5 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών για το WordPress σε σύγκριση με το 2020

5 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών για το WordPress σε σύγκριση με το 2020

5 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών για το WordPress σε σύγκριση με το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Εάν σκέφτεστε να μπείτε στο παιχνίδι φιλοξενίας ιστοσελίδων, τότε η μεταπώληση φιλοξενίας μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα επιχείρηση. Είτε είστε διαδικτυακός οργανισμός που επιθυμεί να παρέχει φιλοξενία για τους πελάτες σας, είτε εταιρεία που παρέχει αυτόνομες επιλογές φιλοξενίας, υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας μεταπωλητών για να διαλέξετε.


Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε πέντε από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών. Όλα αυτά διαφέρουν στις δυνατότητες που προσφέρουν, τα σχέδιά τους και τις τιμές τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να μεταπωλήσετε τη φιλοξενία, σίγουρα θα υπάρχει κάτι εδώ που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας μεταπωλητών

�� Συγκρίνονται οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας μεταπωλητών

Εδώ είναι οι οικοδεσπότες που έχουν κατακτήσει τους πέντε πρώτους:

 1. SiteGround (www.siteground.com)
 2. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)
 3. Flywheel (getflywheel.com)
 4. Υγρός Ιστός (www.liquidweb.com)
 5. Bluehost (www.bluehost.com)

Εδώ είναι που καθιστά ο καθένας έναν εξαιρετικό πάροχο φιλοξενίας μεταπωλητών:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround - ίσως η κορυφαία επιλογή μεταξύ των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας μεταπωλητών

Η φιλοξενία SiteGround είναι ιδανική για σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές που θέλουν να φιλοξενήσουν τους ιστότοπους των πελατών τους σε μακροπρόθεσμη βάση. Ως πάροχος φιλοξενίας, το SiteGround έχει πολλά να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τοποθεσιών διακομιστών σε όλο τον κόσμο, πρόσβασης στο Cloudflare CDN, προηγμένης ασφάλειας και ιστορικού 99,99% -100% uptime (σύμφωνα με τις δοκιμές μας). Τι γίνεται όμως με τα χαρακτηριστικά μεταπωλητών; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ:

 • Εύκολη διαχείριση – Όλα τα εργαλεία μεταπωλητών είναι προσβάσιμα από έναν πίνακα ελέγχου, επιτρέποντας την εύκολη διαχείριση όλων των λογαριασμών φιλοξενίας.
 • Έναρξη λογαριασμού με ένα κλικ – Οι μεταπωλητές θα βρουν τη ρύθμιση λογαριασμού για νέους πελάτες εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα με τη λειτουργία εκκίνησης λογαριασμού με ένα κλικ του SiteGround.
 • Χαρακτηριστικά λογαριασμού – Κάθε χρήστης λαμβάνει 10 GB χώρου στο Web, απεριόριστο εύρος ζώνης, λογαριασμούς FTP και βάσεις δεδομένων MySQL, καθώς και δωρεάν λογαριασμούς email και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.
 • Επιλογές λευκής ετικέτας – Το SiteGround παρέχει cPanels χωρίς επωνυμία, επιτρέποντας στους μεταπωλητές να φέρουν το σήμα της υπηρεσίας φιλοξενίας τους.
 • Υποστήριξη μεταπωλητών 24/7 – Οι ειδικοί του SiteGround είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο για να παρέχουν τεχνική υποστήριξη στον μεταπωλητή.

Το SiteGround επιτρέπει στους μεταπωλητές να αγοράζουν σχέδια (πιστώσεις) σε μικρούς αριθμούς. Τούτου λεχθέντος, λόγω της φύσης του συστήματος πίστωσης του SiteGround, πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον πέντε πιστώσεις για να ξεκινήσετε, κάτι που θα σας κοστίσει μια αρχική απόδοση 225 $. Ωστόσο, το SiteGround σάς επιτρέπει να αγοράσετε όσα σχέδια φιλοξενίας και τομείς έχετε πελάτες, ώστε να μπορείτε να κλιμακώσετε την υπηρεσία φιλοξενίας σας καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας.

Συνολικά, μία πίστωση είναι 42,00 $. Χρειάζεστε μια πίστωση για μία ενεργοποίηση.

�� Μεταβείτε στη φιλοξενία μεταπωλητών SiteGround

2. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)

Φιλοξενία InMotion

Το InMotion Hosting προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και λειτουργιών μεταπωλητών. Έτσι, όποιες και αν είναι οι ανάγκες φιλοξενίας μεταπωλητών, θα υπάρχει κάτι που να λειτουργεί για εσάς. Το InMotion Hosting διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ, οι κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας παρέχονται από την Correro και την Patchman μαζί με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ο χρόνος λειτουργίας είναι περίπου 99,98% -99,99%.

Τώρα, ας δούμε μερικές από τις λειτουργίες μεταπωλητών (αυτές είναι διαθέσιμες σε όλα τα σχέδια):

 • Διαχείριση λογαριασμών – Το InMotion Hosting παρέχει πρόσβαση στο WHMCS, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιήσετε τη διαχείριση, τη χρέωση και την υποστήριξη για τους πελάτες σας από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα τους λογαριασμούς των πελατών σας μέσω SSH, ιδιωτικών διακομιστών ονομάτων χωρίς επωνυμία και απεριόριστων λογαριασμών FTP.
 • Τομείς – Το InMotion Hosting επιτρέπει στους μεταπωλητές απεριόριστο αριθμό τομέων δωρεάν, καθώς και πρόσθετους, δευτερεύοντες και δεσμευμένους τομείς. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν λογαριασμό μεταπωλητή τομέα eNom, επιτρέποντάς σας να εγγραφείτε τομείς ανώτερου επιπέδου για τους πελάτες σας.
 • Πόροι πελατών – Οι μεταπωλητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των πόρων που λαμβάνει κάθε πελάτης. Μπορείτε να εκχωρήσετε όνο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης, τομείς κ.λπ., όπως θέλετε, περιορισμένος μόνο από τους δικούς σας πόρους πακέτων μεταπωλητών.
 • λευκή ταμπέλα – Οι ανώνυμοι διακομιστές ονομάτων και τα απεριόριστα cPanels που μπορούν να είναι προσαρμοσμένα επώνυμα σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μαρκάρετε την υπηρεσία φιλοξενίας σας και να παρέχετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πακέτα φιλοξενίας για τους πελάτες σας.
 • Υποστήριξη – Παρέχεται υποστήριξη 24/7 στον μεταπωλητή, μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Ωστόσο, ως μεταπωλητής, είστε υπεύθυνοι για την παροχή υποστήριξης στους πελάτες σας.

Οι μεταπωλητές μπορούν να επιλέξουν από ένα από τα έξι πακέτα, με κοινόχρηστο hosting που ξεκινά από μόλις 15,39 $ το μήνα και πακέτα που χρησιμοποιούν εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές από 41,64 $ το μήνα. Ο χώρος στο δίσκο, το εύρος ζώνης και ο αριθμός των διευθύνσεων IP που παρέχονται εξαρτώνται από το πρόγραμμα.

�� Μεταβείτε στη φιλοξενία μεταπωλητών InMotion

3. Σφόνδυλος (getflywheel.com)

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Ένα άλλο στη συλλογή των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας μεταπωλητών είναι Τροχός κανονίζων την ταχύτητα. Αυτή η διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress παρέχει ένα πρόγραμμα μεταπωλητών που ταιριάζει απόλυτα με εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν φιλοξενία WordPress ως μέρος των υπηρεσιών τους. Το Flywheel θα φροντίσει για τις ενημερώσεις WordPress, τα αντίγραφα ασφαλείας, την προσωρινή αποθήκευση και την παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού των πελατών σας. Όλοι οι ιστότοποι πελατών φιλοξενούνται επίσης στο VPS και μπορείτε να επιλέξετε από επτά τοποθεσίες διακομιστή.

Ακολουθούν οι άλλες κορυφαίες δυνατότητες του Flywheel:

 • Απλό ταμπλό – Πείτε αντίο στο cPannel, καθώς το Flywheel χρησιμοποιεί το δικό του προσαρμοσμένο ταμπλό. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις και τα στατιστικά στοιχεία φιλοξενίας ιστότοπων των πελατών σας μέσω αυτού του ειδικά κατασκευασμένου συστήματος διαχείρισης all-in-one.
 • λευκή ταμπέλα – Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε λευκή ετικέτα στον πίνακα ελέγχου Flywheel έτσι ώστε όλο το υλικό που βλέπει ο πελάτης να εμφανίζει την επωνυμία σας. Ανεβάστε το λογότυπό σας και επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων σας, ώστε οι πελάτες σας να μην ξέρουν ποτέ ότι χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία Flywheel.
 • Αυτοματοποιημένες πληρωμές – Οι πελάτες μπορούν να ρυθμίσουν αυτόματες πληρωμές συνδρομών μέσω του ταμπλό σας (χρησιμοποιώντας το Stripe). Το Flywheel θα στείλει στη συνέχεια αυτοματοποιημένα email χρέωσης χρησιμοποιώντας την επωνυμία σας.
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL – Όλοι οι ιστότοποι λαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL από το Flywheel, βοηθώντας τους να διατηρηθούν ασφαλείς.
 • Υποστήριξη – Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε ζήτημα ή ερώτημα, επιτρέποντάς σας να παρέχετε κορυφαία υποστήριξη στους πελάτες σας.

Για να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα μεταπωλητών Flywheel, θα πρέπει να εγγραφείτε με ένα από τα σχέδια Flywheel Bulk. Οι τιμές ξεκινούν από 92 $ το μήνα, το οποίο μεταφράζεται σε έως και δέκα ιστότοπους και περιλαμβάνει δίσκο 40 GB και εύρος ζώνης 4 TB. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαιρέσετε τους πόρους ανάλογα με την περίπτωση, δημιουργώντας τις δικές σας προσαρμοσμένες υπηρεσίες και τιμές.

�� Μεταβείτε στη φιλοξενία μεταπωλητών Flywheel

4. Υγρός Ιστός (www.liquidweb.com)

Υγρός Ιστός

Υγρός Ιστός είναι μια διαχειριζόμενη εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει μια εντυπωσιακή επιλογή επιλογών μεταπωλητών, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών διακομιστών και VPS, καθώς και φιλοξενίας που βασίζεται σε σύννεφο. Το Liquid Web προσφέρει επίσης διακομιστές σε μία ζώνη ΕΕ και δύο ζώνες ΗΠΑ, CloudFlare CDN, προστασία DDoS και 100% χρόνο λειτουργίας.

Ακολουθούν οι κορυφαίες δυνατότητες για μεταπωλητές:

 • Προσαρμοσμένα σχέδια – Δημιουργήστε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια για πώληση. Χωρίστε τους πόρους, επιλέξτε υπηρεσίες και πρόσθετα και επιλέξτε λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών σας.
 • λευκή ταμπέλα – Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, θα μπορείτε να προσθέσετε λευκή ετικέτα στην υπηρεσία σας. Επικυρώστε τους πίνακες ελέγχου των πελατών σας ή κάντε προσαρμογές στο WHMCS για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα λάβουν μια πλήρως επώνυμη υπηρεσία.
 • WHMCS – Παρακολουθήστε κάθε πτυχή της υπηρεσίας φιλοξενίας σας από μία μόνο διεπαφή. Διαχείριση λογαριασμών, δημιουργία επαγγελματικών τιμολογίων, παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης, αυτοματοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Η Liquid Web δημιούργησε επίσης τη δική της προσθήκη WHMCS για την πώληση προϊόντων cloud.
 • Πιστοποιητικά SSL – Το Liquid Web προσφέρει δωρεάν τυποποιημένα πιστοποιητικά SSL για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας προστατεύονται.
 • Υποστήριξη – Το Liquid Web είναι γνωστό για την υποστήριξη πελατών πρώτης κατηγορίας. Όποια και αν είναι η ερώτηση, ο μεταπωλητής μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα υποστήριξης 24/7.

Όπως αναφέρθηκε, το Liquid Web παρέχει πολλά σχέδια και επιλογές μεταπωλητών, με τιμές που ξεκινούν από 99 $ το μήνα. Ωστόσο, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα μεταπωλητών για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για πώληση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους. Θα χρειαστεί επίσης να έχετε φιλοξενία με το Liquid Web για να λάβετε τα οφέλη WHMCS.

�� Μεταβείτε στη φιλοξενία μεταπωλητών Liquid Web

5. Bluehost (www.bluehost.com)

Μπλε Χοστ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό σε αυτήν τη συλλογή των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας μεταπωλητών είναι το Bluehost, το οποίο προσφέρει τα πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών μέσω ResellerClub. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους το 2014 όταν η Bluehost πρότεινε για πρώτη φορά το ResellerClub ως το ιδανικό μέρος για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας μεταπωλητών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει το ResellerClub:

 • Τέσσερα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών – Το ResellerClub έχει τέσσερα σχέδια για να διαλέξουν οι μεταπωλητές. Οι τιμές ξεκινούν από 10,99 $ συμπεριλαμβανομένων 40 GB χώρου στο δίσκο και 800 GB μεταφοράς δεδομένων. Στο άλλο άκρο της κλίμακας, το κορυφαίο σχέδιο για 25,49 $ το μήνα προσφέρει 200 ​​GB χώρου στο δίσκο και 4.000 GB μεταφοράς δεδομένων.
 • Ευέλικτα σχέδια – Οι μεταπωλητές μπορούν να δημιουργήσουν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων και να διανείμουν τους πόρους του σχεδίου τους με όποιον τρόπο θέλουν. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προγράμματα φιλοξενίας και τιμολόγηση για τους πελάτες σας.
 • WHM και WHMCS – Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και διαχειριστείτε εύκολα λογαριασμούς και σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων μέσω WHM για να ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών σας. Το WHMCS είναι επίσης διαθέσιμο για μεταπωλητές στα τρία πρώτα σχέδια του ResellerClub – επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιήσετε εύκολα τις χρεώσεις, την υποστήριξη εισιτηρίων και άλλες λειτουργίες διαχείρισης πελατών.
 • λευκή ταμπέλα – Ο πίνακας ελέγχου που παρέχεται από το ResellerClub είναι πλήρως προσαρμόσιμος και μπορεί να χαρακτηριστεί σύμφωνα με το στυλ σας.
 • Υποστήριξη – Οι μεταπωλητές είναι η πρώτη γραμμή υποστήριξης για τους πελάτες τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης 24/7 μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας, για να συζητήσετε τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να έχουν οι πελάτες σας.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν το CloudFlare CDN, απεριόριστους λογαριασμούς email, πρόσβαση σε 400+ εφαρμογές Softaculous και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

�� Μεταβείτε στο Bluehost / ResellerClub hosting

�� Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε τους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών?

Η επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας μεταπωλητών είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να πηγαίνετε μόνο με την ετικέτα που φαίνεται η πιο οικεία ή έχει καλές κριτικές από τους πελάτες. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη και άλλες λεπτομέρειες και να τις συγκρίνετε με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα πακέτα μεταπωλητών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους βασικούς παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε πριν επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή μεταπωλητή:

�� Διαχείριση λογαριασμών
Οι φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες, όπως η πρόσβαση WHMCS, WHM ή προσαρμοσμένοι πίνακες ελέγχου, θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να αυτοματοποιήσετε εύκολα όλες τις πτυχές της φιλοξενίας των πελατών σας. Με άλλα λόγια, δεν θέλετε να αλληλεπιδράτε με τους διακομιστές σε επίπεδο πηγαίου κώδικα ή unix.
��️ Πόροι
Ελέγξτε το εύρος ζώνης και τον χώρο στο Web που παρέχονται από κάθε κεντρικό υπολογιστή και πώς μπορούν να μεταπωληθούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια για τους πελάτες σας; Πόσες ιστοσελίδες μπορείτε να φιλοξενήσετε; Και ποιες άλλες δυνατότητες μπορείτε να προσφέρετε – email, domain, πιστοποιητικά SSL?
�� Διεπαφές πελάτη
Ανάλογα με τον τύπο φιλοξενίας που θέλετε να προσφέρετε, ορισμένοι από τους πελάτες σας μπορεί να θέλουν να κάνουν συγκεκριμένες διοικητικές εργασίες μόνοι τους. Ο κεντρικός υπολογιστής πρέπει να το επιτρέψει και να παραδώσει κάποια τυπική διεπαφή χρήστη για να γίνει αυτό δυνατό. Τουλάχιστον, κάθε λογαριασμός πελάτη πρέπει να έχει πρόσβαση στο δικό του cPanel.
��️ λευκή ταμπέλα
Μάθετε αν μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας επωνυμία σε πίνακες ελέγχου πελατών, cPanels, email και οποιοδήποτε άλλο υλικό που αντιμετωπίζει ο χρήστης.
�� Υποστήριξη
Μάθετε πώς λειτουργεί η υποστήριξη για εσάς και τους πελάτες σας. Είστε υπεύθυνοι για την παροχή υποστήριξης απευθείας στους πελάτες σας; Και τι είδους υποστήριξη είναι διαθέσιμη για εσάς ως μεταπωλητής?
�� Τιμολόγηση
Η φιλοξενία μεταπωλητών διαφέρει πολύ στην τιμή, ανάλογα με τον κεντρικό υπολογιστή και το πακέτο που επιλέγετε. Κοιτάξτε προσεκτικά τις τιμές και τις δυνατότητες που προσφέρετε, λάβετε υπόψη τα σημεία τιμών των υπηρεσιών φιλοξενίας σας και δείτε εάν λειτουργούν οι αριθμοί. Για παράδειγμα, ορισμένα σχέδια που μπορεί να φαίνονται ακριβά στην αρχή, μπορούν να προστεθούν αρκετά καλά μόλις λάβετε υπόψη πόσους λογαριασμούς πελατών μπορείτε να δημιουργήσετε. Ταυτόχρονα, άλλα, πιο προσιτά σχέδια ενδέχεται να συνοδεύονται από σοβαρούς περιορισμούς.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ακολουθεί η περίληψη σχετικά με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών στην αγορά:

�� Τελικές σκέψεις για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η λίστα των κορυφαίων παρόχων φιλοξενίας μεταπωλητών έχει μερικές εντυπωσιακές λύσεις για να διαλέξετε. Ωστόσο, ο πάροχος μεταπωλητών που επιλέγετε πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών σας. Πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα μεταπωλητών, κάντε την έρευνά σας, διαβάστε κριτικές και μιλήστε απευθείας με τους παρόχους φιλοξενίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας μεταπωλητών που να ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Τούτου λεχθέντος, εάν είστε νέος παίκτης στο παιχνίδι φιλοξενίας μεταπωλήσεων, πιθανότατα θα τα πάρετε καλά με το SiteGround. Πρώτα απ ‘όλα, τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι γνωστά για την κορυφαία ποιότητα και την εξαιρετική τους υποστήριξη, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πελάτες σας θα φροντιστούν καλά. Εκτός από αυτό, το μοντέλο τιμολόγησης των σχεδίων μεταπωλητών του SiteGround είναι πολύ σαφές, οπότε μπορείτε εύκολα να εκτιμήσετε τι θα σας κοστίσει και πόσο θα κερδίσετε μεταπώληση.

Κάποιος από αυτούς τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών σας ζητάει; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector