9 από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας Node.js του 2020 (δωρεάν και επί πληρωμή)

9 από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας Node.js του 2020 (δωρεάν και επί πληρωμή)

9 από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας Node.js του 2020 (δωρεάν και επί πληρωμή)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Καλύτερη φιλοξενία Node.js


Ψάχνετε για την καλύτερη φιλοξενία Node.js για το επόμενο έργο εφαρμογής σας; Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ μια ποικιλία premium και δωρεάν υπηρεσιών φιλοξενίας Node.js για χρήστες όλων των επιπέδων γνώσης.

Συνολικά, οι επιλογές που θα καλύψουμε είναι:

 1. Ηρόκου #
 2. Υπηρεσίες Web Amazon #
 3. Ψηφιακός Ωκεανός #
 4. Φιλοξενία A2 #
 5. Δυσλειτουργία #
 6. Google Cloud Platform #
 7. Microsoft Azure #
 8. Platform.sh #
 9. NodeChef #

Συνεχίστε να διαβάζετε για μια πιο λεπτομερή ματιά σε κάθε πλατφόρμα!

Βιάζομαι? Ακολουθεί μια σύνοψη των ευρημάτων μας:

Η καλύτερη φιλοξενία Node.js στην αγορά

Πλήθος
Τιμή από
Πληρωμή με χρήση; *
Βασισμένο σε σύννεφο?
Ηρόκου0 $
AWS0 $
Ψηφιακός Ωκεανός5 $
Φιλοξενία Α24,90 $
Μικροβλάβη0 $N / A – ΔωρεάνΟΧΙ
Google Cloud Platform0 $
Microsoft Azure0 $
Platform.sh50 $
NodeChef9 $

1. Ηρόκου (www.Heroku.com)

Ηρόκου

Το Heroku είναι μια πλατφόρμα εφαρμογών cloud που προσφέρει δωρεάν φιλοξενία Node.js, η οποία είναι από μόνη της μια πολύ μεγάλη κλήρωση. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί και, όπως η δωρεάν φιλοξενία WordPress, πιθανότατα θα θελήσετε να πάτε για φιλοξενία επί πληρωμή για ένα σοβαρό έργο. Αλλά αν είστε εντάξει με αυτούς τους περιορισμούς και απλά αναζητάτε δωρεάν φιλοξενία Node.js για να παίξετε, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε!

Το Heroku προσφέρει επίσης προγράμματα επί πληρωμή, τα οποία είναι επίσης μια καλή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ποια είναι λοιπόν τα όρια για τη δωρεάν φιλοξενία του Node.js της Heroku; Και συγκεκριμένα:

 • 512MB μνήμης
 • Κοιμάται μετά από 30 λεπτά αδράνειας
 • Μόνο ένας χρήστης
 • Έρχεται με όριο 1.000 "ώρες δυναμό" για ολόκληρο τον λογαριασμό σας (αν επαληθεύσετε με πιστωτική κάρτα – διαφορετικά είναι μόνο 550)

Εάν αυτοί οι περιορισμοί παρεμποδίζουν τα σχέδιά σας, τα προγράμματα επί πληρωμή της Heroku θα εξακολουθούν να είναι προσιτά, ξεκινώντας από μόλις 7 $.

Το Heroku είναι καλά τεκμηριωμένο, προσφέρει εύκολη κλιμάκωση και είναι γενικά αρκετά φιλικό για προγραμματιστές.

2. Υπηρεσίες Web Amazon (AWS.Amazon.com)

αχ

Πιθανότατα έχετε ακούσει για τις Υπηρεσίες Ιστού του Amazon, επειδή έχει δύναμη… ολόκληρο το Διαδίκτυο. Εντάξει, αυτό είναι λίγο υπερβολικό, αλλά είναι αρκετά, πολύ δημοφιλές.

Μέσα από τις πολλές ενσωματωμένες υπηρεσίες του, το AWS κάνει μια εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία εφαρμογών Node.js.

Ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες για να διαλέξετε, πιθανότατα θα το θέλατε ξεκινήστε με το Elastic Beanstalk, οι οποίες "διευκολύνει την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την κλιμάκωση των εφαρμογών ιστού Node.js χρησιμοποιώντας το Amazon Web Services."

Απλώς πρέπει να ανεβάσετε τον κωδικό σας και, στη συνέχεια, το AWS χειρίζεται την ανάπτυξη και την παροχή. Επιπλέον, δεν υπάρχει ειδική χρέωση για την υπηρεσία Elastic Beanstalk – εξακολουθείτε να πληρώνετε μόνο για τις πραγματικές υπηρεσίες AWS που χρησιμοποιείτε.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η Lambda, η οποία προσφέρει μια προσέγγιση φιλοξενίας χωρίς διακομιστή.

Εάν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με το AWS, μπορείτε να δείτε το "Αναπτύξτε μια εφαρμογή Web Node.js" οδηγός έργου για να μάθετε τα βασικά και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή σας.

3. Ψηφιακός Ωκεανός (www.DigitalOcean.com)

Εγκατάσταση ενός κλικ Node.js στη φιλοξενία DigitalOcean

Το DigitalOcean, η δημοφιλής υπηρεσία υποδομής cloud, κάνει επίσης μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία του Node.js και σας επιτρέπει γυρίστε ένα νέο σταγονίδιο Node.js Ubuntu με λίγα μόνο κλικ. Ή, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας σταγονίδιο και να ρυθμίσετε τα πάντα μόνοι σας.

Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για άπειρους χρήστες, γιατί θα πρέπει να διαχειριστείτε μόνοι σας την υποδομή, αλλά οι τιμές είναι προσιτές και το DigitalOcean το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να κλιμακώσετε την εφαρμογή σας όπως απαιτείται.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα νέο σταγονίδιο με μόλις $ 5 το μήνα και θα έχετε την επιλογή σας για οκτώ διαφορετικά κέντρα δεδομένων σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

Η DigitalOcean απέκτησε επίσης πρόσφατα Nanobox, το οποίο διευκολύνει την ανάπτυξη εφαρμογών ιστού – μπορείτε να εγγραφείτε για την έκδοση beta εδώ.

4. Φιλοξενία A2 (www.A2Hosting.com)

Σχέδιο A2 Hosting node.js

Το A2 Hosting είναι ένα από τα λίγα "παραδοσιακός" φιλοξενεί για να προσφέρει ένα αποκλειστικό πακέτο φιλοξενίας Node.js. Δηλαδή, συνήθως βλέπετε cloud ή αποκλειστικές επιλογές για το Node.js, αλλά η φιλοξενία A2 σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα κοινόχρηστα σχέδιά τους.

Αυτό καθιστά το A2 Hosting αρκετά προσιτή επιλογή, με σχέδια που ξεκινούν από μόλις 4,90 $ το μήνα για:

 • 1 ιστότοπος
 • 5 βάσεις δεδομένων
 • απεριόριστη αποθήκευση και μεταφορά
 • ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω Let’s Encrypt
 • cPanel για διαχείριση διακομιστή

Τα σχέδια ανεβαίνουν από εκεί για περισσότερους ιστότοπους και καλύτερη απόδοση.

Ωστόσο, το μειονέκτημα του A2 Hosting είναι ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να κλιμακώσετε την εφαρμογή σας όσο θα ήταν με έναν από τους πολλούς παρόχους φιλοξενίας cloud Node.js σε αυτήν τη λίστα.

5. Μικροβλάβη (Glitch.com)

Η Glitch προσφέρει δωρεάν φιλοξενία Node.js

Αν ψάχνετε για δωρεάν φιλοξενία Node.js για ένα διασκεδαστικό έργο, το Glitch μπορεί να είναι το εργαλείο για εσάς. Δεν είναι μια καλή επιλογή για μια σοβαρή επιχείρηση, αλλά είναι ιδανική για διασκεδαστικές εφαρμογές ή πρωτότυπα.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια εφαρμογή ανώνυμα, αν και θα πρέπει να συνδεθείτε μέσω του GitHub ή του Facebook εάν θέλετε τα έργα σας να παραμείνουν ενεργά (οι ανώνυμες εφαρμογές λήγουν σε πέντε ημέρες).

Το Glitch δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας τομέα και υπάρχουν ορισμένοι άλλοι περιορισμοί όπως:

 • Τα προγράμματα κοιμούνται μετά από 5 λεπτά εάν δεν χρησιμοποιηθούν και σταματούν αυτόματα μετά από 12 ώρες. Ξυπνούν όταν λαμβάνουν άλλο αίτημα HTTP.
 • Όριο χώρου δίσκου 200MB και χώρος αποθήκευσης στοιχείων 512MB.
 • RAM 512MB, όπως και τα δωρεάν όρια φιλοξενίας του Node.js της Heroku.
 • Περιορίζεται σε 4.000 αιτήσεις ανά ώρα.

Για έναν απλό οδηγό για τη φιλοξενία της εφαρμογής Node.js στο Glitch, ανατρέξτε στον Οδηγό φιλοξενίας ενός Idiot στο Glitch.com.

Ο Glitch είναι από την ίδια ομάδα με τους Stack Overflow, Stack Exchange και Trello (προτού το Trello αποκτήσει η Atlassian), οπότε έχει κάποιο βάρος πίσω από αυτό.

6. Google Cloud Platform (Cloud.Google.com)

Google Cloud Platform

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε την εφαρμογή Node.js στην ίδια υποδομή που υποστηρίζει την Αναζήτηση Google και το YouTube, το Google Cloud Platform μπορεί να είναι η καλύτερη φιλοξενία Node.js για εσάς.

Όπως το Amazon Web Services, θα έχετε την επιλογή σας για έναν τόνο διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό που σίγουρα θα θέλατε να λάβετε υπόψη είναι Μηχανή εφαρμογών Google, που σας επιτρέπει "εστιάστε μόνο στη σύνταξη κώδικα, χωρίς να ανησυχείτε για τη διαχείριση της υποκείμενης υποδομής".

Και, όπως το AWS, θα πληρώνετε μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιείτε πραγματικά.

Για έναν οδηγό για να ξεκινήσετε με τη φιλοξενία εφαρμογών Node.js στο Google Cloud Platform, ανατρέξτε στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης του Node.JS App Engine της Google.

7. Microsoft Azure (Azure.Microsoft.com)

Microsoft Azure node.js

Μια άλλη από τις μεγάλες πλατφόρμες υπολογιστών cloud, το Microsoft Azure προσφέρει επίσης μια σειρά υπηρεσιών που διευκολύνουν τη φιλοξενία και την ανάπτυξη εφαρμογών Node.js.

ΕΙΔΙΚΑ, Υπηρεσία εφαρμογών Azure προσφέρει μια πλήρως διαχειριζόμενη λύση για τη φιλοξενία εφαρμογών Node.js.

Ένα άλλο ελκυστικό πράγμα για το Microsoft Azure είναι ότι προσφέρει 12 μήνες δωρεάν βασικών υπηρεσιών, μαζί με πίστωση 200 $ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσθετες υπηρεσίες τις πρώτες 30 ημέρες. Έτσι, ενώ δεν είναι δωρεάν για πάντα, μπορείτε να πάρετε πολλά χιλιόμετρα προτού χρειαστεί να πληρώσετε.

8. Platform.sh (Platform.sh)

Platform.sh Node.js που φιλοξενεί PaaS

Εάν μισείτε τη διαχείριση υποδομής για τις εφαρμογές Node.js, το Platform.sh μπορεί να είναι η καλύτερη φιλοξενία Node.js για την εφαρμογή σας.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια πλατφόρμα ως υπηρεσία (PaaS) που χειρίζεται τη διαχείριση όλων των υποδομών της εφαρμογής σας.

Δεν φιλοξενείται τεχνικά επειδή το Platform.sh συνεργάζεται με AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure κ.λπ. Ωστόσο, σας διευκολύνει να εκτελείτε εφαρμογές Node.js σε αυτήν την υποδομή cloud.

Τα σχέδια του Platform.sh ξεκινούν από $ 50 το μήνα και ανεβαίνουν από εκεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή για να το δοκιμάσετε – δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

9. NodeChef (www.NodeChef.com)

NodeChef

Με σχέδια που ξεκινούν από μόλις 9 $ το μήνα, το NodeChef προσφέρει προσιτή φιλοξενία Node.js για την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας κοντέινερ Docker σε διακομιστές γυμνών μετάλλων στην επιλογή σας από τέσσερα κέντρα δεδομένων σε τέσσερις ηπείρους:

 • ΗΠΑ-Ανατολή
 • EU-West (Παρίσι)
 • Σιγκαπούρη
 • Σίδνεϊ

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ βάσεων δεδομένων SQL και NoSQL και το NodeChef προσφέρει επίσης εύκολη κλιμάκωση και αυτόματη παροχή πιστοποιητικών SSL.

Το πακέτο επιπέδου εισόδου του NodeChef 9 $ ανά μήνα σας προσφέρει:

 • 1 CPU
 • Μνήμη εφαρμογής 128 MB
 • Μνήμη βάσης δεδομένων 100 MB
 • Αποθήκευση βάσης δεδομένων 1 GB
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης

Στη συνέχεια, μπορείτε να κλιμακώσετε μεμονωμένους πόρους ανάλογα με τις ανάγκες.

Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία του Node.js για τις ανάγκες σας?

Για να κλείσετε αυτήν την ανάρτηση και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία Node.js για τη συγκεκριμένη σας κατάσταση, ας δούμε μερικά σενάρια:

Πρώτον, αν είστε από τεχνική άποψη, οι μεγάλες υπηρεσίες υποδομής cloud κάνουν μια καλή επιλογή και συνήθως σας παρέχουν υπηρεσίες που σας βοηθούν να βελτιώσετε τη διαχείριση της εφαρμογής σας και να εξαλείψετε πολλές από τις πιο κουραστικές απαιτήσεις υποδομής.

Φυσικά, έχετε τα τρία μεγάλα εδώ:

Ψηφιακός Ωκεανός και Ηρόκου προσφέρουν επίσης καλές επιλογές, και Platform.sh προσφέρει ένα PaaS για να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη από άκρο σε άκρο.

Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για δωρεάν φιλοξενία Node.js, Μικροβλάβη είναι μια καλή επιλογή για μη κρίσιμα πράγματα και Ηρόκου προσφέρει επίσης ένα περιορισμένο δωρεάν πρόγραμμα.

Τέλος, εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή cloud, η φιλοξενία A2 προσφέρει ένα προσιτό σημείο εισόδου στα ~ $ 4 ανά μήνα και είναι ένας από τους λίγους κεντρικούς υπολογιστές που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε το Node.js χωρίς να αποκτήσετε το δικό σας VPS ή αποκλειστικό διακομιστή. Και NodeChef προσφέρει επίσης ένα προσιτό σημείο τιμής με την προσέγγιση κοντέινερ Docker σε διακομιστές γυμνού μετάλλου.

Ακολουθεί ο πίνακας γρήγορης περίληψης:

Η καλύτερη φιλοξενία Node.js στην αγορά

Πλήθος
Τιμή από
Πληρωμή με χρήση; *
Βασισμένο σε σύννεφο?
Ηρόκου0 $
AWS0 $
Ψηφιακός Ωκεανός5 $
Φιλοξενία Α24,90 $
Μικροβλάβη0 $N / A – ΔωρεάνΟΧΙ
Google Cloud Platform0 $
Microsoft Azure0 $
Platform.sh50 $
NodeChef9 $

Με "Πληρώστε με χρήση", εννοούμε ότι πληρώνετε με βάση τους πραγματικούς πόρους που χρησιμοποιείτε, και όχι κάποιο καθορισμένο ποσό κάθε μήνα.

Έχετε απορίες σχετικά με την επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας για το Node.js; Ρωτήστε τα σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector