5 από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify (φθηνότερες και πιο λειτουργικές)

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify


Αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις Shopify για τη λειτουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος?

Χωρίς αμφιβολία, το Shopify είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα γρήγορα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος μπορεί να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις Shopify.

Για παράδειγμα, το Shopify δεν προσφέρει δωρεάν προγράμματα και πολλές χρήσιμες λειτουργίες / εφαρμογές είναι κλειδωμένες πίσω από άλλο paywall. Μην ξεχνάτε, δεν έχετε πλήρη έλεγχο σε όλα (δεν έχετε στην πραγματικότητα τον ιστότοπό σας, καθεαυτό).

Θα κάνουμε την αναζήτησή σας για εναλλακτικές λύσεις Shopify ευκολότερη, εξετάζοντας τις επιλογές και παραθέτοντας μερικές από τις καλύτερες εδώ.

Shopify εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να εξετάσετε

 • WordPress & WooCommerce
 • BigCommerce
 • Ecwid
 • Gumroad
 • Wix

WordPress & WooCommerce

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify: WordPress και WooCommerce

Το WooCommerce διαθέτει περίπου το 30% όλων των διαδικτυακών καταστημάτων και υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είναι δημοφιλές. Είναι δωρεάν, εξαιρετικά προσαρμόσιμο και λειτουργεί πάνω από το WordPress – το καλύτερο σύστημα διαχείρισης ιστοτόπων που υπάρχει.

Όπου διαφέρει από το Shopify:

Το WooCommerce είναι ένα αυτόνομο κομμάτι λογισμικού ιστού. Αυτό σημαίνει ότι, για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει πρώτα να βρείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού, να πληρώσετε για τον κεντρικό υπολογιστή εγκαταστήστε το WordPress σε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το WooCommerce επιπλέον. Ανάλογα με τον συγκεκριμένο οικοδεσπότη Ιστού που επιλέγετε, μπορείτε να χειριστείτε τμήματα αυτής της διαδικασίας για εσάς. Μιλώντας για διαφορές, το Shopify απευθύνεται περισσότερο στον αρχάριο χρήστη που δεν θέλει να δουλέψει πάρα πολύ. Το WooCommerce, από την άλλη πλευρά, σας παρέχει ατελείωτες προσαρμογές και πλήρη έλεγχο στον ιστότοπό σας. Με γνώμονα τη λειτουργία, το WooCommerce προσφέρει πολλά από τα ίδια πράγματα που θα βρείτε στο Shopify. Αν και μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται ως πρόσθετα.

Τιμολόγηση:

Το WooCommerce είναι δωρεάν για ρύθμιση και διαχείριση, αλλά θα πρέπει να βρείτε έναν κατάλληλο οικοδεσπότη και να το πληρώσετε ξεχωριστά. Οι τιμές ξεκινούν από περίπου $ 5 / μήνα. Επεκτάσεις μπορεί να κοστίσει έως και 300 $, εάν τα χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά:

 • Το βασικό πρόσθετο είναι λιτό, αρθρωτό και ευέλικτο
 • Ενσωματωμένη λειτουργία blogging χάρη στο WordPress
 • Κατηγορίες, ετικέτες και χαρακτηριστικά για ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων
 • Εντοπισμός μέσω νομίσματος, μονάδων μέτρησης, γλώσσας
 • Απεριόριστα προϊόντα και παραλλαγές προϊόντων
 • Φιλικό προς κινητά
 • Υπάρχουν χιλιάδες θέματα διαθέσιμα για να αλλάξετε την εμφάνιση του διαδικτυακού σας καταστήματος
 • Ενσωματωμένη επεξεργασία πληρωμών από κορυφαίους παρόχους
 • Λογαριασμοί πελατών, πληρωμές επισκεπτών και επιστροφές με ένα κλικ από τον πίνακα ελέγχου

Εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce?

Το WooCommerce είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εάν δεν φοβάστε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας μόνοι σας. Το γεγονός ότι λειτουργεί ως λογισμικό ανοιχτού κώδικα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας για κλήση όταν αντιμετωπίζει προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, έχετε επίσης ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής και το συνολικό κόστος λειτουργίας είναι χαμηλότερο.

BigCommerce

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify: BigCommerce

Είτε είστε μια δυσάρεστη εκκίνηση είτε μια μεγάλη εταιρεία, το BigCommerce σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα κατάστημα όπως θέλετε. Είναι ασφαλές και επεκτάσιμο και αν μπορείτε να ξεπεράσετε μια μικρή καμπύλη μάθησης, θα μετρηθεί μεταξύ των καλύτερων εναλλακτικών Shopify.

Όπου διαφέρει από το Shopify:

Σε αντίθεση με το Shopify, το BigCommerce διαθέτει τις περισσότερες λειτουργίες ενσωματωμένες, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εφαρμογές. Σας επιτρέπει να πουλάτε φυσικά, ψηφιακά και προϊόντα υπηρεσιών, ενώ το Shopify χρειάζεται μια εφαρμογή για την πώληση ψηφιακών αγαθών. Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce είναι φιλοξενούμενες λύσεις. Ενώ το φιλικό προς τον χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας του Shopify σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε εύκολα τη βιτρίνα σας, αυτό δεν συμβαίνει με το BigCommerce. Ωστόσο, το νέο εργαλείο σχεδίασης καταστήματος είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση.

Τιμολόγηση:

Διάλεξε μεταξύ σχέδια συνδέεται στα 29,95 $, 79,95 $ και 299,95 $ / μήνα. Το βασικό πρόγραμμα επιτρέπει πωλήσεις έως και 50.000 $ ετησίως. Τα υψηλότερα σχέδια προσφέρουν καλύτερο φιλτράρισμα προϊόντων, τμηματοποίηση πελατών, αξιολόγηση και αθροιστικές διαδικτυακές πωλήσεις ετησίως. Υπάρχει δωρεάν δοκιμή 15 ημερών και χωρίς χρεώσεις συναλλαγής.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαισθητική διεπαφή
 • Εκκινήστε υπηρεσίες για να εξασφαλίσετε ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας
 • Πλήρως προσαρμόσιμα θέματα με ενσωματωμένα CSS, HTML και JS, όλα ανταποκρινόμενα σε κινητά
 • Ενσωμάτωση με αγορές όπως το Amazon και οι κοινωνικές πλατφόρμες (Facebook και άλλα)
 • Πλήρης προσαρμογή αγοράς
 • 70+ έκπτωση και προσφορές, όλα χωρίς δέσμες ενεργειών
 • Δεκάδες ψηφιακά πορτοφόλια
 • Προσαρμόσιμες διευθύνσεις URL φιλικές για SEO
 • Πώληση B2B κατά ομαδοποίηση πελατών, τιμοκαταλόγους, μαζικές τιμές και άλλα
 • Διεθνείς πωλήσεις με διασυνοριακή εκπλήρωση, πολλαπλά νομίσματα και γλώσσες

Εάν χρησιμοποιείτε το BigCommerce?

Το BigCommerce μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή αν δεν σας αρέσει η διεπαφή Shopify για οποιονδήποτε λόγο. Το BigCommerce προσφέρει βασικά τις ίδιες δυνατότητες, αλλά διατίθενται σε διαφορετικό πακέτο.

Ecwid

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify: Ecwid

Το Ecwid είναι ένα απλό εργαλείο ηλεκτρονικού εμπορίου που παίζει καλά με οποιονδήποτε υπάρχοντα ιστότοπο, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό ηλεκτρονικό κατάστημα. Με το Ecwid, μπορείτε να πουλήσετε και σε άλλα μέρη – μέρη όπως κοινωνικά μέσα, αγορές τρίτων, εντός καταστήματος μέσω POS και άλλα.

Όπου διαφέρει από το Shopify:

Το Shopify είναι μια πλατφόρμα ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Ecwid είναι σχεδόν το ίδιο, αλλά απλοποιημένο. Και οι δύο σας επιτρέπουν να πουλάτε σε αγορές και κοινωνικές πλατφόρμες. Το Ecwid συνδέεται σε οποιονδήποτε υπάρχοντα ιστότοπο, ώστε να μπορείτε να πουλάτε σε WordPress, Wix ή Weebly. Επίσης, οι περισσότερες δυνατότητες είναι ενσωματωμένες, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα.

Τιμολόγηση:

Ένα για πάντα δωρεάν πρόγραμμα σας επιτρέπει να πουλάτε έως και 10 προϊόντα σε δύο κατηγορίες, χωρίς χρεώσεις συναλλαγής. Ωστόσο, ορισμένες δυνατότητες όπως κωδικοί προσφοράς, ψηφιακά προϊόντα και λογαριασμοί προσωπικού απαιτούν από εσάς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πριμοδότησης. Αυτά τα σχέδια κυμαίνονται από 15 $ έως 99 $ / μήνα.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαισθητική, αυτόματη διαδικασία ρύθμισης
 • Πώληση ταυτόχρονα σε πολλούς ιστότοπους
 • Ενσωματωμένη υποστήριξη για το Google Analytics, πιστοποίηση SSL, διαμόρφωση διακομιστή και φιλοξενία
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα και καλάθι αγορών με δυνατότητα απόκρισης
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης, προϊόντα και επιλογές προϊόντων, δημιουργία παραγγελιών
 • 40+ τρόποι πληρωμής σε πολλά νομίσματα
 • Εφαρμογή διαχείρισης καταστήματος
 • Πολύγλωσσο, ακόμη και σας επιτρέπει να μεταφράζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες

Εάν χρησιμοποιείτε Ecwid?

Το Ecwid είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν χρειάζεστε έναν τρόπο να πουλήσετε προϊόντα μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος δωρεάν. Διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Επίσης, ταιριάζει για επιχειρήσεις που έχουν ήδη ιστότοπο.

Gumroad

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify: Gumroad

Το Gumroad είναι μια εξαιρετικά απλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για δημιουργούς. Ενώ η εγκατάσταση του καταστήματός σας είναι απολύτως δωρεάν, θα πρέπει να πληρώσετε προμήθεια για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε.

Όπου διαφέρει από το Shopify:

Το Gumroad είναι περισσότερο από τη δική του αγορά. Είναι κοινό για τους ανθρώπους να πηγαίνουν απλά στο Gumroad και να αναζητούν προϊόντα για αγορά. Το Gumroad είναι επίσης δωρεάν για αρχή, αρκεί να έχετε λιγότερους από 1000 πελάτες. Το Shopify προσφέρει πολύ πιο ισχυρές μονάδες διαχείρισης πελατών και τιμολόγησης, αλλά η Gumroad τα προσφέρει συγκεκριμένες ενοποιήσεις ιστότοπου-δημιουργού για WordPress, Weebly, Squarespace και Tumblr.

Τιμολόγηση:

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τη βιτρίνα σας και να πουλήσετε οποιονδήποτε αριθμό προϊόντων δωρεάν. Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα προσελκύει υψηλότερο τέλος συναλλαγής στο 5% + τέλος χρέωσης (3,5% + 30 ¢) ανά πώληση. Αυτό μειώνεται στο 3,5% + 30 ¢ εάν είστε premium χρήστης, το οποίο κοστίζει 10 $ / μήνα.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προϊόντων που πουλάτε
 • Οι κωδικοί έκπτωσης, τα κλειδιά άδειας χρήσης και πολλές εκδόσεις βοηθούν στην πώληση ψηφιακών προϊόντων
 • Παραλλαγές προϊόντων, παρακολούθηση αποθεμάτων και περιορισμοί σε όλη τη χώρα
 • Ενσωματωμένη πρόληψη κατάχρησης με σφράγιση PDF ή απενεργοποίηση λήψεων
 • Προγραμματίστε εμπορεύματα υποπαραγωγής με μελλοντική απόδειξη πληρωμής
 • Επαναλαμβανόμενες συνδρομές και σχέδια συμμετοχής
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής και εύκολη ολοκλήρωση αγοράς

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Gumroad?

Η λίστα δυνατοτήτων του Gumroad υποστηρίζει οποιονδήποτε πωλητή δημιουργικών ή ψηφιακών προϊόντων με δωρεάν εγκατάσταση ιστότοπου. Είναι μια ιδιαίτερα καλή πλατφόρμα για την πώληση εφάπαξ προϊόντων απευθείας από το ιστολόγιό σας. Το Gumroad είναι επίσης η δική του κοινότητα / αγορά όπου οι χρήστες περπατούν άνετα αναζητώντας πράγματα για αγορά – αυτό μπορεί να βοηθήσει στην έκθεση.

Wix

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify: Wix

Στον πυρήνα του, το Wix είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που σας βοηθά να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου – ακόμη και δωρεάν. Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα δεν θα το κόψει εάν θέλετε να πουλήσετε προϊόντα και να λάβετε πληρωμές. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μια αναβάθμιση στο Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Wix.

Όπου διαφέρει από το Shopify:

Το Wix είναι ένα πιο καθολικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων από το Shopify, καθώς έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να δημιουργείτε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου, όχι μόνο καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Shopify είναι πιο εξειδικευμένο και σχεδιασμένο για να λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρώτα απ ‘όλα. Θα πρέπει να εξετάσετε το Wix εάν θέλετε η πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων να σας προσφέρει ένα καλύτερο και πιο ευέλικτο συνολικό περιβάλλον για τη διαχείριση του ιστότοπού σας, και όχι μόνο να έχετε όλα τα στοιχεία γύρω από το στοιχείο ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης, το Wix μπορεί να θεωρηθεί λίγο πιο εύκολο στη χρήση.

Τιμολόγηση:

Premium σχέδια για καταστήματα ξεκινούν από $ 29 / μήνα και σας επιτρέπουν να έχετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, χωρίς καμία επωνυμία Wix. Διατίθενται τρία προγράμματα για επιχειρήσεις και ηλεκτρονικό εμπόριο (Basic, Unlimited και VIP) και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές Wix Business. Ενώ όλα τα σχέδια προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, διαφέρουν ως προς τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης, τον χρόνο μεταφόρτωσης βίντεο, το επίπεδο υποστήριξης και τις εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά:

 • Βελτιστοποιημένοι ιστότοποι για κινητά με εκατοντάδες πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα
 • Δωρεάν φιλοξενία, προσαρμοσμένος τομέας
 • Wix Artificial Design Intelligence module για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας
 • Εύκολα στη χρήση εργαλεία σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης
 • Προσαρμοσμένη βιτρίνα και καλάθι
 • Ελκυστική παρουσίαση προϊόντων με βίντεο προϊόντων και ζουμ προϊόντος
 • Διαχείριση αποθέματος, εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού, αποστολή με το Modalyst
 • Προσαρμοσμένοι κανόνες αποστολής, διεθνείς αποστολές και εκτιμήσεις αποστολής σε πραγματικό χρόνο
 • Εκτεταμένη συλλογή εικόνων, εικόνες clip art, δωρεάν εφαρμογές και εικόνες
 • Εύκολη κωδικοποίηση για προηγμένη λειτουργικότητα
 • Πολλά κανάλια πωλήσεων, όπως το Facebook και το Instagram
 • 25+ επιλογές ασφαλούς πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών Wix, PayPal, πιστωτικών καρτών και προσωπικά
 • Εκπλήρωση από άκρο σε άκρο
 • Περιλαμβάνεται το Google Analytics

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Wix?

Με μια επιλογή εκπληκτικών έτοιμων για χρήση προτύπων και καλών τιμών, το Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν όχι μόνο το στοιχείο ηλεκτρονικού εμπορίου του ιστότοπού τους, αλλά και ολόκληρο τον ιστότοπο στο σύνολό του. Το Wix μπορεί επίσης να είναι μια καλή απάντηση εάν δεν σας αρέσει η διεπαφή Shopify.

Τελικές λέξεις

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Shopify και πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η τελική επιλογή είναι πραγματικά η επιλογή του σωστού για εσάς, ανάλογα με τα τεχνικά σας σχέδια, τον προϋπολογισμό και τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι τα αγαπημένα μας:

⭐ Χρήση Wix ή BigCommerce εάν είστε απογοητευμένοι με τα διαφορετικά στοιχεία της διεπαφής Shopify ή με διάφορες δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα. Συνολικά, τόσο το Wix όσο και το BigCommerce λειτουργούν σε μια παρόμοια ιδέα και παρέχουν μια παρόμοια γκάμα δυνατοτήτων. Η τιμή είναι επίσης στο ίδιο πάρκο. Αυτό τους καθιστά τις πλησιέστερες και πιθανώς τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify.

�� Χρησιμοποιήστε το WordPress + WooCommerce εάν θέλετε να χτίσετε το κατάστημά σας χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του τελικού προϊόντος, διατηρώντας παράλληλα το κόστος χαμηλό. Η μετάβαση σε αυτήν τη διαδρομή σας δίνει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες επέκτασης και προσαρμογής. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με το WordPress και το WooCommerce είναι να εγγραφείτε στο web hosting με το SiteGround και να τους εγκαταστήσετε και τις δύο πλατφόρμες για εσάς.

Χρήση Ecwid αν θέλετε απλώς να ξεκινήσετε δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Χρήση Gumroad αν θέλετε να επωφεληθείτε από μια προϋπάρχουσα κοινότητα και αγορά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πελάτες και να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Τούτου λεχθέντος, η πλατφόρμα έχει πολλούς περιορισμούς σε σύγκριση με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις Shopify από αυτήν τη λίστα.

Ποια είναι η αγαπημένη σας εναλλακτική λύση Shopify μεταξύ αυτών που εμφανίζονται εδώ?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map