6 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών Dedicated Server Hosting σε σύγκριση – Προσιτό & ισχυρό

Μερικές φορές, χρειάζεστε περισσότερους πόρους από έναν κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ή έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS). Οι μεγάλοι ιστότοποι με μεγάλη κυκλοφορία απαιτούν συχνά το δικό τους χώρο, ο οποίος τείνει να είναι μάλλον ακριβός. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε τέτοια χρήματα, θα θελήσετε να επιλέξετε από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών.


Με το δικαίωμα αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή σχέδιο, ο ιστότοπός σας πρέπει να πετάξει. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε πόρους που δεσμεύονται αποκλειστικά στον ιστότοπό σας, τα σημεία συμφόρησης και ο χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορούν να γίνουν παρελθόν. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη για να βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής και της διατήρησης των επισκεπτών.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε σε αυτόν τον τύπο υπηρεσίας. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε έξι από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών, συμπεριλαμβανομένου του υλικού και των δυνατοτήτων που προσφέρουν καθώς και των τιμών τους. Ας φτάσουμε σε αυτό!

Συγκρίνονται οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών

Τι να ψάξετε σε ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστή

Η αποκλειστική φιλοξενία απευθύνεται σε όσους έχουν ξεπεράσει άλλες επιλογές. Τα λιγότερο ακριβά σχέδια απαιτούν να μοιράζεστε πόρους με άλλους πελάτες. Με τον δικό σας διακομιστή, έχετε πλήρη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή που έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ορισμένες από τις δυνατότητες που θέλετε να προσέχετε όταν εξετάζετε ποιοι ειδικοί πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών έχουν τις καλύτερες προσφορές. Για να αναφέρουμε τα βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ο τύπος της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) που χρησιμοποιείται
 • Πόσους πυρήνες CPU περιλαμβάνονται και σε ποια ταχύτητα ρολογιού λειτουργούν
 • Το ποσό της μνήμης τυχαίας προσπέλασης (RAM) που διαθέτει ο διακομιστής
 • Το ποσό του αποθηκευτικού χώρου που παρέχεται
 • Πόσο εύρος ζώνης μπορεί να υποστηρίξει ο διακομιστής
 • Ο αριθμός των αποκλειστικών διευθύνσεων IP που έχουν ρυθμιστεί για εσάς
 • Τι λειτουργικό σύστημα (OS) χρησιμοποιεί ο διακομιστής

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι διακομιστές χρησιμοποιούν διαφορετικό τύπο αρχιτεκτονικής CPU από, για παράδειγμα, έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Ενδέχεται να μην αναγνωρίζετε ορισμένα από τα μοντέλα που αναφέρονται όταν ψωνίζετε για ειδική φιλοξενία.

Τα περισσότερα πακέτα φιλοξενίας ειδικά για εκκίνηση προσφέρουν επίσης λιγότερη μνήμη RAM από ό, τι βλέπετε σε υπολογιστές έτοιμους για καταναλωτές. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα μηχανήματα έχουν δεσμευτεί πλήρως για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρειάζεστε τεράστια ποσότητα μνήμης για να το κάνετε αυτό (αν και δεν πονάει).

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ακριβή μπορεί να είναι η φιλοξενία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε υπερβολικά για τις ανάγκες σας. Το ίδιο το WordPress μπορεί να εκτελεστεί σε μια πολύ μέτρια ρύθμιση.

Ωστόσο, οι περισσότεροι αποκλειστικοί διακομιστές ξεκινούν γύρω από το τετραπύρηνο, 8 GB μνήμης RAM. Αυτοί οι πρόσθετοι πόροι προορίζονται για τη διαχείριση υψηλών επιπέδων κυκλοφορίας.

Έξι από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών

Στην επόμενη ενότητα, θα αναλύσουμε τι προσφέρει κάθε ένας από αυτούς τους ειδικούς παρόχους φιλοξενίας διακομιστών στους πελάτες τους. Τα παρακάτω ονόματα δεν εμφανίζονται με κάποια συγκεκριμένη σειρά, αλλά θα τα συγκρίνουμε μεταξύ τους.

 • Bluehost (www.bluehost.com)
 • Υγρός Ιστός (www.liquidweb.com)
 • SiteGround (www.siteground.com)
 • Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.com)
 • Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)
 • DreamHost (www.dreamhost.com)

Ας φτάσουμε σε αυτό!

1. Μπλε Χοστ

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών: Bluehost

Το Bluehost είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά φιλοξενίας συνολικά. Παρέχει πολλούς τύπους σχεδίων, από βασικούς κοινόχρηστους διακομιστές έως αποκλειστικές επιλογές.

Όταν πρόκειται για ειδικά σχέδια, το Bluehost προσφέρει τρία επίπεδα, ξεκινώντας από 79,99 $ ανά μήνα με μια τριετή δέσμευση. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, ένα όνομα τομέα, έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου cPanel και πολλές αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Δείτε τι απολαμβάνετε με το τυπικό ειδικό πρόγραμμα διακομιστή, όσον αφορά το υλικό:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 4 πυρήνων έφτασε στα 2,3 GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
 • Εύρος ζώνης: 5 TB
 • Αποθήκευση: 500 GB
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 3

Το Bluehost ανακηρύχθηκε ως ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού WordPress το 2020, λόγω της καλής αναλογίας τιμής / απόδοσης. Αν και η έρευνά μας βασίστηκε σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, αυτό σας δίνει μια ιδέα για το επίπεδο υπηρεσίας που μπορείτε να περιμένετε από αυτόν τον πάροχο.

�� Μεταβείτε στο Bluehost

2. Υγρός Ιστός

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών: Liquid Web

Το Liquid Web ενδέχεται να μην είναι τόσο γνωστό όσο μερικοί από τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές αυτής της λίστας. Ωστόσο, προσφέρει μια φανταστική επιλογή αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή (μεταξύ άλλων επιλογών).

Αυτός ο συγκεκριμένος οικοδεσπότης Ιστού παρέχει έξι διαφορετικές βαθμίδες αποκλειστικών διαχειριζόμενων διακομιστών, καθένας με το όνομά του από τον τύπο της CPU που τον τροφοδοτεί. Για κάθε βαθμίδα πέρα ​​από τη βασική επιλογή, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μεταξύ ενός ή διπλού CPU.

ο "βασικός" Το πρόγραμμα Intel Xeon 1230 v6 θα σας επαναφέρει 149 $ ανά μήνα εάν πληρώνετε σε ετήσια βάση. Αυτή η επιλογή, μαζί με κάθε άλλη, περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο Δίκτυο Διανομής Περιεχομένου (CDN), προστασία από επιθέσεις κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS), εξισορρόπηση φορτίου, τείχος προστασίας εφαρμογής και άλλα.

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα διακομιστή αποκλειστικής εκκίνησης, δείτε τι θα λάβετε:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 4 πυρήνων έφτασε στα 3,9 GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 32 GB
 • Εύρος ζώνης: 5 TB
 • Αποθήκευση: 2 × 240 GB
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 1

Υπάρχουν πολλά να αποσυμπιέσετε όταν πρόκειται για αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού. Πρώτον, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης RAM για όλες τις βαθμίδες από ό, τι βασικά οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτής της λίστας. Αυτό το καθιστά μια φανταστική επιλογή αν θέλετε να εκτελέσετε πολλά έργα σε έναν μόνο διακομιστή.

Πέρα από αυτό, η επιλογή σχεδίου εδώ είναι πολύ απλή και σας δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι προσφέρει κάθε βαθμίδα. Εάν αναζητάτε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία με πρόσβαση root σε χαμηλότερες τιμές από το SiteGround, αλλά με συγκρίσιμο επίπεδο λειτουργιών, το Liquid Web είναι μια σταθερή επιλογή.

Το μόνο πιθανό πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι ότι το Liquid Web δεν προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία για διακομιστές που χρησιμοποιούν το Ubuntu. Οι διαχειριζόμενες επιλογές είναι διαθέσιμες μόνο για διακομιστές CentOS, CloudLinux και Windows.

�� Μεταβείτε στο Liquid Web

3. SiteGround

SiteGround

Το SiteGround σημειώνει με συνέπεια κορυφαία βαθμολογία σε συγκρίσεις και κριτικές φιλοξενίας. Προσφέρει εξαιρετικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων σε σχετικά χαμηλές τιμές. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι αποκλειστικοί διακομιστές σπάνια είναι αυτό που θα καλούσαμε "προμηθευτός."

Όταν πρόκειται για ειδικά προγράμματα φιλοξενίας, ξεκινούν τα επίπεδα SiteGround 269 ​​$ το μήνα. Όλα αυτά διαχειρίζονται πλήρως, ωστόσο εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση root. Σε αντίθεση με τα άλλα σχέδιά του, ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε για αυτόν τον τύπο υπηρεσίας σε βάση ενός, τριών ή έξι μηνών με τις τιμές να διατηρούνται περίπου στις ίδιες.

Με το SiteGround, έχετε την επιλογή μιας διαχειριζόμενης υπηρεσίας WordPress. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε αυτόματες ενημερώσεις, λειτουργίες στάσης, υποστήριξη WP-CLI και ενσωματωμένο Git. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν Cloudflare ενοποίηση, πέντε αποκλειστικές IP, πολλαπλές επιλογές πίνακα ελέγχου και πολλά άλλα.

Όσον αφορά το θέμα του υλικού, μπορείτε να βρείτε το επίπεδο Entry Server:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 4 πυρήνων έχει ροπή στα 3,20 GHz (Intel Xeon E3-1230)
 • ΕΜΒΟΛΟ: 16 GB
 • Εύρος ζώνης: 10 TB
 • Αποθήκευση: 480 GB (SSD)
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 5

Ακριβώς από το ρόπαλο, το SiteGround ρίχνει πολύ περισσότερη δύναμη από τον Bluehost (με επιπλέον κόστος). Πέρα από αυτό, παρέχει επίσης πολλές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό κάθε διακομιστή, κάτι που θέλετε εάν πληρώνετε εκατοντάδες δολάρια το μήνα για τη φιλοξενία.

�� Μεταβείτε στο SiteGround

4. Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2

Η A2 Hosting έχει τη φήμη για ανταγωνιστικές τιμές και μιλά για ένα μεγάλο παιχνίδι όσον αφορά την απόδοση. Το δοκιμάσαμε στο παρελθόν και μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτές τις αξιώσεις, τουλάχιστον στο κοινόχρηστο επίπεδο φιλοξενίας.

Όταν πρόκειται για αποκλειστικούς διακομιστές, το A2 Hosting προσφέρει τόσο διαχειριζόμενες όσο και μη διαχειριζόμενες επιλογές, κάτι που είναι σπάνιο. Στην πραγματικότητα, διαθέτει τέσσερις διαφορετικούς τύπους σχεδίων, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει τρία επίπεδα εξυπηρέτησης.

Μεταξύ αυτών των επιλογών, έχετε τρία επίπεδα μη διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας. Ο υπόλοιπος κατάλογός του διαχειρίζεται πλήρως και μόνο ένα από αυτά τα σχέδια σας προσφέρει πρόσβαση root στον διακομιστή σας.

Οι μη διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές ξεκινούν από 99,59 $ ανά μήνα με δέσμευση ενός έτους. Ωστόσο, το A2 Hosting προσφέρει επιλογές πληρωμής από μήνα σε μήνα, με επιπλέον χρέωση που δεν είναι τόσο απότομη. Οι διαχειριζόμενοι διακομιστές, από την άλλη πλευρά, ξεκινούν από 129,30 $ ανά μήνα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση root, το κόστος αυξάνεται στα 141,09 $ ανά μήνα.

Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε εάν εγγραφείτε σε έναν αποκλειστικό διακομιστή A2 Hosting:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 2 πυρήνων έφτασε στα 3,1 GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Εύρος ζώνης: 10 TB
 • Αποθήκευση: 2 × 500 GB
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 2

Με τους αριθμούς, η A2 Hosting προσφέρει μια πιο ισχυρή εναλλακτική λύση στα μη διαχειριζόμενα σχέδια της Bluehost σε τιμές που είναι κάπως υψηλότερες. Ομοίως, είναι ίσως η φθηνότερη επιλογή αν αναζητάτε έναν διαχειριζόμενο αποκλειστικό διακομιστή, με περίπου τη μισή τιμή που χρεώνει το SiteGround.

Αυτά τα δύο γεγονότα συνδυάζονται για να κάνουν το A2 Hosting ένα ενδιαφέρον "προϋπολογισμός" επιλογή εάν είστε στην αγορά για έναν αποκλειστικό διακομιστή. Πρέπει να πούμε, ωστόσο, ότι η επιλογή προγράμματος μπορεί να είναι πονοκέφαλος εάν δεν γνωρίζετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τους πόρους που χρειάζεστε.

�� Μεταβείτε στο A2 Hosting

5. Φιλοξενία InMotion

Φιλοξενία InMotion

Το InMotion Hosting είναι μια άλλη υπηρεσία που αποτελεί βασικό παράγοντα στις ετήσιες συλλογές μας από τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού WordPress. Συνήθως βαθμολογεί αρκετά καλά σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης και της ποιότητας της υποστήριξής του.

Όταν πρόκειται για αποκλειστικούς διακομιστές, το InMotion σας προσφέρει έξι διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε. Καθένα χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό μοντέλο CPU, αλλά όλα περιλαμβάνουν μερικές δωρεάν ώρες διαχειριζόμενης φιλοξενίας.

Η ωριαία προσέγγιση στη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι λίγο ανορθόδοξη. Ωστόσο, είναι μια έγκυρη επιλογή εάν θέλετε να εκτελέσετε τον διακομιστή σας ανεξάρτητα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε περιστασιακή πρόσβαση σε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να τον διαμορφώσετε εάν χρειαστεί.

Τα ειδικά προγράμματα διακομιστή της InMotion Hosting ξεκινούν από 105,69 $ ανά μήνα με δέσμευση ενός έτους, αν και οι μηνιαίες επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες. Εδώ μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 4 πυρήνων χρονομετρήθηκε στα 3,5 GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Εύρος ζώνης: 6 TB
 • Αποθήκευση: 500 GB SSD ή 1 TB HDD
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 5

Αξίζει να σημειωθεί ότι το InMotion προσφέρει έναν από τους υψηλότερους αριθμούς αποκλειστικών IP από όλους τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού που έχουμε συγκρίνει μέχρι στιγμής, ταιριάζοντας μόνο με το SiteGround. Εκτός από τις ανταγωνιστικές τιμές, το καθιστά μια φανταστική επιλογή αν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλά έργα σε έναν μόνο διακομιστή.

�� Μεταβείτε στο InMotion Hosting

6. DreamHost

DreamHost

Το DreamHost είναι δημοφιλές, σε μεγάλο βαθμό, επειδή κρατά τα πράγματα απλά. Αυτό ισχύει και για τους αποκλειστικούς διακομιστές του.

Το DreamHost προσφέρει μια λεπτή επιλογή δύο διαχειριζόμενων ειδικών επιπέδων φιλοξενίας, ξεκινώντας από 149 $ ανά μήνα. Η κύρια διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι οι επεξεργαστές τους. Πέρα από αυτό, μπορείτε να διαμορφώσετε με ακρίβεια πόση μνήμη RAM θέλετε να διαθέτει ο διακομιστής σας.

Με τον τυπικό αποκλειστικό διακομιστή, λαμβάνετε τις ακόλουθες προδιαγραφές:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Η CPU 4 πυρήνων χρονομετρήθηκε στα 3,5 GHz
 • ΕΜΒΟΛΟ: 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
 • Εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • Αποθήκευση: 1 TB HDD
 • Ειδικές διευθύνσεις IP: 1

Ακριβώς από το ρόπαλο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αν και πολλοί οικοδεσπότες Ιστού διαφημίζουν απεριόριστο εύρος ζώνης, υπάρχουν πάντα "ορθή χρήση" ισχύουν κανόνες. Εάν υπερβείτε αυτό που θεωρούν αποδεκτό όριο, θα λάβετε επιπλέον χρεώσεις, επομένως συνήθως προτιμούμε όταν οι πάροχοι σας δίνουν ακριβείς αριθμούς.

Η έλλειψη επιλογής SSD για αποθήκευση εδώ είναι κάπως αβλαβής, αλλά είμαστε πρόθυμοι να το αφήσουμε να γλιστρήσει, επειδή το DreamHost σάς παρέχει πλήρη έλεγχο της ποσότητας RAM που θέλετε για τον διακομιστή σας.

�� Μεταβείτε στο DreamHost

Πώς να αποφασίσετε ποιοι από αυτούς τους αποκλειστικούς παρόχους φιλοξενίας διακομιστών είναι οι καλύτεροι για εσάς

Έχουμε διαβάσει πολλές πληροφορίες σε αυτήν τη σύγκριση, οπότε ας τα συνδυάσουμε όλα μαζί:

Καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών Dedicated Server Hosting Πλήθος
Τιμή εισόδου / μήνα.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
ΕΜΒΟΛΟ
εύρος ζώνης
Αποθήκευση
Ειδικές IP
Μπλε Χοστ79,99 $4-πυρήνα 2,3 GHz4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ5 TB500 GB3
Υγρός Ιστός149 $4-πυρήνα 3,9 GHz32 GB5 TB2 × 240 GB1
SiteGround269 ​​$4-πυρήνα 3,20 GHz16 GB10 TB480 GB SSD5
Φιλοξενία Α299,59 $2-πυρήνα 3,1 GHz8 GB10 TB2 × 500 GB2
Φιλοξενία InMotion105,69 $4-πυρήνα 3,5 GHz8 GB6 TB500 SSD ή 1 TB HDD5
DreamHost149 $4-πυρήνα 3,5 GHz4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤΧωρίς μετρήσεις1 TB HDD1

συμπέρασμα

Οι αποκλειστικοί διακομιστές δεν είναι φθηνοί, αλλά πιθανότατα το ήξερες. Ακόμα κι έτσι, αν ψάχνετε για τον οικοδεσπότη που προσφέρει το καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας, Μπλε Χοστ και Φιλοξενία Α2 θα ήταν οι λογικές επιλογές.

Αν ψάχνετε για σχέδιο που είναι ιδανικό για πολλά έργα, Φιλοξενία InMotion παρέχει πέντε αποκλειστικές IP με τη βασική τους βαθμίδα.

Οταν πρόκειται για διαχειριζόμενα σχέδια, Υγρός Ιστός είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, οι αρχικές τιμές μπορεί να είναι υψηλότερες από τις υπόλοιπες επιλογές μας. Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε τον προϋπολογισμό για αυτό, η ηρεμία μπορεί να αξίζει το κόστος.

Όπως είπαμε, οι αποκλειστικοί διακομιστές μπορεί να είναι ακριβοί. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε από αυτό το γεγονός. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε τόσα πολλά χρήματα, τότε θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών που μπορείτε να βρείτε!

Έχετε απορίες σχετικά με την ειδική φιλοξενία; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map