιστότοποι κατεβαίνουν τώρα κάθε φορά που το πιστοποιητικό SSL ανανεώνεται, ακόμη και με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. ο οικοδεσπότης δεν έχει λύση αυτή τη στιγμή.

Χρήστης

Η ταχύτερη φιλοξενία δεν σημαίνει απαραίτητα υψηλότερη βαθμολογία

Εάν είστε επαγγελματίας του WordPress, είναι εύκολο να πέσετε σε αυτήν την παγίδα να σκεφτείτε ότι η ταχύτητα είναι αυτό που έχει σημασία όταν πρόκειται για έναν οικοδεσπότη Ιστού. Αλλά όταν συγκρίναμε τις δικές μας δοκιμές απόδοσης με τη συνολική βαθμολογία των ερωτηθέντων στην έρευνα, δυσκολευτήκαμε να παρατηρήσουμε οποιαδήποτε ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των δύο:

HostAvg. Χρόνος φόρτωσης σελίδας Συνολική βαθμολογία
Πάμε μπαμπά0,453.46
Φιλοξενία InMotion0,624.19
SiteGround0,744.56
DreamHost0,844.1
Μπλε Χοστ0,933.25
WPEngine0,944.41
Φιλοξενία Α20,963.83
HostGator1.353.66

Πιθανοί λόγοι για αυτήν την έλλειψη συσχέτισης θα μπορούσαν να είναι:

 • Πολλοί χρήστες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τους χρόνους φόρτωσης σελίδας, εκτός εάν είναι πραγματικά κακοί.
 • Τα δεδομένα δοκιμών μας δεν υποβαθμίζονται, επομένως οι διαφορές ενδέχεται να μην γίνουν εμφανείς έως ότου ένας ιστότοπος λάβει περισσότερη επισκεψιμότητα.

(Οι κεντρικοί υπολογιστές) πρέπει να είναι διαφανείς σχετικά με το τι παρέχετε για το κόστος, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προδιαγραφών της CPU διακομιστή, της RAM κ.λπ. Έτσι γνωρίζουμε πόσο καλύτερη θα είναι η απόδοση. Το να λέτε “διπλή / ταχύτερη” απόδοση σε αυτό το ακριβό σχέδιο δεν έχει νόημα.

Χρήστης

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης των τεχνικών προδιαγραφών από την άποψη ενός μη ειδικού. Είναι δύσκολο να γνωρίζω τι χρειάζομαι και τι όχι.

Χρήστης

Δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ χρόνου λειτουργίας και αντιληπτής αξιοπιστίας (τουλάχιστον όχι ακόμα!)

Αρχικά, ας δούμε ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος οικοδεσπότης στην έρευνά μας έναντι των δεδομένων της έρευνας 2016:

Εταιρεία2016 αξιοπιστία2018 αξιοπιστία βαθμολογίαΔιαφορά
SiteGround4.74.6-0.1
Πάμε μπαμπά3.83.7-0.1
WPEngine4.54.80.3
HostGator4.14-0.1
Μπλε Χοστ3.43.50.1
Κίνστα4.94.8-0.1
DreamHost4.34.1-0.2
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.84.7-0.1

Η WPEngine και η Kinsta κερδίζουν εδώ, με το WPEngine να βελτιώνεται κατά 0,3 βαθμούς βαθμολογίας σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, ίσως θελήσετε να διαβάσετε αυτό ή αυτό για τη δική μας εμπειρία με την αξιοπιστία του Kinsta.

Οι κύριες εταιρείες φιλοξενίας κάθονται στο κάτω μέρος του πίνακα, το οποίο αναμενόταν λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλότερες προσδοκίες από επαγγελματίες χρήστες.

Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα αξιοπιστίας!

Τώρα που ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε δημοσίως στατιστικά χρόνου λειτουργίας για δημοφιλείς κεντρικούς υπολογιστές WordPress, μας ενδιαφέρει να δούμε αν υπήρχε συσχέτιση μεταξύ των δεδομένων uptime και του τρόπου αξιολόγησης της αξιοπιστίας κάθε κεντρικού υπολογιστή από τους ερωτηθέντες της έρευνας.

Λοιπόν – spoiler – δεν παρατηρήσαμε συνεπή σύνδεση (τουλάχιστον όχι ακόμα).

Από τους οικοδεσπότες που παρακολουθούμε, οι δύο με τις υψηλότερες βαθμολογίες αξιοπιστίας – WPEngine και SiteGround – έχουν πράγματι μεγάλο χρόνο λειτουργίας.

Αλλά στο κάτω άκρο του πίνακα, τα δεδομένα γίνονται πιο σκοτεινά.

Για παράδειγμα, μέχρι στιγμής το InMotion Hosting είναι ο οικοδεσπότης με τη χειρότερη απόδοση που παρακολουθούμε. Ο χρόνος λειτουργίας του 99,55% συσχετίζεται με περισσότερα από 39 ώρες διακοπής λειτουργίας για ένα ολόκληρο έτος. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η InMotion Hosting είχε ακόμη υψηλότερη βαθμολογία αξιοπιστίας από αυτήν Το HostGator και το Bluehost, μέχρι στιγμής, προσφέρουν τέλειο χρόνο λειτουργίας 100% (είναι ίσο με το WPEngine).

Ωστόσο, τα δεδομένα παρακολούθησης uptime είναι αρκετά μικρά, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν τα δεδομένα uptime παρακολουθούν πιο κοντά στα δεδομένα της έρευνας μας κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους.

HostUptime (τελευταίες 75 ημέρες) Κάτω ώρες / έτος Βαθμολογία αξιοπιστίας
WPEngine100%04.8
SiteGround99,98%1.74.6
Φιλοξενία InMotion99,55%39.44.1
HostGator100%03.9
Φιλοξενία Α299,78%19.33.9
Πάμε μπαμπά*99,93%6.13.7
Bluehost *100%03.5

* Δεδομένα χρόνου λειτουργίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

"Ασφάλιστρο" Οι οικοδεσπότες προσφέρουν πράγματι καλύτερη υποστήριξη

Σε αυτήν την ενότητα, θα συγκρίνουμε τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες υποστήριξης των δημοφιλών οικοδεσποτών κατάφεραν στην έρευνα φιλοξενίας WordPress μέσω δύο αριθμών:

 • Συνολική βαθμολογία υποστήριξης
 • Βαθμολογία ικανότητας WordPress για υποστήριξη
Πλήθος
Συνολική υποστήριξη
Υποστήριξη ειδικά για WP
Κίνστα4.94.9
WPEngine4.74.7
SiteGround4.74.5
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.64.8
Σε κίνηση4.23.8
Cloudways4.14.0
DreamHost4.03.9
HostGator3.73.3
Φιλοξενία Α23.73.6
Πάμε μπαμπά3.33.3
Μπλε Χοστ3.23.4
Ψηφιακός Ωκεανός3.03.0

Ως γενική τάση, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί από τους πιο διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress – όπως το Kinsta ή το WPEngine – σημείωσαν υψηλές βαθμολογίες και στις δύο κατηγορίες, ενώ οι περισσότεροι οικοδεσπότες με κοινό προϋπολογισμό βρίσκονται στο κάτω μέρος της λίστας.

Υπάρχουν ορισμένα ακραία σημεία – όπως το SiteGround – αλλά έτσι γενικά τα πράγματα ξεσπούν.

Φυσικά, αυτό το συμπέρασμα δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακό – σίγουρα έχει νόημα ότι η πληρωμή για έναν premium οικοδεσπότη σας προσφέρει καλύτερη υποστήριξη. Αλλά είναι πάντα ωραίο να λαμβάνετε επιβεβαίωση ότι τα επιπλέον χρήματα αξίζουν πραγματικά!

Ω, και ντροπή σε σας, Ψηφιακός Ωκεανός. Ωστόσο, το καταλαβαίνουμε… Το DO προορίζεται για τους επαγγελματίες ούτως ή άλλως, οπότε αναμένεται να είστε η δική σας υποστήριξη, σωστά; ��

Ενώ οι λειτουργίες θα διαφέρουν, η ποιότητα της υποστήριξης που παρέχεται από τον άνθρωπο είναι η κύρια διαφορά που έχω βρει στους κεντρικούς υπολογιστές.

Χρήστης SiteGround

Είναι καλό να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη τουλάχιστον μία φορά για να δείτε πώς αποκρίνονται. Μην περιμένετε μέχρι να έχετε πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα. Γνωρίστε τους το συντομότερο δυνατό.

Χρήστης

⏮️ "Πείτε μας για τον προηγούμενο οικοδεσπότη σας"

Για μένα, αυτό ήταν το πιο συναρπαστικό μέρος ολόκληρης της ανάλυσης έρευνας φιλοξενίας WordPress!

Ενώ γνωρίζουμε τι πιστεύουν οι άνθρωποι για τους τρέχοντες οικοδεσπότες τους είναι σίγουρο ενδιαφέρον, είναι επίσης αναμενόμενο να βλέπουμε κυρίως θετικές βαθμολογίες. Μετά από όλα, γιατί θα μείνατε με έναν οικοδεσπότη που δεν σας αρέσει?

Ωστόσο, μόλις αρχίσουμε να εξετάζουμε τους προηγούμενους οικοδεσπότες των ανθρώπων, αυτό είναι όπου μπορούμε να πάρουμε μερικές εντυπωσιακές πληροφορίες. Ξεκινώντας με:

Ποιος είναι ο πιο αλλαγμένος οικοδεσπότης?

Αυτοί είναι οι οικοδεσπότες που γενικά κουράζονται οι άνθρωποι μετά από λίγο και αποφασίζουν να εγκαταλείψουν για οποιονδήποτε λόγο.

Ποιος ήταν ο προηγούμενος οικοδεσπότης σας?
# χρήστες άλλαξαν από αυτό
Πώς θα το αξιολογήσετε?
Πάμε μπαμπά1242.5
HostGator862.6
Μπλε Χοστ682.5
SiteGround553.1
WPEngine353.0
DreamHost192.9
Φιλοξενία Α2183.1

Η μέση βαθμολογία για όλες τις εταιρείες που αλλάζουν είναι 2,7 / 5.

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτές οι αλλαγές από τις αξιολογήσεις είναι χαμηλές. Και τα τρία μεγάλα – GoDaddy, Bluehost, Hostgator – έχουν βαθμολογίες στο εύρος 2,5-2,6. Μεταξύ των υπόλοιπων, έχουμε SiteGround, WPEngine και A2 που κατάφεραν να σκοράρουν 3.0-3.1.

Συνολικές βαθμολογίες έναντι αλλαγών από αξιολογήσεις

Τώρα ας συγκρίνουμε τις τρέχουσες αξιολογήσεις των κεντρικών υπολογιστών έναντι των αξιολογήσεων που τους έχουν δοθεί από χρήστες που έχουν προχωρήσει.

ΕταιρείαΑλλαγή από βαθμολογία Τρέχουσα βαθμολογία Διαφορά
SiteGround3.14.6-1,5
Πάμε μπαμπά2.53.5-1
WPEngine34.4-1.4
HostGator2.63.7-1.1
Μπλε Χοστ2.53.3-0,8
DreamHost2.94.1-1.2
Φιλοξενία Α23.13.8-0.7

Αν επρόκειτο να σας δώσω την προσωπική μου άποψη σχετικά με αυτό, θα έλεγα ότι αν ψάχνετε για έναν νέο οικοδεσπότη, θα πρέπει πιθανώς να το περιορίσετε στις εταιρείες που ακόμη και οι προηγούμενοι χρήστες τους λένε ότι είναι "εντάξει."

Φιλοξενία WordPress έναντι έμπειρων χρηστών

Ένα άλλο πράγμα που θέλαμε να εξετάσουμε είναι εάν η εμπειρία ενός χρήστη με άλλες εταιρείες φιλοξενίας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούν τους τρέχοντες κεντρικούς υπολογιστές τους.

Αυτός ο πίνακας παρουσιάζει τις συνολικές βαθμολογίες με βάση το πόσο έμπειρη είναι η φιλοξενία των ερωτηθέντων:

Πόσες εταιρείες φιλοξενίας έχετε χρησιμοποιήσει πριν από αυτήν?

Εταιρία
Η πρώτη μου φορά
1-2
3-5
6-10
10+
Μέση τιμή
SiteGround4.84.54.64.74.44.6
Πάμε μπαμπά3.83.43.52.73.5
Cloudways4.74.64.34.04.5
WPEngine4.54.54.54.35.04.4
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείες3.94.34.34.44.54.3

Είναι ενδιαφέρον ότι αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι για τους οποίους είναι δικοί τους Η πρώτη εμπειρία φιλοξενίας βαθμολογεί τους παρόχους τους κατά 9,3% χαμηλότερα από όλους τους άλλους. Επιπλέον, όσο περισσότερη εμπειρία έχετε, τόσο υψηλότερη θα βαθμολογείτε τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή σας.

Εν τέλει, Μεταξύ των χρηστών με περισσότερη εμπειρία φιλοξενίας, το SiteGround και το Cloudways έλαβαν τις κορυφαίες βαθμολογίες.

Κατά τη γνώμη μας, αυτό δεν είναι απαραίτητα επειδή οι εταιρείες που επιλέγονται από τους πρώτους είναι κακές (όλες τους έχουν καλύτερη κατάταξη από έμπειρους χρήστες), αλλά ίσως οι αρχάριοι έχουν συνολικά υψηλότερες προσδοκίες. Τι γνώμη έχετε για αυτό?

�� Συμπεράσματα?

Εντάξει, με όλα αυτά τα δεδομένα πίσω μας, ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το μέρος γρήγορα!

 • Συνολικά, οι μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας όλων αυτών πιθανότατα θα πρέπει να μείνετε ξεκάθαρες. Bluehost, HostGator, GoDaddy – δεν έχουν τις καλύτερες βαθμολογίες σε όλες τις μετρήσεις που ελέγξαμε.
 • Εάν αναζητάτε μια λύση διαχειριζόμενης φιλοξενίας, πιθανότατα θα είστε οι πιο ευτυχισμένοι με το WPEngine, το Kinsta, το Cloudways.
 • Εάν είστε επαγγελματίας φιλοξενούμενος και γνωρίζετε τι κάνετε (διαχείριση διακομιστή, κέλυφος, τι άλλο), το Digital Ocean εξακολουθεί να είναι μια καταπληκτική επιλογή.

Όσο για τον κορυφαίο συνολικό οικοδεσπότη, πρέπει να το δώσουμε στο SiteGround. Έχουν τον υψηλότερο αριθμό συμμετοχών στην έρευνα και βρίσκονται στην πρώτη βαθμολογία. Φαίνονται επίσης πραγματικά συμπαγείς σε όλες τις άλλες μετρήσεις που ελέγξαμε. Αν δεν έχω χάσει τίποτα σημαντικό εδώ, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην πανοπλία του SiteGround με βάση τα δεδομένα που έχουμε.

Περισσότερο?

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά ακόμη πολύτιμοι λίθοι για να βρω σε αυτό το σύνολο δεδομένων, αλλά, προσωπικά, είμαι έξω σε αυτό το σημείο. �� Άρα τώρα τελείωσε.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, διαθέτουμε το ακατέργαστο αρχείο CSV για λήψη, οπότε μη διστάσετε να το πάρετε και να το χρησιμοποιήσετε για τη δική σας ανάλυση. (Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε εάν δημοσιεύετε κάτι βάσει των δεδομένων!) Κατέβασε εδώ.

Για άλλη μια φορά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που συμμετείχατε σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress! Ροκ! ��

Αποτελέσματα έρευνας φιλοξενίας WordPress 2017

Κοινό: απλοί χρήστες WordPress.

Κάτι που δεν είναι μυστήριο εδώ, και δεν υπήρξε ποτέ, είναι ότι μας αρέσει λίγο το διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας μας στο Kinsta. Λειτουργεί, διατηρεί τα πράγματα γρήγορα, συνολικά … υπέροχα! Το εξετάσαμε ακόμη και εδώ.

Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος με τον οποίο φιλοξενούμε τους ιστότοπούς μας και ο πιο πολύ τρόπος "Εσωτερικά WordPress" φιλοξενούν τη δική τους, δεν είναι καθόλου αυτό που κάνουν οι απλοί χρήστες.

Οπως φαίνεται, τα περισσότερα άτομα φιλοξενούν GoDaddy, Bluehost και HostGator. Και ξέρεις τι? … Το λατρεύουν!

(Τουλάχιστον αυτά λένε.)

Έχουμε απλά ολοκλήρωσε την έρευνα φιλοξενίας WordPress 2017, και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά, ή πολύ ενδιαφέροντα, για να πούμε το λιγότερο.

Ποια εταιρεία φιλοξενίας χρησιμοποιείτε?

Να τι λένε οι άνθρωποι όταν θέτουν δύο απλές ερωτήσεις: "Ποια εταιρεία φιλοξενίας χρησιμοποιείτε?" και "Πόσο πιθανό είναι να το συστήσετε?"

Κύριες εταιρείες φιλοξενίας WordPress με κορυφαία βαθμολογία

Πλήθος
Εκτίμηση
Ψηφοφορίες
HostGator8.02 / 10456
Μπλε Χοστ7.93 / 10450
Πάμε μπαμπά7.64 / 10734

Είχαμε περισσότερες από 4.750 έγκυρες απαντήσεις σε αυτήν την έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017 και αυτές οι τρεις εταιρείες έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Και, όπως μπορείτε να δείτε, τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένα με αυτό που παίρνουν.

Φυσικά, η έρευνα δεν αφορούσε μόνο τους GoDaddy, Bluehost και HostGator. Οι ερωτηθέντες ανέφεραν περισσότερες από 1.000 (!) Διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας. Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό.

Αλλά πρώτα, γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε αυτές τις έρευνες?

Η φιλοξενία είναι πολύ κοντά στις καρδιές μας – τόσο παράξενο όσο αυτό ακούγεται.

Πρώτα απ ‘όλα, η φιλοξενία είναι πάντα το πρώτο βήμα στην περιπέτεια όλων με το WordPress. Και ναι, ενώ μπορείτε να παίξετε με την πλατφόρμα σε κάποιο βαθμό τοπικά, δεν θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε κάτι σημαντικό με αυτόν τον πραγματικό διακομιστή ιστού.

Δεύτερον, οι προτάσεις φιλοξενίας είναι κάτι που κάνουμε αρκετά συχνά. Όχι μόνο σε αυτό το blog, αλλά και κάθε φορά που οι πελάτες μας ρωτούν σχετικά με αυτό Θέμα. Και ενώ το κάνουμε αυτό, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση που υπάρχει στην αγορά.

Με άλλα λόγια, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι προτείνουμε όλα τα σωστά πράγματα – προϊόντα και υπηρεσίες – που θα φέρουν την αξία των χρηστών και όχι τα προβλήματα.

Αυτό καθίσταται επίσης εξαιρετικά σημαντικό όταν λαμβάνετε υπόψη το γεγονός ότι διαθέτουμε συνδέσμους συνεργατών για τη φιλοξενία σε αυτόν τον ιστότοπο, γεγονός που μας φέρνει στο προσκήνιο κάθε φορά που αποφασίζουμε να προτείνουμε κάτι. Απλώς δεν μπορούμε να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους προς μια λύση sub-par (όπως αυτή ιστότοπος που περιγράφεται εδώ φέρεται να το κάνει), καθώς αυτό θα καταστρέψει τη φήμη μας. Γι ‘αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνούμε συνεχώς την αγορά φιλοξενίας.

Ταυτόχρονα, η δοκιμή των φιλοξενουμένων από μόνοι μας (μέσω πειραμάτων απόδοσης, συνεχιζόμενων δοκιμών ταχύτητας κ.λπ.) φτάνει μέχρι τώρα. Για να μάθετε πόσο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πραγματικά με τις ρυθμίσεις φιλοξενίας τους, πρέπει να τους ρωτήσετε απευθείας. Σε αυτό το σημείο ξεκινά η έρευνα φιλοξενίας WordPress 2017.

Και αυτές οι έρευνες μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ αποκαλυπτικές και να σας δείχνουν πράγματα που δεν περιμένατε να δείτε. Όπως συνέβη αυτή τη φορά:

Ας αρχίσουμε να αναλύουμε τα ευρήματα της έρευνας ένα προς ένα… πρώτα, ο ελέφαντας στο δωμάτιο:

Το GoDaddy είναι ένας σιωπηλός γίγαντας στη φιλοξενία του WordPress

Το GoDaddy δεν είναι μεγάλο όνομα στο WordPress hosting "φυσαλλίδα". Προσπαθήστε να συστήσετε το GoDaddy ως οικοδεσπότη και ενδέχεται να λάβετε τουλάχιστον μερικά σχόλια όπως αυτά:

Πρόταση GoDaddy

Γι ‘αυτό είναι τόσο εκπληκτικό που το GoDaddy ήταν, μακράν, ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης στην έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017.

Το GoDaddy αντιπροσώπευε το επιβλητικό 15,3% όλων των απαντήσεων. Οι επόμενοι πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες ήταν οι HostGator και Bluehost, πολύ πίσω στο 9,5% και 9,4%, αντίστοιχα.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα κεντρικών υπολογιστών – μόνο οι πιο δημοφιλείς απαντήσεις.

Και μάντεψε τι? Όχι μόνο οι χρήστες του WordPress χρησιμοποιούν το GoDaddy… είναι πραγματικά πολύ χαρούμενοι.

Αν και δεν είναι η υψηλότερη βαθμολογία προτάσεων στην έρευνά μας, το GoDaddy σημείωσε με αξιοσέβαστο 7,64 μέσο όρο στην κλίμακα προτάσεών μας.

Στο τέλος, υποθέτω ότι δεν πρέπει να εκπλαγούμε πολύ από τη δημοτικότητα του GoDaddy. Ενώ δεν είναι στα περισσότερα "καλύτερη φιλοξενία WordPress" καταλόγους, η εταιρεία έσπασε γρήγορα τις ιδιότητες του WordPress.

Τους τελευταίους μήνες, η GoDaddy αγόρασε τις καμπύλες WP Curve, ManageWP και Sucuri, με στόχο να γίνει ένα ενιαίο κατάστημα για χρήστες WordPress.

Μην κοιμάστε στο GoDaddy – ενώ οι χρήστες του δεν είναι τόσο πιθανό να το προτείνουν όπως το SiteGround (8.56) ή το Dreamhost (8.66), το GoDaddy εξακολουθεί να έχει πολλούς πελάτες φιλοξενίας που είναι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία του.

Σχετικά με αυτήν την προθυμία να προτείνουμε:

Καθαρά σκορ Promoter από τις κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress

Το Net Promoter Score, ή το NPS, είναι μια πολύ ωραία μέτρηση που έχει σχεδιαστεί για να μετρήσει κατά κάποιο τρόπο πόσο ευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι με μια επωνυμία ή ένα προϊόν, μέχρι το σημείο που είναι πρόθυμοι να το προτείνουν στους συνομηλίκους τους.

Εδώ είναι καλύτερος ορισμός:

Το Net Promoter Score είναι ένας δείκτης που κυμαίνεται από -100 έως 100 που μετρά την προθυμία των πελατών να προτείνουν προϊόντα ή υπηρεσίες μιας εταιρείας σε άλλους.

Επομένως, δεδομένου ότι έχουμε ένα μέγεθος δείγματος που μας επιτρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε στα πράγματα NPS, ας δούμε πώς παίζονται οι αριθμοί για μερικούς από τους επιλεγμένους κεντρικούς υπολογιστές μας – συγκεκριμένα, αυτούς που έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 80 συνολικές καταχωρήσεις.

Πριν από αυτό όμως. Μια γρήγορη αποποίηση ευθυνών. Αυτά τα δεδομένα είναι ενδιαφέροντα και δίνουν μια γενική εικόνα, αλλά μην τα θεωρείτε απόλυτα ευαγγέλιο. Δεν έχουμε το κατάλληλο αντιπροσωπευτικό δείγμα για τον πραγματικό υπολογισμό του πραγματικού NPS κάθε εταιρείας. Το πιο σχετικό με την έρευνά μας είναι το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των επικριτών (άτομα που σημείωσαν γκολ στο τέλος) πιθανότατα δεν θα είχαν απαντήσει στην έρευνά μας, επειδή είχαν ήδη μετακινηθεί σε άλλους οικοδεσπότες.

Γι ‘αυτόν τον λόγο, υπάρχει μια αξιοπρεπής πιθανότητα οι μετρήσεις μας να κλίνουν λίγο ψηλά.

Εντάξει, εδώ είναι τα δεδομένα:

Η βαθμολογία Net Promoter από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας WordPress

Πλήθος
NPS
SiteGround46.15
HostGator29.32
Μπλε Χοστ23.81
Hostinger18.42
Πάμε μπαμπά14.76
1&10

Όπως μπορείτε να δείτε, το SiteGround εξακολουθεί να είναι η εταιρεία που είναι πιο πιθανό να προταθεί, ωστόσο, οι αριθμοί που βαθμολογούνται από το HostGator δεν είναι καθόλου άθλιοι καθόλου.

Μόνο για το πλαίσιο, σύμφωνα με τα δεδομένα, Το Mailchimp έχει NPS 50. Και είναι θεωρείται γενικά ότι κάθε σκορ πάνω από 0 θα πρέπει να ληφθεί υπόψη "Καλός," ενώ το 50 και άνω είναι "έξοχος." (Αν και ορισμένοι ειδικοί διαφωνούν για το αν το 0 είναι στην πραγματικότητα "Καλός" ή όχι.)

Αλλά αυτό σημαίνει ότι το SiteGround είναι καλύτερο από το Bluehost στα μάτια των χρηστών; Λοιπόν, όχι απαραίτητα. Έχει υποστηριχθεί με την πάροδο των ετών ότι οι μετρήσεις NPS μπορούν να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του πελάτη στον οποίο φτάνει μια συγκεκριμένη επωνυμία. Για παράδειγμα, οι επωνυμίες που εξυπηρετούν περισσότερους πλούσιους πελάτες τείνουν να βαθμολογούνται επίσης υψηλότερα. Ένα παρόμοιο πράγμα μπορεί να συμβαίνει όταν συγκρίνουμε εταιρείες που εξυπηρετούν περιστασιακούς χρήστες έναντι τροφοδοσίας με πιο εξειδικευμένο πλήθος.

Οι άνθρωποι είναι γενικά ευχαριστημένοι με τη φιλοξενία τους

ο Η μέση βαθμολογία που δόθηκε από τους ερωτηθέντες ήταν 7,7 / 10.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι γενικά πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έχουν.

Ακολουθεί μια πιο αναλυτική εμφάνιση ανά εταιρεία φιλοξενίας:

WordPress εταιρείες φιλοξενίας όπως βαθμολογούνται από χρήστες

Πλήθος
Ψηφοφορίες
Εκτίμηση
Πάμε μπαμπά7347.64
HostGator4568.02
Μπλε Χοστ4507.93
WordPress2157.14
SiteGround1788.56
1&11027.42
Hostinger867.58
One.com717.84
Όνομα648.04
iPage627.75
εωστ587.07
DreamHost568.66
Σε κίνηση528.11

Για τον παραπάνω πίνακα, αποφασίσαμε να προβάλλουμε μόνο τις εταιρείες που έλαβαν περισσότερες από 50 συμμετοχές. Χρειαζόμασταν να το περιορίσουμε αφού οι ερωτηθέντες μας ανέφεραν περισσότερες από 1000 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας, πολλές από αυτές ανέφεραν μόνο μία φορά.

(Αν θέλετε να λάβετε το πλήρες σύνολο δεδομένων, υπάρχει ένα αρχείο εξαγωγής μη επεξεργασμένων δεδομένων στο κάτω μέρος.)

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στον παραπάνω πίνακα, αν το έχετε παρατηρήσει:

Είναι "WordPress" ένας οικοδεσπότης?

Πολλοί άνθρωποι το είπαν αυτό "WordPress" είναι ο οικοδεσπότης τους.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε εάν αυτό που εννοούν είναι το WordPress.com ή αν συγχέουν τι είναι ένας κεντρικός υπολογιστής.

Έχουμε επίσης επισημάνει έναν αριθμό ατόμων "cPanel" ως οικοδεσπότης τους, και ούτω καθεξής.

"Ποιος είναι ο οικοδεσπότης σας?"
# απαντήσεων
"WordPress"215
"cPanel"11
"Δεν γνωρίζω"13

Ίσως αυτό που αποδεικνύεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι πόσο σύγχυση είναι ολόκληρη η ιδέα της φιλοξενίας.

Ως επαγγελματίες, πιστεύω ότι δεν μπορούμε καθόλου να παραμελήσουμε το γεγονός ότι το WordPress δεν είναι τόσο απλό από ένα εργαλείο όσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι. Η εκπαίδευση άλλων περιστασιακών χρηστών είναι το κλειδί για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν την πλατφόρμα και πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Με το WordPress να λειτουργεί σε σχεδόν 30% όλων των ιστότοπων, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί χρήστες δεν έχουν καμία γνώση ούτε καν ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τις εσωτερικές λειτουργίες της πλατφόρμας ή αυτό που κάνει έναν οικοδεσπότη καλύτερο από τον άλλο.

Πολλοί περιστασιακοί χρήστες απλώς ψωνίζουν με βάση την τιμή ή με βάση τα μηνύματα μάρκετινγκ που βλέπουν στον ιστό / τηλεόραση. Πολλοί από αυτούς δεν υποθέτουν καν ότι ένας οικοδεσπότης μπορεί να είναι πιο αργός ή λιγότερο αξιόπιστος από τον άλλο.

Αυτό με φέρνει στο επόμενο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε στην έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017:

Η απόδοση και η ικανοποίηση δεν είναι τόσο συνδεδεμένα όσο νομίζετε

Ένα από τα πράγματα που μας εξέπληξε ήταν ότι φιλοξενεί ότι η περιφρόνηση πολλών εμπιστευτικών του WordPress είχε ακόμη ισχυρές βαθμολογίες όταν ήταν πιθανό να προτείνει.

Αυτό μας έκανε να αναρωτιόμαστε, "ποια είναι η αποσύνδεση μεταξύ των εσωτερικών του WordPress και των τακτικών χρηστών του WordPress?"

Η απόδοση ενός κεντρικού υπολογιστή επηρεάζει πραγματικά την πιθανότητα ενός χρήστη να συστήσει τον κεντρικό υπολογιστή; Ή υπάρχει κάτι άλλο στο παιχνίδι εδώ?

Ας μάθουμε συγκρίνοντας τα αποτελέσματα της έρευνας φιλοξενίας WordPress 2017 με μερικά από τα δικά μας δεδομένα δοκιμών απόδοσης για δημοφιλείς οικοδεσπότες.

Απόδοση φιλοξενίας έναντι βαθμολογίας χρήστη

Πλήθος
Χρόνος φόρτωσης – Δοκιμή NYC
Βαθμολογία χρηστών
SiteGround0,645 δευτερόλεπτα8.56
Μπλε Χοστ2,00 δευτερόλεπτα7.93
HostGator0,75 δευτερόλεπτα8.02
Σε κίνηση0,46 δευτερόλεπτα8.11
Φιλοξενία Α20,48 δευτερόλεπτα8.63

Μπορείτε να δείτε ένα ελαφρύ μοτίβο όπου οι κεντρικοί υπολογιστές με χαμηλότερους χρόνους φόρτωσης σελίδας συνιστώνται ιδιαίτερα. Αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη για να δικαιολογήσει δραματικά συμπεράσματα.

Αυτό μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι η απόδοση δεν είναι απαραίτητα το πρώτο πράγμα στο μυαλό των μέσων χρηστών του WordPress.

Η έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017 δεν ζήτησε από τους χρήστες να ταξινομήσουν αυτό που νόμιζαν ότι ήταν πιο σημαντικό για τον οικοδεσπότη τους, αλλά ορισμένες δημοσιεύσεις είναι:

 • Ευκολία λειτουργίας και λειτουργίας του WordPress
 • Πόσο συχνά υπάρχει "Φωτιά" που πρέπει να διαγραφεί (δηλαδή οι χρήστες θέλουν κάτι τέτοιο "έργα", ακόμα κι αν δεν είναι το γρηγορότερο)
 • Πόσο χρήσιμη / διαθέσιμη υποστήριξη είναι

Αυτός είναι ένας άξιος τομέας για να σκάψετε στο μέλλον. Και είναι καλή υπενθύμιση για τους χρήστες ενέργειας να θυμούνται ότι οι λειτουργίες που εκτιμούν οι χρήστες του WordPress σε έναν κεντρικό υπολογιστή δεν είναι απαραίτητα ίδιες με αυτές που εκτιμούν οι περιστασιακοί χρήστες.

Δημοφιλείς οικοδεσπότες ανά χώρα

Αυτό είναι το μέρος της έρευνας φιλοξενίας WordPress του 2017 που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Η αγορά των ΗΠΑ είναι κάπως προβλέψιμη όσον αφορά το ποιος θα είναι δημοφιλής. Θέλω να πω, όλες αυτές οι διαφημίσεις Super Bowl πρέπει να αντιπροσωπεύουν κάτι, σωστά, GoDaddy?

Τι γίνεται όμως με τις διεθνείς αγορές; Είναι το GoDaddy εξίσου δημοφιλές, ας πούμε, στη Γερμανία όπως και στις ΗΠΑ; Ας δούμε.

Από 4.750+ απαντήσεις (καθιστώντας αυτήν τη μεγαλύτερη έρευνα φιλοξενίας WordPress μέχρι σήμερα), μόνο το 25,7% προέρχεται από τις ΗΠΑ, γεγονός που καθιστά τη μεγάλη πλειοψηφία διεθνή.

Εδώ είναι οι κορυφαίες 10 χώρες και οι πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας τους:

Οι πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας WordPress ανά χώρα

Χώρα
% εισιτηρίων
Ο πιο δημοφιλής οικοδεσπότης
ΗΠΑ25,7%Πάμε μπαμπά
Ινδία15,48%Πάμε μπαμπά
Ηνωμένο Βασίλειο6,243%Πάμε μπαμπά
Νιγηρία3,634%WhoGoHost.com
Καναδάς3,305%Πάμε μπαμπά
Ινδονησία2.377%Dewaweb
Πακιστάν2.203%Πάμε μπαμπά
Νότια Αφρική2.184%Afrihost
Γερμανία2.126%1&1
Αυστραλία1,971%Πάμε μπαμπά

Ή, για μια πιο διαδραστική παρουσίαση (κάντε κλικ σε μια χώρα):

Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας όσον αφορά τη διεθνή αγορά φιλοξενίας WordPress:

Οι φιλοξενούμενοι σε όλο τον κόσμο είναι σχεδόν εξίσου ικανοποιημένοι

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες αγοράζουν διεθνώς στις μέρες μας και είναι αρκετά κοινό για τους κεντρικούς υπολογιστές να προσφέρουν τουλάχιστον κέντρα δεδομένων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Αν και αυτό ισχύει, οι περισσότεροι μεγάλοι οικοδεσπότες στη λίστα μας εξακολουθούν να έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Αυτό μας έκανε να αναρωτιόμαστε, "είναι οικοδεσπότες που καταφέρνουν να συνδεθούν με διεθνείς πελάτες καθώς και πελάτες από τις ΗΠΑ?"

Για να δοκιμάσουμε τη διεθνή γνώμη, διαιρέσαμε τις απαντήσεις για τους τέσσερις κορυφαίους οικοδεσπότες μας από χρήστες ΗΠΑ και εκτός ΗΠΑ.

Πλήθος
Ψηφοφορίες εκτός ΗΠΑ
Βαθμολογία εκτός ΗΠΑ
Ψηφοφορίες ΗΠΑ
Αξιολόγηση ΗΠΑ
SiteGround1118.33678.93
HostGator2897.981678.07
Μπλε Χοστ2127.962387.91
Πάμε μπαμπά4607.552747.79

Με εξαίρεση το Bluehost, οι Αμερικανοί ερωτηθέντες ήταν λίγο πιο πιθανό να προτείνουν τον οικοδεσπότη τους από τους διεθνείς ερωτηθέντες. Με αυτά τα λόγια, οι διαφορές δεν είναι αρκετά μεγάλες για να δηλώσουμε τη στατιστική σημασία.

Χωρίς υψηλότερα μεγέθη δειγμάτων, μπορούμε μόνο να πούμε ότι όλοι οι πελάτες σε όλο τον κόσμο φαίνεται να είναι αρκετά ομοιόμορφα ευχαριστημένοι με τον οικοδεσπότη τους.

Φιλοξενίες που αποτελούν μέρος του Endurance International Group

Όπως ίσως γνωρίζετε, η EIG είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στην αγορά και μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες σε αυτό. Ωστόσο, ως επί το πλείστον, έχουν παραμείνει κάπως στο παρασκήνιο και δεν εμπορεύονται καθόλου στο ύπαιθρο.

Πέτυχαν την επιτυχία τους με την απόκτηση μεγάλου αριθμού άλλων εταιρειών φιλοξενίας και, στη συνέχεια, αφήνοντάς τις να λειτουργήσουν με τις αρχικές τους επωνυμίες.

Αυτή η πρακτική – απόκτηση εταιρειών και στη συνέχεια βελτιστοποίηση της υποδομής τους για κέρδος – δεν κάθεται πάντα καλά με μερικούς χρήστες.

Φυσικά, θέλαμε να δούμε πώς Εταιρείες EIG λάβετε μέρος στην έρευνα φιλοξενίας WordPress 2017. Εδώ βρήκαμε:

EIG εταιρείες φιλοξενίας όπως βαθμολογούνται από τους χρήστες

Πλήθος
Ψηφοφορίες
Εκτίμηση
HostGator4568.02
Μπλε Χοστ4507.93
iPage627.75
εωστ587.07
Χοντρή αγελάδα138.18
HostMonster137.27
Μόνο οικοδεσπότης127.40
Άρβιξ116.80

Ο παραπάνω πίνακας περιλαμβάνει μόνο τις εταιρείες που έλαβαν τουλάχιστον 10 αναφορές.

Είστε αυτός που θα ερμηνεύσετε.

Οι κύριες διαφορές έναντι της προηγούμενης έρευνας φιλοξενίας

Εάν έχετε δώσει προσοχή σε αυτό που δημοσιεύουμε εδώ στο ιστολόγιο (χωρίς σκληρά συναισθήματα εάν όχι ��), τότε ίσως έχετε παρατηρήσει μερικές από τις προηγούμενες έρευνες φιλοξενίας WordPress.

Αυτά ήταν λίγο διαφορετικά.

Πρώτα απ ‘όλα, έγιναν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν:

 • Υπήρχαν πολύ περισσότερες ερωτήσεις.
 • Προωθήθηκαν στην κοινότητα των χρηστών του WordPress – κυρίως μέσω των προηγμένων ομάδων WordPress στο Facebook και αλλού. Επιπλέον, το 80% των ερωτηθέντων στην έρευνα ταυτίστηκαν στην πραγματικότητα ως επαγγελματίες του WordPress.

Αυτή η έρευνα του 2017, από την άλλη πλευρά, πραγματοποιήθηκε μέσω μικρών αναδυόμενων μηνυμάτων που παρουσιάσαμε στους επισκέπτες μας εδώ στο CodeinWP.com και επίσης ThemeIsle.com και JustFreeThemes.com.

Η έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2017 δεν προωθήθηκε άμεσα. Ωστόσο, δεδομένου ότι το συλλογικό κοινό αυτών των ιστότοπων είναι πιο απλό, με τους επαγγελματίες να είναι μόνο μέρος του, οι απαντήσεις αντικατοπτρίζουν αρκετά.

Η πρώτη κύρια διαφορά είναι η προαναφερθείσα δημοτικότητα των mainstream εταιρειών όπως το GoDaddy, το Bluehost και το HostGator και οι συνολικές πολύ καλές βαθμολογίες τους.

Η άλλη διαφορά είναι ένας μικρός αριθμός απαντήσεων για πιο ακριβά, διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Αυτή η έρευνα του 2017 είχε σχεδόν 10 φορές περισσότερους ερωτηθέντες, ωστόσο υπήρχαν μόνο 3 αναφορές για τον Kinsta.

Περισσότερο?

Διαθέτουμε το ακατέργαστο αρχείο CSV για λήψη, οπότε μη διστάσετε να το πάρετε και να το χρησιμοποιήσετε για τη δική σας ανάλυση. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον! Κατέβασε εδώ.

Αποτελέσματα έρευνας φιλοξενίας WordPress 2016

Κοινό: επαγγελματίες χρήστες του WordPress.

Πράγματα που θέλαμε να μάθουμε

Όπως θα περίμενε κανείς, ο στόχος Νο.1 ήταν να αναφέρουμε η κορυφαία συνιστώμενη εταιρεία φιλοξενίας για το WordPress.

Αλλά ήμασταν επίσης μετά από τις ωραίες λεπτομέρειες ολόκληρης της εμπειρίας φιλοξενίας, όπως:

 • πόσο βελτιστοποιημένες είναι αυτές οι εταιρείες φιλοξενίας WordPress,
 • πόσο αξιόπιστα είναι,
 • πόσο κατανοητή είναι η υποστήριξη της WordPress,
 • ποια είναι η εμπειρία των ανθρώπων με τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά,
 • πόσα χρήματα ξοδεύουν οι άνθρωποι στη φιλοξενία κάθε μήνα,
 • πόσο χαρούμενοι άνθρωποι είναι με την αξία που παίρνουν για τα χρήματα,
 • ποιος είναι ο μέσος χρόνος που έχουν με την τρέχουσα εταιρεία φιλοξενίας τους,
 • πόσες ιστοσελίδες φιλοξενούν οι άνθρωποι,
 • φιλοξενούν τους δικούς τους ιστότοπους εναντίον ιστότοπων των πελατών τους,
 • τι κίνηση προσελκύουν αυτοί οι ιστότοποι,
 • τι είδους ιστότοπους φιλοξενούν συνήθως οι άνθρωποι,
 • πόσο φιλικές προς το χρήστη οι πλατφόρμες φιλοξενίας είναι συνολικά,
 • Και το πιο σημαντικό, πόσο πιθανό είναι να επεκταθούν τα άτομα όταν η συνδρομή τους είναι έτοιμη για ανανέωση.

Οι ερωτηθέντες στην έρευνα

Το κοινό που προσελκύουν τα ιστολόγιά μας είναι περισσότερο υπέρ του φάσματος. Για παράδειγμα, το 80% των ερωτηθέντων στην έρευνα ταυτίζονται ως επαγγελματίες του WordPress (προγραμματιστές, σχεδιαστές, ειδικοί, άτομα που γνωρίζουν διαφορετικά σχετικά με το WordPress), και αυτό σημαίνει ότι η γνώμη τους για ορισμένους οικοδεσπότες Ιστού μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που θα έλεγε ο συνολικός πληθυσμός.

Αλλά αυτό είναι καλό. Οι επαγγελματίες του WordPress είναι ουσιαστικά η ομάδα που προωθεί την κίνηση σε αυτόν τον χώρο προς τα εμπρός και τα άτομα που όλοι οι άλλοι ζητούν συμβουλές όταν αναζητούν τον καλύτερο οικοδεσπότη για τους ιστότοπούς τους.

Εντάξει, πάνω στα διασκεδαστικά πράγματα!

Εταιρείες φιλοξενίας WordPress με κορυφαία βαθμολογία

Ακολουθούν οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας WordPress σύμφωνα με τους 506 ερωτηθέντες στην έρευνα:

Βαθμολογία Εταιρείας $ / μήνα # καταχωρήσεων
Κίνστα4.9184,60 $15
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.777,86 $15
SiteGround4.627,43 $75
Ψηφιακός Ωκεανός4.646,77 $36
DreamHost4.325,46 $18
Μηχανή WP4.2184,12 $27
HostGator3.717,11 $40
Πάμε μπαμπά3.510,06 $38
Μπλε Χοστ3.023,27 $38

* Οι εταιρείες φιλοξενίας με τον μικρότερο αριθμό συμμετοχών δεν έχουν συμπεριληφθεί.

Απορρίπτοντας τις ίδιες τις βαθμολογίες (θα μιλήσουμε για αυτές σε ένα λεπτό), όπως μπορείτε να δείτε, λάβαμε πολύ διαφορετικούς αριθμούς συμμετοχών για κάθε εταιρεία. Λάβετε υπόψη αυτό κατά την ερμηνεία των αποτελεσμάτων για τον εαυτό σας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι αυτές οι βαθμολογίες δεν έχουν όλοι το ίδιο βάρος.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι το επαγγελματικό πλήθος του WordPress στο οποίο έφτασε αυτή η έρευνα είναι πολύ πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει το SiteGround (14,8% του συνόλου) από οτιδήποτε άλλο, παρόλο που το SiteGround δεν είναι η συνολική μεγαλύτερη εταιρεία σε αυτή τη σειρά.

Για παράδειγμα, εδώ είναι γρήγορη σύγκριση του Google Trends, η οποία δεν είναι μια τέλεια μέτρηση, αλλά εξακολουθεί να μας δίνει μια καλή επισκόπηση του πόσο δημοφιλείς αυτές οι εταιρείες συγκρίνονται πραγματικά μεταξύ τους:

Αριθμός συμμετοχών: SiteGround (75), HostGator (40), GoDaddy και Bluehost (38).

google-trends-1 στη φιλοξενία WordPress

Και όταν προσθέτουμε το GoDaddy στο μείγμα:

google-trends-2 στη φιλοξενία WordPress

(Αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εδώ επειδή το GoDaddy είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια εταιρεία φιλοξενίας.)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το HostGator και το Bluehost είναι 5x (ish) μεγαλύτερα από το SiteGround, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι έχουν καταφέρει ακόμη να διπλασιάσουν τις εγγραφές.

Πόσο χαρούμενοι άνθρωποι είναι με τη φιλοξενία τους

Ένα πολύ γενικό συμπέρασμα κατά την εξέταση των δεδομένων είναι ότι, γενικά, οι άνθρωποι είναι πολύ ευχαριστημένοι με τους τρέχοντες οικοδεσπότες τους:

78% των ερωτηθέντων βαθμολογούν τους παρόχους φιλοξενίας τους σε 4 ή υψηλότερα. Επίσης, το 87% θα πρότεινε τον οικοδεσπότη τους σε άλλα άτομα.

Τούτου λεχθέντος, το 35% των ερωτηθέντων, εάν είχαν περισσότερα χρήματα για να απομείνουν, θα επέλεξαν μια άλλη πλατφόρμα φιλοξενίας. Όταν ρωτήθηκε ποια πλατφόρμα θα ήταν, το 21% από αυτούς λένε WP Engine.

Αλλά παραμείνετε, αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος …

Αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα άτομα που θα ήθελαν να μετακινηθούν στο WP Engine, από τα άτομα που τη χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, 30% περισσότερα.

Τι γίνεται με τους εγκεκριμένους από το WordPress.org κεντρικούς υπολογιστές?

Πριν από μερικούς μήνες, υπήρχε αυτή η τεράστια είδηση ​​που το WordPress.org ενημέρωσε τελικά τη συνιστώμενη σελίδα φιλοξενίας (Σύνδεσμος). Αυτό πήρε μερικά μεγάλα ειδησεογραφικά καταστήματα στη θέση (εδώ και εδώ, για παράδειγμα), και υποβλήθηκε σε σοβαρή διαμάχη σχετικά με το πώς / γιατί ορισμένες εταιρείες βρήκαν τη θέση τους σε αυτήν τη λίστα.

TL; DR: Για ό, τι έμοιαζε με δεκαετίες, το WordPress.org πρότεινε μόνο στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Bluehost. Μετά την ενημέρωση, η επίσημη σελίδα φιλοξενίας διαθέτει επίσης DreamHost, Flywheel και SiteGround.

Συμβαίνει ότι όλες αυτές οι εταιρείες έχουν βαθμολογηθεί και συζητηθεί στην έρευνά μας, οπότε ας δούμε τώρα πώς συσσωρεύονται μεταξύ τους και των άλλων παικτών.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά δεδομένα από τους ερωτηθέντες:

ΕταιρίαΒαθμολογία (# καταχωρήσεων)Μέσος όρος μήνες w / host
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.7 (15)12.3
SiteGround4.6 (75)15.8
DreamHost4.3 (18)69.3
Μπλε Χοστ3.0 (38)31.4
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείεςΕκτίμησηΜέσος όρος μήνες w / host
4.226.8
ΕταιρίαΒαθμολογία (# καταχωρήσεων)Μέσος όρος μήνες w / host
Κίνστα4.9 (15)11.4
Ψηφιακός Ωκεανός4.6 (36)14.7
Σε κίνηση4.3 (11)14.9
WPEngine4.2 (27)15.6
Ναός πολυμέσων4.2 (12)43.9
Όνομα4.1 (9)16.9
HostGator3.7 (40)46.3
Πάμε μπαμπά3.5 (38)29.9

Αυτό που βλέπουμε αμέσως είναι ότι η προσθήκη αυτών των τριών νέων εταιρειών ήταν πιθανώς μια πολύ καλή κίνηση. Η Bluehost – πρώην η μόνη συνιστώμενη εταιρεία – έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία όλων, ενώ οι τρεις νέες εταιρείες είναι βασικά από τις καλύτερες στην αγορά. (Αν και, σκεφτείτε τον σχετικά χαμηλό αριθμό απαντήσεων τόσο για το Flywheel όσο και για το DreamHost.)

Το Bluehost ήταν καλό για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, αλλά από τότε που αγοράστηκαν από την EIG, έχουν τελειώσει. Μεταφέρω τους πελάτες μου στο SiteGround.

Χρήστης

Σε γενική κλίμακα, πρέπει επίσης να το δώσουμε στον Kinsta που ηγείται του πακέτου και το DigitalOcean, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ως φιλικό προς το WordPress ποτέ (ούτε είναι).

(Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, κατά μέσο όρο, οι ερωτηθέντες μας ήταν με τους τρέχοντες παρόχους φιλοξενίας τους για 26,8 μήνες.)

Το επόμενο πράγμα που μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό κομμάτι των δεδομένων όλων – πόσο πιθανό είναι να επεκταθούν τα άτομα όταν η συνδρομή τους έχει ανανεωθεί. Εδώ είναι τι συμβαίνει:

Εγκεκριμένες από το WordPress.org εταιρείεςΠόσο πιθανό είναι να επεκταθείτε?
DreamHost94%
SiteGround93%
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα93%
Μπλε Χοστ46%
Συνολικά για όλες τις εταιρείες85%
Άλλες εταιρείεςΠόσο πιθανό είναι να επεκταθείτε?
Κίνστα100%
Σε κίνηση100%
Ψηφιακός Ωκεανός97%
WPEngine92%
Ναός πολυμέσων92%
Πάμε μπαμπά78%
Όνομα78%
HostGator74%

Το Bluehost πραγματικά δεν φαίνεται καλό εδώ, με μόνο το 46% των ερωτηθέντων μας να είναι πρόθυμοι να επεκταθούν. Οι άλλες τρεις εταιρείες, από την άλλη πλευρά, βασικά οδηγούν ολόκληρο το πακέτο για άλλη μια φορά.

Κοιτάζοντας όλες τις εταιρείες, η Kinsta και η InMotion έχουν και οι δύο βαθμολογία 100% εδώ, κάτι που είναι εντυπωσιακό, αν και τα δείγματα δεδομένων τους είναι μικρότερα.

Τώρα, καθώς πρόκειται για φιλοξενία WordPress για το οποίο μιλάμε, μάλλον θα πρέπει να αναφέρουμε τη βελτιστοποίηση του WordPress και το πόσο ικανές είναι οι ομάδες υποστήριξης του WordPress:

Με έντονους – Κεντρικοί υπολογιστές εγκεκριμένοι από το WordPress.org

ΕταιρείαWordPress βελτιστοποιημένο; Υποστήριξη WordPress-ικανό?
Μπλε Χοστ2.62.9
Ψηφιακός Ωκεανός2.73.3
DreamHost3.34.3
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.94.9
Πάμε μπαμπά2.63.1
HostGator2.43.0
Κίνστα4.94.9
SiteGround4.04.5
WPEngine4.74.5

Αυτή τη φορά, το Flywheel και το SiteGround έρχονται στην κορυφή όταν βλέπουν τους οικοδεσπότες που προτείνει το WordPress.org. Συνολικά, πρέπει επίσης να το δώσουμε στο Kinsta και το WP Engine.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε το συνηθισμένο… Bluehost.

Σε γενικές γραμμές, οι βαθμολογίες γύρω από τη βελτιστοποίηση του WordPress δεν είναι μαζικά υψηλές και οι ηγέτες ξεχωρίζουν πραγματικά από τους υπόλοιπους. Εκτός από τις ίδιες τις βελτιστοποιήσεις, το μάρκετινγκ πρέπει επίσης να διαδραματίσει τεράστιο ρόλο εδώ. Όλοι οι WP Engine, Flywheel, Kinsta και SiteGround εμπορεύονται ορισμένα ειδικά σχέδια και λύσεις για το WordPress, τα οποία πιθανότατα έχουν αντίκτυπο στην αντιληπτή αξία.

Τώρα, ενώ η αντιληπτή βελτιστοποίηση WordPress μπορεί να επηρεαστεί από πράγματα όπως το μάρκετινγκ, το επίπεδο ποιότητας υποστήριξης δεν πρέπει να έχει αυτό το πρόβλημα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, μια άλλη ενδιαφέρουσα οπτική γωνία που μπορούμε να πάρουμε εδώ είναι να ρίξουμε μια ματιά σε οποιαδήποτε σχέση τιμής έναντι της ικανότητας του WordPress για την ομάδα υποστήριξης. Είναι λογικό να αναμένουμε υψηλότερες τιμές σε αντάλλαγμα για περισσότερη εμπειρία στο WordPress.

Ακολουθούν τα μέσα μηνιαία κόστη σε σχέση με την ποιότητα υποστήριξης:

Πόσο ικανός είναι το WordPress είναι η ομάδα υποστήριξης?
12345
23,11 $21,44 $29,72 $60,48 $67,06 $

Φαίνεται ότι ένα υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης του WordPress αποδεικνύεται πράγματι πιο ακριβό.

Φιλοξενία WordPress έναντι έμπειρων χρηστών

Ακολουθεί ένας γενικός πίνακας που εστιάζει σε πόσες εταιρείες φιλοξενίας έχουν χρησιμοποιήσει οι ερωτηθέντες πριν από την τρέχουσα:

Με έντονους – Κεντρικοί υπολογιστές εγκεκριμένοι από το WordPress.org

Πόσες εταιρείες φιλοξενίας έχετε χρησιμοποιήσει πριν από αυτήν?
ΕταιρίαΗ πρώτη μου φορά23… 56… 1010…
Μπλε Χοστ912105
Ψηφιακός Ωκεανός151983
DreamHost2772
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα3651
Πάμε μπαμπά1112123
HostGator8121541
Σε κίνηση2522
Κίνστα861
Ναός πολυμέσων2541
Όνομα225
SiteGround11741133
WPEngine351153
άλλα164474299
Σύνολο55 (10,9%)126 (24,9%)215 (42,5%)86 (17,0%)22 (4,3%)

Όταν το αναλύουμε αυτό περισσότερο και ομαλοποιούμε τα δεδομένα, αποδεικνύεται ότι Το Bluehost είναι 2,2 φορές πιο δημοφιλές στους χρήστες φιλοξενίας για πρώτη φορά σε σύγκριση με τους μέσους αριθμούς. (Συγκεκριμένα, οι χρήστες για πρώτη φορά είναι 10,9% του συνόλου των χρηστών. Ωστόσο, με το Bluehost, οι πρώτοι χρήστες είναι 23,7%.)

Από την άλλη πλευρά, Το SiteGround προσελκύει σχεδόν καθόλου πρώτους χρονομετρητές και το 54,7% των χρηστών τους είναι άτομα που έχουν προηγουμένως με 3-5 οικοδεσπότες.

Όταν εξετάζουμε όλες τις εταιρείες συνολικά, η GoDaddy κατατάσσεται ακόμη υψηλότερη μεταξύ των πρώτων – έχοντας 2,7 φορές περισσότερους χρήστες από την τιμή αναφοράς. Μετά από όλα, προσπαθούν να πουλήσουν τη φιλοξενία τους σε όποιον αγοράζει ένα όνομα τομέα από αυτούς.

Ήταν επίσης ενδιαφέρον να δούμε ότι τα άτομα για τα οποία είναι η πρώτη τους εμπειρία φιλοξενίας αξιολόγησαν τους παρόχους τους 17% χαμηλότερα από όλους τους άλλους. Κατά τη γνώμη μας, αυτό δεν είναι απαραίτητα επειδή οι εταιρείες που επιλέγονται από τους πρώτους είναι κακές (όλες τους έχουν καλύτερη κατάταξη από έμπειρους χρήστες), αλλά ίσως οι αρχάριοι έχουν συνολικά υψηλότερες προσδοκίες. (Τι πιστεύετε γι ‘αυτό?)

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις καταχωρίσεις στην έρευνά μας, το 11% των ατόμων είναι για πρώτη φορά στη φιλοξενία, το 64% έχει δοκιμάσει 3 ή περισσότερες εταιρείες.

Οι αξιολογήσεις βασίζονται στην εμπειρία με τη φιλοξενία των ερωτηθέντων (περιλαμβάνονται μόνο οι εταιρείες για τις οποίες διαθέτουμε τα περισσότερα δεδομένα):

Πόσες εταιρείες φιλοξενίας έχετε χρησιμοποιήσει πριν από αυτήν?
ΕταιρίαΗ πρώτη μου φορά23… 56… 1010…Μέση τιμή
Μπλε Χοστ3.33.23.03.03.0
Πάμε μπαμπά2.93.83.93.03.5
HostGator3.43.93.93.82.03.7
SiteGround5.04.84.54.54.74.6
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείες3.44.24.34.44.2

Τέλος, ας δούμε πόσοι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες WordPress με βάση την εταιρεία που χρησιμοποιούν:

Είστε επαγγελματίας του WordPress?
ΕταιρίαΝαίΟχι
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα93%7%
DreamHost89%11%
SiteGround80%20%
Μπλε Χοστ79%21%
Είστε επαγγελματίας του WordPress?ΝαίΟχι
Σύνολο80%20%
Είστε επαγγελματίας του WordPress?
ΕταιρίαΝαίΟχι
Ψηφιακός Ωκεανός94%6%
Ναός πολυμέσων92%8%
WPEngine85%15%
Σε κίνηση82%18%
άλλα82%18%
HostGator75%25%
Κίνστα67%33%
Όνομα67%33%
Πάμε μπαμπά61%39%

Κοιτάζοντας πέρα ​​από τους τέσσερις προτεινόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress.org, πρέπει να αναγνωρίσουμε το DigitalOcean, το οποίο ηγείται αυτής της κατάταξης. Αυτό το σκορ δεν προκαλεί έκπληξη λόγω της δύσκολης διαδικασίας ρύθμισης και διαχείρισης με διακομιστές DigitalOcean.

Πόσα χρήματα πληρώνουν οι άνθρωποι για τη φιλοξενία τους στο WordPress

Συλλογικά, οι ερωτηθέντες μας ξοδεύουν 23.830,11 $ για τη φιλοξενία κάθε μήνα.

Ακολουθεί η διανομή στις 4 κορυφαίες εταιρείες με τις περισσότερες συμμετοχές και ο συνολικός αριθμός για όλες:

$ / μήνα
Εταιρία< 5 $5 $ – 10 $10 $ – 15 $15 $ – 30 $30 $ – 50 $50 $ – 100 $> 100 $
Μπλε Χοστ6%27%24%24%9%6%3%
Πάμε μπαμπά15%47%24%12%3%
HostGator8%31%19%22%14%6%
SiteGround8%21%23%27%4%11%5%
Μέσος όρος για όλες τις εταιρείες12%27%15%18%9%9%10%

Δοκίμασα το WPEngine νωρίτερα, αλλά καθώς οι ιστότοποί μου έχουν υψηλή κίνηση, ο λογαριασμός μου αυξήθηκε από μήνα σε μήνα. Ειδικά ότι εξακολουθούν να μετρούν την κίνηση bot. Εάν είστε με το WPE τουλάχιστον τριπλασιάστε τους επισκέπτες σας σύμφωνα με το Google Analytics και επιλέξτε ένα σχέδιο βάσει αυτών των δεδομένων.

Χρήστης

Ρωτήσαμε επίσης τους ερωτηθέντες πόσο ευχαριστημένοι ήταν με την αξία που παίρνουν για τα χρήματά τους. Εδώ είναι αυτά που είπαν:

Ψηφιακός Ωκεανός4.6
DreamHost4.4
Κίνστα4.3
SiteGround4.2
άλλα4.1
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.1
Όνομα3.9
HostGator3.9
Σε κίνηση3.8
WPEngine3.7
Ναός πολυμέσων3.5
Πάμε μπαμπά3.4
Μπλε Χοστ3.0
Σύνολο4.0

Το DigitalOcean κυβερνά εδώ, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι σίγουρα μια από τις πιο προσιτές λύσεις εκεί έξω, και το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να είστε αρκετά καταλαβαίνεις για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους.

Ένα πιο ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι οι άνθρωποι που φιλοξενούν ιστότοπους για πελάτες πληρώνουν 1,7 φορές περισσότερες φορές για φιλοξενία από εκείνους που φιλοξενούν μόνο τους δικούς τους ιστότοπους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραμένουν επίσης 1,5 φορές περισσότερο με τον οικοδεσπότη Ιστού τους:

Φιλοξενία κυρίως των δικών σας ιστότοπων έναντι πελατών?Πόσο καιρό ήσασταν σε αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας?Ποιο είναι το κόστος του προγράμματος φιλοξενίας / μήνα σας?
Πελάτες32,0 μήνες61,21 $
Μόνο εγώ20,8 μήνες36,62 $

Υπόδειξη. Εάν προωθείτε οποιεσδήποτε προσφορές φιλοξενίας ως συνεργάτης και προσφέρετε ως επί το πλείστον αυτόν τον τύπο πελατών, τότε μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε αύξηση προμήθειας…

Πόσους ιστότοπους φιλοξενούν οι άνθρωποι

Αυτό είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον κομμάτι δεδομένων και στην πραγματικότητα ήμασταν αρκετά έκπληκτοι που βλέπουμε τα αποτελέσματα εδώ.

Πρώτα απ ‘όλα, ο συνολικός αριθμός ιστότοπων που φιλοξενούνται μεταξύ των ερωτηθέντων μας είναι 6.215. Ουάου!

Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες:

Φιλοξενία κυρίως των δικών σας ιστότοπων έναντι πελατών?ΠελάτεςΜόνο εγώΣύνολο
Μέση τιμή18612
Προσαρμοσμένος μέσος όρος *14610
Διάμεσος835

* Προσαρμοσμένη αφαιρώντας μια χούφτα από τις πιο ακραίες τιμές από το σύνολο δεδομένων.

Σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε τους αριθμούς να είναι τόσο υψηλοί. Ακόμα κι αν κοιτάξουμε μόνο τη διάμεση τιμή, 5 ιστότοποι είναι ένας τεράστιος αριθμός!

Επίσης, είναι πολύ αναμενόμενο ότι άτομα που φιλοξενούν ιστότοπους για πελάτες θα αναφέρουν υψηλότερους αριθμούς εδώ. Κατά μέσο όρο, αυτοί οι χρήστες έχουν φιλοξενήσει περίπου 2,5 φορές περισσότερους ιστότοπους με τους παρόχους τους.

Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά στους τύπους ιστότοπων που φιλοξενούν τα άτομα:

 • Πιο δημοφιλής τύπος ιστότοπων: Επιχειρηματικοί ιστότοποι (389 καταχωρίσεις).
 • Προσωπικοί ιστότοποι / χαρτοφυλάκια – 32% λιγότερο δημοφιλή (265 καταχωρήσεις).
 • Καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου – 42% λιγότερο δημοφιλή (226 καταχωρήσεις).
 • Κλασικά ιστολόγια – 45% λιγότερο δημοφιλή (213 καταχωρήσεις).
 • Διαδικτυακά περιοδικά – 72% λιγότερο δημοφιλή (107 συμμετοχές).

Επίσης, τα πιο δημοφιλή τμήματα επισκεψιμότητας για καθεμία από τις κορυφαίες εταιρείες:

Εταιρική κυκλοφορία *% των χρηστών
Πάμε μπαμπά0-2.00055%
Κίνστα100.000-1Μ33%
WPEngine10.000-50.00026%
BlueHost0-2.00032%
Ψηφιακός Ωκεανός2.000-5.00028%
DreamHost0-2.00039%
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα2.000-5.00027%
HostGator0-2.00045%
Σε κίνηση0-2.00045%
Ναός πολυμέσων10.000-50.00033%
Όνομα0-2.00044%
SiteGround0-2.00032%

* επισκέπτες / μήνα

Για έναν ιστότοπο με περισσότερες από 2.000 επισκέψεις καθημερινά ή εάν πουλάτε κάτι, δεν πρέπει να φιλοξενείτε σε κοινόχρηστη φιλοξενία. Χρησιμοποιήστε το VPS ή το Cloud, διαχειριζόμενο ή αυτοδιαχειριζόμενο ανάλογα με το σετ δεξιοτήτων σας.

Χρήστης

Οι πιο αξιόπιστοι οικοδεσπότες WordPress και οι πιο φιλικοί προς το χρήστη

Ακολουθεί η βαθμολογία αξιοπιστίας σύμφωνα με τους ερωτηθέντες:

Κίνστα4.9
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.8
Ψηφιακός Ωκεανός4.7
SiteGround4.7
WPEngine4.5
Ναός πολυμέσων4.4
άλλα4.4
Σε κίνηση4.4
DreamHost4.3
Όνομα4.1
HostGator4.1
Πάμε μπαμπά3.8
Μπλε Χοστ3.4
Σύνολο4.3

Και εδώ είναι η κατάταξη φιλικότητας προς τον χρήστη:

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.5
Κίνστα4.3
DreamHost4.2
WPEngine3.8
SiteGround3.7
Πάμε μπαμπά3.6
Σε κίνηση3.6
άλλα3.5
Ναός πολυμέσων3.4
Όνομα3.3
HostGator3.2
Μπλε Χοστ3.0
Ψηφιακός Ωκεανός2.7
Σύνολο3.5

Ο Flywheel και ο Kinsta ήρθαν πολύ ψηλοί και στις δύο αυτές λίστες, με το SiteGround να κάνει πολύ καλά.

Το DigitalOcean έχει μια κορυφαία κατάταξη αξιοπιστίας 3, αλλά είναι και οι τελευταίοι νεκροί όσον αφορά τη φιλικότητα προς το χρήστη, κάτι που είναι πολύ αναμενόμενο στην περίπτωσή τους. (Παρακαλώ μην με κάνετε λάθος εδώ. Το DigitalOcean είναι υπέροχο, αλλά, όπως ανέφερα, πρέπει να έχετε αρκετή εμπειρία για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους.)

Μερικές καλές λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα του 2016

 • Συνολικά, είχαμε 506 έγκυρες καταχωρήσεις έρευνας.
 • Λάβαμε αυτές τις συμμετοχές ζητώντας από τους συνεργάτες μας να συμμετάσχουν (ευχαριστώ και πάλι!), Αναφέροντάς το στη λίστα ενημερωτικών δελτίων και στους πελάτες μας, καθώς και προωθώντας την έρευνα μέσω διαφημίσεων (τυπική και επαναπροσδιορισμός). Συνολικά, ξοδέψαμε περίπου 3.000 $ για να λάβουμε αυτήν την έρευνα σε όλους, όπως μοιράστηκε η Ionut στην τελευταία έκθεση διαφάνειας.
 • Η ίδια η έρευνα έχει αρχίσει να γίνεται από τις 18 Απριλίου, η οποία ήταν η πρώτη δημοσίευση του Redbooth που περιγράφει λεπτομερώς το έργο. Από τότε, πέρασε από πολλές επαναλήψεις… προβληματισμός σχετικά με τις ερωτήσεις, λήψη σχολίων και εξασφάλιση ότι όλα πάνε ομαλά.
 • Δεν έχει ζητηθεί από καμία εταιρεία φιλοξενίας να συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο κατά τη διάρκεια της έρευνας. Παρατηρήσαμε επίσης τυχόν ύποπτες καταχωρίσεις που μπορεί να προέρχονται από άτομα που θέλουν να παρακάμψουν τα αποτελέσματα (όχι ότι κανείς θα έκανε κάτι τέτοιο, φυσικά).

Τι σημαίνει όλα αυτά για εμάς?

Συνολικά, μπορείτε πιθανώς να συμφωνήσετε ότι η κοινότητα των εμπιστευτικών πληροφοριών του WordPress ήταν μάλλον εχθρική απέναντι σε εταιρείες όπως το Bluehost ή το GoDaddy. Αλλά πρέπει "μην χρησιμοποιείτε το Bluehost" πραγματικά να είναι η συμβουλή?

Και, πραγματικά, καταλαβαίνω γιατί μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να προτείνουν αυτές τις εταιρείες. Είχα κι εγώ σοβαρά προβλήματα με τον προηγούμενο διακομιστή HostGator (προβλήματα που σχετίζονται με ανεπιθύμητα μηνύματα) και γι ‘αυτό αποφάσισα τελικά να πάω αλλού.

Αλλά ίσως δεν είμαι ο τύπος πελάτη που ο HostGator θέλει να προσελκύσει ακόμη και στην πρώτη θέση; Δεν χρειάζομαι το HostGator. Οι απαιτήσεις μου είναι διαφορετικές. Γιατί λοιπόν να πω ότι είναι "κακό"? Αν σας αρέσει ο διακομιστής HostGator, ποιος είμαι ότι λέω ότι κάνετε λάθος και πρέπει να μεταβείτε στο SiteGround ή στο InMotion; Ειδικά αν τα δεδομένα το επιβεβαιώνουν και το κάνουν – οι άνθρωποι αρέσουν πολύ τους διακομιστές HostGator, Bluehost και GoDaddy.

Εδώ είναι ένα τελευταίο σχόλιο του Ben Welch-Bolen, ιδρυτή του Pressed.net. Ζητήσαμε από τον Μπεν να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα της έρευνας:

Ο Ben Welch-Bolen φιλοξενεί

Μπεν Ουέλτ-Μπόλεν
Ιδρυτής του Pressed.net

Νομίζω ότι είμαστε όλοι σούπερ σπασίκλες στο Διαδίκτυο, και είμαστε λίγο τυφλοί σε αυτό που η πλειονότητα των επιχειρήσεων διαθέτει ιστότοπο για :). Όλοι λειτουργούμε μέσα ή με επιχειρήσεις των οποίων τα έσοδα βασίζονται κυρίως στο Διαδίκτυο και ξεχνάμε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται απλώς έναν βασικό ιστότοπο φυλλαδίων. Η κοινή φιλοξενία της μαζικής αγοράς είναι μια χαρά για το 95% των ιστότοπων εκεί έξω. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα είναι ευχαριστημένοι όσο ο ιστότοπος είναι ανοιχτός και η υποστήριξη είναι αξιοπρεπής. Μέχρι ο ιστότοπός τους να οδηγήσει σε μεγάλο μέρος των εσόδων, δεν έχουν λόγο να επενδύσουν δέκα δολάρια το μήνα στη φιλοξενία τους στο διαδίκτυο.

Περισσότερο?

Τέλος, εδώ είναι το αρχείο εξαγωγής ακατέργαστων δεδομένων αν θέλετε να αναλύσετε τα αποτελέσματα μόνοι σας. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον!

Σε σένα!

Τι νομίζετε; Έχει νόημα καθόλου; Επίσης, εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα της έρευνας?

Εδώ είναι όλα τα πακέτα δεδομένων για άλλη μια φορά εάν θέλετε να τα ελέγξετε και να τα αναλύσετε μόνοι σας: 2016, 2017, 2018

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector