4 από τις καλύτερες προσθήκες WordPress RSS Feed το 2020

4 από τις καλύτερες προσθήκες WordPress RSS Feed το 2020

4 από τις καλύτερες προσθήκες WordPress RSS Feed το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

"Γιατί θα εξετάζατε ακόμη και τις καλύτερες προσθήκες τροφοδοσίας WordPress RSS ;! Νόμιζα ότι το RSS ήταν νεκρό!" – σκέφτεστε.


Λοιπόν, ναι και όχι.

Ναι – δεν είναι πλέον ένας τόσο δημοφιλής μηχανισμός που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ενημερώνουν τους αγαπημένους τους ιστότοπους… τα περισσότερα από αυτά εξαφανίστηκαν με την κατάρρευση του Αναγνώστη Google.

Οι καλύτερες προσθήκες τροφοδοσίας WordPress RSS

Και όχι – επειδή εξακολουθεί να είναι μια ενεργή τεχνολογία, που σημαίνει ότι μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για πολλά δροσερά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στους ιστότοπούς μας στο WordPress.

Έτσι, σήμερα, εξετάζουμε το 4 καλύτερες προσθήκες τροφοδοσίας RSS για WordPress:

Καλύτερες προσθήκες WordPress RSS feed το 2020: ΣΥΝΟΨΗ

ΣΥΝΔΕΩ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Φοβερός94%40.000+
RSSImport94%10.000+
Ειδική κατηγορία RSS98%8.000+
Συγκεντρωτής WP RSS88%60.000+

Αναλυτικότερα τα καλύτερα πρόσθετα τροφοδοσίας RSS για WordPress

1. Τροφοδοσίες FEEDZY RSS


RSS Aggregator by Feedzy - Ισχυρό Autoblogging WP και Aggregator ειδήσεων RSS Aggregator by Feedzy – Ισχυρό Autoblogging WP και Aggregator ειδήσεων

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 3.4.0

Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαΐου 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% βαθμολογίες


40.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.7 +

Φοβερός είναι το πιο ολοκληρωμένο από τα καλύτερα πρόσθετα τροφοδοσίας RSS εκεί έξω. Και δεν το λέμε μόνο επειδή είναι μέρος της οικογένειας. Μπορείτε να το καταλάβετε μόνοι σας αφού αξιολογήσετε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του.

Φοβερός λειτουργεί μέσω κωδικών, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε διάφορες ροές όπου θέλετε (δημοσιεύσεις, σελίδες, προσαρμοσμένοι τύποι περιεχομένου), απευθείας μέσω της οθόνης επεξεργασίας WordPress. Στην έκδοση premium, η προσθήκη κάνει όλη τη δουλειά που διαφορετικά θα κάνατε χειροκίνητα: μπορεί να είναι έχει προγραμματιστεί να εισαγάγει αυτόματα πολλές ροές από διάφορες πηγές στην ίδια σελίδα / ανάρτηση μέσω του Οδηγού εισαγωγής εισαγωγής.

Επιπλέον, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τις πηγές σε κατηγορίες (για να τις χρησιμοποιήσετε ξανά στον ιστότοπό σας ανά πάσα στιγμή) και εξαγάγετε στοιχεία από μια προσαρμοσμένη ετικέτα ροής (διαθέσιμο μόνο για μεμονωμένες ροές).

Πρόσθετα WordPress RSS: Feedzy

Μόλις ενεργοποιήσετε μια ροή ή μια κατηγορία, η προσθήκη αρχίζει να εισάγει τις αναρτήσεις είτε δημοσιεύοντάς τις απευθείας είτε αποθηκεύοντάς τις ως εκκρεμείς.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα εισαγόμενα αντικείμενα στο μπροστινό μέρος εξαρτάται απόλυτα από εσάς: μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με τις επιλεγμένες εικόνες, αποσπάσματα, κατάσταση και τύπο δημοσίευσης, ποσότητα, μήκος κειμένου, διάταξη – Το Feedzy παρέχει τρία πρότυπα να επιλέξεις απο.

Εάν το Feedzy αναγνωρίζει εικόνες HTTP κατά την εισαγωγή των ροών, θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε πώς να τις χειριστείτε: εμφάνιση με σύνδεσμο HTTP, επιβολή HTTPS ή απλή εισαγωγή της εικόνας ως έχει.

ρυθμίσεις οδηγού

Ένα άλλο ωραίο πράγμα για αυτό ένα από τα καλύτερα πρόσθετα τροφοδοσίας RSS για το WordPress είναι ότι μπορείτε φιλτράρετε άρθρα με λέξεις-κλειδιά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται μόνο αυτά που πληρούν τα κριτήριά σας ακριβώς. Ή μπορείτε ακόμη και να συγκεντρώσετε πολλές ροές μαζί. Επιπλέον, η Feedzy αυτόματα προσθέτει τα αναγνωριστικά θυγατρικών / παραπομπών στους συνδέσμους στη ροή, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα εάν οι χρήστες κάνουν κλικ στις δημοσιεύσεις.

Μιλώντας για συνδέσμους, το πρόσθετο σάς δίνει την επιλογή καταργήστε την ετικέτα “dofollow” από όλες τις αναρτήσεις στη ροή.

Εάν θέλετε να αποφύγετε τη δημοσίευση διπλού περιεχομένου στον ιστότοπό σας, έρχεται το Feedzy Pro ενσωματωμένο με WordAI και SpinnerChief που μπορούν να ξαναγράψουν τα πρωτότυπα άρθρα σε ανθρώπινο, μη ρομποτικό στιλ. Τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν όταν εσείς εισαγάγετε ένα πλήρες άρθρο από εξωτερικές πηγές, κάτι που είναι επίσης δυνατό με το Feedzy. Δεν περιορίζεστε σε αποσπάσματα, μπορείτε πραγματικά να ανακτήσετε το πλήρες κείμενο από οποιαδήποτε ροή, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των προϊόντων, εάν διαθέτετε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά τα χαρακτηριστικά δεν τελειώνουν εδώ. Η προσθήκη συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του WordPress: είναι ενσωματωμένο με τους Elementor και Gutenberg, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε τροφοδοσίες μέσω των διεπαφών δημιουργίας χωρίς προβλήματα.

feedzy μέσω elementor

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η εισαγωγή σημαντικού αριθμού εξωτερικών αναρτήσεων δεν θα είναι επιβάρυνση, επειδή έχει η προσθήκη τροφοδοσία προσωρινής αποθήκευσης, που σημαίνει ότι η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας δεν θα επηρεαστεί καθόλου.

Μπορείτε επίσης να δημοσιεύστε τις τροφοδοσίες RSS ως widget – μεταβείτε στο Appearance / Widgets και σύρετε το widget “RSS” σε οποιαδήποτε περιοχή widget.

Αυτό είναι ένα δείγμα του τρόπου εμφάνισης των εισαγόμενων ροών σας στο front-end (χρησιμοποιώ το θέμα Twenty Seventeen):

ζωηρή μπροστινή πλευρά

�� Λήψη αυτό το πρόσθετο τροφοδοσίας RSS εάν χρειάζεστε έναν εισαγωγέα RSS με ισχυρές δυνατότητες αλλά ελαφριά διεπαφή. Παρόλο που η Feedzy μπορεί να είναι κατάλληλη για προσωπικά θέματα, το συνιστούμε κυρίως στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων των οποίων ο στόχος είναι να αναπτύξουν / να δημιουργήσουν έσοδα από τους ιστότοπούς τους και να αυτοματοποιήσουν την εργασία τους. Αυτός ο συνδυασμός πιθανώς καθιστά το Feedzy την κορυφαία επιλογή μεταξύ των καλύτερων προσθηκών RSS feed.

2. RSSImport


RSSImport

Συγγραφέας (ες): Frank Bültge, πήρε77

Τρέχουσα έκδοση: 4.6.1

Τελευταία ενημέρωση: 25 Δεκεμβρίου 2019

rss-import.4.6.1.zip


94% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 1.5 +

Το RSSImport είναι μια ελαφριά και απλή λύση μεταξύ των καλύτερων προσθηκών τροφοδοσίας RSS. Απλά πρέπει να το εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε είτε έναν σύντομο κωδικό, ένα widget είτε μια λειτουργία PHP για να το κάνετε να λειτουργεί. Χωρίς επιπλέον κλικ ή ταλαιπωρία. Αυτό είναι ένα παράδειγμα του πώς να είστε απλοί και αποτελεσματικοί ταυτόχρονα.

Για να το χρησιμοποιήσετε ως widget, μεταβείτε στο Εμφάνιση / Widgets, σύρετε και αποθέστε το κουμπί RSSImport σε οποιαδήποτε περιοχή widget και συμπληρώστε τα κενά πεδία. Κάντε κλικ "Σώσει" και είστε καλοί να πάτε:

επίδειξη widget rssimport

Για να προσθέσετε μια ροή σε μια ανάρτηση ή σελίδα, αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύντομο κωδικό όπου θέλετε να εμφανίζεται. Σύντομο παράδειγμα:

[RSSImport display ="5" feedurl ="http://www.codeinwp.com/blog/feed" use_simplepie ="αληθής"]

rssport σύντομη επίδειξη

�� Λάβετε αυτό το WordPress RSS feed plugin αν θέλετε να μπορείτε να εισάγετε RSS feed γρήγορα και να προσαρμόζετε τα πάντα μέσω σύντομης επεξεργασίας, παρά μέσω GUI κάποιου είδους. Η προσθήκη χρησιμοποιεί πολλές παραμέτρους μέσα στη σύντομη δομή, γεγονός που το καθιστά πολύ ευέλικτο.

3. Συνδρομή ειδικής κατηγορίας RSS Feed


Ειδική κατηγορία Συνδρομή τροφοδοσίας RSS Ειδική κατηγορία Συνδρομή τροφοδοσίας RSS

Συγγραφέας: Συμβουλές και κόλπα HQ, Ruhul Amin

Τρέχουσα έκδοση: v2.1

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαΐου 2019

κατηγορία-specific-rss-feed-menu.zip


98% βαθμολογίες


8.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.0 +

Αυτό το πρόσθετο είναι εντελώς διαφορετικό και σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εδώ. Ενώ τα άλλα αφορούν την εισαγωγή περιεχομένου, αυτό δίνει στους αναγνώστες σας την επιλογή να εγγραφούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες RSS feed στο ιστολόγιό σας.

(Σημείωση. Υπάρχει ένα τέχνασμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε αυτό το πρόσθετο RSS WordPress για να εμφανίσετε και εξωτερικές ροές. Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό.)

Ας υποθέσουμε ότι δημοσιεύετε πολύ διαφορετικό περιεχόμενο και το κοινό σας μπορεί να μην ενδιαφέρεται για όλο αυτό. Για παράδειγμα, έχετε ένα "τροφή" κατηγορία και α "ταξίδι" κατηγορία. Λοιπόν, με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να αφήσετε τους χρήστες να εγγραφούν σε καθεμία από αυτές τις κατηγορίες ξεχωριστά.

Μετά την εγκατάσταση της προσθήκης, μεταβείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις στο wp-admin και, στη συνέχεια, στην Κατηγορία RSS. Θα δείτε μια λίστα με τις κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε μια ροή.

κατηγορίες κατηγοριών

Όπως μπορείτε να δείτε, χρησιμοποίησα επίσης την ενότητα για προσαρμοσμένες κατηγορίες και τις έδειξα σε εξωτερικές πηγές, που είναι το τέχνασμα που ανέφερα παραπάνω. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι εξωτερικές τροφοδοσίες RSS δεν εισάγονται ή τίποτα, είναι απλώς σύνδεσμοι που οδηγούν σε άλλο ιστότοπο.

Τώρα, έχετε τρεις επιλογές όσον αφορά την εμφάνιση των προσαρμοσμένων συνδέσμων ροής: widget, shortcode ή μια γραμμή κώδικα PHP:

χρήση κατηγορίας

Χρησιμοποίησα τον σύντομο κωδικό. Δείτε πώς εμφανίζεται η καταχώρισή μου για ροές δεδομένων σε μια σελίδα δείγματος:

επίδειξη poage κατηγορίας

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο τροφοδοσίας WordPress RSS εάν δημοσιεύσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους περιεχομένου και θέλετε να δώσετε στο κοινό σας την επιλογή να εγγραφεί σε ό, τι τους ενδιαφέρει. Επίσης χρήσιμο για την εμφάνιση συνδέσμων σε εξωτερικές ροές παράλληλα με τις δικές σας.

4. Συγκεντρωτής WP RSS


WP RSS Aggregator - Αυτόματη και Ισχυρή Συγκέντρωση και Διάρκεια Περιεχομένου WP RSS Aggregator – Αυτόματη και Ισχυρή Συγκέντρωση και Διάρκεια Περιεχομένου

Συγγραφέας: RebelCode

Τρέχουσα έκδοση: 4.17.5

Τελευταία ενημέρωση: 23 Απριλίου 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% βαθμολογίες


60.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Πρέπει να το δώσω σε αυτό ένα από τα καλύτερα πρόσθετα τροφοδοσίας RSS. είναι αρκετά φιλικό και διαισθητικό. Εγκαταστήστε το, μεταβείτε στην ενότητα του στο wp-admin και θα σας καθοδηγήσει στις ρυθμίσεις.

Για να προσθέσετε μια ροή, απλώς κάντε κλικ στο "Προσθεσε νεο," ορίστε τις προτιμήσεις σας και δημοσιεύστε το.

wp rss aggregator προσθήκη νέου παραθύρου

Εντάξει, έτσι δημιούργησα μια ροή για το ιστολόγιό μας, CodeinWP για να δοκιμάσω τα πράγματα. Το έχω ρυθμίσει να παραμένει ενεργό, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που υπάρχει νέο περιεχόμενο.

πηγές ροής wp rss

Αφού προσθέσετε τη ροή RSS, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Προβολή αντικειμένων" για να δείτε τα άρθρα που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στη ροή.

Το WP RSS Aggregator έρχεται επίσης με ένα "Προγραφή" ενότητα, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε να εμφανίζεται το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, υπάρχουν και μερικά εξαιρετικά πρόσθετα (επί πληρωμή).

Εντάξει, οπότε το επόμενο βήμα μετά τη δημιουργία μιας ροής RSS είναι να το προσθέσετε στις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας. Μπορείτε να μεταβείτε στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου μιας συγκεκριμένης ανάρτησης και θα δείτε ένα εικονίδιο με την ετικέτα "Σύντομος κωδικός WPRSS Aggregator" εκεί. Αφού κάνετε κλικ σε αυτήν, μπορείτε να επιλέξετε μια δεδομένη ροή και να την προσθέσετε ως σύντομο κώδικα:

wp rss agg προσθήκη σύντομου κώδικα

Δείτε πώς φαίνεται όταν αποθηκεύσετε τη σελίδα:

επίδειξη ροής wp rss

�� Αποκτήστε αυτό το πρόσθετο τροφοδοσίας WordPress RSS εάν συνεργάζεστε με πολλές ροές ταυτόχρονα. Η προσθήκη είναι διαισθητική και παρέχει εξαιρετική διαχείριση για κάθε μεμονωμένη ροή.

�� Περαιτέρω ανάγνωση:

  • Δείτε αυτά τα απαραίτητα πρόσθετα από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι ιστότοποι του WordPress.
  • Θέλετε να εισαγάγετε περιεχόμενο απευθείας από το RSS σε μια ανάρτηση WordPress; Δείτε όλα αυτά "RSS για δημοσίευση" προσθήκες.

Ποια είναι η κορυφαία προσθήκη WordPress RSS?

Χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα καλύτερα πρόσθετα τροφοδοσίας RSS για WordPress; Ενημερώστε μας εάν υπάρχει κάτι που χάσαμε.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector