7 καλύτερες προσθήκες αυτόματου ιστολογίου για WordPress: Πήγαμε μαζί με το καθένα

7 καλύτερες προσθήκες αυτόματου ιστολογίου για WordPress: Πήγαμε μαζί με το καθένα

7 καλύτερες προσθήκες αυτόματου ιστολογίου για WordPress: Πήγαμε μαζί με το καθένα
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Οι καλύτερες προσθήκες αυτόματου ιστολογίου για WordPress


Αναζητάτε τις καλύτερες προσθήκες αυτόματου blogging για WordPress; Σταματήστε να χάνετε χρόνο στο Google και απλώς διαβάστε αυτήν την ανάρτηση.

Συνεχίσαμε με 7 από τις καλύτερες προσθήκες αυτόματου blogging για το WordPress για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση που θα σας βοηθήσει να εισαγάγετε στοιχεία τροφοδοσίας RSS ως πραγματικές αναρτήσεις στο WordPress. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια πιο λεπτομερή ματιά και στα 7 πρόσθετα…

7 καλύτερες προσθήκες αυτόματου blogging για το WordPress

Ακολουθεί η σύνθεση και μια σύντομη περίληψη:

Οχι.
Συνδέω
Εκτίμηση
Εγκαταστάσεις / Πωλήσεις
1.Feedzy RSS Feeds94%40000
2.Συγκεντρωτής WP RSS88%60000
3.Λήψη ροής WPeMatico RSS96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.Σωλήνες WP88%3000
6.Αυτόματη προσθήκη WordPress96%18000
7.Πρόγραμμα ανίχνευσης WP60%270

1. Feedzy RSS Feeds


RSS Aggregator by Feedzy - Ισχυρό Autoblogging WP και Aggregator ειδήσεων RSS Aggregator by Feedzy – Ισχυρό Autoblogging WP και Aggregator ειδήσεων

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 3.4.0

Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαΐου 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% βαθμολογίες


40.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.7 +

Τιμή: 0 $ ή 149 $ (premium)

Φοβερός διατίθεται σε δύο παραλλαγές: δωρεάν και premium. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε ροές RSS ως σύντομος κώδικας, αλλά εάν θέλετε πραγματικό αυτόματο blogging όπου εισάγετε στοιχεία ροής ως πραγματικές αναρτήσεις, θα χρειαστείτε την έκδοση premium $ 149.

Με την premium έκδοση, μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία ροής σε αναρτήσεις, σελίδες και προσαρμοσμένους τύπους περιεχομένου. Το plugin ομοιόμορφο εξάγει τιμές προϊόντων και άλλα στοιχεία από προσαρμοσμένες ετικέτες ροής.

Λεπτομέρειες όπως επιλεγμένες εικόνες, κατάσταση και τύπος ανάρτησης, αποσπάσματα, μήκος κειμένου, ποσότητα ή διάταξη (το Feedzy παρέχει τρία διαφορετικά πρότυπα) εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Εάν θέλετε να εισαγάγετε μόνο εικόνες HTTPS (και όχι HTTP), η Feedzy θα τις εντοπίσει για εσάς.

Το feedzy είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αυτόματου blogging

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τα άρθρα που εμφανίζονται στη ροή σας με λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε είτε να συμπεριλάβετε μόνο άρθρα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, είτε να εξαιρέσετε όλα τα άρθρα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (ή και τα δύο!). Και αν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από το αυτόματο blogging, μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα συνδέσμους συνεργατών / παραπομπών στις αναρτήσεις. Η κατάργηση της ετικέτας “dofollow” από συνδέσμους σε μία μόνο ροή είναι επίσης μια επιλογή.

Και ένα ακόμα πιο φοβερό μέρος για το Feedzy είναι ότι είναι βελτιστοποιημένο για να ταιριάζει με τις τελευταίες τάσεις στην αγορά του WordPress. Συνοδεύεται από Elementor και Gutenberg (για προσαρμογή front-end) και με WordAI και SpinnerChief – δύο εργαλεία που μπορούν να επεξεργαστούν / να ξαναγράψουν τις εισαγόμενες δημοσιεύσεις σε φιλικό προς τον άνθρωπο στυλ (σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διπλό περιεχόμενο ο ιστότοπός σας).

Και αν η επιλεγμένη τροφοδοσία RSS προσφέρει μόνο αποσπάσματα, το Feedzy περιλαμβάνει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να εξαγάγετε το πλήρες κείμενο.

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο εάν χρειάζεστε ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών ενσωματωμένο σε μια ελαφριά διεπαφή. Παρά τη βέλτιστη λύση για προσωπικά ιστολόγια, το συνιστούμε σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν τους ιστότοπούς τους για επαγγελματικούς σκοπούς και να δημιουργήσουν έσοδα από την εργασία τους. Μπόνους: αν σας αρέσουν οι δημιουργοί σελίδων, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αυτόματου blogging που θα βρείτε.

2. Συγκεντρωτής WP RSS


WP RSS Aggregator - Αυτόματη και Ισχυρή Συγκέντρωση και Διάρκεια Περιεχομένου WP RSS Aggregator – Αυτόματη και Ισχυρή Συγκέντρωση και Διάρκεια Περιεχομένου

Συγγραφέας: RebelCode

Τρέχουσα έκδοση: 4.17.5

Τελευταία ενημέρωση: 23 Απριλίου 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% βαθμολογίες


60.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Τιμή: 0 $ + πρόσθετα επί πληρωμή

Ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αυτόματου blogging, το WP RSS Aggregator είναι πολύ απλό να ρυθμιστεί και να προσαρμοστεί. Εκτός από την εισαγωγή απεριόριστων ροών από πολλές πηγές, μπορείτε να περιορίσετε τις αναρτήσεις ροής σας κατά την ημερομηνία δημοσίευσης, τον αριθμό των στοιχείων ανά ροή / εισαγωγή. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένη διεύθυνση URL ροής και τίτλο και να αποφασίσετε την παραγγελία εισαγωγής και το διάστημα επεξεργασίας.

Ενώ η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε ροές RSS με έναν σύντομο κωδικό, θα χρειαστείτε την πληρωμένη Ροή για δημοσίευση πρόσθετου για να ξεκινήσετε το αυτόματο blogging και να εισαγάγετε στοιχεία ροής ως δημοσιεύσεις WordPress, σελίδες ή προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Με το πακέτο Advanced Feeds, θα μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το πλήρες κείμενο, ακόμα και αν η τροφοδοσία RSS περιλαμβάνει μόνο αποσπάσματα. Επίσης, αποκτάτε τη δυνατότητα φιλτραρίσματος στοιχείων ροής ανά λέξη-κλειδί (συμπεριλαμβανομένων των επιλογών περιλαμβανομένων και εξαίρεσης):

αθροιστής wp rss

Για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση, το WP RSS Aggregator σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε τη συχνότητα εισαγωγής νέου περιεχομένου. Και μπορείτε εύκολα να προσθέσετε HTML πριν / μετά την εισαγωγή περιεχομένου, καθώς και να επιλέξετε εάν θα πιστώσετε ή όχι την αρχική πηγή.

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο αν χρειάζεστε μια φιλική διεπαφή, αλλά δεν θέλετε να ξοδεύετε πολύ χρόνο για να το κάνετε να λειτουργεί.

3. Λήψη ροής WPeMatico RSS


Λήψη ροής WPeMatico RSS Λήψη ροής WPeMatico RSS

Συγγραφέας: etruel

Τρέχουσα έκδοση: 2.6

Τελευταία ενημέρωση: 11 Μαΐου 2020

wpematico.zip


96% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.1 +

Τιμή: 0 $ + πρόσθετα επί πληρωμή

Σε αυτήν την προσθήκη, οι ροές ονομάζονται καμπάνιες. Έτσι, για να δημιουργήσετε ροές πρέπει να ξεκινήσετε μια καμπάνια. ο "Δημιουργία καμπάνιας" Η σελίδα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα επειδή παρέχει πολλές επιλογές, που εμφανίζονται σε πολύχρωμες μπάρες και μπλοκ. Η προσθήκη έχει τρεις τύπους δημοσιεύσεων: δημοσιεύσεις, σελίδες και μέσα.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό της προσέγγισης της καμπάνιας είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλές ροές σε μία μόνο καμπάνια (αντί να χρειάζεται να προσθέσετε ροές ξεχωριστά, όπως πολλές από τις άλλες καλύτερες προσθήκες αυτόματου blogging).

Με το WPeMatico, μπορείτε να ενεργοποιήσετε σχόλια, pingbacks και trackbacks, την ημερομηνία δημοσίευσης του αρχικού περιεχομένου και να καταργήσετε αυτόματα τους συνδέσμους και τις ετικέτες HTML από το εισαγόμενο περιεχόμενο (το οποίο είναι πολύ χρήσιμο εάν δεν θέλετε ανεπιθύμητους συνδέσμους στον ιστότοπό σας).

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό αυτής της προσθήκης είναι ότι έχετε πολλές επιλογές για τον προγραμματισμό καμπανιών (ανά ημέρα της εβδομάδας, μήνα, ημέρα, ώρα και λεπτό). Και μπορείτε πάντα να θέσετε σε παύση ή να επαναφέρετε τον αριθμό των αναρτήσεων όταν θέλετε.

Κάθε καμπάνια έχει πολλές επιλογές για τα μέσα που συνοδεύουν το εισαγόμενο περιεχόμενο: εικόνες, ήχους και βίντεο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο που δεν παρέχεται από προεπιλογή, μπορείτε να τροποποιήσετε, να τακτοποιήσετε ή να προσθέσετε επιπλέον περιεχόμενο σε κάθε ανακτημένη ανάρτηση.

Εκτός από άρθρα, η προσθήκη διαθέτει επίσης ένα YouTube Fetcher για άτομα που θέλουν να εισάγουν βίντεο αντί γραπτού περιεχομένου.

rss feed fetcher

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο εάν χρειάζεστε ευελιξία όσον αφορά την ποικιλία περιεχομένου, τα πρότυπα και το χρονοδιάγραμμα (μπορείτε να ρυθμίσετε το εργαλείο να ενημερώνει / δημοσιεύει σε μια ακριβή ώρα και ημέρα).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Συγγραφέας: CyberSEO.net

Τρέχουσα έκδοση: 6.18

Τελευταία ενημέρωση: 30 Απριλίου 2020

cybersyn.zip


84% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Τιμή: 0 $

Όσον αφορά τις δωρεάν επιλογές, το CyberSyn είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αυτόματου blogging που θα βρείτε.

Αυτό το πρόσθετο είναι απλό και ελαφρώς διαφορετικό από τα προαναφερθέντα. Εγκαταστήστε το, ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας (όπως στον έλεγχο μερικά κουτιά) και θα λειτουργήσει. Μπορείτε είτε να το θέσετε σε αυτόματο πιλότο (θα εξαγάγει και θα δημοσιεύσει τις τροφοδοσίες από μόνο του) ή μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα όταν χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο στα άρθρα που δημοσιεύονται.

Για να προσθέσετε τις ροές σας, απλώς μεταβείτε στο CyberSyn -> RSS / Atom Syndicator -> αντιγράψτε / επικολλήστε τη ροή -> Συνδικάτο. Αφού κάνετε κλικ στο Syndicate, θα ανοίξει μια σελίδα με λεπτομέρειες και μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη δεδομένη ροή.

Τι μπορείτε να κάνετε με το CyberSyn; Μπορείτε να εξαγάγετε την πλήρη έκδοση ενός άρθρου (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα), να ομαδοποιήσετε ροές κατά κατηγορίες, να δημιουργήσετε ετικέτες, να ορίσετε την κατάσταση και τον αριθμό της ανάρτησης, να αποδεχτείτε / να απορρίψετε ping και σχόλια από τους χρήστες, να δημιουργήσετε μικρογραφίες και συνημμένα πολυμέσων (το οι εικόνες θα αποθηκευτούν τοπικά), θα ορίσετε τον μέγιστο αριθμό λέξεων για κάθε απόσπασμα και θα ενσωματώσετε τα βίντεο που υπάρχουν στο αρχικό άρθρο.

κυβερνοσυν

Περιλαμβάνει επίσης μια μοναδική δυνατότητα που σας επιτρέπει να μεταφράσετε τις εισαγόμενες ροές μέσω της Μετάφρασης Google ή της Μετάφρασης Yandex, καθώς και να ελέγξετε τα άρθρα για διπλότυπα και να τα ξαναγράψετε με διάφορα εργαλεία περιστροφής με τα οποία ενσωματώνεται.

Ένα ωραίο πράγμα για το CyberSyn είναι ότι μπορεί να εισαγάγει πολλούς τύπους περιεχομένου, όπως πίνακες CSV, έγγραφα HTML και αρχεία JSON. Εξάγει διάφορους τύπους ροών όπως ροές eBay, XML, βίντεο από το YouTube, Vimeo ή Dailymotion, περιεχόμενο από το Yahoo, το Flickr και άλλα.

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο εάν θέλετε τη δυνατότητα εξαγωγής πλήρων κειμένων RSS feed και εισαγωγής στοιχείων ροής ως δημοσιεύσεων δωρεάν. Οι περισσότερες άλλες προσθήκες αυτόματου blogging χρεώνουν και για τις δύο αυτές λειτουργίες.

5. Σωλήνες WP


Σωλήνες WP Σωλήνες WP

Συγγραφέας: ThimPress

Τρέχουσα έκδοση: 1.33

Τελευταία ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2018

wp-pipes.zip


88% βαθμολογίες


3.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3,8 +

Τιμή: 0 $

Αυτό το πρόσθετο αναφέρεται σε τροφοδοσίες ως σωλήνες.

Με αυτό, έχετε μια απλή οπτική διεπαφή όπου μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε το πλήρες κείμενο αντί για αποσπάσματα, να κόψετε την εισαγωγή, να φιλτράρετε με λέξεις-κλειδιά, να λάβετε τις εικόνες ή να εμφανίσετε την αρχική πηγή.

Στην εισαγωγή προορισμού, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο εμφάνισης των ροών στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε παραμέτρους όπως τίτλο, slug, απόσπασμα, περιεχόμενο, ημερομηνία, εικόνες, κατηγορία και μετα-κλειδί.

Αφού προσθέσετε όλες τις επιλογές, κάντε κλικ στο Test This Pipe και μια γραμμή προόδου θα δείξει ποιες δημοσιεύσεις εισάγονται στον ιστότοπό σας (από εδώ, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ως δικές σας αναρτήσεις ή σελίδες). Τα στοιχεία ροής θα εμφανίζονται επίσης ζωντανά ως δημοσιεύσεις ιστολογίου.

wp pipe - τα καλύτερα πρόσθετα αυτόματου μπλοκαρίσματος για wordpress

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο αν το αισθητικό χαρακτηριστικό (γνωστός και ως ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε τις δημοσιεύσεις στον ιστότοπό σας) δεν είναι το νούμερο ένα πράγμα σας. Εάν είστε περισσότεροι από έναν back-end άτομο που προτιμά να συλλέγει τα άρθρα για το δικό του ενδιαφέρον – πριν τα δημοσιεύσετε – τότε μόλις βρήκατε το εργαλείο σας.

6. Αυτόματη προσθήκη WordPress

αυτόματη προσθήκη wordpress

Τιμή: 30 $

Η Αυτόματη προσθήκη WordPress προχωρά στην καλύτερη λίστα προσθηκών αυτόματου blogging λόγω του μεγάλου αριθμού επιλογών εισαγωγής που διαθέτει. Πέρα από τα κανονικά άρθρα, υποστηρίζει μια ολόκληρη σειρά άλλων επιλογών: προϊόντα Amazon και Walmart, YouTube, Vimeo και βίντεο DailyMotion, εικόνες Flickr και Instagram, δημοπρασίες eBay, δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων (tweets, pin, Reddit και Facebook posts), αγγελίες από Craigslist, περιεχόμενο iTunes (όπως τραγούδια, podcast, εφαρμογές, eBooks), τραγούδια SoundCloud και ακόμη και στοιχεία Envato.

Με άλλα λόγια, πολλά χρυσά πράγματα ειδικά για εξειδικευμένους ιστότοπους.

Πέρα από την επιλογή να επιλέξετε την πηγή περιεχομένου σας, έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε το περιεχόμενο (ανά συγγραφέα, κατηγορία, ετικέτα), επομένως δεν θα χρειαστεί να δημοσιεύσετε όλα όσα δημοσιεύονται στην επιλεγμένη πηγή σας.

αυτόματη προσθήκη wordpress

Έχετε επίσης τον έλεγχο του προτύπου ανάρτησης, της κατάστασης, του τύπου, της μορφής και των εικόνων που θέλετε να λαμβάνει η προσθήκη με τις αναρτήσεις. Επιπλέον, το πρόσθετο έρχεται με προηγμένες επιλογές επανεγγραφής και μετάφρασης. Αντικαθιστά ακόμη και συγκεκριμένες λέξεις αυτόματα αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να αναφέρετε στον ιστότοπό σας.

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο εάν έχετε μια επιχείρηση πολλαπλών χρήσεων και ενδιαφέρεστε να μοιραστείτε περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο μέσα σε λίγα κλικ – το εργαλείο έχει ενσωματώσει όλες τις προαναφερθείσες πηγές, ενώ παράγει επίσης τις ενότητες και τις κατηγορίες από κάθε ιστότοπο.

7. Πρόγραμμα ανίχνευσης WP

ανιχνευτής wp

Τιμή: 23 $

Το WP Crawler είναι ένα άλλο ευέλικτο πρόσθετο που δημιουργήθηκε για να εισαγάγει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου στο αυτόματο πιλότο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε συλλογές σχεδίασης από το Dribble ή το Behance, λίστες προϊόντων από το Amazon ή το Alibaba, βιτρίνα φωτογραφιών από το Flickr ή το Unsplash, εφαρμογές, κοινωνικές δημοσιεύσεις που βασίζονται σε hashtag, θέματα WordPress και πολλούς άλλους πόρους.

Είναι επίσης εύκολο στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τις πηγές σας, να επιλέξετε τις προτιμώμενες επιλογές σας και να εκτελέσετε το πρόγραμμα ανίχνευσης. Μπορείτε να λάβετε τα δεδομένα από άλλους ιστότοπους χρησιμοποιώντας τους επιλογείς και τα χαρακτηριστικά HTML. στη συνέχεια ορίστε την κατάσταση, την κατηγορία και τον τύπο της ανάρτησης και ελέγξτε επίσης το κείμενο για διπλότυπα. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να εξαγάγετε δεδομένα από απεριόριστες πηγές.

Αν δεν θέλετε το πρόγραμμα ανίχνευσης να δημοσιεύει τυχαία, μπορείτε να το προγραμματίσετε να εκτελείται μία φορά την ώρα, δύο φορές την ημέρα ή καθημερινά.

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο αν ψάχνετε για μια ευέλικτη και διαισθητική διεπαφή. Με ευελιξία, εννοώ: 1) μπορείτε να δημοσιεύσετε από μια μεγάλη γκάμα πηγών διαδικτύου και τύπων περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων μέσων και κοινωνικών πλατφορμών). 2) μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημοσίευση του εργαλείου την ακριβή ώρα που θέλετε. 3) απαιτεί μόνο μερικά βήματα για να το ρυθμίσετε.

Αυτή είναι λοιπόν η επιλογή μας από τις καλύτερες προσθήκες αυτόματου blogging για το WordPress. Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι από αυτά; Και αν νομίζετε ότι χάσαμε κανένα σημαντικό πρόσθετο, ενημερώστε μας και αυτό! Είμαστε περίεργοι.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector