9 “Γρηγορότεροι” πάροχοι φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση (2020)

Είσαι αναζητώντας την ταχύτερη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας?


Δεν έχει σημασία αν ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση ή εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση που έχει κυκλοφορήσει για λίγο, η ταχύτητα είναι ένα από τα κλειδιά για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να αναπτυχθεί και να παραμείνει υγιής. Βαθμός μπόνους… αυτό θα διατηρήσει τους επισκέπτες σας ενεργούς.

Η αναζήτηση του σωστού ταχύτερου web hosting μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, ωστόσο, επειδή κάθε οικοδεσπότης είναι διαφορετικός. Έχουν ένα πλήθος πακέτων που μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση όταν τα περάσετε. Όλοι θέλουν το καλύτερο για την επιχείρησή τους, ανεξάρτητα από το αν είναι μικρό ή μεγάλο. Και φυσικά, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε είναι η ταχύτητα.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress

Γιατί είναι σημαντική η ταχύτητα?

Η ταχύτερη φιλοξενία WordPress θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να αναπτύξετε το περιεχόμενό σας με έναν εύκολο τρόπο. Ένας αργός κεντρικός υπολογιστής όχι μόνο επιβραδύνει τη φόρτωση της σελίδας για τους επισκέπτες, αλλά μπορεί επίσης να επιβραδύνει τον πίνακα διαχείρισης. Αυτό θα κάνει τη δουλειά σας πιο δύσκολη και χρονοβόρα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό, μια γρήγορη φιλοξενία θα σας κάνει Οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα όταν προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας και να αλληλεπιδρούν με αυτόν με κάποιο τρόπο (όπως σχολιασμός ή προσπάθεια να κάνετε κλικ στα κουμπιά κοινωνικών μέσων). Ένας ιστότοπος που δεν φορτώνει γρήγορα θα τους κάνει να φύγουν.

Σύντομη ιστορία, αν ψάχνετε για την ταχύτερη φιλοξενία WordPress που δεν θα σπάσει την τράπεζά σας, είναι σίγουρα το SiteGround, αλλά μη διστάσετε να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς διαβάζοντας περαιτέρω τη μελέτη.

Συγκρίθηκαν οι ταχύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress (με λίγα λόγια)

Σε περίπτωση που βιάζεστε, ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των ευρημάτων μας:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. Μηχανή WP (wpengine.com)
 3. Bluehost (www.bluehost.com)

Ο κύριος λόγος που προτείνουμε το SiteGround είναι επειδή παρήγαγε μερικούς από τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης σε μια άλλη ανάρτηση σύγκρισης που κάναμε (σύνδεσμος με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress εδώ). Ακολουθεί ένα απόσπασμα που σχετίζεται με το SiteGround:

Δοκιμές LoadImpact:

Τοποθεσία διακομιστή: Άμστερνταμ
Θέση μηχανής δοκιμής: Δουβλίνο, Ιρλανδία
Ελάχιστος χρόνος απόκρισης: 0,46 δευτ
Μέγιστος χρόνος απόκρισης: 0,87 δευτ

Δοκιμή SiteGround LoadImpact

Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ:

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη ζήτημα που δεν είναι τόσο εμφανές με την πρώτη ματιά όσον αφορά την ταχύτερη φιλοξενία WordPress. Κυρίως, ακόμη και αν ο τρέχων οικοδεσπότης Ιστού σας είναι απόλυτα ικανός να χειριστεί τους μέσους αριθμούς επισκεψιμότητας, τι θα συμβεί αν φτάσετε σε μια πραγματικά δημοφιλή μέρα; Όπως αποδεικνύεται, δεν μπορούν να το χειριστούν όλα τα προγράμματα φιλοξενίας.

Οι επισκέπτες είναι… ποια είναι η λέξη… κυκλοθυμική. Απλώς δεν θα περάσουν τη μέρα τους περιμένοντας έναν ιστότοπο που μόλις κινείται και αυτό που είναι πιο σημαντικό, πολλοί από αυτούς δεν θα επιστρέψουν ξανά αν δεν τους προσφέρετε κάποια βασική άνετη εμπειρία περιήγησης.

Όπως κατέληξε ο Dave Artz από την AOL μια μελέτη, οι προβολές σελίδας μειώνονται καθώς αυξάνονται οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας. Η μελέτη λέει ότι:

Οι χρήστες στο ανώτατο δεκαδικό του χρόνου φόρτωσης σελίδας βλέπουν 7,5 σελίδες / επίσκεψη. Μειώνεται σε 6 σελίδες / επίσκεψη στο 3ο δεκαδικό και κάτω από 5 σελίδες / επίσκεψη για χρήστες με τους πιο αργούς χρόνους φόρτωσης σελίδας.

Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, αυξάνεται η ταχύτητα Μειώστε το λειτουργικό κόστος πολύ. Ο Phil Dixon από το Shopzilla μοιράζεται την εμπειρία του και δείχνει ότι:

Ο επανασχεδιασμός επιδόσεων διάρκειας ενός έτους είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση 5 δευτερολέπτων (από ~ 7 δευτερόλεπτα σε ~ 2 δευτερόλεπτα). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αύξηση 25% στις προβολές σελίδας, αύξηση 7-12% στα έσοδα και μείωση κατά 50% στο υλικό. Αυτό το τελευταίο σημείο δείχνει τη win-win των βελτιώσεων απόδοσης, αυξάνοντας τα έσοδα, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος.

Χρειάζομαι περισσότερο? Σύμφωνα με ένα μελέτη του Akamai το 2009, Το 47 τοις εκατό των επισκεπτών αναμένουν φόρτωση μιας ιστοσελίδας σε δύο δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Περισσότερο από αυτό, το 40 τοις εκατό των ατόμων εγκαταλείπουν τη σελίδα εάν χρειάζονται περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα για τη φόρτωση. Και μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στην απόκριση σελίδας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση κατά 7% των μετατροπών.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ρόλος της ταχύτητας του ιστότοπου είναι τεράστιος σε επιχειρηματικούς όρους και μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πόσο επιτυχής μπορεί να είναι ένας ιστότοπος.

Ψάχνετε για την ταχύτερη φιλοξενία WordPress – παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη

Υπάρχουν μερικά σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε όταν αναζητάτε τον σωστό οικοδεσπότη:

Το μέγεθος του τρέχοντος κοινού σας:

Το μέγεθος του κοινού σας είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αναζήτηση της ταχύτερης φιλοξενίας WordPress.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόσους επισκέπτες μπορεί να εξυπηρετήσει ο οικοδεσπότης σας – και αν θα είναι σε θέση να χειριστεί την ανάπτυξή σας.

Με τα τυπικά πακέτα φιλοξενίας, κάθε πελάτης διαθέτει έναν συγκεκριμένο χώρο στον διακομιστή. Ακόμα κι αν ο οικοδεσπότης λέει ότι ο χώρος είναι "απεριόριστος," Αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς, το οποίο θα ανακαλύψετε γρήγορα αν διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση βάσει της συμφωνίας του χρήστη.

Αναπόφευκτα, μια τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας εάν εκτελείται σε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Και αν η ακίδα είναι αρκετά μεγάλη, κάποια στιγμή, ο ιστότοπός σας θα πέσει εντελώς.

Πριν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, περιηγηθείτε σε κάποια διαδικτυακά φόρουμ και επικοινωνήστε με την υποστήριξη του οικοδεσπότη ιστού. Προσπαθήστε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς κυκλοφορίας που ο οικοδεσπότης μπορεί να χειριστεί ρεαλιστικά.

Η τοποθεσία του διακομιστή:

Αυτό είναι κάτι που συχνά παραβλέπεται. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι γρήγορος για το κοινό σας, θα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή που είναι πραγματικά κοντά στη γεωγραφική τοποθεσία του κοινού σας.

Με άλλα λόγια, μην φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας από την άλλη πλευρά του κόσμου από το κοινό σας μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνότερος.

Τύποι φιλοξενίας WordPress

Η απόφαση για το είδος της φιλοξενίας που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας απαιτήσεις σχετικά με το πόση δουλειά θέλετε να κάνετε με τον διακομιστή και τον ιστότοπό σας αργότερα.

Εάν μόλις ξεκινήσετε και θέλετε να δείτε πώς θα λειτουργεί η ιδιοκτησία ενός ιστότοπου WordPress, μπορείτε να πειραματιστείτε με δωρεάν κεντρικούς υπολογιστές ή κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας (είναι όπου μοιράζεστε τον χώρο φιλοξενίας με άλλους πελάτες. Εταιρείες όπως το InMotion ή το Bluehost θα δώσουν εσύ αυτό).

Για επαγγελματίες και ιστότοπους που έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερο κοινό, η διαχειριζόμενη φιλοξενία και το VPS θα είναι η απάντηση (με το WP Engine, Δυστυχώς, ή Flywheel για παράδειγμα). Είναι πιο ακριβά, αλλά έρχονται με πολλά χαρακτηριστικά και οφέλη. Προϊστάμενος του οποίου είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την τεχνική πλευρά μόνοι σας.

Φιλοξενία εταιρειών που πρέπει να εξετάσετε

Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας για να διαλέξετε και κάθε μία από αυτές παρέχει ελαφρώς διαφορετικές υπηρεσίες και δυνατότητες. Έχουμε κάνει μια επιλογή από μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα, ειδικά έχοντας κατά νου τον κύριο στόχο – την εύρεση της ταχύτερης φιλοξενίας WordPress.

Οι εταιρείες εδώ είναι από τις ταχύτερες στον τομέα, και εναλλάσσονται από ακριβά σε φθηνά, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρουν αξιόπιστη υποστήριξη και βοήθεια πελατών, καλή ασφάλεια και ασφαλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

1. SiteGround (www.siteground.com)

Το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν αναζητάτε ταχύτερη φιλοξενία WordPress (και επίσης μία από τις λίγες πλατφόρμες που προτείνει το WordPress.org).

Προσφέρουν τρία βασικά σχέδια που κυμαίνονται από 3,95 $, 5,95 $, έως 11,95 $ το μήνα, τα οποία το καθιστούν μια πολύ προσιτή λύση. Ως μέρος του πιο βασικού προγράμματος, έχετε 10 GB χώρου στο δίσκο, δωρεάν τομέα, υποστήριξη 24/7, δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και όλα όσα θα περιμένατε από μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress: SiteGround

Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικές πρόσθετες λειτουργίες ως μέρος των άλλων δύο σχεδίων (π.χ. υποστήριξη προτεραιότητας, δωρεάν συμμόρφωση με PCI και πολλά άλλα). Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ένα άλλο πλεονέκτημα που κάνει το SiteGround μια καλή επιλογή όταν αναζητάτε την ταχύτερη φιλοξενία WordPress είναι η προσαρμοσμένη προσθήκη SG Optimizer που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τους αλγόριθμους προσωρινής αποθήκευσης του SiteGround (η προσθήκη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας).

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Πρόκειται για μια εταιρεία που ειδικεύεται στην επαγγελματική κοινή φιλοξενία. Είναι ένας επίσημος πάροχος εγκεκριμένης φιλοξενίας WordPress. Παρέχουν εγκατάσταση με ένα κλικ, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, υποστήριξη χωρίς διακοπή.

Η προσφορά τους ξεκινά από 2,95 $ το μήνα (υπό την προϋπόθεση ότι είστε πρόθυμοι να εγγραφείτε για συμβόλαιο 36 μηνών), με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Αυτή η φιλοξενία WordPress είναι μια καλή επιλογή για μικρές επιχειρήσεις και bloggers.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress: bluehost

3. Μηχανή WP (wpengine.com)

Λίγο πιο ακριβό από μερικά από τα άλλα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress, αλλά αξίζει τον κόπο.

Παρέχουν καλές υπηρεσίες, εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές, εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών. Η υποδομή φιλοξενίας τους έχει δημιουργηθεί ειδικά για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress λειτουργεί γρήγορα και ομαλά. 

Τα σχέδια ξεκινούν από 22,50 $ το μήνα και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Στο πλαίσιο του προγράμματος 22,50 $ έχετε απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και 10 GB τοπικού χώρου αποθήκευσης.

Αυτό πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για έναν νέο ιστότοπο και να εξυπηρετεί έως και 25.000 επισκέπτες μηνιαίως.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress: WP Engine

4. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κοινόχρηστους οικοδεσπότες για το WordPress, το InMotion έρχεται με μια αποτελεσματική αναλογία τιμής-χαρακτηριστικών.

Το πρώτο πακέτο ξεκινά με μόλις 3,99 $ ανά μήνα, που είναι μια από τις φθηνότερες προσφορές στην αγορά. Τι είναι αυτό για εσάς; Απεριόριστος χώρος στο δίσκο, 2 ιστότοποι σε έναν λογαριασμό, δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου χωρίς διακοπή, δωρεάν εγγραφή τομέα, απεριόριστοι λογαριασμοί email. Και ένα ακόμη φοβερό πράγμα: έρχεται με προεγκατεστημένο WordPress, οπότε δεν θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε ξεχωριστά.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress: φιλοξενία κίνησης

5. Δυστυχώς (www.pagely.com)

Λίγο πιο ακριβό από τις άλλες λύσεις σε αυτήν τη λίστα, αλλά σας δίνει πολλά σε αντάλλαγμα για την επένδυσή σας (είναι ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας).

Το βασικό πακέτο είναι $ 199 ανά μήνα και σας δίνει πολλά προνόμια. Για να αναφέρουμε μόνο μερικά: λαμβάνετε προεγκατεστημένο το WordPress, αυτόματες ενημερώσεις για το WordPress και τις προσθήκες σας, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν CDN και υποστήριξη 24/7 ΗΠΑ + στο Ηνωμένο Βασίλειο (σημαντικό!).

Η Pagely είναι γνωστή για τα προγράμματα φιλοξενίας που έχουν βελτιστοποιηθεί για το WordPress και σας δίνει βασικά την ταχύτερη δυνατή φιλοξενία WordPress, οπότε αν ψάχνετε για κάτι που σας προσφέρει μια απλή εμπειρία, αυτό μπορεί να είναι ο πάροχος για εσάς. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε έως και 5 ιστότοπους με ένα μόνο σχέδιο και να έχετε 25 GB εύρους ζώνης.

Ταχύτερη φιλοξενία WordPress: pagely

6. Σφόνδυλος (www.getflywheel.com)

Πρόκειται για φιλοξενία WordPress που έχει σχεδιαστεί για σχεδιαστές και πρακτορεία, αλλά είναι επίσης φιλική για λιγότερο προχωρημένους ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν τους ιστότοπούς τους.

Ξεκινώντας από 13,00 $ / μήνα, το Flywheel παρέχει μια καλή ισορροπία μεταξύ τιμολόγησης και απόδοσης. Παίρνετε να εξυπηρετήσετε έως και 25.000 μηνιαίους επισκέπτες σε αυτό το πρόγραμμα αρχικού επιπέδου.

Το Flywheel παρέχει μεγάλη ταχύτητα, ασφάλεια, συνεργασία πελατών και ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας.

τροχός κανονίζων την ταχύτητα

7. WPXHosting (www.wpxhosting.com)

Αυτό ονομάζετε γρήγορη φιλοξενία WordPress, με μεγάλη υποστήριξη και καλές ώρες φόρτωσης σελίδων. Προσφέρουν δύναμη και ταχύτητα ως τα δύο πιο σημαντικά κλειδιά της εταιρείας τους. Το WPXHosting παρέχει εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ, δωρεάν CDN, βελτιωμένη ασφάλεια και καλή υποστήριξη πελατών.

Οι τιμές ξεκινούν από 24,99 $ το μήνα. Η προσφορά σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε πέντε ιστότοπους, να λάβετε 100 GB εύρους ζώνης και ένα όριο αποθήκευσης 10 GB (όλοι οι δίσκοι είναι SSD, κάτι που είναι τεράστιο για την ταχύτητα του ιστότοπου).

wpxhosting

8. HostGator (www.hostgator.com)

Μια άλλη κοινή φιλοξενία WordPress, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω.

Προσφέρει μερικές από τις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε, ξεκινώντας από 2,75 $ το μήνα (με σύμβαση 36 μηνών). Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ. Ταιριάζει με τους καλύτερους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τον πρώτο ιστότοπό τους.

Εάν χρειάζεστε περισσότερα, το HostGator προσφέρει κοινόχρηστα, μεταπωλητές, VPS και ειδικά πακέτα διακομιστών για αρχάριους και επαγγελματίες σε διαφορετικά σημεία τιμών.

φιλοξενούμενος

9. Ιστότοπος5 (www.site5.com)

Μια κοινή φιλοξενία WordPress που είναι πολύ καλή για τους αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν την πρώτη τους ιστοσελίδα.

Το Site5 παρέχει εγκατάσταση με ένα κλικ, τα σχέδια ξεκινούν από 6,95 $ το μήνα και προσφέρουν ακόμη και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου σε αυτό το σημείο τιμών (εάν έχετε φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας με διαφορετική εταιρεία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φθηνότερο πακέτο είναι καλό για έως και 10.000 επισκέπτες το μήνα, κάτι που θα πρέπει να είναι αρκετό για να ξεκινήσετε. Το Site5 σάς παρέχει επίσης έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου.

ιστότοπος5

Πώς να επιλέξετε την ταχύτερη φιλοξενία WordPress για εσάς:

Εδώ είναι το βήμα προς βήμα για την επιλογή ενός πακέτου φιλοξενίας που θα είναι γρήγορο για εσάς και το κοινό σας:

Επιλέξτε μία από τις εταιρείες
Περιηγηθείτε στις εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω και εξοικειωθείτε με αυτά που παρέχουν. Σημειώστε κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τις προσφορές τους. Εδώ μπαίνει ο προϋπολογισμός σας.
Ελέγξτε την τοποθεσία του διακομιστή για να δείτε αν ταιριάζει στη δική σας
Αφού επιλέξετε μια εταιρεία, θα πρέπει να ελέγξετε τις διαθέσιμες τοποθεσίες διακομιστή τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επαληθεύσετε εάν είναι σχετικά κοντά στην τοποθεσία του κοινού σας. Όσο πιο κοντά, τόσο το καλύτερο. Αυτή η πτυχή είναι σημαντική, γιατί σας δίνει καλύτερη απόδοση για την ίδια επένδυση. Ορισμένες εταιρείες εμφανίζουν τις τοποθεσίες του διακομιστή τους κατά τη διαδικασία εγγραφής, ενώ άλλες πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με αυτό.
Επιλέξτε ένα σχέδιο
Αφού αποφασίσετε ποια εταιρεία είναι πιο κοντά και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας, πρέπει να επιλέξετε ένα από τα σχέδια που προσφέρουν. Το σχέδιο που χρειάζεστε είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό σας, στο κοινό σας και στους στόχους σας.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές εταιρείες φιλοξενίας που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς όλων. Αλλά αυτό ίσως κάνει την επιλογή της ταχύτερης φιλοξενίας WordPress για τον ιστότοπό σας ακόμη πιο δύσκολη.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πολύ καλά την επιχείρηση και τους στόχους σας για να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία. Εκτός από αυτό, υπάρχουν επίσης πολλά εργαλεία και υπηρεσίες – δωρεάν και premium – που μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τον ιστότοπό σας και να το κάνουν ακόμη πιο ομαλό.

Ενημέρωση (Μάιος 2020). Αυτήν τη στιγμή, οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας σε αυτήν τη λίστα φαίνεται να είναι SiteGround και InMotion Hosting. Έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί καλές ώρες φόρτωσης και οι διακομιστές τους είναι αξιόπιστοι για εγκαταστάσεις WordPress.

Αυτό είναι για την άποψή μας σχετικά με τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας WordPress στην αγορά. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις προτάσεις και τις απόψεις σας μαζί μας! Πείτε μας πώς αποδίδει ο οικοδεσπότης Ιστού σας όσον αφορά την ταχύτητα. Υπάρχει μια εταιρεία που θα (ή δεν θα) προτείνατε σε άλλους?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map