5 “Καλύτερη” φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία (2020) ����

Θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο για μια βάση χρηστών στην Αυστραλία; Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που πωλεί διαδικτυακά στην Αυστραλία; Θέλετε να συνδεθείτε με περισσότερους πελάτες από την Αυστραλία; Εάν απαντήσατε "Ναί" σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε μερικές από τις καλύτερες προσφορές φιλοξενίας WordPress που προσφέρει η Αυστραλία. ����


Αυτός ο οδηγός θα συγκρίνει τους πέντε κορυφαίους οικοδεσπότες WordPress στην Αυστραλία και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Τι είναι η φιλοξενία WordPress και WordPress?

WordPress είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για ιστότοπους που διατίθενται σήμερα. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι βελτιστοποιημένος, όμορφος και λειτουργικός ταυτόχρονα, το WordPress είναι η επιλογή σας.

Υπό το πρίσμα αυτό, η φιλοξενία WordPress είναι ένα ειδικό είδος φιλοξενίας ιστοσελίδων, βελτιστοποιημένο για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress. Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress συνήθως έρχονται με προεγκατεστημένο το WordPress, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας αμέσως. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να προεγκαταστήσουν ορισμένα πρόσθετα για εσάς και να σας δώσουν πρόσβαση σε μια επιλογή θεμάτων WordPress.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία

���� Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία: # 1 Bluehost

 • Τιμή από: 4,38 AUD / μήνα (κανονικό 11,86 AUD / μήνα)
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • Δωρεάν τομέας: Ναι + έως και 25 υποτομείς
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική εξυπηρέτηση πελατών: Οχι

Το Bluehost είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστότοπων στον κόσμο και έχει λάβει επίσημη έγκριση από το WordPress.org. Το Bluehost προσφέρει γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, συνεχή χρόνο λειτουργίας και ποικιλία δωρεάν λειτουργιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν πιστοποιητικού SSL.

Εγκατάσταση του WordPress στο Bluehost είναι εύκολο και περιλαμβάνει μόνο το να πείτε στο Bluehost το όνομα που θέλετε να ορίσετε για τον ιστότοπο. Μιλώντας για το όνομα, το Bluehost σας δίνει ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος.

Το Bluehost σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε έναν πραγματικά εύκολο στη χρήση πίνακα χρηστών για τη διαχείριση και τη διαχείριση του ιστότοπού σας μόλις δημιουργηθεί. Κάθε επιλογή είναι εύκολα διαθέσιμη και περιγράφεται με σαφήνεια.

�� Μεταβείτε στο Bluehost

2. Τρελοί τομείς (www.crazydomains.com.au)

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία: # 2 CrazyDomains

 • Τιμή από: 5,42 AUD / μήνα (κανονικό 10,83 AUD / μήνα)
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 100.000 μηνιαίοι επισκέπτες
 • Δωρεάν τομέας: Οχι
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Οχι
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Ναί
 • Τοπική εξυπηρέτηση πελατών: Ναί

Τρελοί τομείς ξεκίνησε ως καταχωρητής τομέα και έχει επεκταθεί για να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress.

Έχουν επίσης επενδύσει σε διακομιστές Ιστού σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τριών στην Αυστραλία. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το δικό σας WordPress, αλλά με σενάρια εγκατάστασης με ένα κλικ, αυτή εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία.

Το Crazy Domains σάς προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες ειδικά για το WordPress, όπως στάση με ένα κλικ για το WordPress, προεγκατεστημένο το GIT, ενεργοποιημένο το WP-CLI και αυτόματες ενημερώσεις για το WordPress.

�� Μεταβείτε στο Crazy Domains

3. Cloudways (www.cloudways.com)

Cloudways

 • Τιμή από: 10 AUD / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 1 TB
 • Δωρεάν τομέας: Οχι
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Οχι
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Ναί
 • Τοπική εξυπηρέτηση πελατών: Οχι

Cloudways είναι ένας πραγματικά παγκόσμιος οικοδεσπότης Ιστού, που συνεργάζεται με πολλά κέντρα δεδομένων σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει καθορισμένους χώρους στην Αυστραλία που παρέχονται από Vultr, Amazon Web Services και Google Cloud Platform. Προσφέρουν επίσης ένα μοναδικό σύστημα Pay as You Go, επιτρέποντάς σας να πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, με βασική τιμή 10 AUD / μήνα.

Αυτό είναι το cloud hosting, το οποίο δεν είναι η τυπική ποικιλία κοινής φιλοξενίας. Το Cloud hosting προσφέρει καλύτερη επεκτασιμότητα και είναι μια γενικά πιο ευέλικτη και μελλοντική προστασία.

�� Μεταβείτε στο Cloudways

4. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

 • Τιμή από: 4,95 AUD / μήνα (κανονικό 14,95 AUD / μήνα)
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 10.000 μηνιαίοι επισκέπτες
 • Δωρεάν τομέας: Οχι
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική εξυπηρέτηση πελατών: Οχι

SiteGround είναι μια premium υπηρεσία φιλοξενίας WordPress γνωστή για τους γρήγορους και σταθερούς χρόνους φόρτωσης, την ποιοτική φιλοξενία email και την εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών. Όλα τα προγράμματα SiteGround περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν πιστοποιητικό SSL και CDN.

Η αρχική λύση φιλοξενίας WordPress σάς επιτρέπει να εκτελείτε έναν ιστότοπο, να χρησιμοποιείτε έως και 10 GB χώρου στο δίσκο και να καλωσορίζετε ~ 10.000 επισκέπτες κάθε μήνα. Παίρνετε μια νέα εγκατάσταση εγκατάστασης WordPress για εσάς κατά την εγγραφή, υπάρχουν αυτόματες ενημερώσεις, εγκατεστημένο το WP CLI και δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Όλες αυτές οι λειτουργίες θα διευκολύνουν τη λειτουργία του ιστότοπού σας καθημερινά.

�� Μεταβείτε στο SiteGround

5. Πάμε μπαμπά (au.godaddy.com)

Πάμε μπαμπά

 • Τιμή από: 5,49 AUD / μήνα
 • Επιτρεπόμενη κυκλοφορία / εύρος ζώνης: 25.000 μηνιαίοι χρήστες
 • Δωρεάν τομέας: Ναί
 • Προεγκατεστημένο WordPress: Ναί
 • Τοπικός διακομιστής ιστού: Οχι
 • Τοπική εξυπηρέτηση πελατών: Οχι

Πάμε μπαμπά είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη φιλοξενία ιστοσελίδων συνολικά, όχι μόνο στο WordPress και όχι μόνο στην Αυστραλία. Προσφέρουν σχέδια σε διάφορα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Αυστραλών. Όλα τα σχέδιά τους συνοδεύονται από CDN για τη διασφάλιση γρήγορων διεθνών ταχυτήτων, φιλοξενίας email για ένα έτος, δωρεάν τομέα για ένα έτος και προστασίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου με επαναφορά με ένα κλικ.

Υπάρχουν επίσης αυτόματο λογισμικό πυρήνα WordPress και ενημερώσεις ασφαλείας. Μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο στο πρόγραμμα αρχικού επιπέδου και θα έχετε 30 GB αποθηκευτικού χώρου δίσκου για χρήση. Αυτό το πρόγραμμα σε επίπεδο εισόδου είναι κατάλληλο για έως και 25.000 μηνιαίους επισκέπτες.

�� Μετάβαση στο GoDaddy

�� Τι να ψάξετε στο WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία

Υπάρχουν έξι πράγματα που θέλετε να αναζητήσετε στο WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία:

�� Τοπικοί διακομιστές ιστού
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή από το καλύτερο WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία είναι εάν η πλατφόρμα που σκέφτεστε προσφέρει πράγματι διακομιστές ιστού με έδρα την Αυστραλία. Ένας τοπικός διακομιστής ιστού είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Φυσικά, θα θελήσετε επίσης να κάνετε περαιτέρω βήματα για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας καθώς την κατασκευάζετε.
�� Τιμολόγηση σε δολάρια Αυστραλίας
Εάν η επιχείρησή σας εδρεύει στην Αυστραλία, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με τιμή σε δολάρια Αυστραλίας προσφέρει δύο σημαντικά οφέλη. Πρώτον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Δεύτερον, η διατήρηση όλων των εξόδων σας σε ένα νόμισμα καθιστά τα πράγματα ευκολότερα έρθει η ώρα φόρου.
�� Τοπική εξυπηρέτηση πελατών
Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, κάθε λεπτό που λειτουργεί ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι ένα λεπτό που χάνετε χρήματα και σίγουρα χάνετε χρήματα εάν ο ιστότοπός σας πέσει. Θέλετε έναν οικοδεσπότη Ιστού με λειτουργούς εξυπηρέτησης πελατών διαθέσιμο κατά τις εργάσιμες ώρες στη ζώνη ώρας σας. Θα πρέπει επίσης να ερευνήσετε τη γενική επικαιρότητα και τη χρησιμότητα της εξυπηρέτησης πελατών προτού εγγραφείτε σε οποιονδήποτε web host.
��️ Κριτικές από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή σας
Η ατυχής πραγματικότητα είναι ότι για πολλούς διεθνείς οικοδεσπότες Ιστού, η συνεργασία με πελάτες στην Αυστραλία είναι μια μεταγενέστερη σκέψη, όχι ο κύριος στόχος. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες υποστήριξής τους ενδέχεται να μην παρέχονται σε Αυστραλούς πελάτες στο ίδιο επίπεδο ποιότητας που λαμβάνουν άλλοι πελάτες. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα είναι να αναζητήσετε κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Αυστραλίας για να επιβεβαιώσετε την ποιότητα της υπηρεσίας που αγοράζετε.
�� Δωρεάν όνομα τομέα
Εκτός από τη φιλοξενία, ένα όνομα τομέα είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε απόλυτα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και πολλά πακέτα φιλοξενίας το προσφέρουν ως δωρεάν προνόμιο με το πρώτο έτος φιλοξενίας. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε 15-20 $, οπότε παρόλο που δεν θα έπρεπε να είναι παραβίαση συμφωνίας, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με δωρεάν τομέα είναι σχεδόν πάντα ανώτερο από αυτό χωρίς όνομα τομέα.
�� Αριθμός επιτρεπόμενων ιστότοπων
Η συντριπτική πλειοψηφία των προγραμμάτων φιλοξενίας ιστότοπων σας επιτρέπει μόνο να εκτελείτε έναν ιστότοπο, αλλά ορισμένοι μπορεί να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερους ιστότοπους. Αυτά τα σχέδια μπορούν να σας εξοικονομήσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό εάν θέλετε να δημιουργήσετε μεμονωμένους ιστότοπους για διάφορους κλάδους της επιχείρησής σας ή να δημιουργήσετε ξεχωριστούς ιστότοπους για χρήση από πελάτες και εργαζόμενους.
✉️ Φιλοξενία email
Η χρήση μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη στο όνομα τομέα σας φαίνεται πιο επαγγελματική από τη χρήση ενός κεντρικού υπολογιστή τρίτου μέρους όπως το Gmail. Οποιοσδήποτε αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού θα σας επιτρέψει τουλάχιστον μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας και ορισμένοι προσφέρουν πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδεδεμένες στον τομέα σας. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί οικοδεσπότες Ιστού χρησιμοποιούν clunky υπηρεσίες email τρίτων και ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη χωριστή φιλοξενία email.
�� Το WordPress έχει ήδη εγκατασταθεί
Τέλος, εάν αναζητάτε συγκεκριμένα φιλοξενία WordPress, θέλετε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει προεγκατεστημένο WordPress. Αυτό σας επιτρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας αμέσως. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές ενδέχεται επίσης να προεγκαταστήσουν προσθήκες για πράγματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, που μπορεί να σας εξοικονομήσει επιπλέον χρόνο.

�� Τελικές σκέψεις για το καλύτερο WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία

Όλες αυτές οι επιλογές παρέχουν ποιοτική φιλοξενία Ιστού με σταθερές ταχύτητες και χρόνους αύξησης, αλλά η καλύτερη επιλογή για εσάς εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες της επιχείρησής σας:

 • Αν κόστος είναι το κύριο μέλημά σας, θα θέλατε να επιλέξετε Bluehost ή SiteGround; δικα τους "κανονική τιμολόγηση" μπορεί να είναι υψηλές, αλλά οι πωλήσεις είναι συχνές και και οι δύο προσφέρουν ενσωματωμένες λειτουργίες που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. �� η επιλογή μας
 • Για πρόσβαση στο τοπική υποστήριξη πελατών, θα θελήσετε να διαλέξετε Τρελοί τομείς.
 • Προς την διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή, επιλέγω SiteGround, το αυτοματοποιημένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και τη γνώση τους.
 • Θέλω να μελλοντική απόδειξη του ιστότοπού σας έχοντας κατά νου την πιθανή επέκταση και την κυκλοφορία? Cloudways μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ακόμα αγωνίζεστε να λάβετε μια απόφαση; Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα για μερικές γρήγορες συγκρίσεις:

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Αυστραλία: ΣΥΝΟΨΗ Πλήθος
Τιμή από
Επιτρέπεται κυκλοφορία
Δωρεάν τομέας
Εγκατεστημένο το WordPress?
Τοπικοί διακομιστές ιστού?
Τοπική υποστήριξη?
Μπλε Χοστ4,38 AUD / μήνα (κανονικό 11,86 AUD / μήνα)Χωρίς μετρήσεις
Τρελοί τομείς5,42 AUD / μήνα (κανονικό 10,83 AUD / μήνα)100.000 επισκέψεις / μήνα.
Cloudways10 AUD / μήναΕύρος ζώνης 1 TB / μήνα.
SiteGround4,95 AUD / μήνα (κανονικό 14,95 AUD / μήνα)10.000 επισκέψεις / μήνα.
Πάμε μπαμπά5,49 AUD / μήνα25.000 επισκέψεις / μήνα.

Αφού επιλέξετε τον κεντρικό υπολογιστή WordPress, ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις λίστες των βασικών προσθηκών WordPress και των καλύτερων θεμάτων WordPress της χρονιάς surely σίγουρα θα χρειαστείτε μερικά από αυτά.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Υπάρχουν πληροφορίες που πιστεύετε ότι πρέπει να προσθέσουμε στις λίστες μας; Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map