5 καλύτερες προσθήκες προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης για το WordPress σε σύγκριση

Κορυφαίες προσθήκες προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης για WordPress


Με προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων, μπορείτε να μετατρέψετε τον τυπικό ιστότοπό σας WordPress σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Επιπλέον, οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων θα σας επιτρέψουν επίσης να παρουσιάσετε κάποια μοναδικότητα στον ιστότοπό σας και να τον βοηθήσετε να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους.

Εν ολίγοις, όταν γίνει σωστά, οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων βοηθούν να προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών σας και να βελτιώσουν τη συνολική τους εμπειρία ανάγνωσης.

Τι είναι οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων και πώς να τους δημιουργήσετε?

Ας ξεκινήσουμε με αναρτήσεις και σελίδες. Είναι οι δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι τύποι περιεχομένου στο WordPress.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης είναι το είδος του περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε ο ίδιος.

 • Για παράδειγμα, ένας μουσικός μπορεί να χρειαστεί μια σελίδα για τα μουσικά άλμπουμ ή τις λίστες αναπαραγωγής του. Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων είναι ιδανικοί για αυτό.
 • Ένας ιστότοπος για ένα εστιατόριο, από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστεί μια σελίδα που εμφανίζει το μενού. Και πάλι, προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων. Τα πιθανά σενάρια είναι πολλά …

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι δημιουργίας προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων:

Μπορείτε είτε να το κάνετε με κωδικό είτε με προσθήκες.

Εάν είστε προγραμματιστής και γνωρίζετε πώς να προσθέσετε τις προσαρμοσμένες αναρτήσεις σας με το χέρι, καλό για εσάς! Αλλά δεν θα είναι πρόβλημα αν δεν ασχολείστε πολύ με τα τεχνικά πράγματα. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα WordPress που μπορούν να το κάνουν αυτό για εσάς.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας δούμε τις κορυφαίες 5 προσθήκες προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης για το WordPress:

Καλύτερα προσαρμοσμένα πρόσθετα τύπων δημοσιεύσεων για το WordPress

1. UI προσαρμοσμένου τύπου ανάρτησης

UI προσαρμοσμένου τύπου ανάρτησης

 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και τις προσαρμοσμένες ταξινομίες σας.
 • Σας επιτρέπει να επισυνάψετε ενσωματωμένες και προσαρμοσμένες ταξινομίες σε τύπους δημοσιεύσεων.
 • Έρχεται με προηγμένη επισήμανση για τύπους δημοσιεύσεων.
 • Δεν χειρίζεται την εμφάνιση των νέων τύπων και ταξινομήσεών σας. Αυτό, πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα για προσαρμοσμένες αναρτήσεις και ταξινομίες στον επίσημο κατάλογο προσθηκών, το Custom Post Type UI προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές και δυνατότητες δωρεάν.

Αυτό το πρόσθετο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αφού το εγκαταστήσετε, έχετε έναν ωραίο πίνακα ελέγχου για να εργαστείτε, όπου όλες οι επιλογές και οι λειτουργίες της προσθήκης είναι εύκολα διαθέσιμες.

Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργείτε νέους τύπους δημοσιεύσεων, νέες αντίστοιχες ταξινομίες και, στη συνέχεια, να επεξεργάζεστε τους τύπους δημοσιεύσεων που έχετε ήδη στον ιστότοπό σας.

Ένα άλλο ωραίο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη ανάρτηση που έχετε ήδη σε άλλον ιστότοπο. Επιπλέον, η εξαγωγή σας είναι επίσης μια επιλογή.

Το μόνο μειονέκτημα της προσθήκης είναι ότι ΔΕΝ θα χειριστεί την εμφάνιση καταχωρημένων τύπων δημοσιεύσεων ή ταξινομιών στο τρέχον θέμα σας. Θα τα καταχωρίσει μόνο για εσάς.

2. WCK Custom Post Types και Custom Fields Creator

Δημιουργός προσαρμοσμένων τύπων WCK και προσαρμοσμένων πεδίων

 • Περιλαμβάνει δωρεάν προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, ταξινομίες και πεδία.
 • Παρέχει τους ακόλουθους τύπους πεδίων: Πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG, μεταφόρτωση, κείμενο, κείμενο, επιλογή, πλαίσιο ελέγχου, ραδιόφωνο, αριθμός, HTML, επιλογή χρόνου, τηλέφωνο, επιλογή νομίσματος, επιλογή χρώματος, επικεφαλίδα.
 • Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε Repeater Fields και Repeater Groups.
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε τους τύπους δημοσιεύσεων με τις προσαρμοσμένες ταξινομίες.

Ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που λειτουργεί απλά και παρέχει μια διαισθητική διεπαφή. Είναι ωραίο που μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση, εάν χρειάζεστε εκτεταμένες λειτουργίες σχετικά με τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Η προσθήκη ενός νέου τύπου ανάρτησης είναι εύκολη. Μεταβείτε στο WCK στο μενού του πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στο Post Type Creator. Εκεί, πρέπει να περάσετε μόνο από μερικές ρυθμίσεις για να έχετε έτοιμο το προσαρμοσμένο περιεχόμενό σας. Μόλις δημιουργήσετε μια νέα καταχώριση, θα εμφανίζεται ως ξεχωριστό στοιχείο μενού στον πίνακα ελέγχου σας, από όπου μπορείτε να την προσαρμόσετε περαιτέρω.

Με τη δωρεάν έκδοση του πρόσθετου WCK μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταξινομίες, πεδία και μετα-κουτιά, τα οποία μπορείτε να συνδέσετε όμορφα με τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Για περισσότερες λειτουργίες όπως σελίδες επιλογών και επιπλέον προσαρμοσμένους τύπους πεδίων, πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην έκδοση premium, η οποία ξεκινά από 49 $.

3. Pods

λοβό

 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και τις προσαρμοσμένες ταξινομίες σας.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες ρυθμίσεων και προηγμένους τύπους περιεχομένου.
 • Μπορείτε να επεκτείνετε τους υπάρχοντες τύπους περιεχομένου.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τύπους πεδίων και να δημιουργήσετε τους δικούς σας.
 • Φιλικό προς το χρήστη και μοντέρνο περιβάλλον.
 • Προσφέρει ενοποίηση με άλλα πρόσθετα, όπως Polylang, WPML, Tabify Edit Screen, Codepress Admin Columns, Gravity Forms κ.λπ..

Το Pods είναι ένα άλλο φιλικό προς το χρήστη δωρεάν πρόσθετο για προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, ταξινομίες και πεδία.

Ξεχωρίζει λόγω της αρχικής διεπαφής χρήστη και της όλης διαδικασίας που περνάτε όταν χρησιμοποιείτε την προσθήκη. Η εμπειρία είναι περισσότερο μια διαδικασία που μοιάζει με μάγο, αντί για ένα περιβάλλον σαν ταμπλό.

Τα Pods χρησιμοποιούν κάτι που ονομάζεται "λοβό" (έκπληξη, έκπληξη) για να οργανώσετε όλους τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και ταξινομίες που δημιουργείτε με την προσθήκη.

Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένες σελίδες ρυθμίσεων, ακόμη και σύνθετους τύπους περιεχομένου (αυτές που δεν χρησιμοποιούν τους προεπιλεγμένους πίνακες WordPress στη βάση δεδομένων, αλλά αντίθετα να δημιουργούν τις δικές τους). Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τους υπάρχοντες τύπους περιεχομένου, ταξινομίες, μέσα, χρήστες, ακόμη και σχόλια.

4. Τύποι εργαλείων

Τύποι εργαλείων

 • Διαθέτει μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον εργασίας.
 • Φέρνει οθόνη τύπου post-end, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα και φόρμες.
 • Έρχεται με ενσωματωμένη επικύρωση εισόδου.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες ομάδες πεδίων.
 • Σας επιτρέπει να συνδεθείτε μεταξύ διαφορετικών τύπων ανάρτησης (δομές τύπου γονέα-παιδιού).

Αυτό είναι το κορυφαίο αντίστοιχο των παραπάνω επιλογών. Εκτός από τη γρήγορη υποστήριξη, θα λάβετε επίσης ανάρτηση front-end – μια δυνατότητα που θα σας διευκολύνει να προβάλλετε προσαρμοσμένο περιεχόμενο στο front-end. Θα μπορείτε να σχεδιάσετε πρότυπα, λίστες και αρχεία έτσι ώστε οι προσαρμοσμένοι τύποι αναρτήσεων να φαίνονται ελκυστικοί για τους επισκέπτες σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό με το Toolset είναι η ενσωματωμένη επικύρωση εισόδου. Όταν κάποιος συμπληρώνει ένα πεδίο, θα δει μια προειδοποίηση εάν το κείμενο είναι λανθασμένο ή ελλιπές. Οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να συμπληρώσουν σωστά την απάντηση.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε επαναλαμβανόμενες ομάδες πεδίων και να συνδέσετε όλους τους τύπους δημοσιεύσεων που θέλετε μαζί.

5. Προσαρμοσμένος δημιουργός τύπου ανάρτησης

κατασκευαστής προσαρμοσμένου τύπου

 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να διαμορφώσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και τις προσαρμοσμένες ταξινομίες σας.
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Σας δίνει πρόσβαση σε όλους τους καταχωρημένους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και ταξινομίες.
 • Δεν χειρίζεται την εμφάνιση των νέων τύπων και ταξινομήσεών σας. Αυτό, πρέπει να κάνετε μόνοι σας.

Αυτό το πρόσθετο είναι πολύ πιο απλό από τα άλλα αυτής της λίστας. Ωστόσο, σας παρέχει όλες τις υποχρεωτικές λειτουργίες προσαρμοσμένων τύπων ανάρτησης που χρειάζεστε στις περισσότερες περιπτώσεις. Υπάρχουν δύο κύριες ενότητες σε αυτό το πρόσθετο: Τύποι δημοσιεύσεων και ταξονομίες.

Δεν απαιτείται να έχετε δεξιότητες κωδικοποίησης για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο και όλα είναι διαθέσιμα μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής. Θα σας δείξει επίσης όλους τους άλλους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων που έχετε ήδη εγγραφεί στον ιστότοπό σας (ακόμη και αυτούς που δεν έχουν δημιουργηθεί μέσω αυτής της προσθήκης).

Συνολικά, μια φιλική προς το χρήστη και λειτουργική λύση για αυτό που κάνει.

Δοκιμάσατε κάποια από αυτές τις προσθήκες; Ποια ήταν η εμπειρία σας μαζί τους? 

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map