Οι 3 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση

Οι 3 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση

Οι 3 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η εύρεση ενός αξιοπρεπούς οικοδεσπότη Ιστού είναι αρκετά δύσκολη εάν χρησιμοποιείτε έναν κανονικό ιστότοπο – δεν πειράζει αν ψάχνετε έναν που μπορεί να τροφοδοτήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο απλή, αναλάβαμε να βρούμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω. (Σκληρά δεδομένα μέσα)


Ωστόσο, δεν γίνονται όλες οι λύσεις φιλοξενίας ίσες. Αν είστε στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, χρειάζεστε κάτι πιο ισχυρό και ασφαλές από ό, τι μπορεί να σας προσφέρει τα κανονικά προγράμματα φιλοξενίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρέχετε μια κορυφαία εμπειρία στους πελάτες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τρεις από τις αγαπημένες μας λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα καλύψουμε τις δυνατότητες που προσφέρουν για διαδικτυακά καταστήματα, την κατάσταση των συστημάτων υποστήριξης και ασφάλειας και την απόδοσή τους. Έχουμε πολύ χώρο για να καλύψουμε, οπότε ας πάμε κατευθείαν μέσα και ανακαλύψτε την καλύτερη λύση φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς!

Οι καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση

Τα βασικά χαρακτηριστικά μιας λύσης φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Όταν επιλέγετε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να είστε λίγο πιο επιλεκτικοί από το συνηθισμένο. Δεν μιλάμε αυστηρά ούτε για την απόδοση – ορισμένοι οικοδεσπότες προσφέρουν απλώς περισσότερες δυνατότητες ειδικά για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ας μην ξεχνάμε, είναι η επιχείρησή σας για το ηλεκτρονικό εμπόριο που μιλάμε εδώ … η διακοπή του ιστότοπου για ακόμη και σχετικά μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να είναι βάναυση στο πορτοφόλι σας.

Για παράδειγμα, εκτιμάται ότι η Amazon χάνει 2 εκατομμύρια δολάρια για κάθε λεπτό εκτός λειτουργίας!

Βεβαίως, η κατάσταση πιθανότατα δεν είναι τόσο βίαιη για εσάς, αλλά ακόμα το δολάριο που χάθηκε λόγω προβλημάτων ιστότοπου είναι κάτι που δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Σε όλο αυτό το άρθρο, θα σας ενημερώσουμε τι προσφέρουν οι οικοδεσπότες Ιστού καθεμία από αυτές τις λειτουργίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Εάν δεν βλέπετε μια συγκεκριμένη λειτουργία στην ενότητα συγκεκριμένων λειτουργιών του ηλεκτρονικού εμπορίου του κεντρικού υπολογιστή, τότε αυτός ο κεντρικός υπολογιστής δεν το προσφέρει. Θα σας ενημερώσουμε επίσης όταν μια βασική λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένα σχέδια.

Τούτου λεχθέντος, σας συνιστούμε να μην κάνετε την επιλογή σας βασισμένη αποκλειστικά σε μια λίστα χαρακτηριστικών. Μετά από όλα, κάθε οικοδεσπότης Ιστού έχει μοναδικά πλεονεκτήματα που θα θέλατε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της καλύτερης επιλογής για τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου σας, την οποία θα συζητήσουμε παρακάτω.

Συγκρίθηκαν οι τρεις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου (με λίγα λόγια)

Εάν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε μια εις βάθος σύγκριση αυτή τη στιγμή, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την περίληψη των αποτελεσμάτων μας (και επιστρέψτε αργότερα για την πλήρη ιστορία!):

Εταιρία
Τιμή
SiteGround3,95 $ / μήνα
Φιλοξενία InMotion3,99 $ / μήνα
Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνα

Εάν ασχολείστε με τον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η επιλογή του σωστού οικοδεσπότη. Είναι μια επιλογή που μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην επιτυχία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Έχοντας αυτό υπόψη, επιλέξαμε τρεις κεντρικούς υπολογιστές που ξεχώρισαν στα αποτελέσματα της δικής μας έρευνας φιλοξενίας.

Για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, δημιουργήσαμε ένα απλό κατάστημα WooCommerce με μια χούφτα προϊόντα που χρησιμοποιούν κάθε κεντρικό υπολογιστή. Χρησιμοποιήσαμε την ίδια ρύθμιση και για τις τρεις λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου – συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του καταστήματος και όλων των άλλων προσθηκών που χρησιμοποιήσαμε – και τις δοκιμάσαμε χρησιμοποιώντας Pingdom και Φορτίο πρόσκρουσης.

Συγκρίνονται οι καλύτερες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου (πλήρως)

Δείτε τι ανακαλύψαμε για κάθε κεντρικό υπολογιστή, χωρίς συγκεκριμένη σειρά:

1. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

Αντί να προσφέρει ένα σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου ενός μεγέθους, το SiteGround προσφέρει προσαρμοσμένη φιλοξενία για πολλές μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά περιλαμβάνουν το WooCommerce (όπως φαίνεται παραπάνω), PrestaShop, και Ματζέντο.

Ειδικά χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού (WAF)
 • Δωρεάν πιστοποιητικά κρυπτογράφησης
 • Προσαρμοσμένα προγράμματα φιλοξενίας για διάφορες μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • 24/7 υποστήριξη
 • Πλήρως συμβατό με PCI (αν και μόνο για το πιο ακριβό επίπεδο σχεδίων τους)
 • Καθημερινή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Υποστήριξη και ασφάλεια

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, διαπιστώσαμε ότι η ομάδα υποστήριξης του SiteGround ήταν πολύ πεπειραμένη και γρήγορη να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που είχαμε μέσω ζωντανής συνομιλίας. Επιπλέον, προσφέρουν ένα ωραίο σύνολο λειτουργιών ασφαλείας που υπερβαίνουν πολύ αυτό που θα περίμενε κανείς με βάση τις χαμηλές τιμές τους.

Δοκιμές ταχύτητας σελίδας με δοκιμή φορτίου PingdomBasic με φορτίο ImpactChart

 • Γεννήτρια φορτίου: Ashburn, ΗΠΑ
 • Διακομιστής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ
 • Ελάχιστος χρόνος απόκρισης: 0,73 δευτερόλεπτα
 • Μέγιστος χρόνος απόκρισης: 0,89 δευτερόλεπτα

Τα αποτελέσματα της δοκιμής SiteGround's Load Impact.

Τελικές σκέψεις για το SiteGround

Όπως και η πρώτη μας επιλογή, το SiteGround προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου σε πολύ λογικές τιμές. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι φανταστική και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους είναι όφελος τόσο για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου όσο και για εκείνες που μόλις ξεκινούν. Τούτου λεχθέντος, οι επιδόσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι αρκετά καλές, αλλά προσφέρουν ελάχιστα όσον αφορά την επεκτασιμότητα (λόγω περιορισμένης επιλογής σχεδίων).

Μεταβείτε στο SiteGround

2. Φιλοξενία InMotion (www.inmotionhosting.com)

Φιλοξενία InMotion

Η InMotion Hosting φημίζεται για τις χαμηλές τιμές και το ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών, και οι λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ειδικά χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Αφιερωμένες διευθύνσεις IP για ορισμένα από τα σχέδιά τους (αυτές που δεν εμπίπτουν στην κοινόχρηστη ομπρέλα φιλοξενίας)
 • Διάφορες επιλογές SSL
 • Υποστηρίζει πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των PrestaShop, OpenCart, Magento και WooCommerce
 • Συμβατό με PCI
 • Υποστήριξη όλο το 24ωρο
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Υποστήριξη και ασφάλεια

Τα σχέδια E-Commerce Hosting της InMotion Hosting προσφέρουν μια σταθερή λύση φιλοξενίας με προϋπολογισμό. Έχετε πρόσβαση σε ένα αξιοπρεπές σύνολο λειτουργιών ασφαλείας και τακτικών επιλογών υποστήριξης, αν και ο οικοδεσπότης δεν υπερέχει σε καμία από τις δύο περιοχές. Ωστόσο, για αυτό το σημείο τιμών θα πιέσετε σκληρά για να βρείτε μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

Δοκιμές ταχύτητας σελίδας με δοκιμή φορτίου PingdomBasic με φορτίο ImpactChart

Για να μετρήσουμε την απόδοση κάθε οικοδεσπότη, πραγματοποιήσαμε τις ίδιες δύο δοκιμές. Ο πρώτος μετρήθηκε τους κανονικούς χρόνους φόρτωσης και τους ελέγξαμε χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικούς διακομιστές:

Για τη δεύτερη δοκιμή μας, ελέγξαμε την κατάσταση του διαδικτυακού μας καταστήματος κάτω από λίγο άγχος – δηλαδή, μια προσομοίωση έως και 25 ταυτόχρονων χρηστών:

 • Γεννήτρια φορτίου: Ashburn, ΗΠΑ
 • Διακομιστής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ
 • Ελάχιστος χρόνος απόκρισης: 0,27 δευτερόλεπτα
 • Μέγιστος χρόνος απόκρισης: 0,37 δευτερόλεπτα

Τα αποτελέσματα των δοκιμών φόρτωσης του InMotion Hosting.

Τελικές σκέψεις για το InMotion Hosting

Τα σχέδια E-Commerce Hosting της InMotion Hosting αποτελούν μια αξιοπρεπή επιλογή για μικρά καταστήματα και εκείνα που είναι καινούργια στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Παίρνετε ένα καλό σύνολο επιλογών επεκτασιμότητας και απίστευτης απόδοσης σε χαμηλή τιμή. Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στα πιο ακριβά πακέτα VPS τους μόλις αρχίσει να μεγαλώνει το κατάστημά σας.

Μεταβείτε στο InMotion

3. Φιλοξενία A2 (www.a2hosting.com)

Φιλοξενία Α2

Στρογγυλοποιώντας τη λίστα μας, έχουμε το A2 Hosting. Αυτός ο σχετικά άγνωστος οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζουν τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως PrestaShop, OpenCart, Magento και WooCommerce.

Ειδικά χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

 • Διπλό σύστημα τείχους προστασίας
 • Ρυθμίσεις με ένα κλικ για τις περισσότερες μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Λειτουργία αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς διακομιστή διαθέσιμα για ορισμένα από τα σχέδιά τους (πέρα από τα χαμηλότερα επίπεδα)
 • Διατίθενται αποκλειστικές διευθύνσεις IP με μικρή χρέωση (περίπου 2 $ ανά μήνα)
 • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Υποστήριξη και ασφάλεια

Όσον αφορά την υποστήριξη των χρόνων απόκρισης, το A2 Hosting ξεπέρασε και τις άλλες επιλογές μας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με έναν ειδικό υποστήριξης σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Από άποψη ασφάλειας, προσφέρουν ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών για το εύρος τιμών τους. Τα τείχη προστασίας τους είναι τα ίδια για το μάθημα, αλλά η λειτουργία επαναφοράς του διακομιστή τους είναι χρήσιμη αφού λειτουργεί σαν ένα προηγμένο αντίγραφο ασφαλείας. Το καλύτερο από όλα, αυτή η δυνατότητα είναι προσβάσιμη απευθείας από το cPanel σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τον έλεγχο του ιστότοπού σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση σε αυτόν.

Δοκιμές ταχύτητας σελίδας με δοκιμή φορτίου PingdomBasic με φορτίο ImpactChart

 • Γεννήτρια φορτίου: Ashburn, ΗΠΑ
 • Διακομιστής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ
 • Ελάχιστος χρόνος απόκρισης: 0,21 δευτερόλεπτα
 • Μέγιστος χρόνος απόκρισης: 0,45 δευτερόλεπτα

Αποτελέσματα δοκιμής A2 Hosting's Load Impact.

Τελικές σκέψεις για το A2 Hosting

Το A2 Hosting προσφέρει εξαιρετική απόδοση (ειδικά στις ΗΠΑ) και αξιόπιστη υποστήριξη σε χαμηλές τιμές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, με ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας. Δεν έχουν πολλές παραλλαγές όσον αφορά τα σχέδια, αλλά οι προσφορές τους είναι αρκετά ανθεκτικές για μικρά και μεσαία διαδικτυακά καταστήματα.

Μεταβείτε στο A2 Hosting

συμπέρασμα

Επιλογή σου του οικοδεσπότη Ιστού ηλεκτρονικού εμπορίου θα έχει ισχυρές επιπτώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του καταστήματός σας. Ο οικοδεσπότης σας μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπού σας, την ασφάλειά του και την ποιότητα της υποστήριξης στην οποία έχετε πρόσβαση. Δεν είναι μια απόφαση να ληφθεί ελαφρά, αλλά εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, θα πρέπει να καταλήξετε στο σωστό δρόμο.

Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε και να επιλέξετε από αυτές τις λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου, ακολουθεί μια άμεση σύγκριση των πειραμάτων απόδοσης:

(Διαγράμματα από Οραματιστής.)

Όπως μπορείτε να δείτε, το A2 Hosting παραμένει σταθερά παρακάτω (διαβάστε: είναι ταχύτερα από) όλους τους άλλους παίκτες, με εξαίρεση το SiteGround για τη Στοκχόλμη (που καθιστά το SiteGround πιθανώς μια καλύτερη επιλογή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την ΕΕ).

Προτού ολοκληρώσουμε τα πράγματα, ας ρίξουμε μια τελευταία ματιά στις τρεις λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουμε καλύψει:

 1. Φιλοξενία InMotion: Μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού για μικρά διαδικτυακά καταστήματα που προσφέρουν καλή απόδοση.
 2. SiteGround: Μια στέρεη επιλογή για καταστήματα μεσαίου μεγέθους και ασφάλειας.
 3. Φιλοξενία Α2: Μια εξαιρετική επιλογή, με εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης και αξιοπρεπή επεκτασιμότητα.

Εδώ είναι και πάλι όλες οι βασικές λεπτομέρειες κάθε πλατφόρμας:

Σε κίνηση
SiteGround
Φιλοξενία Α2

Τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινούν από ($ ανά μήνα)3,99 $3,95 $3,92 $
Υποστηρίξτε τη γνώση και τους χρόνους απόκρισης3/55/55/5
Χαρακτηριστικά ασφαλείας4/55/53/5
Ελάχιστος χρόνος φόρτωσης σελίδας (σε δευτερόλεπτα)0,270,730,21
Μέγιστος χρόνος φόρτωσης σελίδας (σε δευτερόλεπτα)0.370,890,45
Απόδοση (λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω βαθμολογίες)5/54/55/5
Συνολική βαθμολογία4/54.6 / 54/5

Τι ψάχνετε όταν εξετάζετε λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου; Μοιραστείτε τα κριτήριά σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Πρωτότυπο κείμενο του John Hughes. Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector