Η ειλικρινής μας εκτίμηση της φιλοξενίας Kinsta WordPress μετά από 3 χρόνια

Η ειλικρινής μας εκτίμηση της φιλοξενίας Kinsta WordPress μετά από 3 χρόνια

Η ειλικρινής μας εκτίμηση της φιλοξενίας Kinsta WordPress μετά από 3 χρόνια
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

TL; DR: Μετακινήσαμε το blog CodeinWP στο Kinsta WordPress που φιλοξενεί πριν από μερικά χρόνια. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα θέλαμε να σας δώσουμε την ειλικρινή αξιολόγηση της πλατφόρμας του Kinsta, που είναι το αποτέλεσμα της πρώτης εμπειρίας μας με αυτήν. Με άλλα λόγια, προσπαθούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αν η φιλοξενία του Kinsta WordPress είναι πραγματικά τόσο φοβερή όσο λένε όλοι.


Είχαμε το δίκαιο μερίδιο των πειραμάτων φιλοξενίας εδώ στο CodeinWP. Όταν ξεκινήσαμε στις αρχές του 2013, όπως τα περισσότερα ιστολόγια, δεν δώσαμε μεγάλη προσοχή στη ρύθμιση φιλοξενίας στην οποία βρισκόμασταν. Δεδομένου ότι η επισκεψιμότητα ήταν χαμηλή, δεν είδαμε την αξία να επενδύουμε πολύ στη φιλοξενία.

Όμως, οι ανάγκες μας έχουν αυξηθεί με την πάροδο των ετών και με 10.000+ άτομα να επισκέπτονται το ιστολόγιο κάθε μέρα κατά μέσο όρο, έχει καταστεί σαφές ότι πρέπει πραγματικά να ξανασκεφτούμε πώς φιλοξενείται ο ιστότοπος, πώς μπορεί να βελτιστοποιηθεί και τι μπορούμε να κάνουμε για να δώστε στους χρήστες μας μια συνεπή εμπειρία ανεξάρτητα από το φορτίο.

Γρήγορη προώθηση λίγο, ο προηγούμενος οικοδεσπότης μας αμέσως πριν από τη φιλοξενία του Kinsta WordPress ήταν το WiredTree. Και ειλικρινά δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για την εταιρεία, ούτε υπήρχε κάτι λάθος με την ίδια την πλατφόρμα φιλοξενίας.

Είναι ακριβώς αυτό με την πάροδο του χρόνου και με περισσότερο ιστότοποι Γίνοντας μέλος του χαρτοφυλακίου μας, διαπιστώσαμε ότι η προσφορά της Kinsta είναι πιο δελεαστική.

Αναθεώρηση φιλοξενίας Kinsta WordPress

Λίγοι παράγοντες συνέβαλαν σε αυτό. Για παράδειγμα, χωρίς κρυφή μνήμη από την πλευρά του διακομιστή, ο ιστότοπος άρχισε να λειτουργεί πολύ αργά σε κάποιο σημείο και το TTFB (ώρα έως το πρώτο byte) δεν ήταν μάλλον εκπληκτικό. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια αλλαγή.

Σκεφτήκαμε επίσης τον Pagely όταν σκεφτόμαστε την κίνηση. Ωστόσο, τελικά, αποφασίσαμε να πάμε με τον Kinsta επειδή μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μια αντίστροφη μεσολάβηση για το blog δωρεάν. Βάλτε την Pagely μια τιμή 200 $ / μήνα σε αυτό.

Συνολικά, έχουμε πειστεί από τη μεγάλη φήμη του Kinsta και την εστίασή τους στο "διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress + ευκολία χρήσης" σύνθετο. Επιπλέον, η συμβολή των χρηστών που λάβαμε από την τελευταία μας έρευνα φιλοξενίας WordPress επεσήμανε επίσης ότι η φιλοξενία Kinsta WordPress ως μία από τις κορυφαίες λύσεις.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή:

Τι φιλοξενεί το Kinsta WordPress?

Τι είναι λοιπόν το Kinsta και το πακέτο φιλοξενίας Kinsta WordPress; Επίσης, τι τους κάνει διαφορετικούς από κάθε άλλο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων για WordPress εκεί έξω?

Kinsta WordPress φιλοξενία

Για μένα, η περίληψη μιας φράσης της προσφοράς του Kinsta θα ήταν: Η δύναμη της φιλοξενίας του Google Cloud Platform έγινε προσβάσιμη και κατανοητή για όλους.

Και λυπάμαι αν αυτό ακούγεται λίγο προωθητικό από την πλευρά μου, αλλά αυτό ειλικρινά αισθάνομαι. Ακριβώς για να σας δώσω ένα γρήγορο παράδειγμα αυτού που εννοώ (προτού το συζητήσουμε πιο βαθιά αργότερα), η Kinsta δεν φαίνεται να πιστεύει στον παραδοσιακό διαχειριστή cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Αντ ‘αυτού, σας δίνουν τη δική τους προσαρμοσμένη λύση, η οποία είναι πολύ πιο εύκολη στη χρήση και σας οδηγεί κατευθείαν στις πιο σημαντικές λεπτομέρειες / μετρήσεις.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Κάτω από την κουκούλα, η φιλοξενία του Kinsta WordPress είναι:

 • Μια πλήρως διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress. Και το ξέρω αυτό "διαχειρίζεται" είναι μια ετικέτα που πολλοί οικοδεσπότες θέλουν να χρησιμοποιούν, αλλά με την Kinsta, η εστίασή τους στο χειρισμό όσων σχετίζονται με τη διαχείριση για εσάς είναι πολύ εμφανής. Για παράδειγμα, ο προαναφερόμενος πίνακας διαχειριστών δεν έχει καν επιλογές καθαρά διαχείρισης.
 • Συνεχίζει Google Cloud Platform.
 • Προσφέρει λύσεις φιλοξενίας για επιχειρήσεις, επιχειρήσεις και προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Το πιο βασικό πρόγραμμα σας δίνει:
  • Η δυνατότητα εκτέλεσης ενός ιστότοπου WordPress
  • 10 GB αποθήκευσης SSD
  • Μέχρι 20.000 μοναδικές επισκέψεις / μήνα
  • 1 δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
  • 1440 ημερήσιοι έλεγχοι λειτουργίας ανά ιστότοπο
  • Η δυνατότητα σύνδεσης ενός CDN της επιλογής σας
  • Ας κρυπτογραφήσουμε την υποστήριξη
  • Υποστήριξη HTTP / 2, PHP 7
  • Υποστήριξη SSH, WP-CLI, Git
  • Αυτόματη βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων ανά εβδομάδα για ενίσχυση της απόδοσης.
  • Αυτοθεραπεία τεχνολογία PHP
  • Διαχείριση DNS υψηλής ποιότητας
  • (μάθετε περισσότερα για τα βασικά χαρακτηριστικά του Kinsta εδώ)
 • Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας
 • Διατίθενται χώροι στάσης
 • Εκτενής βάση γνώσεων διαθέσιμος

Για εμάς, τα χαρακτηριστικά του Kinsta που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν αυτά τα τέσσερα:

Δικα τους Υποστήριξη SSL μέσω Let’s Encrypt. Βασικά, από τον πίνακα διαχείρισης φιλοξενίας του Kinsta WordPress, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε ένα πιστοποιητικό SSL στον ιστότοπό σας και είναι όλα δωρεάν (μέρος του τρέχοντος προγράμματος). Επιπλέον, επειδή πρόκειται για κρυπτογράφηση που μιλάμε, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να περάσετε από ολόκληρη τη διαδικασία παλιού σχολείου (και χρονοβόρα) απόκτησης των κλειδιών πιστοποιητικού σας κ.λπ..

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CDN της επιλογής σας. Συχνά με εταιρείες φιλοξενίας έχουν κάποιους περιορισμούς ως προς το ποιες άλλες λύσεις επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε με τους διακομιστές τους (για παράδειγμα, το WP Engine διαθέτει ακόμη λίστα των απαγορευμένων προσθηκών WordPress), οπότε είναι ωραίο να βλέπεις ότι η Kinsta είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με το τρέχον CDN σου.

Βελτιστοποιημένα και μελετημένα αντίγραφα ασφαλείας. Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είναι κάπως τυπικό χαρακτηριστικό στις μέρες μας, αλλά η Kinsta καταφέρνει να ξεχωρίζει με τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους. Τα αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται άμεσα και χωρίς επιβάρυνση διακομιστή. Επιπλέον, αντί να είναι αντίγραφα ασφαλείας των στοιχείων του ιστότοπού σας ξεχωριστά (π.χ. βάση δεδομένων, αρχεία, ρυθμίσεις κ.λπ.), είναι στην πραγματικότητα ένα αντίγραφο ασφαλείας ολόκληρου του απομονωμένου συστήματός σας. Εξαιτίας αυτού, τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν στη συνέχεια να αποκατασταθούν με ένα μόνο κλικ.

Δωρεάν μετανάστευση. Αυτό είναι προφανές. Όταν αλλάζετε κεντρικούς υπολογιστές, δεν θέλετε πραγματικά να πληρώσετε για τη μετεγκατάσταση, ούτε να το κάνετε μόνοι σας. Στην περίπτωσή μας, μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω ότι η μετανάστευση του Kinsta λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Πώς είναι το ταμπλό του Kinsta

Έχω αναφέρει σύντομα τη φύση του πίνακα ελέγχου, αλλά τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μοιάζει πραγματικά από την άποψη του χρήστη:

Πίνακας ελέγχου kinsta 1

ταμπλό kinsta 2

ταμπλό kinsta 3

ταμπλό kinsta 4

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ διαφορετικό από τις λύσεις που μας συνηθίζουν το cPanel. Για να το πούμε απλά, το πάνελ του Kinsta εστιάζει περισσότερο στις καθημερινές / τακτικές σας εργασίες που σχετίζονται με την πλατφόρμα φιλοξενίας σας, αντί για τη διαχείριση διακομιστή καθαυτή.

Μέσω του πίνακα, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση:

 • Οι ιστότοποί σας – είναι επίσης όπου μπορείτε να συντονίσετε την αρχική ρύθμιση, να δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς FTP, να δείτε τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας, να προσθέσετε HTTPS κ.λπ..
 • Μετεγκαταστάσεις ιστότοπων – μια ωραία επισκόπηση όλων των μετεγκαταστάσεων ιστότοπων που έγιναν στο λογαριασμό σας + η δυνατότητα απόδοσης.
 • Ρυθμίσεις DNS.
 • Analytics – αυτή η ενότητα μου αρέσει πολύ. Είναι μια ωραία προσθήκη πάνω από αυτό που λαμβάνετε από ένα σενάριο αναλυτικών στοιχείων τρίτου μέρους.

kinsta analytics

Υπάρχουν επίσης ενότητες για Χρέωση, Ρυθμίσεις, Αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων και Οδηγός χρήστη.

Η αρχική μας εντύπωση για τη φιλοξενία του Kinsta WordPress

Συνολικά, η εντύπωση ήταν θετική, αλλά υπήρξαν κάποια δευτερεύοντα ζητήματα στην πορεία.

Πρώτα απ ‘όλα, η εγκατάσταση και η ίδια η μετεγκατάσταση πραγματοποιήθηκαν χωρίς προβλήματα. Μια μέρα το site ήταν στο Pagely, το άλλο ήταν στο Kinsta.

(Προσωπικά, δεν συμμετείχα καθόλου στη διαδικασία μετεγκατάστασης και ο μόνος λόγος που παρατήρησα ότι κάτι είχε αλλάξει ήταν επειδή, δυστυχώς, έκανα επεξεργασία μιας ανάρτησης κατά τη διάρκεια της μετανάστευσης. Έτσι έκανα τη δουλειά μου, έσωσα τα πάντα , ανανεώθηκε η σελίδα… και οι αλλαγές είχαν φύγει. Όπως αποδείχθηκε, δούλεψα αυτές τις αλλαγές στην παλιά έκδοση και, στη συνέχεια, είδα τον Kinsta όταν ανανέωσα το όλο πράγμα.)

Αμέσως μετά την κίνηση, είδαμε μια ωραία πτώση στους χρόνους απόκρισης, από περίπου 400 ms έως περίπου 50 ms.

χρόνος απόκρισης kinsta

Η απόδοση ήταν ισχυρή, τουλάχιστον, με αξιοσημείωτες βελτιώσεις ακόμη και όταν η πρόσβαση στον ιστότοπο χειροκίνητα χωρίς εργαλεία μέτρησης.

Αλλά για να μην κάνουμε την ιστορία πολύ τέλεια, βιώσαμε επίσης κάποια απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας. Συνολικά, αυτός ο χρόνος διακοπής προστέθηκε έως 1: 30 ώρες σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Μερικά από τα στατιστικά μας UptimeRobot:

uptime 1
uptime 2

Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, το 1: 30h είναι πολύ. Αν κάνουμε κάποια μαθηματικά, αυτό το 1: 30h μεταφράζεται σε 99,79% του συνολικού χρόνου λειτουργίας, κάτι που δεν είναι αποτέλεσμα με το οποίο θα ικανοποιηθείτε αμέσως μετά τη μετάβαση σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή.

Στο τέλος, το πρόβλημα έχει επιλυθεί και δεν έχουμε δει σημαντικές διακοπές λειτουργίας από τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος 2016). Συνολικά, έκτοτε είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του Kinsta.

Περίπου ένα μήνα μετά τη μετακίνηση, αποφασίσαμε επίσης να αλλάξουμε τον ιστότοπο σε SSL. Η ίδια η διαδικασία χειρίστηκε ομαλά, αλλά αυτό έκανε στο τέλος να χτυπήσει τους χρόνους απόκρισης πίσω λίγο πιο κάτω από το σημάδι των 100 ms (μπορείτε να το δείτε σε ένα από τα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης).

Αυτό όμως αναμένεται κάπως. Το SSL έχει πάντα περισσότερη ένταση πόρων, καθώς το λογισμικό / πρόγραμμα περιήγησης στο άλλο άκρο πρέπει να αποκωδικοποιεί την απάντηση κάθε φορά πριν την εμφανίσει.

Απόδοση φιλοξενίας Kinsta WordPress

Η απόδοση είναι ίσως το δεύτερο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός καλού οικοδεσπότη WordPress – το πρώτο είναι η αξιοπιστία.

Και η ταχύτητα του ιστότοπου από μόνη της έχει πάρει πολύ τον Τύπο τα τελευταία χρόνια. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ζωτικής σημασίας για το SEO, ενώ άλλοι δεν είναι τόσο πεπεισμένοι. Ωστόσο, όλοι είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι ένας ιστότοπος γρήγορης φόρτωσης είναι απαραίτητος για την εμπειρία των χρηστών και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Φυσικά, περιμέναμε ο Kinsta να μας δώσει κορυφαία απόδοση!

Και αμέσως από το ρόπαλο, πρέπει να παραδεχτώ ότι το χάσαμε λίγο. Θέλω να πω, το ιστολόγιο δεν είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένο όταν πρόκειται για τον πηγαίο κώδικα που χρησιμοποιεί και τα διάφορα χειροποίητα τσιμπήματα που έχουν γίνει σε αυτά τα χρόνια.

Παρ ‘όλα αυτά, ακόμη και με μια χούφτα F που μας απονέμεται από το Pingdom, η φιλοξενία του Kinsta WordPress εξακολουθεί να καταφέρνει να φορτώσει τα πάντα σε 2 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, κάτι που σας έδειξα νωρίτερα – το TTFB μας – μειώθηκε κατά 50% (και αυτό περιλαμβάνει την αύξηση που βιώσαμε κατά τη μετάβαση σε SSL).

Τι λένε τα δεδομένα της έρευνας φιλοξενίας για την Kinsta

Πριν από λίγο καιρό, κάναμε τη μεγαλύτερη έρευνα φιλοξενίας WordPress εκεί έξω. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά διορατικά και τα έχουμε χρησιμοποιήσει ως βάση δεδομένων για μερικά άρθρα από τότε.

Βεβαίως, ο Kinsta έλαβε μόνο λίγες απαντήσεις σε αυτήν την έρευνα, αλλά ήταν όλοι πολύ θετικοί. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο θετικοί που κοιτάξαμε ακόμη και από πού προέρχονταν αυτές οι συμμετοχές, και αν υπήρχε ίσως κάτι ψαρό πίσω από την κουρτίνα. Δεν υπήρχε.

Περίληψη. Το Kinsta προσφέρει γρήγορη, αξιόπιστη διαχείριση φιλοξενίας WordPress με βάση το Google Cloud Platform. Οι χρήστες φαίνεται να το λατρεύουν και είναι πιθανώς μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών WordPress τα τελευταία δύο χρόνια.

Ακολουθούν οι βαθμολογίες του Kinsta σύμφωνα με τους ερωτηθέντες στην έρευνά μας:

(Διαγράμματα από Visualizer Lite.)

Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με την Kinsta

Μόλις εγγραφείτε, έχετε δύο επιλογές: μπορείτε είτε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο είτε να μετεγκαταστήσετε έναν υπάρχοντα.

Η εκκίνηση ενός νέου είναι εξαιρετικά απλή. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα χρηστών σας > Ιστότοποι > και κάντε κλικ στο "Προσθήκη ιστότοπου." Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να παρέχετε μερικές βασικές πληροφορίες:

Η Kinsta εγκαθιστά νέο ιστότοπο WordPress

Η μετεγκατάσταση ενός υπάρχοντος ιστότοπου είναι σχεδόν εξίσου απλή, αλλά συνεπάγεται την παροχή στον Kinsta περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα εγκατάστασή σας. Αλλά αυτό είναι πραγματικά καλό. σημαίνει μόνο ότι η Kinsta θέλει να μάθει όλα τα σημεία του ιστότοπού σας πριν από τη μετεγκατάσταση στους διακομιστές τους, ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα αποτυχίας.

Η Kinsta μεταναστεύει

Μόλις συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα, η Kinsta παραλαμβάνει και φροντίζει για όλη τη διαδικασία για εσάς.

Τι κάνει το Kinsta διαφορετικό από τον ανταγωνισμό

Κατά τη γνώμη μου, έχει ως εξής:

 • Το Kinsta σάς δίνει τη δύναμη μιας μεγάλης πλατφόρμας φιλοξενίας – Google Cloud Platform – αλλά το κάνει με έναν πολύ εύκολο στη χρήση τρόπο, ώστε να μην χρειάζεται καν να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν κάτω από την κουκούλα.
 • Η φιλοξενία του Kinsta WordPress είναι βελτιστοποιημένη για την απόδοση και είναι έτοιμη για οποιεσδήποτε αυξήσεις της κυκλοφορίας που μπορεί να πετάξετε.
 • Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, διατηρώντας ταυτόχρονα αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα.
 • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, φαίνεται επίσης να έχουν μια ανοησία προσέγγιση όσον αφορά τις παραμέτρους του διακομιστή τους, τις υποσχέσεις απόδοσης και τις μετρήσεις εύρους ζώνης.

Ένα από τα λίγα αδύνατα σημεία που έχουμε παρατηρήσει με τον Kinsta είναι το μάλλον βασικό περιβάλλον σκηνής τους. Εν ολίγοις, η μόνη επιλογή είναι να μετεγκαταστήσετε τα πάντα για να ζήσετε. Δεν μπορείτε, για παράδειγμα, να μετακινήσετε μόνο τα αρχεία ή τη βάση δεδομένων. Αυτό δεν είναι τόσο χρήσιμο αν εργάζεστε σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο και θέλετε απλώς να αλλάξετε ένα ή δύο πράγματα σχετικά με αυτόν. Ωστόσο, για νέους ιστότοπους, υποθέτω ότι είναι ωραίο.

Ακολουθεί μια παράλληλη σύγκριση ορισμένων από τις δημοφιλείς διαχειριζόμενες λύσεις φιλοξενίας, για να σας δώσει μια καλύτερη επισκόπηση της θέσης του Kinsta στο τραπέζι:

Πώς συγκρίνεται η φιλοξενία του Kinsta WordPress με τον ανταγωνισμό

Κίνστα
Δυστυχώς
Μηχανή WP
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Τιμή (μηνιαία) 30 $, 60 $, 100 $, 200 $, 300 $, 400 $, 600, 900 $, 1200 $, 1500 $ / μήνα. 199 $, 299 $, 499 $, 999 $, 1249 $, 2249 $ / μήνα. 35 $, 115 $, 290 $ / μήνα. 25 $, 115 $, 290 $ / μήνα.
Κατάλληλο για *~ 20.000 επισκέψεις μηνιαίωςδεν αποκαλύπτεται~ 25.000 επισκέψεις μηνιαίως~ 25.000 επισκέψεις μηνιαίως
Χώρος στο δισκο *10 GB30 GB10 GB10 GB
# ιστότοποι επιτρέπονται *11011
Υποστήριξη *24/7 συνομιλία και υποστήριξη εισιτηρίωνΥποστήριξη εισιτηρίων 24/724/7 συνομιλία και υποστήριξη εισιτηρίων24/7 διαδικτυακή υποστήριξη, περιορισμένη τηλεφωνική υποστήριξη

* στο φθηνότερο πακέτο

Πόσο κοστίζει στην πράξη

Ίσως έχετε παρατηρήσει τη στήλη τιμολόγησης στον παραπάνω πίνακα…

Ναι, η φιλοξενία Kinsta WordPress είναι λίγο πιο δαπανηρή σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Το φθηνότερο πακέτο θα σας αποφέρει τουλάχιστον 30 $ το μήνα και η εξέλιξη αργότερα είναι επίσης αρκετά απότομη.

τιμολόγηση kinsta

Επίσης, αυτό που αξίζει να προσέξετε σε αυτούς τους πίνακες τιμολόγησης είναι το επιτρεπόμενο δωρεάν εύρος ζώνης. Είμαστε στο πρόγραμμα Business 2, οπότε λαμβάνουμε έως και 250.000 μηνιαίες επισκέψεις. Μιλώντας από την εμπειρία, αυτό δεν είναι τόσο πολύ για την τιμή, και για έναν ιστότοπο που έχει σημαντική επισκεψιμότητα, μπορεί να εξαντληθεί πολύ γρήγορα. Και δεδομένου ότι αυτό το σχέδιο σάς επιτρέπει να έχετε έως και 10 ιστότοπους, το πρόβλημα του εύρους ζώνης γίνεται ακόμη πιο σοβαρό.

Ευτυχώς, έχετε κάποια ενσωμάτωση CDN με το σχέδιό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει, δεδομένου ότι λαμβάνετε το μεγαλύτερο μέρος της στατικής κίνησης μέσω του CDN και επομένως δεν καταναλώνετε το πολύτιμο εύρος ζώνης Kinsta. Για εμάς, το blog CodeinWP καταναλώνει μόνο 241 GB δεδομένων CDN το μήνα.

Όσον αφορά το τι είναι συχνά ο σιωπηλός δολοφόνος φιλοξενίας λογαριασμών – χρεώσεις υπέρβασης – αυτά δεν είναι τόσο βάναυσα με τον Kinsta. Εάν υπερβείτε το επιτρεπόμενο εύρος ζώνης, δεν θα αποκοπεί ή τίποτα, αλλά απλώς χρεωθείτε $ 1 / 1.000 επισκέψεις. (Η προηγούμενη ρύθμιση φιλοξενίας ήταν ένα VPS με εύρος ζώνης 4 TB, οπότε δεν χρειαζόμασταν πραγματικά να ανησυχούμε για αυτό.)

Στο τέλος, εάν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά μικρός, θα πρέπει να κάνετε εντάξει μόνο με το ελεύθερο εύρος ζώνης στο λογαριασμό σας στο Kinsta, αλλά εάν είναι ένας καθιερωμένος ιστότοπος, θα ανακαλύψετε πολύ γρήγορα πόσο πραγματικά είναι 100.000 ή 200.000 UV.

Εάν επιλέξετε Kinsta?

Προφανώς, η φιλοξενία Kinsta WordPress δεν είναι για όλους.

Με κάθε ειλικρίνεια, πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ιστότοπους που μόλις ξεκινούν ή ιστότοπους με χαμηλό όγκο επισκεψιμότητας.

Υπάρχουν συγκεκριμένα σενάρια, ωστόσο, όπου θα μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά της Kinsta.

Χρησιμοποιήστε το Kinsta WordPress hosting εάν:

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο που βρίσκεται σε άνοδο και έχει μια καλή σταθερή (ή ταχεία) ανάπτυξη κάθε μήνα.

Εάν εκτελείτε έναν καθιερωμένο ιστότοπο με συνεπή, μεγάλη κίνηση και απλά δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις σχετικά με τις διακοπές λειτουργίας, τις αποτυχίες και άλλα διασκεδαστικά πράγματα.

Εάν διευθύνετε μια απευθείας διαδικτυακή επιχείρηση, όπως ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου η καλή απόδοση του ιστότοπου είναι ουσιαστική… αφού μεταφράζεται σε δολάρια αρκετά άμεσα.

Εάν ο ιστότοπός σας τείνει να εμφανίζει ξαφνικές αυξήσεις στην κυκλοφορία – είτε είναι αποτέλεσμα ιογενούς προώθησης ή οτιδήποτε άλλο – και εάν η δυνατότητα αντιμετώπισης αυτών των αυξήσεων είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας (για παράδειγμα, εάν οδηγεί σε πωλήσεις).

Εάν κάποιο από τα παραπάνω ακούγεται σαν κάτι που χρειάζεστε, μη διστάσετε να δοκιμάσετε τον Kinsta. Εάν η τιμή είναι απαγορευμένη για εσάς, εξετάστε το ενδεχόμενο να εξετάσετε την άλλη σύγκριση φιλοξενίας WordPress – η οποία επικεντρώθηκε σε ελαφρώς πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό λύσεις.

Πηγαίνετε στο Kinsta

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι πιστεύετε για το Kinsta και τα πακέτα φιλοξενίας WordPress. Έχετε δοκιμάσει την πλατφόρμα τους ακόμα?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector