Best Web Hosting για μικρές επιχειρήσεις – Τι θέλουν οι πελάτες σας έναντι αυτού που πραγματικά χρειάζονται

Η φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις δεν είναι κάτι που συνήθως εστιάζουμε υπερβολικά. Εννοώ, ακόμη και όταν δημιουργούμε έναν ιστότοπο για έναν πελάτη μικρών επιχειρήσεων, εξακολουθούμε να είναι πολύ πιθανό να προτείνουμε μια δημοφιλή συνολική λύση φιλοξενίας, όπως το WP Engine ή το SiteGround.


Αλλά ίσως το θέμα της φιλοξενίας ιστού ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις – το είδος της φιλοξενίας βελτιστοποιημένο για μικρές επιχειρήσεις με κάποιο τρόπο – αξίζει λίγο περισσότερη προσοχή.

Αυτό που σκέφτομαι είναι αυτό, παρόλο που ένας ιστότοπος για μικρές επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι πολύ τεχνολογικά προηγμένος όσον αφορά την ανάπτυξη του WordPress, ή ακόμη και να έχει πολύ κίνηση, εξακολουθεί να έχει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του όσον αφορά το μέρος φιλοξενίας ολόκληρου του έργου.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε τι μπορεί να είναι και, στη συνέχεια, να αποφασίσουμε για τα σχέδια φιλοξενίας που έχουν καλή πιθανότητα να εργαστούν για έναν τόσο μικρό πελάτη και τον ιστότοπό τους στο WordPress.

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις

Πίνακας περιεχομένων:

�� Με λίγα λόγια οι καλύτεροι οικοδεσπότες
�� Οι περιορισμοί της φιλοξενίας για μικρές επιχειρήσεις
�� Οι δυνατότητες που χρειάζεστε από τη φιλοξενία
�� Συγκρίθηκαν τρεις από τους κορυφαίους οικοδεσπότες
�� Συμπέρασμα

Contents

Σε σύγκριση με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις (με λίγα λόγια)

Σε περίπτωση που βιάζεστε, ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των ευρημάτων μας:

Εταιρία
Τιμή
Σε κίνηση3,99 $ / μήνα
SiteGround3,95 $ / μήνα
Α23,92 $ / μήνα

Web hosting για μικρές επιχειρήσεις – οι περιορισμοί

Πρώτα απ ‘όλα, οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις ακριβές ρυθμίσεις φιλοξενίας, ούτε θα πρέπει να τις αγοράσουν.

Μερικοί λόγοι για αυτό:

 • Ο ιστότοπος είναι συχνά μια δοκιμή – απλώς για να δείτε αν η διαδικτυακή παρουσία του πελάτη μπορεί να αποφέρει πραγματικά οφέλη.
 • Παίρνει τη δεύτερη θέση στα άλλα έξοδα που ο πελάτης έχει σίγουρα στο πιάτο του.
 • Συχνά αντιμετωπίζεται σαν ένα εφάπαξ πράγμα. Εξακολουθεί να είναι μια δημοφιλής άποψη ότι ένας ιστότοπος είναι κάτι τέτοιο "δημιουργείτε" και όχι κάτι τέτοιο "εργάζεστε με τακτικά."
 • Είναι δύσκολο να δούμε την αξία σε κάτι σαν web hosting για ορισμένους πελάτες.

Σχετικά με αυτό το τελευταίο σημείο – η χαμηλή αντιληπτή αξία του web hosting. Εδώ είναι αυτό που εννοώ και παρακαλώ αντέξτε μαζί μου…

Για τους περισσότερους ανθρώπους που περπατούν σε αυτόν τον πλανήτη, οι διακομιστές ιστού δεν είναι κάτι που γνωρίζουν. Η κοινή γνώση είναι ότι οι ιστότοποι είναι "στο Ιντερνετ." Όχι ότι είναι "υπολογιστές σε απομακρυσμένα κέντρα δεδομένων που είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο και παραμένουν ενεργοποιημένοι μόνιμα."

Σε γενικές γραμμές, για τον μέσο άνθρωπο, η διαφορά μεταξύ ενός ονόματος τομέα, ενός ιστότοπου και της φιλοξενίας ιστού δεν είναι τόσο εύκολο να κατανοηθεί όσο νομίζετε ότι είναι.

Επομένως, αναμένοντας ότι όλοι οι πελάτες μικρών επιχειρήσεων θα ξεκινήσουν αμέσως και με ενθουσιασμό θα λάβουν ένα πακέτο φιλοξενίας ~ $ 20 / μήνα (ή ακόμα και ένα πρόγραμμα $ 10 / μήνα) είναι απλώς μη ρεαλιστικό. Η φιλοξενία δεν έχει τόσο πολύ αντιληπτή αξία.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε όταν δουλεύουμε σε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων για έναν πελάτη; Και επίσης, πώς μπορούμε να τους δείξουμε ακριβώς ποια είναι η αξία της φιλοξενίας?

Οι απαιτήσεις για ποιοτική φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις

Υπάρχουν δύο πλευρές στην ιστορία εδώ:

 • τι εσείς ανάγκη από web hosting για μικρές επιχειρήσεις ως προγραμματιστής,
 • τι ο πελάτης σας θέλει από τον οικοδεσπότη.

Ας ξεκινήσουμε με τον πελάτη.

Πρώτα απ ‘όλα, κάτι που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι ο πελάτης θα ήθελε πιθανότατα να μην ξοδέψει τίποτα για τη φιλοξενία (κάτι που είναι επίσης πιθανό, αν είστε περίεργοι).

Το μόνο πράγμα που θέλουν είναι ο ιστότοπός τους να είναι προσβάσιμος στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή και να μην χρειάζεται να ασχολείται με τεχνικές πτυχές της εγκατάστασης. Όχι πολύ περισσότερο από αυτό.

Λοιπόν, τώρα ελάτε στις απαιτήσεις σας ως προγραμματιστής. Όπως θα φανταζόσασταν, θα υπάρξουν λίγο περισσότερα πράγματα εδώ:

�� Αξιόπιστος
Η αξιοπιστία είναι πάντα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τα πράγματα μπορούν πάντα να συμβούν απρόβλεπτα, ακόμη και οι καλύτεροι διακομιστές μπορούν να αποσυνδέονται από καιρό σε καιρό. Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι αν κάτι πρέπει να πάει άσχημα ανά πάσα στιγμή, ο πελάτης θα συνεχίσει να σας έρχεται για απαντήσεις (και μάλλον θα σας κατηγορήσει λίγο). Για αυτόν τον λόγο, η συνεργασία με το web hosting για μικρές επιχειρήσεις που έχει καλό ιστορικό είναι κρίσιμη, καθώς θα περιορίσει τους χρόνους που θα πρέπει να εξηγήσετε γιατί αυτό ή αυτό δεν λειτουργεί.
�� Χώρος για ανάπτυξη
Παρόλο που οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις θα θέλουν πιθανώς να ξεκινήσουν έναν μόνο ιστότοπο, αξίζει να έχετε τη δυνατότητα το χαρτοφυλάκιο του πελάτη να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε δύο ακόμη ιστότοπους. Παρόλο που οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα το επιτρέψουν, ορισμένοι από αυτούς ενδέχεται να χρεώνουν περισσότερο από αυτό που μπορεί να θεωρηθεί λογικό. Επίσης, η ανάπτυξη νέων ιστότοπων πρέπει να είναι εύκολη – χωρίς να χρειάζεται να επαναδιαμορφώσετε ή να μετακινήσετε τον αρχικό ιστότοπο.
�� Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ενημερώσεις, άλλη διαχείριση στο αυτόματο πιλότο
Θέλετε ο οικοδεσπότης να προσφέρει κάποια συντήρηση και να χειρίζεται πράγματα όπως αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις κ.λπ. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πελάτης να μην ενοχλεί να φροντίζει αυτά τα πράγματα μόνος του. Και δεδομένου ότι θέλετε πάντα να προστατεύεστε σε περίπτωση καταστροφών, η φροντίδα αυτών των πραγμάτων στο τέλος του οικοδεσπότη μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής..
�� Κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες
Ή τουλάχιστον σε λίγες τοποθεσίες. Βασικά, εάν ο πελάτης σας λειτουργεί στην περιοχή του Σικάγου, γιατί θα πάρει έναν διακομιστή που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο, σωστά; Θα κάνει τον ιστότοπο μόνο περισσότερο χρόνο για φόρτωση για το κοινό-στόχο του.
�� Καλή υποστήριξη
Καλό τόσο από την άποψη της εξυπηρέτησης πελατών όσο και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων.
�� Υπάρχουν ορισμένα μέτρα ασφαλείας
Πραγματικά δεν θέλετε ο πελάτης σας να δει ποτέ τον ιστότοπό του να έχει παραβιαστεί.
�� Δυνατότητα εκτόξευσης ηλεκτρονικού καταστήματος
Η προσθήκη ενός διαδικτυακού καταστήματος σε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων είναι αρκετά κοινό. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπος έχει ρυθμιστεί σε διακομιστή που δεν προσφέρει προσιτά πιστοποιητικά SSL, αποκλειστικά IP ή συμμόρφωση με PCI, τότε ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε ολόκληρο τον ιστότοπο σε έναν εντελώς νέο κεντρικό υπολογιστή. Είναι καλύτερο να το αποφύγετε και να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων. Περισσότερα για την καλύτερη φιλοξενία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, ας δούμε ορισμένες συγκεκριμένες επιλογές όσον αφορά τη φιλοξενία ιστοσελίδων για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων:

Τρεις από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων

Σημείωση; Εκτός από τους παράγοντες που αναφέρονται παραπάνω, επέστρεψα επίσης στα αποτελέσματα της έρευνας φιλοξενίας και φιλτράρισα τη λίστα για να επικεντρωθώ μόνο στους κεντρικούς υπολογιστές που αναφέρθηκαν ότι χρησιμοποιούνται σε ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια συμπεριέλαβα τις βαθμολογίες βαθμολογίας από την έρευνα για κάθε οικοδεσπότη παρακάτω.

1. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)

Φιλοξενία InMotion

Το InMotion Hosting είναι ένας γνωστός παίκτης στο τοπίο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το έχουμε προτείνει πολλές φορές στο παρελθόν και για έναν καλό λόγο. Το InMotion Hosting προσφέρει πολύ προσιτές τιμές και μια σειρά χαρακτηριστικών που πρέπει να είναι επωφελείς για τους ιστότοπους των μικρών επιχειρήσεων.

Τιμολόγηση

 • "Εκτόξευση" – 3,99 $ / μήνα, 2 ιστότοποι, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • "Εξουσία" – 5,99 $ / μήνα, 6 ιστότοποι, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • "Υπέρ" – 13,99 $ / μήνα, απεριόριστες ιστοσελίδες, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαθέσιμα κέντρα δεδομένων

 • Ουάσιγκτον.
 • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
 • Δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων εκτός των ΗΠΑ

Ακροαματικότητα

 • Αξιοπιστία: 4.36 / 5
 • Βαθμολογία υποστήριξης: 4.18 / 5
 • Ομάδα υποστήριξης με γνώμονα το WordPress: 3,90 / 5

Τι λένε οι χρήστες

Είναι διαφανείς εάν ένας από τους διακομιστές τους πέσει κάτω, και στην πραγματικότητα σας λένε ποιο είναι το πρόβλημα εάν είναι σοβαρό. Μια φορά μια συνηθισμένη ενημέρωση έσπασε τους διακομιστές τους για 2 ημέρες. Είπαν σε όλους τι συνέβη. Δεν το έχω ακούσει ποτέ από άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλεια

 • Σε κίνηση εκτελεί αυτόματα απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας σε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και φιλοξενίας VPS δωρεάν. Κάθε λογαριασμός διαθέτει δωρεάν το πρώτο μπλοκ των απομακρυσμένων αντιγράφων ασφαλείας 10 GB. (Σημαντική σημείωση: Τα νέα αντίγραφα ασφαλείας αντικαθιστούν τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας, επομένως συνιστάται και ο χρήστης να διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας στο τέλος τους.)
 • Έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη 24/7/365 που βασίζεται στις ΗΠΑ και υπάρχει παρακολούθηση διακομιστή 24/7 σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά και προνόμια

 • Παρόλο που το InMotion δεν προσφέρει εξειδικευμένες λειτουργίες ενημέρωσης του WordPress από μόνοι τους, προσφέρουν σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον ιστότοπο για ενημέρωση μέσω των ενσωματωμένων εργαλείων του WordPress.
 • Με επιπλέον χρέωση, έχετε πρόσβαση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων του InMotion που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή να αναλάβετε οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση. Η τιμή σε αυτό κυμαίνεται από 40 $ / μήνα έως 100 $ / μήνα. Επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας, λαμβάνετε βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας, υποστήριξη γρήγορης απόκρισης και επιπλέον βελτιστοποίηση πλατφόρμας.

Δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το InMotion Hosting προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP σε ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας, διάφορες επιλογές SSL, καθώς και συμμόρφωση PCI.

Πειράματα απόδοσης

Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν μέσω εργαλείων Pingdom.

Μεταβείτε στο InMotion

2. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Το SiteGround είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην έρευνα φιλοξενίας μας συνολικά (4.6 / 5). Έχουν σχέδια φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για την εκτέλεση ιστότοπων WordPress, προσφέρουν καλές παραμέτρους διακομιστή σε προσιτή τιμή και σας επιτρέπουν να επιλέξετε από μια χούφτα κέντρα δεδομένων.

Συνολικά, τα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround σάς επιτρέπουν να αναπτυχθείτε αρκετά καλά και να παρέχετε διαφορετικές δυνατότητες και παραμέτρους με βάση την κλίμακα του εν λόγω ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις.

Τιμολόγηση

 • "Ξεκίνα" – 3,95 $ / μήνα, 1 ιστότοπος, 10 GB χώρου στο δίσκο, κατάλληλο για ~ 10.000 επισκέψεις μηνιαίως, δωρεάν λογαριασμούς email.
 • "GrowBig" – 5,95 $ / μήνα, απεριόριστες ιστοσελίδες, 20 GB χώρου στο δίσκο, κατάλληλο για ~ 25.000 επισκέψεις μηνιαίως, δωρεάν λογαριασμούς email, υποστήριξη προτεραιότητας, 1 έτος δωρεάν μπαλαντέρ SSL.
 • "GoGeek" – 11,95 $ / μήνα, απεριόριστες ιστοσελίδες, 30 GB χώρου στο δίσκο, κατάλληλο για ~ 100.000 επισκέψεις μηνιαίως, δωρεάν λογαριασμούς email, υποστήριξη προτεραιότητας, 1 έτος δωρεάν μπαλαντέρ SSL, δωρεάν συμμόρφωση με PCI, λειτουργίες στάσης.

Διαθέσιμα κέντρα δεδομένων

 • Chicago, IL
 • Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες
 • Σιγκαπούρη
 • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Μιλάνο, Ιταλία

Ακροαματικότητα

 • Αξιοπιστία: 4.65 / 5
 • Βαθμολογία υποστήριξης: 4.69 / 5
 • Ομάδα υποστήριξης με γνώμονα το WordPress: 4.51 / 5

Τι λένε οι χρήστες

Λατρεύω το SiteGround και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή εάν πρέπει να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό και ειδικά εάν θέλετε επίσης να έχετε email και άλλα οφέλη από το cPanel.

Το SiteGround έχει κερδίσει τη φήμη του ως το τρέχον αγαπημένο κοινόχρηστο WordPress. Οι προσφορές τους έφτασαν στο γλυκό σημείο για απόδοση και βελτιστοποίηση, καθώς η δέσμευσή τους για ασφάλεια και απόδοση είναι θαυμάσια. Πρωτοπορούσαν με ένα κλικ Ας κρυπτογραφήσουμε πιστοποιητικά. Τι περισσότερο μπορείτε να πείτε?

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλεια

 • Το SiteGround προσφέρει δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας. Ξεκινώντας από το GrowBig, διατηρούν επίσης έως και 30 αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπου.
 • Υπάρχουν δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt. Επίσης, μπαλαντέρ SSL διατίθενται σε προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας.
 • 24/7 βραβευμένη υποστήριξη, μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και συστήματος έκδοσης εισιτηρίων.
 • Πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας που προσφέρονται μέσω αυτών "SG Site Scanner" επιλογή – υπηρεσία παρακολούθησης που ελέγχει τον ιστότοπό σας καθημερινά και σας ειδοποιεί αμέσως εάν έχει παραβιαστεί ή έχει εισαχθεί κακόβουλος κώδικας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά και προνόμια

 • Υπάρχει ένα δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης διαθέσιμο για ιστότοπους WordPress. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις μόνο για τον πυρήνα του WordPress, τα πρόσθετα ή τα πάντα.
 • Ένα στάδιο και ένα προεγκατεστημένο Git με ένα κλικ διαθέσιμα στο πρόγραμμα GoGeek. Αν και όχι για όλους, αυτό μπορεί να είναι βολικό όταν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον ζωντανό ιστότοπο του πελάτη.

Δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το SiteGround προσφέρει συμμόρφωση με PCI ξεκινώντας από το σχέδιο GoGeek, μαζί με μπαλαντέρ SSL και ορισμένες βελτιστοποιήσεις που έχουν τεθεί για να κάνουν το WordPress (και το WooCommerce) να λειτουργεί καλύτερα. Μια αποκλειστική διεύθυνση IP μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Πειράματα απόδοσης

Μεταβείτε στο SiteGround

3. Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.com)

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting κυκλοφόρησε στην αγορά εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχει πάρει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό, λόγω της εξαιρετικής απόδοσης που έχουν αναφερθεί (από πραγματικούς χρήστες) και της ελκυστικής τιμολόγησης. Αυτό τους καθιστά μια καλή επιλογή όσον αφορά το web hosting για μικρές επιχειρήσεις.

Τιμολόγηση

 • "Lite" – 3,92 $ / μήνα, 1 ιστότοπος, 5 βάσεις δεδομένων, απεριόριστη αποθήκευση, απεριόριστη μεταφορά, 25 διευθύνσεις email.
 • "Ταχύς" – 3,70 $ / μήνα, απεριόριστες ιστοσελίδες, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστη αποθήκευση, απεριόριστη μεταφορά, απεριόριστες διευθύνσεις email, δωρεάν ανάκτηση αρχείων.
 • "Turbo" – 7,03 $ / μήνα, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, απεριόριστη μεταφορά, απεριόριστες διευθύνσεις email, δωρεάν ανάκτηση αρχείων, 20 φορές γρηγορότερες φορτώσεις σελίδων, επιταχυντής ιστότοπου A2 (προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση).

Διαθέσιμα κέντρα δεδομένων

 • Μίτσιγκαν
 • Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες
 • Σιγκαπούρη

Ακροαματικότητα

 • Αξιοπιστία: 4.43 / 5
 • Βαθμολογία υποστήριξης: 3.71 / 5
 • Ομάδα υποστήριξης με γνώμονα το WordPress: 3,67 / 5

Τι λένε οι χρήστες

Αφού αγωνιζόμουν με το GoDaddy και όλες τις επιλογές εκεί, βρήκα το DreamHost πολύ ακριβό και ο A2 μου πρόσφερε την ταχύτητα, την αξιοπιστία και τη δυνατότητα κλιμάκωσης που απαιτούνται για να μεγαλώσω.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλεια

 • Τα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται αυτόματα στα σχέδια Swift και Turbo. Επιπλέον, έρχονται με μια δυνατότητα ανάκτησης αρχείων σε περίπτωση που κάτι πάει άσχημα.
 • Διατίθενται αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου.
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL μέσω Let’s Encrypt διαθέσιμα σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας. Διατίθενται επίσης μπαλαντέρ SSL και προηγμένο SSL.
 • 24/7/365 "πλήρωμα γκουρού" διαθέσιμη υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας.
 • Το πακέτο Αέναης Ασφάλειας του Α2 περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια – προληπτική προστασία από κακόβουλους χάκερ και απειλές ασφαλείας. Περιλαμβάνει: KernelCare, Dual Web Hosting Firewall, Brute Force Defense, Virus Scanning, Server Hardening, 24/7/365 Security Security.

Επιπλέον χαρακτηριστικά και προνόμια

 • Α2 σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε Δυνατότητες αυτόματης ενημέρωσης του WordPress μέσω του cPanel.
 • Παίρνετε δωρεάν ενσωμάτωση στο CloudFlare CDN.
 • Εύκολη ρύθμιση των Εφαρμογών Google.

Δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το A2 Hosting προσφέρει καλές επιλογές SSL, όπως δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt, καθώς και μπαλαντέρ SSL και προηγμένα SSL. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα λήψης αποκλειστικής διεύθυνσης IP για 1,96 $ / μήνα.

Όσον αφορά τη συμμόρφωση με PCI, αυτό λέει ο Α2:

Η σύντομη απάντηση είναι ότι το A2 Hosting δεν υποστηρίζει τη συμμόρφωση με το PCI. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα API καλαθιού αγορών τρίτου μέρους (διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών) στον ιστότοπό σας για να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με το PCI.

Πειράματα απόδοσης

Μεταβείτε στο A2 Hosting

συμπέρασμα

Συνολικά, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλέγοντας κάποια από τις επιλεγμένες πλατφόρμες που προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις εδώ. Είναι πολύ περισσότερο από ικανοί να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε επιχείρηση, και επίσης αφήνουν πολύ χώρο για ανάπτυξη.

Η σωστή προσέγγιση θα ήταν να εξετάζουμε πάντα τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά και τις παραμέτρους κάθε ενός από αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές και να επιλέγουμε αυτό που πραγματικά φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο στις ανάγκες του πελάτη όσο και στις δικές σας..

Κάτι που πιθανότατα έχετε παρατηρήσει είναι ότι δεν έχω εμφανίσει το WP Engine σε αυτήν τη λίστα. Αυτό δεν είναι λάθος (ή τουλάχιστον ελπίζω). Όσο φοβερό και αν είναι το WP Engine, είναι πολύ ακριβό ένα προϊόν για να προτείνει στους περισσότερους ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Εάν είστε τυχεροί, η τιμή θα είναι 19,33 $ / μήνα = 232 $ / έτος και πιθανώς πολλά περισσότερα. Αυτό δεν είναι ακριβώς το είδος της επένδυσης που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα είναι πρόθυμοι να κάνουν.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη ορισμένων από τις πιο σημαντικές παραμέτρους των πλατφορμών και τι τις καθιστά πιθανώς την καλύτερη φιλοξενία Ιστού για μικρές επιχειρήσεις:

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις

Σε κίνηση
SiteGround
Φιλοξενία Α2

Τα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν από ($ ανά μήνα)3,99 $3,95 $3,92 $
Διαθέσιμα κέντρα δεδομένωνΟυάσιγκτον, D.C. / Λος Άντζελες, Καλιφόρνια / Δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων εκτός των ΗΠΑΣικάγο, IL / Άμστερνταμ, Ολλανδία / Σιγκαπούρη / Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο / Μιλάνο, ΙταλίαΜίσιγκαν / Άμστερνταμ, Ολλανδία / Σιγκαπούρη
Αξιοπιστία4.36 / 54.65 / 54.43 / 5
Βαθμολογία υποστήριξης4.18 / 54.69 / 53.71 / 5
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΝΑΙΝΑΙΝΑΙ
Πιστοποιητικά SSLΝΑΙΝΑΙΝΑΙ
Αυτόματες ενημερώσεις WordPressΝΑΙΝΑΙΝΑΙ

Τι ψάχνετε όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων; Πηγαίνετε πάντα με τον ίδιο πάροχο?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map