Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη αναδυόμενου WordPress; 4 κορυφαίες λύσεις σε σύγκριση

Αγαπήστε τους ή μισήστε τους, τα πρόσθετα αναδυόμενων συνδρομών μέσω email κάνουν τη δουλειά τους. Και κάνουν τη δουλειά τους καλά. Τόσο καλά, στην πραγματικότητα, αυτό αναφορές αυξήσεων κατά 600% σε ποσοστά μετατροπής καθαρά ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ασυνήθιστο να δούμε.


Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να αποκτήσετε την καλύτερη προσθήκη αναδυόμενου WordPress για τον ιστότοπό σας, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι δεν δημιουργούνται όλοι ίσοι. Ή με μεγαλύτερη ακρίβεια, εάν λάβετε τον εαυτό σας μια λύση sub-par, θα είστε μόνο απογοητευμένοι προσπαθώντας να το ταιριάζει στις ανάγκες σας, ούτε καν αναφέροντας ότι θα έχετε αξιόλογα αποτελέσματα.

Εδώ λοιπόν μπαίνει η σημερινή ανάρτηση:

Εδώ, συγκρίνω τέσσερα από τα καλύτερα αναδυόμενα πρόσθετα συνδρομών μέσω email στην αγορά και ονομάζοντας το καλύτερο αναδυόμενο πρόσθετο WordPress της σειράς.

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη αναδυόμενου WordPress;

Σημείωση. Αυτή η σύγκριση γράφτηκε με βάση την εμπειρία από πρώτο χέρι της πραγματικής συνεργασίας με τα πρόσθετα. Ωστόσο, με κάθε ειλικρίνεια, έχω χρησιμοποιήσει μερικά από αυτά πιο εκτεταμένα από τα άλλα. 

Ακολουθούν οι δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και η συνολική απόφαση σχετικά με το ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει καθένα από αυτά τα αναδυόμενα πρόσθετα συνδρομής μέσω email για το WordPress:

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη αναδυόμενου WordPress:

1. Elementor Pro (elementor.com)

Το Elementor είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων WordPress που υπάρχει (είναι επίσης αυτό που χρησιμοποιούμε εδώ στο CodeinWP). Το Elementor Pro είναι η premium έκδοση αυτού του πρόσθετου που, μεταξύ πολλών άλλων χαρακτηριστικών, προσφέρει επίσης μια πλήρη ισχύ Δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων.

Επειδή το Elementor είναι πρώτα ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων, θα παρατηρήσετε ότι έχει το απόλυτο πιο ευέλικτο, οπτικό εργαλείο δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων μεταφοράς και απόθεσης. Ενώ άλλα εργαλεία σε αυτήν τη λίστα προσφέρουν εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης, κανένα από αυτά δεν πλησιάζει το Elementor!

Δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων Elementor Pro

Ωστόσο, για τον ίδιο λόγο, το Elementor δεν είναι τόσο ισχυρό όσον αφορά τις δοκιμές ανάλυσης και A / B, γιατί… δεν υπάρχει. Αυτό είναι το είδος της αντιστάθμισης που θα δείτε να εμφανίζεται μερικές ακόμη φορές – έχετε ελευθερία σχεδιασμού, αλλά σε βάρος της ενσωματωμένης παρακολούθησης.

Elementor Pro: Popup Builder – χαρακτηριστικά

Το Elementor Popup Builder είναι μέρος του βασικού πρόσθετου Elementor Pro – δεν είναι ξεχωριστό χαρακτηριστικό που πρέπει να εγκαταστήσετε.

Όταν πηγαίνετε για να δημιουργήσετε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα από τα προ-ενσωματωμένα αναδυόμενα πρότυπα του Elementor είτε να δημιουργήσετε το σχέδιό σας από το μηδέν:

Αναδυόμενα πρότυπα Elementor

Μόλις επιλέξετε το σημείο εκκίνησής σας, θα μεταφερθείτε στην κανονική διεπαφή δημιουργίας σελίδων Elementor, με μια νέα δυνατότητα – μια ειδική Ρυθμίσεις αναδυόμενων παραθύρων περιοχή όπου μπορείτε να προσαρμόσετε το αναδυόμενο παράθυρο…

 • Θέση
 • η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
 • Μέγεθος
 • Και τα λοιπά.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενότητα για να δημιουργήσετε μια γραμμή ειδοποιήσεων ή μια διαφάνεια, αντί για ένα παραδοσιακό αναδυόμενο παράθυρο lightbox:

Αναδυόμενες ρυθμίσεις Elementor

Πέρα από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κανονικά γραφικά στοιχεία Elementor, να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λεπτομερείς δυνατότητες σχεδίασης κ.λπ. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο επειδή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο για σχεδόν οτιδήποτε και γι ‘αυτό το Elementor είναι το καλύτερο πρόσθετο αναδυόμενου WordPress από ένα προοπτική σχεδιασμού.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο επιλογής email, θα μπορούσατε να προσθέσετε το Μορφή widget και συνδέστε το με την υπηρεσία μάρκετινγκ email σας. Ή, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα αναδυόμενο παράθυρο CTA και να προσθέσετε επείγον με το Αντίστροφη μέτρηση widget.

Μόλις είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε το αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να διαμορφώσετε το Ρυθμίσεις δημοσίευσης, που σας επιτρέπουν να στοχεύσετε και να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρά σας.

Πέρα από τη στόχευση συγκεκριμένου περιεχομένου WordPress (π.χ. κατηγορίες, μεμονωμένες αναρτήσεις, την αρχική σας σελίδα κ.λπ.), μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε λεπτομερείς Ενεργοποιητές:

Επιλογές ενεργοποίησης αναδυόμενων παραθύρων Elementor

Και το Προηγμένοι κανόνες να σας δώσει περισσότερο έλεγχο για το ποιος βλέπει τα αναδυόμενα παράθυρά σας, όπως να στοχεύσετε συγκεκριμένες παραπομπές ή να περιορίσετε πόσο συχνά ένας μεμονωμένος χρήστης βλέπει ένα αναδυόμενο παράθυρο:

Σύνθετοι αναδυόμενοι κανόνες Elementor

Μόλις κάνετε κλικ Σώσει & Κλείσε, το αναδυόμενο σας είναι ζωντανό.

Και πάλι, το μόνο αξιοσημείωτο μειονέκτημα εδώ είναι η έλλειψη αναλυτικών στοιχείων ή δοκιμών A / B.

Elementor Pro: Popup Builder – υπέρ και μειονεκτήματα

�� Πλεονεκτήματα

 • Δημιουργήστε τα αναδυόμενα παράθυρά σας με έναν οπτικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης
 • Η απόλυτη καλύτερη αναδυόμενη προσθήκη WordPress όσον αφορά τις επιλογές σχεδίασης (επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη τροφοδοσία Elementor interface)
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κανονικά widget Elementor (συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετα widget προστέθηκε με προσθήκες τρίτων, όπως η Sizzify)
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο αναδυόμενου παραθύρου, όπως lightbox, δύο βήματα, διαφάνειες, γραμμές ειδοποιήσεων κ.λπ..
 • Έχει μια σταθερή επιλογή κανόνων στόχευσης και ενεργοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ενεργοποίησης αναδυόμενων παραθύρων με κλικ σε κουμπιά στα κανονικά σας σχέδια Elementor
 • Παίρνετε πρόσβαση σε όλες τις άλλες λειτουργίες του Elementor Pro στην ίδια τιμή (όπως η δημιουργία θεμάτων)

�� Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένη παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένη δοκιμή A / B

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Elementor Pro: Popup Builder?

Το Elementor Pro είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε τον μεγαλύτερο έλεγχο του σχεδιασμού και της χρήσης των αναδυόμενων παραθύρων σας. Με το Elementor Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα για κυριολεκτικά τα πάντα, από την επιλογή email έως τις CTA, τις φόρμες σύνδεσης, τις φόρμες επικοινωνίας, τις πύλες ηλικίας… σοβαρά – τα πάντα.

Επιπλέον, το Elementor είναι ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία δημιουργίας σελίδων WordPress και έχετε πρόσβαση σε όλες τις κανονικές επιλογές σχεδιασμού και στυλ. Επομένως, όσον αφορά το να κάνετε το σχέδιο δικό σας, κανένα άλλο εργαλείο σε αυτήν τη λίστα δεν πλησιάζει.

Αν λοιπόν εκτιμήσετε αυτά τα δύο πράγματα, το Elementor θα σας κάνει ευτυχισμένο.

Ωστόσο, όταν το Elementor Pro δεν είναι το καλύτερο πρόσθετο αναδυόμενου WordPress είναι όταν πρόκειται για δοκιμές ανάλυσης και A / B. Εάν θέλετε να μπορείτε να βλέπετε γρήγορα τα ποσοστά μετατροπών των αναδυόμενων παραθύρων σας στον πίνακα ελέγχου ή / και να αυξάνετε τις δοκιμές A / B, το Elementor Pro πιθανώς δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό φέρνοντας το Google Analytics ή το Google Optimize, δεν είναι τόσο βολικό όσο τα άλλα εργαλεία.

Το Elementor Pro ξεκινά από 49 $ για χρήση σε έναν ιστότοπο και κυμαίνεται έως και 199 $ για χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ �� Η κριτική Elementor

2. OptinMonster (optinmonster.com)

Το OptinMonster είναι το αναδυόμενο πρόσθετο συνδρομής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούμε εδώ στο CodeinWP για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο εδώ, το έχουμε επίσης στο JustFreeThemes, ThemeIsle και πιθανότατα θα το κυκλοφορήσουμε στο Revive. Κοινωνικό επίσης.

Για να το συνοψίσω σε μια πρόταση, το OptinMonster λειτουργεί. Δεν υπάρχουν αστεία σφάλματα, δεν είναι δυσνόητα χαρακτηριστικά, άσχημα πρότυπα κ.λπ. Με το OptinMonster, έχετε απλώς την ακριβή γκάμα δυνατοτήτων και ικανοτήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη λίστα email σας.

Κατά κάποιο τρόπο, το OptinMonster είναι η Apple των πρόσθετων email optin.

optinmonster

OptinMonster – χαρακτηριστικά

 • Πολλαπλοί διαφορετικοί τύποι φορμών και κουτιών optin, όχι μόνο αναδυόμενα παράθυρα. Επιπλέον, υποστηρίζουν την επεξεργασία drag and drop.

αναδυόμενο πρότυπο optinmonster

 • Ενσωματωμένη μονάδα δοκιμής split A / B – μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε στοιχείο μιας φόρμας ξεχωριστά ή ακόμη και να βάλετε δύο εντελώς διαφορετικές φόρμες μεταξύ τους.
 • Έξοδος από τη λειτουργία πρόθεσης – εμφανίζει μια φόρμα στον επισκέπτη σας όταν πρόκειται να φύγει από τη σελίδα.
 • Πολλαπλές ενεργοποιήσεις εμφάνισης φόρμας – εμφάνιση μιας φόρμας μετά από X δευτερόλεπτα, μετά την κύλιση προς τα κάτω στο ποσό X, αφού ο επισκέπτης κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο και πολλά άλλα.

όροι optinmonster

 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία – δείτε τα κλικ, τις προβολές, τις μετατροπές σας κ.λπ..

αναλυτικά στοιχεία optinmonster

 • Στόχευση σε επίπεδο σελίδας – εμφάνιση φορμών μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες.
 • Αναδυόμενα παράθυρα – όχι μόνο τυπικά αναδυόμενα παράθυρα βελτιστοποιημένα για κινητά, αλλά εντελώς προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα για κινητές συσκευές.
 • Ενσωματώνεται με όλους τους δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών email (MailChimp, AWeber κ.λπ.).

Εντάξει, ας σταματήσουμε εδώ με τις δυνατότητες, παρόλο που χαζεύω μόνο την επιφάνεια. Αν θέλετε να φτάσετε στο κάτω μέρος όλων, εδώ είναι πλήρης λίστα των δυνατοτήτων του OptinMonster.

OptinMonster – υπέρ και μειονεκτήματα

�� Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής φόρμας. Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα σχετικά με αυτό. Αλλάξτε τις εικόνες, τα πεδία φόρμας, εμφανίστε μια δήλωση απορρήτου, ευθυγραμμίστε τα πράγματα κ.λπ..
 • Μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα δει μια συγκεκριμένη φόρμα: νέους χρήστες έναντι επιστροφής, άτομα που έχουν δει σελίδες X, επισκέπτες από μια συγκεκριμένη τοποθεσία και πολλά άλλα. Βασικά, μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας μια πολύ προηγμένη δομή.
 • Επεξεργασία φόρμας διεπαφής (δείτε πώς φαίνεται η φόρμα σας καθώς εργάζεστε σε αυτήν).
 • Ενεργοποίηση εμφάνισης φόρμας. Αυτά λειτουργούν πολύ ωραία, επιτρέποντάς σας να εμφανίσετε μια φόρμα ακριβώς τη σωστή στιγμή (με βάση τη συμπεριφορά του χρήστη, το χρονικό διάστημα στη σελίδα, το βαθμό κύλισης κ.λπ.)
 • Υπάρχουν προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα για κινητά. Τα περισσότερα εργαλεία στην αγορά κάνουν τις φόρμες τους καθολικές και φιλικές προς τα κινητά, αλλά το OptinMonster προχωρά περαιτέρω με τα ειδικά προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρά τους για κινητά.

�� Μειονεκτήματα

 • Μιλώντας για το καλύτερο αναδυόμενο plugin WordPress, αυτό δεν είναι αυτόνομο plugin WordPress. Εννοώ, το βασικό εργαλείο OptinMonster λειτουργεί ως ανεξάρτητη λύση SaaS. Η προσθήκη WordPress που συνοδεύει το OptinMonster προορίζεται μόνο για να κάνει την ενοποίηση πιο απρόσκοπτη.
 • Παρόλο που τα αναδυόμενα θέματα / πρότυπα είναι όμορφα και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτά, δεν υπάρχουν πολλά από αυτά να διαλέξετε. Επιπλέον, εάν δεν προσαρμόσετε οποιοδήποτε θέμα έχετε επιλέξει, κινδυνεύετε ότι το αναδυόμενο παράθυρο σας θα μοιάζει με το ίδιο με άλλα άτομα.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το OptinMonster?

Το OptinMonster είναι η τέλεια λύση για διαδικτυακούς εμπόρους, bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων γενικά που δεν θέλουν μόνο να πάρουν τα χέρια τους σε μια δροσερή αναδυόμενη λύση email, αλλά θα προτιμούσαν επίσης να φροντίσουν όλες οι προσπάθειές τους σχετικά με το optin μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα μόνο εργαλείο.

Το OptinMonster ξεχωρίζει πραγματικά ως το πλήρες πακέτο για οποιονδήποτε για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελεί σημαντικό μέρος της επιχείρησής τους (αν όχι το πιο σημαντικό μέρος). Παίρνετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε, όλα είναι εύχρηστα και λειτουργεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το OptinMonster είναι το νούμερο 1 – το καλύτερο αναδυόμενο πρόσθετο WordPress – στη λίστα μας.

Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια – οι τιμές ξεκινούν από $ 14 / μήνα και φτάνουν τα 49 $ / μήνα (όλες χρεώνονται ετησίως). Περισσότερα για αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ �� OptinMonster vs LeadPages vs Sumo vs Thrive Leads

3. Sumo (sumo.com)

Σούμο έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές βασικά από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής του. Δημιουργήθηκε από τον Noah Kagan, γρήγορα εξελίχθηκε σε μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις μάρκετινγκ ιστότοπων εκεί έξω.

Αυτό που το ξεχωρίζει είναι ότι παίρνει μια πολύ ευρύτερη προσέγγιση και όχι απλώς να επικεντρώνεται στο email. Το Sumo διαθέτει ενότητες για κοινωνικά μέσα, προώθηση μεταξύ ιστότοπων (συνδέεστε σε άλλους ιστότοπους και συνδέονται με εσάς), χάρτες θερμότητας, χάρτες κύλισης και άλλα.

σούμο

Τον τελευταίο καιρό, η Sumo ξεκίνησε να εμπορεύεται περισσότερο προς τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά άλλοι ιστότοποι μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από τη λειτουργία αναδυόμενων παραθύρων.

Συνολικά, είναι μια πλήρης εργαλειοθήκη για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να αναπτυχθεί και ίσως το καλύτερο αναδυόμενο πρόσθετο WordPress εάν ο προϋπολογισμός σας είναι μηδενικός (επειδή προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα).

Sumo – χαρακτηριστικά

Η συγκεκριμένη ενότητα Sumo που σας δίνει αναδυόμενα παράθυρα καλείται Κατασκευαστής λιστών. Τα γνωρίσματα:

 • Εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων με βάση τα κλικ, τα χρονόμετρα ή την πρόθεση εξόδου.
 • Περισσότερα από δύο δεκάδες αναδυόμενα πρότυπα / σχέδια.

πρότυπα sumo

 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, τα κείμενα, τις γραμματοσειρές και άλλα στοιχεία της εμφάνισης των αναδυόμενων παραθύρων σας. Επιπλέον, όλα λειτουργούν με μεταφορά και απόθεση.
 • Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι βελτιστοποιημένα για κινητά.
 • Ενσωματωμένη μονάδα δοκιμής split A / B.
 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία.

στατιστικά σούμο

 • Μπορείτε να εμφανίσετε διαφορετικά αναδυόμενα παράθυρα βάσει διευθύνσεων URL παραπομπής. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ατομικές φόρμες για άτομα που προέρχονται από Facebook, Twitter και άλλους ιστότοπους.
 • Ενσωματώνεται με όλους τους δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών email.

Αφαιρώντας την ενότητα Λίστα δημιουργού, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μερικές συμπληρωματικές ενότητες για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια λίστα email:

 • Smart Bar – εμφανίστε μια στενή γραμμή στο πάνω μέρος μιας σελίδας (μπορείτε να βάλετε μια άλλη μορφή optin).
 • Scroll Box – εμφάνιση φόρμας συμμετοχής όταν ένας επισκέπτης μετακινεί προς τα κάτω το ποσό X.
 • Welcome Mat – εμφάνιση φόρμας optin πλήρους οθόνης σε νέους επισκέπτες.

ενότητες sumo

Sumo – υπέρ και μειονεκτήματα

�� Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει ένα υπέροχο σύνολο δυνατοτήτων δωρεάν. Υπάρχουν προνομιακά σχέδια – περισσότερα σε αυτό σε ένα λεπτό – αλλά για να αποκτήσετε το ελάχιστο λειτουργικό ελάχιστο και ότι, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων εντύπων, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα.
 • Επεξεργασία φόρμας διεπαφής (δείτε πώς φαίνεται η φόρμα σας καθώς εργάζεστε σε αυτήν).
 • Τα analytics είναι πραγματικά ωραία και σας δίνουν μια καλή επισκόπηση του τι συμβαίνει με τις φόρμες σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά αναδυόμενα παράθυρα, όλα λειτουργικά με βάση διαφορετικούς κανόνες ενεργοποίησης και τροφοδοσία διαφορετικών επισκεπτών.
 • Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο για optins μέσω email, τυπικά κουμπιά παρότρυνσης για δράση ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

�� Μειονεκτήματα

 • Μόνο ένα αναδυόμενο πρότυπο διαθέσιμο στη δωρεάν έκδοση.
 • Ακριβώς όπως με το OptinMonster, αυτό δεν είναι αυτόνομο πρόσθετο WordPress. Το Sumo είναι μια άλλη λύση SaaS με ένα plugin WordPress που λειτουργεί μόνο ως επίπεδο ολοκλήρωσης.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Sumo?

Το Sumo είναι πιθανώς το καλύτερο δωρεάν αναδυόμενο πρόσθετο email εκεί έξω, το οποίο το καθιστά την τέλεια λύση σε επίπεδο μάρκετινγκ μέσω email.

Λέω σοβαρά επειδή η Sumo διαθέτει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και μια καλή ενότητα ανάλυσης / παρακολούθησης. Επιπλέον, σας δίνει πολλούς διαφορετικούς τύπους αναδυόμενων παραθύρων για χρήση.

Στη συνέχεια, εάν χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε Sumo Pro ή μετάβαση σε άλλο εργαλείο επί πληρωμή.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το Sumo δωρεάν. Το φθηνότερο πρόγραμμα Pro είναι 39 $ / μήνα – για έναν ιστότοπο (πλήρεις τιμές), το οποίο είναι ακόμη πιο ακριβό από το Proier του OptinMonster (και αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το OptinMonster σε τρεις ιστότοπους).

4. Μετατροπή Pro (www.convertpro.net)

Μετατροπή Pro είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς πρόσθετου Convert Plus (το οποίο είναι το ίδιο ένα εμπορικό σήμα του plugin ConvertPlug που είχε καταλάβει προηγουμένως αυτόν τον χώρο στη λίστα μας).

Με λίγα λόγια, οι προγραμματιστές πήραν όλες τις πληροφορίες που έμαθαν από το ConvertPlug και το Convert Plus και στόχευαν να τις μετατρέψουν στο καλύτερο δυνατό αναδυόμενο plugin WordPress (δηλαδή το Convert Pro).

Μετατροπή Pro

Το Convert Pro κάνει πολλά πράγματα καλά. Διαθέτει ένα οπτικό εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης, τόνους προτύπων, ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία και λεπτομερείς δοκιμές A / B.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, θα παρατηρήσετε πολλές ομοιότητες με το OptinMonster. Ωστόσο, σε αντίθεση με το OptinMonster, το Convert Pro είναι ένα πραγματικό plugin WordPress και όλα συμβαίνουν στον διακομιστή σας.

Μετατροπή Pro – χαρακτηριστικά

Όταν πηγαίνετε για να δημιουργήσετε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο στο Convert Pro, θα επιλέξετε πρώτα ποιος τύπος αναδυόμενου παραθύρου θα δημιουργηθεί από τις οκτώ διαθέσιμες επιλογές:

Μετατροπή αναδυόμενων τύπων Pro

Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη βιβλιοθήκη προτύπων. Πολλά από αυτά επικεντρώνονται στις επιλογές συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε άλλες χρήσεις, όπως γενικές CTA ή ακόμη και ηλικιακές πύλες:

Μετατροπή προτύπων Pro

Μετά από αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε το αναδυόμενο παράθυρο χρησιμοποιώντας τον οπτικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης. Πέρα από την προσθήκη νέου περιεχομένου με τα widget, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα πεδία φόρμας εάν θέλετε να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες:

Μετατροπή δημιουργού Pro

Μόλις ολοκληρώσετε τη σχεδίαση, θα μπορείτε να επιλέξετε από έναν τόνο ενεργοποιήσεων, όπως χρόνος, βάθος κύλισης, πρόθεση εξόδου και άλλα.

Πέρα από αυτό, έχετε επίσης πολλές επιλογές στόχευσης που σας επιτρέπουν να στοχεύσετε πράγματα όπως:

 • Ορισμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας
 • συσκευές
 • Παραπομπές
 • Γεωγραφική τοποθεσία

Μετατροπή επιλογών στόχευσης και ενεργοποίησης Pro

Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι:

 • Ενσωματώσεις με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ email
 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία
 • Ευέλικτη δοκιμή A / B, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής δοκιμών διαφορετικών τύπων αναδυόμενων παραθύρων μεταξύ τους

Μετατροπή Pro – υπέρ και μειονεκτημάτων

�� Πλεονεκτήματα

 • Οπτικός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης που διευκολύνει την προσαρμογή των αναδυόμενων παραθύρων σας
 • Μια καλή επιλογή προτύπων, τα περισσότερα από τα οποία φαίνονται πολύ καλά
 • Μπορείτε να επιλέξετε από οκτώ διαφορετικούς αναδυόμενους τύπους
 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία
 • Ένα ευέλικτο σύστημα δοκιμών A / B για τη βελτιστοποίηση των αναδυόμενων παραθύρων σας
 • Ενσωματώσεις για όλες τις μεγάλες υπηρεσίες μάρκετινγκ email

�� Μειονεκτήματα

 • Το τεντώνω, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε περισσότερους από έναν ιστότοπους, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις προσπάθειές σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν μόνο πίνακα ελέγχου (όπως με το OptinMonster), αλλά αντίθετα χρειάζεστε μεμονωμένες εγκαταστάσεις προσθηκών σε καθένα ιστοσελίδα.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Convert Pro?

Το Convert Pro είναι το καλύτερο αναδυόμενο plugin του WordPress αν σας άρεσε όλη η λειτουργικότητα που είδατε με το OptinMonster, αλλά εύχομαι να είναι διαθέσιμη σε αυτόνομο plugin WordPress και με εφάπαξ χρέωση.

Είναι απλά όμορφο "στερεός" παντού, χωρίς πραγματικές αδυναμίες. Το οπτικό εργαλείο δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο κάτι σαν το Elementor Pro, αλλά είναι αρκετά καλό για τις περισσότερες χρήσεις. Πέρα από αυτό, διαθέτει ένα καλό σύνολο προτύπων, μια ισχυρή λίστα κανόνων στόχευσης / ενεργοποίησης και ενσωματωμένες δοκιμές και αναλυτικά στοιχεία A / B.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι αγοράς Convert Pro. Πρώτον, μπορείτε να πληρώσετε 99 $ για να τα χρησιμοποιήσετε σε απεριόριστους ιστότοπους με υποστήριξη και ενημερώσεις ενός έτους. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε 399 $ για χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους και Διάρκεια Ζωής υποστήριξη και ενημερώσεις.

Πέρα από αυτό, μπορείτε επίσης να πληρώσετε 249 $ για το Brainstorm Force Agency Bundle το οποίο, πέρα ​​από το να έχετε πρόσβαση στο Convert Pro, σας δίνει επίσης πρόσβαση σε πολλά άλλα καλούδια όπως το Astra Pro (το θέμα που χρησιμοποιούμε εδώ στο CodeinWP), Schema Pro, Ultimate Πρόσθετα για το Elementor / Beaver Builder και άλλα. Μάθετε τα πάντα για τις επιλογές σας.

Καλύτερες αναδυόμενες προσθήκες για WordPress: Συμπέρασμα

Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω ποιο είναι το αγαπημένο σας εργαλείο, αλλά για μένα, τα κορυφαία 4 μοιάζουν με αυτό:

 1. Elementor Pro – η καλύτερη προσθήκη αναδυόμενου WordPress όσον αφορά την ευελιξία στο σχεδιασμό
 2. OptinMonster – η καλύτερη αναδυόμενη προσθήκη WordPress ως μια ολοκληρωμένη λύση SaaS
 3. Μετατροπή Pro – το καλύτερο αναδυόμενο plugin αυτόνομο
 4. Σούμο – το καλύτερο δωρεάν αναδυόμενο πρόσθετο για το WordPress

Είμαι αρκετά θετικός ότι θα βρείτε το τέλειο εργαλείο σας – αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας με το χέρι – απλά ελέγχοντας αυτά τα τέσσερα.

Ποια είναι η γνώμη σου εδώ; Μου λείπει τίποτα – υπάρχει μια άλλη λύση που μπορεί με υπερηφάνεια να ονομαστεί το καλύτερο αναδυόμενο plugin WordPress; Επίσης, ποια είναι η πρόκληση Νο.1 αυτή τη στιγμή όσον αφορά τα αναδυόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας στο WordPress?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map