4 “Καλύτερες” Λύσεις για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress

4 “Καλύτερες” Λύσεις για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress

4 “Καλύτερες” Λύσεις για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αναζητάτε μια λύση που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress; ������


Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι απαραίτητα. Αλλά εάν διαχειρίζεστε ένα δίκτυο ιστότοπων, είναι χρονοβόρο να πρέπει να συνδεθείτε σε κάθε ιστότοπο κάθε φορά που θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή να εκτελέσετε μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εργαλεία που, μετά από μια εφάπαξ διαδικασία εγκατάστασης, σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για ολόκληρο το δίκτυο ιστότοπων από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Σε αυτήν την ανάρτηση, πήρα τα χέρια μου με τέσσερα από τα καλύτερα πρόσθετα που σας βοηθούν να το κάνετε αυτό. Δύο είναι αποκλειστικά πρόσθετα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ενώ τα άλλα δύο είναι εργαλεία που σας βοηθούν να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές πολλών ιστότοπων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress

Τέσσερις καλύτερες λύσεις για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress

Εδώ είναι τα τέσσερα πρόσθετα που θα εξετάσουμε – συνεχίστε να διαβάζετε για μια πρακτική ματιά στον τρόπο χρήσης κάθε εργαλείου για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress.

Συνδέω
Δωρεάν επιλογή?
Αποθήκευση στο cloud?
Τιμή για PRO **
BlogVault❌ *199 $ / έτος για 5 ιστότοπους
Διαχείριση WP120 $ / έτος για 5 ιστότοπους
Κάψουλα WP Time❌ *99 $ / έτος για 10 ιστότοπους
MainWPΕλεύθερος

* Και οι δύο προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα.
** Το φθηνότερο πρόγραμμα που υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους.

1. BlogVault

Το BlogVault σάς βοηθά να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress

Το BlogVault είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αποθήκευσης cloud που δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress σε ασφαλή τοποθεσία εκτός ιστότοπου.

Μόλις συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το BlogVault, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας του από τη διεπαφή του BlogVault cloud. Εάν έχετε συνδέσει πολλούς ιστότοπους στο λογαριασμό σας στο BlogVault, μπορείτε να δείτε όλους τους ιστότοπούς σας από το ίδιο σχέδιο.

Αλλά το BlogVault είναι κάτι παραπάνω από απλώς αντίγραφα ασφαλείας – μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ιστότοπους σταδιοποίησης, να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας και να επαναφέρετε όταν χρειάζεται.

Εάν διαθέτετε κατάστημα WooCommerce, θα σας αρέσουν επίσης οι αποκλειστικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WooCommerce του BlogVault που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αλλαγές στο κατάστημά σας σε πραγματικό χρόνο.

⚙️ Πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με το BlogVault

Για να ξεκινήσετε με το BlogVault, θα πρέπει πρώτα να το κάνετε εγγραφείτε για λογαριασμό στο BlogVault.

Από εκεί, το BlogVault θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του πρώτου ιστότοπου που θέλετε να προσθέσετε:

Προσθήκη ιστότοπου στο Blogvault

Στη συνέχεια, θα σας δώσει μια προσθήκη για λήψη και εγκατάσταση σε αυτόν τον ιστότοπο. Μόλις το κάνετε αυτό, θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας αυτού του ιστότοπου από τον πίνακα ελέγχου του cloud BlogVault:

Πίνακας ελέγχου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας BlogVault

Τώρα για τη μαγεία – εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress ανά θέμα αυτής της ανάρτησης, θα δείτε μια λίστα με όλους τους ιστότοπούς σας στον κύριο πίνακα ελέγχου του BlogVault, μαζί με εικονίδια που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε κάθε ιστότοπο:

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress στο BlogVault

Για να διαχειριστείτε κάθε ιστότοπο με περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να κάνετε κλικ για πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του συγκεκριμένου ιστότοπου.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Εξαιρουμένου του προγράμματος ενός ιστότοπου, το BlogVault προσφέρει τρεις επιλογές τιμολόγησης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress:

 • Μικρή επιχείρηση – έως 5 ιστότοποι. Με χρέωση 199 $ ετησίως.
 • Προγραμματιστές – έως και 20 ιστότοπους. Ξεκινά από 49 $ ανά μήνα ή 490 $ ανά έτος.
 • Πρακτορείο – επικοινωνήστε με το BlogVault για τις τιμές για 20+ ιστότοπους.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το BlogVault, μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή – δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

�� Μεταβείτε στο BlogVault

2. Διαχείριση WP

Διαχείριση WP

Το ManageWP είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress που ήταν αποκτήθηκε από την GoDaddy το 2016, αν και η GoDaddy διαχειρίζεται ακόμα την εταιρεία ξεχωριστά.

Με το ManageWP, λαμβάνετε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου cloud από τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε διαφορετικές πτυχές όλων των ιστότοπων που συνδέεστε με την προσθήκη σύνδεσης ManageWP. Μία από αυτές τις πτυχές είναι – το μαντέψατε – αντίγραφα ασφαλείας.

Το ManageWP σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress στο cloud σε μηνιαία βάση δωρεάν. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να πληρώσετε, η επιλογή εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας σάς επιτρέπει:

 • Εκτελέστε αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση, όπως απαιτείται.
 • Επιλέξτε τη συχνότητα που προτιμάτε, για να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών σας κάθε ώρα.
 • Ανεβάστε στον δικό σας πάροχο αποθήκευσης cloud, συμπεριλαμβανομένων του Amazon S3 και του Google Drive.

⚙️ Πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με το ManageWP

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό ManageWP. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε έναν ιστότοπο μέσα από τη διεπαφή ManageWP:

Προσθέστε έναν ιστότοπο στο ManageWP

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Διαχείριση προσθήκης WP Worker σε όλους τους ιστότοπους που θέλετε να διαχειριστείτε και εισαγάγετε το κλειδί σύνδεσης από την προσθήκη στον πίνακα ελέγχου ManageWP.

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αυτόν τον ιστότοπο από τον πίνακα ελέγχου cloud ManageWP:

Διαχείριση ρυθμίσεων αντιγράφων ασφαλείας WP

Καθώς προσθέτετε περισσότερους ιστότοπους, θα δείτε όλους αυτούς τους ιστότοπους στον κύριο πίνακα ελέγχου ManageWP. Από εκεί, μπορείτε να φιλτράρετε ιστότοπους με ενεργά αντίγραφα ασφαλείας και να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού σε έναν ιστότοπο για να δείτε τα αντίγραφα ασφαλείας του:

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress στο ManageWP

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Η βασική υπηρεσία ManageWP είναι 100% δωρεάν. Αυτό περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες διαχείρισης ιστότοπων, καθώς και ένα αυτόματο μηνιαίο αντίγραφο ασφαλείας στο cloud storage του ManageWP.

Η δωρεάν έκδοση έχει δεν Προσφέρετε αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση ή σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πιο συχνά. Για αυτό, θα χρειαστείτε τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Premium που κοστίζει 2 $ ανά μήνα ανά ιστότοπο. Υπάρχει επίσης ένα πακέτο που προσφέρει εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας για 100 ιστότοπους με μόλις 75 $.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στον προτιμώμενο πάροχο αποθήκευσης cloud, υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,13 $ / GB.

�� Μεταβείτε στη Διαχείριση WP

3. Κάψουλα WP Time

Κάψουλα WP Time

Όπως το BlogVault, το WP Time Capsule είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ιστοτόπων σας WordPress σε χώρο αποθήκευσης cloud εκτός ιστότοπου χρησιμοποιώντας αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.

Εάν χρησιμοποιείτε το WP Time Capsule σε πολλούς ιστότοπους WordPress, θα λάβετε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να προβάλετε και να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους ιστότοπούς σας.

Θα μπορείτε:

 • Ελέγξτε τις καταστάσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Δείτε την τελευταία φορά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενός ιστότοπου

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από έναν ιστότοπο και να τις εφαρμόσετε σε άλλους ιστότοπους που διαχειρίζεστε.

Το WP Time Capsule περιλαμβάνει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως ιστότοπους σταδιοποίησης, μερική επαναφορά, μετεγκαταστάσεις ιστότοπων και αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο για το WooCommerce.

Όπου το WP Time Capsule διαφέρει από το BlogVault είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε τον δικό σας πάροχο φιλοξενίας cloud. Έτσι, αντί να ενσωματώνει τη φιλοξενία cloud στην υπηρεσία, το WP Time Capsule συνδέεται μόνο με τον προτιμώμενο πάροχο φιλοξενίας cloud, με επιλογές όπως:

 • Amazon S3
 • Dropbox
 • Google Drive
 • Wasabi

⚙️ Πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με WP Time Capsule

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό WP Time Capsule.

Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει να προσθέσετε τον πρώτο σας ιστότοπο:

Εγγραφή WP Time Capsule

Από εκεί, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τη δωρεάν προσθήκη WP Time Capsule από το WordPress.org. Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία εγκατάστασης στον πίνακα ελέγχου του WordPress, θα μπορείτε να επιλέξετε σε ποια εφαρμογή αποθήκευσης cloud θα συνδεθείτε:

Προσθήκη νέου ιστότοπου

Εάν θέλετε να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για πολλούς ιστότοπους, μπορείτε να το κάνετε από τον πίνακα ελέγχου cloud WP Time Capsule.

Εκεί, θα δείτε την κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για κάθε ιστότοπο. Και αν κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι, μπορείτε επίσης να επαναφέρετε γρήγορα έναν ιστότοπο:

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με το WP Time Capsule

Το WP Time Capsule θα σας πει επίσης εάν υπάρχουν προβλήματα με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός ιστότοπου μέσω των εικονιδίων πάνω από τη λίστα ιστότοπων.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, το WP Time Capsule προσφέρει μια πλήρη δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε. Μια ζουμερή επιλογή, ωστόσο, είναι ότι το WP Time Capsule προσφέρει ένα σχέδιο διάρκειας ζωής. Αν και το αρχικό κόστος είναι ακριβό, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τρέχουσες χρεώσεις (πέρα από το κόστος αποθήκευσης):

 • Επιχείρηση – 2 ιστότοποι. 49 $ για άδεια ενός έτους ή 149 $ για άδεια ζωής.
 • Ελεύθερος επαγγελματίας – 10 ιστότοποι. 99 $ για άδεια ενός έτους ή 299 $ για άδεια ζωής.
 • Πρακτορείο – Απεριόριστοι ιστότοποι. 199 $ για μια άδεια ενός έτους ή 699 $ για μια άδεια ζωής.

Και θυμηθείτε – θα χρειαστείτε επίσης το δικό σας cloud storage. Ανάλογα με το μέγεθος / τον αριθμό των ιστότοπών σας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για αυτό, αλλά ο αποθηκευτικός χώρος cloud εξακολουθεί να είναι αρκετά φθηνός.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Amazon S3, μπορείτε να πληρώσετε μόλις 0,023 $ ανά GB για σπάνια πρόσβαση.

�� Μεταβείτε στο WP Time Capsule

4. MainWP + την αγαπημένη σας εφεδρική προσθήκη

MainWP

Όπως το ManageWP, το MainWP είναι ένα εργαλείο για όλες τις χρήσεις για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Όπου το MainWP είναι μοναδικό, είναι ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας προτιμώμενη εφεδρική προσθήκη … απλώς διευκολύνει τη χρήση αυτής της εφεδρικής προσθήκης σε πολλούς ιστότοπους.

Υπάρχει μια σειρά δωρεάν και premium επεκτάσεων για τα περισσότερα από τα δημοφιλή πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας.

Μερικές από τις διαθέσιμες επεκτάσεις περιλαμβάνουν:

 • UpdraftPlus (δωρεάν)
 • BackUpWordPress (δωρεάν)
 • BackWPup (δωρεάν)
 • Χρόνος κάψουλας (29 $ / έτος)
 • WPvivid Backup (δωρεάν)
 • BackupBuddy (29 $ / έτος)

Θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αυτές τις μεμονωμένες προσθήκες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UpdraftPlus για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress σε τοποθεσίες αποθήκευσης cloud εκτός ιστότοπου όπως:

 • Amazon S3
 • Google Drive ή Google Cloud
 • Dropbox
 • Και τα λοιπά.

Τα ακριβή χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το ποια εφεδρική προσθήκη αποφασίζετε να αντιστοιχίσετε με το MainWP.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα για το MainWP είναι ότι, σε αντίθεση με το ManageWP, το MainWP είναι 100% αυτο-φιλοξενούμενο (περισσότερα σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο).

⚙️ Πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με το MainWP

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο WordPress και να εγκαταστήσετε την προσθήκη MainWP ταμπλό από το WordPress.org. Αυτή η εγκατάσταση του WordPress θα λειτουργεί ως πίνακας ελέγχου από τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους άλλους ιστότοπούς σας. Θα πρέπει επίσης εγκαταστήστε την επέκταση MainWP για την προτιμώμενη εφεδρική προσθήκη:

Οδηγός εγκατάστασης MainWP

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό MainWP για να χρησιμοποιήσετε την επέκταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας – αλλά είναι δωρεάν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Μόλις ρυθμίσετε την προσθήκη του πίνακα ελέγχου MainWP, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Παιδική προσθήκη MainWP σε όλες τις ζωντανές τοποθεσίες για τις οποίες θέλετε να διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό συνδέει τους ιστότοπούς σας με τον πίνακα ελέγχου που δημιουργήσατε στο προηγούμενο βήμα.

Θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει επίσης την πραγματική εφεδρική προσθήκη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, εάν εγκαταστήσατε την επέκταση MainWP UpdraftPlus στον ιστότοπο του πίνακα ελέγχου MainWP, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το UpdraftPlus σε κάθε ζωντανή τοποθεσία WordPress.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για όλους τους παιδικούς σας ιστότοπους από την περιοχή UpdraftPlus στον πίνακα ελέγχου του MainWP. Θα μπορείτε:

 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας ενός συγκεκριμένου ιστότοπου από μια λίστα όλων των ιστότοπών σας με το UpdraftPlus
 • Δείτε όλα τα προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας
 • Δείτε όλα τα υπάρχοντα αντίγραφα ασφαλείας

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress με MainWP και UpdraftpLus

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Η βασική προσθήκη MainWP είναι 100% δωρεάν και τα περισσότερα από τα εφεδρικά πρόσθετα είναι επίσης δωρεάν.

Το μόνο πράγμα που ίσως χρειαστεί να πληρώσετε είναι το ίδιο το εφεδρικό πρόσθετο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε πρόσβαση στις premium λειτουργίες UpdraftPlus, θα πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του UpdraftPlus.

Με αυτά τα λόγια, οι περισσότεροι ιστότοποι πιθανώς θα είναι εντάξει με όλες τις δωρεάν επιλογές, γεγονός που καθιστά αυτή τη ρύθμιση έναν από τους πιο προσιτούς τρόπους δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress.

�� Μεταβείτε στο MainWP

�� Ποια είναι η καλύτερη λύση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλών ιστότοπων WordPress?

Για να ανακεφαλαιώσετε, εδώ είναι τα τέσσερα εργαλεία που καλύψαμε που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τα αντίγραφα ασφαλείας για πολλούς ιστότοπους:

Συνδέω
Δωρεάν επιλογή?
Αποθήκευση στο cloud?
Τιμή για PRO **
BlogVault❌ *199 $ / έτος για 5 ιστότοπους
Διαχείριση WP120 $ / έτος για 5 ιστότοπους
Κάψουλα WP Time❌ *99 $ / έτος για 10 ιστότοπους
MainWPΕλεύθερος

* Και οι δύο προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή χωρίς πιστωτική κάρτα.
** Το φθηνότερο πρόγραμμα που υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους.

Λοιπόν … ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο για εσάς?

Λοιπόν, η ακριβής απάντηση εξαρτάται από τις ανάγκες σας και όλα αυτά τα εργαλεία έχουν κάτι να προσφέρουν με διαφορετικούς τρόπους.

Αλλά αν ψάχνετε για μια γενική πρόταση, BlogVault είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσετε.

Είναι 100% αφιερωμένο σε αντίγραφα ασφαλείας, κάτι που είναι υπέροχο αν δεν θέλετε τις πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης ιστότοπων που προσφέρουν το ManageWP και το MainWP. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, επειδή το cloud storage είναι ενσωματωμένο.

Εγγραφείτε, εγκαθιστάτε την προσθήκη και τα αντίγραφα ασφαλείας σας είναι ενεργά. Επαναλάβετε αυτό για κάθε ιστότοπο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να διαχειριστείτε όλους αυτούς τους ιστότοπους από τον πίνακα ελέγχου BlogVault.

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας για πολλούς ιστότοπους WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector