Divi vs Avada vs X Θέμα: Απόλυτη σύγκριση… Ποιο είναι το καλύτερο όταν δημιουργείτε τοποθεσίες για πελάτες

Αυτή είναι μια σε βάθος σύγκριση του Divi vs Avada vs X Theme – αυτό που θα μάθετε εδώ είναι ποια από τις τρεις είναι η βέλτιστη λύση για τη δημιουργία ιστότοπων πελατών (ή δικών σας ιστότοπων πλούσιων σε χαρακτηριστικά).


Έχουμε προχωρήσει πολύ από το WordPress ver. 1.5 πότε παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά θέματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα θέματα ήταν απλώς δέρματα – απλά πακέτα που φρόντισαν να εμφανίζουν ό, τι υπάρχει στη βάση δεδομένων. Το πιο βασικό θέμα του WordPress ήταν, δεν ξέρω, 100kB (αυτό περιλαμβάνει το στιγμιότυπο οθόνης 50kB)?

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολύ διαφορετικό!

Παρόλο που δεν περίμενα κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος πακέτου κατά την πρώτη λήψη του Divi, με εξέπληξε ακόμη πολύ το γεγονός ότι είδα 25MB θέματος WordPress στην επιφάνεια εργασίας μου. Για την εγγραφή: περισσότερο από το διπλάσιο του ίδιου του WordPress. Αυτό αξίζει τουλάχιστον ένα "Ουάου!"

Αλλά, το πιο σημαντικό, τι παίρνουμε ακριβώς σε αυτά τα τεράστια διψήφια μεγέθη μεγέθους megabyte?

Ας ανακαλύψουμε.

Divi vs Avada εναντίον X

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε είναι μια σε βάθος σύγκριση τρία από τα πιο δημοφιλή μεγάλα θέματα στην αγορά: Divi, Άβαδα, και Χ.

Πίνακας περιεχομένων:

 • Τι σκέφτεται η κοινότητα για τα μεγάλα θέματα
 • Κεφάλαιο # 1: Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για κάθε θέμα
 • Κεφάλαιο # 2: Υποστήριξη και ενημερώσεις
 • Κεφάλαιο # 3: Ευκολία εγκατάστασης (για έναν βασικό ιστότοπο)
  • Βασική ρύθμιση ιστότοπου με το Avada
  • Βασική ρύθμιση ιστότοπου με Divi
  • Βασική ρύθμιση ιστότοπου με X
 • Κεφάλαιο # 4: Προσθήκες και επεκτάσεις
 • Κεφάλαιο # 5: Σχέδια και διατάξεις
 • Κεφάλαιο # 6: Καμπύλη εκμάθησης
 • Τελικό συμπέρασμα: ποιο μέγα θέμα να επιλέξετε

Σημείωση: Η εστίαση αυτής της σύγκρισης δεν είναι τόσο πολύ στην προβολή των θεμάτων από την οπτική γωνία του τελικού χρήστη, αλλά περισσότερο από την οπτική γωνία ενός ατόμου που δημιουργεί ιστότοπους WordPress για πελάτες. Σκεφτείτε ελεύθερους επαγγελματίες, σχεδιαστές, προγραμματιστές.

Λοιπόν, ποιο από τα τρία μεγάλα θέματα πρέπει να επιλέξετε; Ή, θα πρέπει να ενοχλείτε καθόλου; Είστε πραγματικά καλύτερα να μάθετε ένα από αυτά τα θέματα και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε για κάθε πελάτη, αντί να δημιουργήσετε κάθε ιστότοπο από την αρχή με άλλα μέσα?

Ας ξεκινήσουμε με αυτά που λένε οι άνθρωποι:

Τι σκέφτεται η κοινότητα για τα μεγάλα θέματα

Για να αποκτήσουμε πραγματικούς αριθμούς πίσω από τα μεγάλα θέματα και τη θέση τους στην αγορά, κάναμε μια πολύ γρήγορη έρευνα και το μοιραστήκαμε με μερικές ομάδες Facebook που σχετίζονται με WordPress και dev..

Λάβαμε 43 117 απαντήσεις, και παρόλο που αυτό δεν είναι πάρα πολύ, υπάρχουν ακόμα πολύτιμοι λίθοι σχετικά με τις ισχυρές και αδύναμες πτυχές κάθε θέματος και η έρευνα παρουσιάζει τη συνολική στάση που έχουν οι άνθρωποι που δημιουργούν ιστότοπους WordPress επαγγελματικά απέναντι σε μεγάλα θέματα.

Παρεμπιπτόντως, εάν θέλετε να μπείτε, μη διστάσετε να το κάνετε. Όσο περισσότερα δεδομένα υπάρχουν, τόσο το καλύτερο… ειδικά αφού σκοπεύουμε να ενημερώσουμε αυτήν τη σύγκριση στο μέλλον.

Το κύριο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε ήταν πόσο συχνά οι προγραμματιστές στρέφονται σε μεγάλα θέματα έναντι άλλων μέσων δημιουργίας ιστότοπου WordPress. Εδώ είναι η διανομή:

έρευνα για μεγάλα θέματα

Ή να το πω με άλλο τρόπο:

(Διάγραμμα από Γραφήματα και γραφήματα WordPress Lite.)

Ακριβώς όπως το 32% των ερωτηθέντων, πιθανότατα πρέπει να παραδεχτώ ότι η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι δεν χρειάζονται όλοι ένα μεγάλο θέμα. Σε πολλές περιπτώσεις, προτιμάτε να πηγαίνετε με κάτι απλό ή εξειδικευμένο θέμα. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για τον εαυτό σας και γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε σε αυτόν, καθώς και το πιο σημαντικό, τι δεν χρειάζεστε.

Ωστόσο, μην με παρεξηγείτε. Αγαπώ ακόμα αυτά "πνίγηκε" βαριά ανυψωτικά. Divi vs Avada vs X… είναι όλα κορυφαία, πλούσια σε χαρακτηριστικά θέματα που είναι πολύ ικανά να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία.

Ή είναι?

Ας εξετάσουμε το θέμα πιο βαθιά.

"Εάν χρησιμοποιείτε ένα mega θέμα, ποιο?" (Υποβάλετε την απάντησή σας εδώ.)

Κεφάλαιο # 1: Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για κάθε θέμα

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά … τις τιμές, την αδειοδότηση, τι βγάζετε από το κουτί σε Divi εναντίον Avada vs X, κ.λπ .:

Θέμα Divi vs Avada vs XΝτέιβ
Άβαδα
Χ
Θέμα εργασίας WordPress. Θέμα εργασίας WordPress. Θέμα εργασίας WordPress.
+ Εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης (Divi Builder) – λειτουργεί στο front-end και στο wp-admin. + Εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης (Fusion Builder) – λειτουργεί στον διαχειριστή wp και στο front-end. + Εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης (Cornerstone) – λειτουργεί μόνο στο front-end.
(Επιπλέον πρόσθετα διατίθενται στην άδεια Dev.) + Μερικά premium plugins ενσωματώθηκαν. + Συγκεντρώθηκαν πολλά premium plugins.
Προσωπική άδεια 89 $ / έτος:
– Χρησιμοποιήστε το σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.
– Πρόσβαση σε όλα τα θέματα και προσθήκες όλων των ElegantThemes.
– 12 μήνες υποστήριξης και ενημερώσεις.
Κανονική άδεια 60 $ – εφάπαξ χρέωση:
– Χρησιμοποιήστε το σε έναν μόνο ιστότοπο. *
– Ενημερώσεις διάρκειας ζωής.
– 6 μήνες υποστήριξης.
Κανονική άδεια 59 $ – εφάπαξ χρέωση:
– Χρησιμοποιήστε το σε έναν μόνο ιστότοπο. *
– Ενημερώσεις διάρκειας ζωής.
– 6 μήνες υποστήριξης.
Εφάπαξ πληρωμή 249 $:
– Χρησιμοποιήστε το σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.
– Πρόσβαση σε όλα τα θέματα και προσθήκες όλων των ElegantThemes .
– Υποστήριξη και ενημερώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής.
Εκτεταμένη άδεια 2950 $ – εφάπαξ χρέωση:
– Χρησιμοποιήστε το σε έναν μόνο ιστότοπο. **
– Ενημερώσεις διάρκειας ζωής.
– 6 μήνες υποστήριξης.
Εκτεταμένη άδεια 3200 $ – εφάπαξ χρέωση:
– Χρησιμοποιήστε το σε έναν μόνο ιστότοπο. **
– Ενημερώσεις διάρκειας ζωής.
– 6 μήνες υποστήριξης.

* Με τα λόγια του Envato: Χρησιμοποιήστε, από εσάς ή έναν πελάτη, σε ένα τελικό προϊόν το οποίο Οι τελικοί χρήστες δεν χρεώνονται για.
** Με τα λόγια του Envato: Χρησιμοποιήστε, από εσάς ή έναν πελάτη, σε ένα τελικό προϊόν το οποίο Οι τελικοί χρήστες μπορούν να χρεωθούν για.

Δεν είμαι δικηγόρος και παρακαλώ μην το αντιμετωπίζετε ως κάτι διαφορετικό από τη δική μου προσωπική γνώμη, αλλά ο τρόπος που διαβάζω τις άδειες Avada και X είναι ότι εάν θέλετε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο που περιλαμβάνει τον επισκέπτη να πληρώνει πρόσβαση (για παράδειγμα, ένας ιστότοπος μέλους), χρειάζεστε την εκτεταμένη άδεια.

Divi vs Avada vs X: συνομιλία divi

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μοντέλα τιμολόγησης είναι λίγο διαφορετικά και με τα τρία θέματα και δεν υπάρχει σαφής νικητής μεταξύ τους όσον αφορά την προσιτή τιμή. Είναι όλα στις λεπτομέρειες και τον αριθμό των ιστότοπων που συνήθως επισκέπτεστε κάθε χρόνο.

 • Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο το μήνα, μετά από ένα έτος, κάθε θέμα θα σας κοστίσει: Divi – 89 $, Avada – 720 $, X – 768 $.
 • Εάν χρειάζεστε απλώς ένα θέμα για έναν ιστότοπο, η ενημέρωσή του για 5 χρόνια θα σας κοστίσει: Divi – 249 $, Avada – 60 $, X – 59 $.
 • Λήψη υποστήριξης τον 7ο μήνα μετά την αρχική αγορά: Divi – 89 $, Avada – 78 $, X – 76,63 $.

Κανείς δεν είναι ο φθηνότερος εδώ. Και οι τρεις είναι φθηνότεροι ή ακριβότεροι ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που δημιουργείτε ή την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Εάν θέλετε να χτίσετε πολλαπλούς ιστότοπους με Divi, η τυπική άδεια σας επιτρέπει να το κάνετε, οπότε δεν χρειάζεται να ζητήσετε άδεια από κανέναν πριν ξεκινήσετε ένα νέο έργο.

Κατά τη δημιουργία διαδοχικών ιστότοπων με Avada ή X, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες άδειες μέσω των σελίδων καταχώρησης των θεμάτων στο ThemeForest (πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε την εναλλακτική πλευρική γραμμή τιμολόγησης).

Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι όσο περισσότερες ιστοσελίδες δημιουργείτε, τόσο πιο προσιτό Divi γίνεται. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι γίνεται η φθηνότερη λύση μόλις θέλετε να δημιουργήσετε τον δεύτερο ιστότοπό σας μαζί του.

Κεφάλαιο # 2: Υποστήριξη και ενημερώσεις

Όταν πρόκειται για Avada και X, η υποστήριξη λειτουργεί σχεδόν το ίδιο και στα δύο… αυτό οφείλεται στο ότι είναι προϊόντα ThemeForest. Το Divi είναι το μπαλαντέρ εδώ, λειτουργεί μέσω του δικού του καναλιού διανομής.

Σημείωση. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε με ακρίβεια την ποιότητα της ίδιας της υποστήριξης και να επισημάνω το καλύτερο υποστηριζόμενο θέμα εδώ. Για αυτό, ίσως χρειαστεί να χτυπήσουμε κάθε ομάδα υποστήριξης δεκάδες φορές με διάφορα ζητήματα και, στη συνέχεια, να κατατάξουμε τις απαντήσεις / λύσεις σε κάποια κλίμακα. Αλλά ακόμα κι αν το κάναμε αυτό, δεν θα σας έδινε καμία εγγύηση ότι το συγκεκριμένο ζήτημά σας θα επιλυθεί από οποιαδήποτε ομάδα υποστήριξης. Ας μην το κάνουμε αυτό, και αντίθετα να επικεντρωθούμε σε άλλες πτυχές της συνολικής εμπειρίας υποστήριξης. Ιδιαίτερα:

Ένα από τα βασικά πράγματα κατά τη δημιουργία ιστότοπων WordPress για πελάτες είναι το πόσο γρήγορα μπορούν να λάβουν βοήθεια σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα αργότερα στο δρόμο (διαβάστε: μετά την ολοκλήρωση του ιστότοπου και στο διαδίκτυο).

Εδώ είναι οι επιλογές με κάθε θέμα:

 • Divi: Εάν είστε αυτός στην άδεια προγραμματιστή και όχι ο πελάτης, τότε πρέπει επίσης να είστε το άτομο που επικοινωνεί με την ομάδα υποστήριξης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα – ο πελάτης θα επικοινωνεί πάντα μαζί σας πρώτα το 99% του χρόνου, αλλά για περισσότερους καταλαβαίνους πελάτες αυτό ουσιαστικά τους εμποδίζει να λάβουν άμεση υποστήριξη από τον προγραμματιστή θεμάτων..
 • Avada και X: Δεδομένου ότι κάθε διαδοχικός ιστότοπος σημαίνει μια άλλη άδεια, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία σχετικά με το ποιος αγοράζει πραγματικά αυτές τις άδειες. Μπορείτε να το κάνετε για λογαριασμό του πελάτη σας ή μπορείτε να τους αφήσετε να αγοράσουν το θέμα μόνοι τους και, συνεπώς, να μπορούν να λαμβάνουν υποστήριξη απευθείας. Δυστυχώς, αυτό έχει και τα μειονεκτήματά του. Κυρίως, η προεπιλεγμένη άδεια σας παρέχει μόνο 6 μήνες υποστήριξης. Μετά από αυτό, πρέπει να αγοράσετε ξανά το δρόμο για υποστήριξη.

Όσον αφορά τις ενημερώσεις, λαμβάνετε το συνηθισμένο και με τα τρία θέματα – δηλαδή: κάθε φορά θα βλέπετε μια προτροπή στον διαχειριστή σας wp και θα λαμβάνετε επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνουν ότι είναι διαθέσιμες νέες ενημερώσεις.

Η εμπειρία μου με το Χ, για παράδειγμα, με έκανε να συνηθίσω να βλέπω νέα πακέτα ενημέρωσης να κυκλοφορούν κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Επιπλέον, το Avada έχει κάτι που ονομάζεται Avada Patcher. Βρίσκεται στην κύρια ενότητα του Avada στο wp-admin και παρέχει μικρές ενημερώσεις διόρθωσης σφαλμάτων που δεν απαιτούν πλήρη ενημέρωση θέματος. Αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα, πρέπει να ομολογήσω και διατηρεί τον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα όλο το εικοσιτετράωρο.

Avada Patcher

Ακολουθούν οι κανόνες ενημέρωσης με κάθε θέμα:

Ντέιβ
Άβαδα
Χ
Ενημερώσεις για όσο διάστημα έχετε εγγραφεί.Ενημερώσεις διάρκειας ζωής ανεξάρτητα από την άδειά σας.Ενημερώσεις διάρκειας ζωής ανεξάρτητα από την άδειά σας.

Κεφάλαιο # 3: Ευκολία εγκατάστασης (για έναν βασικό ιστότοπο)

Ειλικρινά, και οι τρεις υποψήφιοι μας έχουν εξαιρετική απόδοση σε αυτό το τμήμα.

Βασικά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το πακέτο θεμάτων, να το βάλετε στον τυπικό κατάλογο wp-content / θέματα και τελειώσατε.

Λόγω της αδειοδότησης Avada και X, η εγκατάσταση τους απαιτεί ένα ακόμη βήμα, ωστόσο. Αμέσως μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση, θα σας ζητηθεί να επικυρώσετε το αντίγραφο του θέματος. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε λήψη / ξεκλείδωμα όλων των επεκτάσεων και των προσθηκών που έχουν ενσωματωθεί. Μπορείτε τεχνικά να εκτελέσετε και τα δύο θέματα χωρίς την επικύρωση, αλλά χάνετε τις επιπλέον δυνατότητες.

Το Divi, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί ακριβώς έξω από το κουτί.

Εντάξει, αλλά αυτή είναι μόνο η βασική εγκατάσταση με γυμνά οστά… Αυτό που έρχεται στη συνέχεια είναι η διαμόρφωση όλων των επιλογών και η χρήση του ιστότοπου.

Διασκεδαστικό γεγονός. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε πώς μοιάζουν οι εγκαταστάσεις γυμνών οστών Divi vs Avada vs X Προειδοποίηση: σχεδόν τίποτα δεν συμβαίνει εκεί.

ΝτέιβDivi vs Avada vs X: Divi κενό
ΧDivi vs Avada vs X: X κενό

Βασική ρύθμιση ιστότοπου με το Avada

Μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν από τους τρεις τρόπους κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το Avada:

 1. Από το μηδέν – ξεκινήστε να εργάζεστε σε έναν κενό ιστότοπο και φτάστε στην κατάσταση που σας αρέσει.
 2. Χρησιμοποιήστε μία από τις διαθέσιμες επιδείξεις ως αφετηρία – το Avada διαθέτει πολλά από αυτά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει, ειδικά αν εργάζεστε σε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο. Μπορείς δείτε όλα εδώ. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη διάταξη για τον ιστότοπο του πελάτη σας, μπορείτε να επιλέξετε την επίδειξη που είναι πιο κοντά σε αυτήν και, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε τα υπόλοιπα.

Divi vs Avada vs X: Επιδείξεις Avada

 1. Εισαγάγετε το περιεχόμενο του Fusion Builder που έχετε προετοιμάσει στο παρελθόν (πιθανώς κατά τη δημιουργία προηγούμενου ιστότοπου Avada) – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προσαρμοσμένα αποθηκευμένα κοντέινερ, στήλες, στοιχεία ή πρότυπα πλήρους σελίδας.

Το επόμενο βήμα πηγαίνει πάντα στον πίνακα επιλογών Avada / Theme. Αυτή είναι η πλευρική γραμμή αυτού του πίνακα:

Πλευρική γραμμή επιλογών θέματος Avada

Αρκετά πράγματα εκεί, όπως μπορείτε να δείτε.

Για να το πούμε απλά, μπορείτε να τροποποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή του ιστότοπου που εργάζεστε μέχρι το πλησιέστερο pixel.

Το καλύτερο μέρος, είναι πολύ καθαρό – προσαρμόσιμο είτε μέσω κουτιών εισόδου, εναλλαγής ή ρυθμιστικών τιμών. Παράδειγμα για ρυθμίσεις μενού:

Ρυθμίσεις μενού Avada

Επίσης, στην κορυφή, έχετε ένα πεδίο αναζήτησης που σας επιτρέπει να εμφανίζετε όλες τις μεμονωμένες ρυθμίσεις που περιέχουν τη λέξη-κλειδί που έχετε εισαγάγει. Για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη ρύθμιση που σχετίζεται με την πλευρική γραμμή, απλώς εισαγάγετε "πλευρική γραμμή", και θα δείτε κάθε ρύθμιση που περιλαμβάνει την πλευρική γραμμή με οποιονδήποτε τρόπο.

Αναζήτηση ρυθμίσεων Avada

Όλες αυτές οι επιλογές θέματος είναι καθολικές – επηρεάζουν κάθε σελίδα ή ανάρτηση. Ωστόσο, εκτός από αυτό, κάθε σελίδα και ανάρτηση λαμβάνουν επίσης τα δικά τους πλαίσια επιλογών που σας επιτρέπουν να αντικαταστήσετε τις καθολικές ρυθμίσεις.

Επιλογές σύντηξης τοπικές

Αυτό σας δίνει πολύ καλές δυνατότητες προσαρμογής ανά σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να συναντήσετε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θέματος που δεν θα μπορείτε να αλλάξετε χωρίς να μπείτε στον πηγαίο κώδικα. Επιπλέον, είναι επίσης εξαιρετικά βολικό κατά τη δημιουργία οποιουδήποτε είδους σελίδων προορισμού ή μη τυπικών σελίδων που μοιάζουν και δεν συμπεριφέρονται σαν τον υπόλοιπο ιστότοπο.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό για όλα τα είδη μη τυποποιημένων κατασκευών είναι ότι το Avada έχει τα δικά του άγκιστρα, ενέργειες και φίλτρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε τον κώδικα του θέματος ακόμη και σε ακραίες περιπτώσεις. Αυτά λειτουργούν όπως όλα τα άλλα άγκιστρα στο WordPress και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα παιδικά σας θέματα και βοηθητικά πρόσθετα.

Ένα μόνο πιθανό μειονέκτημα που πρέπει να επισημάνω:

Η Avada φαίνεται να αγνοεί εντελώς το WordPress Customizer. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για συγκεκριμένο θέμα στο Customizer. Και ακόμη περισσότερο, όταν εκχωρείτε μια εικόνα κεφαλίδας ή ένα χρώμα φόντου, δεν εμφανίζεται πουθενά.

Μπορείτε βασικά να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο με το Avada και να μην εισέλθετε μία φορά στο Customizer.

Βασική ρύθμιση ιστότοπου με Divi

Το να ξεκινήσετε με το Divi είναι κάπως παρόμοιο με το πώς λειτουργούν τα πράγματα με το Avada, αλλά υπάρχουν μικρές διαφορές:

 • Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν – αν θέλετε – να προσαρμόσετε το θέμα Divi είτε μέσω των δικών του ρυθμίσεων είτε να χρησιμοποιήσετε ένα παιδικό θέμα.
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις προκαθορισμένες διατάξεις που συνοδεύουν το θέμα ή να εισαγάγετε άλλες διατάξεις (είτε τη δική σας είτε από τον Ιστό – τα ίδια τα ElegantThemes κάντε κάτι διαθέσιμο κάθε τόσο καιρό).

Divi vs Avada vs X: Διατάξεις Divi

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, θα βρείτε πολύ σύντομα το δρόμο σας σε ένα από τα πάνελ επιλογών θεμάτων του Divi. Υπάρχουν τρία από αυτά:

 • Επιλογές θέματος – εδώ μπορείτε να ορίσετε όλες τις κύριες παραμέτρους του θέματος (συνδυασμός χρωμάτων, διάφορα κλειδιά API, λογότυπο, favicon κ.λπ.), πλοήγηση, βασικές ρυθμίσεις διάταξης, SEO και ενσωματώσεις κώδικα (GA κ.λπ.).

Επιλογές θέματος Divi

 • Theme Customizer – αυτό ουσιαστικά ενεργοποιεί το WordPress Customizer και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε την εμφάνιση διαφόρων στοιχείων, όπως η κεφαλίδα, το υποσέλιδο, η τυπογραφία, τα στυλ κουμπιών και πολλά άλλα πράγματα. Αυτό το μέρος είναι καλύτερο από το Avada, μόνο και μόνο επειδή βλέπετε τα αποτελέσματα αυτού που κάνετε σε πραγματικό χρόνο.

Προσαρμογέας θεμάτων Divi

 • Module Customizer – ενεργοποιεί ξανά το Customizer, αλλά αυτή τη φορά οι ρυθμίσεις που βλέπετε σχετίζονται με τα μεμονωμένα στοιχεία του θέματος Divi. Για παράδειγμα, μπορείτε να τροποποιήσετε την εμφάνιση των εικόνων, τις γκαλερί, τα στοιχεία του χαρτοφυλακίου, τα ακορντεόν, τους μετρητές και άλλα.

Προσαρμογέας μονάδας Divi

Αφήνοντας στην άκρη όλες αυτές τις δυνατότητες συντονισμού, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας με το Divi πρόκειται πραγματικά να γίνει σε μεμονωμένες σελίδες και δημοσιεύσεις.

Η εντύπωση που συνεχίζει να μου κάνει η Divi είναι ότι οι γενικές ρυθμίσεις θέματος έχουν σκοπό να προσφέρουν στον ιστότοπό σας μια συνεπή αίσθηση, ενώ οι μεμονωμένες σελίδες είναι εκεί όπου πραγματικά είναι όλη η διασκέδαση.

Για παράδειγμα, όταν εργάζεστε σε μια δεδομένη σελίδα, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια προκαθορισμένη διάταξη για αυτήν. Κάθε μεμονωμένη σελίδα μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετική διάταξη, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες για κάθε είδους διαφορετικούς σκοπούς εντός του ίδιου ιστότοπου.

Divi vs Avada vs X: Διατάξεις σελίδας Divi

Επίσης, όταν πειραματίζεστε με διαφορετικές διατάξεις / επιδείξεις, φαίνεται ότι τα Divi’s είναι λιγότερο αδέξια και δεν χρειάζονται τόση μετά μετά – εναντίον Avada ή X’s. Αυτό καθιστά επίσης την ευκολότερη στη χρήση συνολική λύση, ειδικά αν θέλετε να ξεκινήσετε με μια έτοιμη διάταξη.

Βασική ρύθμιση ιστότοπου με X

Τέλος, έχουμε το θέμα X. Υπερηφανεύεται για το ότι είναι 100% front-end, και αυτό δείχνει με τον τρόπο που σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να εργάζεστε στον ιστότοπό σας.

Πρώτον, μπορείτε να επιλέξετε από μια χούφτα πακέτα περιεχομένου επίδειξης. Το X έχει ένα μεγάλο σύνολο από αυτό που ονομάζεται "τυπικές επιδείξεις" συν δύο "εκτεταμένες επιδείξεις." Η προηγούμενη εστίαση σε απλώς βασικό περιεχόμενο πλήρωσης τοποθετήθηκε σε μία από τις στοίβες σχεδιασμού του Χ (περισσότερα σε αυτά σε ένα λεπτό). Οι τελευταίες είναι πιο εξειδικευμένες – επιδείξεις για μια εταιρεία, εστιατόριο κ.λπ..

Divi vs Avada vs X: X demos

Αυτές οι εκτεταμένες επιδείξεις είναι σαφώς πολύ πιο εντυπωσιακές. Εδώ είναι το εστιατόριο:

X demo εστιατόριο

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι στοίβες σχεδιασμού, οι οποίες χρησιμεύουν ως ένα είδος πακέτων ρυθμίσεων και στυλ για να κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται πιο ομοιόμορφος. Το καθένα είναι μάλλον διαφορετικό, τόσο όσον αφορά τη διάταξη όσο και τη συνολική ατμόσφαιρα:

Στοίβα ακεραιότητας Ανανέωση στοίβας Στοιχεία στοίβας Στοίβα εικονιδίωνX Επίδειξη ακεραιότητας
X Ανανέωση επίδειξης
Επίδειξη X Ethos
Επίδειξη εικονιδίων X

Έτσι, ο τρόπος για να ξεκινήσετε με το X θα ήταν αυτός (σημείωση, μόνο η προσωπική μου προσέγγιση):

 • Εξετάστε τις διαθέσιμες επιδείξεις και δείτε αν υπάρχει κάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα. Εάν ναι, ακολουθήστε αυτό το περιεχόμενο επίδειξης και προσαρμόστε τις λεπτομέρειες ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Εάν όχι, μεταβείτε στο Customizer και επιλέξτε τη στοίβα σχεδίασης που είναι πιο κοντά στο οπτικό στυλ που αναζητάτε. Μεταβείτε στις ενότητες του Customizer και προσαρμόστε τα πάντα ανάλογα με τις ανάγκες. Ουσιαστικά, δημιουργήστε τις σελίδες σας ξεχωριστά.

Ρυθμίσεις προσαρμογέα Divi vs Avada vs X: X

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Customizer είναι το μόνο πλαίσιο επιλογών θεμάτων του Χ, για να το πούμε. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές επιλογές πουθενά αλλού στον πίνακα ελέγχου.

Όσον αφορά τον συνολικό αριθμό διαθέσιμων επιλογών προσαρμογής, είναι πολύ λιγότερο από ό, τι προσφέρει η Avada. Λίγο πιο κοντά στην προσέγγιση του Divi.

Όταν τελειώσετε με το Customizer, προχωρήστε στις μεμονωμένες σελίδες. Εδώ θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας με το X. Ομοίως με το Divi, οι σελίδες μπορούν να φαίνονται πολύ διαφορετικές μεταξύ τους και μπορείτε να τις δημιουργήσετε πάνω από μια χούφτα προκαθορισμένων προτύπων..

Πρότυπα σελίδων X

Το X έχει περισσότερο δομή φιλική για προγραμματιστές με αυτά τα πρότυπα, αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα όταν μόλις ξεκινήσετε με το θέμα.

Για παράδειγμα, με το X, δεν μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα μπλοκ για να εκτείνεται σε ολόκληρη την οθόνη (για παράδειγμα, φόντο πλήρους πλάτους). Πρέπει πρώτα να επιλέξετε το σωστό πρότυπο σελίδας ("Κενό – Χωρίς κοντέινερ") για να λειτουργήσει. Αρκετά απλή όταν έχετε ήδη μια ιδέα για το πώς λειτουργεί, αλλά έχει την καμπύλη εκμάθησης.

Στο τέλος, όταν πρόκειται για την ευκολία της βασικής ρύθμισης ιστότοπου με Divi vs Avada vs X, η κατάταξή μου είναι η εξής:

Το Avada είναι μόνο τελευταίο σε αυτήν τη λίστα λόγω της έλλειψης διεπαφής επεξεργασίας διεπαφής κατά τη στιγμή του ελέγχου (που παρεμπιπτόντως, δεν ισχύει πλέον). Προσαρμογή, ωστόσο, προσφέρει τα περισσότερα. Και ξέρω ότι είμαι προκατειλημμένος. Για εσάς, ο τεράστιος αριθμός επιλογών μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας (οπότε το Avada θα είναι το # 1 για εσάς) και αυτό είναι απολύτως κατανοητό.

Κεφάλαιο # 4: Προσθήκες και επεκτάσεις

Όσον αφορά τη συμβατότητα προσθηκών, βασικά, εάν έχετε ένα αγαπημένο plugin που κάνει κάτι συγκεκριμένο, πιθανότατα θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε από τα μεγάλα θέματα αυτής της λίστας.

Μία αξιοσημείωτη αναφορά… και οι τρεις έχουν ενσωματωμένα τσιμπήματα για να συνεργαστούν με το WooCommerce.

 • Το Divi διαθέτει μια ολόκληρη ενότητα καταστημάτων, την οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε σε οποιαδήποτε σελίδα.
 • Το Avada έρχεται με μερικές επιδείξεις περιεχομένου για το WooCommerce και προσφέρει μια συνολική εξαιρετική σχεδίαση με το WooCommerce και τα στοιχεία του.
 • Το X έχει συγκεκριμένες επιδείξεις περιεχομένου με το WooCommerce και για τις τέσσερις στοίβες σχεδιασμού.

Όσον αφορά τα προσαρμοσμένα πρόσθετα και επεκτάσεις, και τα τρία μεγάλα θέματα έχουν κάτι να προσφέρουν.

Εάν αγοράσετε την Άδεια προγραμματιστή με το Divi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα Πρόσθετα κομψών θεμάτων, και όλα ενσωματώνονται καλά με το θέμα.

Το Avada σας προσφέρει το Fusion Core και το Fusion Builder (και τα δύο απαιτούνται ακόμη και για να λειτουργήσει το Avada), καθώς και δύο πρόσθετες λύσεις premium: LayerSlider και Slider Revolution.

Ωστόσο, με όλα αυτά, ο αναμφισβήτητος βασιλιάς σε αυτό το τμήμα είναι ο Χ. Ως μέρος της κανονικής άδειας, λαμβάνετε πρόσθετα premium αξίας άνω των 1000 $. Μερικές άξιες αναφορές: ACF Pro, ConvertPlug, Envira Gallery, LayerSlider, Slider Revolution, Typekit, Visual Composer και μια χούφτα άλλων.

X επιπλέον προσθήκες

Αυτό που αξίζει επίσης να επισημανθεί είναι ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του X είναι ότι σας δίνει μερικές εναλλακτικές επεκτάσεις για κάθε λειτουργία / λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να τοποθετήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπου σε ένα πλέγμα, μπορείτε να επιλέξετε από το The Grid και το Essential Grid. Εάν χρειάζεστε ένα ρυθμιστικό, θα έχετε Soliloquy, Slider Revolution και LayerSlider.

Επίσης, υπάρχει λευκή επισήμανση. Το X είναι το μόνο θέμα που σας δίνει μια επίσημη επέκταση λευκής ετικέτας. Με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισης του πίνακα ελέγχου πριν παραδώσετε τον ιστότοπο σε έναν πελάτη.

Στο τέλος, στο τμήμα επεκτάσεων, η κατάταξη μεταξύ Divi vs Avada vs X είναι:

Κεφάλαιο # 5: Σχέδια και διατάξεις

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής όταν εξετάζουμε τι είναι δυνατό με κάθε θέμα σχεδιασμού.

Και οι τρεις ταιριάζουν εξαιρετικά καλά όσον αφορά τα σχέδια και τις διατάξεις που παρέχονται είτε με το ίδιο το θέμα, είτε μπορούν να δημιουργηθούν μέσω των κατασκευαστών μεταφοράς και απόθεσης.

Βασικά, αυτό που έχει όλα είναι το ατομικό σας γούστο, τόσο από την άποψη της διεπαφής όσο και από τον αριθμό των στοιχείων που μπορείτε να αλλάξετε / να προσαρμόσετε:

 • Αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα της εργασίας σας σε πραγματικό χρόνο, θα επιλέξετε Divi ή X.
 • Εάν ο τεράστιος αριθμός επιλογών είναι σημαντικός, ακολουθήστε την Avada.

(Το Avada είναι ιδιαίτερα καλό για τον έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπού σας σε κινητά – μπορείτε να προσαρμόσετε τα σημεία διακοπής του κινητού, καθώς και να αποκλείσετε την εμφάνιση ορισμένων στοιχείων στο κινητό.)

Αν ψάχνετε για τα κύρια στοιχεία για να προσαρμόσετε το σχεδιασμό κάθε θέματος:

 • Στην Avada, όλα βρίσκονται στον πίνακα επιλογών του θέματος (wp-admin / Avada / Theme Options).
 • Στο Divi, θα βρείτε πράγματα τόσο στον πίνακα προσαρμοσμένων επιλογών (wp-admin / Divi) όσο και στο Customizer.
 • Στο X, όλα είναι στο Customizer.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα δημιουργίας περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης.

Στο Avada, μπορείτε να δημιουργήσετε σελίδες στο wp-admin και στο front-end.

Στο Divi, μπορείτε να εργαστείτε τόσο στο wp-admin όσο και στο front-end και μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του ενός και του άλλου.

Στο Χ, όλα συμβαίνουν στο μπροστινό μέρος.

Όσον αφορά τα στοιχεία και τα μπλοκ περιεχομένου που διατίθενται σε κάθε δημιουργό (πράγματα όπως κουμπιά, λίστες, γκαλερί, κορδέλες κ.λπ.), και τα τρία θέματα φαίνεται να προσφέρουν περίπου το ίδιο υλικό. Με άλλα λόγια, πιθανότατα δεν θα σκοντάψετε κάτι που λείπει.

Παράδειγμα από το Avada:

Divi vs Avada vs X: ενότητες περιεχομένου

Και πάλι, δεν θα έλεγα ότι κανένα από τα θέματα είναι ο κορυφαίος εδώ όσον αφορά την ποιότητα των σχεδίων που είναι δυνατά. Όλοι έχουν ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους να σας μεταφέρουν από το Α στο Β, αλλά μπορείτε να φτάσετε σχεδόν στον ίδιο προορισμό με οποιοδήποτε από αυτά.

Τούτου λεχθέντος, εάν επρόκειτο να ταξινομήσω τους κατασκευαστές drag-and-drop ξεχωριστά, θα έπρεπε να το δώσω:

Κεφάλαιο # 6: Καμπύλη εκμάθησης

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αφού αποκτήσετε για πρώτη φορά ένα από αυτά τα μεγάλα θέματα, πόσο γρήγορα μπορείτε να καταλήξετε σε έναν ποιοτικό επιχειρηματικό ιστότοπο?

Επίσης, πόσο σύντομα μπορείτε να καλέσετε τον εαυτό σας ειδικό?

Εδώ είναι η συμφωνία:

Το κόλπο με τα μεγάλα θέματα είναι ότι η αρχική καμπύλη μάθησης είναι πολύ ήπια… αλλά μετά γίνεται απότομη.

Το θέμα είναι, εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν τυπικό, απλό ιστότοπο (με μερικές δροσερές διατάξεις, σελίδες προορισμού και ακόμη και ωραίες ενσωματωμένες λειτουργίες μέσω πρόσθετων και προσθηκών), τότε μπορείτε βασικά να το κάνετε αμέσως χωρίς πρόβλημα.

Απλώς εγκαθιστάτε το θέμα της επιλογής σας, ακολουθείτε τους εισαγωγικούς οδηγούς και μπορείτε να ξεκινήσετε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε ότι θα χάσετε τίποτα.

Ωστόσο, μόλις θέλετε να κάνετε κάτι που το θέμα δεν σας επιτρέπει να κάνετε με προφανή τρόπο, αυτό είναι όταν ξεκινά η απότομη καμπύλη μάθησης.

Δεν λέω ότι κανένα από αυτά τα θέματα είναι σύγχυση ή χτισμένο με περίεργο τρόπο, αλλά μόνο ο τεράστιος αριθμός χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων σημαίνει ότι αυτά τα θέματα είναι βασικά σοβαρά προϊόντα λογισμικού από μόνα τους. Και η πραγματική εξάσκηση σε οποιοδήποτε από αυτά θα σας πάρει σχεδόν τον ίδιο χρόνο με την εξάσκηση του ίδιου του WordPress.

Απλώς κοιτάξτε το μέγεθος των πραγμάτων – κάτι που ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου. Το WordPress από μόνο του είναι τώρα περίπου 8-9MB. Ντίβι; 25MB. Avada; 22MB. Χ? 10MB.

Τα μεγάλα θέματα είναι λογισμικό. Σοβαρό λογισμικό. Δεν είναι "απλά δέρματα" πια που μόλις βάζετε πάνω από το WordPress.

Εν ολίγοις, αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πολύπλοκο με οποιοδήποτε από αυτά, θα χρειαστεί χρόνος. Τούτου λεχθέντος, όλοι οι Avada, Divi και X κάνουν πολλά όσον αφορά την εκπαίδευση των χρηστών τους. Παίρνετε βάσεις γνώσεων, βίντεο, σεμινάρια κ.λπ..

Κατά τη γνώμη μου, το θέμα που το κάνει καλύτερα είναι το Avada. Έχουν μια πολύ εκτεταμένη βάση γνώσεων, εις βαθος τεκμηρίωση, και επαγγελματικά φτιαγμένο εκπαιδευτικά βίντεο. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πλατφόρμα και να σας διδάξουν πώς να τη χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε είδος έργου.

Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα τεράστια λίστα ενεργειών και φίλτρων. Κανένα από τα άλλα μεγάλα θέματα που εμφανίζονται εδώ δεν πλησιάζει ακόμη και το εύρος που είναι διαθέσιμο στο Avada. Αυτό το καθιστά δυνητικά καλύτερη επιλογή για έργα προσαρμοσμένης ανάπτυξης και πιο περίπλοκους ιστότοπους περιεχομένου.

Μετακίνηση στο Χ, έχουν επίσης μερικές ενέργειες και φίλτρα για σένα, αλλά όχι τόσο πολλά. Το X προσφέρει επίσης μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με όλα όσα θα περίμενε κανείς. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι τα έγγραφα δεν καλύπτουν μόνο την ίδια την πλατφόρμα, αλλά και τα πρόσθετα που ενσωματώνονται στο θέμα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης το φόρουμ του κέντρου υποστήριξης.

Όταν πρόκειται για Divi, Η τεκμηρίωσή τους φαίνεται να είναι η πιο φιλική προς τον αναγνώστη και προσανατολισμένη για να βοηθήσει τους περιστασιακούς χρήστες, ίσως περισσότερο από τους προγραμματιστές. Είναι οργανωμένο τακτοποιημένο και κάθε καταχώριση (δεν τα ελέγχει όλα) διαθέτει ένα πρακτικό βίντεο φροντιστηρίου.

Δεν μπόρεσα να βρω καμία τεκμηρίωση για συγκεκριμένες ενέργειες και φίλτρα Divi.

Τέλος πάντων, αν ήθελα να ταξινομήσω μόνο τα έγγραφα:

Ωστόσο, με κάθε ειλικρίνεια, η καμπύλη μάθησης είναι κάπως παρόμοια και στα τρία θέματα, επομένως δεν μπορώ να δηλώσω σαφή νικητή σε αυτό το τμήμα. Κάθε πλατφόρμα κάνει τα πράγματα διαφορετικά, και κάθε μία είναι εύχρηστη με τον δικό της τρόπο.

Τελικό συμπέρασμα: ποιο μέγα θέμα να επιλέξετε – Divi εναντίον Avada vs X

Το μισώ πραγματικά όταν οι άνθρωποι τελειώνουν τις συγκρίσεις τους χωρίς να παρέχουν κανένα συμπέρασμα. Επιτρέψτε μου λοιπόν να διακινδυνεύσω μια πρόταση, παρόλο που μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους. Αλλά αυτό είναι ωραίο. Μη διστάσετε να με ενημερώσετε για τη γνώμη σας στα σχόλια.

Η πρότασή μου είναι αυτή:

Πού βλέπετε τον εαυτό σας στην ακόλουθη κλίμακα?

��

 • Εκτιμώ τον τεράστιο αριθμό ρυθμίσεων, προσαρμογών, προσαρμογών και διαθέσιμων επιλογών.
 • Θέλω να μπορώ να τροποποιώ τη βασική λειτουργικότητα του θέματος (αρκετά) εύκολα.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε
Άβαδα

�� + ��

 • Είμαι κάπου στη μέση.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε
Ντέιβ

��

 • Μου αρέσει να δημιουργώ ιστότοπους στο front-end.
 • Βασίζομαι στα πρόσθετα για να λάβω συγκεκριμένες δυνατότητες.
 • Δεν με νοιάζει τόσο πολύ με το να παίζω κάποια βασικά χαρακτηριστικά θέματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε
Χ

Τι νομίζετε; Σας αρέσει κάποιο από τα θέματα που εμφανίζονται εδώ έναντι των άλλων; Ή ίσως υπάρχει άλλος παίκτης σε αυτό το παιχνίδι που πρέπει να προστεθεί στο μείγμα… Divi εναντίον Avada vs X εναντίον ____?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map