6 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email σε σύγκριση με το 2020 ✉️

6 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email σε σύγκριση με το 2020 ✉️

6 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email σε σύγκριση με το 2020 ✉️
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας ιστότοπων συνοδεύονται από ενσωματωμένη φιλοξενία email, αλλά οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email προσφέρουν μια ποικιλία από οφέλη που μπορεί να μην λάβετε από τον καθημερινό σας web host και τους τυπικούς κοινόχρηστους διακομιστές τους.


Για να αναφέρουμε μερικά από αυτά τα οφέλη:

 • Πλήρης έλεγχος του email σας – Έχοντας ξεχωριστό έναν διακομιστή email και τον διακομιστή του ιστότοπού σας, έχετε πλήρη έλεγχο του email σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που επρόκειτο να αλλάξετε έναν άσχημο οικοδεσπότη Ιστού, αλλά σταμάτησες τη μετακίνηση όταν θυμήθηκες ότι θα έπρεπε να μετεγκαταστήσεις και το email σου; Ναι, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι πόνος όταν αντιμετωπίζεται άσχημα.
 • Λιγότερες πιθανότητες να καταλήξετε στο φάκελο spam – Όταν βρίσκεστε σε έναν γενικό διακομιστή ιστού, κάποιος άλλος τιμωρείται για ανεπιθύμητο περιεχόμενο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρηθούν και τα email σας. Η πρόσληψη κεντρικού υπολογιστή τρίτου μέρους για τη συντήρηση μεμονωμένου διακομιστή email για την επιχείρησή σας σάς επιτρέπει να αποφύγετε εντελώς αυτό το ζήτημα.
 • Χωρίς περιττή διαμόρφωση – Μπορείτε να αποκτήσετε τα δύο προηγούμενα οφέλη ρυθμίζοντας τον δικό σας διακομιστή, αλλά απαιτεί πολλή τεχνική τεχνογνωσία και μια περίπλοκη διαδικασία. Η εργασία με έναν οικοδεσπότη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους παίρνει όλη την τεχνική εργασία από τα χέρια σας και σας επιτρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι σε πιο σημαντικές πτυχές της επιχείρησής σας.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email συγκρίνονται

Εν ολίγοις, η φιλοξενία email τρίτου μέρους απλοποιεί τη ροή εργασίας σας, διασφαλίζει ότι τα email σας εμφανίζονται, και απαιτεί πολύ μικρή ρύθμιση από την πλευρά σας. Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε αυτήν την επένδυση στην επιχείρησή σας σήμερα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ο καλύτερος κεντρικός υπολογιστής email για τη μοναδική ροή εργασίας σας.

Δεν υπάρχει χρόνος να τα διαβάσετε όλα?

Σκεφτείτε αυτόν τον συνοπτικό πίνακα επισημαίνοντας τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες:

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email το 2020

Πλατφόρμα
Τιμή από
# εισερχομένων
Μέγεθος εισερχομένων
Συνημμένο
Πρόσθετα
G Suite6 $ / χρήστη / μήνα130 GB25MBΈγγραφα Google, φύλλα και παρουσιάσεις
Zoho Mail1 $ / χρήστη / μήνα15 GB25MBΕργαλεία του Office εάν αγοράσετε το πακέτο Zoho Workplace
Γραφείο 36512,50 $ / χρήστη / μήνα150 GB20MBΕργαλεία MS Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint
Υπέροχο ταχυδρομείο8,33 $ / μήνα810 GBΚανένα όριο
SiteGround3,95 $ / μήνααπεριόριστος2000MB50MBΠεριλαμβάνεται κορυφαία φιλοξενία WordPress
Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνααπεριόριστοςαπεριόριστος50MBΠεριλαμβάνεται η φιλοξενία ιστότοπου

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email του 2020

1. G Suite

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email: GSuite

G Suite είναι κάτι περισσότερο από έναν πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: είναι μια σουίτα διαχείρισης επιχειρήσεων all-in-one, με εκδοχές βελτιστοποιημένες για επιχειρήσεις των εργαλείων που πιθανώς ήδη χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση της προσωπικής σας ζωής. Το G Suite παρέχει μια σειρά πλεονεκτημάτων για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών:

�� Εξοικείωση – Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη εργαλεία Google για την οργάνωση της καθημερινής τους ζωής, επομένως η προσαρμογή στο G Suite για επιχειρήσεις είναι σχετικά εύκολη.

�� Οργανωτικά εργαλεία – Το G Suite όχι μόνο προσφέρει πολλά εργαλεία για την οργάνωση των εισερχομένων σας, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία άλλων εργαλείων οργάνωσης της Google.

�� Συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο – Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε ό, τι χρειάζεστε στο cloud.

Εν ολίγοις, το G Suite είναι μια απλή αλλά ισχυρή σουίτα που βασίζεται σε σύννεφο με εξαιρετική φιλοξενία email και μια ποικιλία άλλων επιχειρηματικών εργαλείων.

Τιμολόγηση ��

Το G Suite προσφέρει τρία πακέτα: το βασικό πρόγραμμα με $ 6 / χρήστη / μήνα, το επιχειρηματικό σχέδιο με $ 12 / χρήστη / μήνα και το εταιρικό πρόγραμμα με 25 $ / χρήστη / μήνα.

Χαρακτηριστικά ��️

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα επικεντρωθούμε στις δυνατότητες του βασικού σχεδίου:

 • Προσαρμοσμένες διευθύνσεις email
 • Απεριόριστα ομαδικά email
 • Συνημμένα email 25MB
 • 9% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας
 • Συνδιάσκεψη βίντεο και φωνής
 • Ασφαλής εσωτερική αποστολή μηνυμάτων
 • Κοινόχρηστα ημερολόγια
 • Η δυνατότητα δημιουργίας Εγγράφων Google, Φύλλων και Παρουσιάσεων
 • 30 GB αποθήκευσης cloud, κοινόχρηστη μεταξύ της ομάδας
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης
 • Κέντρο ειδοποιήσεων για το G Suite

Σχέδια υψηλότερου επιπέδου σάς δίνουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως απεριόριστο cloud storage και SmartSearch.

Το Who G Suite είναι καλύτερο για ��

Το G Suite είναι ιδανικό για οργανισμούς που θέλουν μια εύχρηστη λύση email με βάση το cloud. Ωστόσο, όλη η λειτουργικότητα του G Suite υπάρχει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Πολλά από τα εργαλεία θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε να εργάζεστε εκτός σύνδεσης, αλλά ενδέχεται να μην αποθηκεύονται σωστά. Εάν θέλετε να μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας εκτός σύνδεσης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη άλλες επιλογές.

2. Zoho Mail

zoho mail - ο απλούστερος από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email

Zoho Mail είναι μέρος του Χώρος εργασίας Zoho, μια εναλλακτική σειρά επιχειρηματικών εργαλείων σχεδιασμένων για εταιρείες με περιορισμένο προϋπολογισμό. Η επιλογή του Zoho ως φιλοξενούμενου email σας προσφέρει μερικά εξαιρετικά οφέλη:

�� Δωρεάν εφαρμογές για κινητά – Το Zoho προσφέρει εφαρμογές για iOS και Android για κινητά.

�� Εξαιρετική τιμή – Μπορείτε να λάβετε το ετήσιο πρόγραμμα μόνο για αλληλογραφία με μόλις $ 1 ανά χρήστη ανά μήνα.

Το Zoho Workplace, και συγκεκριμένα το Zoho Mail, καταφέρνουν να προσφέρουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας για αισθητά χαμηλότερες τιμές.

Τιμολόγηση ��

Εάν το μόνο που θέλετε είναι το Zoho Mail, μπορείτε να αγοράσετε το ετήσιο πρόγραμμα για $ 1 / χρήστη / μήνα. Το πρόγραμμα Standard Zoho Workplace είναι $ 3 / χρήστη / μήνα και το πρόγραμμα Professional για $ 6 / χρήστη / μήνα.

Χαρακτηριστικά ��️

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα διατηρήσουμε τις δυνατότητες που διατίθενται στο σχέδιο Μόνο για αλληλογραφία:

 • Συνημμένα email 25MB
 • 5 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Φιλοξενία email για πολλούς τομείς
 • Ανάκληση μέσω email
 • Εργασίες, σημειώσεις και σελιδοδείκτες
 • eWidget
 • Δωρεάν εφαρμογές για κινητά
 • Πλήρως λειτουργικά ημερολόγια επιχειρήσεων, πλήρης με προγραμματισμό ραντεβού και επιλογές κοινής χρήσης
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 για όλα τα προγράμματα επί πληρωμή

Ποιος είναι ο καλύτερος για το Zoho Mail ��

Το Zoho Mail είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email για solopreneurs και άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να πληρώσουν μόνο για τις λειτουργίες που είναι απολύτως απαραίτητες για τις επιχειρήσεις τους και που δεν θέλουν να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό.

3. Office 365 Business Premium

γραφείο 365

Office 365 για επιχειρήσεις είναι η συμβολή της Microsoft στον κόσμο της φιλοξενίας email και των επιχειρηματικών επικοινωνιών. Αυτή η σουίτα προσφέρει μια ποικιλία από προνόμια:

�� Παίρνετε όλο το Office – Αυτό δεν αφορά μόνο τη φιλοξενία email, αλλά με το Office 365, λαμβάνετε πραγματικά ολόκληρο το πακέτο του Office. Αυτό περιλαμβάνει τα best-seller της Microsoft όλων των εποχών, όπως, Word, Excel, PowerPoint και πολλά άλλα.

�� Η ικανότητα εργασίας οπουδήποτε – Το Office 365 βασίζεται σε λογισμικό, επομένως δεν χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο για να το κάνετε να λειτουργεί (εκτός αν θέλετε να στείλετε email, προφανώς).

�� Προηγμένα εργαλεία συνεργασίας – Μοιραστείτε έγγραφα απευθείας αντί μέσω συνημμένων, ώστε όλοι να μπορούν να εργαστούν στην ίδια έκδοση του εγγράφου. Περιλαμβάνεται πλήρης έκδοση ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε προηγούμενη επανάληψη του εγγράφου, εάν χρειάζεται.

�� Πρόσβαση σε νέες εκδόσεις προγραμμάτων όταν βγαίνουν – Ως κάτοχος συνδρομής, θα έχετε αυτόματα πρόσβαση σε νέες εκδόσεις του λογισμικού του Office κατά την έξοδο, χωρίς πρόσθετα τέλη αδειοδότησης.

Το Office 365 είναι μια ισχυρή σουίτα βασισμένη σε λογισμικό, γεμάτη με εργαλεία που μπορούν να απλοποιήσουν πολλές πτυχές της επιχείρησής σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεγάλο μέρος της εργασίας σας εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, το κύριο σύστημα αποθήκευσης βασίζεται σε σύννεφο, επομένως ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα αρχεία ενώ εργάζεστε εκτός σύνδεσης.

Τιμολόγηση ��

Το Office 365 Business Premium θα σας κοστίσει 12,50 $ / χρήστη / μήνα. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία ως μέρος του πακέτου του Office και επίσης μέσω φιλοξενίας μέσω email (μέσω Microsoft Exchange).

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μόνο το Microsoft Exchange από μόνο του, μπορείτε να το κάνετε με 4 $ / χρήστη / μήνα.

Χαρακτηριστικά ��️

Το πρόγραμμα Office 365 Business Premium σάς παρέχει πρόσβαση σε:

 • Φιλοξενία email με γραμματοκιβώτιο 50 GB και προσαρμοσμένη διεύθυνση τομέα email
 • Εύκολη δημιουργία και διαγραφή διευθύνσεων email
 • Μέγιστο μέγεθος προσάρτησης 20MB
 • Εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές εφαρμογών του Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, συν Access και Publisher μόνο για υπολογιστή
 • 50 GB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη
 • Συγχρονίζεται αυτόματα με την εφαρμογή Exchange για πρόσβαση σε όλες τις συσκευές
 • Κοινόχρηστα ημερολόγια
 • Δημιουργία προσαρμοσμένου σεναρίου
 • 1 TB συνολικής αποθήκευσης μέσω του OneDrive
 • Χώρος εργασίας που βασίζεται σε συνομιλία για να συνδέσει τις ομάδες σας με το Microsoft Teams
 • 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και ιστού

Ποιο είναι το Office 365 καλύτερο για ��

Το Office 365 Business Premium είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν μια ποικιλία ισχυρών επιχειρηματικών εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν online και εκτός. Το γεγονός ότι περιλαμβάνεται ολόκληρο το πακέτο του Office μπορεί να είναι τεράστιο όφελος.

Εάν δεν χρειάζεστε το Office και χρειάζεστε μόνο φιλοξενία μέσω email, το Microsoft Exchange από μόνο του θα σας δώσει αυτό.

4. Υπέροχο ταχυδρομείο

υπέροχο ταχυδρομείο

Υπέροχο ταχυδρομείο είναι μια αποτελεσματική αλλά προσιτή επιλογή με μερικά ισχυρά οφέλη:

�� Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών – Πλήρης συμβατότητα με το Outlook, το Apple Mail, το Thunderbird και άλλους πελάτες email.

�� Βελτιωμένη ασφάλεια – Τα κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή και η ενημερωμένη τεχνολογία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα κρατά τους ιούς και άλλα ανεπιθύμητα μηνύματα εκτός των εισερχομένων.

�� Πολλαπλοί τομείς – Μπορείτε να διαχειριστείτε διευθύνσεις email που σχετίζονται με πολλούς τομείς από έναν πίνακα διαχειριστή.

Το GreatMail δεν προσφέρει φανταχτερά πρόσθετα, αλλά παρέχει ό, τι χρειάζεστε για τη διαχείριση επιχειρηματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια ομάδα.

Τιμολόγηση ��

Το τυπικό πρόγραμμα της GreatMail διατίθεται με 99,95 $ ετησίως (8,33 $ / μήνα). Αυτό σας δίνει 8 εισερχόμενα. Μπορείτε να επεκτείνετε πληρώνοντας 1 $ / χρήστη / μήνα για κάθε επιπλέον λογαριασμό email.

Χαρακτηριστικά ��️

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα επικεντρωθούμε στο τυπικό σχέδιο:

 • Πλήρης συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία πελατών email, όπως το Outlook, το Apple Mail και το Thunderbird
 • Διαχείριση πολλαπλών τομέων από έναν λογαριασμό
 • Δεν υπάρχει όριο μεγέθους στα συνημμένα
 • Διαμορφώστε τα εισερχόμενά σας για να αποθηκεύετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό αποθήκευσης cloud ή απευθείας στον υπολογιστή σας
 • Αυτόματη διαμόρφωση όλων των γραμματοκιβωτίων
 • Κρυπτογράφηση SSL και TSL
 • Προηγμένη τεχνολογία προστασίας από ιούς και spam

Το σχέδιο Gold περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένο ημερολόγιο και συγχρονισμό επαφών.

Ποιο είναι το GreatMail για το ��

Το GreatMail είναι ένα ιδανικό εργαλείο για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν βασικές συμβατότητες email σε μια μεγάλη ποικιλία υπαλλήλων χωρίς να ξοδεύουν περιουσία. Το ελάχιστο 8 γραμματοκιβώτιο το καθιστά μη πρακτική επιλογή για μικρότερες επιχειρήσεις.

5. SiteGround

site site

Το SiteGround είναι πρώτος ένας οικοδεσπότης Ιστού, με μερικές προσφορές φιλοξενίας email:

�� Διαχείριση φιλοξενίας WordPress – Κάθε σχέδιο SiteGround συνοδεύεται από πλήρη ενσωμάτωση WordPress και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Έχουν ακόμη εγκριθεί επίσημα από το WordPress.org!

�� Καινοτόμες τεχνολογίες ταχύτητας – Το SiteGround προσφέρει γρήγορη, συνεπή απόδοση.

Εν ολίγοις, το SiteGround είναι το ένα μέρος όπου μπορείτε να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας, εύχρηστη φιλοξενία email και φιλοξενία Ιστού από τον ίδιο πάροχο.

Τιμολόγηση ��

Το SiteGround προσφέρει τρία σχέδια: το πρόγραμμα StartUp στα 3,95 $ / μήνα, το πρόγραμμα GrowBig στα 5,95 $ / μήνα και το πρόγραμμα GoGeek στα 11,95 $ / μήνα.

Χαρακτηριστικά ��️

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα επικεντρωθούμε στις λειτουργίες που αφορούν συγκεκριμένα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επισυνάπτονται στο πρόγραμμα StartUp. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις άλλες δυνατότητες του SiteGround εδώ:

 • Προσαρμοσμένη διεύθυνση email
 • Εισερχόμενα 2000MB
 • Όριο συνημμένων 50MB
 • Έως 400 email αποστέλλονται ανά ώρα
 • Έως 40 παραλήπτες ανά email
 • Λήφθηκαν έως και 20 email ανά λεπτό
 • Επανάληψη αλληλογραφίας χωρίς παράδοση μετά από 24 ώρες
 • Το SpamExperts είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή σε όλους τους διακομιστές

Ποιος είναι το SiteGround καλύτερο για ��

Εάν δεν έχετε ακόμα ιστότοπο ή θέλετε να μεταβείτε σε νέο κεντρικό υπολογιστή ιστότοπου, το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τον τρέχοντα οικοδεσπότη Ιστού σας ή θέλετε έναν οικοδεσπότη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικά για να διευκολύνετε τη συνεργασία, θα πρέπει να εξετάσετε ένα άλλο εργαλείο από αυτήν τη λίστα.

6. Φιλοξενία Α2

α2 φιλοξενία

Το A2 Hosting είναι μια άλλη υπηρεσία που συνδυάζει τη φιλοξενία email υψηλής ποιότητας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστότοπων, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλούς πίνακες ελέγχου. Το A2 Hosting συνοδεύεται από μερικά αξιοσημείωτα προνόμια:

�� Απεριόριστη αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων – Μην ανησυχείτε ποτέ για τον όγκο των δεδομένων που χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε.

�� Συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία λογισμικού email – Η φιλοξενία email A2 ενσωματώνεται αυτόματα με λογισμικό για τη δημιουργία φόρμας επικοινωνίας και την αποστολή ενημερωτικών δελτίων email. Είναι επίσης συμβατό με έναν αριθμό πελατών email.

�� Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας – Τα email σας θα δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Τιμολόγηση ��

Μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα Lite για 3,92 $ / μήνα, το πρόγραμμα Swift για 4,90 $ / μήνα ή το πρόγραμμα Turbo για 9,31 $ / μήνα. Ωστόσο, αυτές οι τιμές θα αυξηθούν κατά την ανανέωση. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη λίστα των προγραμμάτων φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά ��️

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα επικεντρωθούμε στις λειτουργίες που σχετίζονται με τη φιλοξενία email. Δείτε την πλήρη λίστα των προγραμμάτων φιλοξενίας για περισσότερες πληροφορίες:

 • Απεριόριστες προσαρμοσμένες διευθύνσεις email
 • Όριο συνημμένων αρχείων 50MB
 • Προστασία ανεπιθύμητων μηνυμάτων τελευταίας τεχνολογίας
 • Επιλογή λογισμικού webmail, με τρεις ενσωματωμένες επιλογές + συμβατότητα με πολλές άλλες
 • Προωθητές email
 • Αυτόματες αποκρίσεις

Ποιος φιλοξενεί το A2 είναι το καλύτερο για ��

Ομοίως με το SiteGround, η φιλοξενία A2 είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν ψάχνετε ένα μέρος που δεν φιλοξενεί μόνο το email σας αλλά και τον ιστότοπό σας. Η λύση all-in-one διευκολύνει τη διαχείριση των εργαλείων σας.

Τι να ψάξετε σε έναν πάροχο φιλοξενίας email

Οι δυνατότητες που θα χρειαστείτε από τον πάροχο φιλοξενίας email θα διαφέρουν ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, αλλά υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσουν οι περισσότερες επιχειρήσεις:

 • Προσαρμοσμένη χρήση τομέα χωρίς πρόσθετα τέλη – Αυτό σημαίνει ότι ο κεντρικός υπολογιστής σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διευθύνσεις email χρησιμοποιώντας το επίσημο όνομα τομέα της επιχείρησής σας.
 • Τα μηνύματα διαχωρίζονται ανά τομέα – Σε ορισμένες κοινόχρηστες ρυθμίσεις, εάν ορίσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως [email protected] και [email protected], αυτά τα μηνύματα ενδέχεται να οδηγούν στα ίδια εισερχόμενα, καθώς μοιράζονται το ίδιο όνομα χρήστη. Αυτό δεν είναι ιδανικό. Θέλετε να μπορείτε να ορίσετε ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφορετικά ονόματα τομέα.
 • Σημαντικός χώρος αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου – Εσείς και οι υπάλληλοί σας χρειάζεστε πολύ χώρο για να αρχειοθετήσετε επικοινωνίες με πελάτες και άλλα σημαντικά επιχειρηματικά έγγραφα. Αναζητήστε έναν κεντρικό υπολογιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει τουλάχιστον 2 GB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη.
 • 24/7 υποστήριξη πελατών – Θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε τεχνική υποστήριξη από τον οικοδεσπότη email σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.
 • Φίλτρα ασφαλείας – Αυτές οι λειτουργίες θα διατηρήσουν το email της επιχείρησής σας απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα, ιούς και άλλες απειλές ασφαλείας.
 • Εγγυήσεις παράδοσης email – Δεν θέλετε να καταλήξετε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζεστε εγγυήσεις.
 • Δυνατότητα αποστολής αρχείων – Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία τουλάχιστον έως 25MB μπορεί να διευκολύνει την κοινή χρήση μεγάλων αρχείων εργασίας. Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας email παρέχουν επίσης προηγμένη κοινή χρήση αρχείων για ακόμη μεγαλύτερα έγγραφα.
 • Ευκολία στη χρήση – Θέλετε να επενδύσετε σε ένα σύστημα που διευκολύνει τη δημιουργία νέων λογαριασμών και τη διαχείριση λογαριασμών email που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email προσφέρουν επίσης εύχρηστες διεπαφές για μεμονωμένους λογαριασμούς. Αυτά έρχονται συχνά με οργανωτικά εργαλεία που σας βοηθούν να διαχειρίζεστε διαφορετικούς τύπους επιχειρηματικών επικοινωνιών.
 • Ώρα – Κάθε φορά που το δίκτυό σας κλείνει είναι ώρα που η επιχείρησή σας χάνει χρήματα. Αναζητήστε έναν πάροχο φιλοξενίας email που εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και προσφέρει ενημερώσεις κώδικα, ώστε να μην χρειάζεται να διατηρείτε το δικό σας σύστημα.
 • Συνεχείς βελτιώσεις – Ο κόσμος του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλάζει πάντα. Οι δυνατότητες σχεδιασμού email και οι δυνατότητες ποιοτικής εμπειρίας χρήστη αυξάνονται εκθετικά κάθε χρόνο. Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας email εργάζονται επίσης για ανάπτυξη και βελτίωση σε συνεχή βάση. Λάβετε υπόψη τόσο τη συχνότητα των ενημερώσεων όσο και τους τύπους ενημερώσεων που έχει επενδύσει πρόσφατα ένας κεντρικός υπολογιστής email.

Τελικές σκέψεις για αυτούς τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email

Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικές ανάγκες, επομένως είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη λειτουργικότητα που χρειάζεται πραγματικά η ομάδα σας καθώς εξερευνάτε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας email. Όλες οι επιλογές σε αυτήν τη λίστα είναι εξαιρετικές, αλλά λειτουργούν για διαφορετικά είδη επιχειρήσεων:

 • G Suite είναι ιδανικό για εταιρείες που θέλουν να διαχειρίζονται διάφορες πτυχές της επιχείρησής τους σε ένα οικείο μέρος και εμπιστεύονται την Google να φροντίζει τα δεδομένα τους.
 • Zoho Mail είναι ιδανικό για μικρές εταιρείες με περιορισμένο προϋπολογισμό και ελάχιστες απαιτήσεις λειτουργικότητας. �� η καλύτερη λύση προϋπολογισμού μόνο μέσω email
 • Γραφείο 365 είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες που θέλουν όχι μόνο φιλοξενία μέσω email, αλλά θα επωφεληθούν επίσης από τη δύναμη των διαφόρων προγραμμάτων γραφείου της Microsoft στα χέρια τους σε μια συμφωνία πακέτου.
 • Υπέροχο ταχυδρομείο είναι μια ευχάριστα απλή επιλογή για μεσαίες έως μεγάλες εταιρείες που θέλουν να παρέχουν βασικές λειτουργίες email στους υπαλλήλους τους χωρίς να σπάσουν την τράπεζα.
 • Το SiteGround είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ήδη ιστότοπο ή που δεν είναι ευχαριστημένοι με τον οικοδεσπότη τους και θέλουν να αλλάξουν σε κάτι καλύτερο. Το SiteGround είναι το μέρος all-in-one για φιλοξενία ιστότοπων και email. �� καλύτερη ιστοσελίδα + λύση email
 • Το A2 Hosting είναι μια εναλλακτική λύση για το SiteGround. Ρίξτε μια ματιά αν δεν σας αρέσει η προσφορά του SiteGround.

Πάνω απ ‘όλα, να θυμάστε ότι ο καλύτερος οικοδεσπότης email είναι αυτός που σας αρέσει να εργάζεστε. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με πολλές επιλογές προτού καταλήξετε σε μια μακροπρόθεσμη λύση.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector