Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Απόλυτη σύγκριση για το 2020

TL; DR: Αυτή η ανάρτηση είναι μια λεπτομερής σύγκριση των Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder. Θα σας δώσουμε μια εύκολη και γενικά επισκόπηση, καθώς και μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε διάφορες περιοχές κάθε δημιουργού σελίδων.


Ενώ οι δημιουργοί σελίδων μπορεί να είναι ένα διχαστικό θέμα μεταξύ των σκληρών χρηστών του WordPress, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεράστια επίδραση που είχαν στο οικοσύστημα του WordPress όταν πρόκειται για το σχεδιασμό να είναι προσβάσιμο σε κανονικούς χρήστες.

Πέρα από αυτό, μερικές φορές φαίνεται ότι κάθε εταιρεία WordPress έχει βυθίσει τα δάχτυλά της στη δημιουργία ενός δημιουργού σελίδων σε κάποιο σημείο. Εντάξει – ελαφρά υπερβολή… αλλά υπάρχουν πολλοί δημιουργοί σελίδων εκεί έξω.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θέλουμε να ανακαλύψουμε τρεις από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σας: Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder

Πέρα από μια ματιά στα βασικά του τρόπου λειτουργίας κάθε δημιουργού σελίδων, θέλουμε να πάμε κάτω από το επίπεδο της επιφάνειας. Για αυτόν τον λόγο, θα ανακαλύψουμε επίσης πράγματα όπως προηγμένες επιλογές στυλ, λειτουργικότητα απόκρισης, κλείδωμα κώδικα, απόδοση πραγματικού κόσμου, ευκολία χρήσης και άλλα.

Μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της σύγκρισης, ελπίζουμε να έχετε μια βαθιά κατανόηση για κάθε προσθήκη και, κυρίως, την εμπιστοσύνη να επιλέξετε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων που σας ταιριάζει.

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Πίνακας περιεχομένων:
Συνοπτική περίληψη | Ποιο εργαλείο δημιουργίας σελίδων είναι το πιο δημοφιλές; | Οι διεπαφές συγκρίθηκαν | Διαθέσιμες ενότητες περιεχομένου | Πόσο μπορείτε να πάτε με επιπλέον στυλ | Αυτοί οι κατασκευαστές αποκρίνονται σε κινητές συσκευές; | Τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε κάθε κατασκευαστή | Τα προ-κατασκευασμένα πρότυπα διαθέσιμα | Μια ματιά στην ποιότητα του κώδικα και το κλείδωμα | Απόδοση σε σύγκριση | Μια ματιά στις τιμές | Ευκολία χρήσης σε σύγκριση | Τελική ετυμηγορία: ποιος οικοδόμος θα επιλέξει

Contents

Η περίληψη: Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder

Εντάξει, θα καλύψουμε τα πάντα με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά πριν ρίξουμε μια σειρά από πίνακες σύγκρισης, εικόνες και GIF για συγκεκριμένες λειτουργίες, πιστεύαμε ότι θα ήταν χρήσιμο να σας δώσουμε μια γρήγορη επισκόπηση του Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder.

Εάν θέλετε απλώς τις καλύτερες στιγμές, δώστε σε αυτόν τον πίνακα μια ανάγνωση. Εάν θέλετε όλες τις λεπτομέρειες, συνεχίστε να διαβάζετε τις ακόλουθες 3.000 λέξεις για μια πολύ βαθύτερη εμφάνιση:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

ElementorDivi BuilderΚατασκευαστής Beaver
Δωρεάν έκδοση?
Τιμή εκκίνησης για Pro49 $89 $99 $
Ευκολία στη χρήση4.9 / 54.8 / 55/5
Visual Builder?
Ενσωματωμένη επεξεργασία?
# Επίσημων Στοιχείων534631
Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικόΕνσωμάτωση οπουδήποτεΔοκιμή A / BΜπόβερ Θέμερ
Προκατασκευασμένα πρότυπα300+~ 114~ 56
Αφήνει πίσω από τον καθαρό κώδικα?
Κατάταξη απόδοσης3ος1ος2ος

1.

Ποιο εργαλείο δημιουργίας σελίδων είναι το πιο δημοφιλές?

Αυτό δεν προορίζεται να είναι μια οριστική ματιά σε ποιον δημιουργό σελίδων είναι το πιο δημοφιλές, επειδή οι αριθμοί αναφέρονται σε διαφορετικά πράγματα.

Ωστόσο, πιστεύαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να συγκρίνουμε τους δημοσιευμένους αριθμούς χρηστών για κάθε εργαλείο δημιουργίας σελίδων. Δείτε πώς συσσωρεύονται:

* Οι αριθμοί Elementor και Beaver Builder προέρχονται από το WordPress.org, ενώ ο αριθμός του Divi Builder προέρχεται από τον ιστότοπο Elegant Themes. Επίσης, ο αριθμός του Divi Builder αναφέρεται στον συνολικό αριθμό των πελατών που εξυπηρετεί η Elegant Themes, ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο συμμετέχουν αυτοί οι πελάτες (όχι μόνο για τον κατασκευαστή).

(Διαγράμματα από Visualizer Lite.)

2.

Μια ματιά στις διεπαφές δημιουργίας κύριων σελίδων – προσφέρουν πραγματική επεξεργασία front-end?

Ενώ και οι τρεις δημιουργοί σελίδων από τη σύγκριση μας προσφέρουν οπτική δημιουργία σελίδας front-end, δεν το κάνουν όλοι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Σε αυτήν την ενότητα, θα ρίξουμε μια ματιά στην κύρια διεπαφή κάθε δημιουργού σελίδων και θα συζητήσουμε μερικές από τις ιδιορρυθμίες που διαφοροποιούν κάθε μία από τις άλλες.

Οι διεπαφές επεξεργασίας περιεχομένου σε προγράμματα δημιουργίας σελίδων

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Οπτική Επεξεργασία
Ενσωματωμένη επεξεργασία κειμένου
Πίνακας ελέγχου πλευρικής γραμμής
Συνολική φιλικότητα για αρχάριουςΕύκολη παραλαβή αμέσωςΧρειάζονται λίγα λεπτά για να κατανοήσετε τη διεπαφήΕύκολη παραλαβή αμέσως

Ας συγκρίνουμε τώρα αυτές τις πτυχές για κάθε δημιουργό ένα προς ένα:

Μια ματιά στη διεπαφή Elementor

Το Elementor χωρίζει τη διεπαφή του σε δύο βασικά μέρη:

 1. Μια αριστερή πλευρική γραμμή όπου μπορείτε να προσθέσετε νέα στοιχεία και να επεξεργαστείτε ρυθμίσεις για υπάρχοντα στοιχεία
 2. Μια οπτική ματιά στη σελίδα σας στη δεξιά πλευρά

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Elementor interface

Για να προσθέσετε ένα νέο στοιχείο στο σχέδιό σας, απλώς πρέπει να το σύρετε από την αριστερή πλευρά και θα δείτε μια ζωντανή προεπισκόπηση του τρόπου εμφάνισης του στοιχείου στην πραγματική σας σελίδα:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: Elementor drag and drop

Μπορείτε να ρυθμίσετε νέες στήλες χρησιμοποιώντας το Προσθήκη νέας ενότητας κουμπί:

στοιχειώδη τμήματα

Για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και το στυλ ενός στοιχείου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο και θα μπορείτε να το επεξεργαστείτε στην αριστερή πλευρική γραμμή. Τυχόν αλλαγές που κάνετε θα είναι άμεσα ορατές στην προεπισκόπηση του ιστότοπού σας:

Σύγκριση επεξεργασίας Elementor για Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder

Για να επεξεργαστείτε το κείμενο σε διάφορα στοιχεία, μπορείτε είτε να πληκτρολογήσετε απευθείας στη σελίδα (ενσωματωμένη επεξεργασία) είτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο κειμένου στην πλευρική γραμμή. Στο παρελθόν, η μόνη επιλογή σας ήταν αυτό το πλαίσιο πλευρικής γραμμής – αλλά από τον Νοέμβριο του 2017, το Elementor σας παρέχει τώρα ενσωματωμένη επεξεργασία επίσης:

στοιχειακή ενσωματωμένη επεξεργασία

Όπως θα δείτε σε ένα δευτερόλεπτο, το Beaver Builder είναι το μόνο εργαλείο δημιουργίας σελίδων σε αυτήν τη λίστα που δεν προσφέρει τέτοιου είδους ενσωματωμένη επεξεργασία.

Μια ματιά στη διεπαφή Divi Builder

Παρόλο που το Divi Builder προσφέρει επίσης μια διεπαφή επεξεργασίας backend, θα επικεντρωθούμε στον οπτικό επεξεργαστή για αυτήν τη σύγκριση, επειδή οι οπτικοί επεξεργαστές είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι χρήστες.

Σε αντίθεση με το Elementor, όπου έχετε σαφή διάκριση μεταξύ της οπτικής προεπισκόπησης του ιστότοπού σας και της πλευρικής γραμμής ελέγχου Elementor, το Divi Builder επιλέγει να επικαλύψει όλες τις επιλογές του πάνω από μια ζωντανή οπτική προεπισκόπηση.

Δείτε πώς φαίνεται η διεπαφή όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το Divi Builder:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: διεπαφή divi builder

Για να προσθέσετε ένα νέο Μονάδα μέτρησης (Όνομα Divi Builder για στοιχεία), θα χρησιμοποιήσετε τα διάφορα + εικονίδια:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: προσθήκη λειτουργικής μονάδας στο divi builder

Όπως το Elementor, μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας στη σελίδα για να επεξεργαστείτε κείμενο στα σχέδιά σας, αν και η ενσωματωμένη επεξεργασία του Elementor είναι λίγο πιο ευέλικτη στα στοιχεία που υποστηρίζει.

Και μπορείτε επίσης να αναδιατάξετε τις ενότητες χρησιμοποιώντας drag and drop:

επεξεργασία κειμένου divi builder

Για μονάδες εκτός κειμένου, θα χρησιμοποιείτε συχνά ένα αναδυόμενο πλαίσιο για να επεξεργαστείτε τη λειτουργική μονάδα αντί να πληκτρολογείτε απευθείας στη σελίδα, ωστόσο.

Μια ματιά στη διασύνδεση Beaver Builder

Σε όρους διεπαφής, Το Beaver Builder έχει περισσότερα κοινά με το Elementor από ό, τι με το Divi Builder.

Όπως το Elementor, το Beaver Builder έχει μια πλευρική γραμμή που παραθέτει όλες τις διαθέσιμες ενότητες. Για να προσθέσετε μια ενότητα στη σελίδα σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το σύρετε και να το αφήσετε από τη δεξιά πλευρική γραμμή στη ζωντανή σελίδα σας:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: προσθήκη δομικής μονάδας beaver

Όπως μπορείτε να δείτε στο πίσω μέρος του GIF, το Beaver Builder χρησιμοποιεί διαφορετική διεπαφή για την επεξεργασία των ενοτήτων, επιλέγοντας ένα αναδυόμενο παράθυρο όπως το Divi Builder.

Ένα σπουδαίο πράγμα για το Beaver Builder είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα νέες στήλες απλά σύροντας μια ενότητα δίπλα στην άλλη, ενώ το Divi Builder και το Elementor σας αναγκάζουν να δημιουργήσετε χειροκίνητα νέες στήλες πριν μπορέσετε να προσθέσετε νέα στοιχεία. Είναι ένα μικρό πράγμα – αλλά κάνει τη διαδικασία σχεδιασμού να αισθάνεται λίγο πιο ρευστή.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: δημιουργία στήλης beaver builder

3.

Τι είδους ενότητες περιεχομένου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τις σελίδες σας

Τα στοιχεία ή οι ενότητες (οι όροι χρησιμοποιούνται συχνά εναλλακτικά) αποτελούν σημαντικό μέρος του δημιουργού σελίδων, επειδή είναι τα πραγματικά δομικά στοιχεία των σχεδίων σας.

Στις συγκρίσεις διεπαφής παραπάνω, είδατε δύο τύπους ενοτήτων:

 • Κείμενο
 • Κουμπί

Αλλά οι περισσότεροι δημιουργοί σελίδων προσφέρουν επίσης πολύ μεγαλύτερες λίστες στοιχείων που σας δίνουν περισσότερα εξειδικευμένα στοιχεία όπως:

 • Μαρτυρίες
 • Φόρμες επικοινωνίας
 • Πίνακες τιμών και άλλα

Εδώ είναι οι συνολικοί αριθμοί των ενοτήτων που διατίθενται αυτήν τη στιγμή για κάθε:

Ο αριθμός των ενοτήτων που διατίθενται στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

# Επίσημων Στοιχείων534631
Χρησιμοποιήστε WordPress Widgets?✅ αλλά όχι εύκολα. Πιο περίπλοκη από άλλες ενότητες
Στοιχεία πρόσθετων τρίτων?

Επειδή καθένας από αυτούς τους δημιουργούς σελίδων προσφέρει μεγάλο αριθμό ενοτήτων, δεν πρόκειται να επικεντρωθούμε στις ενότητες που είναι όλες ίδιες. Αντ ‘αυτού, θα προσπαθήσουμε να επισημάνουμε μερικές από τις διαφορές μεταξύ Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder για πιο προηγμένους τύπους λειτουργικών μονάδων.

Δηλαδή, εδώ είναι μερικές από τις αξιοσημείωτες ενότητες που είναι δεν κοινή χρήση και από τους τρεις δημιουργούς σελίδων:

Ενότητες που * ΔΕΝ * κοινοποιούνται και από τους τρεις κατασκευαστές σελίδων Μονάδα μέτρησης
Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver
Αναστροφή κουτιού
Αφιερωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου✅ Soundcloud❌ αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει widget
Κινούμενη επικεφαλίδα
Χαρτοφυλάκιο
Κουμπιά κοινής χρήσης
Κοινωνική ακολουθήστε εικονίδια
Σύνδεση
Σχόλια στο Facebook
Πρόσωπο / μέλος ομάδας
Εγγενή σχόλια

Το Beaver Builder έχει σίγουρα τα περισσότερα "Οχι" απαντήσεις στη λίστα… αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα εμπόδιο.

Το Beaver Builder εξακολουθεί να περιλαμβάνει όλες τις θεμελιώδεις ενότητες που είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση – απλώς μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τις πιο εξειδικευμένες ενότητες που προσφέρουν οι άλλες δύο.

4.

Πόσο μακριά μπορείτε να πάτε με επιπλέον στυλ σε κάθε οικοδόμο

Ενώ οι δημιουργοί σελίδων προσπαθούν να κάνουν το σχεδιασμό όσο το δυνατόν πιο απλό, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να θέλετε να κάνετε περισσότερο στυλ από το να σύρετε μια ενότητα στο σχέδιό σας και να το ονομάσετε μια μέρα.

Για αυτόν τον λόγο, θα θέλατε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων που θα σας δίνει περισσότερο έλεγχο στην εμφάνιση και τη θέση των διαφόρων στοιχείων και ενοτήτων σας. Αυτό είναι, πιθανώς, όπου θα βρείτε τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder.

Εν ολίγοις, το Elementor και το Divi Builder προσφέρουν τις απόλυτες πιο προηγμένες επιλογές στυλ, αν και το Beaver Builder δεν είναι πολύ πίσω.

Επιλογές στυλ στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Βασικό στυλ
Προσαρμοσμένα περιθώρια / επένδυση
Προσαρμοσμένες γραμματοσειρές / τυπογραφία
Προσθέστε άμεσα προσαρμοσμένο CSS στη λειτουργική μονάδα
Προσαρμοσμένες υδρορροές

Ακολουθούν τα πάντα με περισσότερες λεπτομέρειες:

Προηγμένες επιλογές στυλ Elementor

Όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο ή ενότητα στο Elementor, θα λάβετε τρεις καρτέλες στην πλευρική γραμμή του Elementor:

 • Περιεχόμενο – σας επιτρέπει να καθορίσετε βασικό περιεχόμενο και ρυθμίσεις ευθυγράμμισης
 • Στυλ – σας επιτρέπει να ορίσετε πράγματα όπως γραμματοσειρές, χρώματα, περιγράμματα και άλλα (ανάλογα με το στοιχείο)
 • Προχωρημένος – σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα περιθώρια / παραγέμισμα, να αλλάξετε ευρετήρια Z, κινούμενα σχέδια εισόδου, προσαρμοσμένα αναγνωριστικά CSS / προσαρμοσμένο κώδικα CSS και άλλα

στοιχειώδεις προχωρημένες επιλογές στυλ

Ομοίως, έχετε πολύ έλεγχο σε ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ρύθμισης υδρορροών, πλάτους και άλλων:

στοιχειώδες προηγμένο στυλ

Προηγμένες επιλογές στυλ του Divi Builder

Όποτε κάνετε κλικ στο Μηχανισμός εικονίδιο για μια ενότητα ή ενότητα στο Divi Builder, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο με πιο σύνθετες επιλογές ρυθμίσεων.

Όπως το Elementor, το Divi Builder σας δίνει τρεις διαφορετικές καρτέλες για τη διαχείριση των ενοτήτων σας, αν και το περιεχόμενο που περιέχεται σε κάθε καρτέλα διαφέρει ελαφρώς:

 • Περιεχόμενο – σας επιτρέπει να ορίσετε κείμενο και βασικές επιλογές μορφοποίησης
 • Σχέδιο – σας επιτρέπει να αλλάζετε γραμματοσειρές, περιγράμματα, προσαρμοσμένα περιθώρια / παραγεμιστικά, μεγέθη και άλλα
 • Προχωρημένος – σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα αναγνωριστικά CSS ή CSS, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σχεδιασμού απόκρισης

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μεγάλη αλληλεπικάλυψη με το Elementor εδώ. Και οι δύο δημιουργοί σελίδων σας δίνουν μεγάλο έλεγχο σε συγκεκριμένες ενότητες στον ιστότοπό σας:

προηγμένο στιλ divi builder

Παρομοίως, μπορείτε επίσης να προσθέσετε προηγμένο στυλ σε σειρές και ενότητες, όπως προσαρμοσμένα πλάτη υδρορροών, εξισωμένα ύψη στηλών και άλλα:

styling divi builder

Προηγμένες επιλογές styling Beaver Builder

Όπως το Divi Builder, το Beaver Builder σάς επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον στυλ σε μια ενότητα ή ενότητα εμφανίζοντας ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Και πάλι, όπως το Elementor και το Divi Builder, έχετε τρεις διαφορετικές καρτέλες (αν και ορισμένες μονάδες έχουν λιγότερες καρτέλες):

 • Γενικός – σας επιτρέπει να ορίσετε βασικό περιεχόμενο και λειτουργικότητα
 • Στυλ – σας επιτρέπει να επιλέξετε χρώματα, βασική ευθυγράμμιση, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλα
 • Προχωρημένος – σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα περιθώρια, ρυθμίσεις απόκρισης, ορατότητα ρόλου χρήστη, κινούμενες εικόνες και αναγνωριστικά CSS

προχωρημένες επιλογές styling beaver builder

Το Beaver Builder 2.0 πρόσθεσε μερικές επιπλέον επιλογές στυλ, όπως τη δυνατότητα γρήγορης επιλογής μεταξύ επίπεδων, ντεγκραντέ ή διαφανών στυλ για ορισμένα στοιχεία (π.χ. κουμπιά).

Μία λειτουργία που λείπει εδώ είναι η δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένου κώδικα CSS απευθείας στη λειτουργική μονάδα. Όμως, το Beaver Builder έχει μια καταπληκτική επιλογή που κανένας από τους άλλους δύο δημιουργούς σελίδων δεν έχει:

Η επιλογή απόκρυψης ή εμφάνισης μιας συγκεκριμένης λειτουργικής μονάδας με βάση το εάν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προηγμένο στυλ σε σειρές και στήλες, αν και οι ρυθμίσεις δεν είναι τόσο λεπτομερείς όσο οι Elementor και Divi Builder, επειδή το Beaver Builder δεν έχει τη δυνατότητα να προσθέσει πιο προηγμένο στυλ όπως κενά στηλών:

ρυθμίσεις σειράς οικοδόμου κάστορα

5.

Αυτοί οι κατασκευαστές αποκρίνονται σε κινητές συσκευές?

Λόγω της σημασίας του αποκριτικού σχεδιασμού, θέλετε ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων που σας επιτρέπει να προσθέτετε λειτουργικότητα απόκρισης στις σελίδες σας.

Παρακάτω, θα βρείτε μια σύγκριση των διαφόρων δυνατοτήτων σχεδιαστικής απόκρισης που προσφέρονται στο Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder:

Αποκριτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης στους δημιουργούς σελίδων

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Εμφάνιση / απόκρυψη περιεχομένου με βάση τη συσκευή
Διαφορετικά περιθώρια με βάση τη συσκευή
Διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειρών με βάση τη συσκευή
Προσαρμοσμένα σημεία διακοπής❌ (αλλά υπάρχει ένα εισιτήριο για αυτό)✅ αλλά μόνο σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Όχι για μεμονωμένες σελίδες

Επιπλέον, αξίζει να το επισημάνετε αυτό Χρήστες Elementor φαίνεται να απολαμβάνουν τις δυνατότητες σχεδιασμού για κινητά του κατασκευαστή. Εδώ είναι ένα σχόλιο που λάβαμε από μια γρήγορη έρευνα στο Facebook που κάναμε (το Q: "Ποια είναι τα κορυφαία 1-3 πράγματα που σας έπεισαν να χρησιμοποιήσετε το Elementor αντί για τις άλλες δημοφιλείς προσθήκες Builder?"):

έρευνα Elementor mobile

6.

Τι μοναδικές δυνατότητες προσφέρει κάθε πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων?

Με τους δημιουργούς σελίδων WordPress, υπάρχουν πολλά που είναι τα ίδια…

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές μικρές διαφορές στις παραπάνω συγκρίσεις – αλλά οι διεπαφές δημιουργίας βασικών σελίδων είναι πολύ παρόμοιες. Δηλαδή, μεταφέρετε και αποθέτετε στοιχεία σε μια σελίδα και τα προσθέτετε ανάλογα με τις ανάγκες.

Αλλά τώρα, θέλουμε να ανακαλύψουμε μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder. Αυτά είναι πράγματα που υπερβαίνουν την κανονική διεπαφή δημιουργίας σελίδων και αντιμετωπίζουν χρήσιμες νέες λειτουργίες. Και μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν να λάβετε την απόφασή σας όταν πρόκειται για Elementor εναντίον Divi Builder εναντίον Beaver Builder.

Elementor μοναδικά χαρακτηριστικά

Η Elementor έκανε εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας μοναδικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Εδώ είναι μερικά από τα μεγάλα:

 • Ενσωμάτωση οπουδήποτε – σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε widget και shortcodes για να ενσωματώσετε σχέδια Elementor οπουδήποτε στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων πλευρικών γραμμών, υποσέλιδων και άλλων περιοχών.
 • Λειτουργία συντήρησης / Σύντομα διαθέσιμο – σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Elementor για να σχεδιάσετε μια λειτουργία συντήρησης ή μια σύντομη σελίδα και ενεργοποιήστε αυτές τις σελίδες απευθείας από τη διεπαφή Elementor.
 • Διαχωριστικά σχήματος – ένα δροσερό εφέ σχεδίασης που σας επιτρέπει να προσθέσετε σχήματα SVG στα σχέδιά σας απευθείας από τη διεπαφή Elementor.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Διαχωριστικά σχήματος Elementor

Μοναδικά χαρακτηριστικά του Divi Builder

Να μην είναι ξεπερασμένος – Το Divi Builder έχει ένα εκπληκτικά ισχυρό ενσωματωμένο χαρακτηριστικό:

Δοκιμή split.

Το Divi Builder σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα δοκιμές A / B / n για συγκεκριμένες ενότητες από τη διεπαφή δημιουργού backend. Στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε τα εφέ αυτών των ενοτήτων σε έναν συγκεκριμένο στόχο για να επιλέξετε την έκδοση που λειτουργεί καλύτερα:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: δοκιμή split divi builder

Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Επεξεργαστής Divi Role – σας επιτρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες του Divi Builder (ή ακόμα και σε συγκεκριμένες ενότητες) με βάση τους ρόλους των χρηστών. Τα άλλα δύο προγράμματα δημιουργίας σελίδων περιλαμβάνουν βασικούς περιορισμούς ρόλων – αλλά δεν είναι τόσο κοντά όσο το Divi Builder.
 • Κλείδωμα στοιχείων – Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα "κλειδαριά" ορισμένες ενότητες για να αποφύγετε κατά λάθος την αλλαγή σε μια ολοκληρωμένη ενότητα.
 • Αντιγραφή στυλ ενότητας – Αντί να αντιγράφετε ολόκληρη την ενότητα, το Divi Builder σάς επιτρέπει να αντιγράφετε μόνο το στυλ.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε απλά να βάλουμε τα περισσότερα "κάντε δεξί κλικ" επιλογές εδώ. Κανένας από τους άλλους δημιουργούς σελίδων δεν σας επιτρέπει να κάνετε δεξί κλικ για να κάνετε αλλαγές:

Δίκαιο δεξί κλικ

Beaver Builder μοναδικά χαρακτηριστικά

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του Beaver Builder είναι το πρόσθετο Beaver Themer που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Αυτό το πρόσθετο είναι μια ξεχωριστή αγορά, αλλά ουσιαστικά σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεπαφή Beaver Builder για να δημιουργήσετε ολόκληρο το θέμα σας, συμπεριλαμβανομένων κεφαλίδων, διατάξεων μίας ανάρτησης και άλλων.

Επιπλέον, το Beaver Builder είναι το μόνο πρόσθετο που περιλαμβάνει μια δυνατότητα λευκής ετικέτας από προεπιλογή. Παρόλο που οι περιστασιακοί χρήστες ενδέχεται να μην ενδιαφέρονται για αυτήν τη δυνατότητα, πολλοί προγραμματιστές WordPress το θεωρούν σημαντικό.

7.

Τι είδους προκατασκευασμένα πρότυπα προσφέρει κάθε πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων?

Ενώ η μεγάλη σχεδίαση των δημιουργών σελίδων είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια από το μηδέν, δεν χρειάζεται. Αυτό συμβαίνει επειδή καθένας από αυτούς τους δημιουργούς σελίδων διαθέτει μια βιβλιοθήκη προκαθορισμένων διατάξεων.

Πρότυπα σχεδίασης διαθέσιμα σε δημιουργούς σελίδων

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Αριθμός προκατασκευασμένων διατάξεων100+~ 42~ 56

Προκατασκευασμένες διατάξεις Elementor και λειτουργικότητα βιβλιοθήκης

Ένα από τα σημεία πώλησης του Elementor είναι ότι συνοδεύεται πάνω από 100 προκαθορισμένα πρότυπα. Αυτά τα πρότυπα καλύπτουν τα πάντα από:

 • Ιστοσελίδες
 • Ιστοσελίδες προορισμού
 • Σελίδες επαφών
 • Σελίδες καταχώρησης υπηρεσίας
 • Σελίδες τιμολόγησης
 • Έρχονται σύντομα σελίδες
 • Σελίδες σύνδεσης

Και για κάθε τύπο σελίδας, έχετε συχνά σχέδια που στοχεύουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά περισσότερα πρότυπα Elementor στον ιστό.

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: elementor templates

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα δικά σας σχέδια σελίδων (ή τμήματα / σχέδια γραμμής) στη βιβλιοθήκη Elementor για να τα ξαναχρησιμοποιήσετε γρήγορα.

Προκατασκευασμένες διατάξεις και λειτουργικότητα βιβλιοθήκης Divi Builder

Το Divi Builder διαθέτει ~ 42 προκατασκευασμένες διατάξεις. Αντί να εστιάζουμε σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως τα πρότυπα του Elementor, οι διατάξεις του Divi Builder είναι πιο γενικοί τύποι σελίδων που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες (επιπλέον, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες διατάξεις Divi τρίτου μέρους στον ιστό):

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: πρότυπα divi builder

Όπως το Elementor, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε λειτουργικές μονάδες, ενότητες ή πλήρη σχέδια στη βιβλιοθήκη σας για γρήγορη επαναχρησιμοποίηση, όπως απαιτείται.

Προκατασκευασμένες διατάξεις και λειτουργικότητα βιβλιοθήκης Beaver Builder

Το Beaver Builder περιλαμβάνει ~ 56 προκατασκευασμένα πρότυπα χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

 • Ιστοσελίδες προορισμού
 • Σελίδες περιεχομένου

Τα πρότυπα σελίδας προορισμού χωρίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ οι σελίδες περιεχομένου είναι συνήθως λίγο πιο γενικές:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: πρότυπα δημιουργίας κάστορα

Όπως και οι άλλοι δύο δημιουργοί σελίδων, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις δικές σας ενότητες ή σελίδες στη βιβλιοθήκη για να τις χρησιμοποιήσετε ξανά όπως απαιτείται.

Ποιος έχει τα καλύτερα πρότυπα; Tweet εδώ:

8.

Μια ματιά στην ποιότητα του κώδικα και το κλείδωμα για κάθε δημιουργό σελίδων

Οι δημιουργοί σελίδων έχουν μια κακή ραπ με πολλούς προγραμματιστές όσον αφορά την ποιότητα του κώδικα. Επιπλέον, ορισμένοι δημιουργοί σελίδων που βασίζονται σε σύντομο κώδικα (όπως το Divi Builder) μπορούν να προκαλέσουν "κλειδώσει," όπου εάν απενεργοποιήσετε ποτέ την προσθήκη, το περιεχόμενό σας γίνεται χάος των κωδικών.

Σε αυτήν την ενότητα, θα δούμε δύο πράγματα:

 • Τι είδους κώδικα εξάγει η προσθήκη?
 • Τι συμβαίνει εάν χρειαστεί ποτέ να απενεργοποιήσετε την προσθήκη?

Για να το κάνουμε αυτό, θα δημιουργήσουμε ένα παρόμοιο σχέδιο και διάταξη για κάθε εργαλείο δημιουργίας σελίδων. Στη συνέχεια, θα δούμε πώς μοιάζει ο κώδικας μεταξύ Elementor εναντίον Divi Builder εναντίον Beaver Builder και, το πιο σημαντικό, τι συμβαίνει εάν απενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, εδώ είναι τα σχέδια που χρησιμοποίησα με κάθε κατασκευαστή:

Σχεδιασμός σελίδας Divi BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: παράδειγμα divi builder
Σχεδιασμός σελίδας Beaver BuilderElementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: παράδειγμα δημιουργού κάστορα

Ειδοποίηση Spoiler; Οι Elementor και Beaver Builder αφήνουν πίσω τους τον καθαρότερο κωδικό, ενώ το Divi Builder έχει ένα ατυχές πρόβλημα με τους σύντομους κωδικούς.

Ποιότητα κωδικού Elementor και κλείδωμα

Δείτε πώς φαίνεται ο κώδικας του Elementor ενώ είναι ενεργοποιημένος:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: elementor code

Και εδώ τι συμβαίνει στη διάταξη και τον κωδικό σας εάν απενεργοποιήσετε το Elementor:

ο κωδικός elementor απενεργοποιήθηκε

ΟΧΙ άσχημα! Ενώ χάνετε όλες τις φανταχτερές μορφοποιήσεις και τα εικονίδια, το Elementor αφήνει πίσω τον καθαρό κώδικα που διατηρεί τουλάχιστον τη βασική μορφοποίηση όπως

ετικέτες και λίστες. Δεν μπορείτε να ζητήσετε πολύ περισσότερα από ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Το γεγονός ότι το Elementor δεν σας κλειδώνει έχει επίσης επισημανθεί ως ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του δημιουργού σε μια γρήγορη έρευνα στο Facebook που κάναμε (το Q: "Ποια είναι τα κορυφαία 1-3 πράγματα που σας έπεισαν να χρησιμοποιήσετε το Elementor αντί για τις άλλες δημοφιλείς προσθήκες Builder?"):

έρευνα Elementor shortcodes

Ποιότητα κωδικού Divi Builder και κλείδωμα

Ενώ είναι ενεργοποιημένο, ο κωδικός του Divi Builder μοιάζει πολύ με το Elementor:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: κωδικός divi builder

Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε το Divi Builder, είστε έτοιμοι για μια δυσάρεστη έκπληξη…

το divi builder απενεργοποιήθηκε

Ωχ! Αυτό είναι ένα χάος των σύντομων κωδικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι επικρίνουν τη Divi για το πρόβλημα κλειδώματος.

Ποιότητα και κλείδωμα κώδικα Beaver Builder

Ενώ είναι ενεργός, ο κώδικας του Beaver Builder μοιάζει αρκετά με τους άλλους δύο:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: κωδικός δημιουργού κάστορα

Όταν το απενεργοποιείτε, αφήνει πίσω τον καθαρό κώδικα όπως το Elementor. Στην πραγματικότητα, όσο μπορώ να πω, ο κώδικας που απομένει είναι σχεδόν ίδιος με τον Elementor:

απενεργοποιήθηκε το εργαλείο δημιουργίας κάστορας

9.

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder σε σύγκριση με την απόδοση

Συνδεδεμένη με την ποιότητα του κώδικα, ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι ο τρόπος με τον οποίο κάθε δημιουργός σελίδων επηρεάζει την απόδοση. Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον από τους ακατέργαστους χρόνους φόρτωσης σελίδας είναι το μέγεθος της σελίδας και ο αριθμός των αιτημάτων.

Για να το δοκιμάσουμε μεταξύ Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder, θα πάρουμε τα παραδείγματα μας από ψηλά και θα τα εκτελέσουμε μέσω του Pingdom για να συλλέξουμε τους χρόνους φόρτωσης σελίδας και άλλα σχετικά δεδομένα. Σημείωση – ο ιστότοπος δοκιμής δεν εκτελεί προσωρινή αποθήκευση ή άλλες βελτιστοποιήσεις ταχύτητας σελίδας.

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: Σύγκριση απόδοσης

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

Φόρτωση χρόνου1,47 δευτερόλεπτα1,32 δευτερόλεπτα1,38 δευτερόλεπτα
Μέγεθος σελίδας698,2 kB606,0 kB639,0 kB
Αιτήσεων433033

Ενώ οι χρόνοι φόρτωσης της σελίδας είναι πολύ κοντά για να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα, μπορούμε να πούμε ότι, τουλάχιστον για αυτήν τη διάταξη δοκιμής, το Divi Builder ήταν το πιο βελτιστοποιημένο όσον αφορά το μέγεθος της σελίδας και τον αριθμό των αιτημάτων.

Για να είμαστε ειλικρινείς, γνωρίζουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι πιθανό να προκαλέσει κάποια διαμάχη…αλλά αυτό είπαν οι αριθμοί όταν κάναμε το τεστ.

Για αναφορά:

Elementor απόδοσηElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Απόδοση Elementor
Απόδοση Divi BuilderElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: απόδοση divi builder
Απόδοση Beaver BuilderElementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: απόδοση του beaver builder

Όπως πάντα με αυτά τα πράγματα, η χιλιομετρική σας απόσταση μπορεί να διαφέρει και φαίνεται ότι οι άλλοι δύο κατασκευαστές επαινούνται εξίσου για την απόδοσή τους.

Για παράδειγμα, αυτό είναι το Όμιλος Beaver Builders στο Facebook έπρεπε να πει σχετικά με το θέμα:

έρευνα Beaver Builder

10.

Μια ματιά στην τιμολόγηση για κάθε εργαλείο δημιουργίας σελίδων

Οι Elementor και Beaver Builder λειτουργούν σε ένα μοντέλο freemium, ενώ το Divi Builder είναι αποκλειστικά μέρος του Elegant Themes Membership.

Από τα δύο πρόσθετα freemium, Το Elementor προσφέρει την πιο πλούσια δωρεάν έκδοση. Το Elementor προσφέρει επίσης τη φθηνότερη έκδοση Pro, αν και αυτό το φθηνότερο πρόγραμμα υποστηρίζει μόνο έναν ιστότοπο, ενώ τα σχέδια τόσο του Divi Builder όσο και του Beaver Builder υποστηρίζουν απεριόριστους ιστότοπους.

Δείτε πώς συσσωρεύονται όλα:

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: Τιμολόγηση

Elementor
Divi Builder
Κατασκευαστής Beaver

* Για τα 89 $ σας, έχετε πρόσβαση σε κάθε προϊόν που πωλεί τα Elegant Themes, το οποίο αυξάνει την αξία των χρημάτων σας.
Δωρεάν έκδοση?
Pro Τιμή εκκίνησης49 $89 $ *99 $
Πρόγραμμα απεριόριστων ιστότοπων?
Πρόγραμμα ενημερώσεων διάρκειας ζωής?

11.

Ευχρηστία: Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε με κάθε πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων

Αυτό το τμήμα ήταν εκπληκτικά δύσκολο να γραφτεί γιατί είναι δύσκολο να παραμεριστώ τις προκαταλήψεις μου ως κάποιος που χρησιμοποιεί και γράφει για το WordPress κάθε μέρα. Αυτό είναι αυτό που θεωρώ "Ανετα" δεν ταιριάζει πάντα με αυτό που βρίσκει ένας απλός χρήστης του WordPress "Ανετα."

Γενικά, νομίζω ότι και τα τρία είναι φιλικά προς τον χρήστη και εύκολο να ξεκινήσετε. Αλλά αν έπρεπε να τα κατατάξω, θα τα έβαζα με αυτή τη σειρά:

Κατασκευαστής Beaver

Νομίζω ότι η δυνατότητα δημιουργίας νέων στηλών μέσω μεταφοράς και απόθεσης καθιστά εύκολο να ξεκινήσει η κατασκευή αμέσως.

Βαθμολογία ευκολίας χρήσης του συγγραφέα: 5/5

Divi Builder

Αν και η αλληλεπίδραση μεταξύ ενοτήτων, σειρών και ενοτήτων μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη στην αρχή, έχω μιλήσει με πολλούς αρχάριους που θεωρούν ότι η ενσωματωμένη επεξεργασία κειμένου του Divi Builder είναι εξαιρετικά διαισθητική.

Βαθμολογία ευκολίας χρήσης του συγγραφέα: 4.8 / 5

Elementor

Από τότε που η Elementor παρουσίασε την ενσωματωμένη επεξεργασία, το μόνο πραγματικό παράπονό μου είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε νέες στήλες όσο το Beaver Builder. Ακόμα, αυτό είναι ένα μικρό ding, και αν εκτιμάτε ιδιαίτερα την ενσωματωμένη επεξεργασία, θα μπορούσατε πιθανώς να κάνετε μια υπόθεση για το Elementor να είναι το # 1.

Βαθμολογία ευκολίας χρήσης του συγγραφέα: 4.9 / 5

Και πάλι – οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι καθόλου τεράστιες και, γενικά, τις βρίσκω όλες εύκολες στη χρήση.

Ένα ακόμη πράγμα που αξίζει να επισημανθεί ότι σχετίζεται επίσης με το θέμα της ευκολίας χρήσης είναι η ποιότητα υποστήριξης πελατών / χρηστών. Βασικά, η συνολική εμπειρία σας με ένα συγκεκριμένο εργαλείο δημιουργίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο εύκολο είναι να καταλάβετε ορισμένες μη προφανείς πτυχές του κατασκευαστή ή πόσο πρόθυμοι να βοηθήσετε την ομάδα υποστήριξης είναι.

Αυτό, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να εκτιμηθεί και εμφανίζεται μόνο αφού χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας σας για λίγο. Πιθανώς, θα βρείτε καλές και κακές κριτικές για τις τρεις ομάδες υποστήριξης – Elementor, Divi Builder και Beaver Builder.

Εδώ είναι ένα (Elementor):

έρευνα Elementor υποστήριξη

Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder: ποια θα πρέπει να επιλέξετε?

Ενώ θα μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία δημιουργίας σελίδων και να δείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη, υποθέτουμε ότι πιθανώς διαβάζετε αυτό το άρθρο επειδή θέλετε να σας βοηθήσουμε με αυτό. Λοιπόν, ποιο είναι το σωστό για εσάς μεταξύ Elementor vs Divi Builder εναντίον Beaver Builder?

Γενικά, οι Elementor και Beaver Builder μοιράζονται περισσότερα κοινά μεταξύ τους από ό, τι με το Divi Builder.

Για αυτόν τον λόγο, είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε ένα ουσιαστικό χάσμα μεταξύ Elementor / Beaver Builder και Divi Builder. Η επίλυση της υπόθεσης μεταξύ Elementor και Beaver Builder είναι λίγο πιο δύσκολη.

Ακόμα, θα το επιχειρήσουμε…

Όπως και με τη σύγκριση θέματος Divi vs Avada vs X, θα σας ρωτήσουμε ποια από τις ακόλουθες δηλώσεις ισχύει περισσότερο για εσάς:

(ΕΝΑ)

 • Μου αρέσει να μπορώ να επεξεργαστώ κείμενο απευθείας στη σελίδα (in-line editing).
 • Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερες προηγμένες επιλογές στυλ και απόκρισης σχεδιασμού.
 • Θέλω όσο το δυνατόν περισσότερα προκατασκευασμένα πρότυπα.
 • Είναι σημαντικό το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μου να αφήσει πίσω τον καθαρό κώδικα εάν το απενεργοποιήσω ποτέ.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε το Elementor

(ΣΙ)

 • Μου αρέσει να μπορώ να επεξεργαστώ κείμενο απευθείας στη σελίδα (in-line editing).
 • Μου αρέσει να βελτιστοποιώ τα σχέδιά μου με δοκιμές split.
 • Δεν σκοπεύω να αλλάξω δημιουργούς σελίδων – μόλις το επιλέξω, θα το χρησιμοποιήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Εκτιμώ ότι έχω μια τεράστια κοινότητα τρίτων μερών στην οποία μπορώ να απευθυνθώ για βοήθεια.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε το Divi Builder

(ΝΤΟ)

 • Μου αρέσει η ιδέα να δημιουργήσω ολόκληρο το θέμα μου με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων
 • Νομίζω ότι είναι χρήσιμο να δημιουργείτε σχέδια πολλών στηλών μέσω μεταφοράς και απόθεσης
 • Είναι σημαντικό το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μου να αφήσει πίσω τον καθαρό κώδικα εάν το απενεργοποιήσω ποτέ.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκαλύψετε το Beaver Builder

Και αυτό ολοκληρώνει τη σύγκριση των Elementor εναντίον Divi Builder εναντίον Beaver Builder. Τώρα θέλουμε να ακούσουμε από εσάς – ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτούς τους τρεις εξαιρετικούς δημιουργούς σελίδων? Προτιμάτε ένα από τα άλλα; Πιστεύετε ότι υπάρχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό διαφοροποίησης που χάσαμε?

Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Πρωτότυπο κείμενο από τους Colin Newcomer και Karol K.
Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map