Καλύτερες προσθήκες WordPress που ξεκινούν το 2020 – Κάναμε την έρευνα για εσάς

Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο οι εφαρμογές κάνουν τα iPhone υπέροχα, οι καλύτερες προσθήκες WordPress είναι υποχρεωμένες να μετατρέψουν έναν συνηθισμένο ιστότοπο WordPress σε μοναδικό. Από SEO juggernauts όπως το Yoast, για να επικοινωνήσετε με τα πρόσθετα φόρμας, είναι καταπληκτικό πώς μια απλή διαδικασία εγκατάστασης δέκα δευτερολέπτων μπορεί να αποφέρει τόσο δραματικά αποτελέσματα.


Αλλά δεν δημιουργούνται όλα τα πρόσθετα ίδια. Μερικά από αυτά έχουν κακή κωδικοποίηση που μπερδεύει το θέμα σας. Άλλοι είναι γεμάτοι σφάλματα, καθιστώντας τα σχεδόν άχρηστα όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να επισημάνουμε τις καλύτερες προσθήκες WordPress, ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση του ανά πάσα στιγμή.

Και είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει για τα πρόσθετα μετάβασης όπως το Jetpack, το Έντυπο επικοινωνίας 7 και το Yoast, οπότε θα σας αφήσουμε τη δωδέκατη εξήγηση που έχετε ακούσει για αυτά. αντι αυτου, θα επικεντρωθούμε σε must-have, ελαφριά και εξαιρετικά λειτουργικά πρόσθετα που δεν έχουν τη συνομιλία που τους αξίζει, Ωστόσο, μπορεί ακόμα να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα ιστολόγιο ή ιστότοπο.

Καλύτερες προσθήκες WordPress

Επιπλέον, μιλήσαμε με μια ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών του WordPress για να λάβουμε τα σχόλιά τους επίσης.

Αυτοί οι προγραμματιστές, οι κάτοχοι ιστότοπων και οι επιχειρηματίες έχουν καθορίσει αυτό που βλέπουν ως καλύτερες προσθήκες WordPress, μαζί με το γιατί σκέφτονται έτσι και πώς μπορούν να τα χρησιμοποιούν στους δικούς τους ιστότοπους.

Συζητήσαμε με συνολικά 30 ειδικούς, οι οποίοι διαδίδουν λίγο φως σε αυτές τις καλύτερες προσθήκες WordPress και μας επέτρεψε να κατανοήσουμε τι πρέπει να σκέφτονται όλοι οι χρήστες του WordPress κατά την επιλογή μιας προσθήκης.

Εδώ είναι η ερώτηση που τους ρωτήσαμε:

Ποια είναι τα τρία καλύτερα πρόσθετα WordPress που πρέπει να έχει κάθε blogger του WordPress?

Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι το leaderboard – οι καλύτερες προσθήκες WordPress που συνέχισαν να εμφανίζονται περισσότερο:

Η συναίνεση των ειδικών: Οι καλύτερες προσθήκες WordPress που χρειάζεται κάθε blogger και γιατί είναι τόσο ξεχωριστές

1. Όμορφοι σύνδεσμοι


Pretty Links - Διαχείριση συνδέσμων, Branding, Tracking & Sharing Plugin Pretty Links – Διαχείριση συνδέσμων, επωνυμία, παρακολούθηση & Κοινή χρήση προσθήκης

Συγγραφέας: Όμορφοι σύνδεσμοι

Τρέχουσα έκδοση: 3.1.1

Τελευταία ενημέρωση: 4 Μαΐου 2020

pretty-link.3.1.1.zip


92% βαθμολογίες


200.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.1 +

 • Τι κάνει: Το Pretty Links σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τυχόν τρέχοντες και μελλοντικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας και να τους συντομεύετε για πιο καθαρή εμφάνιση. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε από πού προέρχονται όλα τα κλικ μέσω αυτών των συνδέσμων.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Δεδομένου ότι οι μπλόγκερ συχνά εισάγουν συνδέσμους συνεργατών, είναι λογικό να τους συντομεύσετε για να τους φαίνονται λιγότερο ακατάστατοι. Εάν έχετε εργαστεί ποτέ με συνδέσμους συνεργατών, γνωρίζετε πόσο καιρό και εκφοβιστικό μπορούν να εμφανιστούν. Η προσθήκη λειτουργεί επίσης εξαιρετικά για τον έλεγχο από πού προέρχονται οι επισκέπτες σας και από ποιους συνδέσμους γίνεται κλικ περισσότερο.

2. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων


Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

Συγγραφέας: WPMU DEV

Τρέχουσα έκδοση: 1.11.13

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαΐου 2020

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% βαθμολογίες


700.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.6 +

 • Τι κάνει: Η προσθήκη Broken Link Checker κάνει σχεδόν ό, τι υποδηλώνει το όνομα. Σαρώνει συνεχώς τον ιστότοπό σας για να εντοπίσει τυχόν σπασμένους συνδέσμους. Στη συνέχεια, λαμβάνετε μια ειδοποίηση για να διορθώσετε αυτόν τον σύνδεσμο. Η σάρωση περιλαμβάνει κατεστραμμένες εικόνες και ανακατευθύνσεις.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Όταν έχετε κατεστραμμένη εικόνα ή σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας, η διεπαφή χρήστη γίνεται περίπλοκη και οι μηχανές αναζήτησης αρχίζουν να λαμβάνουν υπόψη. Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε συνδέσμους που δεν οδηγούν πουθενά, επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τις κατατάξεις SEO και να κάνετε τους αναγνώστες σας ευχαριστημένους.

3. Optimole


Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole

Συγγραφέας: Optimole

Τρέχουσα έκδοση: 2.3.1

Τελευταία ενημέρωση: 21 Απριλίου 2020

optimole-wp.zip


96% βαθμολογίες


50.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

 • Τι κάνει: Το Optimole τραβάει οποιεσδήποτε εικόνες ανεβάζετε στο WordPress και τις βελτιστοποιεί αυτόματα για καλύτερη απόδοση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η μορφή του αρχείου έχει αλλάξει ή το μέγεθος του αρχείου έχει μειωθεί. Βελτιστοποιεί την εικόνα που ανέβηκε από οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο, ακόμη και σαρώσεις για να βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες που έχετε ανεβάσει στο παρελθόν είναι έτοιμες. Επιπλέον, το Optimole συνδέει επίσης τον ιστότοπό σας με ένα CDN εικόνας – καθιστώντας τη φόρτωση εικόνων στον ιστότοπό σας πολύ πιο γρήγορα.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Τα μέσα σας είναι συνήθως ο ένοχος όταν αρχίζετε να βλέπετε αργούς χρόνους φόρτωσης ή υπερφόρτωση διακομιστή. Επομένως, είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες κάνοντάς τις μικρότερες ή αλλάζοντας τις μορφές αρχείων. Ωστόσο, το να το κάνεις χειροκίνητα θα χρειαζόταν πάρα πολύ χρόνο. Επομένως, η προσθήκη Optimole τα κάνει όλα για εσάς στο παρασκήνιο. Στη συνέχεια, θα δείτε ταχύτερη φόρτωση σελίδας και καλύτερη εμπειρία χρήστη.

4. Αναβιώστε παλιές δημοσιεύσεις


Αναβιώστε παλιές αναρτήσεις - Αυτόματη δημοσίευση και προσθήκη προγραμματισμού κοινωνικών μέσων Αναβιώστε παλιές αναρτήσεις – Αυτόματη δημοσίευση και προσθήκη προγραμματισμού κοινωνικών μέσων

Συγγραφέας: revive.social

Τρέχουσα έκδοση: 8.5.7

Τελευταία ενημέρωση: 14 Μαΐου 2020

tweet-old-post.zip


78% βαθμολογίες


40.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.5 +

 • Τι κάνει: Το πρόσθετο Revive Old Posts κοινοποιεί παλαιότερες αναρτήσεις ιστολογίου σε κοινωνικά δίκτυα. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε μια παλιά (αλλά ποιοτική) ανάρτηση από λίγο πίσω. Αυτή η ανάρτηση έχει προωθηθεί προς τα αρχεία, οπότε πολλοί άνθρωποι δεν το βλέπουν πια. Επομένως, αυτό το πρόσθετο το αναβιώνει μοιράζοντάς το με νέα άτομα σε μέρη όπως το Facebook και το Twitter.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πρόσθετο, καθώς εξαλείφει την εξάρτηση από το χρόνο όταν πρόκειται να λάβετε απάντηση για τις αναρτήσεις σας. Μπορεί να υπήρχε μια εξαιρετική ανάρτηση ιστολογίου πριν από χρόνια που οι άνθρωποι θα απολαύσουν πραγματικά σήμερα. Επιπλέον, μπορείτε να γεμίσετε την κοινωνική σας ροή με περιεχόμενο και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας.

5. Ενημερωτικά δελτία MailPoet


MailPoet - email και ενημερωτικά δελτία στο WordPress MailPoet – email και ενημερωτικά δελτία στο WordPress

Συγγραφέας: MailPoet

Τρέχουσα έκδοση: 3.47.1

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαΐου 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% βαθμολογίες


100.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

 • Τι κάνει: Τα ενημερωτικά δελτία MailPoet φέρνουν ενημερωτικά δελτία email στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στη λίστα email σας στο ιστολόγιό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τα ενημερωτικά δελτία από το WordPress και να τα στείλετε σε οποιονδήποτε έχει εγγραφεί.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Όχι μόνο το MailPoet διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά είναι μια πολύ πιο εύκολη επιλογή για τη συλλογή διευθύνσεων email και την αποστολή αυτών των ενημερωτικών δελτίων. Δεν χρειάζεται πλέον να μεταβείτε σε άλλο πρόγραμμα για τη δημιουργία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έχει επίσης αρκετά ωραία πρότυπα για να ξεκινήσετε.

Περαιτέρω ανάγνωση: Εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές άλλες επιλογές στην αγορά, ακολουθεί μια σύγκριση των καλύτερων διαθέσιμων λύσεων μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

6. Πρόγραμμα


Πρόγραμμα Πρόγραμμα

Συγγραφέας: Πρόγραμμα

Τρέχουσα έκδοση: 3.3.0

Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιανουαρίου 2020

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.5 +

 • Τι κάνει: Το CoSchedule είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress για διάφορους λόγους. Παρέχει ένα όμορφο ημερολόγιο σύνταξης στο WordPress για το σχεδιασμό και την ανάθεση άρθρων στους συγγραφείς σας. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε στις αναρτήσεις ιστολογίου, ενώ χρησιμοποιείτε επίσης το εργαλείο για την προώθησή τους μετά τη δημοσίευση.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Τα ιστολόγια πολλαπλών συγγραφέων απαιτούν κάποιο είδος οργανογράμματος για τον σχεδιασμό, την επεξεργασία και τον προγραμματισμό αναρτήσεων ιστολογίου. Με το CoSchedule, έχετε μια υπέροχη προβολή ολόκληρης της στρατηγικής περιεχομένου σας και μπορείτε να την οργανώσετε όσο θέλετε. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά ως διαχειριστής, αλλά οι συγγραφείς σας θα σας ευχαριστήσουν επίσης.

7. Εναλλαγή χρήστη


Εναλλαγή χρήστη Εναλλαγή χρήστη

Συγγραφέας: Τζον Μπλάκμπορν & συνεισφέροντες

Τρέχουσα έκδοση: 1.5.4

Τελευταία ενημέρωση: 21 Απριλίου 2020

user-switching.1.5.4.zip


98% βαθμολογίες


100.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.7 +

 • Τι κάνει: Η προσθήκη User Switching επιτρέπει στον διαχειριστή του ιστολογίου σας να εναλλάσσει λογαριασμούς για διαφορετικές προβολές του ιστότοπου. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να αποσυνδεθείτε ως διαχειριστής και να εξετάσετε τι βλέπουν οι πελάτες σας στο frontend.
 • Γιατί το χρειάζεστε: Αυτή η προσθήκη είναι ιδανική για δοκιμές σε περιβάλλοντα όπου θα μεταβείτε από έναν λογαριασμό χρήστη σε έναν άλλο για να δείτε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μας αρέσει επίσης για τακτικούς διαχειριστές ιστολογίων που θα ήθελαν να καταλάβουν πώς είναι ο ιστότοπος και η εμπειρία των χρηστών για τους αναγνώστες.

Γενικές παρατηρήσεις

Ακόμα κι αν μιλάμε για μερικά δημοφιλή και μερικά λιγότερο δημοφιλή πρόσθετα WordPress εδώ, αξίζει να επισημάνουμε ότι ορισμένες τάσεις εμφανίστηκαν κατά τη σύνταξη αυτής της λίστας. Πολλοί ειδικοί μοιράστηκαν τις επιλογές τους σε παρόμοιες κατηγορίες προσθηκών.

Για παράδειγμα, οι ειδικοί μας το πιστεύουν αυτό Η βελτιστοποίηση εικόνας είναι εξαιρετικά σημαντική. Με προσθήκες όπως το Smush ή το Optimole, είναι σαφές ότι οι bloggers και οι webmaster ενδιαφέρονται για το πόσο εύρος ζώνης καταναλώνουν οι ιστότοποί τους και πόσο σημαντικό είναι αυτό να είναι υπό έλεγχο για αυτούς.

Μια άλλη τάση είναι η χρήση αυτών που μπορούν να ονομαστούν βοηθητικά πρόσθετα SEO ή πρόσθετα χειρισμού συνδέσμων. Για παράδειγμα, οι προσθήκες αρέσουν Το Broken Link Checker ή το Pretty Link είναι από τα πιο δημοφιλή στη λίστα με τις καλύτερες προσθήκες WordPress. Αν κοιτάξαμε λίγο πιο βαθιά εδώ, θα μπορούσαμε πιθανώς να κάνουμε ένα επιχείρημα ότι τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτά τα πρόσθετα είναι τα μόνα στοιχεία που λείπουν στα μεγάλα πρόσθετα SEO όπως το Yoast SEO.

Προχωρώντας στις καλύτερες προσθήκες WordPress – με βάση τη γνώμη των ειδικών:

Οι ειδικοί μιλούν για τις καλύτερες προσθήκες WordPress που πρέπει να χρησιμοποιείτε

Άντι Μπέιλι

Άντι Μπέιλι

ComLuv.com

Σχόλιο (φυσικά!). Προωθεί την αλληλεπίδραση και σας εκκινεί σε μια ακμάζουσα κοινότητα bloggers.

Παρακολούθηση δραστηριότητας Plainview. Αυτό δείχνει ότι έχετε αποτύχει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας, ο οποίος σας δείχνει επίσης τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούνται και άλλα πράγματα που κάνουν οι χρήστες, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο εάν έχετε ένα ιστολόγιο πολλαπλών συγγραφέων.

Εναλλαγή χρήστη. Πραγματικά απαραίτητο εάν έχετε έναν ιστότοπο μέλους, μπορείτε να συνδεθείτε ως κάποιος και βλέπετε τον ιστότοπο σαν να έχετε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του για να συνδεθείτε. Ιδανικό για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τα εισιτήρια υποστήριξης.

Πατ Φλιν 2

Πατ Φλιν

SmartPassiveIncome.com

Περιορίστε τις προσπάθειες σύνδεσης. Σταματά τους ανθρώπους να προσπαθούν να συνδεθούν στον ιστότοπό μου και να το χάσουν! Λαμβάνω πολλές ειδοποιήσεις την ημέρα από άτομα που προσπαθούν να το κάνουν.

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τους σπασμένους συνδέσμους, ώστε να μπορείτε να διορθώσετε ή να τους απαλλαγείτε.

Ρομπότ Μέτα. Σας επιτρέπει να προσδιορίσετε εάν η Google ευρετηριάζει μια σελίδα ή όχι (μεταξύ άλλων). Αυτό είναι χρήσιμο για κρυφές σελίδες και άλλα μέρη του ιστότοπού μου που δεν θέλω απαραίτητα να βρει η Google.

Ζακ Τζόνσον

Ζακ Τζόνσον

ZacJohnson.com

OptinMonster. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress, καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο, χρήσιμο και αποτελεσματικό για την ανάπτυξη της λίστας αλληλογραφίας σας. Τα αναδυόμενα παράθυρα εξόδου είναι ενοχλητικά, αλλά λειτουργούν!

Pretty Link ή ThirstyAffiliates. Δύο εξαιρετικές προσθήκες WordPress για τη διαχείριση ανακατευθύνσεων συνδέσμων μέσω του ιστότοπού σας. Μην ανησυχείτε ότι πρέπει να αλλάξετε εκατοντάδες συνδέσμους όταν οι παλιές σχέσεις συνεργατών πεθαίνουν, με αυτές τις καλύτερες προσθήκες WordPress μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ.

LeadPages. Τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν πρότυπα LeadPages μέσω της κύριας διεύθυνσης URL του ιστότοπου, ωστόσο, με την προσθήκη Leadpages, μπορείτε να φιλοξενείτε γρήγορα και εύκολα αυτές τις σελίδες μέσω του δικού σας ιστότοπου, ενώ χρησιμοποιείτε επίσης το όνομα τομέα σας ως ανακατεύθυνση ή κύρια διεύθυνση URL. Αυτό θα αυξήσει τις μετατροπές και θα φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό.

Άνταμ Κόνελ

Άνταμ Κόνελ

WPSuperstars.net

Ανακατεύθυνση. Κάθε φορά που ένας μόνιμος σύνδεσμος αλλάζει, οδηγεί σε σφάλμα 404. Εάν δεν τα διαχειρίζεστε, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ιδίως με την εμπειρία χρήστη και το SEO. Η ανακατεύθυνση διευκολύνει την ανακατεύθυνση διευθύνσεων URL.

Captcha κατά την είσοδο. Οι βίαιες επιθέσεις είναι μια συχνή εμφάνιση για τους περισσότερους ιστότοπους, ειδικά σε σελίδες σύνδεσης. Ένας εύκολος τρόπος για να τους σταματήσετε είναι να προσθέσετε ένα captcha στην οθόνη σύνδεσης με αυτό το πρόσθετο. Μετά τη χρήση αυτού του plugin, τα bots τελικά σταμάτησαν και τελικά μείωσαν το φορτίο στον διακομιστή μου.

CoSchedule από το Todaymade. Πρέπει να διαχειριστείτε το ημερολόγιο σύνταξης και αυτό το εργαλείο το διευκολύνει. Έχει ενσωματωμένη διαχείριση εργασιών και διευκολύνει τον προγραμματισμό κοινωνικών μηνυμάτων. Δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου.

Ρίτα Μπάρι

Ρίτα Μπάρι

Blog Genie

CloudFlare. Προσφέρει τόσο ταχύτερη απόδοση του ιστότοπου και αποκλείει ένα ευρύ φάσμα απειλών από το να φτάσετε ποτέ στον ιστότοπό σας. Αυτή η υπηρεσία όχι μόνο παρέχει ασφάλεια και απόδοση, αλλά διατηρεί το κόστος φιλοξενίας κάτω από περιορισμένα ανεπιθύμητα αιτήματα διακομιστή.

Ανακατεύθυνση σχολίων. Παρέχει έναν εύκολο τρόπο ανακατεύθυνσης των σχολιαστών για πρώτη φορά σε μια σελίδα ευχαριστιών. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα όπως θέλετε, ενθαρρύνετε τις εγγραφές μέσω email, ακολουθούν τα κοινωνικά μέσα ή ό, τι ταιριάζει στον ιστότοπό σας, αλλά είναι μια ωραία πινελιά που σας βοηθάει να ξεχωρίσετε.

WP-Βελτιστοποίηση. Λειτουργεί σαν μια τεράστια σκούπα για τη βάση δεδομένων του WordPress και καθαρίζει τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό είναι επίσης ιδανικό για ιστότοπους πελατών όταν είναι άβολα με τη σύνδεση στο PhpMyAdmin.

Ιακώβ Γκόμπε

Ιακώβ Γκόμπε

Οδηγίες σχεδίασης

WP-SpamFree Anti-Spam. Αυτή η προσθήκη WordPress έχει μειώσει δραστικά τον αριθμό των ανεπιθύμητων σχολίων που λαμβάνουμε στο Design Instruct. Έχουμε αυτό το πρόσθετο και το Akismet για να μας προστατεύουν από ψευδή σχόλια ανεπιθύμητου περιεχομένου.

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων. Οι κατεστραμμένοι σύνδεσμοι μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εμπειρία ανάγνωσης επειδή είναι απογοητευτικό να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο που δεν λειτουργεί. Αυτή η προσθήκη WordPress διευκολύνει την παρακολούθηση και τη διόρθωση σπασμένων συνδέσμων σε ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress.

EWWW Image Optimizer. Γράφω πολλά για τη βελτιστοποίηση εικόνων Ιστού επειδή πιστεύω πραγματικά ότι οι μη βελτιστοποιημένες εικόνες είναι μια από τις κύριες αιτίες αργών ιστοσελίδων, η οποία με τη σειρά της είναι τρομερή για την εμπειρία ανάγνωσης. Το πρόβλημα είναι ότι, η χειροκίνητη βελτιστοποίηση εικόνων απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια και πολλοί κάτοχοι ιστότοπων δεν αισθάνονται άνετα να χρησιμοποιούν εργαλεία βελτιστοποίησης εικόνας. Αυτό το πρόσθετο συμβάλλει στην απρόσκοπτη βελτιστοποίηση εικόνας για τους συγγραφείς.

Alyona Galea

Alyona Galea

Δήμαρχος WP

Συγκεντρωτής WP RSS. Πρέπει να έχετε plugin WordPress για όσους δημιουργούν συγκεντρωτικό περιεχόμενο από διαφορετικούς ιστότοπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε χαρτοφυλάκια, ειδήσεις, προθήκες και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress, καθώς σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο, κατηγοριοποιημένα και φιλτραρισμένα με τον τρόπο που θέλετε.

Ενημερωτικά δελτία MailPoet. Πολύ εύκολο στη χρήση πρόσθετο. Το χρησιμοποιούμε για να στείλουμε τα ενημερωτικά δελτία μας και να εγγράψουμε τους αναγνώστες μας στα email μας.

Να οδηγήσει σε. Εντυπωσιακό πρόσθετο για όσους θέλουν να γνωρίζουν τη συμπεριφορά των επισκεπτών τους. Δείχνει από πού προήλθε ο αναγνώστης σας (αυτός που σας έκανε επικοινωνία μόνο), από ποιες σελίδες επισκέπτεστε πριν και μετά από επικοινωνία μαζί σας μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό σας.

Ντάνιελ Σκόκο

Ντάνιελ Σκόκο

Καθημερινές συμβουλές ιστολογίου

Καθαρά αρχεία. Αρκετά ένα παλιό πρόσθετο, αλλά δημιουργεί ένα πολύ καθαρό και διαισθητικό αρχείο για το ιστολόγιό σας, το οποίο λειτουργεί επίσης ως χάρτης ιστοτόπου, καθώς παραθέτει όλες τις δημοσιεύσεις που έχουν δημοσιευτεί ποτέ.

Υποσέλιδο RSS. Ένα πολύ χρήσιμο πρόσθετο WordPress για να προσθέσετε περιεχόμενο στο κάτω μέρος της ροής RSS. Για παράδειγμα, το χρησιμοποιώ για να προσθέσω διαφημιστικά πανό.

WPtouch. Η ύπαρξη ενός ιστότοπου φιλικού προς κινητά είναι απαραίτητο σήμερα, οπότε αν δεν διαθέτετε μια έκδοση για κινητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να δημιουργήσετε ένα εν κινήσει.

Κάλεμπ Γουόικκ

Κάλεμπ Γουόικκ

DIY Video Guy

Ημερολόγιο σύνταξης. Ήταν πολύ χρήσιμο όταν δούλευα στο Fizzle.co, ώστε να μπορέσουμε εύκολα να προγραμματίσουμε το περιεχόμενό μας για εβδομάδες και μήνες νωρίτερα. Ακόμα κι αν η ανάρτηση δεν είχε ολοκληρωθεί, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα σχέδιο κράτησης θέσης εκεί μέχρι να γίνει.

Pretty Link είναι υπέροχο για δύο πράγματα. Πρώτον, να έχετε πιο σύντομους συνδέσμους ανακατεύθυνσης σε συγκεκριμένες σελίδες ή άλλους ιστότοπους που συνδέετε επίσης. Δεύτερον, παρακολουθεί πόσες φορές χρησιμοποιούνται αυτοί οι σύνδεσμοι, κάτι που είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

Εφεδρικός φίλος είναι σωτήρας ζωής. Εάν συμβεί κάτι στον ιστότοπό σας στο WordPress όπου παραβιαστεί ή μια απλή γραμμή κώδικα σε ένα πρόσθετο βιδώνει τα πάντα, η BB θα βεβαιωθεί ότι έχετε ένα πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας έτοιμο για επαναφορά στο.

Bamidele Onibalusi

Bamidele Onibalusi

Συγγραφείς με χρέωση

WP Σαφώς. Αυτό είναι ένα από τα premium και τα καλύτερα πρόσθετα WordPress που προσφέρουν κίνητρο στους αναγνώστες μιας συγκεκριμένης ανάρτησης στο ιστολόγιό σας σε αντάλλαγμα για την κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης.

Υβριδική σύνδεση. Αυτό το πρόσθετο WordPress προέρχεται επίσης από τον προγραμματιστή του WP Sharely και είναι βασικά ένα πρόσθετο για τη δημιουργία φορμών συμμετοχής. Διαθέτει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου του να επιτρέπεται στους χρήστες να δημιουργούν φόρμες εντός ταχυδρομείου, φόρμες πλευρικής γραμμής, αναδυόμενα παράθυρα και διαφάνειες σε φόρμες. Το Hybrid Connect σάς επιτρέπει επίσης να συλλέγετε opt-in μέσω email ή σύνδεσης στο Facebook, και έχει πολλή προσαρμογή καθώς και παρακολούθηση για να σας ενημερώσει από πού προέρχονται οι συνδρομητές.

Μορφές βαρύτητας. Αυτό είναι ένα άλλο premium plugin WordPress για τη δημιουργία λεπτών φορμών επαφής. Διαθέτει μια ενσωματωμένη επιλογή anti-spam, παρακολούθηση για τις φόρμες σας, ενοποίηση με αρκετούς κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών, όπως AWeber για δημιουργία λίστας email και πολλές άλλες επιλογές προσαρμογής.

Neil Patel

Neil Patel

Γρήγορο βλαστάρι

Διαγωνισμός δημοτικότητας. Βοηθά στην προβολή των πιο δημοφιλών δημοσιεύσεών σας. (Αυτό το πρόσθετο δεν υποστηρίζεται πλέον και δεν συνιστάται από τους συντάκτες του.)

Εγγραφείτε στα Σχόλια. Ειδοποιεί τους χρήστες μέσω email για νέα σχόλια που απομένουν στο ιστολόγιό σας.

Κάντε κλικ στο Tweet. Σας βοηθά να αποκτήσετε περισσότερα κοινωνικά μερίδια.

Noemi Twigg

Noemi Twigg

Bloggingpro

Αναβιώστε την παλιά θέση. Αυτή η προσθήκη μου επιτρέπει να μοιράζομαι παλιές αναρτήσεις αυτόματα. Μπορείτε να εξαιρέσετε κατηγορίες (ας πούμε, Ειδήσεις) για να βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις που κοινοποιούνται εκ νέου εξακολουθούν να είναι σχετικές ακόμη και αν είναι παλιές. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της ροής στο Twitter χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε πολύ χρόνο για να ελέγξουμε χειροκίνητα τι δημοσιεύεται.

NextScript: Αυτόματη αφίσα κοινωνικών δικτύων. Αυτόματη αποστολή κάθε νέας καταχώρησης σε κοινωνικά δίκτυα. Παίρνει την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς κάθε εγγραφή δημοσιεύεται και βοηθά στη μείωση της φόρτωσης σε έναν διαχειριστή δικτύου / blog / συντάκτη / συντονιστή κοινωνικών μέσων, ειδικά όταν συνεργάζεστε με πολλά blogs και συγγραφείς. Ωστόσο, δεν συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε ως αυτόνομη λύση. Η επαναχρησιμοποίηση αναρτήσεων με μη αυτόματο τρόπο σε διαφορετικές ώρες το καθιστά βέλτιστο.

Ευχαρίστηση. Διευκολύνει τη συνδρομή στο ενημερωτικό δελτίο. οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν για να το κάνουν φιλικό προς το χρήστη (δηλαδή όχι πάντα στα αναδυόμενα παράθυρα). εύκολη ενσωμάτωση με υπηρεσίες ενημερωτικών δελτίων όπως το aWeber.

Kyla Glover

Kyla Glover

WPExplorer

Αναγκαστική δημιουργία μικρογραφιών. Υπέροχο όταν επανασχεδιάζουμε τον ιστότοπό μας για να επαναπροσδιορίσουμε όλες τις εικόνες μας και να καθαρίσουμε τις παλιές.

Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα. Μας αρέσει το Fanciest Authorbox για την προσθήκη βιογραφικού συγγραφέα – κάτι που πρέπει να έχει για κάθε blog πολλαπλών συγγραφέων.

Pretty Link. Χρησιμοποιούμε το Pretty Link Lite για συνδέσμους θυγατρικών επειδή, λοιπόν, οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι άσχημοι ��

Dave Clements

Dave Clements

Κάντε το με το WordPress

Τρία από τα αγαπημένα μου πρόσθετα που δεν αγαπούν τόσο πολύ όσο θα έπρεπε Δημοσιεύσεις 2 Δημοσιεύσεις, Εναλλαγή χρήστη και Διπλότυπη ανάρτηση. Σίγουρα δεν θα έλεγα ότι κάθε blogger πρέπει να τα έχει (υπάρχουν μόνο 1 ή 2 προσθήκες που θα έβαζα σε αυτήν την κατηγορία), αλλά αν κάποιος έχει ανάγκη για αυτά, είναι πραγματικά τα καλύτερα πρόσθετα WordPress για αυτές τις εφαρμογές.

Chris Coyier

Chris Coyier

CSS-Κόλπα

MinQueue. Σας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσετε και να συνδυάσετε τα σενάρια και τα στυλ που φορτώνουν οι προσθήκες. Το πλεονέκτημα σε αυτό είναι ότι μπορείτε απλά να αφήσετε τα πρόσθετα να κάνουν ό, τι θέλουν και να ξέρετε ότι θα εξακολουθείτε να κάνετε τη σωστή απόδοση σοφή στο μπροστινό μέρος. Και η μη διαχείριση αυτών των στοιχείων χειροκίνητα σημαίνει ότι όταν ενημερώνεται η προσθήκη WordPress και χρειάζονται νέα σενάρια / στυλ, αυτό συμβαίνει ακόμα αυτόματα.

Προεπισκόπηση δημόσιας ανάρτησης. Είναι τόσο ωραίο που μπορείς να στείλεις ένα πρόχειρο για να το βλέπει κάποιος χωρίς να χρειάζεται να το δημοσιεύσει.

Αντι-spam. Αυτό ήταν το πρόσθετο που ήταν το πιο αποτελεσματικό για μένα για τη διακοπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων (εκτός από το Akismet).

Τζεφ Στάρ

Τζεφ Στάρ

Αναλώσιμος Τύπος

Έλεγχος θέματος. Ως προγραμματιστής θεμάτων WordPress, χρησιμοποιώ την προσθήκη θέματος ελέγχου για να ελέγξω εκ νέου ότι τα θέματα μου ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές με τα πιο πρόσφατα πρότυπα αναθεώρησης θεμάτων. Η προσθήκη είναι απλή στη χρήση και παρέχει σαφή αποτελέσματα και βήματα με δυνατότητα δράσης για τη βελτίωση της ποιότητας, της ασφάλειας και της απόδοσης του θέματος. Συνιστάται ιδιαίτερα για όσους εργάζονται με θέματα WordPress.

Παρακολούθηση ερωτημάτων. Το Query Monitor είναι υπέροχο επειδή είναι πολύ περιεκτικό. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν άλλες προσθήκες εντοπισμού σφαλμάτων, όπως η αυτόματη αποσφαλμάτωση Ajax και η δυνατότητα φιλτραρίσματος αποτελεσμάτων ανά συγκεκριμένη προσθήκη ή θέμα. Χρησιμοποιώ αυτό το πρόσθετο κυρίως για τον εντοπισμό σφαλμάτων βάσης δεδομένων και μεταβλητών ερωτημάτων, αλλά είναι επίσης χρήσιμο για τη δοκιμή αιτημάτων HTTP, αγκιστριών WP, σφαλμάτων PHP και πολλά άλλα. Είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress που δεν λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει, IMO.

Πλοήγηση ανάρτησης διαχειριστή. Με τα χρόνια, έχω δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα και σεμινάρια στα Perishable Press και DigWP.com. Στο μπροστινό μέρος, η πλοήγηση σε όλες αυτές τις δημοσιεύσεις είναι πολύ απλή, καθώς έχω πλήρη έλεγχο του προτύπου θέματος και μπορώ να χρησιμοποιήσω τις ετικέτες προτύπων επιλογής όπως επιθυμείτε. Αλλά όχι τόσο στην περιοχή διαχειριστή του WP, όπου μερικές φορές είναι απαραίτητο να πλοηγηθείτε από τη μία ανάρτηση στην άλλη για να κάνετε ενημερώσεις, αλλαγές και ούτω καθεξής. Για να καταστήσω δυνατή αυτήν την πλοήγηση μετά την ανάρτηση στην περιοχή διαχειριστή, χρησιμοποιώ ένα πρόσθετο που ονομάζεται Admin Post Navigation, το οποίο κάνει ένα πράγμα και ένα πράγμα καλά: προσθέτει "Προηγούμενος" και "Επόμενο" συνδέσμους προς την οθόνη Επεξεργασία ανάρτησης για να διευκολύνετε την επεξεργασία της σειριακής ανάρτησης.

Φρεντ Μέιερ

Φρεντ Μέιερ

WPShout

All-in-One WP Μετεγκατάσταση. Μετεγκατάσταση απλού ιστότοπου. Μια απόλυτη σωσίβια.

Ενεργοποίηση αντικατάστασης μέσων. Εάν η διαγραφή μιας εικόνας και η μεταφόρτωση μιας νέας με το ίδιο όνομα δεν έχει νόημα ποτέ για εσάς, χρειάζεστε αυτήν την προσθήκη.

Αναγέννηση μικρογραφιών. Η αλλαγή των μεγεθών επιλεγμένων εικόνων στον ιστότοπό σας απλώς δεν θα είχε νόημα χωρίς αυτήν.

Μπένι Λιούις

Μπένι Λιούις

Άπταιστα σε 3 μήνες

BJ Lazy Load. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι τόσο σημαντική για να μην χάσετε άτομα σε αυτά τα κρίσιμα πρώτα δευτερόλεπτα. Στην περίπτωσή μου, ωστόσο, ενδέχεται να μοιραστώ πολλές εικόνες υψηλής ποιότητας στην ανάρτησή μου και θα ήταν κρίμα αν ο χρόνος που χρειάστηκε για να κατεβάσετε αυτά τα άτομα που έβαλαν εκτός του ιστότοπου. Αυτή η προσθήκη αλλάζει τα πράγματα για λήψη μόνο εικόνων που βρίσκονται στην προβολή του προγράμματος περιήγησης. Έτσι, καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω, αποσύρονται από τον ιστότοπο. Άμεση ώθηση φόρτωσης ιστότοπου!

Απλό: Πατήστε. Για να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από το ιστολόγιό σας, το απλό πάτημα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα φόρουμ που θα υποστηρίζει το σύστημα του WordPress. Το κλιμάκωσα σε δεκάδες χιλιάδες χρήστες και αποδίδει πολύ καλά λόγω του μη ογκώδους κώδικα.

VaultPress. Εάν έπρεπε να προτείνω ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress, αυτό θα ήταν. Είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή, αλλά έχει σώσει το δέρμα μου πολλές φορές. Δεν έχει σημασία τι, κάθε μία ώρα ολόκληρος ο ιστότοπός μου δημιουργείται αντίγραφα ασφαλείας στους διακομιστές VaultPress και υπάρχει μια απλή εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με ένα κλικ. Όταν έχω κάνει μη αναστρέψιμα πράγματα στον ιστότοπό μου στον δικό μου διακομιστή και είναι εκτός λειτουργίας και ο διαχειριστής του ιστότοπού μου κοιμάται, αυτή η προσθήκη με επιτρέπει ουσιαστικά να πατήσω "ξεκάνω" και επιστρέψτε στο πιο πρόσφατο στιγμιότυπο εργασίας. Μπορείτε να το κάνετε μόνο στο θέμα, στη βάση δεδομένων ή σε ορισμένα άλλα μικρά μέρη, σε περίπτωση που οι αλλαγές σας ήταν εντάξει σε άλλα μέρη ή δεν θέλετε να χάσετε συνομιλίες ή αναρτήσεις ιστολογίου που δεν σχετίζονται με σφάλμα.

Μπεν Τάουνσεντ

Μπεν Τάουνσεντ

WPin

Για μένα προσωπικά μου αρέσει Ultimate Coming Soon Σελίδα plugin, είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσω και το χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Στον δικό μου ιστότοπο και για ιστότοπους πελατών. Βασικά μετατρέπει τον ιστότοπό σας στο WordPress σε μια σύντομη σελίδα με φόρμα εγγραφής και επεξεργάσιμο κείμενο μέσω του φόντου. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για όσους να χτίσουν τον ιστότοπό τους στο web hosting της επιλογής τους εάν δεν είναι εξοικειωμένοι με το WAMP ή το LAMP.

Ένα άλλο φοβερό plugin που κάποιοι μπορεί να έχουν ακούσει είναι EWWW Image Optimizer κάνει ακριβώς αυτό που λέει στον κασσίτερο. Βελτιστοποιεί μαζικά εικόνες για το ιστολόγιό σας, μειώνοντας το εύρος ζώνης και, φυσικά, χρόνο φόρτωσης. Ένα πραγματικά ωραίο plugin και ένα που χρησιμοποιώ όλη την ώρα.

Τέλος, ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress για ανακατεύθυνση (βρίσκω) είναι το Απλές ανακατευθύνσεις 301 συνδέω. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους μη τεχνικούς να δημιουργήσουν 301 ανακατευθύνσεις. Επομένως, αν βρίσκεστε στη σελίδα ρυθμίσεων του Webmaster Google και ανακαλύπτετε σφάλματα ή διευθύνσεις URL που δεν μπορούν να βρεθούν, απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε και ανακατευθυνθείτε σε μια παρόμοια σελίδα ή μια νέα.

Πίτερ Νίλσον

Πίτερ Νίλσον

Καθημερινά θέματα WP

Ασφάλεια λογαριασμού Rublon: Έλεγχος δύο παραγόντων+. Μια εξαιρετική προσθήκη δύο παραγόντων ελέγχου ταυτότητας για προστασία και προστασία λογαριασμών στο WordPress.

Πρόσθετο Growmap Anti Spambot. Το τέλειο πρόσθετο για να νικήσετε αυτοματοποιημένα ανεπιθύμητα μηνύματα και ανεπιθύμητα μηνύματα με ένα απλό πλαίσιο ελέγχου.

Μειώστε το ποσοστό εγκατάλειψης. Λάβετε το πραγματικό ποσοστό εγκατάλειψης και προβολές σελίδας στο Google Analytics. Εύκολο και απλό στη χρήση.

Ματ Κρόμγουελ

Ματ Κρόμγουελ

WordImpress

ImageInject είναι ο καλύτερος τρόπος να συμπεριλάβετε εικόνες φιλικές προς τα πνευματικά δικαιώματα στις αναρτήσεις σας.

Βελτιωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων είναι το καλύτερο για την κατηγοριοποίηση μέσων για εύκολη επαναχρησιμοποίηση εικόνων ή PDF ή οτιδήποτε άλλο.

Σχετικές δημοσιεύσεις με βάση τα συμφραζόμενα είναι η προσθήκη σχετικών αναρτήσεων με την καλύτερη απόδοση (εκτός από το Jetpack’s).

Αυτό πληρώνεται, αλλά για την ανάλυση της απόδοσής σας, Αναλυτής είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να δείτε πώς οι επισκέπτες βρίσκουν τις μεμονωμένες αναρτήσεις σας.

Ammar Ali

Ammar Ali

Όλες οι συμβουλές για το blogging

ΣχόλιαLuv Premium. Ένα ισχυρό plugin που βοηθά στην αύξηση της αφοσίωσης στο blog. Ελέγχει τα ανεπιθύμητα σχόλια στο blog του WordPress. Λειτουργεί ως σύστημα ανταμοιβής. Οι άνθρωποι λατρεύουν να λαμβάνουν πίσω συνδέσμους στο ιστολόγιό τους και αυτό κάνει το CommentLuv. Εμφανίζει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις τους, αφήνοντας σχόλια. Μπορείτε να ανταμείψετε τους χρήστες εάν έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό σχολίων στο ιστολόγιό σας. Βοηθά πραγματικά στη δημιουργία κοινότητας, προσελκύει τους χρήστες να αφήνουν περισσότερα σχόλια και αυτό παρέχει σχέσεις με νέους και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Αυτή η προσθήκη αποστέλλει ειδοποιήσεις απάντησης στους χρήστες κάθε φορά που έχει απαντηθεί ένα σχόλιο. Ένα πρόσθετο που πρέπει να έχετε εάν θέλετε πραγματικά να αυξήσετε την αφοσίωση στο ιστολόγιό σας.

SEOPressor. Γνωρίζουμε ήδη πόσο σημαντικό είναι το SEO. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα SEO, αλλά νομίζω ότι το SEOPressor είναι το καλύτερο. Δείχνει την πυκνότητα των λέξεων-κλειδιών σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress. Εμφανίζει μια προειδοποίηση υπερβολικής βελτιστοποίησης σε περίπτωση που έχετε προσθέσει επιπλέον ετικέτες, λέξεις-κλειδιά, ετικέτες h1, h2, h3. Υποστηρίζει επίσης πλούσια αποσπάσματα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η λέξη-κλειδί LSI. Οι λέξεις-κλειδιά LSI σάς βοηθούν να βρείτε σχετικές λέξεις-κλειδιά από τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας, χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί LSI θα σας διευκολύνει να κατατάξετε στο Google.

MBP Ninja Affiliate. Εάν ασχολείστε με το μάρκετινγκ συνεργατών, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress. Το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Αυτή η προσθήκη μετατρέπει αυτόματα τις λέξεις-κλειδιά σας στις αναρτήσεις σας σε συνδέσμους συνεργατών. Είναι ένα ισχυρό plugin που σας βοηθά να διαχειριστείτε, να παρακολουθείτε, να κάνετε cloak και να συντομεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό συνδέσμων συνεργατών από μία σελίδα ρυθμίσεων. Αυτή η προσθήκη με βοήθησε πολύ να εξοικονομήσω χρόνο και να διαχειριστώ όλους τους συνδέσμους συνεργατών από έναν πίνακα ελέγχου. Το Ninja plugin είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο για σοβαρούς εμπόρους θυγατρικών.

Νάθαν Γουέλρ

Nathan B. Weller

Κομψά θέματα

Τα τρία καλύτερα πρόσθετα WordPress που θα συνιστούσα κάθε χρήση του WordPress blogger είναι όλα σχετικά με την ενδυνάμωση που γίνεται με τον σωστό τρόπο. Να τι εννοώ με αυτό:

Μία από τις πρωταρχικές εκκλήσεις στο WordPress είναι το πόσο (και η εκπληκτική κοινότητα σχεδιαστών / προγραμματιστών) έχει εξουσιοδοτήσει τον κόσμο να κάνει υπέροχα πράγματα με το WordPress και τα διαθέσιμα θέματα και προσθήκες. Εξαιτίας αυτού, νομίζω ότι μερικοί συγγραφείς θέματος και προσθηκών πηγαίνουν λίγο "τρελή ενδυνάμωση" με τα προϊόντα τους, επειδή είναι εύκολο να πουλήσει-"Κοιτάξτε πόσο μπορείτε να κάνετε με αυτό το εργαλείο!"

Ο σωστός τρόπος δεν είναι πάντα ο τρόπος προσθήκης και αναπαραγωγής και υπάρχει τόσο πολύ σε ένα πακέτο. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι οι τρεις επιλογές μου:

Αποσπάσματα κώδικα από την Shea Bunge. Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να μειώσω το περιττό bloat είναι να βρω χρήσιμα αποσπάσματα κώδικα που μπορώ να αντικαταστήσω ολόκληρα πρόσθετα. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόσθετο Code Snippets έχει πράγματι μειώσει σημαντικά τον αριθμό των πρόσθετων που έχω εγκαταστήσει – και ως εκ τούτου επίσης μειώνει τον αριθμό των πρόσθετων που πρέπει να διαμορφώσω, να ενημερώσω και να διατηρήσω.

Shortcodes Ultimate από τον Vladimir Anokhin. Τόσα πολλά θέματα έρχονται με τα δικά τους σύνολα συντομεύσεων που δεν χωρίζονται σε άλλο plugin. Και μερικά, εάν διαχωρίζονται, είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με αυτό το θέμα και όχι καθόλου (ή τουλάχιστον όχι καλά) με άλλα. Για μένα, εκτός από το να είναι αντίθετα με τα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress, είναι κακό. Γι ‘αυτό, αντίθετα, μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ αυτό το τεράστιο (δωρεάν) πακέτο σύντομων κωδικών από τον Vladimir Anokhin, σχεδιασμένο να λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε θέμα.

Πρόγραμμα αξιολόγησης WordPress από το evoG. Ομοίως, πολλά θέματα WordPress διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες ελέγχου. Αυτό φαίνεται υπέροχο ως σημείο πώλησης, αλλά πολλοί πελάτες δεν συνειδητοποιούν ότι δημιουργούν μια δέσμη περιεχομένου χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους τύπους προσαρμοσμένων τύπων αναρτήσεων, όπως μια κριτική, τα κλειδώνουν σε αυτό το θέμα για πάντα. Ή τους υπογράφει για μια δουλειά αργότερα, εάν αποφασίσουν ποτέ να αλλάξουν θέματα. Αυτό το πρόσθετο είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει στον ιστότοπό μου και αγαπώ. Μπορεί να μην είναι η προσθήκη κριτικής για όλους, αλλά το θέμα είναι ότι εάν εξετάζετε πράγματα στο ιστολόγιό σας – χρησιμοποιήστε μια προσθήκη! Με αυτόν τον τρόπο, αν χρειαστεί να αλλάξετε θέματα στο δρόμο, δεν αφήνετε πίσω σας τη δέσμη του καλύτερου περιεχομένου σας στη διαδικασία.

Ως κάποιος που γράφει πάντα για θέματα και προσθήκες, υπάρχουν φυσικά περισσότερα που θα μπορούσαν να έχουν κάνει αυτή τη λίστα. Κλείνοντας λοιπόν, θέλω επίσης να περάσω ένα δευτερόλεπτο για να ευχαριστήσω όλους στην κοινότητα του WordPress που εργάστηκαν σκληρά για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν τα εργαλεία που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει και αγαπήσει..

Κρις Μπουργκς

Κρις Μπουργκς

SitePoint

Έχω συμπεριλάβει 3 για bloggers και 3 για προγραμματιστές. Blogger / Χρήστης:

Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων (YARPP). Μια καλή αντικατάσταση του nRelate, που δείχνει σχετικό περιεχόμενο κάτω από κάθε ανάρτηση.

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων. Ελέγχει το περιεχόμενο για κατεστραμμένους συνδέσμους.

EWWW Image Optimizer. Σας δίνει περισσότερες επιλογές βελτιστοποίησης εικόνας.

Προγραμματιστής:

P3 (Προφίλ απόδοσης προσθήκης). Καλό για να λάβετε μια βασική γραμμή για την απόδοση των προσθηκών.

Προγραμματιστής. Εξαιρετικό εάν πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά κάτω από την κουκούλα.

Ρεύμα. Ιδανικό για ιστότοπους στους οποίους εργάζονται πολλά άτομα.

Ντέιβες Σάρμα

Ντέιβες Σάρμα

WPKube

CoSchedule από το Todaymade by TodayMade είναι ένα φανταστικό ημερολόγιο σύνταξης που ενσωματώνεται στην εφαρμογή Buffer και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας στον ιστότοπό σας και στα κοινωνικά μέσα ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ένα ημερολόγιο μεταφοράς και απόθεσης. Κοστίζει 10 $ / μήνα, οπότε αν δεν εκτελείτε επαγγελματικό ιστολόγιο, τότε μπορεί να μην αξίζει τον κόπο.

ΑναζήτησηWP από τον Jonathan Christopher, βελτιώνει την αναζήτηση ιστότοπου και προσθέτει πολλά χαρακτηριστικά στη βασική αναζήτηση. Φυσικά υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προσθηκών αναζήτησης, αλλά αυτό ξεπερνά τα υπόλοιπα. Κόστος: 29 $ / μεμονωμένη άδεια.

Συρρίκνωση-O-Matic. Αυτή είναι μια φανταστική εφαρμογή (όχι μια προσθήκη WordPress), που σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες στα Windows ή στο Mac σας. Πολύ βολικό για τη βελτιστοποίηση εικόνων και δεν κοστίζει δεκάρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WP Smush.it, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εκτός σύνδεσης.

Μπράιαν Τζάκσον

Μπράιαν Τζάκσον

BrianJackson.io

Εδώ είναι τα τρία πρόσθετα WP που δεν μιλάμε πολύ, αλλά είναι στο δικό μου "πρέπει να έχουν" λίστα και τα χρησιμοποιώ σε όλους τους ιστότοπούς μου.

Widget οθόνης είναι ένα υπέροχο μικρό πρόσθετο. Βασικά, προσθέτει πλαίσια ελέγχου σε κάθε widget για εμφάνιση ή απόκρυψη σε σελίδες ιστότοπου. Αυτό μου επιτρέπει να προσαρμόσω αυτό που εμφανίζω στην πλαϊνή μπάρα των σελίδων μου σε σχέση με την πλαϊνή γραμμή widget.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε A / B διαφορετικά κουτιά CTA και να ακονίσετε πραγματικά το κοινό σας. Μπορείτε να εμφανίσετε διαφορετικά widget βάσει μιας κατηγορίας ανάρτησης ή ακόμα και μιας προσαρμοσμένης ταξινόμησης. Αυτό μπορεί να είναι φοβερό για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια κατηγορία WordPress και μια κατηγορία ΔΕΗ. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά widget θυγατρικών για κάθε κατηγορία και τώρα οι διαφημίσεις στην πλαϊνή γραμμή σχετίζονται άμεσα με το άρθρο που διαβάζουν. Αυτό θα αυξήσει δραματικά το CTR τους.

Διαχειριστής ετικετών Google για WordPress. Πολλά άτομα με τα οποία μιλάω δεν γνωρίζουν καν τι είναι ο Διαχειριστής ετικετών Google. Βασικά, είναι ένα δωρεάν εργαλείο διαχείρισης από την Google που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε τα σενάρια σας από μία τοποθεσία. Όπως το Google Analytics, το AdRoll, το Facebook Conversion Pixel, κ.λπ..

Αυτή η δωρεάν προσθήκη από το duracelltomi.com εκτελείται σε όλους τους ιστότοπούς μου. Μου επιτρέπει να παραμείνω οργανωμένος και να διατηρώ καθαρούς τους ιστότοπους του WordPress.

ZigWidgetClass. Ένα άλλο μεγάλο μικρό δωρεάν plugin WordPress από το zigpress.com. Αυτή η προσθήκη μου επιτρέπει να προσθέσω εύκολα προσαρμοσμένες κατηγορίες CSS στα widget μου. Για τι χρησιμοποιώ αυτό; Το χρησιμοποιώ για να αναπτύξω ερωτήματα πολυμέσων, ώστε να μπορώ να αποκρύψω ορισμένα widget με βάση το μέγεθος ανάλυσής τους.

Για παράδειγμα, στον ιστότοπό μου έχω ένα πλαίσιο optin στην πλαϊνή μπάρα και το υποσέλιδο μου. Σε μια κινητή συσκευή δεν υπάρχει λόγος να εμφανιστεί δύο φορές, γι ‘αυτό προσθέτω την τάξη μου που τραβάει το ερώτημα πολυμέσων μου και κρύβει ένα από αυτά.

Raelene Wilson

Raelene Wilson

Λέξεις από Πουλιά

Εδώ είναι τα τρία καλύτερα πρόσθετα του WordPress. Είναι όλα τα πρόσθετα WPMU DEV, επειδή οι προγραμματιστές μας δουλεύουν πολύ σκληρά και δημιουργούν τόσα πολλά υπέροχα πρόσθετα που συνήθως δεν έχουν μεγάλη προσοχή.

Στιγμιότυπο. Είναι σαν ένα χρονικό μηχάνημα για τον ιστότοπό σας στο WordPress που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει ολόκληρη την εγκατάστασή σας και περιλαμβάνει ακόμη και την ενσωμάτωση Dropbox και S3.

Προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις πτυχές κάθε περιοχής widget στον ιστότοπό σας με αυτό το εύχρηστο πρόσθετο. Έχει ένα όμορφο περιβάλλον εργασίας χρήστη, το οποίο το καθιστά ακόμη πιο διασκεδαστικό στη χρήση.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πρόσθετα που εγκαθιστώ σε κάθε ιστότοπο που δημιουργώ. Σας επιτρέπει να μειώσετε τα μεγέθη των αρχείων εικόνας και μπορείτε ακόμη και να μαζέψετε εικόνες.

Dan Zarzycki

Dan Zarzycki

Κοινότητα Experience Lead και γενικός γνώστης plugin από την ομάδα στο Θέματα Slocum

Μέσα από χρόνια εξυπηρέτησης πελατών, πελατών και εισιτηρίων υποστήριξης και μέσω του ελέγχου των προσθηκών στο δικό μας Πατήστε αυτό εμφάνιση, έχουμε δει αιτήματα για HUNDREDS προσθηκών και λύσεων. Εδώ είναι τρία από τα αγαπημένα μου για να βάλω τη λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress:

Απενεργοποίηση σχολίων. Παρά τον μεγάλο αριθμό λήψεων (1,2 εκατομμύρια) και τον προφανή τίτλο, πολλοί από τους θεατές και τους πελάτες μας θέλουν να καταργήσουν τα σχόλιά τους και δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει αυτή η λύση.

Η χρήση αυτού του plugin WordPress είναι απλή. Εγκαταστήστε την προσθήκη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις WordPress > Απενεργοποίηση σχολίων και επιλέξτε το πλαίσιο για να απενεργοποιήσετε όλα τα σχόλια. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε αν θα εμφανίζονται τα σχόλια σε πιο ειδικό επίπεδο.

Σύνθετη ετικέτα. Αυτή η προσθήκη δεν έχει ενημερωθεί για λίγο (6 χρόνια), αλλά διαπιστώσαμε ότι η λύση εξακολουθεί να λειτουργεί ως επί το πλείστον και είναι διασκεδαστική.

Πατώντας στο WordPress "ετικέτα" ή "σύνθημα", Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αριθμό συνθημάτων και να εμφανίσετε ένα από αυτά τυχαία ή διαδοχικά κάθε φορά που ένας χρήστης φορτώνει τη σελίδα. Η εφαρμογή για σκεπτόμενους bloggers, πνευματικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις είναι τεράστια.

Αγωγός. Για την εμφάνιση περιεχομένου ιστολογίου, δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσθήκη εκεί έξω από το Conductor. Ενώ είναι η μόνη επιλογή στη λίστα μου που κοστίζει χρήματα (ξεκινώντας από 97 $), ο Conductor συνεργάζεται με σχεδόν οποιοδήποτε υπάρχον θέμα WordPress και σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια ομαδοποίηση του περιεχομένου σας όπως θέλετε.

Θέλετε να εμφανίσετε 8 ιστολόγια από το "Σκύλος" κατηγορία σε μικρότερο μέγεθος και να εμφανίζονται μόνο η επιλεγμένη εικόνα και ο τίτλος; Μπορείς να τα καταφέρεις.

Θέλετε να κάνετε την πιο πρόσφατη ανάρτησή σας μεγάλη προβολή στην πρώτη σας σελίδα; Ολοκληρώθηκε.

Ισχυρά πράγματα. Δεν μπορώ να το συζητήσω αρκετά.

Ιάνατ Νιαγκού

Ιάνατ Νιαγκού

Ιστολόγιο CodeinWP

Μου αρέσουν τα ακόλουθα τρία πρόσθετα επειδή μπορούν να ρυθμιστούν όλα σε λίγα λεπτά (συνολικά 30 λεπτά κορυφής) και στη συνέχεια θα αποκομίσετε τα οφέλη που αποφέρουν για μήνες ή ακόμη και χρόνια. Εδώ είναι τα πρόσθετα:

Αναβιώστε την παλιά θέση. Χρησιμοποιήστε το για να μοιραστείτε ξανά τα καλύτερα κομμάτια περιεχομένου από το ιστολόγιό σας.

Πύραυλος WP. Χρειάζονται 5 λεπτά για να ρυθμίσετε και να επιταχύνετε σημαντικά τον ιστότοπό σας, εφαρμόζοντας πολλές προληπτικές βέλτιστες πρακτικές.

Optimole. Βελτιστοποιεί αυτόματα κάθε νέα εικόνα που ανεβάζετε στον ιστότοπό σας. Δεν απαιτείται επιπλέον εργασία από την πλευρά σας. Εξυπηρετεί επίσης τις εικόνες σας μέσω ενός βελτιστοποιημένου CDN, καθιστώντας ολόκληρη την ιστοσελίδα πολύ πιο γρήγορη.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι καλύτερες προσθήκες WordPress είναι αυτές που με εξοικονομούν χρόνο.

Πλήρης λίστα

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των καλύτερων προσθηκών WordPress από τους ειδικούς μας. το καθένα στη γενική του κατηγορία:

Σύνδεσμοι και SEO:

Μάρκετινγκ email και email:

Βελτιστοποίηση εικόνων και εικόνων:

Περιεχόμενο, διαχείριση περιεχομένου και βελτιστοποίηση:

Βελτιστοποίηση ιστότοπου / προσθήκες WP-Admin:

Ανεπιθυμητη αλληλογραφια:

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ:

Αλλα:

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε για τις καλύτερες προσθήκες WordPress!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map