Καλύτερη προσθήκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress: VaultPress vs BlogVault vs UpdraftPlus vs BackupBuddy vs CodeGuard

TL; DR: Πρέπει πραγματικά να βρείτε το καλύτερο plugin επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας WordPress για τον ιστότοπό σας.


Αλλά, πιθανώς ξέρω τι σκέφτεστε – "Για τι χρειάζομαι αντίγραφο ασφαλείας !? Δεν είναι ότι κάτι κακό θα συμβεί ούτως ή άλλως στο blog μου στο WordPress!"

Λυπάμαι που είμαι αυτός που σας το έσπασε, αλλά υπάρχει μια πληθώρα κακών πραγμάτων που μπορούν να συμβούν σε έναν ιστότοπο WordPress. Και αν δεν είστε προετοιμασμένοι – δηλαδή δεν έχετε αντίγραφο ασφαλείας – έχετε μεγάλο πρόβλημα.

Και καταλαβαίνω, το κάνω πραγματικά. Τείνουμε πάντα να πιστεύουμε ότι τα κακά πράγματα μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε, αλλά απλά όχι σε εμάς. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα του Wordfence από το 2015, Το 38,9% των χρηστών ανέφεραν εισβολή τους τελευταίους 12 μήνες.

Αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Γιατί λοιπόν να αναλάβετε τον κίνδυνο; Ειδικά επειδή μπορείτε να βρείτε πολλά εργαλεία που μπορούν να διατηρήσουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, δίνοντάς σας πολύ καλύτερο ύπνο τη νύχτα.

Σήμερα, συγκρίνουμε το κορυφαίες 5 καλύτερες προσθήκες επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά. Μιλάμε για τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά τους, τα κύρια χαρακτηριστικά, την τιμολόγηση και γιατί και πότε θα θέλατε να τα χρησιμοποιήσετε.

VaultPress-vs-BlogVault-vs-BackupBuddy-vs-CodeGuard-vs-UpdraftPlus

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Εδώ είναι το ένα δίπλα στο άλλο:

VaultPressBlogVaultUpdraftPlusBackupBuddyCodeGuard
θησαυρόςblogvaultupdraftplusεφεδρικός φίλοςκωδικοποιητής
Τιμή / μ3,50 $
9,00 $
29,00 $
7,40 $
12,40 $
20,75 $
0 $
7,00 $
9,42 $
14,38 $
19,34 $
7,00 $
11,00 $
17,00 $
5,00 $
39,00 $
79,00 $
239 $
Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένωνΓΓΓΓΓ
Αντίγραφα ασφαλείας συστήματος αρχείωνΓΓΓΓΓ
Αυτοματοποιημένα / προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Εύκολα χαρακτηριστικά αποκατάστασηςΓΓΓΓΓ
Σαρώσεις ασφαλείας / παρακολούθησηΓΝΝΓΓ
Λειτουργίες μετεγκατάστασης ιστότοπουΓΓΓΓΝ
Ιστορικό αντιγράφων ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Εφεδρική κρυπτογράφησηΝΓΓΝΓ
Αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης εκτός ιστότοπουΓΓΓΓΓ
Αποθήκευση για τα αντίγραφα ασφαλείας σας?όχι όριο για δίκαιη χρήση1 GB1 GB5 GB
Υποστήριξη πελατώνΓΓΥ *ΓΓ
Τιμή8910107
Ευκολία στη χρήση9108910
Χαρακτηριστικά99999
Υποστήριξη101091010
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9.0 9.5 9.0 9.5 9.0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ VaultPress ** BlogVault UpdraftPlus BackupBuddy CodeGuard

* Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να λάβουν υποστήριξη από υπαλλήλους της Updraft μέσω του WordPress.org
** Μετά τις αλλαγές στο επιχειρηματικό τους μοντέλο, οι δυνατότητες VaultPress παραδίδονται μέσω του Jetpack

VaultPress / Jetpack

θησαυρός

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας και εύκολη επαναφορά – αυτό σας δίνει το VaultPress, σε μια πρόταση.

Αυτή η προσθήκη σάς δείχνει την πρόοδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για κάθε τύπο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο: μεταφορτώσεις, θέματα, προσθήκες, βάση δεδομένων και τι πιο σημαντικό, όλα συμβαίνουν στον αυτόματο πιλότο. Σας δίνει επίσης μια προβολή ημερολογίου, όπου μπορείτε να δείτε όλα τα προηγούμενα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε επίσης να λάβετε επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας και προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα – όλα αυτά εκτός από την προεπιλεγμένη λειτουργικότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Σημείωση. Μετά τις αλλαγές στο επιχειρηματικό τους μοντέλο, οι λειτουργίες VaultPress παραδίδονται τώρα μέσω του Jetpack.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων και συστήματος αρχείων.
 • Παρακολούθηση αντιγράφων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.
 • Εύκολη αποκατάσταση.
 • Καθημερινή σάρωση ιστότοπου.
 • Λειτουργίες μετεγκατάστασης ιστότοπου.
 • Εκτός χώρου αποθήκευσης.
 • Αρχείο αντιγράφων ασφαλείας 30 ημερών.

Τιμή

 • 39 $ / έτος, για αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα για σχόλια και pingbacks, προστασία από βίαιες επιθέσεις και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας.
 • 99 $ / έτος, για αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αρχείο αντιγράφων ασφαλείας 30 ημερών, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα για σχόλια και pingbacks, προστασία από βίαιες επιθέσεις και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, καθημερινές σε βάθος σαρώσεις κώδικα για διείσδυση και κακόβουλο λογισμικό.
 • 299 $ / έτος, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας, καθημερινές και κατ ‘απαίτηση σαρώσεις για διείσδυση και κακόβουλο λογισμικό, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα για σχόλια και pingbacks, προστασία από βίαιες επιθέσεις και παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας.

Υπέρ και κατά

��

 • Παρέχει προηγμένες σαρώσεις ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι θα φροντίσει τον ιστότοπό σας σε διάφορα επίπεδα, εκτός από αντίγραφα ασφαλείας.
 • Συνοδεύεται από λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε αντίγραφο ασφαλείας. Υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για κάθε αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Επισημαίνει επίσης σημαντικούς αριθμούς που σχετίζονται με αυτά τα αρχεία, όπως τον αριθμό των αναρτήσεων ή των σελίδων που έχετε στον ιστότοπό σας κ.λπ..
 • Υποστήριξη ειδικών.

��

 • Δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των διαθέσιμων σχεδίων. Με την πρώτη ματιά, όλα φαίνονται πολύ παρόμοια.

Μεταβείτε στο VaultPress

BlogVault

(χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο και λάβετε 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα τον πρώτο χρόνο)

blogvault

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όπως αυτοαποκαλούνται, "Η απόλυτη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress," Το BlogVault φαίνεται να σας προσφέρει ό, τι χρειάζεστε ως κάτοχος ιστότοπου WordPress. Υπάρχουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, αυτόματη επαναφορά, ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας και ιστορικό / αρχείο αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση που πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν και να επιστρέψετε κάποια προηγούμενη έκδοση του ιστότοπού σας.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων και συστήματος αρχείων.
 • Αυτόματη αποκατάσταση (συν υπάρχουν λειτουργίες δοκιμής επαναφοράς – δείτε εάν τα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι εντάξει).
 • Εύκολη μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • Τα αντίγραφα ασφαλείας σας αποθηκεύονται σε κέντρα δεδομένων εκτός ιστότοπου και με το Amazon S3.
 • Ιστορικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 30 ημερών.

Τιμή

 • 89 $ / έτος – για 1 ιστότοπο.
 • 199 $ / έτος – για 5 ιστότοπους.
 • 499 $ / έτος – για 20 ιστότοπους.

Υπέρ και κατά

��

 • Έρχεται με ένα μίνι μενού για κάθε ολοκληρωμένο αντίγραφο ασφαλείας, το οποίο σας παρέχει απλές και διαισθητικές οδηγίες, για πράγματα όπως η μεταφόρτωση του αντιγράφου ασφαλείας σας στο Dropbox, η αυτόματη επαναφορά του, η λήψη του, η μετεγκατάσταση του ιστότοπου ή η προσθήκη μιας σημείωσης με συγκεκριμένη κατάσταση σχετικά με αυτό το αντίγραφο ασφαλείας.
 • Σας λέει πότε συνέβη το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας και πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο. Για παράδειγμα, "Προηγ. 6 λεπτά πριν; Στη συνέχεια σε περίπου μία ώρα." Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένα χρονοδιαγράμματα εάν δεν θέλετε να διατηρήσετε τις προεπιλεγμένες ώρες του BlogVault.

��

 • Χωρίς σάρωση ασφαλείας ή παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού.

Εδώ είναι το Akshat Choudhary (@akshatc), ο ιδρυτής του BlogVault έπρεπε να πει όταν ρωτήθηκε, "Ποια είναι η Νο.1, πιο σημαντική μέτρηση όσον αφορά τα αντίγραφα ασφαλείας του WordPress?"

Akshat-Choudhary
Ανεξάρτητη και αξιόπιστη Τα αντίγραφα ασφαλείας του WordPress είναι πολύ σημαντικά για κάθε κάτοχο ιστότοπου. Με τους πελάτες μας έχουμε δει όλα αυτά: σφάλματα διακομιστή, ζητήματα κέντρων δεδομένων, φυσικές καταστροφές, κακές προσθήκες / θέματα, αναβαθμισμένες αναβαθμίσεις, ανθρώπινα σφάλματα και παραβιάσεις. Καθένα από αυτά έχει συμβεί πολύ πιο συχνά από ό, τι θα είχαμε προβλέψει. Ακκάτ Τσούντχαρι

Μεταβείτε στο BlogVault

UpdraftPlus

updraftplus

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το UpdraftPlus είναι το πιο δημοφιλές, καλύτερο plugin επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας WordPress στον επίσημο κατάλογο WP. Είναι εύκολο στη χρήση και σας δίνει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης επιλογές για την αποστολή των αντιγράφων ασφαλείας σας σε τοποθεσίες και αποθήκες εκτός του ιστότοπου. Η προσθήκη υποστηρίζει μέρη όπως το Dropbox, το Amazon και το Google Drive δωρεάν (αν και ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις τρίτων).

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων και συστήματος αρχείων.
 • Υποστηρίζει αντίγραφα ασφαλείας του WordPress σε UpdraftPlus Vault, Amazon S3, Dropbox, Rackspace Cloud Files, Google Drive, email και άλλα.
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Λειτουργίες μετεγκατάστασης ιστότοπου.
 • Εφεδρική κρυπτογράφηση.

Τιμή

 • Δωρεάν έκδοση.
 • 70,00 $ / έτος – για 2 ιστότοπους.
 • 95,00 $ / έτος – για 10 ιστότοπους.
 • 145,00 $ / έτος – για 35 ιστότοπους.
 • 195,00 $ / έτος – για απεριόριστους ιστότοπους.

Υπέρ και κατά

��

 • Το UpdraftPlus κρατά τα πράγματα πολύ απλά, αλλά όχι απαραίτητα απλοϊκά. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Δωρεάν εάν χρειάζεστε απλώς βασικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

��

 • Η προσθήκη δεν συνοδεύεται από σαρώσεις ασφαλείας ή παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού.

Μεταβείτε στο UpdraftPlus

BackupBuddy

εφεδρικός φίλος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το BackupBuddy είναι μια εξαιρετική προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας με προσιτή τιμή. Επιπλέον, έρχεται με μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως το πιο φθηνό, καλύτερο plugin επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στη λίστα (αναλογία τιμής προς χαρακτηριστικά).

Υπάρχει μια διαισθητική και φιλική διεπαφή, ζωντανά αντίγραφα ασφαλείας με ζωντανές αναφορές σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ένας γρήγορος τρόπος λήψης και μεταφοράς των αρχείων σας σε αποθήκες εκτός ιστότοπου, σάρωση ασφαλείας και μερικά άλλα εκπληκτικά πράγματα.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των βάσεων δεδομένων και των αρχείων σας.
 • Επιλογές προγραμματισμού αντιγράφων ασφαλείας.
 • Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται εκτός ιστότοπου.
 • Αντίγραφα ασφαλείας με δυνατότητα λήψης ZIP.
 • Λειτουργίες μετεγκατάστασης ιστότοπου.
 • Η δυνατότητα εξαίρεσης ορισμένων αρχείων και πινάκων βάσης δεδομένων.

Τιμή

 • 60 $ / έτος – για 1 ιστότοπο.
 • 127 $ / έτος – για 10 ιστότοπους.
 • 199 $ / έτος – για απεριόριστους ιστότοπους.

Υπέρ και κατά

��

 • Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες που μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα σε μια φιλική και μοντέρνα διεπαφή – τα πάντα στον πίνακα ελέγχου του WordPress, προσβάσιμα με μερικά κλικ.
 • Έρχεται με πολλές επιλογές αποθήκευσης εκτός ιστότοπου (αν και ορισμένες από αυτές είναι διαθέσιμες για επιπλέον πληρωμή).
 • Μπορείτε να εξαιρέσετε ορισμένα αρχεία ή πίνακες βάσης δεδομένων εάν δεν θέλετε να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

��

 • Σε αντίθεση με τις άλλες προσθήκες σε αυτήν τη λίστα, δεν συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή.

Μεταβείτε στο BackupBuddy

CodeGuard

κωδικοποιητής

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το CodeGuard είναι μια πολύ έξυπνη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που λειτουργεί πραγματικά γύρω από τον ιστότοπό σας WordPress, αντί να αλληλεπιδρά με αυτήν απευθείας μέσω των μηχανισμών του WordPress.

Κάτω από την κουκούλα, το CodeGuard εκτελεί ένα αρχικό αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας και, στη συνέχεια, το παρακολουθεί αναζητώντας τυχόν αλλαγές. Εάν συμβούν αλλαγές, ο CodeGuard τις λαμβάνει υπόψη και κάνει ένα άλλο αντίγραφο ασφαλείας. Το πιο σημαντικό, μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας ανά πάσα στιγμή. Όλα αυτά το καθιστούν η πρώτη επιλογή για την καλύτερη προσθήκη επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας του WordPress.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων και συστήματος αρχείων.
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
 • Συνεχής παρακολούθηση – Το CodeGuard αναζητά τυχόν αλλαγές που συμβαίνουν στον ιστότοπό σας.
 • Εύκολη αποκατάσταση.
 • Χρησιμοποιεί το Amazon S3 για αποθήκευση.

Τιμή

 • 60 $ / έτος – για 1 ιστότοπο.
 • 468 $ / έτος – για έως και 12 ιστότοπους.
 • 948 $ / έτος – για έως και 25 ιστότοπους.

Υπέρ και κατά

��

 • Εργαλείο hands-off μόλις το ρυθμίσετε. Λειτουργεί απλώς.
 • Λειτουργεί και με άλλους ιστότοπους platfroms, όχι μόνο με το WordPress.

��

 • Μπορεί να γίνει ακριβό αν θέλετε να φροντίσετε περισσότερα από λίγες τοποθεσίες.

Μεταβείτε στο CodeGuard

συμπέρασμα

Αν πρέπει να επιλέξω το καλύτερο plugin επαναφοράς αντιγράφων ασφαλείας του WordPress για τον ιστότοπό μου, είμαι κάπου μεταξύ BackupBuddy, UpdraftPlus, και το BlogVault.

Το BackupBuddy και το UpdraftPlus είναι σχεδόν όμοια: χαμηλές τιμές, εξαιρετικές δυνατότητες που θα ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress (δεν χρειάζεται να συνδεθείτε οπουδήποτε αλλού). Το UpdraftPlus προσφέρει επίσης μερικές υπηρεσίες δωρεάν, παρόλο που δεν είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη όσο το BackupBuddy.

Το BlogVault κάνει πολύ καλή δουλειά και μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για τους περισσότερους χρήστες του WordPress: πλήρες σύνολο λειτουργιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αξιοπρεπείς τιμές, μη τεχνική διεπαφή, διαισθητικά μενού και φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου.

Τα VaultPress και CodeGuard είναι επίσης βιώσιμες λύσεις και έρχονται με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι λίγο πιο ακριβά, και ειδικά αν θέλετε να συνδέσετε περισσότερα από λίγους ιστότοπους. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να είναι πολύ αποτελεσματικά σε αυτό που κάνουν.

Τέλος, λάβετε υπόψη ότι η πιο σημαντική παράμετρος όταν μιλάμε για αντίγραφα ασφαλείας είναι η αξιοπιστία τους. Με άλλα λόγια, τι καλό είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας εάν αποτύχει κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του ιστότοπου?

Ποια από αυτές τις προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας WordPress χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια, αν έχετε κάποιο πρόβλημα με οποιοδήποτε από αυτά.

VaultPressBlogVaultUpdraftPlusBackupBuddyCodeGuard
θησαυρόςblogvaultupdraftplusεφεδρικός φίλοςκωδικοποιητής
Τιμή / μ3,50 $
9,00 $
29,00 $
7,40 $
12,40 $
20,75 $
0 $
7,00 $
9,42 $
14,38 $
19,34 $
7,00 $
11,00 $
17,00 $
5,00 $
39,00 $
79,00 $
239 $
Αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένωνΓΓΓΓΓ
Αντίγραφα ασφαλείας συστήματος αρχείωνΓΓΓΓΓ
Αυτοματοποιημένα / προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Εύκολα χαρακτηριστικά αποκατάστασηςΓΓΓΓΓ
Σαρώσεις ασφαλείας / παρακολούθησηΓΝΝΓΓ
Λειτουργίες μετεγκατάστασης ιστότοπουΓΓΓΓΝ
Ιστορικό αντιγράφων ασφαλείαςΓΓΓΓΓ
Εφεδρική κρυπτογράφησηΝΓΓΝΓ
Αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης εκτός ιστότοπουΓΓΓΓΓ
Αποθήκευση για τα αντίγραφα ασφαλείας σας?όχι όριο για δίκαιη χρήση1 GB1 GB5 GB
Υποστήριξη πελατώνΓΓΝ *ΓΓ
Τιμή8910107
Ευκολία στη χρήση9108910
Χαρακτηριστικά99999
Υποστήριξη101091010
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9.0 9.5 9.0 9.5 9.0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ VaultPress ** BlogVault UpdraftPlus BackupBuddy CodeGuard

* καμία υποστήριξη για τη δωρεάν έκδοση
** μετά τις αλλαγές στο επιχειρηματικό μοντέλο, οι δυνατότητες VaultPress παραδόθηκαν μέσω Jetpack

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map