5 “Καλύτερες” Επιλογές WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σύγκριση με το 2020 ����

5 “Καλύτερες” Επιλογές WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σύγκριση με το 2020 ����

5 “Καλύτερες” Επιλογές WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σύγκριση με το 2020 ����
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Εάν είστε άτομο διεθνούς ιστότοπου, δικαιολογήστε τον όρο, τότε πιθανότατα γνωρίζετε τις μοναδικές προκλήσεις που έρχονται όταν επιλέγετε τη σωστή φιλοξενία WordPress για το συγκεκριμένο σενάριό σας. Με άλλα λόγια, είναι οι συνηθισμένοι ύποπτοι της βιομηχανίας φιλοξενίας WordPress ακόμα μια καλή επιλογή εάν το κοινό σας δεν είναι στις ΗΠΑ; Πιο συγκεκριμένα, δεδομένου ότι είναι το θέμα του σήμερα, τι γίνεται αν είστε αναζητώντας την καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο? Τα SiteGrounds και WPEngines αυτού του κόσμου είναι ακόμα καλά για εσάς?


Ας μάθουμε σήμερα!

Ακολουθεί η ματιά μας στο θέμα της καλύτερης φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο, τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή του οικοδεσπότη σας, καθώς και πέντε από τις πιο βιώσιμες επιλογές σε σύγκριση.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο

���� Καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακολουθούν οι κεντρικοί υπολογιστές που έχουμε αποφασίσει να παρουσιάσουμε σε αυτήν τη σύγκριση των καλύτερων επιλογών φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο:

 1. SiteGround (www.siteground.co.uk)
 2. Bluehost (www.bluehost.com)
 3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)
 4. 1&1 ΙΟΝΟΣ (www.ionos.co.uk)
 5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Η λίστα είναι σύντομη, αυτό είναι σωστό, αλλά αυτό είναι για καλό λόγο. Αποφασίσαμε να προβάλλουμε μόνο τις εταιρείες που ελέγχουν τα στοιχεία που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα – τα πράγματα που πρέπει να αναζητηθούν σε έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επίσης, έχουμε λάβει υπόψη τα αποτελέσματα της έρευνας που κάναμε λίγο πριν. Σε αυτό, ρωτήσαμε τους χρήστες μας σχετικά με το ποιος φιλοξενούσε τους ιστότοπούς τους και πόσο ευχαριστημένοι ήταν με την υπηρεσία. Έχουμε φιλτράρει τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για να επικεντρωθούμε μόνο σε χρήστες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι εταιρείες που εμφανίστηκαν εδώ εμφανίστηκαν περισσότερες από μία φορές σε αυτήν την έρευνα.

1. SiteGround (www.siteground.co.uk)

SiteGround - η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο

 • Από: 2,95 £ / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 10.000 επισκέψεις μηνιαίως
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι: 1
 • Όνομα τομέα: δεν περιλαμβάνεται
 • Προεγκατεστημένο WordPress: ναι
 • Τοποθεσία διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο: ναι
 • Βαθμολογία χρήστη έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο: 3.9

SiteGround είναι μια εταιρεία που έχει πάρει την αγορά φιλοξενίας WordPress από την καταιγίδα. Είναι ο νούμερο 1 συνηθισμένος ύποπτος σε κάθε κατάταξη φιλοξενίας WordPress και για μερικούς πολύ καλούς λόγους:

Πρώτον, είναι μία από τις τρεις εταιρείες φιλοξενίας που προτείνει το WordPress.org. Δεύτερον, λαμβάνουν πολύ καλές βαθμολογίες από τους χρήστες και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση. Σας παρέχουν επίσης 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και online εισιτηρίων.

Κατά την εγκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας για να βρίσκεστε στο Λονδίνο, η οποία είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή για ιστότοπους με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το SiteGround δεν περιλαμβάνει νέο όνομα τομέα δωρεάν. Εάν θέλετε να καταχωρίσετε έναν τομέα .co.uk κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, αυτό θα είναι 14,95 £ / έτος.

�� Μεταβείτε στο SiteGround

2. Bluehost (www.bluehost.com)

bluehost

 • Από: 2,43 £ / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: χωρίς μέτρηση
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι: 1
 • Όνομα τομέα: Περιλαμβάνεται 1 δωρεάν όνομα τομέα
 • Προεγκατεστημένο WordPress: ναι
 • Τοποθεσία διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο: ναι
 • Βαθμολογία χρήστη έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο: 3.1

Το Bluehost είναι το στήριγμα της αγοράς φιλοξενίας WordPress και μιας άλλης εταιρείας που συνιστάται επίσημα από το WordPress.org.

Αν και είχαν στο παρελθόν κάποιες βραχώδεις περιόδους, έχουν σημειώσει τεράστιες βελτιώσεις τα τελευταία δύο χρόνια, και τώρα προσφέρουν μία από τις πιο εύχρηστες διεπαφές εκεί έξω στην αγορά φιλοξενίας WordPress συνολικά.

Κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress διαθέτει προεγκατεστημένο WordPress, αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος, υποστήριξη 24/7 (μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας), ακόμη και σκαλωσιά (για ανάπτυξη WordPress). Το Bluehost διαθέτει επίσης κέντρο δεδομένων στο Λονδίνο.

�� Μεταβείτε στο Bluehost

3. 123 Reg (www.123-reg.co.uk)

123 reg - ίσως η δεύτερη καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο

 • Από: 5,49 £ / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: χωρίς μέτρηση
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι: 5
 • Όνομα τομέα: Περιλαμβάνονται 2 δωρεάν ονόματα τομέα
 • Προεγκατεστημένο WordPress: ναι
 • Τοποθεσία διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο: ναι
 • Αξιολόγηση χρήστη έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο: 3.3

123 Αρ είναι ο πιο δημοφιλής καταχωρητής ονομάτων τομέα (περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια καταχωρημένοι τομείς) και web host στο Ηνωμένο Βασίλειο (φιλοξενούνται πάνω από 1 εκατομμύριο ιστότοποι στο Ηνωμένο Βασίλειο). Ιδρύθηκε το έτος 2000, η ​​εταιρεία έχει κάνει το σήμα της και επεκτείνει συνεχώς την υποδομή της – τώρα καυχιέται για το πιο πρόσφατο υλικό τους με εξισορρόπηση φορτίου και "στερεό βράχο" δίκτυο.

Όσον αφορά την προσφορά τους στο WordPress, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ορισμένα από αυτά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Κυρίως, το γεγονός ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και πέντε ιστότοπους και να αποκτήσετε όχι μόνο ένα αλλά δύο δωρεάν ονόματα τομέα για το πρώτο έτος!

Οι επιλογές υποστήριξης είναι επίσης καλές – λαμβάνετε συχνές ερωτήσεις για να απαντήσετε στις περισσότερες από τις ερωτήσεις σας, έναν αριθμό τηλεφώνου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που μπορείτε να καλέσετε όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, καθώς και ένα σύστημα online εισιτηρίων. Φυσικά, ως ο κύριος οικοδεσπότης στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 123 Reg διαθέτει κέντρα δεδομένων στη χώρα.

�� Πηγαίνετε στο 123 Reg

4. 1&1 ΙΟΝΟΣ (www.ionos.co.uk)

1 και 1 ιόντα

 • Από: 1 £ / μήνα *
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: χωρίς μέτρηση
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι: 1
 • Όνομα τομέα: Περιλαμβάνεται 1 δωρεάν όνομα τομέα
 • Προεγκατεστημένο WordPress: ναι
 • Τοποθεσία διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο: ναι
 • Βαθμολογία χρήστη έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο: 3.8

* Αυτή είναι μια τιμή προσφοράς. Ως μέρος της προσφοράς, κερδίζετε 1 £ / μήνα. για τους πρώτους έξι μήνες και μετά 6 £ / μήνα. μετά από αυτό.

1&1 ΙΟΝΟΣ είναι ένας άλλος πολύ δημοφιλής οικοδεσπότης στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Δυνατότητα πληρωμής έως και 1 £ / μήνα. για τους πρώτους έξι μήνες συν ένα δωρεάν domain name είναι κάτι που δεν φαίνεται πουθενά αλλού! Αυτό σας δίνει περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την ιδέα του ιστότοπού σας στο φυσικό περιβάλλον.

Επίσης, αυτό λέγεται ότι είναι ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, το οποίο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα με οποιαδήποτε από τις τεχνικές ρυθμίσεις. Με 1&Ως εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, έχετε επίσης ένα κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσον αφορά τις επιλογές υποστήριξης πελατών, λαμβάνετε ηλεκτρονική υποστήριξη, ένα κέντρο βοήθειας και έναν αριθμό τηλεφώνου με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, η διεπαφή είναι επίσης πολύ φιλική προς το χρήστη και καθιστά τη διαμόρφωση όλων πολύ εύκολη. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας βοηθός WordPress που σας καθοδηγεί στα πάντα βήμα προς βήμα. Ρωτά για τον σκοπό του ιστότοπού σας και προτείνει ορισμένα θέματα και προσθήκες που θα μπορούσαν να είναι επωφελείς.

�� Μετάβαση στο 1&1 ΙΟΝΟΣ

5. GoDaddy (uk.godaddy.com)

Πάμε μπαμπά

 • Από: 2,97 £ / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 25.000 επισκέψεις μηνιαίως
 • Επιτρεπόμενοι ιστότοποι: 1
 • Όνομα τομέα: Περιλαμβάνεται 1 δωρεάν όνομα τομέα
 • Προεγκατεστημένο WordPress: ναι
 • Τοποθεσία διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο: όχι
 • Βαθμολογία χρήστη έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο: 3.8

Το GoDaddy είναι το αληθινό μεγαλοπρεπές της αγοράς φιλοξενίας – όχι μόνο για το WordPress, αλλά συνολικά! Παρόλο που η εταιρεία δεν είχε πάντα τον καλύτερο Τύπο με την πάροδο των ετών, συνεργάστηκε με τους χρήστες του WordPress αρκετά πρόσφατα – με ισχυρή παρουσία σε συνέδρια WordPress και στην κοινότητα.

Η νέα τους πλατφόρμα φιλοξενίας δημιουργήθηκε ειδικά για το WordPress με στόχο τη βελτιστοποίηση για ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το GoDaddy δεν διαθέτει επί του παρόντος κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πλησιέστερο είναι στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Υπάρχει επίσης υποστήριξη 24/7 και τηλεφωνική υποστήριξη με αριθμό ΗΒ – και τείνουν να είναι πραγματικά χρήσιμες (δοκιμασμένες). Επίσης, διαθέτουν κορυφαία εργαλεία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την αποκατάσταση του ιστότοπού σας σε περίπτωση προβλήματος (επίσης δοκιμασμένο).

�� Μετάβαση στο GoDaddy

�� Τι να ψάχνετε όταν σκέφτεστε καλύτερα το WordPress που φιλοξενεί το Ηνωμένο Βασίλειο?

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη WordPress για έναν ιστότοπο που εξυπηρετεί αναγνώστες στο Ηνωμένο Βασίλειο:

�� Δεν είναι βιώσιμοι όλοι οι κεντρικοί υπολογιστές
Το μοναδικό γεγονός ότι το κοινό σας βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε έναν ποιοτικό διακομιστή / κέντρο δεδομένων που βρίσκεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλός! Και ναι, ενώ μπορείτε πάντα να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε κάποιο ποιοτικό CDN, θα σας οδηγήσει μόνο μέχρι τώρα. Τα CDN είναι υπέροχα αν θέλετε να εξυπηρετήσετε διαφορετικά είδη κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο ή την ήπειρο, αλλά αν θέλετε να εξυπηρετήσετε ένα κοινό σε μια χώρα, θα συνεχίσετε (συνήθως) να είστε καλύτεροι με έναν κεντρικό υπολογιστή που διαθέτει διακομιστές σε αυτό Χώρα. Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία!
�� Τιμές στο ΗΒ
Θα υποθέσω ότι δημιουργείτε τον ιστότοπο για επαγγελματικούς σκοπούς. Επομένως, δύο πιθανά σενάρια: (α) Εάν η επιχείρησή σας έχει έδρα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αγνοήστε αυτό το σημείο. (β) Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πάντα καλύτερο να χρεώνεστε σύμφωνα με τους κανόνες, τους νόμους και τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα είναι πάντα πιο εύκολο για εσάς, από φορολογική άποψη, εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας μπορεί να σας εκδώσει ένα τοπικό τιμολόγιο, σε τοπικό νόμισμα (σε GBP, σε αυτήν την περίπτωση). Βεβαίως, η πληρωμή για τη φιλοξενία σε ξένο νόμισμα δεν τελειώνει με το παιχνίδι, απλώς ένα χτύπημα, αλλά ανάλογα με τη νομοθεσία της επιχείρησής σας, μπορεί να είναι σημαντική. Ειδικά με το Brexit εκεί έξω να εμφανίζεται στο σκοτάδι. Φυσικά, η ίδια η τιμή είναι επίσης ένας παράγοντας. Πιθανότατα δεν θέλετε να πληρώσετε υπερβολικά για έναν οικοδεσπότη που θα μπορούσατε να πάρετε πολύ φθηνότερα στις ΗΠΑ. Και, όσο θα ήθελα να προωθήσω διαχειριζόμενες λύσεις φιλοξενίας WordPress και να σας πω πόσο ανώτερες είναι αυτές, ξέρω ότι οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να πληρώνουν ~ £ 5 το μήνα ή λιγότερο, και αυτό είναι εντάξει.
⏰ Υποστήριξη στην τοπική ζώνη ώρας
Οι διαφορές στη ζώνη ώρας μπορεί μερικές φορές να είναι άβολες. Για παράδειγμα, λάβετε υπόψη τα εξής: Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο οικοδεσπότης σας είναι εγκατεστημένος στις ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε υποστήριξη για το πρώτο μισό της εργάσιμης ημέρας. Αν είστε με έναν οικοδεσπότη όπως το Flywheel, για παράδειγμα – οι ώρες τηλεφωνικής υποστήριξής τους είναι 9 π.μ. – 6 μ.μ. EST, το οποίο είναι αργά το απόγευμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, βασικά μετά τις ώρες εργασίας. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας και θέλετε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την υποστήριξη κατά τις τυπικές ώρες εργασίας.
Reviews Κριτικές χρηστών με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο
Και πάλι, το ζήτημα της τοποθεσίας. Αυτή τη φορά, πρόκειται για κριτικές χρηστών και αξιολογήσεις. Βασικά, το πρόβλημα είναι ότι ενώ ένας συγκεκριμένος οικοδεσπότης μπορεί να έχει καλές κριτικές συνολικά, όταν αρχίζετε να εξετάζετε μόνο το μέρος των κριτικών που προέρχονται από πελάτες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ενδέχεται να ανακαλύψετε μια διαφορετική ιστορία. Πάντα αναζητήστε τοπικές κριτικές χρηστών.
�� Επιτρέπεται εύρος ζώνης / κυκλοφορία
Πολλοί κοινόχρηστοι οικοδεσπότες θα σας πουν ότι δεν περιορίζουν με κανέναν τρόπο την κίνηση / εύρος ζώνης σας. Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Από τη μία πλευρά, ναι, αρκεί η χρήση σας "κανονικός," δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα περιεχόμενά σας γίνει viral, ή έχετε αυξηθεί η κυκλοφορία για οποιονδήποτε λόγο, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να συνεχίσει να λειτουργεί. Είναι επομένως καλύτερο να λαμβάνετε συγκεκριμένες εκτιμήσεις ή όρια από τον κεντρικό υπολογιστή σας σχετικά με τον όγκο της επισκεψιμότητας που μπορεί να χειριστεί η ρύθμισή σας. Το να δέχεστε 5.000-10.000 επισκέπτες σε ένα μήνα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για νέους ιστότοπους.
�� Αριθμός επιτρεπόμενων ιστότοπων
Αυτό φαίνεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη προσοχή όταν επιλέγουν τον κεντρικό υπολογιστή WordPress. Καθώς συγκρίνετε τις επιλογές σας στην αγορά φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ανακαλύψετε ότι ορισμένες από τις εταιρείες θα σας επιτρέψουν να έχετε 2-5 ιστότοπους, ενώ άλλες θα επιτρέπουν μόνο έναν ιστότοπο. Όλα για περίπου την ίδια τιμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ό, τι χρειάζεστε.
�� Δωρεάν όνομα τομέα
Ορισμένοι οικοδεσπότες σας δίνουν ένα όνομα τομέα δωρεάν για το πρώτο έτος. Αυτό είναι ένα καλό μπόνους και ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε 15 £.
WordPress️ Προεγκατεστημένο το WordPress
Οι φθηνότεροι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες θα σας δώσουν πρόσβαση στο cPanel και σε ορισμένους εγκαταστάτες σεναρίων εκεί. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο εγκαταστήστε το WordPress μέσω αυτού, μπορεί να θέλετε μια πιο φιλική προς το χρήστη λύση – έναν κεντρικό υπολογιστή που προεγκαθιστά το WordPress για εσάς, έτσι ώστε να περπατήσετε σε μια νέα, κενή παρουσία του WordPress.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ας δούμε τώρα το κρέας �� και τις πατάτες ��. Ακολουθεί μια σύνοψη του τι προσφέρει η αγορά φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο:

�� Ποια από αυτές τις κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο να διαλέξετε?

Όπως με τα περισσότερα πράγματα, δεν υπάρχει σαφής νικητής εδώ. Όλες αυτές οι πλατφόρμες έχουν συγκεντρώσει μια αρκετά μεγάλη βάση πελατών που είναι ευχαριστημένη με τις υπηρεσίες τους. Συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να έχετε τα αγαπημένα σας απλά ρίχνοντας μια ματιά σε αυτήν τη λίστα, αλλά αυτό είναι εντάξει.

Ακολουθεί μια πανοραμική θέα στη σύγκριση μεταξύ αυτών των πέντε κορυφαίων κεντρικών υπολογιστών WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο: περίληψη

Πλήθος
Τιμή από
ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ
Ιστοσελίδες
Ονομα τομέα
Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο
Αξιολόγηση χρηστών στο ΗΒ
SiteGround2,95 £10.000 επισκέψεις / μήνα1Δεν περιλαμβάνονταιΝαί3.9
123 Αρ5,49 £χωρίς μέτρηση52 δωρεάν τομείςΝαί3.3
1&1 ΙΟΝΟΣ1 £χωρίς μέτρηση11 δωρεάν τομέαςΝαί3.8
Μπλε Χοστ2,43 £χωρίς μέτρηση11 δωρεάν τομέαςΝαί3.1
Πάμε μπαμπά2,97 £25.000 επισκέψεις / μήνα11 δωρεάν τομέαςόχι3.8

Μερικά πράγματα ξεχωρίζουν εδώ:

Πρώτα απ ‘όλα, 1&1 Το IONOS είναι σαφώς η φθηνότερη επιλογή φιλοξενίας εκεί έξω για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια νέα ιδέα. Από την άλλη πλευρά, το 123 Reg σάς προσφέρει την καλύτερη προσφορά αξίας-χρήματος – μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και πέντε ιστότοπους και να λάβετε δύο δωρεάν ονόματα τομέα. Ταυτόχρονα, πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με έναν οικοδεσπότη όπως το SiteGround – είναι η αγαπημένη μας και κορυφαία επιλογή σε αυτήν τη λίστα.

Θέλετε μερικές γρήγορες συμβουλές; Εδώ είναι:

 • Εάν θέλετε να επιλέξετε τη φθηνότερη επιλογή φιλοξενίας που διατίθεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, συνεχίστε με 1&1 ΙΟΝΟΣ.
 • Αν είστε πρώτοι για την ποιότητα, συνεχίστε SiteGround.

Δεδομένου ότι μιλάμε για φιλοξενία WordPress εδώ, πιθανότατα θα ξεκινήσετε ένα νέο ιστολόγιο σε αυτόν τον διακομιστή μόλις το λάβετε. Έχουμε έναν αναλυτικό οδηγό 11 κεφαλαίων για το θέμα. Πηγαίνει από κενό σε ένα ολοκληρωμένο και επιτυχημένο ιστολόγιο – με βάση την εμπειρία μας από την απόκτηση 0 έως 250.000 μηνιαίων επισκεπτών. Τσέκαρέ το; είναι δωρεάν. ��

�� Συχνές ερωτήσεις

Πώς να αναζητήσετε φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Το μοναδικό γεγονός ότι το κοινό σας βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε έναν ποιοτικό διακομιστή / κέντρο δεδομένων που βρίσκεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποφύγετε τους διακομιστές που βρίσκονται εκτός της χώρας, καθώς αυτό θα κάνει τη φόρτωση του ιστότοπού σας πιο αργή. Εκτός από αυτό, αποκτήστε έναν οικοδεσπότη που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Το πιο ακριβό δεν σημαίνει πάντα καλύτερο στον κόσμο της φιλοξενίας.

Πόσα πρέπει να πληρώσω για τη φιλοξενία στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Κατά μέσο όρο, διαπιστώσαμε ότι οι τιμές της ποιοτικής φιλοξενίας για το WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 3-5 λίρες το μήνα.

Παίρνω επίσης ένα όνομα τομέα που περιλαμβάνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενία για WordPress?

Αυτό δεν είναι κανόνας, αλλά ορισμένοι οικοδεσπότες θα σας προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος. 123 Reg, 1&1 Οι IONOS, Bluehost και GoDaddy σας δίνουν ένα όνομα domain δωρεάν.

Πρέπει να ξέρω κωδικοποίηση για να δημιουργήσω έναν ιστότοπο WordPress σε πλατφόρμες φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Συνήθως όχι. Οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν απλές εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βάζετε τα χέρια σας βρώμικα κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector