5 από τις καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης WordPress… Αναθεωρήθηκαν

5 από τις καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης WordPress… Αναθεωρήθηκαν

5 από τις καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης WordPress… Αναθεωρήθηκαν
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Οι ιστότοποι κριτικών (που εκτελούνται σε προσθήκες κριτικής) έχουν γίνει πολύ σημαντικό στοιχείο στον σημερινό χώρο ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε μία από τις μελέτες τους, το MarketingLand αναφέρει ότι από 1.046 συμμετέχοντες στην έρευνα, 90 τοις εκατό παραδέχονται ότι οι αποφάσεις αγοράς τους επηρεάζουν στην πραγματικότητα από διαδικτυακές κριτικές.[1]


Επιπλέον, σύμφωνα με άλλη έρευνα, το 79% των καταναλωτών εμπιστευτείτε τις διαδικτυακές κριτικές όσο και τις προσωπικές προτάσεις.[2]

Αυτοί είναι μόνο δύο από τους λόγους για τους οποίους η έναρξη ενός ιστότοπου αξιολόγησης θα μπορούσε να είναι ένα ενδιαφέρον έργο που μπορείτε να αναλάβετε. Τα στατιστικά δεν λένε ψέματα. Λοιπόν, για να το κάνουμε λίγο πιο εύκολο …

5 από τις καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης WordPress

Εδώ είναι 5 από τις καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης του WordPress… αναθεωρήθηκαν:

1. WP Product Review Lite

Καλύτερες προσθήκες αξιολόγησης WordPress # 1: Αναθεώρηση προϊόντος WP

Αυτή η πρώτη προσθήκη κριτικής WordPress προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για ένα δωρεάν εργαλείο. Μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένα προϊόντα και να βαθμολογήσετε διαφορετικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά.

Κάθε προϊόν έχει μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και ένα πλαίσιο γενικής περιγραφής.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να ενεργοποιήσετε τις κριτικές των χρηστών και στη συνέχεια να αποφασίσετε αν θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την εμφάνιση της τελικής βαθμολογίας του προϊόντος.

Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στον πίνακα “Γενικές ρυθμίσεις” αυτού του πρόσθετου αναθεώρησης WordPress:

Ρυθμίσεις αναθεώρησης προϊόντων WP

Αυτές είναι οι κύριες ρυθμίσεις που μπορείτε να περάσετε πρώτα, προτού γράψετε κριτικές. Όπως μπορείτε να δείτε, εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε εάν η κριτική του προϊόντος σας θα εμφανιστεί πριν ή μετά το κύριο περιεχόμενο της ανάρτησης στην οποία ανήκει. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε εάν οι χρήστες σας μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και αν ναι, πόση σημασία έχουν οι αξιολογήσεις τους. Μπορείτε να ορίσετε πόσα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα θέλετε να εμφανίζονται και μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρώματα, την τυπογραφία και τις παραμέτρους του κουμπιού αγοράς.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε μια νέα ανάρτηση όπως θα κάνατε κανονικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες αξιολόγησης προϊόντος στην πλαϊνή γραμμή του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ:

Επιλογές δημοσίευσης αναθεώρησης προϊόντος WP

Αυτό θα φαίνεται το προϊόν σας στο front-end αφού έχετε κάνει όλες τις αλλαγές.

Παράδειγμα αξιολόγησης προϊόντων WP

Αυτές είναι οι αξιολογήσεις του συγγραφέα. Αλλά αυτό το πρόσθετο αξιολόγησης WordPress προσφέρει επίσης στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα να υποβάλουν τα δικά τους. Έτσι, πριν από το πλαίσιο σχολίων, κάθε χρήστης θα έχει την επιλογή να αξιολογήσει εκ των προτέρων κάθε λειτουργία που ο συντάκτης έχει ορίσει. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε τις κριτικές χρηστών μέσω των ρυθμίσεων της προσθήκης για τις οποίες μίλησα νωρίτερα.

Μοιάζει με αυτό, για παράδειγμα:

Σχόλιο αξιολόγησης προϊόντων WP

Το θέμα με το WP Product Review είναι ότι είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και δίνει στον συγγραφέα και τον επισκέπτη την ευκαιρία να μιλήσουν για οποιοδήποτε προϊόν.

Μεταβείτε στο WP Product Review Lite

2. Αναθεώρηση WP

αναθεώρηση wp

Ένα άλλο παρόμοιο plugin αναθεώρησης WordPress που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα.

Αυτό προσφέρει απόλυτη ελευθερία στον επισκέπτη. Όλοι μπορούν να έρθουν στον ιστότοπο και να αφήσουν μια ψήφο.

Επίσης, το WP Review υπολογίζει τη μέση ψήφο με βάση τις βαθμολογίες.

Αυτό το πρόσθετο κριτικής είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Μετά την εγκατάσταση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου του WordPress και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο WP Review. Εδώ, μπορείτε να ορίσετε τις προεπιλεγμένες επιλογές σας. Θα πρέπει να το κάνετε μόνο εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες λεπτομέρειες για όλα τα προϊόντα. Έτσι, αν πιστεύετε ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα σας θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά, μπορείτε να τα ορίσετε εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε προϊόν που αναγράφετε.

Ρυθμίσεις WP Review

Αφού ορίσετε τις προεπιλεγμένες επιλογές, αυτό που ακολουθεί είναι ακόμα πιο εύκολο. Μεταβείτε στην ανάρτηση όπου θέλετε να προσθέσετε την κριτική σας και ακριβώς όπως και με την προηγούμενη προσθήκη κριτικής του WordPress, θα βρείτε συγκεκριμένες επιλογές στην οθόνη επεξεργασίας ανάρτησης. Εάν οι προεπιλεγμένες επιλογές σας δεν είναι αρκετές για την ανάρτηση, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα πράγματα εκεί. Επίσης, έχετε την επιλογή μεταξύ τριών τύπων αξιολογήσεων: αστέρια, βαθμοί και ποσοστά.

Μετα-πλαίσιο WP Review

Έκανα μια γρήγορη δοκιμή με σημεία με τον προεπιλεγμένο συνδυασμό χρωμάτων του πρόσθετου. Δείτε πώς φαίνεται:

Παράδειγμα αναθεώρησης WP

Όπως μπορείτε να δείτε, η περίληψη (μπορείτε να το ονομάσετε όπως θέλετε) δείχνει τη μέση βαθμολογία και μια περιγραφή εάν θέλετε να πείτε κάτι περισσότερο για το προϊόν. Οι αξιολογήσεις χρηστών δεν υπάρχουν από προεπιλογή (μπορούν να ενεργοποιηθούν).

Μετάβαση στην κριτική WP

3. Απόλυτες κριτικές


Απόλυτες κριτικές Απόλυτες κριτικές

Συγγραφέας: Σχεδιασμός ιστοσελίδων Etoile

Τρέχουσα έκδοση: 2.1.28

Τελευταία ενημέρωση: 1 Μαΐου 2020

ultimate-reviews.zip


84% βαθμολογίες


3.000 + Εγκαταστάσεις


4.0.0 Απαιτεί

Το Ultimate Reviews σας δίνει δύο συντομεύσεις ή ένα μπλοκ – ένα για να ενσωματώσετε κριτικές και ένα άλλο για να προσθέσετε μια φόρμα για τους χρήστες να υποβάλουν τις δικές τους κριτικές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή και τα δύο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μπορείτε να μεταβείτε στο νέο Κριτικές περιοχή στον πίνακα ελέγχου του WordPress για να το διαμορφώσετε:

Απόλυτες ρυθμίσεις κριτικών

Στη συνέχεια, για να προσθέσετε κριτικές σε μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου, θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε Κριτικές → Προσθήκη νέου για να δημιουργήσετε μια νέα κριτική:

Προσθήκη νέας κριτικής

Στη συνέχεια, μπορείτε να ενσωματώσετε κριτικές χρησιμοποιώντας τον σύντομο κωδικό της προσθήκης ή τον αποκλειστικό αποκλεισμό του. Δείτε πώς φαίνεται με το μπλοκ:

Έλεγχος μπλοκ

Μόλις δημοσιεύσετε την ανάρτησή σας, θα δείτε την κριτική σας στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του πώς φαίνεται:

Παράδειγμα Ultimate Κριτικές

Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά βασική, αλλά η premium έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε περισσότερα σε βάθος πλαίσια κριτικής με περισσότερες δυνατότητες και πεδία.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ξεχωριστό σύντομο κωδικό ή μπλοκ για να ενσωματώσετε μια φόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλλουν τις δικές τους κριτικές προϊόντων. Στη συνέχεια, μπορείτε να εμφανίσετε αυτές τις κριτικές χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο που είδατε παραπάνω.

Μεταβείτε στις Ultimate Κριτικές

4. WP Ultimate Review


Wp Ultimate Review Wp Ultimate Review

Συγγραφέας: Wpmet

Τρέχουσα έκδοση: 1.2.2

Τελευταία ενημέρωση: 29 Μαΐου 2020

wp-ultimate-review.1.2.2.zip


90% βαθμολογίες


5.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.6 +

Το WP Ultimate Review είναι ένα νεότερο plugin αναθεώρησης WordPress που διαθέτει μοντέρνα σχέδια αμέσως.

Αφού ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μπορείτε να μεταβείτε στο νέο Κριτικές Wp περιοχή στον πίνακα ελέγχου του WordPress για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της προσθήκης.

Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε ποια πεδία κριτικής θα χρησιμοποιήσετε και αν θα ενεργοποιήσετε ή όχι τις κριτικές σχολίων χρήστη:

Ρυθμίσεις WP Ultimate Review

Αφού ολοκληρώσετε την προσαρμογή αυτών, μπορείτε να μεταβείτε στη μεμονωμένη ανάρτηση, όπου θέλετε να εμφανίζεται το πλαίσιο αξιολογήσεων. Υπάρχουν μερικές πρόσθετες επιλογές, οι οποίες παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες που ενδέχεται να θέλουν να δουν οι επισκέπτες σας σε μια κριτική.

Μετα-κουτί WP Ultimate Review

Αυτό είναι το πλαίσιο της τελικής βαθμολογίας – μπορείτε να δείτε πώς έχει ένα αρκετά μοντέρνο σχεδιασμό:

Παράδειγμα WP Ultimate Review

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό για να ενσωματώσετε μια φόρμα αξιολόγησης χρήστη, εάν θέλετε να επιτρέψετε τις αξιολογήσεις χρηστών στις σελίδες κριτικής σας.

Μεταβείτε στο WP Ultimate Review

5. Αξιολογήσεις σχολίων


Αξιολογήσεις σχολίων Αξιολογήσεις σχολίων

Συγγραφέας: PixelGrade

Τρέχουσα έκδοση: 1.1.6

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαΐου 2019

σχόλια- διατυπώσεις.1.1.6.zip


Βαθμολογίες 80%


10.000 + Εγκαταστάσεις


4.9.0 Απαιτείται

Σε αντίθεση με ορισμένα από τα άλλα πρόσθετα, αυτό το πρόσθετο προορίζεται αποκλειστικά για τους επισκέπτες. Μπορούν να αφήσουν τις αξιολογήσεις τους μέσω σχολίων. Η χρήση αυτού του πρόσθετου είναι ένα κομμάτι κέικ.

Ακολουθεί η σελίδα ρυθμίσεων, για παράδειγμα:

Ρυθμίσεις αξιολογήσεων σχολίων

Και αυτό θα ήταν όλο. Απλώς αποφασίσετε πού θέλετε να ενεργοποιήσετε τα σχόλια των χρηστών και ποιο κείμενο να χρησιμοποιήσετε.

Ας δούμε πώς μοιάζει στη δράση:

Παράδειγμα αξιολόγησης σχολίων

Στο τέλος, εάν χρειάζεστε ένα ωραίο και μικρό πρόσθετο που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να ψηφίζουν μέσω σχολίων, αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό.

Μεταβείτε στις αξιολογήσεις σχολίων

Τι πιστεύετε για αυτές τις προσθήκες αξιολόγησης WordPress; Δοκιμάσατε κάποιο από αυτά; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόσθετο που πρέπει να εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα.

�� Μπόνους: Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα βασικά πρόσθετα WordPress από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι ιστότοποι.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

-Βιβλιογραφικές αναφορές: 1, 2.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector