31 καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress (Μέρος 1)

31 καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress (Μέρος 1)

31 καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress (Μέρος 1)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Γιατί τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων; Λοιπόν, το να έχετε ένα blog στο WordPress απαιτεί συνήθως περισσότερη δουλειά από το να γράφετε. Η προώθηση θα πρέπει επίσης να είναι ουσιαστικό στοιχείο. Ωστόσο, δεν είναι ποτέ αρκετό αν είστε το μόνο άτομο που μοιράζεται το περιεχόμενό σας. Μετράει μόνο όταν το κάνουν και άλλοι.


Λοιπόν, πώς μπορείτε να κάνετε τους πάντες να διαδώσουν τη λέξη σχετικά με το περιεχόμενό σας; Πρώτα απ ‘όλα, δημοσιεύοντας μόνο αναρτήσεις υψηλής ποιότητας και, στη συνέχεια, καλώντας τους επισκέπτες σας να αντιδράσουν και να τους μοιραστούν στα κανάλια τους. Εδώ είναι 30+ από τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για το WordPress που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό:

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress:

1. Αναβιώστε την παλιά θέση

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress: Revive Old Post

Το Revive Old Post υπήρξε σταθερός στην αγορά προσθηκών κοινωνικών μέσων για λίγο τώρα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοινοποιείτε τακτικά το προηγούμενο περιεχόμενό σας στα κοινωνικά μέσα και σε αυτόματο πιλότο.

Με λίγα λόγια, το μόνο που κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την προσθήκη, να ορίσετε τα χρονικά διαστήματα, τα δίκτυα στα οποία θα πρέπει να δημοσιεύσετε και τελειώσατε. Από εκείνο το σημείο και μετά, η προσθήκη λειτουργεί αυτόματα.

(Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσαρμόσετε: τι καθιστά ένα άρθρο κατάλληλο για κοινή χρήση, τα διαστήματα μεταξύ αναρτήσεων, αναρτήσεων που δεν πρέπει να κοινοποιούνται, πόσες φορές πρέπει να δημοσιεύεται ένα άρθρο, μορφές, προσαρμοσμένος προγραμματισμός, αρχεία καταγραφής κ.λπ.)

2. Μονάρχης

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων: Monarch

Κοινή χρήση κουμπιών… κοινή χρήση κουμπιών παντού! Με το Monarch – τη δεύτερη καταχώριση στη λίστα των καλύτερων προσθηκών κοινωνικών μέσων για το WordPress – μπορείτε να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια οπουδήποτε στον ιστότοπό σας και σε οποιαδήποτε μορφή: κυμαινόμενες πλευρικές γραμμές, πάνω ή / και κάτω από περιεχόμενο, σε εικόνες και βίντεο, αυτόματα αναδυόμενα παράθυρα , αυτόματα fly-ins και άλλα.

Μπορείτε να εμφανίσετε καθένα από αυτά με διάφορους θεαματικούς τρόπους και να ορίσετε την ακριβή στιγμή που θέλετε να εμφανίζονται. Μοιάζει πολύ με αναδυόμενα παράθυρα συνδρομής, αλλά με κουμπιά κοινωνικών μέσων.

3. Σούπερ κοινωνικοποιητής


WordPress Social Share, Social Login και Social Comments Plugin - Super Socializer WordPress Social Share, Social Login και Social Comments Plugin – Super Socializer

Συγγραφέας: Ομάδα Heateor

Τρέχουσα έκδοση: 7.12.42

Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαΐου 2020

super-socializer.zip


96% βαθμολογίες


60.000 + Εγκαταστάσεις


2.5.0 Απαιτεί

Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με κοινωνικά μέσα με διάφορους μοναδικούς τρόπους. Για να αναφέρουμε μερικά: μπορείτε να προσθέσετε κοινωνικά στοιχεία σύνδεσης, κοινωνικά σχόλια, προσαρμοσμένα κοινωνικά μενού και κουμπιά όπως.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το πρόσθετο σας παρέχει επίσης όλα τα εικονίδια κοινωνικών μέσων στον κόσμο (για κάθε δίκτυο που μπορεί να φανταστεί κανείς).

4. Κοινωνικοί θαυμαστές

κοινωνικοί οπαδοί

Ένα πρόσθετο που εμφανίζει τους θαυμαστές, τους συνδρομητές και τους ακόλουθους σας. Λειτουργεί με 30 κοινωνικά δίκτυα, το πιο σημαντικό: Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, καθώς και 26 άλλα κανάλια.

5. Ακτινίδιο


Πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης - Kiwi Πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης – Kiwi

Συγγραφέας: WPKube

Τρέχουσα έκδοση: 2.0.16

Τελευταία ενημέρωση: 19 Ιουλίου 2019

kiwi-social-share.2.0.16.zip


82% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που βοηθά στην κοινή χρήση των άρθρων και των σελίδων σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit, Pinterest, Google+ και email. Είναι εύκολο στη διαχείριση από όλους τους τύπους χρηστών.

Το Kiwi προσθέτει κοινωνικά εικονίδια μετά και πριν από το περιεχόμενό σας (ή και τα δύο ταυτόχρονα) και διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις. Το πρόσθετο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και φορτώνεται πολύ γρήγορα. Μείνετε συντονισμένοι για την έκδοση widget!

6. AccessPress κοινωνικά εικονίδια

πρόσβαση

Το AccessPress Social Icons σάς προσφέρει πολλά διαφορετικά κοινωνικά εικονίδια για κάθε δίκτυο, μαζί με ωραίες δυνατότητες προσαρμογής, έτσι ώστε όλα να ταιριάζουν τέλεια στο στυλ του ιστότοπού σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά εικονίδια του Facebook που έχουν διαφορετικά σχέδια, μερικά που φαίνονται απλά και κομψά, μερικά αστεία και πολύχρωμα, και άλλα vintage-όπως.

7. Κουμπιά κοινής χρήσης & Analytics από GetSocial


Κουμπιά κοινής χρήσης WordPress & Πρόσθετο Analytics - GetSocial.io Κουμπιά κοινής χρήσης WordPress & Προσθήκη Plugin – GetSocial.io

Συγγραφέας: Getsocial, S.A..

Τρέχουσα έκδοση: 4.3.3

Τελευταία ενημέρωση: 1 Απριλίου 2020

wp-share-buttons-analytics-by-getsocial.4.3.3.zip


90% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.0 +

Αυτή η προσθήκη κοινωνικών μέσων έρχεται με εργαλεία 18-ish που κάνουν διαφορετικά πράγματα για την κοινωνική κίνηση του ιστότοπού σας. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν, άλλα πληρώνονται.

Υπάρχουν πραγματικά πολλά εδώ, οπότε επιτρέψτε μου να επικεντρωθώ στα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Υπάρχουν: κυμαινόμενες γραμμές κοινής χρήσης, γραμμές κοινής χρήσης και γραμμές παρακολούθησης, έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα, γραμμές καλωσορίσματος, παρακολούθηση κοινής χρήσης, ενοποίηση του Google Analytics και πολλά άλλα.

8. Mashshare


Κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης | MashShare Κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης | MashShare

Συγγραφέας: Ρεν Ερμένου

Τρέχουσα έκδοση: 3.7.5

Τελευταία ενημέρωση: 25 Απριλίου 2020

mashsharer.3.7.5.zip


96% βαθμολογίες


50.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.6 +

Ένα εξαιρετικό πρόσθετο που προσφέρει μερικά χρήσιμα πράγματα για τον ιστότοπό σας, όπως εικονίδια κοινωνικών μέσων, κουμπιά κοινής χρήσης, "συνολικό μερίδιο" μετρητές και κουμπιά εγγραφής.

Η προσθήκη έρχεται επίσης με δωρεάν και επί πληρωμή πρόσθετα για: επιπλέον κουμπιά, αναδυόμενο παράθυρο κοινής χρήσης βίντεο YouTube, κολλώδεις γραμμές κοινής χρήσης, Google Analytics, βελτιστοποίηση κοινωνικών μεριδίων και πολλά άλλα. Γιατί το όνομα; Λοιπόν, μοιάζει πολύ με την ενότητα κοινωνικών μέσων που μπορείτε να βρείτε στο Mashable.

9. Κοινωνική φήμη

κοινωνική φήμη

Ένα ενδιαφέρον πρόσθετο που σας δίνει ένα κοινωνικό γράφημα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί το Mashable. Απεικονίζει τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται ένα συγκεκριμένο κομμάτι περιεχομένου στο ιστολόγιό σας. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα τυπικό σύνολο κουμπιών κοινωνικών μέσων.

Η ιδέα είναι να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα παρουσιάζοντας την απόδοση των άρθρων σας αυτήν τη στιγμή (τι είναι καυτό).

Αυτό καταλήγει στο ΜΕΡΟΣ 1 αυτής της λίστας.

Εντάξει, ξέρω ότι το 9 είναι πιθανώς ήδη πάρα πολλά πρόσθετα κοινωνικών μέσων για να υπάρχει σε έναν ιστότοπο. Μια καλή προσέγγιση εδώ θα ήταν να μην το αντιμετωπίζετε ως δείπνο 9 πιάτων. Αλλά αντ ‘αυτού, ένας μπουφές. Επιλέξτε λοιπόν μόνο τα πρόσθετα που σας αρέσουν περισσότερο. Αφήστε τα άλλα.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Στην πραγματικότητα έχουμε ΜΕΡΟΣ 2 αυτής της ανάρτησης που δημοσιεύτηκε στο νέο μας blog: Revive.Social (εκεί μπορείτε να βρείτε τις καταχωρήσεις 10-31). Κατασκευάσαμε τον ιστότοπο για να προσφέρουμε στα πρόσθετα κοινωνικών μέσων μας περισσότερο χώρο στον ιστό και να δημιουργήσουμε μια εντελώς νέα μάρκα. Τσέκαρέ το:

32 καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress (ΜΕΡΟΣ 2)

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector