Tutorial WordPress S3: Πώς να συνδέσετε το WordPress με το Amazon S3 Bucket

Αναζητάτε ένα σεμινάριο WordPress S3 για να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με το Amazon S3; Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας καθοδηγήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το WordPress και το Amazon S3.


Αρχικά, θα ξεκινήσω με μια επισκόπηση του τι είναι πραγματικά το Amazon S3 * και πώς μπορεί να ωφελήσει τον ιστότοπό σας στο WordPress. Στη συνέχεια, θα σας ακολουθήσω την ακριβή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε την εκφόρτωση των αρχείων του ιστότοπού σας WordPress στο Amazon S3.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να καλύψουμε, ας βουτήξουμε λοιπόν…

Σεμινάριο WordPress S3

Contents

Τι είναι το Amazon S3?

Amazon S3 είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης αντικειμένων από το Amazon Web Services. Ίσως να μην το συνειδητοποιήσετε, αλλά ένα τεράστιο κομμάτι του Διαδικτύου βασίζεται στο Amazon S3, γι ‘αυτό ακόμη και μια σύντομη διακοπή λειτουργίας του S3 σε μία τοποθεσία μπορεί να κάνει ολόκληρο το Διαδίκτυο να συλλέξει… καλά, φρικάρω.

Δεν ενδιαφέρομαι πολύ να αναφερθώ στις συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι είναι το αντικείμενο αποθήκευσης (Η Wikipedia μπορεί να σας βοηθήσει εκεί έξω). Αντ ‘αυτού, με ενδιαφέρει περισσότερο πώς το Amazon S3 και η αποθήκευση αντικειμένων συνδέονται με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η πιο συνηθισμένη χρήση του Amazon S3 είναι η αποθήκευση όλων των αρχείων που συνήθως θα αποθηκεύατε στη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress στο cloud. Ουσιαστικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε ("εκφόρτωση") τα δικα σου:

 • ��️ εικόνες
 • �� βίντεο
 • �� αρχεία ήχου
 • �� έγγραφα PDF
 • και τα λοιπά.

Πέρα από αυτό, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης το S3 για να αποθηκεύουν στοιχεία όπως CSS, JavaScript κ.λπ..

Κάθε περιοχή αποθήκευσης Amazon S3 ονομάζεται a "κάδος". Ο κάδος είναι βασικά μια συλλογή αρχείων (μπορείτε να διαβάσετε για την αποθήκευση αντικειμένων αν θέλετε να μάθετε πώς αποθηκεύονται αυτά τα αρχεία).

Ουσιαστικά, αντί να αποθηκεύετε αρχεία στον δικό σας διακομιστή, θα τα αποθηκεύετε σε έναν κάδο στο Amazon S3.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Amazon S3 για τον ιστότοπό σας στο WordPress?

 • Μειωμένα αιτήματα στο διακομιστή – επειδή ο διακομιστής σας δεν χρειάζεται πλέον να παραδίδει αρχεία πολυμέσων (ή δυνητικά στοιχεία), μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας.
 • Πιο προσιτός αποθηκευτικός χώρος – αν καταπιείτε τα όρια αποθήκευσης του κεντρικού υπολογιστή σας, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι οι τιμές αποθήκευσης του S3 είναι φθηνότερες από αυτές που θα χρεώσει ο οικοδεσπότης σας.
 • Αποσυνδεδεμένα μέσα – επειδή τα αρχεία πολυμέσων σας αποσυνδέονται από τον ιστότοπό σας, είναι πολύ πιο εύκολο να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress (όπως μεταξύ κεντρικών υπολογιστών). Βασικά μετακινείτε απλά τα αρχεία PHP, τα οποία δεν καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο.
 • Επεκτασιμότητα – επειδή το Amazon S3 τροφοδοτεί ολόκληρο το Διαδίκτυο (εντάξει, αυτό είναι λίγο υπερβολικό), μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι ότι το Amazon μπορεί να κλιμακώσει με ό, τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας.

Και εδώ είναι το διασκεδαστικό μέρος:

Το Amazon S3 είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο σας (έως 5 GB αποθήκευσης). Και ακόμη και μετά από αυτό, είναι εκπληκτικά προσιτό.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Amazon S3 και ενός CDN?

Πολλοί άνθρωποι μιλούν για το Amazon S3 σαν να είναι το ίδιο με ένα CDN. Καταλαβαίνω γιατί – υπάρχουν σίγουρα κάποιες ομοιότητες σε επίπεδο επιφάνειας που διευκολύνουν τη σύγχυση των δύο.

Δηλαδή, όπως ένα CDN, μπορείτε να επιλέξετε να φορτώσετε εικόνες από το Amazon S3 αντί από το διακομιστή του ιστότοπού σας WordPress.

Αλλά εδώ δεν είναι σαν ένα CDN:

Όταν δημιουργείτε έναν κάδο στο Amazon S3, βρίσκεται σε μια φυσική τοποθεσία (που μπορείτε να επιλέξετε).

Ένα CDN, από την άλλη πλευρά, έχει διανείμει τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Επομένως, από την άποψη αυτή, το Amazon S3 στην πραγματικότητα έχει περισσότερα κοινά με τον δικό σας διακομιστή (μία φυσική τοποθεσία) από ένα CDN (πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο).

Με λίγα λόγια:

Amazon S3: Ενώ μπορείτε σίγουρα να προβάλλετε αρχεία από το S3 στους επισκέπτες σας, το S3’s πρωταρχική εστίαση είναι η αποθήκευση.

CDN: Ένα CDN εστιάζεται για την παράδοση αρχείων το συντομότερο δυνατό, παρά να τα αποθηκεύουμε οικονομικά (όπως το S3).

Γιατί όχι απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα CDN?

Λοιπόν, εδώ είναι το πράγμα:

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε ένα CDN. Είναι απίστευτα απλό να συνδέσετε τον κάδο Amazon S3 με το αγαπημένο σας CDN. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα πάντα, από Cloudflare έως KeyCDN έως Stackpath.

Το Amazon Web Services έχει ακόμη και το δικό του CDN, που ονομάζεται CloudFront, που είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να συνδεθεί με το Amazon S3.

Στην πραγματικότητα, έτσι προτείνω να το κάνετε αν έχετε παγκόσμιο κοινό.

Χρησιμοποιώντας και τα δύο, εσείς:

 • εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα οφέλη αποθήκευσης του S3
 • λάβετε επίσης τα οφέλη απόδοσης ενός CDN

Η σύνδεση WordPress S3 εξήγησε

Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτήν την ανάρτηση, δείτε πώς θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας στο WordPress στο τέλος αυτού του οδηγού WordPress S3:

 • Ανεβάζετε αρχεία στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress όπως συνήθως (δηλαδή μέσω της κανονικής Προσθήκη μέσων κουμπί)
 • Η επιλεγμένη προσθήκη WordPress S3 αντιγράφει ή μετακινεί αυτόματα αυτά τα αρχεία στο Amazon S3
 • Ο ιστότοπός σας στο WordPress είτε εξυπηρετεί το αρχείο που είναι αποθηκευμένο στο S3 είτε χρησιμοποιεί ένα CDN που είναι συνδεδεμένο στον κάδο S3

Εδώ είναι αυτό που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε την ενσωμάτωση του WordPress S3

Για να συνδέσετε το WordPress με το Amazon S3, θα χρειαστείτε:

 • Ένας λογαριασμός Amazon Web Services – μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.
 • Ένας δημόσιος κάδος Amazon S3 – αυτό είναι δωρεάν για το πρώτο έτος (έως 5 GB). Θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε ένα.
 • Πρόσθετο WordPress S3 – Αυτό σας βοηθά να ξεφορτώνετε αυτόματα τα αρχεία που ανεβάζετε στο WordPress στον κάδο S3.

Ποιο πρόσθετο WordPress S3 πρέπει να χρησιμοποιήσετε?

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές προσθήκες WordPress S3 από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε:

 • WP Offload Media Lite – έχει μια αρκετά γενναιόδωρη δωρεάν έκδοση, αλλά αυτή η δωρεάν έκδοση λειτουργεί μόνο με πρόσφατα μεταφορτωμένα αρχεία. Εάν πάτε Pro, θα μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε και να εξυπηρετείτε τα στοιχεία σας από το S3 και να ανεβάζετε υπάρχοντα αρχεία. Επίσης, καθιστά πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε ένα CDN αργότερα (αν αυτό είναι στο σχέδιό σας).
 • Συνολική προσωρινή μνήμη W3 – Το W3 Total Cache περιλαμβάνει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το Amazon S3 εάν επιλέξετε το S3 ως CDN στις ρυθμίσεις W3 Total Cache.
 • Φάκελοι βιβλιοθήκης πολυμέσων Pro S3 – σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress με φακέλους, ενώ ταυτόχρονα εκφορτώνετε όλα ή μερικά από αυτά τα αρχεία στο Amazon S3 και διατηρώντας την ίδια δομή φακέλων.
 • Ανθρώπινα φορτώματα S3 – χωρίς πραγματική διεπαφή, αυτό το έργο που φιλοξενείται από το GitHub από το Human Made δεν έχει κατασκευαστεί για απλούς χρήστες. Αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να το εκτιμήσουν. Μπορείς Διαβάστε περισσότερα γι ‘αυτό εδώ.

Η προσθήκη WordPress S3 που θα χρησιμοποιήσω για αυτό το σεμινάριο

Για αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσω WP Offload Media Lite από τους Delicious Brains επειδή είναι η πιο γνωστή επιλογή τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο.


WP Offload Media Lite για Amazon S3, DigitalOcean Spaces και Google Cloud Storage WP Offload Media Lite για Amazon S3, DigitalOcean Spaces και Google Cloud Storage

Συγγραφέας: Νόστιμα μυαλά

Τρέχουσα έκδοση: 2.3.2

Τελευταία ενημέρωση: 11 Μαρτίου 2020

amazon-s3-and-cloudfront.2.3.2.zip


Βαθμολογίες 80%


40.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.9 +

Αλλά εδώ είναι το θέμα της διαδικασίας ρύθμισης:

Τα περισσότερα από τα βήματα θα συμβούν στη διεπαφή του Amazon S3 και είναι πανομοιότυπα σε όλα τα πρόσθετα. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα μπορείτε να ακολουθήσετε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του οδηγού ακόμα κι αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα άλλα πρόσθετα.

Οι μόνες διαφορές θα είναι τα πολύ σύντομα τμήματα που συμβαίνουν μέσα στη διεπαφή κάθε προσθήκης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WordPress με το Amazon S3: βήμα προς βήμα

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Amazon S3 με τον ιστότοπό σας στο WordPress:

Πιθανότατα θα πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας προτού ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία.

Βήμα 1: Εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης WP Offload Media Lite

Δεν πρόκειται πραγματικά να κάνετε τίποτα στη διεπαφή της προσθήκης ακόμα. Αλλά προτού μπείτε στη διεπαφή του Amazon S3, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει την προσθήκη στον ιστότοπό σας.

Όταν ενεργοποιείτε το WP Offload Media Lite, θα σας ζητήσει Ορίστε τα κλειδιά AWS.

Στα επόμενα βήματα, θα ακολουθήσετε τη διαδικασία για να δημιουργήσετε πραγματικά αυτά τα κλειδιά.

Βήμα 2: Δημιουργήστε έναν νέο κάδο στο Amazon S3

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ήδη έναν δωρεάν λογαριασμό Amazon Web Services, μεταβείτε μπροστά και κάντε το τώρα.

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα Amazon S3 από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού AWS ή κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε κατευθείαν στο S3.

Στη διεπαφή S3, κάντε κλικ στο κουμπί για να Δημιουργία κάδου:

διεπαφή amazon s3

Στην αναδυόμενη διεπαφή:

 • Δώστε ένα όνομα στον κάδο σας
 • ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ Περιοχή (κάντε αυτό όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας, ειδικά εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε CDN)
 • Κάντε κλικ Δημιουργώ

δημιουργία κάδου s3

Βήμα 3: Ορίστε την πολιτική κάδων σας

Για να λειτουργούν όλα σωστά, πρέπει να δημοσιοποιήσετε τον κάδο S3. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιείτε κάτι που ονομάζεται a πολιτική κουβά.

Για να προσθέσετε μια πολιτική κάδων, κάντε κλικ στον κάδο σας στη διεπαφή S3:

επεξεργασία κάδου

Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε ότι ο άλλος κάδος μου είναι ήδη δημόσιος, ενώ το codeinwp ο κάδος που δημιούργησα για αυτό το σεμινάριο επισημαίνεται ως Όχι δημόσια. Μετά από αυτό το βήμα, το θέλετε Δημόσιο δείκτης για τον κάδο σας επίσης.

Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Άδειες και στη συνέχεια επιλέξτε Πολιτική κάδου:

πρόσβαση στην πολιτική κάδου

Θα πρέπει να δείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα JSON. Επικολλήστε το παρακάτω απόσπασμα και αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.

Φροντίστε να αντικαταστήσετε το codeinwp με το πραγματικό όνομα του κάδου σας:

{
"Εκδοχή": "2008-10-17",
"Δήλωση": [
{
"Σιντ": "AllowPublicRead",
"Αποτέλεσμα": "Επιτρέπω",
"ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σχολειου": {
"AWS": "*"
},
"Δράση": "s3: GetObject",
"Πόρος": "arn: aws: s3 ::: codeinwp / *"
}
]
}

εισαγάγετε την πολιτική κάδων

Μόλις αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, θα πρέπει να βλέπετε τον κάδο σας ως Δημόσιο στον πίνακα ελέγχου Amazon S3:

δημόσιος κάδος

Βήμα 4: Δημιουργήστε έναν χρήστη και πολιτική IAM

Τώρα, πρέπει να δημιουργήσετε κάτι που ονομάζεται χρήστης IAM. Αυτός ο χρήστης ουσιαστικά επιτρέπει στην προσθήκη να διαχειρίζεται τον κάδο S3, κάτι που είναι απαραίτητο εάν θέλετε η προσθήκη να προσθέτει αυτόματα τα αρχεία που ανεβάζετε στο WordPress.

Αυτό είναι το πιο περίπλοκο κομμάτι ολόκληρης της διαδικασίας, οπότε πρόκειται να καταρρεύσω τα πάντα βήμα προς βήμα και να χρησιμοποιήσω πολλά στιγμιότυπα οθόνης.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία θα σας δώσει το Πλήκτρα AWS που ζητάει η προσθήκη και τελειώσατε.

Για να δημιουργήσετε τον χρήστη IAM, μεταβείτε στην περιοχή IAM στον λογαριασμό σας AWS.

Από εκεί, επιλέξτε το Χρήστες αυτί:

Πίνακας ελέγχου χρήστη

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πρόσθεσε χρήστη στην κορυφή:

δημιουργία χρήστη iam

Στο Πρόσθεσε χρήστη διεπαφή, πρέπει να δώσετε στο χρήστη ένα όνομα. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Πρόσβαση μέσω προγραμματισμού υπό Τύπος πρόσβασης. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Επόμενο: Άδειες:

πρόσβαση μέσω προγραμματισμού

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το Συνδέστε τις υπάρχουσες πολιτικές απευθείας καρτέλα και επιλέξτε Δημιουργήστε πολιτική:

επισυνάψτε πολιτική

Αυτό θα ξεκινήσει ένα νέο παράθυρο. Σε αυτό το νέο παράθυρο, μεταβείτε στο JSON καρτέλα και επικόλληση σε αυτό το απόσπασμα κώδικα:

{
"Εκδοχή": "2012-10-17",
"Δήλωση": [
{
"Αποτέλεσμα": "Επιτρέπω",
"Δράση": [
"s3: Δημιουργία Bucket",
"s3: Διαγραφή αντικειμένου",
"s3: Βάλτε *",
"s3: Λήψη *",
"s3: Λίστα *"
],
"Πόρος": [
"arn: aws: s3 ::: codeinwp",
"arn: aws: s3 ::: codeinwp / *"
]
}
]
}

Φροντίστε να αντικαταστήσετε τις δύο παρουσίες του codeinwp με το πραγματικό όνομα του κάδου σας Amazon S3.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ανασκόπηση πολιτικής στον πάτο:

iam πολιτική χρήστη

Στην επόμενη οθόνη, δώστε ένα όνομα και μετά κάντε κλικ στο Δημιουργήστε πολιτική:

αποθήκευση πολιτικής

Τώρα:

 • Επιστρέψτε στην καρτέλα Προσθήκη χρήστη IAM από πριν
 • Κάντε κλικ Φρεσκάρω
 • Επιλέξτε την πολιτική που μόλις δημιουργήσατε από τη λίστα (μπορείτε να την αναζητήσετε βάσει ονόματος για εξοικονόμηση χρόνου)
 • Κάντε κλικ Επόμενο: Κριτική

αναζήτηση για πολιτική χρήστη iam

Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Δημιουργία χρήστη:

επισυνάψτε πολιτική χρήστη

Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε:

 • Αναγνωριστικό κλειδιού πρόσβασης
 • Μυστικό κλειδί πρόσβασης (θα πρέπει να κάνετε κλικ προβολή για να δείτε πραγματικά το μυστικό κλειδί)

κλειδιά πρόσβασης s3

Διατηρήστε και τις δύο αυτές τιμές εύχρηστες επειδή θα τις χρειαστείτε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 5: Προσθέστε κλειδιά πρόσβασης στο αρχείο wp-config.php

Φτου! Τελειώσατε επίσημα με τη διεπαφή AWS.

Τώρα, μπορείτε να επιστρέψετε στα φιλικά όρια του ιστότοπού σας WordPress.

Συγκεκριμένα, πρέπει να το κάνετε επεξεργαστείτε το αρχείο wp-config.php. Μπορείτε είτε να το κάνετε αυτό μέσω FTP είτε μέσω του διαχειριστή αρχείων cPanel.

Προσθέστε το απόσπασμα κώδικα παρακάτω στο αρχείο wp-config.php, φροντίζοντας να αντικαταστήσετε τους αστερίσκους με τα πραγματικά σας κλειδιά από το προηγούμενο βήμα:

καθορισμός (“AS3CF_AWS_ACCESS_KEY_ID”, “********************”);
καθορισμός (“AS3CF_AWS_SECRET_ACCESS_KEY”, “*********************”);

Δείτε πώς φαίνεται στο αρχείο wp-config.php του ιστότοπού μου:

προσθέστε τα πλήκτρα πρόσβασης wordpress s3 στο wp-config.php

Φροντίστε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Βήμα 6: Επιλέξτε κάδο S3 στις ρυθμίσεις WP Offload Media Lite

Τώρα, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις → Εκφόρτωση S3.

Πληκτρολογήστε το όνομα του κάδου S3 στο Τι κουβά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε? πεδίο και κάντε κλικ στο Αποθήκευση κάδου:

εισάγετε τον κάδο s3 στην προσθήκη

Μόλις αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας, θα δείτε την πλήρη διεπαφή της προσθήκης:

πλήρης διεπαφή

Σημείωση – λόγω του τρόπου με τον οποίο είχατε ρυθμίσει την πολιτική χρήστη IAM, τα κουμπιά για Περιηγηθείτε σε υπάρχοντες κάδους ή Δημιουργήστε νέο κάδο θα δεν λειτουργούν. Αυτό είναι πραγματικά σκόπιμο, καθώς είναι πιο ασφαλές.

Εάν δεν σας αρέσει να θυσιάζετε αυτήν τη λειτουργικότητα για ασφάλεια, μπορείτε να αλλάξετε την πολιτική χρήστη IAM στην πολιτική που περιγράφεται εδώ. Όμως, όπως θα δείτε στο ίδιο άρθρο, το Delicious Brains προτείνει τη μέθοδο που χρησιμοποίησα ως μια πιο ασφαλή προσέγγιση στο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΚΙ Ενότητα.

Βήμα 7: Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις Offload S3 (εάν θέλετε)

Σε αυτό το σημείο, είστε σχεδόν πλήρως προετοιμασμένοι. Τυχόν νέα αρχεία που ανεβάζετε θα φορτώνονται αυτόματα στο Amazon S3. Επιπλέον, η προσθήκη θα ξαναγράψει αυτόματα τις διευθύνσεις URL αρχείων για αυτά τα αρχεία, έτσι ώστε το αρχείο να προβάλλεται από το Amazon S3 αντί του διακομιστή σας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε ανεβάζοντας ένα νέο αρχείο πολυμέσων και κοιτάζοντας τον πηγαίο κώδικα όταν το εισαγάγετε:

παράδειγμα αρχείου φορτωμένων πολυμέσων

Αν θέλετε η προσθήκη να ανεβάσει υπάρχοντα αρχεία στο Amazon S3, ωστόσο, θα χρειάζεστε την premium έκδοση.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες της προσθήκης, μπορείτε να κάνετε αλλαγές εδώ. Αλλά για τις περισσότερες καταστάσεις, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πρέπει να είναι μια χαρά.

Βήμα 8: (Προαιρετικό) Συνδέστε το Amazon S3 σε CDN

Όπως είπα στην αρχή, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα CDN σε συνδυασμό με το Amazon S3.

Για να σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό για κάθε πάροχο CDN θα χρειαζόταν μια μακρά δική του ανάρτηση, αλλά μπορώ να σας δώσω κάποιους δείκτες.

Εάν θέλετε να συνδεθείτε στο Amazon CloudFront, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον λογαριασμό σας AWS έως μετά από αυτό το σεμινάριο.

Για προέλευση τραβήξτε CDN όπως KeyCDN ή Stackpath, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL κάδου Amazon S3 στο Διεύθυνση URL προέλευσης πλαίσιο όταν ρυθμίζετε το CDN σας.

Για να βρείτε τη διεύθυνση URL κάδου S3, απλώς ακολουθήστε αυτήν τη μορφή:

https://bucket_name.s3.amazonaws.com/

Για παράδειγμα:

https://codeinwp.s3.amazonaws.com/

Και είναι ακόμη δυνατό να χρησιμοποιηθεί Cloudflare με το Amazon S3 (αν και ίσως χρειαστεί να μετονομάσετε τον κάδο σας).

Μόλις ρυθμίσετε το CDN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WP Offload Media Lite’s CloudFront ή προσαρμοσμένος τομέας επιλογή να ξαναγράψετε τις διευθύνσεις URL του αρχείου για να χρησιμοποιήσετε το CDN σας αντί για τον κάδο S3:

χρησιμοποιήστε το s3 με ένα cdn

Εάν επιλέξατε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα άλλα πρόσθετα WordPress S3, το Ενεργοποιητής CDN το plugin μπορεί να κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα.

WordPress S3: Μια χρήσιμη συνεργασία

Χρησιμοποιώντας μια προσθήκη WordPress S3, μπορείτε εύκολα να ξεφορτώσετε τα αρχεία σας και να επωφεληθείτε από την υποδομή των Υπηρεσιών Ιστού Amazon.

Ενώ η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει περίπου 30 λεπτά για να ρυθμιστεί, αφού την καταργήσετε, η ενσωμάτωση του WordPress S3 είναι αρκετά χωρίς πόνο και δεν χρειάζεται περαιτέρω εργασία.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση του ιστότοπού σας WordPress με το Amazon S3?

Αφήστε ένα σχόλιο και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map