3 απόλυτα καλύτερα RSS για δημοσίευση προσθηκών WordPress και τι μπορείτε να κάνετε με το καθένα

Το RSS είναι νεκρό, ζωντανό RSS!


Βεβαίως, οι άνθρωποι δεν έχουν ενθουσιαστεί για το RSS για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογία είναι σίγουρα ξεπερασμένη στα μάτια του κοινού, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πολύ πίσω από τις κουρτίνες. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να επιτύχετε αρκετά σπουδαία πράγματα με αυτόν για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το πιάσιμο? Χρειάζεστε μια καλή προσθήκη για να συμβεί αυτό. Ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, ορισμένα πρόσθετα θα είναι καλύτερα από άλλα, και μόλις λάβουμε υπόψη την τιμή στο μείγμα… λοιπόν, γίνεται ξανά μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Έτσι, σήμερα, εξετάζουμε το θέμα του RSS για να δημοσιεύσουμε προσθήκες WordPress και εξετάζουμε μερικά δημιουργικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί τους.

Σημείωση; πρόκειται για το RSS για την ανάρτηση συγκεκριμένων προσθηκών WordPress – που σημαίνει ότι εξετάζουμε προσθήκες που έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν περιεχόμενο από ροές RSS και να το προσθέτουμε ως ανάρτηση ιστολογίου παράλληλα με το άλλο περιεχόμενό σας. Αν αυτό είναι που χρειάζεστε, διαβάστε!
Καλύτερα RSS για δημοσίευση προσθηκών WordPress

Εάν βιάζεστε και θέλετε απλώς κάποιον να σας δείξει προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορείτε να δείτε τη σύνοψη των ευρημάτων μας στον παρακάτω πίνακα:

Τα καλύτερα RSS για δημοσίευση πρόσθετων WordPress

Συγκεντρωτής WP RSS
Feedzy RSS Feeds
CyberSyn

RSS για δημοσίευσηΓΓΓ
Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιώνΓΓΓ
Συνημμένα πολυμέσωνΓΓΓ
Πλήρες κείμενο RSSΓΓΓ
Αξιολόγηση WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
ΤΙΜΗ80 $ – 150 $ / έτος για 1 ιστότοπο149 $ / έτος για 3 ιστότοπουςδωρεάν (lite) ή 99,95 $ (υπέρ)
Αποκτήστε το εδώ Αποκτήστε το εδώ Αποκτήστε το εδώ

Καλύτερα RSS για δημοσίευση προσθηκών WordPress:

1. Feedzy RSS Feeds

Feedzy RSS Feeds
Το Feedzy είναι τόσο ολοκληρωμένο, εκτός κουτιού "RSS για δημοσίευση" Πρόσθετο WordPress. Δηλαδή, δεν χρειάζεστε πρόσθετα για να αποκτήσετε το πλήρες σύνολο λειτουργιών, όπως συμβαίνει μερικές φορές με άλλα πρόσθετα. Δεύτερον, έχετε ενσωματωμένο φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών επίσης, και τη δυνατότητα ελέγχου του τρόπου εμφάνισης του εισαγόμενου περιεχομένου σας (γίνεται μέσω ειδικών ετικετών κατά την προσθήκη της ροής και μέσω τρία πρότυπα διάταξης). Στην τελευταία έκδοση, μπορείτε επίσης τώρα εισαγωγή ροών πλήρους κειμένου RSS, αυτομάτως λήψη τιμών για προϊόντα, και εξαγάγετε διάφορα στοιχεία από προσαρμοσμένες ετικέτες ροής.

Εκτός από αυτό, η προσθήκη σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστες ροές, ελέγξτε για διπλό περιεχόμενο μέσω Ενσωμάτωση WordAI (το εργαλείο ξαναγράφει επίσης τα κείμενα σε μη ρομποτικό στιλ) και προσθέτει ετικέτες παρακολούθησης.

Ένα ενδιαφέρον πρόσθετο χαρακτηριστικό του Feedzy είναι ότι είναι υποστηρίζει συνδέσμους συνεργατών. Μπορείτε να το ρυθμίσετε για να προσθέσετε αυτόματα το αναγνωριστικό παραπομπής / συνεργάτη σας σε συνδέσμους στη ροή. Κατάργηση της ετικέτας “dofollow” από τους εισαγόμενους συνδέσμους είναι επίσης μια επιλογή.

Επιπλέον, για να παρακολουθείτε τις τάσεις του WordPress, το plugin είναι πλήρως συμβατό με το Elementor και το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ WordPress (που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε και να προσαρμόσετε τις ροές δεδομένων στο μπροστινό μέρος).

Προσαρμογή Feedzy Elementor

Τέλος, η εισαγωγή πάρα πολλών εξωτερικών αναρτήσεων στον ιστότοπό σας δεν θα επηρεάσει τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπού σας, επειδή η Feedzy προσφέρει τροφοδοσία προσωρινής αποθήκευσης.

Υπάρχουν μόνο τρία εύκολα βήματα κατά τη διαμόρφωση του RSS για δημοσίευση μέσω Feedzy:

 1. Προσθέστε μια έγκυρη ροή.
 2. Ορίστε το φιλτράρισμα βάσει λέξεων-κλειδιών (συμπεριλάβετε ή εξαιρέστε περιεχόμενο που διαθέτει μια δεδομένη λέξη-κλειδί).
 3. Εκχωρήστε το περιεχόμενο σε ένα συγκεκριμένος τύπος ανάρτησης, κατηγορία, και τροποποιήστε την εμφάνιση του περιεχομένου μέσω ετικετών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι λίγο πιο προηγμένο με τη ροή.

Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών Feedzy

Ρυθμίσεις εισαγωγής Feedzy

Τώρα, σχετικά με την τιμολόγηση. Η έκδοση της προσθήκης που σας δίνει τις δυνατότητες RSS για δημοσίευση είναι 149 $ / έτος. Ωστόσο, μπορείτε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε σε τρεις ιστότοπους αντί για έναν μόνο. Αυτό το καθιστά μια προσιτή εναλλακτική λύση για όσους χρειάζονται RSS για να δημοσιεύουν πρόσθετα WordPress που εκτελούνται σε πολλά έργα. Εάν χρειάζεστε το εργαλείο για περισσότερους από τρεις ιστότοπους, μπορείτε να μεταβείτε στην άδεια εταιρείας, η οποία κοστίζει 299 $ / έτος.

Εντυπωσιακό παράδειγμα χρήσης

Ποιος πρέπει να πάρει το Feedzy

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το RSS για γρήγορη δημοσίευση λειτουργιών, για πολλαπλές τροφοδοσίες και ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να φιλτράρετε το περιεχόμενο που εισάγεται (συν τα widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον κύριο σύντομο κωδικό), τότε θα πρέπει να απολαμβάνετε το Feedzy πολύ πολύ. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, με την τιμή των 149 $ για 3 ιστότοπους, γίνεται πολύ πιο προσιτό αν έχετε πολλά έργα σε εξέλιξη.

2. Συγκεντρωτής WP RSS + πρόσθετα

Συγκεντρωτής WP RSS
Μου αρέσει αυτό το πρόσθετο, πρέπει να ομολογήσω. Διαθέτει βασικά όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το RSS και μπορεί, ταυτόχρονα, να είναι κατανοητή και να προσαρμόζεται.

Το WP RSS Aggregator είναι στην πραγματικότητα ένα εργαλείο πολλαπλών προσθηκών. Πρώτα, χρειάζεστε το βασικό πρόσθετο WP RSS Aggregator – αυτό είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, μπορείτε να λάβετε οποιονδήποτε αριθμό πρόσθετων για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα ή να επεκτείνετε τις δυνατότητες του όλου με άλλο τρόπο (περισσότερες ρυθμίσεις, κ.λπ.).

Το μόνο μειονέκτημα με αυτό το πρόσθετο, ωστόσο, είναι ότι τα περισσότερα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του έρχονται πράγματι μέσω αυτών των πρόσθετων επί πληρωμή.

Σύντομη ιστορία, αν θέλετε το βασικό RSS να δημοσιεύει λειτουργικότητα, θα σας κοστίσει 80 $ / έτος για έναν μόνο ιστότοπο. Για μια ελαφρώς πιο προηγμένη ρύθμιση – με RSS για δημοσίευση, ροές πλήρους κειμένου RSS και φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών (εισαγωγή συγκεκριμένου περιεχομένου με βάση τις λέξεις-κλειδιά σε αυτό) – η τιμή αυξάνεται στα 150 $ / έτος.

Το βασικό πρόσθετο από μόνο του σας δίνει μόνο την επιλογή να παρακολουθείτε οποιονδήποτε αριθμό ροών RSS και, στη συνέχεια, να εμφανίζετε τους συνδέσμους σε μεμονωμένα στοιχεία ροής – άρθρα – μέσω ενός σύντομου κώδικα.

Τούτου λεχθέντος, πρέπει να το δώσω στο WP RSS Aggregator, έδωσαν μεγάλη προσοχή στην παροχή πολύ καλών λειτουργιών διαχειριστή. Για παράδειγμα, μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε τις ρυθμίσεις και τις ροές σας, να κάνετε μαύρη λίστα στοιχείων ροής, να ορίσετε διαστήματα επεξεργασίας ροής και ακόμη και να εισέλθετε στη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τις ροές σας.

Επιστροφή στο RSS της προσθήκης για να δημοσιεύσετε δυνατότητες… Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτήν τη λειτουργικότητα είναι να αγοράσετε το WP RSS Aggregator’s "Πακέτο προηγμένων ροών." Ως μέρος αυτού, λαμβάνετε τρία πρόσθετα: Feed to Post, RSS Feed πλήρους κειμένου, φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών.

Μαζί, αυτά τα τρία + το βασικό πρόσθετο σάς επιτρέπουν να: προσθέσετε μια τροφοδοσία RSS, να ελέγξετε πώς θα πρέπει να εισαχθεί και τι θα πρέπει να συμβεί με το περιεχόμενο μόλις εισαχθεί, να επεξεργαστείτε τις εικόνες, να εκχωρήσετε έναν λογαριασμό συγγραφέα σε εισαγόμενο περιεχόμενο, να προσθέσετε προσαρμοσμένο κείμενο πριν και μετά το περιεχόμενο και πολλά άλλα.

Συνολικά, υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί, αλλά ταυτόχρονα, μπορείτε πολύ καλά να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και οι αναρτήσεις σας θα εισαχθούν χωρίς πρόβλημα.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, όταν λαμβάνετε το πακέτο πρόσθετων, φροντίστε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της προσθήκης → στην καρτέλα Ροή προς ανάρτηση → επιλέξτε "Υπηρεσία πλήρους κειμένου Premium" δίπλα στο "Υπηρεσία πλήρους κειμένου RSS" επιγραφή. Αυτό θα σας δώσει αναβαθμισμένη εισαγωγή περιεχομένου.
Ρυθμίσεις αθροιστή WP RSS

Εντυπωσιακό παράδειγμα χρήσης

Κάντε κλικ για επέκτασηΗ δυνατότητα RSS για δημοσίευση στο WP RSS Aggregator μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα. Αλλά αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα το χρησιμοποιώ για την εισαγωγή περιεχομένου από άλλο CMS στον νέο σας ιστότοπο WordPress.

Εάν η μετεγκατάσταση από έναν ιστότοπο WordPress σε έναν άλλο δεν ήταν αρκετά αγχωτικό, φανταστείτε να χρειαστεί να αλλάξετε και CMSs – για παράδειγμα, να μετακινηθείτε από το Joomla στο WordPress ή από το Drupal. Και ενώ ξέρω ότι υπάρχουν μέθοδοι για να κάνουμε αυτό το πράγμα σωστά, το άμεσο RSS να δημοσιεύει εισαγωγές είναι πολύ πιο γρήγορο.

Αυτό που κάνετε εδώ είναι να βεβαιωθείτε ότι η τροφοδοσία RSS σας στο άλλο CMS περιλαμβάνει όλες τις δημοσιευμένες αναρτήσεις και, στη συνέχεια, προσθέστε αυτήν τη ροή στο WP RSS Aggregator. Λάβετε υπόψη σας, αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Και ξέρω τι σκέφτεστε … με κάθε ειλικρίνεια, αυτή η μέθοδος μπορεί πράγματι να αποτύχει και ποιος ξέρει γιατί, πιθανώς πολλαπλούς λόγους. Ωστόσο, η απλότητα του μόνο από την άποψη του χρήστη το αξίζει να δοκιμάσετε. Ακόμα κι αν αποτύχει, κάτι που δεν θα έπρεπε, εξακολουθείτε να χάνετε σχεδόν καθόλου.

Ποιος πρέπει να πάρει το WP RSS Aggregator

Κοιτάζοντας όλες τις δυνατότητες και τα πρόσθετα της προσθήκης, θα έλεγα ότι είναι μια εξαιρετική λύση για ιστότοπους που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εξωτερικές τροφοδοσίες RSS και τη δυνατότητα εισαγωγής τους χωρίς προβλήματα. Οι συλλέκτες περιεχομένου έρχονται στο μυαλό, εσωτερικοί ιστότοποι (εντός επιχείρησης) ή επιμελημένες δημοσιεύσεις κ.λπ. Και, φυσικά, πρέπει να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε 150 $ / έτος.

3. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Συγγραφέας: CyberSEO.net

Τρέχουσα έκδοση: 6.18

Τελευταία ενημέρωση: 30 Απριλίου 2020

cybersyn.zip


84% βαθμολογίες


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Το CyberSyn είναι ένα από τα λίγα λογικά RSS που δημοσιεύουν πρόσθετα WordPress στην αγορά που προσφέρουν τον πυρήνα της λειτουργικότητάς του δωρεάν. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί.

Πρώτα απ ‘όλα, το CyberSyn φαίνεται να κάνει ό, τι θα περίμενε κανείς. Μπορείτε να προσθέσετε τροφοδοσίες RSS για εισαγωγή και να προσαρμόσετε τον τρόπο χειρισμού αυτών των εισαγωγών.

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις εισαγόμενες αναρτήσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες, να ορίσετε πόσο συχνά πρέπει να γίνεται η εισαγωγή, τι να κάνετε με τα συνημμένα / πολυμέσα και ακόμη και πώς να επεξεργαστείτε τυχόν βίντεο που ενδέχεται να έχουν συμπεριληφθεί στην ανάρτηση κ.λπ..

κυβερνοσυν

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, αντιμετώπισα κάποια προβλήματα κατά την προσπάθεια εισαγωγής ολόκληρων ροών μαζί με τα μέσα ενημέρωσης σε αυτό (δημιουργώντας ταυτόχρονα επιλεγμένες εικόνες εν κινήσει). Επίσης, ο προγραμματιστής συνιστά να διατηρηθεί ο αριθμός των δημοσιεύσεων που θα κοινοποιηθούν από κάθε ροή ταυτόχρονα σε χαμηλές τιμές, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος εκτέλεσης.

Ωστόσο, λαμβάνετε το RSS για να δημοσιεύετε δωρεάν λειτουργίες και ροές πλήρους κειμένου, επομένως είναι δύσκολο να παραπονεθείτε.

Με αυτά τα λόγια, υπάρχει επίσης μια premium έκδοση του πρόσθετου, που ονομάζεται CyberSEO. Επεκτείνει το εύρος των διαθέσιμων τύπων ροών και σας δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο εισάγετε μέσω ενός περιστροφή κειμένου υπηρεσία.

Η premium έκδοση κοστίζει 99,95 $.

Εντυπωσιακό παράδειγμα χρήσης

Κάντε κλικ για επέκταση Το ίδιο το CyberSyn είναι ένα καλό εργαλείο για να βυθίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην εισαγωγή RSS και να βλέπετε πώς λειτουργεί όλα αυτά. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για μερικές από τις πιο βασικές χρήσεις, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε την επιμέλεια περιεχομένου με τη βοήθεια αυτής της προσθήκης. Μπορείτε απλά να εισαγάγετε από διάφορες πηγές, να αποθηκεύσετε τα πάντα ως Πρόχειρα και, στη συνέχεια, να ελέγξετε χειροκίνητα και να αποφασίσετε τι θέλετε να δημοσιεύσετε.

Ωστόσο, εάν λάβετε την premium έκδοση της προσθήκης, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αρκετά ενδιαφέροντα πειράματα SEO ή μάρκετινγκ με το περιεχόμενο που εισάγετε.

Για παράδειγμα, η προσθήκη λειτουργεί με διάφορες υπηρεσίες περιστροφής κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εισαγάγετε ένα κομμάτι περιεχομένου, να το περιστρέψετε και μόνο να το δημοσιεύσετε ξανά.

Σημείωση; Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να γίνεται στο περιεχόμενο άλλων ατόμων – όπου το παίρνετε χωρίς να ζητάτε – αλλά εξακολουθεί να είναι μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα να εξερευνήσετε με το δικό σας περιεχόμενο.

Ποιος πρέπει να πάρει το CyberSyn

Αυτή η προσθήκη προσανατολίζεται σε άτομα που εισάγουν περιεχόμενο RSS για σκοπούς SEO – όπως στο να συμπληρώνουν έναν ιστότοπο με περιεχόμενο από άλλες πηγές. Επίσης, θα πρέπει να λειτουργεί καλά αν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε ολόκληρο το RSS για να δημοσιεύσετε ιδέα χωρίς να επενδύσετε σε μια premium λύση.

Επιλογή σου?

Τι νομίζετε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δημοφιλή RSS για να δημοσιεύσετε προσθήκες WordPress; Ή μήπως έχετε μια πολύ ωραία θήκη χρήσης που περιλαμβάνει RSS που θέλετε να μοιραστείτε; Μιλήστε στα παρακάτω σχόλια.

Ακολουθεί αυτός ο πίνακας σύγκρισης:

Συγκεντρωτής WP RSS
Feedzy RSS Feeds
CyberSyn

RSS για δημοσίευσηΓΓΓ
Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιώνΓΓΓ
Συνημμένα πολυμέσωνΓΓΓ
Πλήρες κείμενο RSSΓΓΓ
Αξιολόγηση WordPress.org4.4 / 54.7 / 54.1 / 5
ΤΙΜΗ80 $ – 150 $ / έτος για 1 ιστότοπο149 $ / έτος για 3 ιστότοπουςδωρεάν (lite) ή 99,95 $ (υπέρ)
Αποκτήστε το εδώ Αποκτήστε το εδώ Αποκτήστε το εδώ

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map