4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy για ιστότοπους WordPress – Φθηνότερο, γρηγορότερο, καλύτερο

Γιατί ψάχνουμε κάποιες βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy; Λοιπόν, τόσο καλό όσο το GoDaddy είναι για ορισμένους πελάτες (και υπάρχουν πολλοί από αυτούς), δεν είναι ιδανικό για όλα τα σενάρια και τις ρυθμίσεις ιστότοπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε κάτι που είναι φθηνότερο, πιο βελτιστοποιημένο στο WordPress, πιο αξιόπιστο ή όλα τα παραπάνω. Εδώ είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy στην αγορά.


Η επιλογή ενός οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας είναι μια μεγάλη απόφαση. Ακόμα κι αν είναι ο πρώτος ιστότοπός σας, θα θέλετε να ξεκινήσετε με την καλύτερη δυνατή βάση. Αυτό σημαίνει την εύρεση ενός παρόχου που είναι προσιτός, αξιόπιστος και προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Το GoDaddy είναι ένας γνωστός οικοδεσπότης και μια κοινή επιλογή για νέους ιστότοπους. Έχει πολλά να προσφέρει, ειδικά αν ψάχνετε για προσιτή διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές άλλες εταιρείες φιλοξενίας που παρέχουν το ίδιο αν όχι περισσότερο από το GoDaddy και αξίζουν επίσης την προσοχή σας.

καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

Σε αυτήν την κριτική, θα σας παρουσιάσουμε τη φιλοξενία του GoDaddy. Θα συζητήσουμε τι μπορεί να το κάνει μια σταθερή επιλογή και θα αναφέρουμε επίσης τι δεν διαθέτει. Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τέσσερις εναλλακτικές λύσεις GoDaddy που ίσως θέλετε να επιλέξετε. Ας πηδήξουμε ακριβώς μέσα!

Σε περίπτωση που βιάζεστε, ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των ευρημάτων μας:

Τάξη
Εταιρία
Τιμή
1SiteGround3,95 $ / μήνα
2Μπλε Χοστ2,95 $ / μήνα
3Τροχός κανονίζων την ταχύτητα13 $ / μήνα
4Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνα

Εισαγωγή στη φιλοξενία GoDaddy

Η φιλοξενία του GoDaddy στο WordPress.

Αν και οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν μια αρκετά παρόμοια υπηρεσία, κάθε μια τείνει να χαράξει τη δική της θέση. Το GoDaddy τοποθετείται ως ένας φθηνός, φιλικός για αρχάριους τρόπος για να πάρει έναν ιστότοπο πολύ γρήγορα. Για αυτόν τον λόγο, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους κατόχους ιστότοπων για πρώτη φορά και συνιστάται συχνά.

Η κύρια προσφορά του GoDaddy είναι η βασική κοινόχρηστη φιλοξενία της, η οποία διατίθεται σε τέσσερις βαθμίδες τιμολόγησης. Η φθηνότερη έκδοση κοστίζει μόνο 7,99 $ το μήνα με την κανονική τιμή (χωρίς πώληση), η οποία θα σας προσφέρει έναν ιστότοπο μαζί με έναν δωρεάν τομέα και ένα εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Τα πακέτα υψηλότερου επιπέδου προσφέρουν περισσότερους ιστότοπους, δυνατότητες και πόρους – μέχρι το επιχειρηματικό σχέδιο με 29,99 $ ανά μήνα.

Εάν ψάχνετε κάτι πέρα ​​από μια απλή κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας, το GoDaddy προσφέρει επίσης VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών. Πιο πρόσφατα, το GoDaddy προσφέρει επίσης μια επιλογή φιλοξενίας για WordPress, με τέσσερις ξεχωριστές βαθμίδες από 8,99 $ ανά μήνα. Πρόκειται για μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας, που σημαίνει ότι ο πάροχος θα χειριστεί συγκεκριμένες εργασίες (όπως εγκατάσταση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ενημερώσεις) για εσάς.

Συνολικά, αυτός είναι ένας αρκετά συμπαγής κατάλογος υπηρεσιών. Τώρα, ας διερευνήσουμε τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να επιλέξετε GoDaddy ή να κοιτάξετε αλλού, προτού εισαγάγετε μερικές εναλλακτικές λύσεις GoDaddy.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του GoDaddy για τον ιστότοπό σας στο WordPress

Οι φτηνοί πάροχοι φιλοξενίας όπως το GoDaddy συχνά δέχονται πολλές κριτικές. Μπορεί να είναι λογικό να αναρωτιόμαστε αν η εταιρεία προχωρά σε χαμηλές τιμές και προσφέρει υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μας, το GoDaddy είναι πραγματικά μια σταθερή επιλογή για πολλούς χρήστες του WordPress.

Στο παρελθόν, έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές αναλυτικές κριτικές για διάφορες εταιρείες φιλοξενίας. Για παράδειγμα, στείλαμε μια έρευνα σε σχεδόν 5.000 αναγνώστες μας, ρωτώντας για τις εταιρείες φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε και ζητώντας αξιολογήσεις και απόψεις. Το GoDaddy ήταν συντριπτικά ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος οικοδεσπότης και η μέση βαθμολογία κριτικής για την υπηρεσία ήταν 7,64 στα 10.

Δημοτικότητα του GoDaddy στην έρευνα φιλοξενίας WordPress 2017
(Διαγράμματα από Οραματιστής.)

Μια άλλη από τις κριτικές μας βρήκε μια μέση βαθμολογία χρήστη 3,5 στα 5, η οποία είναι λίγο χαμηλότερη, αλλά εξακολουθεί να μην είναι κακή. Επιπλέον, ο μέσος χρόνος φόρτωσης για ιστότοπους GoDaddy αποδείχθηκε 0,45 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Συνολικά, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το GoDaddy και είναι ευχαριστημένοι με την εμπειρία τους συνολικά.

Ταυτόχρονα, είναι σαφές ότι το GoDaddy δεν είναι η σωστή επιλογή για όλους. Παρά τη φήμη του, στην πραγματικότητα απέχει πολύ από τον μοναδικό διαθέσιμο οικοδεσπότη Ιστού χαμηλού κόστους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάροχοι σε παρόμοιο ή χαμηλότερο σημείο τιμών με καλύτερες βαθμολογίες και περισσότερες επιλογές. Το GoDaddy επίσης δεν προσφέρει τόσες πολλές επιλογές υψηλών προδιαγραφών, επομένως μπορεί να μην ταιριάζει στις ανάγκες σας εάν ψάχνετε κάτι πέρα ​​από τη βασική φιλοξενία.

Το πιο σημαντικό (για τους σκοπούς μας), Υπάρχουν άλλες εταιρείες που προσφέρουν μια υπηρεσία πιο στοχευμένη σε χρήστες WordPress. Τα πακέτα WordPress του GoDaddy είναι μια ωραία επιλογή, αλλά θα πρέπει να πάτε αλλού για να βρείτε τη φιλοξενία για WordPress που δεν διαχειρίζεται, για παράδειγμα.

Τελικά, είναι σημαντικό να είμαστε σαφείς σε δύο σημεία. Πρώτον, το GoDaddy μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή φιλοξενίας. Αν ψάχνετε για βασική, προσιτή φιλοξενία που είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να συντηρηθεί, αξίζει να εξεταστεί. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να είναι ο μοναδικός οικοδεσπότης που θεωρείτε. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy, μερικές από τις οποίες προσφέρουν υπηρεσίες που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Τέσσερις εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις GoDaddy για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress

Λοιπόν, τι κάνουν άλλες εταιρείες φιλοξενίας σε σύγκριση με το GoDaddy; Με βάση τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει και τις δικές μας εμπειρίες, εδώ αξίζει να εξεταστούν τέσσερις πάροχοι. Για καθένα, θα σας δώσουμε μια σειρά από τα βασικά χαρακτηριστικά του και θα συζητήσουμε τι κάνει καλύτερα από το GoDaddy.

Πριν ξεκινήσουμε, ακολουθεί ένα στιγμιότυπο για το πώς συγκρίνονται και οι τέσσερις πάροχοι φιλοξενίας (περιλαμβάνονται οι GoDaddy):

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy

Πάμε μπαμπά
SiteGround
Μπλε Χοστ
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
Φιλοξενία Α2

Βαθμολογία (στα 5)3.54.63.34.63.8
Διατίθεται φιλοξενία ειδικά για WordPressΔιαχειρίζεταιΔιαχειρίζεταιΔιαχειριζόμενο και μη διαχειριζόμενοΔιαχειρίζεταιΔιαχειριζόμενο και μη διαχειριζόμενο
Τα σχέδια ξεκινούν στις (ανά μήνα)3,99 $3,95 $2,95 $13 $3,92 $
Αριθμός υποστηριζόμενων ιστότοπων1–21 – απεριόριστο1 – απεριόριστο1–30+ 1 – απεριόριστο
Εξαιρετικά χαρακτηριστικάΧαμηλή τιμή, εξαιρετική απόδοσηΕξαιρετική φήμη και υποστήριξηΦιλικό προς τον προϋπολογισμό και βελτιστοποιημένη απόδοσηΒέλτιστη βελτιστοποίηση WordPressΠοικιλία επιλογών και καλή απόδοση

Αυτή είναι απλώς μια περίληψη, οπότε διαβάστε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις μας στο GoDaddy!

1. SiteGround (www.siteground.com)

Φιλοξενία SiteGround WordPress.

Εάν αναζητάτε έναν εύχρηστο, πάροχο φιλοξενίας χαμηλού κόστους, το SiteGround δεν πρέπει να παραβλέπεται. Προσφέρει λογικές τιμές εκκίνησης, καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διαλέξετε. Μπορείτε να βρείτε κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία cloud, αποκλειστικούς διακομιστές και πολλά άλλα. Επιπλέον, το SiteGround προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress αρχικού επιπέδου συνιστάται από την πλατφόρμα εαυτό.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress:

Τιμολόγηση

Εάν θέλετε διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για έναν μικρό έως μεσαίο ιστότοπο, θα πληρώνετε 3,95 $ το μήνα. Περισσότερες τοποθεσίες και δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε υψηλότερες βαθμίδες.

SiteGround εναντίον GoDaddy

Αυτοί οι δύο πάροχοι φιλοξενίας κάνουν μια ενδιαφέρουσα σύγκριση, επειδή είναι εξαιρετικά παρόμοιες. Τα σχέδιά τους στο WordPress έχουν χαμηλή τιμή και προσφέρουν πολλές από τις ίδιες δυνατότητες. Θα λάβετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις και με τα δύο, την εύκολη εγκατάσταση του WordPress, τη βελτιστοποίηση ταχύτητας και ακόμη και τη δημιουργία ένας ιστότοπος σταδιοποίησης για σκοπούς δοκιμών.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε SiteGround έναντι του GoDaddy, όταν και τα δύο σχέδια περιλαμβάνουν τόσες πολλές από τις ίδιες επιλογές; Σε αυτήν την περίπτωση, ο λόγος για να ακολουθήσετε μια από τις εναλλακτικές λύσεις GoDaddy έγκειται στην αξιολόγηση και την αξιοπιστία.

Αν και οι χρήστες του GoDaddy είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους, το SiteGround κατατάσσεται σταθερά στην κορυφή. Η πρόσφατη έρευνά μας διαπίστωσε ότι το SiteGround είχε μέση βαθμολογία χρήστη 4,6 στα 5, σε σύγκριση με το GoDaddy’s 3.5. Οι χρήστες θεώρησαν επίσης ότι η υποστήριξη του SiteGround ήταν ανώτερη (βαθμολογήθηκε στο 4,45 / 5 για την επάρκεια τους στο WordPress) και το 93% θα επέλεγε να επεκτείνει τη συνδρομή τους όταν τελείωσε (σε αντίθεση με το 78% των πελατών του GoDaddy).

Επομένως, εάν ψάχνετε κάτι παρόμοιο με την υπηρεσία της GoDaddy, αλλά είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο επιπλέον για να εξασφαλίσετε σταθερή υποστήριξη και μια εξαιρετική συνολική εμπειρία, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε το SiteGround.

2. Bluehost (www.bluehost.com)

Μπλε Χοστ

Το Bluehost μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο GoDaddy εάν ​​ψάχνετε για μια αξιόπιστη επιλογή. Προσφέρουν καλή απόδοση και είναι ίσως η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή εδώ. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα. Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε ότι το Bluehost είναι η νούμερο ένα πρόταση από το WordPress.org, όλα χάρη στον πίνακα χρηστών που είναι φιλικός για αρχάριους και στην ασφαλή υποστήριξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος και SSL
 • Δεύτερη πιο δημοφιλής φιλοξενία WordPress της χρονιάς
 • Ισχυρή υποστήριξη από ειδικούς του WordPress
 • 30 ημέρες χωρίς ερωτήσεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τιμολόγηση

Το πρόγραμμα φιλοξενίας της Bluehost ξεκινά από 2,95 $ το μήνα, αλλά για να λάβετε αυτήν τη χαμηλή τιμή, πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα 36 μηνών ακριβώς μπροστά.

Bluehost εναντίον GoDaddy

Τόσο το Bluehost όσο και το GoDaddy έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι η απόδοση και η υποστήριξη που κάνουν το πρώτο καλύτερο. Το Bluehost προσφέρει 100% χρόνο λειτουργίας, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι 99,69% για το GoDaddy (όπως δοκιμάστηκε από την οθόνη uptime).

Το Bluehost είναι μια φιλοξενία WordPress για αρχάριους, δηλ. Είναι πιο εύκολο στη χρήση του πίνακα χρηστών. Η Bluehost νικά επίσης το GoDaddy όσον αφορά την υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη συνομιλίας πιο γρήγορα με το Bluehost. Το γρήγορο και φιλικό προσωπικό υποστήριξης διασφαλίζει ότι το ζήτημα επιλύεται το συντομότερο δυνατό.

Συνολικά, θα λέγαμε ότι το Bluehost είναι ένας καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το GoDaddy. Προσφέρει ένα χρήσιμο σύνολο εργαλείων και ισχυρή απόδοση στα πακέτα φιλοξενίας του.

3. Σφόνδυλος (getflywheel.com)

Φιλοξενία Flywheel WordPress.

Τόσο το GoDaddy όσο και το SiteGround προσφέρουν σταθερή φιλοξενία που καλύπτει τα βασικά. Ωστόσο, τι γίνεται αν ψάχνετε κάτι πιο ισχυρό; Εισαγάγετε το Flywheel – μια άλλη από τις εναλλακτικές λύσεις μας στο GoDaddy. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ειδικά για το WordPress επικεντρώνεται στην παροχή κορυφαίας διαχειριζόμενης φιλοξενίας. Έχει και τα δύο σχέδια ενός και πολλαπλού ιστότοπου, καθώς και μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις και εγκατάσταση WordPress
 • Φιλοξενία διακομιστή VPS
 • Πιστοποιητικό SSL περιλαμβάνονται, καθώς και ιστότοπος σταδιοποίησης (σε όλα εκτός από το σχέδιο εκκίνησης)
 • Ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη για τη διαχείριση του ιστότοπού σας

Τιμολόγηση

Εάν πληρώνεται ετησίως, το πρόγραμμα μίας τοποθεσίας του Flywheel ξεκινά στις 13 $ ανά μήνα, με τρεις υψηλότερες βαθμίδες που προσφέρουν επιπλέον χαρακτηριστικά. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για ένα μαζικό πρόγραμμα, ξεκινώντας από δέκα εγκαταστάσεις για 96 $ ανά μήνα.

Flywheel εναντίον GoDaddy

Όταν επιλέγετε οποιονδήποτε τύπο παρόχου υπηρεσιών, υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε για εξειδίκευση. Το GoDaddy προσφέρει ένα ευρύ δίχτυ και μόλις πρόσφατα άρχισε να προσφέρει σχέδια προσαρμοσμένα σε χρήστες του WordPress. Το Flywheel, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Αυτό σημαίνει ότι με το Flywheel, θα έχετε πρόσβαση στη βελτιστοποίηση κορυφαίου επιπέδου για την πλατφόρμα. Επιπλέον, είναι απλό να λάβετε βοήθεια για ζητήματα και ερωτήσεις που αφορούν συγκεκριμένα το WordPress. Το Flywheel έλαβε επίσης υψηλή βαθμολογία όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του WordPress στην πρόσφατη έρευνά μας – 4,9 / 5.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Flywheel είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή εάν είστε σχεδιαστής ή προγραμματιστής (ή θέλετε να γίνετε ένας). Τα προγράμματα πολλαπλών τοποθεσιών ταιριάζουν απόλυτα σε αυτήν την εφαρμογή και θα έχετε πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες όπως μια επιλογή λευκής ετικέτας και διάφορα εργαλεία για τον εξορθολογισμό της ροής εργασίας σας.

Συνολικά, διαπιστώσαμε ότι το Flywheel προσφέρει μια υψηλής ποιότητας διαχειριζόμενη υπηρεσία. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν είστε σχεδιαστής ή κάτοχος ιστότοπου αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις GoDaddy που είναι εξαιρετικά καλά βελτιστοποιημένες για το WordPress.

4. Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.com)

Α2 Φιλοξενία Φιλοξενία WordPress.

Μέχρι στιγμής, διερευνούμε εναλλακτικές λύσεις GoDaddy με έμφαση στη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Το A2 Hosting, ωστόσο, προσφέρει κοινόχρηστα και διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας για χρήστες WordPress. Τα κοινόχρηστα σχέδια παρέχουν ένα εκπληκτικό ποσό πόρων και μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστους ιστότοπους με μόλις 3,92 $ το μήνα. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι στο ακριβό τέλος (12,97 $), αλλά θα έχετε εξαιρετική απόδοση και πολλά επιπλέον για να το κάνετε.

Βασικά χαρακτηριστικά

Κοινή φιλοξενία WordPress:

 • Απεριόριστη αποθήκευση και μεταφορά.
 • Απεριόριστοι ιστότοποι και βάσεις δεδομένων σε όλους εκτός από το πρόγραμμα εκκίνησης.
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress:

 • ΕΝΑ Διακομιστής «Turbo» που αυξάνει σημαντικά την απόδοση.
 • Λειτουργικότητα στάσης ιστότοπου.
 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις.
 • Δωρεάν άδεια για το πρόσθετο Jetpack.

Τιμολόγηση

Τα κοινόχρηστα προγράμματα WordPress στο A2 Hosting ξεκινούν από 3,92 $ το μήνα για έναν ιστότοπο ή 4,90 $ για απεριόριστους ιστότοπους. Διαχειριζόμενη φιλοξενία, από την άλλη πλευρά, ξεκινά από 12,97 $ ανά μήνα.

A2 Hosting εναντίον GoDaddy

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά δεν είναι σωστό για όλους. Μπορεί να προτιμάτε να εξοικονομείτε χρήματα με τη διαχείριση της φιλοξενίας σας προσωπικά ή ίσως θέλετε περισσότερο έλεγχο στον διακομιστή σας. Σε κάθε περίπτωση, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βασικό μη διαχειριζόμενο σχέδιο.

Ταυτόχρονα, πιθανώς δεν θέλετε να θυσιάσετε όλα τα προνόμια που παρέχονται με μια υπηρεσία ειδικά για WordPress. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το A2 Hosting είναι μία από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy. Μπορείτε να επιλέξετε είτε διαχειριζόμενη είτε μη διαχειριζόμενη φιλοξενία, καθώς και εύκολα θα μπορείτε να αλλάξετε γνώμη χωρίς να αλλάξετε πάροχους.

Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι οι χρήστες που επιλέγουν το A2 Hosting είναι ευχαριστημένοι με την υπηρεσία του στο σύνολό του. Συνολικά, βαθμολογήθηκε με 3,8 / 5 στην πρόσφατη έρευνα φιλοξενίας. Ο έλεγχος απόδοσης έδειξε επίσης χρόνο φόρτωσης 0,96 δευτερόλεπτα, ο οποίος είναι καλός, καθώς ο χρόνος λειτουργίας της πλατφόρμας σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα είναι στο 99,78% τις τελευταίες 75 ημέρες.

Συνοπτικά, το A2 Hosting προσφέρει ολόκληρο το πακέτο – διάφορους τύπους φιλοξενίας ειδικά για WordPress, λογικές τιμές και σταθερή φήμη για εκκίνηση.

συμπέρασμα

Για να το επαναλάβω, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το GoDaddy. Πολλοί από τους αναγνώστες μας χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία και είναι ικανοποιημένοι με αυτήν, και προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Ωστόσο, είναι ένας πάροχος μεσαίας συσκευασίας όταν πρόκειται για φιλοξενία ειδικά για WordPress. Εάν αναζητάτε μια πιο ισχυρή υπηρεσία, καλύτερη υποστήριξη ή μια ευρύτερη γκάμα δυνατοτήτων, μία από τις εναλλακτικές λύσεις GoDaddy που έχουμε συζητήσει μπορεί να είναι καλύτερη.

Πριν εγκατασταθείτε σε έναν πάροχο φιλοξενίας, σας συνιστούμε να κάνετε check out:

SiteGround:

Βασικά η ίδια τιμή με το GoDaddy με ένα πολύ παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά διαθέτει εξαιρετικά υψηλές αξιολογήσεις χρηστών και ποιοτική υποστήριξη.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα:

Προσφέρει ισχυρή διαχείριση φιλοξενίας που απευθύνεται σε σχεδιαστές και εταιρείες και παρέχει κορυφαία βελτιστοποίηση WordPress.

Φιλοξενία Α2:

Παρέχει τόσο διαχειριζόμενη όσο και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και διαθέτει καλή απόδοση.

Bluehost:

Φθηνότερη εναλλακτική λύση GoDaddy με καλύτερη ομάδα υποστήριξης, εργαλεία ειδικά για WordPress και υψηλότερο χρόνο λειτουργίας.

Στο τέλος της ημέρας, η ψηφοφορία μας μεταφέρεται στο SiteGround ως η κορυφαία γενική εναλλακτική λύση του GoDaddy.

Ποια είναι η εμπειρία σας με το GoDaddy; Θα το συνιστούσατε σε άλλους χρήστες; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map