5 “Best” Cloud Hosting Providers για ιστότοπους WordPress το 2020

5 “Best” Cloud Hosting Providers για ιστότοπους WordPress το 2020

5 “Best” Cloud Hosting Providers για ιστότοπους WordPress το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Το παρελθόν στον κόσμο της φιλοξενίας entry-level είναι εκεί όπου μπορείτε να βρείτε το επόμενο βήμα – το επίπεδο των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας cloud (για WordPress). Αλλά πώς να πλοηγηθείτε σε αυτά τα νερά?


Επίσης, αξίζει τον κόπο να μάθετε τι είναι το cloud hosting; Είναι η φιλοξενία cloud καλύτερη για το WordPress με οποιονδήποτε τρόπο; Λοιπόν, είναι σίγουρα διαφορετικό…

Αυτή η ανάρτηση θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή. Εξετάζουμε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud στην αγορά σήμερα και τους αξιολογούμε σε διάφορες παραμέτρους με βάση τις απαιτήσεις σας.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για το WordPress

Εισαγωγή στη φιλοξενία cloud

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή:

 • Η απλούστερη μορφή παραδοσιακής φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η κοινή φιλοξενία. Σε αυτό το μοντέλο φιλοξενίας, ένας διακομιστής φιλοξενεί τους ιστότοπους πολλαπλών πελατών.
 • Η επόμενη μορφή φιλοξενίας είναι η φιλοξενία VPS. Είναι παρόμοιο με την κοινή φιλοξενία, καθώς αρκετοί ιστότοποι φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή. Ωστόσο, η ειδική κατανομή πόρων διασφαλίζει ότι οι ιστότοποι δεν παρεμβαίνουν στην απόδοση του άλλου σε κάποιο βαθμό.
 • Η αποκλειστική φιλοξενία είναι ο τύπος φιλοξενίας όπου φιλοξενείται μόνο ένας ιστότοπος σε διακομιστή. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των πόρων του οικοδεσπότη και, κατά συνέπεια, καθιστά τον ιστότοπό σας ανεξάρτητο από την απόδοση άλλων.

Το Cloud hosting είναι λίγο από τα παραπάνω…

Θεωρητικά, μια εικονική μηχανή στο cloud δεν μπορεί να συγκριθεί με τους παραδοσιακούς τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ένας δημόσιος πάροχος φιλοξενίας cloud φιλοξενεί ιστότοπους στις εγκαταστάσεις του, μέρος των οποίων μπορεί να αγοραστεί από όλους. Το κέντρο δεδομένων που φιλοξενεί το cloud μπορεί να κοινοποιηθεί μεταξύ άλλων πελατών. Ένα ιδιωτικό σύννεφο, από την άλλη πλευρά, φιλοξενείται αποκλειστικά για έναν μόνο πελάτη σε απομακρυσμένη τοποθεσία. Ένα εικονικό ιδιωτικό σύννεφο είναι η επέκταση των δυνατοτήτων ενός πελάτη να χειρίζεται στιγμιαία υψηλά φορτία. Μπορεί να φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

�� Σε μια σημείωση? Ένας άλλος τύπος φιλοξενίας είναι η εξειδικευμένη φιλοξενία, όπου ένας πάροχος φιλοξενίας σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε έναν συγκεκριμένο τύπο ιστότοπου ή εφαρμογής ιστού. Συνήθη παραδείγματα εξειδικευμένης φιλοξενίας είναι η φιλοξενία WordPress, η φιλοξενία Node.js ή, ακόμη και πιο εξειδικευμένη, Φιλοξενία WooCommerce.

�� Τι να περιμένετε από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud για το WordPress?

Μπορείτε να κρίνετε τους παρόχους φιλοξενίας cloud με βάση τις ακόλουθες πτυχές:

�� Τεχνολογία:

Ευθυγραμμίζεται η στοίβα του παρόχου φιλοξενίας cloud με τις ανάγκες σας; Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε έναν ιστότοπο WooCommerce, είστε άνετοι να μεταβείτε σε έναν κεντρικό υπολογιστή που παρέχει καλή υποστήριξη για γενικευμένη φιλοξενία PHP, αλλά δεν υπάρχει ειδική υποστήριξη για το WordPress ή το WooCommerce?

Επιπλέον, η διαμόρφωση του κεντρικού υπολογιστή είναι συμβατή με τις ανάγκες της εφαρμογής σας; Ορισμένες τεχνολογίες από την πλευρά του διακομιστή μπορούν να λειτουργούν καλύτερα σε μηχανήματα που έχουν διαμορφωθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο έναντι των άλλων. Εάν πρόκειται να εκτελέσετε μια σοβαρή ρύθμιση, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

�� Δυνατότητες κλιμάκωσης:

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του cloud hosting σε σχέση με την παραδοσιακή φιλοξενία είναι η δυνατότητα κλιμάκωσης σε μεταβλητή ζήτηση.

Έχει ο οικοδεσπότης την ικανότητα να χειρίζεται φορτία αιχμής; Εάν ναι, ο οικοδεσπότης σας χρειάζεται χειροκίνητη παρέμβαση για να χειριστεί τέτοια φορτία; Διαθέτει νέους πόρους ανάλογα με την κίνηση; Ο κεντρικός υπολογιστής αποδίδει προτεραιότητα σε αυτούς τους πόρους όταν τα φορτία επανέρχονται στο φυσιολογικό?

�� Εξαρτήσεις:

Για να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε ποιες εξαρτήσεις έχει ο πάροχος φιλοξενίας. Για παράδειγμα, αξιοποιεί την πλατφόρμα κάποιου άλλου για να σας προσφέρει μια λύση; Οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τους προμηθευτές ενδέχεται να μεταφερθούν και στον πάροχο φιλοξενίας.

�� Αλλα χαρακτηριστικά:

Για να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους, οι οικοδεσπότες παρέχουν σήμερα μια σειρά πρόσθετων δυνατοτήτων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μερικά παραδείγματα τέτοιων λειτουργιών είναι ο ενσωματωμένος έλεγχος έκδοσης, η προσωρινή αποθήκευση, το CDN, το SSL, οι αποκλειστικές IP και πολλά άλλα.

☁️ 5 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud

Εδώ είναι η σύνθεση που έχουμε:

Λύσεις InMotion Hosting Cloud Business (www.inmotionhosting.com)

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για WordPress: InMotion Hosting

Το InMotion Hosting παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φιλοξενίας – κοινόχρηστο, VPS, ειδικό, WordPress και cloud hosting. Η φιλοξενία cloud του InMotion ξεκινά από 17,99 $ / μήνα, με μνήμη RAM 4 GB, αποθηκευτικό χώρο 75 GB και εύρος ζώνης 4 TB. Και, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αναβάθμιση σε πολύ πιο ισχυρή ρύθμιση με 8 GB RAM, χώρο αποθήκευσης 260 GB και εύρος ζώνης 8 TB.

Αν και δεν υπάρχει δωρεάν επίπεδο, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών της InMotion θα σας διευκολύνει στις υπηρεσίες της. Εάν μετακινείστε από διαφορετικό πάροχο φιλοξενίας, υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς.

Μερικές πρόσθετες δυνατότητες που λαμβάνετε επίσης είναι δωρεάν εγγραφή τομέα, δωρεάν SSL, απεριόριστοι λογαριασμοί email, υποστήριξη 24/7 και 3 αποκλειστικές διευθύνσεις IP. Συμπερασματικά, εάν επιλέξετε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή, ελαχιστοποιούνται οι πρόσθετες δαπάνες που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός ιστότοπου.

Amazon EC2 (aws.amazon.com)

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud για WordPress: Amazon EC2

Το Amazon Web Services παρέχει μια ποικιλία λύσεων για υπολογιστές στο cloud. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά πράγματα στο χαρτοφυλάκιο της Amazon που η λήψη απόφασης συχνά προκαλεί πονοκέφαλο.

Τούτου λεχθέντος, ως επί το πλείστον, το AWS EC2 Compute τους μπορεί να θεωρηθεί ως δικό τους "τμήμα φιλοξενίας." Και από αυτό, η προσφορά τους σε επίπεδο εισόδου είναι η παρουσία Micro, η οποία είναι πραγματικά δωρεάν για 12 μήνες (τότε από 0,0104 $ / ώρα). Μπορεί να διατηρήσει περίπου 1000 χρήστες ανά λεπτό (χωρίς περιορισμούς στους μηνιαίους επισκέπτες).

Αν και η δωρεάν βαθμίδα σάς παρέχει πρόσβαση μόνο σε μια παρουσία με 1 GB μνήμης RAM, έχετε την επιλογή να κλιμακώσετε έως και 144 GB μνήμης RAM και ταχύτητες δικτύωσης 25Gbps εάν απαιτείται.

Το AWS σας παρέχει έναν εικονικό διακομιστή στο cloud με πρόσβαση SSH, επιτρέποντάς σας έτσι να διαμορφώσετε τον διακομιστή κατά βούληση. Ωστόσο, αυτό απαιτεί σημαντική τεχνική γνώση και ενδέχεται να μην είναι φιλικό προς τον χρήστη για κάποιον που θέλει να φιλοξενήσει απλώς έναν απλό ιστότοπο.

Εάν θέλετε απλώς να φιλοξενήσετε "μία ιστοσελίδα" με AWS, το Amazon έχει ένα πρακτικός οδηγός σχετικά με τον τρόπο επιλογής από την τεράστια προσφορά διαφορετικών διακομιστών και υπηρεσιών cloud computing. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να το βρείτε χρησιμοποιώντας Φως του Amazon θα είναι πιο επωφελής.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του AWS είναι βελτιστοποίηση κόστους μέσω της δυναμικής τιμολόγησης, η οποία σας χρεώνει σε πραγματικό χρόνο για το φορτίο. Με όλη την προσαρμογή, λαμβάνετε επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP για το cloud σας – σε περίπτωση που συνδέετε την εφαρμογή ιστού σας με ένα API ή μια υπηρεσία ιστού. Εάν θέλετε να αναπτύξετε μια σύνθετη εφαρμογή ιστού με πολλές εξαρτήσεις, θα πρέπει να δοκιμάσετε το AWS!

Κίνστα (kinsta.com)

Κίνστα

Το Kinsta είναι ένας πάροχος φιλοξενίας WordPress που είναι γνωστό ότι προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ολόκληρη η εγκατάστασή τους εκτελείται στο Google Cloud Platform. Το πακέτο αρχικού επιπέδου είναι 30 $ / μήνα και για αυτό, έχετε 10 GB αποθηκευτικού χώρου, έως και 20.000 επισκέψεις και μεταφορά CDN 50 GB.

Το Kinsta προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών που μπορείτε να απολαύσετε. Υπάρχει δωρεάν μετεγκατάσταση από άλλον πάροχο. Μπορείτε να επιλέξετε τη γεωγραφική θέση του κέντρου δεδομένων σας με βάση την τοποθεσία των πελατών σας – για να ελαχιστοποιήσετε τους χρόνους φόρτωσης. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ένα CDN της επιλογής σας. Το Kinsta εκτελεί 1400+ ελέγχους για uptime σε καθημερινή βάση. Περαιτέρω, α σκαλωσιά Η περιοχή είναι διαθέσιμη για να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας πριν ξεκινήσετε την παραγωγή.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το CodeinWP φιλοξενείται στο Kinsta. Διαβάστε την κριτική μας εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί επιλέξαμε το Kinsta.

Cloudways (www.cloudways.com)

Cloudways

Η Cloudways αποκαλείται μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud. Το σημαντικό για αυτούς είναι ότι θα φιλοξενήσουν τον ιστότοπό σας στην επιλογή σας από έναν από τους πέντε δημοφιλείς παρόχους cloud – DigitalOcean, Linode, Vultr, AWS και Google Cloud.

Το φθηνότερο διαθέσιμο πακέτο παρέχεται με 10 $ / μήνα με 1 GB RAM, χώρο αποθήκευσης 25 GB και εύρος ζώνης 1 TB. Αυτό τρέχει στους διακομιστές DigitalOcean.

Το Cloudways προσφέρει πολλές πολύτιμες λειτουργίες, όπως υποστήριξη 24/7 σε όλα τα σχέδια, διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας, 60+ παγκόσμια κέντρα δεδομένων, διακομιστές έτοιμους για PHP7, προηγμένη προσωρινή μνήμη, περιοχές στάσης, κλωνοποίηση διακομιστή 1 κλικ και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης δωρεάν μετεγκατάσταση ιστοτόπου.

SiteGround Managed Cloud Hosting (www.siteground.com)

SiteGround

Το SiteGround είναι ένας πάροχος φιλοξενίας με ένα ευρύ φάσμα επιλογών φιλοξενίας – κοινόχρηστη, αποκλειστική, φιλοξενία WordPress και WooCommerce. Τα πακέτα φιλοξενίας Cloud ξεκινούν από $ 80 / μήνα με μνήμη RAM 4 GB, χώρο αποθήκευσης 40 GB και εύρος ζώνης 5 TB. Επιπλέον, το SiteGround παρέχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εκτός από την προσφορά ορισμένων σχεδίων μετοχών, το SiteGround σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε το δικό σας cloud, καθιστώντας το εξαιρετικά κατάλληλο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Βασικά, επιλέγετε πόσους πυρήνες CPU χρειάζεστε, μνήμη, χώρο στο δίσκο SSD και το SiteGround σας δίνει μια τιμή που θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό ανά μήνα.

Το SiteGround παρέχει επίσης δωρεάν εγκατάσταση και μεταφορά για τον ιστότοπό σας. Έχει πρόσβαση cPanel και SSH, ανάλογα με το τι μπορεί να νιώσετε άνετα. Ένα δωρεάν CloudFlare CDN παρέχεται με αυτό το βασικό πρόγραμμα. Παίρνετε επίσης δωρεάν πρόσβαση SSL και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Η συνολική απόδοση του SiteGround ήταν εντυπωσιακή στην έρευνα φιλοξενίας WordPress του 2019.

Εκτός από τις λύσεις cloud, εάν ξεκινάτε ως νέος webmaster, η κοινή φιλοξενία μπορεί να είναι η πρώτη σας επιλογή για να δοκιμάσετε τα νερά. Επομένως, το SiteGround παρέχει την ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και έμπειρους προγραμματιστές, καθιστώντας το έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud σήμερα.

�� Ποιος από αυτούς τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud για να επιλέξετε?

Δεν είναι εύκολη επιλογή, το ξέρω. Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες έχει τα δυνατά της σημεία και δεν υπάρχει σαφής, 100% σίγουρος νικητής. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας:

 • Χρειάζεστε μέγιστη ισχύ και επεκτασιμότητα; Συνοδεύω Amazon AWS. Θα χειριστεί ό, τι πετάτε σε αυτό!
 • Χρειάζεστε κάτι εύκολο να ξεκινήσετε; Το SiteGround και το InMotion ταιριάζουν απόλυτα.
 • Θέλετε κάτι στη μέση – κάτι που είναι εύκολο να ξεκινήσετε και αρκετά ισχυρό ώστε να μπορεί να χειριστεί το φορτίο και την κλίμακα όταν χρειάζεται; Το Kinsta και το Cloudways είναι εκεί που πρέπει να πάτε. �� η επιλογή μας!

Ακολουθεί ένας σύντομος συνοπτικός πίνακας με μερικές από τις πιο σημαντικές παραμέτρους:

Πλήθος
Τιμή / μήνα (από)
Διαμόρφωση (βασικό σχέδιο)
Σε κίνηση17,99 $RAM 4 GB, αποθήκευση 75 GB, εύρος ζώνης 4 TB
Amazon EC212 μήνες δωρεάν | από 0,192 $ / ώρα1 GB RAM, 750 ώρες χρήσης στιγμιότυπων ανά μήνα
Κίνστα30 $10 GB αποθήκευσης, 50 GB CDN, 20.000 επισκέψεις
Cloudways10 $RAM 1 GB, αποθήκευση 25 GB, εύρος ζώνης 1 TB
SiteGround80 $RAM 4 GB, αποθήκευση 40 GB, εύρος ζώνης 5 TB

Ποια είναι η επιλογή σας; Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις πλατφόρμες που περιγράφονται εδώ; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector