20+ Καλύτερα AdSense Βελτιστοποιημένα Θέματα WordPress για το 2020

20+ Καλύτερα AdSense Βελτιστοποιημένα Θέματα WordPress για το 2020

20+ Καλύτερα AdSense Βελτιστοποιημένα Θέματα WordPress για το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Εάν διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα θέλετε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από διαφημίσεις στον ιστότοπό σας μέσω του AdSense. Εξαιρετική. Το κύριο πρόβλημα που πιθανώς αντιμετωπίζετε είναι ότι δεν είστε σίγουροι πού να τοποθετήσετε διαφημίσεις και ακόμη και αν το κάνετε, το θέμα σας μπορεί να το κάνει ενοχλητικό.


Θα ήταν πολύ ευκολότερο εάν υπήρχε ένα θέμα εκεί έξω βελτιστοποιημένο για το AdSense, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά. Είστε τυχεροί, επειδή υπάρχουν πολλά θέματα εκεί έξω που έχουν βελτιστοποιηθεί για το AdSense. Θα παραθέσω λίστα 20+ υπέροχα θέματα AdSense AdSense εδώ.

Καλύτερα θέματα βελτιστοποιημένου WordPress για το AdSense

Τα καλύτερα θέματα βελτιστοποιημένα για το AdSense για το 2020:

ενοικίαση αυτοκινήτου neve

Ενοικίαση αυτοκινήτου Neve *

Ένα μοντέρνο και καθαρό θέμα WordPress για όλα τα είδη επιχειρήσεων. Έχει κομψό σχεδιασμό και καλά οργανωμένο περιεχόμενο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα με τον τρόπο που θέλετε με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, όπως το Elementor και το Gutenberg. Παρέχει προσαρμοσμένες διατάξεις και πολλές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών banner, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε οπουδήποτε στον ιστότοπο.

Το Neve Car Rental συνοδεύεται από σχεδιασμό με δυνατότητα απόκρισης, δημιουργίας κεφαλίδας και υποσέλιδου, συμβατότητα με AMP και WooCommerce, μια τεράστια συλλογή από εξειδικευμένους ιστότοπους και πλήρη ευελιξία στην προσαρμογή.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 49 $

* θέματα που αναπτύχθηκαν από την αδελφή μας εταιρεία, ThemeIsle

Σπαρτιάτης

Σπαρτιάτης

Ένα θέμα WordPress AdSense που δημιουργήθηκε για περιοδικά και ιστότοπους ειδήσεων που προσφέρει μεγάλη διαδραστικότητα. Διαθέτει πολλά widget: κουμπιά κοινωνικών μέσων, ενότητες με τα πιο δημοφιλή και πρόσφατα άρθρα, περιοχές σχολίων και ετικετών, γκαλερί φωτογραφιών και βίντεο και άλλα. Το κύριο θέμα αυτού του θέματος είναι η υγεία, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών κατηγοριών, όπως του αθλητισμού, του ταξιδιού και της φύσης. Τα διαφημιστικά πανό υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπο, τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στο εσωτερικό των άρθρων. Το σχέδιο έχει τρεις κύριες στήλες, δύο από τις οποίες περιέχουν τα άρθρα από κάθε κατηγορία, ενώ η τρίτη είναι «υπεύθυνη» με την κοινωνική περιοχή κοινής χρήσης.

Η αρχική σελίδα έχει δύο διαφημιστικά πανό, στην κορυφή και στο κάτω μέρος.

Το θέμα έχει απεριόριστα χρώματα, προσαρμόσιμες εικόνες, πλευρικές γραμμές και widget, ανταποκρίνεται πλήρως, έχει bulit-in login / registration form, βελτιστοποιείται SEO και έχει πολλές άλλες δυνατότητες που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 49 $

romero

Ρομέρο

Το Romero είναι ένα ωραίο θέμα περιοδικών για να τονίσει το οπτικό περιεχόμενο. Είναι το καλύτερο κατάλληλο για ιστότοπους βιντεοπαιχνιδιών, περιοδικά με αυτοκίνητα, κριτικές ταινιών ή οποιαδήποτε άλλη θέση που περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα εικόνων.

Το θέμα έχει διάταξη τύπου blog που είναι συμβατή με το AdSense και το WooCommerce. Έχετε αρκετό χώρο για την προβολή των διαφημίσεών σας – στην πλαϊνή γραμμή, στο σώμα του άρθρου, στο τέλος μιας ανάρτησης και στην αρχική σελίδα. Τα προσαρμοσμένα χρώματα και γραμματοσειρές, τα προκατασκευασμένα πρότυπα σελίδας και η απεριόριστη κύλιση συνοδεύονται από την απόκριση σχεδίασης.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 69 $

Καυτά νέα

Καυτά νέα

Ένα πολύ απλά οργανωμένο θέμα για διαδικτυακούς ιστότοπους ειδήσεων και περιοδικά. Έχει ένα μαύρο μενού στην κορυφή της σελίδας, έχει ένα σχέδιο που μοιάζει με blog και είναι πλήρως widget. Στη δεξιά πλευρά μπορείτε να βρείτε widget που παρουσιάζουν τα πιο δημοφιλή, πρόσφατα και σχολιάζουν άρθρα. Οι διαφημιστικοί χώροι απλώνονται σε ολόκληρη τη σελίδα. Δύο τετράγωνα των 125 × 125 παρουσιάζονται επίσης στα δεξιά. Ένα άλλο μεγαλύτερο τετράγωνο εμφανίζεται παρακάτω και ένα παρόμοιο επισυνάπτεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Άλλοι δύο διαφημιστικοί χώροι εμφανίζονται όταν κάνετε κλικ σε ένα άρθρο (αυτοί είναι μπλοκ διαφημίσεων περιεχομένου).

Οι διαφημίσεις μέσα στα άρθρα τοποθετούνται στην αρχή και στο τέλος του περιεχομένου.

Μερικές από τις δυνατότητες του θέματος είναι: SEO και βελτιστοποιήσεις ταχύτητας, προσαρμοσμένα widget, απεριόριστα χρώματα και φόντα και ενσωματωμένα κοινωνικά μέσα.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 19 $

mh_magazine

Περιοδικό MH

Το MH Magazine είναι ένα επαγγελματικό θέμα WordPress περιοδικών για ιστότοπους που σχετίζονται με τη σύνταξη. Αυτό το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα WordPress είναι απόλυτα κατάλληλο για θέματα όπως ειδήσεις, τεχνολογία, πολιτική, τρόπος ζωής, αθλητισμός, φύση, οικονομία, ταξίδια ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. Αυτό το δημοφιλές θέμα WordPress περιοδικών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έσοδα από τον ιστότοπό σας εκμεταλλευόμενοι τις πολλές διαθέσιμες περιοχές widget στην πρώτη σελίδα widget και στις πλαϊνές γραμμές για την προβολή διαφημίσεων σε διαφορετικές τοποθεσίες στον ιστότοπό σας.

Το MH Magazine, επομένως, σας επιτρέπει να ενσωματώνετε όμορφα διαφημίσεις και πανό στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Αυτό το ευέλικτο θέμα περιοδικού WordPress έρχεται επιπλέον με πρόσθετες επιλογές διαφήμισης και πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για την έναρξη επαγγελματικών διαδικτυακών περιοδικών και ιστότοπων ειδήσεων.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 49 $

άλφα

Αλφα

Το Alpha είναι ένα καθαρό θέμα WordPress AdSense για περιοδικά και ιστότοπους ειδήσεων. Ο σχεδιασμός έγινε για να δοθεί προτεραιότητα στο περιεχόμενο. Όλα είναι καλά οργανωμένα ανά κατηγορίες. Το θέμα έρχεται με μια κόκκινη γραμμή μενού όπου μπορείτε επίσης να βρείτε τις κύριες ιστορίες της ημέρας.

Όπως κάθε θέμα περιοδικού, το Alpha είναι έτοιμο για το AdSense. Η αρχική σελίδα διαθέτει δύο διαφημιστικά πανό, στο επάνω μέρος και στη μέση.

Το κορυφαίο banner διαφήμισης διατηρεί τη θέση του ανεξάρτητα από το τμήμα ή το άρθρο που διαβάζετε.

Το Alpha έχει σχεδιασμό που ανταποκρίνεται και, εκτός από τη διάταξη του περιοδικού, έρχεται επίσης με δέρμα εφημερίδας. Παρέχει επίσης πολλαπλά widget – πολλά από αυτά λειτουργούν ως widget βίντεο – ένα ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων, μια επιλεγμένη παρουσίαση διαφανειών, βελτιστοποίηση SEO, ένα σταθερό πλαίσιο ZOOM και μια εύκολη εμπειρία προσαρμογής.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 69 $

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • 15+ Καλύτερα Θέματα WordPress Travel του 2020 (Βελτιστοποιημένα και Όμορφα)
  • 10+ ταχύτερα θέματα WooCommerce (δωρεάν, βελτιστοποιημένα και όμορφα)
  • 15+ καλύτερα δωρεάν θέματα Parallax WordPress 2020

Περιοδικό

Περιοδικό

Όπως λέει και το όνομα, το Magazine είναι ένα θέμα WordPress του AdSense που δημιουργήθηκε για περιοδικά και ιστότοπους ειδήσεων. Έχει απλό, καθαρό και επαγγελματικό σχεδιασμό, ο οποίος βοηθά στην εύρεση των πληροφοριών που χρειάζεστε εύκολα. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για χρήση μαζί με το Themify Builder, το οποίο συνοδεύεται από διαισθητικές ρυθμίσεις μεταφοράς και απόθεσης. Το θέμα έχει πολλούς διαφημιστικούς χώρους, τρεις από αυτούς τοποθετούνται ακριβώς στην αρχική σελίδα (όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην παραπάνω εικόνα). Άλλα widget για διαφημίσεις banner τοποθετούνται στα άρθρα.

Το περιοδικό διαθέτει 42 προεγκατεστημένες επιλογές διάταξης, μεγάλα μενού, ειδοποιήσεις έκτακτων ειδήσεων, κουμπιά κοινωνικής κοινοποίησης, σχετικές δημοσιεύσεις, έξι επιλογές πλευρικής γραμμής, επτά διατάξεις θέσεων, έξι έγχρωμες εμφανίσεις, συμβατότητα WooCommerce και πολλά άλλα.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 59 $

Καθημερινό θέμα

Καθημερινό θέμα

Το Καθημερινό Θέμα έχει βελτιστοποιηθεί για ιστότοπους ειδήσεων που χρησιμοποιούν το AdSense. Το θέμα περιλαμβάνει έναν εύχρηστο πίνακα διαχείρισης διαφημίσεων, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε εύκολα πανό σε διάφορα μεγέθη στην πλευρική γραμμή και σε άλλες θέσεις διαφημίσεων.

Αυτό το θέμα του WordPress AdSense περιλαμβάνει πολλά πρότυπα σελίδων, συμπεριλαμβανομένων αρχείων, πλήρους πλάτους και περισσότερων προσαρμοσμένων προτύπων. Όλες οι ρυθμίσεις που θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε βρίσκονται σε ένα εύχρηστο πλαίσιο επιλογών. Περιλαμβάνονται προσαρμοσμένα widget, συμπεριλαμβανομένων των Twitter και Flickr.

Το θέμα έρχεται βελτιστοποιημένο και προσαρμοσμένο σε SEO, έτσι ο ιστότοπός σας θα είναι ορατός και μεταφράσιμος Η υποστήριξη διάρκειας ζωής συμπεριλαμβάνεται χωρίς επιπλέον κόστος.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 24 $

AccessPress Mag Pro

AccessPress Mag Pro

Αυτό το φιλικό για το AdSense θέμα δημιουργήθηκε για ιστότοπους περιοδικών και πολυμέσων, έρχεται με ένα νέο και μοντέρνο σχεδιασμό και τέσσερις διαφορετικές επιδείξεις. Το περιεχόμενο εμφανίζεται κομψά ανά κομμάτι λόγω του τεμπέλης εφέ φόρτωσης.

Οι διαφημιστικοί χώροι είναι άφθονοι και τοποθετούνται στρατηγικά στην αρχική σελίδα, εντός των ενοτήτων και μέσα στο περιεχόμενο.

Επίσης, στο τέλος κάθε άρθρου υπάρχει ένας άλλος διαφημιστικός χώρος, λίγο πριν από την περιγραφή του συγγραφέα.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, αυτό το θέμα προσφέρει πολλαπλές διατάξεις, μια ανταποκρίσιμη σχεδίαση, ένα trending ticker με τα νέα, ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ό, τι θέλετε, ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου για τους χρήστες, αποκριτικές διαφημίσεις (εκτός από το Google AdSense), συμβατότητα WooCommerce και άλλες ελκυστικές δυνατότητες.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 55 $

Περιοδικό

Περιοδικό

Ένα ωραίο θέμα WordPress AdSense για περιοδικά και ιστότοπους ειδήσεων ή ιστολόγια, με καθαρό και φιλικό σχεδιασμό. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια καλή προβολή του ιστότοπού σας. Είναι γεμάτο κοινωνικούς συνδέσμους, γραφικά στοιχεία, ετικέτες, κατηγορίες προβολής, βελτιστοποιημένη ταχύτητα, έτοιμη για SEO και συμβατή με το WP Review Pro. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, συνοδεύεται από διαφημιστικούς χώρους που σας επιτρέπουν να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας όπου θέλετε.

Το θέμα ανταποκρίνεται και κυριαρχείται από ανοιχτό γκρι, έρχεται με τέσσερις μοναδικές διατάξεις, δύο επιλογές ρυθμιστικών, κύλιση παράλλαξης, 630+ γραμματοσειρές Google και με εικονίδια 590 Font Awesome. Παρέχει επίσης μεγάλα μενού, φόρτωση AJAX, πλαίσια συγγραφέων, απεριόριστα χρώματα, πλευρικές γραμμές και επιλογές φόντου. Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος των λειτουργιών του περιοδικού.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 45 $

Ειδήσεις

Ειδήσεις

Το NewsDesk είναι ένα θέμα WordPress του AdSense που δημιουργήθηκε για διαδικτυακά περιοδικά και ιστότοπους ειδήσεων. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για προώθηση – είναι πλήρως widget, κοινωνικό και διαθέτει διαφημιστικούς χώρους.

Υπάρχουν πέντε διαφημιστικοί χώροι στην αρχική σελίδα και τρεις όταν περιηγείστε στις ενότητες. Αυτό το θέμα είναι γεμάτο widget και διαδραστικά κουμπιά, όπως κάθε ιστότοπος ειδήσεων.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 49 $

Θέμα εφημερίδας

Εφημερίδα

Η εφημερίδα είναι ένα κομψό θέμα, που δημιουργήθηκε για τη δημοσίευση και τον έλεγχο ιστότοπων, που σας βοηθά να δημιουργήσετε έσοδα από την επιχείρησή σας με διαφημίσεις AdSense και να δημοσιεύσετε διαφημιστικά banner. Το θέμα της εφημερίδας συνοδεύεται από ένα έξυπνο σύστημα διαφημίσεων που προσαρμόζει αυτόματα το μέγεθος της διαφήμισης, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή. Θα βρείτε διάφορους διαφημιστικούς χώρους διαθέσιμους σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας, ανάμεσα στα γραφικά στοιχεία ή στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της σελίδας, χωρίς να ενοχλείτε την ικανότητα του επισκέπτη να διαβάσει τα άρθρα σας.

Αυτό το πρότυπο περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για το μπροστινό μέρος, τα προ-ενσωματωμένα σχέδια επίδειξης, ένα εργαλείο δημιουργίας κεφαλίδας, έτοιμες διατάξεις για σελίδες και αναρτήσεις, διάφορα προσαρμοσμένα widget, ευέλικτα στοιχεία, κριτικές, διαδραστικά κουμπιά και κινούμενα εικονίδια. Η εφημερίδα είναι συμβατή με WPML και φιλική προς το SEO.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 59 $

Pinstagram

Pinstagram

Αυτό το θέμα WordPress που μοιάζει με Pinterest έχει μια ελκυστική διάταξη και πολλούς χώρους όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας. Η διαδραστική και μοντέρνα εμφάνισή του σας δίνει πολλές πιθανότητες να προσθέσετε και να διαχειριστείτε τις διαφημίσεις σας.

Όπως θα παρατηρήσατε από τα στιγμιότυπα οθόνης, το Pinstagram έχει όλα τα θέματα που χρειάζονται για να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να γίνει δημοφιλής. Προσφέρει πολλά κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης, συνδέσεις widget, μετάφραση σε πολλές γλώσσες, είναι βελτιστοποιημένο για SEO και κοινωνικά και σας προσφέρει ωραία μέρη για να ρίξετε τις διαφημίσεις σας. Παρέχει την τοποθέτηση Smart Adsense, ώστε να μπορείτε να τα έχετε στην αρχική σελίδα ή ακριβώς μέσα στις αναρτήσεις, πριν και μετά το περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να τα μετακινήσετε όπου θέλετε.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 45 $

Κοινωνικά ιικά

Κοινωνικά ιικά

Ένα πολύχρωμο και ελκυστικό θέμα που δημιουργήθηκε κυρίως για επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Κατασκευάστηκε για να είναι ελκυστικός, γρήγορος και να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα προς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Είναι βελτιστοποιημένο για SEO και διαθέτει κοινωνικά κουμπιά, διαφημιστικούς χώρους, σύστημα ελέγχου, ετικέτες, πλαίσια συγγραφέων και widget.

Το SociallyViral παρέχει μεγάλα μενού, τέσσερα διαφορετικά εφέ φόρτωσης, κουτιά συνδρομής, κύλιση παράλλαξης, 630+ γραμματοσειρές Google, απεριόριστα χρώματα, πλευρικές γραμμές, επιλογές φόντου, συντομεύσεις και πολλές άλλες ελκυστικές δυνατότητες.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 45 $

Περιοδικό Pro

Περιοδικό Pro

Ένα θέμα βελτιστοποιημένο για συνεργασία με ιστότοπους περιοδικών και μέσων που χρειάζονται ενοποίηση του AdSense. Χρησιμοποιεί έναν κλασικό συνδυασμό ασπρόμαυρου και διατηρεί μια επαγγελματική εμφάνιση. Έχει απλή και καλά οργανωμένη διάταξη. Οι διαφημίσεις είναι σταθερές στα ίδια μέρη, ανεξάρτητα από το πού σας μεταφέρει η κύλιση.

Παρόλο που έχει μια μινιμαλιστική εμφάνιση, το Magazine Pro διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένας ιστότοπος τύπου: widgets, tags, blog, κοινωνικά κουμπιά, καλά οργανωμένο περιεχόμενο, προσαρμοσμένα μενού, ανταπόκριση για κινητά, επιλεγμένες εικόνες, έξι επιλογές διάταξης, επιλογές θέματος και πολλά άλλα περισσότερο.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 99,95 $

Ειδήσεις σε απευθείας σύνδεση

Ειδήσεις σε απευθείας σύνδεση

Αυτό το θέμα έχει μια απλή διάταξη περιοδικών, για ιστότοπους γενικών ειδήσεων και προσφέρει βελτιστοποίηση του AdSense. Έρχεται με δύο μπλοκ διαφημίσεων στην αρχική σελίδα, τα οποία εμφανίζονται και σε κάθε σελίδα. Το θέμα έχει καθαρή και μινιμαλιστική εμφάνιση και παρέχει ένα σύστημα αναθεώρησης. Κάτω από το μενού, το NewsOnline διαθέτει μια ειδοποίηση ειδήσεων που λειτουργεί κάπως σαν ένα ρυθμιστικό που δείχνει τις πιο πρόσφατες και σημαντικές ειδήσεις.

Το NewsOnline μπορεί να χειριστεί μεγάλες ποσότητες περιεχομένου, ανταποκρίνεται πλήρως και βελτιστοποιηθεί για ταχύτητα και SEO, προσφέρει κύλιση παράλλαξης, συντομεύσεις, συντάκτες, απεριόριστα χρώματα, γραμματοσειρές, εικονίδια, φόντα και πολλές άλλες επιλογές προσαρμογής.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 45 $

Σχέδιο

Σχέδιο

Το σχήμα μπορεί να είναι το ιδανικό θέμα για ένα περιοδικό ή για έναν ιστότοπο πολυμέσων. Δεν είναι μόνο ένα από τα ταχύτερα θέματα WordPress εκεί έξω, αλλά έρχεται επίσης με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κλιμακωθεί γρήγορα στην επαγγελματική σκάλα. Εκτός από τη μεγάλη ταχύτητα και τον φιλικό προς τον SEO κώδικα, το Schema είναι επίσης μια καλή επιλογή για τη διαχείριση διαφημίσεων. Δεν συνοδεύεται από προεπιλεγμένους διαφημιστικούς χώρους, οπότε μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να εμφανίζονται οι ίδιοι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε καλύτερα τις διαφημίσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφήμιση κεφαλίδας, μια διαφήμιση κάτω από τον τίτλο ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή που δίνεται από το θέμα.

Το Schema παρέχει έναν ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου, έναν ελαφρύ κώδικα, προσαρμοσμένο CSS, απεριόριστο φόντο, χρήσιμους σύντομους κωδικούς, γραμματοσειρές και εικονίδια Google, προσαρμοσμένα widget και πολλές άλλες ισχυρές επιλογές προσαρμογής.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 45 $

wp-κριτική

WP-Κριτική

Το WP-Critique είναι ένα θέμα κριτικής προϊόντος, αλλά συνοδεύεται από πολλαπλούς χώρους για διαφημιστικά banner. Δεν υποδεικνύει συγκεκριμένα τις τοποθεσίες διαφημίσεων, οπότε εξαρτάται από εσάς που θέλετε να εμφανίζονται. Είναι ένα ευέλικτο θέμα, κατασκευασμένο για να είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και πολλαπλών χρήσεων.

Το WP-Critique είναι έτοιμο για αποτελεσματική προώθηση, καθώς προσφέρει πολλά widget για διάφορους σκοπούς και πολλούς διαφημιστικούς χώρους. Ο σχεδιασμός του ταιριάζει καλύτερα σε ένα περιοδικό ή έναν ιστότοπο τύπου καθώς είναι καθαρό, απλό και επαγγελματικό.

Το θέμα παρέχει μια αποκριτική σχεδίαση, μια ενσωματωμένη λειτουργία αξιολόγησης προϊόντων, ενσωματωμένες σελίδες συγγραφέων, ένα πρότυπο σελίδας βίντεο YouTube, πολλές διατάξεις αρχικής σελίδας, διάφορες επιλογές διάταξης αναρτήσεων και σελίδων, πολλές τοποθεσίες διαφημίσεων banner, μια ενότητα χαρτοφυλακίου και πολλά άλλα ρυθμίσεις προσαρμογής.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 49 $

καλή ζωή

Καλή ζωή

Ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων. Παρέχει επτά διαφορετικές επιδείξεις για συγκεκριμένες χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιοδικά, ιστολόγια ή ιστότοπους κριτικής. Ο σχεδιασμός είναι καθαρός, μοντέρνος και έτοιμος για widget. Το θέμα φαίνεται φιλικό και φιλόξενο και προσφέρει επίσης πολλούς χώρους για διαφημιστικά πανό – στην κορυφή της αρχικής σελίδας, στη ζώνη πλευρικής γραμμής και μεταξύ των δημοσιεύσεων.

Η GoodLife παρέχει μια απόκριση διάταξης, τέσσερις σελίδες συλλογής και βίντεο, τρία διαφορετικά στυλ κεφαλίδας, ενσωμάτωση πολλαπλών premium προσθηκών, ενσωματωμένες τοποθεσίες διαφημίσεων που μπορείτε να διαχειριστείτε με τον τρόπο που θέλετε, βελτιστοποίηση ταχύτητας και SEO, λίστες αναπαραγωγής βίντεο, ένα σύνθετο σύστημα ελέγχου και πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Αποκτήστε το εδώ Τιμή: 59 $

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector