Bluehost Alternatives: Κορυφαίες 4 επιλογές για φιλοξενία WordPress

Bluehost Alternatives: Κορυφαίες 4 επιλογές για φιλοξενία WordPress

Bluehost Alternatives: Κορυφαίες 4 επιλογές για φιλοξενία WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Το WordPress είναι ένα από τα ευκολότερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και ένα από τα πιο ισχυρά. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές του, χρειάζεστε έναν καλό πάροχο φιλοξενίας – και ενώ το Bluehost μπορεί να είναι δημοφιλές, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Ακολουθούν οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost και γιατί ίσως θέλετε να τις δοκιμάσετε.


Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε πρώτα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bluehost και, στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τις τέσσερις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost για φιλοξενία WordPress. Σε περίπτωση που βιάζεστε και θέλετε απλώς μια πρόταση, ακολουθεί η σύντομη έκδοση:

Εναλλακτικές λύσεις Bluehost για WordPress

Τι συμβαίνει ούτως ή άλλως με το Bluehost?

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Bluehost ήταν ο μοναδικός οικοδεσπότης που το WordPress.org συνιστάται στους επισκέπτες του, και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους φιλοξενίας παγκοσμίως και έχει πάνω από μια δεκαετία ιστορίας. Παρά τις προηγούμενες αντιπαραθέσεις, η εταιρεία έχει διατηρήσει καλή φήμη μεταξύ των χρηστών για πρώτη φορά – όπως αποδεικνύεται από τις εξαντλητικές έρευνες φιλοξενίας WordPress.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που είπε η έρευνα σχετικά με το Bluehost:

συνολική βαθμολογία bluehostbluehost WordPress βελτιστοποίηση
 • Ήταν κατατάσσεται ως ένας από τους χειρότερους οικοδεσπότες ανάμεσα σε πολλές επιλογές όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του WordPress, καταφέρνοντας μόνο να νικήσουμε το HostGator.
 • Η υποστήριξη βρέθηκε να λείπει σε ό, τι αφορά τις γνώσεις του WordPress.
 • Η Bluehost έλαβε τη χειρότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των κεντρικών υπολογιστών που ερωτήθηκαν όσον αφορά την ικανοποίηση των πελατών σε σχέση με το κόστος.
 • Ο οικοδεσπότης ήρθε νεκρός τελευταίος όσον αφορά την αξιοπιστία, αλλά κατάφερε να νικήσει Ψηφιακός Ωκεανός σχετικά με τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Αρκεί να πούμε ότι το Bluehost κέρδισε το χτύπημα σε αυτήν την έρευνα, το οποίο δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ερώτηση: Πώς παραμένει τόσο δημοφιλές όταν τόσοι πολλοί χρήστες του είναι δυσαρεστημένοι; Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στο δημοφιλές πρόγραμμα συνεργατών, που κατέβαλε μόνο 5 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι μόνο στους συμμετέχοντες. Με 65 $ ανά παραπομπή, αυτό έρχεται σε περίπου 77.000 νέους πελάτες που βρήκαν το δρόμο τους στο Bluehost μέσω πληρωμένων προτάσεων.

Επιπλέον, δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι τόσο δημοφιλής στους χρήστες για πρώτη φορά, είναι λογικό ότι ένα καλό κομμάτι από αυτούς δεν είναι εξοικειωμένο με αυτό που αποτελεί ένας καλός πάροχος φιλοξενίας. Ακόμα κι αν το κάνουν, μετεγκατάσταση ιστότοπου μπορεί να είναι μια κουραστική επιχείρηση και μπορεί να αποθαρρύνει τους μη ικανοποιημένους πελάτες να αναζητήσουν ενεργά εναλλακτικές λύσεις Bluehost.

Ωστόσο, παρά τα μειονεκτήματά του, το Bluehost προσφέρει σταθερές επιλογές ασφάλειας και πολλές ενσωματώσεις με εφαρμογές τρίτων. Έχοντας αυτό υπόψη, ας συζητήσουμε τις εναλλακτικές.

Ποιες είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost?

Πριν βυθίσουμε τις επιλογές μας, θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξηγήσουμε πώς προχωρήσαμε στην επιλογή τους. Αυτές οι τέσσερις εναλλακτικές λύσεις του Bluehost βγήκαν ως μερικές από τις κορυφαίες επιλογές από τις έρευνες φιλοξενίας WordPress, οπότε εσείς πραγματικά μας βοηθήσατε να καταλήξουμε σε αυτήν τη λίστα.

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ:

1. SiteGround (www.siteground.com)

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας του SiteGround. Η πρώτη από τις τέσσερις εναλλακτικές λύσεις Bluehost.

Το SiteGround κατατάσσεται σταθερά ως μία από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost για όλα τα είδη χρηστών. Τα προγράμματα φιλοξενίας του WordPress έχουν λογικές τιμές και μπορούν να λειτουργήσουν με τους περισσότερους παρόχους όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Τα σχέδιά τους στο WordPress παρουσιάζονται ρεαλιστικά, χωρίς να κάνουν υποσχέσεις απεριόριστης αποθήκευσης ή κίνησης. Για παράδειγμα, το φθηνότερο πακέτο τους – το κατάλληλο όνομα StartUp – συνιστάται για περίπου 10.000 επισκέψεις το μήνα και συνοδεύεται από 10 GB χώρου.

Πώς το SiteGround είναι καλύτερο από το Bluehost

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ?
Μπλε Χοστ3.0 / 546%
SiteGround4.6 / 593%

Τιμολόγηση

3,95 $, 5,95 $, 11,95 $ ανά μήνα.

Χαρακτηριστικά

 • Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης χάρη στο προηγμένες τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης.
 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις WordPress (συμπεριλαμβανομένων των προσθηκών).
 • Εγκατάσταση δωρεάν CloudFlare Content Delivery Network (CDN).
 • Παρακολούθηση ασφάλειας των τρωτών σημείων του WordPress.
 • Τα σχέδια GrowBig και GoGeek σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα σταθμών των ιστότοπών σας με ένα μόνο κλικ.
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το SiteGround

Χρησιμοποιήστε το SiteGround όταν αναζητάτε μια σταθερή υπηρεσία που μπορεί να χειριστεί τις μοναδικές ανάγκες του ιστότοπού σας στο WordPress, από την παιδική ηλικία έως την ωριμότητα. Το SiteGround προσφέρει λογικές τιμές, εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης, γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και φανταστικές λειτουργίες για χρήστες WordPress.

Μεταβείτε στο SiteGround

2. Μηχανή WP (www.wpengine.com)

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας του WP Engine.

Ενώ και οι δύο προηγούμενες εναλλακτικές λύσεις Bluehost παρέχουν σχέδια φιλοξενίας για διάφορες πλατφόρμες, Μηχανή WP έχει να κάνει με το WordPress. Είναι αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για χρήστες WordPress, χάρη στην ομάδα υποστήριξης που είναι καλά με το CMS, ένα στιβαρή αρχιτεκτονική, και υψηλά πρότυπα ασφαλείας.

Αυτά τα παιδιά είναι τόσο αφοσιωμένα στο WordPress, έχουν επίσης εσωτερική θερμοκοιτίδα για έργα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της πλατφόρμας τους, συμπεριλαμβανομένων προσθηκών και συνεισφορών στον πυρήνα του WordPress.

Πώς είναι το WP Engine καλύτερο από το Bluehost

ΕΤΑΙΡΙΑ
Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WP-PROFICIENT
Μπλε Χοστ2.6 / 52.9 / 5
Μηχανή WP4.7 / 54.5 / 5

Τιμολόγηση

30 $, 115 $, 290 $ κάθε μήνα, καθώς και προσαρμοσμένα σχέδια για πιο απαιτητικούς πελάτες.

Χαρακτηριστικά

 • 24 ώρες το 24ωρο, υποστήριξη που επικεντρώνεται στο WordPress.
 • Υψηλά μέτρα ασφαλείας, όπως πολλαπλά τείχη προστασίας και τακτικές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού.
 • Τεχνολογία EverCache επιτρέπει γρήγορες ταχύτητες φωτισμού.
 • Παρέχει δεδομένα απόδοσης ιστότοπου σε όλους τους πελάτες.
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τους ιστότοπούς σας στο WordPress.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το WP Engine

Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλότερες μέσες τιμές του, το WP Engine θα πρέπει να εξεταστεί από πελάτες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τα έργα τους στο WordPress και χρειάζονται έναν πάροχο φιλοξενίας που θα έχει την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια. Παρέχουν στους κατόχους ιστότοπων WordPress μια αξιόπιστη πλατφόρμα, τη δυνατότητα κλιμάκωσης και ισχυρή ασφάλεια για ευαίσθητα δεδομένα.

Μεταβείτε στο WP Engine

3. Σφόνδυλος (www.getflywheel.com)

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας του Flywheel.

Το Flywheel είναι λίγο περίεργο όταν πρόκειται για φιλοξενία WordPress. Ενώ προσφέρουν πακέτα φιλοξενίας για μεμονωμένους ιστότοπους WordPress, το μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων τους απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες. Δικα τους εργαλεία συνεργασίας Δώστε τη δυνατότητα στους προγραμματιστές ιστού και τους σχεδιαστές να συνεργάζονται σε έργα χωρίς να μοιράζονται διαπιστευτήρια, ενώ μπορείτε ακόμη και μεταφορά λογαριασμών φιλοξενίας απευθείας στους πελάτες σας.

Φυσικά, αυτά τα εργαλεία έρχονται με εξαιρετική τιμή. Τα μεμονωμένα πακέτα τους είναι περίπου κατά μέσο όρο για διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress, αλλά οι μαζικές προσφορές τους ξεκινούν από 115 $ για ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται διαχείριση έως και δέκα εγκαταστάσεων.

Πώς είναι το Flywheel καλύτερο από το Bluehost

ΕΤΑΙΡΙΑ
Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WP-PROFICIENT
Μπλε Χοστ2.6 / 52.9 / 5
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα4.9 / 54.9 / 5

Τιμολόγηση

15 $, 30 $, 115 $ ή 290 $ κάθε μήνα, με προσαρμοσμένα σχέδια διαθέσιμα.

Χαρακτηριστικά

Πότε να χρησιμοποιείτε το σφόνδυλο

Το Flywheel έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη ζωή των ελεύθερων επαγγελματιών και των πρακτορείων που εργάζονται με το WordPress, αλλά είναι επίσης ένας σταθερός πάροχος φιλοξενίας για τακτικούς χρήστες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε ένα φανταστικό σύνολο δυνατοτήτων και μια ομάδα υποστήριξης που γνωρίζει τα περιεχόμενά τους όταν πρόκειται για WordPress.

Πηγαίνετε να χρησιμοποιήσετε το Flywheel

4. DigitalOcean (www.digitalocean.com)

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής σελίδας του DigitalOcean.

Όχι, δεν ήταν τυπογραφικό λάθος. Γνωρίζουμε ότι το DigitalOcean δεν είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όταν κάποιος αναφέρει φιλοξενία WordPress – και συγκεκριμένα εναλλακτικές λύσεις Bluehost – αλλά το DigitalOcean πραγματικά συγκέντρωσε μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην έρευνα φιλοξενίας WordPress.

Το DigitalOcean εστιάζει στην παροχή Μόνο SSD διακομιστές cloud για τους πελάτες τους. Ενώ αυτό μπορεί να τρομάξει την πρώτη φιλοξενία χρηστών μακριά, τη δημιουργία ενός διακομιστή WordPress Virtual Private Server (VPS) – ονομάζεται «σταγονίδιο» – στην πλατφόρμα είναι όχι τόσο δύσκολο, αρκεί να βάζεις τα χέρια σου βρώμικα.

Πώς το DigitalOcean είναι καλύτερο από το Bluehost

ΕΤΑΙΡΙΑ
ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Μπλε Χοστ3.0 / 53.4 / 5
Ψηφιακός Ωκεανός4.6 / 54.7 / 5

Τιμολόγηση

Με βάση ένα κόστος ανά ώρα μέχρι να φτάσετε ένα μηνιαίο όριο 5 $, 10 $, 15 $, 20 $, 40 $ ή 80 $ ανά μήνα.

Χαρακτηριστικά

 • Αναπτύξτε το προσαρμοσμένο VPS σας και ρυθμίστε το WordPress με ένα μόνο κλικ.
 • Εκμεταλλεύομαι λογαριασμοί ομάδας για παροχή πρόσβασης σε πόρους διαχείρισης, χωρίς κοινή χρήση ευαίσθητων διαπιστευτηρίων.
 • Όλα τα σταγονίδια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και απόδοσης.
 • Μοναδική χρέωση βάσει κόστους ανά ώρα.
 • ΕΝΑ 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, και επιστροφές χρημάτων για οποιοδήποτε χρόνο ξοδεύεται εκτός σύνδεσης.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το DigitalOcean

Ας μην μιλήσουμε εδώ – το DigitalOcean είναι μια φανταστική υπηρεσία, αλλά δεν είναι για όλους. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε άνετοι με λύσεις DIY (και η σκέψη προσαρμογής του δικού σας VPS δεν σας στέλνει τρέξιμο), θα είστε σε καλά χέρια με το DigitalOcean.

Μεταβείτε στο DigitalOcean

Συνοψίζοντας τα όλα

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, το Bluehost προσφέρει μια αξιοπρεπή υπηρεσία φιλοξενίας για χρήστες WordPress. Είναι σταθερό, σε χαμηλές τιμές και διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες. Ωστόσο, είναι χλωμό σε σύγκριση με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν πολλές από τις εναλλακτικές λύσεις Bluehost – οπότε αξίζει σίγουρα να επανεξετάσετε τις επιλογές σας. Ας ανακεφαλαιώσουμε:

SiteGround: Μια χαμηλή τιμή και αξιόπιστη επιλογή για χρήστες WordPress όλων των μεγεθών (και ιστότοπους εκτός WordPress).

Ψηφιακός Ωκεανός: Ιδανικό για εκείνους τους χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους από την αρχή και να έχουν τις δεξιότητες να το κάνουν.

Μηχανή WP: Ιδανικό για επιχειρηματικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το WordPress.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα: Μια φανταστική επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες και προγραμματιστές WordPress, με πολλές μοναδικές δυνατότητες.

Εδώ είναι και πάλι ο πίνακας σύγκρισης:

Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost για WordPress

Μπλε Χοστ
SiteGround
Ψηφιακός Ωκεανός
Μηχανή WP
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Βαθμολογία (δεδομένα έρευνας)3.04.64.64.24.7
Προγράμματα εκκίνησης (ανά μήνα)2,95 $3,95 $5 $30 $15 $
Αποθήκευση50 GB10 GB25 GB10 GB5 GB
Αριθμός ιστότοπων WordPress51Απεριόριστος11
Περιλαμβάνει τομέαΝαίΝαίΟχιΟχιΟχι
Υποστήριξη WordPressΟχιΝαίΟχιΝαίΝαί

Ποιες είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bluehost για φιλοξενία WordPress; Μοιραστείτε τις επιλογές σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα πλήρη αποτελέσματα της πιο πρόσφατης έρευνας φιλοξενίας WordPress – η μεγαλύτερη τέτοια έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα στον Ιστό.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector